View Full Version : خرگوش Oryctolagus Cuniculus
kamran_dotnet
20 May 2007, 02:26 AM
هر كي هر چي در مورد خرگوش ميدونه بگه.
من خودم يه خرگوش دارم بهتره از بچگي بگيرين خيلي كوچيك.
بهش برسين.تا دو ماه نشورينش.سعي كنيد قسمتهاي زير بدنش سياه باشه تا رنگش كثيف شد زشت نشه.خيلي زود با آدم اخت ميشه.و خيلي چيزهاي ديگه كه بحث داغ شد ميگم
aries boy
23 May 2007, 12:49 AM
هر كي هر چي در مورد خرگوش ميدونه بگه.
من خودم يه خرگوش دارم بهتره از بچگي بگيرين خيلي كوچيك.
بهش برسين.تا دو ماه نشورينش.سعي كنيد قسمتهاي زير بدنش سياه باشه تا رنگش كثيف شد زشت نشه.خيلي زود با آدم اخت ميشه.و خيلي چيزهاي ديگه كه بحث داغ شد ميگم
سلام ... خسته نباشین
آقا کامران من چندتا سوال داشتم میشه جوابمو بدین؟
آیا همون طور که میگن خرگوش جزو حیوونای وحشی حساب میشه؟
قابل تربیت هست و نژاد خاصی داره؟
میشه توی آپارتمان ازش نگهداری کرد یا حتما نیاز به یه محیط باز داره؟
aries boy
24 May 2007, 12:23 AM
کامران جون انتظار واسم سخت بود یا به قول شاعر
دیگه بسه دیگه بسه انتظار ...
تو چندتا سایت گشتم و مالب زیر رو پیدا کردم امیدوارم همه بتونن استفاده کنن و حالشو ببرن
:icon_wink :icon_wink :icon_excl :icon_excl :icon_mrgr :icon_mrgr :icon_razz :icon_razz :icon_cool :icon_cool :icon_cool :icon_cool
خرگوش اهلي (Oryctolagus Cuniculus)حيواني از راسته خرگوش شكلان (Lagomorpha) و خانواده Leporidae است و خاستگاه ابتدائي آن غرب اروپا و شمال غرب آفريقا ميباشد.
در حال حاضر از نژادهاي مختلف آن به منظورهاي گوناگون از جمله توليد پشم و گوشت، انجام تحقيقاتبيولوژيكي و بعنوان حيوانات خانگي استفاده ميشود.
رفتار غير تهاجمي و آرام خرگوش آنرا بعنوان يك حيوان خانگي ايدهآل مطرح نموده است. با اين وجود جهتنگهداري مناسب آن، آشنائي با خصوصيات آناتوميكي، فيزيولوژيكي و رفتاري اين حيوان ضروري است.
v نگهداري
خرگوش را ميتوان در داخل منزل (بعنوان مثال در حياط) نگهداري نمود. حداقل سطح مورد نياز برايخرگوش با وزن kg 2 حدود 0/3 متر مربع است. براي خرگوشهاي با وزن بيش از kg 2 به ازاء هر كيلوگرم وزن اضافهسطح لانه بايد حدود 0/2 - 0/1 متر مربع افزايش يابد و در صورتيكه چند خرگوش با هم نگهداري شوند بايد به ازاءهر خرگوش اضافي 0/2 متر مربع به سطح لانه افزوده گردد.
ارتقاع لانه بايد در حدي باشد كه حيوان بتواند بطور كامل بر روي پاهاي خود بلند شود كه بسته به جثه حيوانميتواند حدود 45-90 سانتيمتر در نظر گرفته شود. در صورتيكه خرگوش در فضاي خارج منزل نگهداري ميشودكف لانه بايد در مقابل نفوذ رطوبت عايق شود و در صورتيكه نگهداري در داخل منزل صورت ميگيرد كف لانهميتواند مشبك و يا توري باشد كه بدين ترتيب ادرار و رطوبت ناشي از آن در كف قفس باقي نميماند و اين مسئلهاجازه ميدهد تا تميز كردن لانه در فواصل طولانيتري انجام گيرد.
جهت جلوگيري از بروز نزاع در بين خرگوشها و عوارض متعاقب آن، خرگوشهاي نر را بايد جدا از هم نگهدارينمود. همچنين نرها و مادهها نيز جز در هنگام جفتگيري بايد در لانههاي جداگانه نگهداري شوند. نگهداري چندخرگوش ماده با هم در يك قفس اشكالي ندارد.
خرگوشها ميتوانند درجه حرارت بين 270 - 4 درجه را تحمل نمايند كه البته متوسط درجه حرارت توصيهشده بين 22 - 16 درجه سانتيگراد است. رطوبت محيط بايد حدود 60 - 40 % باشد و حداقل طول مدت روشنائيمورد نياز 16 - 14 ساعت است. در صورتيكه طول مدت روشنائي محيط از اين مقدار كوتاهتر باشد حيوان دچارنقصان فعاليت جنسي پائيزي (Autumnal ***ual depression) ميگردد.
v تغذيه
ميزان مصرف غذا در خرگوشها بطور متوسط روزانه حدود 5 گرم به ازاء 100 گرم وزن بدن است. بهترين مادهغذائي براي خرگوشها، جيرههاي غذائي تجاري است كه تركيبات آن بر اساس نياز حيوان تنظيم شده است. اينجيرهها معمولا حاوي 17% - 14% پروتئين، 22% - 12% فيبرخام و 2500 - 2100 كيلو كالري انرژي هستند.
در كنار اين مواد ميتوان از سبزيجات مختلف نيز استفاده نمود و بايد توجه كرد كه سبزيجات فاسد و كپكزدهنباشند.
اين حيوان از نظر فيزيولوژيك شبه نشخوار كننده (Pseudoruminant) بشمار ميرود و چون ميكروفلور دستگاهگوارش آن نسبت به تغييرات اسمولاريته و PHبسيار حساس است بنابر اين تغيير نوع مواد غذائي بايد به آهستگي وطي مدت 5 - 4 روز انجام گيرد و هرگونه تغيير ناگهاني در محتويات جيره غذائي، بخصوص استفاده از جيرههاي غنياز كربوهيدرات ميتواند با ايجاد اختلالات شديد گوارشي سبب مرگ حيوان گردد.
v توليد مثل
تعيين جنسيت در خرگوشهاي نابالغ بسيار مشكل بوده و به تجربه نياز دارد. بنابراين در اين مورد از دامپزشككمك بگيريد.
خرگوشها در حدود سن 24 - 16 هفتگي به بلوغ ميرسند. نژادهاي كوچكتر زودتر ازنژادهاي بزرگتر و مادههازودتر از نرها بالغ ميشوند. خرگوش ماده سيكل اوستروس منظمي ندارد ولي مرحله پذيرش جنسي طولاني و حدود7-10 روز است. در صورتيكه جفتگيري انجام نگيرد ظرف 1-2 روز حالت پذيرش از بين رفته و پس از آن حيوانمجددٹ وارد مرحله پذيرش جنسي ميگردد.
خرگوش مادهاي كه وارد اين مرحله شده است به ساير خرگوشهاي ماده داخل قفس اجازه ميدهد كه بر پشتوي بجهند كه اين نشانه در جهت تشخيص حيوان آماده جفتگيري حائز اهميت است. همانگونه كه در مبحث لانه ذكرشد نرها و مادهها بايد جدا از يكديگر نگهداري شوند و فقط هنگام پذيرش جنسي خرگوش ماده براي مدت حدود10 دقيقه در قفس خرگوش نر قرار داده شود.
در صورتيكه جفتگيري منجر به لقاح نگردد، ممكن است آبستني كاذب (Pseudopregnancy) رخ دهد. در اينمرحله حيوان ماده كليه حالات حيوان آبستن را دارد و حتي پستانها نيز بزرگ ميشوند ولي اين مرحله حداكثر پس ازحدود 18 روز خاتمه مييابد.
طول مدت آبستني حدود 33 - 30 روز است. رشد پستانها سريع بوده و طي هفته آخر آبستني صورت ميگيرد.طي روزهاي آخر حيوان ماده شروع به ساخت لانه مينمايد و براي اين منظور اقدام به كندن موهاي ناحيه شكمميكند. تعداد بچهها بين 4-12 و بطور متوسط 7 عدد است. بچهها معمولا صبح زود و طي حدود يك ساعت و ياكمتر متولد ميشوند. طول مدت شيردهي حدود 4-6 هفته است. مادر در طول روز فقط يكبار و معمولا صبحها بهبچهها شير ميدهد و بقيه ساعات روز لانه بچهها را ترك مينمايد كه اين مسئله نبايد بعنوان عدم پذيرش بچههاتوسط مادر قلمداد شود. در صورت مرگ مادر و يا هنگامي كه مادر قادر به شيردادن بچهها نباشد ميتوان آنها رابصورت دستي تغذيه نمود. جهت تغذيه بچهها شير با فرمولهاي مختلفي توصيه شده است كه يكي از سادهترينفرمولها بشرح زير ميباشد:
شير گاو 240 سيسي
زرده تخم مرغ 1 عدد
عسل 5 سيسي
موليتي ويتامين كودكان 5 سيسي
شير دادن هر 12 تا 24 ساعت انجام ميگيرد. البته بايد در نظر داشت كه تغذيه دستي بچه خرگوشها بندرتموفقيتآميز بوده و ممكن است با مشكلات و عوارض متعدد گوارشي و تنفسي در بچه خرگوشها همراه باشد.
v خرگوش و بهداشت عمومي
هر چند موارد گزارش شده از انتقال بيماريهاي خطرناك بين انسان و حيوان در خرگوشهاي اهلي و خانگي نادراست با اين وجود مهمترين اين بيماريها عبارتند از سالمونلوز، تولارمي، هاري، عفونتهاي قارچي پوست و مو، سل وتوكسوپلاسموز.
