PDA

View Full Version : راهنمایی برای خرید خودرو تا 20 میلیون

Mazhar
20 May 2007, 10:19 AM
سلام دوستان . من دنبال خرید خودرو برای خانواده و برای شهر تهران هستم . حداکثر بودجه من هم 20 میلیونه. می خواستم معیارهایم را برای شما مطرح کنم و اگر توانستید من رو راهنمایی کنید . اتومبیلی که مورد نظرم هست باید اولویت های زیر رو داشته باشه.

1- حتما صفر کیلومتر باشه یا دست دوم خیلی تمیز
2- رانندگی لذت بخش و غیر خسته کننده ای مخصوصا در ترافیک تهران داشته باشه
3- کم هزینه باشه و مرتب تو تعمیرگاه نباشم و لوازم یدکی اون هم گرون نباشه.
4- خدمات پس از فروش خوبی داشته باشه
5- خیلی تو فکر شتاب و سرعت نیستم ولی باید برای خانواده مناسب باشه.

خودم نظرم رو elx هستم. حالا ممنون میشم اگر من رو راهنمایی کنید.
اینم بگم که همه تاپیکهای مقایسه رو خوندم ولی می خواستم یک راهنمایی فنی و با استدلال رو بشنوم

pedram325i
20 May 2007, 12:57 PM
تو خرید مگان 1600 شک نکن.

simba
20 May 2007, 01:58 PM
سلام.
عزيزم مي توني به يه كرولاي تميز هم فكر مي كني.

Mazhar
20 May 2007, 03:04 PM
من فکر می کنم تویوتای 20 تومنی خیلی درب و داغون باشه و لوازم یدکیشم خیلی گرونه .
مگان 1600 هم شده 21 میلیون و دوست ندارم 21 میلیون پول با قرض جور کنم بعدش ماشینم مثل L90 باشه و اصلا زور راه رفتن نداشته باشه تازه شیشه بالبرشم دستی و ضبطشم کاست خور باشه . مگان 1600 به نظر من بالای 15 میلیون نمی ارزه . 6 میلیون بقیش داری پول اسم مگان رو میدی در حالیکه هیچ چیزی نداری.

pedram325i
21 May 2007, 03:43 PM
عزیز من این عقیده شماست و شما در انتخاب ماشین مختارید.
اما من با همه حرف های شما مخالفم. مگان 1600 از همه ماشین های تولید داخل قیمتش مناسب تره.
در ضمن مگان اصلا ماشین اسم داری نیست فقط ماشین خوبیه.(رنو ماشین قشر متوسطه)
مگه شما خودتون نگفتید شتاب ماشین زیاد برام مهم نیست؟
شتاب مگان فرق زیادی با pars ELX نداره.(مگان:11.1 ثانیه و ای ال ایکس : 11 ثانیه)

اگر فقط شیشه بالا بر و ضبط سی دی براتون مهمه میتونید به پراید 141 یا ریو فکر کنید. ماشین فقط به تجهیزات اضافی و رفاهی خلاصه نمی شه.
البته من فقط پینشنهاد دادم. نه رنو دارم و نه توی شرکت رنو کار می کنم و نه تعصب خاصی نسبت به اسم رنو دارم.

Mazhar
21 May 2007, 04:40 PM
دوست عزیز میشه یه کم راجع به محاسن مگان توضیح دهید. آخه خیلی زور داره آدم 20 تومن بده بعد ضبط کاست و شیشه بالابر دستی داشته باشه.
اینم بگم که من تاپیک مگان رو هم خوندم ولی از محاسن این ماشین چیزی سر دز نیاوردم.
میشه لطف کنید و یه مقایسه اجمالی بین مگان 1600 و پارس elx انجام دهید.
در ضمن من شنیدم قطعات یدکی مگان هم خیلی گرون تر از پارس هست.

pedram325i
21 May 2007, 08:56 PM
شما می گید از محاسن این ماشین سر در نیاوردید. آخه همه محاسن هم که نوشتننی نیستند. ولی من سعی می کنم یه مقایسه بین این دو ماشین انجام بدم.
اول اینکه پارس ای ال ایکس طراحی پلتفرمش مربوط به سال 1988 هست در حالی که مگان مال 2002 یا 2003 هست. یعنی مگان نزدیک به 15 سال جدید تره.
موتور ای ال ایکس 1761 سی سی و 110 اسبه و موتور مگان با اینکه 1600 هست 115 اسبه چون از تکنولوژی بالاتری بر خورداره و به همین دلیل هم مصرف سوخت کمتری داره.
مصرف ای ال ایکس 7.8 لیتره در حالی که مصرف مگان 6.7 لیتره.
شتاب ذو خوذرو تقریبا برابره (پارس ای ال ایکس 11.0 ثانیه و مگان 11.1 ثانیه)
فاصله چرخهای جلوی پارس 145 سانتی متره و فاصله چرخهای جلوی مگان 152 سانته. این مقوله تاثیر مستقیم در هندلینگ و چسبندگی ماشین داره.
ابعاد چرخهای پارس 185/65/15 هست در حالی که ابعاد چرخهای 195/65/15 هست که هم پهن تره و هم قطر بیشتری داره.
پارس از 80 درصد قطعات ایرانی استفاده می کنه در حالی که مگان هنوز 100 در صد از قطعات اصلی و با کیفیت درش استفاده می شه. درسته پارس قطعاتش به علت ایرانی بودن ارزون ترن ولی عوضش باید هر از چند گاهی به تعمیر گاه بری در حالی که در مورد مگان شاید هیچ وقت گذرت به تعمیر گاه نیفته تا مجبور بشی قطعه گرون بخری.
در مورد شکل ظاهری بیرون و داخل اتاق دو خودرو هم که دیگه فکر کنم نیازی به توضیح نباشه.
تنها ضعف مگان فقط در مورد تجهیزات اضافیه که پخش سی دی و شیشه بالا بر عقب نداره.
عوضش مگان تجهیزات دیگه ای داره که پارس نداره به عنوان مثال می شه به ایربگ جانبی اشاره کرد.
و دیگه اینکه مثلما ماشینی که 15 سال جدید تره از کیفیت سواری بهتر ، لذت رانندگی بالا تر و صدای داخل اتاق کمتری برخورداره.

XELTEK
22 May 2007, 12:32 AM
مزدای تیپ 5 هم بد نیست !

انمکاناتشم خوبه

alfred88
24 May 2007, 01:33 AM
دوست عزيز به نظر من 2 ميليون بذار روش يه دونه اوانته بگير كه هم از لحاظ امكانات خوبه هم از لحاظ فني .فقط به پاي 5 ستاره امنيت مگان نميرسه البته يه سوال از مگان سوارا داشتم ميخواستم ببينم مگان 20 ميليوني چندتا ايربگ داره.

Foad
24 May 2007, 01:35 AM
6 تا

alfred88
29 May 2007, 05:12 PM
پس با اين وجود اگه امنبته خودرو برات مهمه مگان بهترين گزينه است چون تو اين رنج خودروي 5 ستاره امنيته كامل نداريم واگه سرعت وشتاب برات مهمه اوانته بهترين انتخابه.