PDA

View Full Version : راهنمايي در مورد اپل امگا-فوري فوري

simba
23 May 2007, 01:24 PM
با سلام خدمت دوستان.
مي خواستم در مورد اپل امگا اطلاعات زير را داشته باشم:

1-اين ماشين در ايران براي چه سالهايي هست؟

2-اين ماشين ساخت كجاست؟

3-اين ماشين در چند تيپ عرضه شده ودر ايران هست؟ و مشخصات و امكانات و موتور هر تيپ چگونه است؟

4-در مورد ترمز-شتاب-هندلينگ-ديد-راحتي سرنشينان-امنيت-جاداري و...

5-هزينه نگهداري و استهلاك-قيمت قطعات-در دسترس بودن قطعات و...

6-و اينكه در چه قيمتي هست؟ و اصلا ارزش خريدن دارد يا خير؟

با تشكر:icon_wink

YasharX
23 May 2007, 10:31 PM
مي خواستم در مورد اپل امگا اطلاعات زير را داشته باشم:

1-اين ماشين در ايران براي چه سالهايي هست؟

2-اين ماشين ساخت كجاست؟

3-اين ماشين در چند تيپ عرضه شده ودر ايران هست؟ و مشخصات و امكانات و موتور هر تيپ چگونه است؟

4-در مورد ترمز-شتاب-هندلينگ-ديد-راحتي سرنشينان-امنيت-جاداري و...

5-هزينه نگهداري و استهلاك-قيمت قطعات-در دسترس بودن قطعات و...

6-و اينكه در چه قيمتي هست؟ و اصلا ارزش خريدن دارد يا خير؟

سلام

1- 94 و 95
2- آلمان
3- تا جایی که من میدونم تیپ 2 ، 3 ، 5
4- ماشین کم خرجیه بشرطی که سالمشو گیر بیاری ، اگر به خرج افتاده باشه هزینه ش بالاس سعی کن هرچه میتونی پول خریدش و ببر بالا چون هر چه ارزونتر بخری کارکردش بیشتر بوده و هزینه های نگه دازی خیلی بالاتر از اونی میشه که با 2 - 3 میلیون در حد صفرشو میشد خرید .
5- قطعات هست و نه آنچنان که مانند تولیدات داخلی باشه ولی کسری نداره .
6- موتورش 2000 و 2500 و 3000 موجوده که بیشتر 2000 رند بازاره از 15 میلیون میشه تا 22 نهایت 24 و تمیزش بجرعت میشه گفت که مزدا 323 و زانتیا جلوش هیچ ان - از لحاظ ارزش که خیلی خوب میرزه چون افت قیمتشو کرده و ماشینهای خیلی خوبی و کاری هست

GHAHRAMAN
24 May 2007, 02:52 AM
یکی هست رنگ لجنی طرف 35 تومن می گه !!!!!ولی صفر اندر صفره !!دلمو چنان برده که نگو و نپرس!یه خش روی لا مصب نیست!تودوزی رو وقتی نگاه می کنی فکر می کنی کسی تا حالا ننشسته توش!

simba
24 May 2007, 12:23 PM
امكانانتش چيه؟قدرت موتورش چقدره؟شتاب؟

35 تومن پول يه سوناتاي 6 سيلندر فول هستش؟

GHAHRAMAN
24 May 2007, 06:45 PM
سوناتا هیوندای هستش و کره ای این اپل هستش و آلمانی اون زمانی که آلمان توی جنگ جهانی با سسنا های خودش داشت زمین و زمان رو بمبارون می کزد کره ای ها داشتن با دست غذا می خوردن اگر غذایی پیدا می کردن البته!
امکانتش :سان روف برقیه ,تمام شیشه ها برقی ,در ضمن کسی که این ماشین رئ سوار می شه صرفا به خاطر اپل بودن و از همه مهمتر امگا بودنشه نه به خاطر امکانات و شتاب ولی اینو هم بگم که راحتی ابهت کلاس و شتاب و قدرت موتورش از همه ماشین های جدید بهتر هستش.

حسام 61
24 May 2007, 07:17 PM
بنده هم 100% مخالف خرید این ماشین هستم
واقعا 36 میلیون پول مناسبی هست برای خرید اتوموبیل خوب و بی دقدقه
شما با تک استارتی که به این ماشین میزنین 1میلیون افت قیمت داره
پشه بخوره به ماشین به نقطه رنگ بشه...دیگه هیچ ارزشی نداره این ماشین
و این رویه ادامه داره... تا وقتی که کارکردش بشه 40تا
اونموقع باید 21.2میلیون التماسی بفروشین
از من میشنوی خودتو با طناب پوسیده عقاید جنگ جهانی و بمباران و هیتلر ... به چاه ننداز
اگه شما 50تومن داری( مرسدس) بخر 60 تومن داری (ب ام و ) بخر نداری هم با همین 36 تومن سوناتا ..آزرا ..کمری ..ماکسیما
و یا حتی اگه بازم شیفته صنعت آلمان شدی
مرسدس مدل 98 . 2000 بخر با این پول و حالشو ببر ...که موقع فروشش هم به التماس کردن نیوفتی
دوران اپل سواری تمام شد ...دوست من به عقل رجوع کنین

GHAHRAMAN
25 May 2007, 02:10 AM
من عرض نکردم با طناب پوسیده من برن داخل چاه.
بنده اون مورد رو فقط برای مقایسه شرکت هیوندای و اپل عرض کردم.
ریسمان قدرتمندی که بالا با عقاید خودتون ساختیدو به اون اشاره فرمودید بهتر از نخ قنادی پوسیده منه.

Foad
25 May 2007, 02:27 AM
دوستان خواهش میکنم به نظرات سایرین احترام بگذارید تا بیهوده موجب دلخوری هم نباشیم.هر اظهار نظری برای خودش محترمه

Raminium2001
21 April 2008, 10:49 AM
درسته یکسال از آخرین پست این تاپیک میگذره، ولی میخوام ببینم نظر دوستان در مورد خرید اپل امگا (تیپ 2 با موتور 2000 و سانروف برقی، ترمز ABS، 4 تا ایربگ، پاور ویندو و ...) با 20 هزار تا کارکرد بدون رنگ و خط و خش به قیمت 26 تومن چیه؟

mtrack
11 May 2008, 06:43 PM
می ارزه.الان ماشین 1992 فرانسه رو(زانتیا) 30 میدن.این اپل 95 آلمانه به عبارتی 2005 فرانسه میشه .اگه سالمه بگیر. :icon_cool