جهت جلوگيري از بروز بيماري در حيوان و كاهش احتمال انتقال آن به صاحب حيوان توصيههاي زير بايدمورد توجه قرار گيرد.
1 - پس از خريد حيوان، جهت معاينه و بررسي وضعيت سلامت آن و دريافت راهنمائيهاي لازم به درمانگاههايدامپزشكي مراجعه شود.
2 - حتيالامكان با ساخت جايگاه و لانه مناسب، حيوان در خارج از محيط منزل و به عنوان مثال در حياط نگهداريگردد.
3 - در صورتيكه حيوان در داخل منزل نگهداري ميشود بايد داراي جايگاهي خاص و نسبتا محدود باشد و از رفت وآمد آزادانه حيوان در محيط منزل بايد جلو گيري شود.
4 - محل نگهداري و لانه حيوان روزانه نظافت گردد.
5 - از تماس حيوان با حيوانات خانگي افراد ديگر و همچنين حيوانات غيرخانگي نظير گربههاي ولگرد جلوگيريشود.
6 - نظافت شخصي عليالخصوص شستن دستها پس از تماس با حيوان از اهميت زيادي برخوردار است.
7 - در صورت مشاهده هرگونه تغيير در ظاهر و يا رفتار حيوان، جهت بررسي علت آن به درمانگاه دامپزشكي مراجعهشود و بر اساس نظر دامپزشك معالج انجام معاينات دورهاي مورد توجه قرار گيرد.
واكسن هاري جز در مواردي كه حيوان در معرض هاري قرار دارد و يا در مناطقي كه هاري شايع ميباشد توصيهنميشود و براي پيشگيري از بروز ساير بيماريهاي متداول در خرگوش نيز تاكنون واكسني تهيه نشده است
منبع انجمن حمايت از حيوانات
kamran_dotnet
24 May 2007, 02:50 AM
aries boy عزيز
خرگوش رو اگر از بچگي بگيري كه با نمك تر هم هست بسيار راحت در عرض يكي دو روز دستي و دوست ميشه.به قدري كه خسته ميشين از بس دوست داره وقتي دراز كشيدين بياد و روي سينه شما بخوابه.فكر كنم اين به خاطر صداي قلبه.اگر خرگوش كوچك گرفتين سعي كنيد بهش كاهو و هويج رو خيلي ريز كنيد و بدين تا بخوره و جون بگيره.مطمئن باشين توي فروشگاههاي حيوانات ايران به اونا حالي داده نميشه.خرگوش من به قدري دستي شده كه بعد از يك ماه و نيم وقتي ميرم بيرون و برميگردم مثل سگهاي دستي مياد و دوست داره بقلش كنم و نازش كنم.شديدا دوست داره آروم نازش كنم.
در مورد نگهداري در آپارتمان هم بستگي به خودتون داره.من از اول يه روزنامه گذاشتم و با مقداري ادرار خرگوش خيسش كردم تا بوي ادرار خرگوش رو بگيره.اين بو رو خود خرگوش ميفهمه و اصلا بو دار نيست نترسيد:icon_cool . بعد اون رو گوشه اتاق بايد بزارين و خرگوش رو بزاريد كنارش تا بو كنه و بفهمه از اون به بعد يواش يواش و خيلي خوب ميفهمه كه اونجا بايد ادرار كنه.خيلي حيوون تميزيه.خيلي هم به جاي ادرارش اهميت ميده.بارها ديدم وقتي نميدونه كجا بايد ادرار كنه از فشاري كه بهش وارد ميشه بالا پايين ميپره يه دفه يا ميدوه و ديوونه بازي در مياره.مدفوعش هم مشكلي نداره.كاملا خشكه مثل فضله.حالا بستگي داره خانواده ميزارن تو خونه بچرخه يا نه.اگر قرار باشه تو قفس نگهدارين نگيرين.من نظرم از باز كردن اين پست اينه كه تبليغات بشه يك سري از اين حيووناي بي زبون زندگي خوبي داشته باشن و نجات پيدا كنن از حيوون فروشهاي بي رحم.
نژاد ها زياد فرقي نداره از لحاظ قيافه يه عده ميگن سم دارش حرومه پنجه دارش حلال كه به نظر من همه مشكلاتي كه بين ما و حيوانات وجود داره براي ازتباط بيشتر همين حروم و حلال الكيه.
من يه خوكچه هندي گرفتم تو خونه دو روز بود خيلي بهش حسودي ميكرد من يه بار بقلش كردم اومد دستم رو گاز گرفت و خوكچه رو هم خيلي اذيت كرداگر باهاتون دوست بشه حسود ميشه و تحمل ديدن حيوون ديگه رو توي بقلتون نداره حواستون باشه.
aries boy
24 May 2007, 02:54 PM
سلام
من امروز رفتم و یه دونه شو خریدم اما اصلا از خریدم راضی نیستم :icon_eek: :icon_redf
میدونی چرا چون با دوستم رفتم اونم یه خرگوش خونگی داره که خیلی با حاله چند جا رفتیم همه خرگوشا بالغ بودن بالاخره یه جا بود که چهار تا بچه خرگوش داشت یکی کوچولو بود، اندازه موش
و بقیه تقریبا 2 برابر اون :icon_ques :icon_ques من خواستم کوچیکه رو بگیرم اما دوستم نزاشت و گفت اگه زیاد کوچیک باشه مریض میشه و میمیره . منم یکی از اون بزرگترا رو برداشتم :icon_eek:
حالا که آوردم خونه کز کرده یه گوشه و هیچی نمیخوره باید چیکار کنم به نظرت این دستی میشه؟:icon_neut
اینم عکسشه تقریبا اندازه یه بچه گربه 2_3 ماهست
kamran_dotnet
25 May 2007, 01:14 AM
خيلي خوشكل و با نكنه.سعي كنيد خرگوشي كه ميگيرين سفيد نباشه چون موي خرگوش جوريه كه رنگش يواش يواش بر اثر راه رفتن روي فرش يا زمين عوض ميشه و از قشنگي ميفته.نظر من بيشتر خرگوشهاييه كه زيرشون و بيشتر بدنشون سياهه.قشنگن نگران نباشيد.ايني هم كه گرفتي قشنگه.توي جعبه نزار اگر قراره توي جعبه باشه همونجا هم توي قفس بود.كاهوي تازه خيلي دوست داره تازه و سبز.آروم آروم بهش بده و بزار توي اتاق راه بره و آشنا بشه.نترسونش و بزار ازت غذا بگيره.بعد از يكي دو روز بهت عادت ميكنه.خرگوش كوچك نميميره وقتي گرفتينش سعي كنيد كاهو رو بهش بديد ريز كنيد با دستتون بديد تا بتونه بخوره چون كندن غذا واسش سخته.دونه هاي برنج.و هويج رو رنده بزرگ كنيد و رنده هاش رو با دست بهش بديد.هرگز نشوريدش تا دو ماه يادتون باشه.اين باهات اخت ميشه اگر توي جعبه نزاريش.
aries boy
25 May 2007, 11:49 AM
سلام
کامران جون
نه بابا تو جعبه نگهش نمی دارم واسه این گذاشتمش تو جعبه چون یه جا بند نمی شد و می خواستم ازش عکس بگیرم و گرنه تو اتاق زیاد می گرده و جای محبوبشم زیر تختمه به هر حال مرسی:icon_cool :icon_cool
راسی خرگوش خودت چند وقتشه میشه چند تا عکس ازش بزاری؟ :icon_surp :icon_surp
Artemis
25 May 2007, 04:18 PM
یه چیزش بده..اونم دستشویی رفتنشه ..ک.له خونه رو به گند میکشه
aries boy
25 May 2007, 06:57 PM
نه بابا جایی رو کثیف نمی کنن
من یکیشو تازه خریدم هنوزم بهش چیزی یاد ندادم اما الان 2 روزه که تو اتاقم واسه خودش می گرده اما جایی کار بدی نکرده:icon_excl :icon_mrgr :icon_excl
kamran_dotnet
25 May 2007, 07:55 PM
گفتم دستشويي مشكلي نداره.پي پي خرگوش خشكه و به راحتي جمع ميشه.ادرار رو هم خودش حساسه آموزش رو دادم.خر گوش من سه ماهشه و مشكي و سفيده.عكسش رو هم ميزارم.خيلي هم تميزه خودش گوشه خونه روزنامه گذاشتم ميره دستشويي ميكنه.جيگر منه جيگر.
من سگ داشتم طوطي داشتم همستر دارم خوكچه هندي داشتم سنجاب داشتم ولي خرگوش يه چيز ديگس باور كنيد.
الان هم لنگاش رو هوا كرده بين پاهام گرفته خوابيده.
aries boy
26 May 2007, 01:59 PM
سلام سلام سلام سلام همگی سلام
کامران کمک!!!!!:icon_ques :icon_ques :icon_ques
این خرگوش ما به جز کاهو هیچ چیز دیگه ای نمیخوره چی کارش کنم میشه بگی خرگوشا چی دوس دارن؟:icon_twis :icon_twis :icon_roll :icon_roll
راسی علاقه خاصی هم به پاره کردن کاغذ به خصوص روزنامه داره الان رو نصف کتابای من جای دندوناش خود نمایی میکنه البته اگه کتابا وسط اتاق پهن نباشه این کارو نمی کنه :icon_surp :icon_surp :icon_arro
به نظرت ممکنه از گرسنگی باشه؟:icon_roll :icon_roll
اما من تا می تونم بهش غذا می دم :icon_twis :icon_twis
kamran_dotnet
28 May 2007, 01:47 AM
خرگوش من حتي هويج هم نميخوره فقط كاهو.البته من بهش تكه هاي كوچك نون ميدم.خيار.برنج پخته.ماكاروني.موز.بستني.كه براش خوبه.اينا رو امتحان كن ميخوره.ولي در كل بدن خرگوش آنچنان به چيز ديگه اي احتياج نداره.
در مورد پاره كردن هم بله.گاهي لباس من رو با چنگ و دندون ميكنه.ولي پاره نميكنه.گوشه هاي فرش رو هم اگر پوسيده باشه گاز ميگيره.اين كارها روبايد بكنه.ميتونين تكه هاي روزنامه يا يه پيراهن پوسيده بهش بدين حال كنه باهاش.
kamran_dotnet
28 May 2007, 01:49 AM
راستي مواظب باشين سيم برق نزديك دستش نزارين مال من زياد طرفش نميره اما اگه يه دفه هوس كنه گاز بگيره يا بجوه ديگه خودتون ميدونين!!!
aries boy
28 May 2007, 03:34 PM
خوب آره همین کارو هم کردم اما واسم جای خرگوش حکم خروسو داره باین تفاوت که خروس با قوقولی قوقو آدمو بیدار میکنه اما خرگوش من با خشخش کاغذ ولی با همه اینا من ازش رازیم به نظرم حیوون خونگی خوب و مهربونیه البته کمرویی و خجالتی بودنش جزء صفات بارزشه :haha:
kamran_dotnet
28 May 2007, 05:12 PM
من وقتي لباس كهنه رو در اختيارش ميزارم سراغ كاغذ نميره.كلا خرگوشها شخصيتهاي مختلف دارن باور كن.
kamran_dotnet
31 May 2007, 03:30 PM
لازم ديدم چند نكته ديگه رو در مورد خرگوش متذكر بشم
1-اگر خرگوش ميخريد نر بخريد چون خرگوش ماده دوران قاعدگي داره و شايد براي خودتون يا اعضا خانواده جالب نباشه قطره اي خون روي زمين ببينيد.
2-اگر خرگوش خيلي كوچك ميخريد لازمه تا بيست روز از تاريخ خريدتون از حيوون فروشي بهش جعفري و جيشنيز بديد.چون كاهو باعث ميشه شكم خرگوش كوچك باد كنه و شايد بميره.بعد از بيست روز يواش يواش و از مقدار خيلي كم در هر روز شروع كنيد و از اون به بعد غذاي اصليش ميشه كاهو.
3-اگر خرگوش رو كوچك بود و خريديد و ديديد كثيفه و نياز داره تميزش كنيد دقت كنيد چون خرگوش بچه حساسه.مايع دستشويي رو توي يه كاسه آب ولرم بريزيد و به هم بزنيد.بعد با يه دستمال آروم محلول رو روي بدن خرگوش جاهايي كه كثيفه بماليد.حسابي جاهايي كه كثيفه آروم با پارچه بماليد و بعد زير آب مستقيم نگيريد.يك نفر دستش رو بگيره زير آب و خرگوش رو زير دست بگيريد تا فشار آب دل و روده خرگوش رو به هم نريزه.شايد باور نكنيد ولي همين فشار كم شير آب دل و رودش رو به هم ميريزه و امكان مرگ وجود داره.بعد از اين كه خوب آب كشيديد اول با حوله خشك كنيد ولي فشار نديد به هيچ وجه.بعد بزاريد حيوون توي آفتاب وايسه و خودش خودش رو خشك كنه.دقت كنيد زياد حمومش نكنيد اگر خرگوش رو توي خونه نگه داريد نيازي به حموم نداره چون كثيف نميشه.هميشه بعد از حموم خرگوش رو نيم ساعت به حال خودش بزاريد چون باور كنيد اعصابش حسابي خورده.مواظب باشيد بعد از حموم روي سه راهي برق كه روي زمينه نره.ولي به حال خودش بزاريدش.
4-بچه خرگوش رو تا يك ماه و نيم از تحويل گرفتنش دست بچه نديد.بچه هر چقدر هم بديد شايد به خاطر با مزگي خرگوش ذوق كنه و يواشكي فشارش بده.
5-اگر زياد به سلامتي يا زنده بودن خرگوش اهميت نميديد لطف كنيد و نخريد . يخورده حس انسانيت داشته باشيد و حيوونات رو حالا كه تو اسارت هستند انقدر اذيت نكنيد.باور كنيد اگر خوب نميتونيد نگه داريد يا انقدر قدرت نداريد كه بچه خرگوش رو دست بچه خونه نديد همون پت شاپ براي خرگوش بهتره.چون كسي باهاش كاري نداره و يه غذايي هم بهش ميرسه.
6-دقت كنيد كه خرگوش هم گاهي به ناز كردن احتياج داره.آروم روي پا يا موقع خواب روي سينه بگذاريد و طوري ناز كنيد كه حيوون با ناز شما به عقب نره(فشار نوازشتون كم باشه)
7-معمولا وقتي خرگوش خريديد همون مصيبتهاي هميشگي رايج در بين ايرانيها كه باعث اين همه عقب افتادگي ما شده شروع ميشه كه خرگوش حرومه يا حلاله يا نجسه و فلان.من از يه آخوند پدر مادر دار و كار درست پرسيدم و گفته خرگوش پنجه دار مشكلي نداره ولي گوشت خرگوش سم دار مكروهه.من دليلش رو نميدونم ولي گفتم بگم كه به بقيه كه اين گيرها رو بهتون ميدن بگين و جواب داشته باشين.در ضمن ايشون به من گفتن كه در اسلام به هيچ عنوان هيچ جايي حرفي در مورد خرگوش زده نشده و مشكلي نداره.
8-از دوستاني كه توانايي مالي دارند تقاضا دارم اگر ميتونند خرگوش يا هر حيووني رو بگيرند نگه دارند و بعد از اين كه بزرگ شد يا دلتون رو زد توي جنگلي جايي ول كنند حال كنه.هرگز به موزه دار آباد يا پارك سائي نبريد چون اونجا به هيچ عنوان به حيوونات نميرسند باور كنيد.
9-كاهوي خرگوش رو ميتونيد از كاهوهايي كه ميوه فروشها بيرون ميريزند بديد اگر هر روز از ميوه فروشها بگيريد كه تازه هم هست بهتون مجاني ميدن.خرگوش قشمتهاي سبز تر كاهو رو بيشتر دوست داره.نه مثل ما وسط كاهو يا سبز كمرنگتر رو.
10-مثل مطالبي كه در مورد همستر نوشتم و متاسفانه در اينترنت بدون نام بردن اسم هر كسي نوشته نكنيد و منبع رو ذكر كنيد.
باز هم مطلبي يادم اومد ميگم با خرگوشتون حال كنيد.باي
كامران منعم دوست
0ta1.blogfa.com (http://0ta1.blogfa.com)
aries boy
1 June 2007, 12:59 AM
سلام به همگی
قبل از هر چیز از آقا کامران به خاطر مالب خوب و مفیدشون تشکر میکنم. کامران جون خسته نباشی
یه اهنمایی کن:sad:
خرگوشم کمکم با من اخت شده بود به وری که بعضی وقتا میومد و از رو سرو کلم رد میشد یا وقت غذا خوردن روی پام می نشست و اصلا ازم نمی ترسید تا اینکه امروز ظهر دیدم بیرون (محوطه سبز آپارتمان) خلوته گفتم ببرم بیرون تا یه هوایی بخوره اما تا بردمش بیرون و گذاشتمش زمین غیبش زد
خلاصه بعد از سه ساعت و نیم با کلی بدبختی گرفتیمش وقتی آوردمش خونه دیگه مثل قبلش نبود وکاملا وحشی شده به طوری که اگه از شعاع 3 متریش کسی رد بشه از درو دیوار بالا میره تا یه راه واسه فرار پیدا کنه.:icon_ques
خوب قبول دارم که یه کم واسه گرفتنش زیادی دنبالش کردیم اما خوب چاره ای نداشتیم نمی شد بزاریم همیطنوری شبو بیرون بگذرونه که میشد؟
حالا راهی واسه منت کشی هست یا نیاز به زمان داره؟:icon_cry: :icon_eek:
kamran_dotnet
2 June 2007, 03:15 AM
غذا يكي از بهترين راههاي رام كردن حيووناته.نزاريد غذا بخوره و نزديكش باشيد.اگر اومد طرفتون كه هيچ اگر نه بعد از حدود هشت ساعت كاهوي تازه رو رو دست بگيريد و طرفش ببريد و سعي كنيد توجهش رو جلب كنيد.اگر ميتونيد بگيريدش و زوركي نگهش داريد روي پاتون.بزاريد بمونه و آروم نازش كنيد و با صداي ملايم باهاش حرف بزنيد.سعي كنيد بخوابيد و روي سينتون بزاريد تا صداي قلبتون بهش آرامش بده.يا اينكه زير پيرنتون كمي بزاريد بمونه تا تاريكي بهش احساس امنيت بده.اگر توي دستتون زياد موند توي دست بهش كاهو بديد.يادتون نره.سعي كنيد دو سه روز فقط از دست بهش غذا بديد.
در ضمن خرگوش نيازي به گردش نداره مطمئن باشيد.محيط خونه كافيه.اگر حياط داريد بزاريد تو حياط بچرخه ولي مطمئن باشيد خونه رو بيشتر دوست داره و بعد از مدتي مياد خونه.اگر كوچيكه خوراك گربه هاست مواظب باشيد.گرفتن خرگوش از گوش خيلي اشتباهه.خرگوشا از اين كار متنفرند.دستتون رو آروم ببريد بالاي كمرشون.خودش مي ايسته.بعد آروم دور كمر رو بگيريد و بعد از بلند كردن دست رو زير شكمش ببريد.وقتي تو دستتون راحت باشه بهتون بهتر عادت ميكنه.
aries boy
5 June 2007, 01:02 AM
سلام شب و روز همگی بخیر:icon_excl
کامران جون از راهنماییت ممنون
من رفتم و نگاهی به سایر پستات انداختم و دیدم چندجا نوشتی که خرگوشا حیوونای حسودین :icon_evil
منم گفتم حالا که حسودن بزار حسودی کنن پس رفتم و خوکچه هندی دوستموم واسه یه روز قرض گرفتم و هی رفتم جلو خرگوشم نازش کردم بهش غذا دادم و باهاش بازی کردم این خرگوش ما اولش کم محلی کرد واسه خودش می رفت و می اومد اما بعد از نیم ساعت با چنان حصرتی بهمون نگاه می کرد که دل آدم واسش کباب میشد:icon_ques :icon_eek:
خلاصه بگم تا شب بیشتر داوام نیاورد ، کم کم جلو اومد و خودش از دستم غذا گرفت و بعدم هی فوضولی میکرد و می رفت سراغ خوکچه دوستم ترسیدم بلایی سرش بیاره به خاطر همین مجبور شدم خوکچه هرو برشگردونم به دوستم وقتی برگشتم خونه دیدم یواش یواش از او ن ته داره دنبالم میآد .... حالا ما باهم دوست شدیم حتی بیشتر از قبل:icon_excl :icon_wink
aries boy
5 June 2007, 03:33 PM
سلام
آقایون کسی میدونه از کجا می تونم یه خرگوش آنقوره گیر بیارم ؟
آخه این خرگوشا خیلی خوشگلن ،گوشای بزرگ و افتاده دارن وموهاشونم از خرگوشای معمولی خیلی بلندتر و نرم تره به طوری که از پوستشون پالتو و کیف و غیره می سازن:icon_cry: :icon_twis
اندازه شونم خیلی بزرگتر از خرگوشای معمولیه .یکی بهم گفت میتونم از ترکیه سفارش بدم اما متاسفانه امکانش نیست تو شیرازم گیر نیاوردم میخواسم بدونم ممکنه تو تهران گیرم بیاد؟:icon_cool
kamran_dotnet
7 June 2007, 05:18 PM
من تو مولوي گشتم نبود و نميدونستن چجور خرگوشيه حتي.يك ساله كه ميگردم.ولي من هم ميدونم چيه خيلي دوست داشتني و قشنگه
يه مطلب ديگه در مورد خرگوش اضافه كنم
هرگز خرگوش رو از پا نگيريد.پاهاي قوي خرگوش باعث ميشه وقتي سعي ميكنه با پرش يا فشار سريع پا از دستتون فرار كنه آسيبهاي جدي به پاش وارد بشه
sourena_8888
24 March 2008, 07:58 PM
نیش قبر یه تاپیک
راهنمایی برای یک دوست
ایا هم زیستی گربه باخرگوش موجب بیماری میشه
ایا باهم میسازن ؟؟
یکی از دوستان میگه میخام خرگوش و گربه با هم نگه دارم .....که تو حیاط ازاد باشن
منکه گفتم : اولا گربه ها دیگه دخلشو میارن
دوما بیماری داره ..اخه گربه و خرگوش ...!! خرگوشه مریض میشه
سوما گربه خودش دخلشو میاره ....
میگه تو تلوزیون دیدم با هم همزیستی داشتن ....
اگه از دو جنس مختلف باشن ....مشکلی پیش نمیاد ...بچشون گربه گوش نمیشه ؟؟ :دی:
aries boy
28 March 2008, 04:06 PM
سلام یه بیلم به من بدین کمک کنم راحتر نبش قبر کنین این تاپیکو:icon_cool
خوب خرگوش من بزرگ شده و گربه ها جرات ندارن طرفش بیان البته ما تو آپارتمانیم و خوب خرگوش من با یه گربه اهلی و بسیار بزرگ همسایه پایینی سروکار داره هردو هم ماده ان. اگه خرگوشتون هنوز نی نیه بهتره بزارین بزرگتر بشه حداقل به اندازه نصف یه گربه. چون اگه کوچولو باشه میتونه یه غذای لذیذ واسه گربه ها بشه اما اگه اندازه هم باشن به نظر من خرگوشه می تونه یه تهدید واسه گربه های غریبه باشه. و ایندو میتونن هم زیستی خوبی باهم داشته باشن و البته بهتره از یه جنسیت باشن. و خوب درباره بیماری اگه از هرکدوم به خوبی مراقبت بشه و بهداشتشون رعایت بشه بیماری نه اونا رو تهدبد می کنه و نه شما رو و به راحتی با هم می سازن البته نباید توقع داشته باشین که با هم بازی کنن. راسی اگه گربه گوشه بالاخره، یه زمانی به دنیا اومد من ودم مشتری درجه یکشونم باید باحال باشه فک کنید گربه گوش.:icon_sad:
زهرا اخوت
29 April 2008, 03:56 PM
ميشه در مورد نظافتش هم توضيح بدين آيا بو نميگيره و بايد چه طوري تميزش كنيم قيمتش رو هم بگيد ممنون
aries boy
29 April 2008, 04:28 PM
خوب اگه تو خونه نگهش دارین پی پی شو در تمام نقاط می تونید مشاهده کنید ولی من پیشنهاد می کنم واسه یکی دو روز توی یه جعبه باشه و زیر پا شو روزنامه بزارین خوبه ... این وری چند بار روی این روزنامه ادرار می کنه بعد هم میتونید همون روزنامه رو بردارین و یه گوشه اتاق بزارین تا هر وقت خواست ادرار کنه بیاد روی روزنامه و کارشو بکنه... حییون تمیزیه خوب اگه حییون بو نگیره که نمی شه ولی شما می تونید هفته ای یه بار ببریدش حموم و برای شستنش هم از شامپوی مخصوص سگ یا گربه استفاده کنید ممکنه اولش اذیت کنه ولی بعد عادت می کنه و اگه جاش هم به موقع عوض بشه هیچ بویی در کار نیست و ادرارشم بوی خیــــــــــــــــــــلی کمی داره.
قیمتش هم من پارسال تو شیراز خریدم 3500 اگه از دامپزشکی که ممکنه قیمتش یه خورده بالاتر باشه بخرین هم بهتره.
زهرا اخوت
30 April 2008, 02:06 PM
سلام من خرگوش تو كرج قيمت كردم ميگه ده هزارتومان البته خيلي كوچيك هم نبود به نظر شما گرون نيست
vahidgg
30 April 2008, 04:11 PM
با سلام.
میدون کرج بعضی از مغازه های پرنده فروشی خرگوش کوچیک رو 4الی5 تومن میدادند البته یک ماه پیش و العان نمیدونم چطوری باشه.
aries boy
30 April 2008, 04:13 PM
آره گرونه... اگه تا هفت تومن گیر بیارین خوبه... از دامپزشکی قیمت گرفتین؟ به نظر من اگه می خواین خرگوش بخرین هر چی کوچیکتر باشه بهتره چون بزرگاش تا بیان بهتون عادت کنن خیلی اذیت میشین ولی خرگوش کوچولو هم با نمکه و هم زودتر باهاتون اخت میشه.
زهرا اخوت
2 June 2008, 04:51 PM
سلام دوستان من به تازگي يه خرگوش سفيد باچشمهاي قرمز خريدمو در تراس رهاش كردم متاسفانه خيلي از اهالي خونه مي ترسه و سريع قايم ميشه وهيچ چيز هم نميخوره در ضمن پي پي هم نمي كنه ودايم مشغول تميزكردن وياخاراندن خودش است وبعد هم مي خوابه چي كار كنمش
Hesam844
16 June 2008, 03:04 AM
سلام...
آیا خرگوشی به اسم مینیاتوری وجود داره؟
خرگوشی که سایزش بالغش اندازه کف دست باشه؟
Hesam844
16 June 2008, 03:06 AM
کسی تو ایران این نژاد خرگوش رو دیده برای فروش؟
http://www.gotpetsonline.com/pictures-gallery/small-animal-pictures-breeders-babies/lionhead-rabbit-pictures-breeders-babies/pictures/lionhead-rabbit-0037.jpg
اینم عکس قهوه ای اش
اسم نژادش : Lionhead Rabbits
http://www.gotpetsonline.com/pictures-gallery/small-animal-pictures-breeders-babies/lionhead-rabbit-pictures-breeders-babies/pictures/lionhead-rabbit-0017.jpg
زهرا اخوت
16 June 2008, 08:40 PM
سلام...
آیا خرگوشی به اسم مینیاتوری وجود داره؟
خرگوشی که سایزش بالغش اندازه کف دست باشه؟
بله وجودداره توي كرج در خيابان طالقاني مغازه اي هست كه داره و دونه اي ده تومان ميده
Hesam844
16 June 2008, 09:25 PM
بله وجودداره توي كرج در خيابان طالقاني مغازه اي هست كه داره و دونه اي ده تومان ميده
شما به حرفش مطمئنی؟
چون من یه بار یکی خریدم 7000تومن ولی بعدا فهمیدم بچه خرگوشی معمولی بوده!
لطفا ادرس دقیقش رو بگو...
تو تهران جایی رو سراغ ندارید؟
زهرا اخوت
17 June 2008, 03:19 PM
شما به حرفش مطمئنی؟
چون من یه بار یکی خریدم 7000تومن ولی بعدا فهمیدم بچه خرگوشی معمولی بوده!
لطفا ادرس دقیقش رو بگو...
تو تهران جایی رو سراغ ندارید؟
تو تهران نميشناسم اما مي توني بري پارك لاله بهش بگي ببيني مي تونه برات بياره يا نه ولي ايني كه توكرجه رو من تاالان حيوونهاي خيلي خوبي ازش خريدم اماراستش خرگوش رو ازش نخريدم مي توني خودت بري و ببيني راستي خرگوش چند ماهگي بالغ ميشه ؟
آدرسش هم ميدان آزادگان به سمت طالقاني جنوبي مغازه دنياي حيوانات
Koosha_Raisi
12 July 2008, 03:37 PM
سلام دوستان من هم 20 روزه که یه خرگوش خریدم اسمش مخمله و خیلی هم خوشگله
راستی زهرا خانم من خودم خرگوشمو از خیابان جمهوری خریدم بغل ساختمان پلاسکو
من خودم تا حالا جایی را غیر از انجا که گفتم خرگوش ندیدم کسی بفروشه
اینم اکسشه:
http://gigaimage.com/images/3ayfz3rak8vvpf3742w.jpg
آقا حسام خرگوش در 16 تا 25 ماهگی بالغ میشه (البته خرگوش معمولی)
sara6170
13 July 2008, 03:25 PM
سلام به همه!
منم تقریباً یک هفته است که یه خرگوش خریدم. یه خرگوشه سفیده کوچولو که از کف دستم کوچیکتره وقتی میخوابه!
فروشنده میگفت مینیاتوریه حالا راستو دروغشو دیگه نمیدونم
خیلی باهام اخت شده هرجا میرم دنبالم میاد. ولی یه مشکل دلره اونم اینکه شبا که میذارمش توی کارتن(البته یه خونه خوشگله) اصلاً آروم نمیمونه همش میخاد از کارتن بپره بیرون!
خلاصه با سرو صداش تا صبح نمیخوابم !
باید چیکار کنم؟؟!! :icon_ques
sogoli
13 July 2008, 05:18 PM
سلام
من جدیدا علاقه به حیونا مخصوصا کاسکو و خرگوش پیدا کردم ولی به خاطر قیمت بالای کاسکو فعلا قصد خریدشو ندارم و بجاش می خوام خرگوش بخرم.لذا چندتا سوالدارم:
1- از کجا می تونم بهترین و مطمئن ترین خرگوش رو بخرم؟
2- بهترین خرگوش برای نگهداری چه خصوصیاتی دارد؟
3-حدودا قیمتش چقدره؟
4-همراه با خرگوش چی باید بگیرم؟
5-بهتره خرگوش رو کجا نگهداری کنم؟در واقع داخل آپارتمان با توجه به وضعیت بهداشتی ان می شود خرگوش رو نگهداری کرد؟
6-مطمئن باشم که به لحاظ تمیزی و بهداشت و ادار و... می شود روی خرگوش حساب باز کرد؟(درواقع دوستان مشکل کثیف کردن خونه توسط خرگوش را دارند؟)
7-چندروز میشود خرگوش رو تنها گذاشت و رفت مسافرت؟
8-ایا خرگوش گاز میگره؟
9- ایا خذگوش باعث انتقال بیماری به انسان می شود؟
10-خرگوش چندسال عمر می کند؟
ببخشید که طولانی شد؟
7
Koosha_Raisi
14 July 2008, 09:03 AM
1- با سلام ببین دوست عزیز خرگوش حیوانی نیست که بتوان آن را مانند سگ و گربه یا همستر از هر حیوان فروشی خرید نظر منو که بخواین خرگوش حیوونه که طرفدارای زیادی نداره:icon_cry::icon_cry:
البته من خودم عاشق خرگوشمم ولی دقیقا نمیدانم کجا میشه تهیش کرد من از یک دست فروش در خیابان جمهوری نزدیکای ساختمون پلاسکو خریدم البته اون همیشه همونجاست ولی ممکنه یه کم اینور اونور بشه اون خرگوشای سالم و خوبی میفروشه. اگه یه وقت دیدی که خرگوشاش مردنی اند نگران نشو چون اون یارو بهشون خوب غذا نمیده ولی تا ببریش خونه بهش غذا بدی جون میگیره
2- بهترین خرگوش باید سرحال باشه شیطونی کنه دنباله غذا بگرده و سعی کنه یه جوری از قفسش بیاد بیرون!
3- گرونترین 11-12 هزار تومان ارزون ترین 5-8 هزار تومان
4- یک قفس و کاهو!!
5- اگر در آپارتمانتان بچه کوچیک نگهداری میکنین بهتره نخرید بخواطر ادرار و مدفوع بسیار ریزش که ممکن است... ولی در آپارتمان هم میشود به راحتی نگهداری کرد فقط حوصله میخواد.
6- نه خیلی البته این حیوان اگر کمی بزرگ شود دردسرش هم بیشتر میشود ولی من این دردسر ها برام مهم نیست!
7- 0 روز
8- نه ولی از گشنگی خیلی زیاد شاید اگه دست بوی غذا بده ولی گازش خییییییللییییی بدون درده اصلا احساس نمیشه اون سنجابه که...
9- هر حیوانی میشود ولی قطعا خرگوش یک ششم سگ و گربه واکسن هم ندترد نجس هم نیست ادرار همستر نجس است ادرارش هم خیلیییییییییی بوی کمی دارد
10- نمیدونم!!!:lover::icon_razz
Koosha_Raisi
14 July 2008, 01:59 PM
سلام به همه دوستان. کسی تازگیا به مولوی رفته؟ :icon_ques ممیخوام بدونم اونجا خرگوش میفروشن یا نه :icon_wink
Koosha_Raisi
14 July 2008, 02:09 PM
سلام به همه!
منم تقریباً یک هفته است که یه خرگوش خریدم. یه خرگوشه سفیده کوچولو که از کف دستم کوچیکتره وقتی میخوابه!
فروشنده میگفت مینیاتوریه حالا راستو دروغشو دیگه نمیدونم
خیلی باهام اخت شده هرجا میرم دنبالم میاد. ولی یه مشکل دلره اونم اینکه شبا که میذارمش توی کارتن(البته یه خونه خوشگله) اصلاً آروم نمیمونه همش میخاد از کارتن بپره بیرون!
خلاصه با سرو صداش تا صبح نمیخوابم !
باید چیکار کنم؟؟!! :icon_ques
سلام سارا خانم. خیلی خوبه که خرگوشتون باهاتون دوست شده ولی این طبیعت خرگوشای بازیگوش و باحاله که سعی کنن از جاشون بیان بیرون مال منم تا صبح نمیذاره بخوابم لطفا مطالب دیگر منو بخونید تا متوجه بشید که مشکلی نیست! :icon_evil:icon_cool
:lover:
sara6170
14 July 2008, 02:55 PM
سلام سارا خانم. خیلی خوبه که خرگوشتون باهاتون دوست شده ولی این طبیعت خرگوشای بازیگوش و باحاله که سعی کنن از جاشون بیان بیرون مال منم تا صبح نمیذاره بخوابم لطفا مطالب دیگر منو بخونید تا متوجه بشید که مشکلی نیست! :icon_evil:icon_cool
مرسی کوشا جان!
مطالب دیگه ات رو خوندم ، خیالم راحت شد، آخه نگرانش بودم ! :icon_arro
Hesam844
14 July 2008, 02:57 PM
سلام به همه دوستان. کسی تازگیا به مولوی رفته؟ :icon_ques ممیخوام بدونم اونجا خرگوش میفروشن یا نه :icon_wink
شب عید رفتم میفروختن
اما تازگی ها محسوب نمیشه و 5 ماه میگذره...
اگر کسی زودتر از اینها رفته جواب دقیق تری می تونه بده
Koosha_Raisi
14 July 2008, 03:33 PM
مرسی کوشا جان!
مطالب دیگه ات رو خوندم ، خیالم راحت شد، آخه نگرانش بودم ! :icon_arro
راستی یادم رفت یه چیزی رو بهتون بگم. این که سعی میکنه از قفس بیاد بیرون به دو دلیل دیگر هم میتواند باشد: 2- گشنه اش باشد (چون موقع خواب کسی نیست به اندازه بهش غذا بده) 3- از تاریکی و از این که همه جا ساکته و کسی بهش سرنمیزنه ناراحته!! وآخری هم چون سالم و بازیگوشه که این خیلی عالیه!!!!!!!
sara6170
14 July 2008, 04:24 PM
راستی یادم رفت یه چیزی رو بهتون بگم. این که سعی میکنه از قفس بیاد بیرون به دو دلیل دیگر هم میتواند باشد: 2- گشنه اش باشد (چون موقع خواب کسی نیست به اندازه بهش غذا بده) 3- از تاریکی و از این که همه جا ساکته و کسی بهش سرنمیزنه ناراحته!! وآخری هم چون سالم و بازیگوشه که این خیلی عالیه!!!!!!!
إ...! اولی که نیست، چون قبل از اینکه برم بخوابم تمام مدت توی بغلمه و یه عالمه چیز میز بهش میدم ! :icon_arro:icon_razz
ولی اگه دومی باشه که خیلی بده :icon_eek: اخه وقتی هنوز اتاق روشنه این حرکتو شروع میکنه :icon_surp
امیدوارم آخری باشه چون از اینکه سالمه و بازیگوش شک ندارم ! :icon_evil
بازم مرسیییی!!
sara6170
14 July 2008, 04:25 PM
إ...! اولی که نیست، چون قبل از اینکه برم بخوابم تمام مدت توی بغلمه و یه عالمه چیز میز بهش میدم ! :icon_arro:icon_razz
ولی اگه دومی باشه که خیلی بده :icon_eek: اخه وقتی هنوز اتاق روشنه این حرکتو شروع میکنه :icon_surp
امیدوارم آخری باشه چون از اینکه سالمه و بازیگوش شک ندارم ! :icon_evil
بازم مرسیییی!!
Koosha_Raisi
14 July 2008, 07:41 PM
:icon_arro:icon_arroسارا خانم اگه از خرگوشتون عکس یا فیلم دارید در سایت بذارین!!!!:icon_surp:icon_neut
Koosha_Raisi
16 July 2008, 09:50 AM
سلام به همه دوستان. میخواستم بدونم اگه آدم بخواد خرگوشو دیگر نگه نداره به نظر شما کجا ولش کنم که هم به حیوونا برسن و هم نزدیک باشه البته به غیر از باغ وحش!!:icon_bigg آخه اونجا با حیوونا مثل حشره رفتار میکنن!!!!!!!!:icon_mad::icon_redf:icon_cry::icon_q ues
اگه میشه جواب بدین
sara6170
16 July 2008, 10:56 AM
سلام به همه دوستان. میخواستم بدونم اگه آدم بخواد خرگوشو دیگر نگه نداره به نظر شما کجا ولش کنم که هم به حیوونا برسن و هم نزدیک باشه البته به غیر از باغ وحش!!:icon_bigg آخه اونجا با حیوونا مثل حشره رفتار میکنن!!!!!!!!:icon_mad::icon_redf:icon_cry::icon_q ues
اگه میشه جواب بدین
چشم ازش عکس میگیرم میذارم اینجا! :icon_evil
ولی چرا دیگه نمیخوای خرگوشتو نگه داری؟؟؟:icon_eek:
مگه مشکلش چیه؟؟!!:icon_redf
Koosha_Raisi
16 July 2008, 02:11 PM
آخه بالاخره اونم یه روزی بزرگ میشه نگهداریش سخت میشه و تو قفسش جا نمیشه آدم همیشه باید نگران آینده باشه ولی من عاشقشم امکان نداره تا موقعی که بزرگ نشده بدمش بره:icon_excl:icon_evil
از موقعی که اون اومده من خیلی خوشحالم:icon_sad::icon_neut:icon_surp و تازه اگه بزرگ شد یه دونه دیگه میخرم:icon_razz
اینم یه عکس دیگه از مخمل:
http://gigaimage.com/images/849t5iolpgbpc67uri.jpg
sara6170
17 July 2008, 01:54 AM
بچه ها خرگوشم آروم خوابید و رفت بهشت :icon_cry:
احساس میکنم دیگه توی دنیا هیچکس رو ندارم :icon_redf:icon_cry:
Koosha_Raisi
17 July 2008, 08:54 AM
چرا مگه چی شده بود؟؟؟؟ :icon_eek: من احساستون رو درک میکنم:icon_cry: آخه منم قبل از این خرگوشم یه دونه دیگه داشتم ولی یه هفته بعد یعنی سی خرداد از پیشم رفت:icon_redf
ولی شبش یه دونه دیگه که همین خرگوشیه که الان دارم را خریدم:icon_excl و از جونم بیشتر دوستش دارم ولی هنوز غم اون قبلی تو دلمه برای اینکه فراموشش نکنم عکسش رو رو بک گراند گوشیم گذاشتم:icon_arro امیدوارم شما بتونین فراموشش کنین ولی مطمئنا بعد از این ضربه ی روحی نمیتونین تحمل کنین و میرین یه خوشگلشو میخرین!!!!:icon_cool:icon_evil
راستی من که از خرگوشم عکس گذاشتم شما هم از اون مرحوم عکس بذارین دیگه
نکنه ازش عکس نگرفتین!!!؟؟؟:icon_twis:icon_ques:icon_ques:icon_t wis
sara6170
17 July 2008, 11:37 AM
امکان نداره فراموشش کنم!
نمیتونم یکی دیگه بخرم چون واقعاً دوسش داشتم و هیچ چیز دیگه ای جاشو نمیگیره...
دامپزشک گفت مسموم شده ولی من چیزی جز جعفری و کاهو بهش نداده بودم:icon_redf
حتماً از روی زمین یه چیزی خورده ، خیلی آروم و معصوم خوابید....
ازش عکس گرفتم ، الان که نمیتونم ولی حالم بهتر شد حتماً میذارم...
:icon_cry::icon_cry::icon_cry:
:icon_redf:icon_redf:icon_redf
Koosha_Raisi
17 July 2008, 01:18 PM
امکان نداره فراموشش کنم!
نمیتونم یکی دیگه بخرم چون واقعاً دوسش داشتم و هیچ چیز دیگه ای جاشو نمیگیره...
دامپزشک گفت مسموم شده ولی من چیزی جز جعفری و کاهو بهش نداده بودم:icon_redf
حتماً از روی زمین یه چیزی خورده ، خیلی آروم و معصوم خوابید....
ازش عکس گرفتم ، الان که نمیتونم ولی حالم بهتر شد حتماً میذارم...
:icon_cry::icon_cry::icon_cry:
:icon_redf:icon_redf:icon_redf
اتفاقا خرگوش منم مسموم شده بود! چه جالب چقدر مرگ هردوشون به هم نزدیکه!!!!:icon_twis :icon_roll مال من با خوردن گیلاسی که سم پاچی شده بود مرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :icon_roll:icon_roll:icon_roll:icon_roll:icon_roll :icon_roll:icon_roll:icon_roll
مال من نیمه جون شده بود بعد خیلی آروم چشماشو بست و بدنش سرد شد اون لحظه
بدترین لحظه عمرم بود شاید فکر کنین من فراموشش کردم یا الان دیگه جاش پر شده یا شاید فکر میکنین من دارم واسه همدردی با شما چرت پرت از خودم در میارم ولی اصلا اینطور نیست:icon_conf:icon_conf:icon_conf:icon_conf:icon_ conf من به شما به عنوان یه دوست پیشنهاد میکنم که حتما یه دونه دیگه بخرین وگرنه شاید 1 سال طول بکشه که غمش رو فراموش کنی بهتره بازم بخری خواهش میکنم یه دونه دیگه بخر... پشیمون نمیشی:icon_cool
Koosha_Raisi
17 July 2008, 04:27 PM
اتفاقا خرگوش منم مسموم شده بود! چه جالب چقدر مرگ هردوشون به هم نزدیکه!!!!:icon_twis :icon_roll خرگوش قبلیم با خوردن گیلاسی که سم پاچی شده بود مرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :icon_roll:icon_roll:icon_roll:icon_roll:icon_roll :icon_roll:icon_roll:icon_roll
مال من نیمه جون شده بود بعد خیلی آروم چشماشو بست و بدنش سرد شد اون لحظه
بدترین لحظه عمرم بود شاید فکر کنین من فراموشش کردم یا الان دیگه جاش پر شده یا شاید فکر میکنین من دارم واسه همدردی با شما چرت پرت از خودم در میارم ولی اصلا اینطور نیست:icon_conf:icon_conf:icon_conf:icon_conf:icon_ conf من به شما به عنوان یه دوست پیشنهاد میکنم که حتما یه دونه دیگه بخری وگرنه شاید 1 سال طول بکشه که غمش رو فراموش کنی بهتره بازم بخری خواهش میکنم یه دونه دیگه بخر... پشیمون نمیشی:icon_cool
sara6170
17 July 2008, 04:35 PM
مرسی که با من همدردی میکنی! :icon_roll
اخه اگه یکی دیگه بخرم اونم............. چیییی؟!!!
من هنوزم به خاطر این یکی خودم رو نمیبخشم! احساس میکنم تقصیر من بوده!:icon_eek:
Koosha_Raisi
18 July 2008, 06:53 AM
احساس میکنین تقصیر خودتون بوده که اون کوچولو مرده؟ خب اولا شما تجربه نگهداری نداشتین 2- زیادی بهش میرسیدین و وسواس به خرج میدادین برای همین احساس میکنین مقصرین. بذارین کارایی که خودم اون موقع کردم را بگم: من برای اینکه دلم خالی بشه 2 ساعت بعد از مرگش 2 ساعت گریه کردم:icon_neut:icon_redf:icon_redf:icon_cry::icon_ cry::icon_redf بعد راحت شدم هی خیال میکردم هیچی جای این رو نمیگیره چه با ناراحتی چه با خوشحالی بالاخره شب مرگ دخترم (مخمل خرگوش قبلی) یه پسر گوگولی خریدم که الان پیشمه و الان که دارم اینو مینویسم داره رو پاهام بازی میکنه:icon_wink:icon_wink اگه یه دونه دیگه بخرین کم کم غمشو فراموش میکنین من موقعی که اون دخترم مرد کارهایی کردم که انگار یه آدم مرده نه یه خرگوش!!
ولی به نظر من خرگوش تمیزترین حیوونی است که من تا حالا دیدم و به نظرم وقتی بهش دست میزنید شستن دست لزومی نداره:icon_surp واسه همینه که من اینقدر دوسشون دارم و واسه همینه که آدم از مرگشون دیوانه میشه:icon_twis:icon_twis زنده باد خرگوش بهتری حیوان دنیا!!!!!
بازم میگم یه دونه دیگه بخرین............................................. ....
sara6170
18 July 2008, 02:40 PM
آخه خیلی سخته !
3 روز تمومه که دارم اشک میریزم!
بهترین دوستمو از دست دادم....:icon_cry::icon_redf
Koosha_Raisi
18 July 2008, 03:42 PM
یعنی چی؟ من بعد از سه روز اشکام تموم شد!! چند بار باید تکرار کنم؟؟؟ تا -یه-دونه-دیگه-نخری-درست - نمی-شه:doubt::choler: من هم بهترین دوستم بچمه!!! (خرگوشم) چون من یه پسر 11 ساله ی تنها هستم خواهر و برادری ندارم!! احساستان را درک میکنم خرگوش بی آزار ترین و مهربون ترین و تمیز ترین حیوان دنیاست واسه همین من عاشقشم :icon_redf:icon_redf:icon_redf میدونم چی میکشی از تنهایی. این آخرین حرف من بود اگه باز یه همدم واسه خودت نیاری.....
به هر حال.....
خدافظ. امیدوارم بتوانی با غمش بسازیhttp://www.phalls.com/images/icons/icon9.gif http://www.phalls.com/images/icons/icon13.gif
@nim
18 July 2008, 06:56 PM
http://www.nationalangorarabbitbreeders.com/images/English_Angora_REW_SR_DOE_BOV.jpg
سلام به همگی
کسی میدونه که تو ایران از این خرگوشا ( خرگوش آنگورا ) میشه پیدا کرد یا نه ؟
Koosha_Raisi
18 July 2008, 07:05 PM
نه فکر نکنم بشه پیدا کرد!:boss:
Hesam844
18 July 2008, 07:18 PM
سلام به همگی
کسی میدونه که تو ایران از این خرگوشا ( خرگوش آنگورا ) میشه پیدا کرد یا نه ؟
این خرگوش به شکل صنعتی پرورش داده میشه و برای تولید پشم و تامین مواد اولیه نساجی. سودآوری این خرگوش بخاطر حجم موست. من طرح تولید تجاری اش رو دیدم اما نمیدونم تو ایران این طرح عملی شد یانه
Koosha_Raisi
18 July 2008, 07:38 PM
دوستان سلام. کسی پارک لاله رفته؟ شنیدم اونجا سنجاب میفروشن و قلاده سنجاب. میخواستم بدونم این راسته یا نه. در ضمن اگه راسته دیگه چیا میفروشن!؟
ممنون میشم کسی جواب درست بده.:icon_evil
sara6170
19 July 2008, 12:06 AM
کوشا جان مرسی که کمکم کردی!
یکی دیگه خریدم...امیدوارم بهش عادت کنم :icon_arro:icon_eek:
Koosha_Raisi
19 July 2008, 08:20 AM
کوشا جان مرسی که کمکم کردی!
یکی دیگه خریدم...امیدوارم بهش عادت کنم :icon_arro:icon_eek:
چه خوب!! عالی شد بعد از 5 روز عاشقش میشی خیلی خوب شد ولی مواظبش باش:icon_surp راستی من دو تا گفتگو تازه توی تالار حیوانات خانگی باز کردم یکی به اسم "لاکپشت آکواریومی" که خودم دارم و دیگری به اسم "جوجه ماشینی" که من دو تا جوجه ماشینی هم دارم:icon_neut خیلی با مزه هستن:icon_wink البته هیچ چیز جای خرگوشو نمیگیره:icon_bigg
اینم چند تا عکس خرگوش.:big_smileb::haha: :cool_phalls_24:
http://gigaimage.com/images/3ysc9nkb39fyo9x6a4q.jpg
http://gigaimage.com/images/u4ga388d971nwvck5ubo.jpg
http://gigaimage.com/images/0ogdfakoakatp9pvpe9.jpg
sara6170
20 July 2008, 12:34 AM
http://www.phalls.com/%5Burl=http://img36136.pictiger.com/images/16086228/%5D%5Bimg%5Dhttp://img3.pictiger.com/e3c/16086228_th.jpg%5B/img%5D%5B/url%5D اینم گومبولک من بود....!
هنوزم یه دنیا دوسش داررررررررررررررررم! :icon_wink
sara6170
20 July 2008, 12:34 AM
http://img3.pictiger.com/e3c/16086228_th.jpg (http://img36136.pictiger.com/images/16086228/)
Koosha_Raisi
20 July 2008, 08:22 AM
آخی چقدر نازه!!! از مخمل منم خوشگل تره!! این قبلیه یا جدیده!؟ :grimace::haha:
به هرحال خیلی نازه دوستان هرکی سوالی درباره ی نگهداری از خرگوش و کلا درباره ی خرگوش داشت لطفا پست های صفحات 2 3 4 را بخونه اگه به نتیجه نرسید سوالشو مطرح کنه.
:lover:http://www.phalls.com/images/icons/icon10.gifhttp://www.phalls.com/images/icons/icon6.gif
زهرا اخوت
20 July 2008, 03:27 PM
دوستان سلام. کسی پارک لاله رفته؟ شنیدم اونجا سنجاب میفروشن و قلاده سنجاب. میخواستم بدونم این راسته یا نه. در ضمن اگه راسته دیگه چیا میفروشن!؟
ممنون میشم کسی جواب درست بده.:icon_evil
سلام دوست عزيز
معمولا سنجاب داره و به غير از سنجاب فنچ مرغ عشق خرگوش ميمون و برخي اوقات سگ كاسكو طوطي برزيلي و ............ داره كه البته ممكن تغيير هم بكنه اگه چيزي رو حتما مي خواهيد بهش سفارش بديد حيوونهاي خوبي هم داره
mroveis
20 July 2008, 04:26 PM
سلام
چند تا سئوال داشتم:
1- آيا خرگوش با سنجاب را ميشود با هم نگهداشت؟ مشکلي پيش نميآيد؟
2- آيا بهتر است يک عدد خرگوش داشت يا دو عدد (1 نر و 1 ماده) ؟
3- عمر مفيد خرگوش چند وقته ؟
با تشکر
Koosha_Raisi
20 July 2008, 08:44 PM
با تشکر فراوان از دوست عزیزم زهرا اخوت. ولی میخواستم بدونم که خرگوش یعنی بچه خرگوش
میفروشن یا نه بیشتر اینو میخواستم بدونم. در ضمن mriveis عزیز گمون کنم سنجاب و خرگوش بتونن با هم به احتمال 80 درصد بسازن ولی آخه سنجاب چیه!:icon_surp سنجاب خیییییللیی بد گاز میگیره:icon_twis
ولی خیلی خوشگله :icon_wink برو یک خرگوش بگیر من الان خرگوشمو از جونم بیشتر دوست دارم بدون اون نمیتونم زندگی کنم مثل عروسک است:icon_wink:icon_wink:icon_wink:icon_wink:icon_w ink:icon_wink راستی خرگوش ها اگه دوتا باشند با هم میسازند. (بهتره دوتاشون از یه جنس باشن مثلا ماده با ماده یا نر با نر) ولی اینقدر جیش میکنن که از هرچی خرگوشه بیزار میشی!:icon_roll ولی اگه یکی باشه بهتره و اگه خیلی مواظبش باشی و بهش برسی اصلا احساس ناراحتی نمیکنه!
سوال دیگه ای داشتی در خدمتم. نمیدونم عمر خرگوش چه قدره ولی اگه پیدا کردم تو اینترنت بهت میگم.
sima shadab
20 July 2008, 11:43 PM
خیلی جالبه برام که هرکسی هرچیزی پرورش میده اون رو بهترین حیوون میدونه! من خودم مرغ عشق دارم و به نظرم از مرغ عشق نازتر و عزیزتر و بانمک تر و مهربون تر وجود نداره!!!
البته من همه ی حیوون ها رو دوست دارم! خرگوش هم دوست دارم. یکی از دوستام داشت و من همیشه باهاش بازی می کردم. کلّ مطالب خرگوش رو خوندم و برام جالب بود که گفته بودید نباید خرگوش رو از گوشش گرفت و بلند کرد. من هیچ وقت دلم نمیومد این کارو بکنم ولی دوستم می گفت باید از گوشش بگیری. اصلاً دلم نمیومد.
ایشالله همه ی طرفداران حیوون ها همیشه سالم و تندرست و شاد باشند.
sara6170
21 July 2008, 12:55 AM
[quote=Koosha_Raisi;539782]آخی چقدر نازه!!! از مخمل منم خوشگل تره!! این قبلیه یا جدیده!؟ :grimace::haha:
به هرحال خیلی نازه دوستان هرکی سوالی درباره ی نگهداری از خرگوش و کلا درباره ی خرگوش داشت لطفا پست های صفحات 2 3 4 را بخونه اگه به نتیجه نرسید سوالشو مطرح کنه.
:lover:http://www.phalls.com/images/icons/icon10.gifhttp://www.phalls.com/images/icons/icon6.gif[/quote
مرسی عزیزم....
این قبلیه...!:icon_eek:
ولی این جدیده هم خوشگله ، اونم باهام کلی دوست شده!
عکس اونم میذارم...!:icon_arro
mroveis
21 July 2008, 08:27 AM
سلام
ممنون از دوستان عزيز که پاسخ من رو دادند، حالا من ميخواهم يک عدد (البته فعلا) خرگوش خوشگل بگيرم فکر ميکنيد
از کجا بگيرم خوبه ؟ آيا در بازار تجريش هست؟ توي کدام قسمت پارک لاله وجود دارد؟
با تشکر
Koosha_Raisi
21 July 2008, 08:36 AM
سلام دوست عزیز. پارک لاله ه م خرگوش های خوبی داره من از یه دستفروش حوالی ساختمون پلاسکو تو جمهوری خریدم اونجا خرگوشاش خیلی سالمه. خواستی از اونجا بخری باید همه ی دورو اطراف ساختمونرو خوب بگردی تا پیداش کنی حتی ممکنه تو اون پارکینگ باشه... البته خرگوشاش
همه بی حالن. ببری خونه غذا بدی بهش جون میگیره. برای اطلاعات بیشتر صفحه سوم پست 12 من رو که پر محتوا هست رو بخون.
بای
Hesam844
21 July 2008, 01:45 PM
سلام دوست عزيز
معمولا سنجاب داره و به غير از سنجاب فنچ مرغ عشق خرگوش ميمون و برخي اوقات سگ كاسكو طوطي برزيلي و ............ داره كه البته ممكن تغيير هم بكنه اگه چيزي رو حتما مي خواهيد بهش سفارش بديد حيوونهاي خوبي هم داره
من شنیدم پارک لاله خیلی گرون میفروشه... درسته؟
قیمتهاشو با جایی تطبیق دادید ببینید چطوریه؟
زهرا اخوت
21 July 2008, 05:07 PM
من شنیدم پارک لاله خیلی گرون میفروشه... درسته؟
قیمتهاشو با جایی تطبیق دادید ببینید چطوریه؟
سلام مجدد خيلي گرون نميده بچه خرگوش هم داره ولي نه دايمي ممكن بعضي وقتها بياره بهش بگو ببين برات مياره يانه من بچه خرگوش يك ماهه رو از كرج خريدم ده تومان مطمئن باش از اين گرون تر بهت نميده البته اين بچه خرگوش من خيلي سرحالو نازه برو پارك لاله حتما گيرت مياد
زهرا اخوت
21 July 2008, 05:27 PM
اينم بچه خرگوشه منه يكم ريز افتادهhttp://www.phalls.com/picture.php?albumid=1496&pictureid=702
H_MOSTAFAEY
21 July 2008, 05:36 PM
تمامی حیوانات دوست داشتنی وزیبا و فوق العاده هستند
خرگوش هم همینطور
محل نگهداری خرگوش باید دقت نمود
جای باز و تنگ و کوچکی نباشه ادرار خرگوش مثل اسیدی می مونه که پوستش رو زود از بین می بره و دچار نوعی بیماری پوستی میشه
من خودم یکبار این صحنه رو دیدم واقعا دلخراش بود
خرگوش بیچاره
بهتره خرگوش جفت نگه داشته بشه
مثله حیوونهای دیگه تا احساس تنهایی نکنه
mroveis
21 July 2008, 10:16 PM
سلام مجدد
سئوالي كه براي من مهم است اينه كه خرگوش به فرش، مبلمان و ... آسيبي نميرسونه؟
يه موقع هوس نميكنه گوشه نگاهي به فرش و تيز كردن دندانها و امتحان .... بيافته ؟
ديگه اين جواب منو بدهيد ديگه رفتم براي خريدش.
يا حق
Koosha_Raisi
21 July 2008, 10:21 PM
سلام مجدد
سئوالي كه براي من مهم است اينه كه خرگوش به فرش، مبلمان و ... آسيبي نميرسونه؟
يه موقع هوس نميكنه گوشه نگاهي به فرش و تيز كردن دندانها و امتحان .... بيافته ؟
ديگه اين جواب منو بدهيد ديگه رفتم براي خريدش.
يا حق
سلام دوست عزیز. خیالت راحت باشه خرگوش مثل سنجاب این کارو نمیکنه خیلی آروم و نازه! خیالت راهت باشه از هر لحاظ.:lover:
Koosha_Raisi
22 July 2008, 12:33 AM
دوستان سلام.:icon_ques نمیدونم چرا یک از موهای زیر گلوی سمت راست خرگوشم ریخته:icon_cry::icon_twis:icon_eek:
تورو خدا هرکی میدونه چطوری خوب میشه بگه. دارم دیوونه میشم:icon_redf:icon_redf خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم :icon_redf اون سمتش درسته ولی زیر گلوی سمت راستش ریخته قبلا چون خیس شده بود زیر گلوش اون محل رو با دستمال هی مالیدم نکنه بخواطر اونه:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم جواب بدین.:icon_cry:
mroveis
23 July 2008, 10:42 AM
سلام دوستان :icon_sad:
من بالاخره 2 تا خرگوش ماماني و ناز گرفتم. يک سئوال داشتم :
1- غذا رو فقط دستي بهشون بدهم با بريزم داخل ظرف ؟
2- آب رو چطور بهشون بدهم ؟
3- بهتر است از کجاشون بلند کنمشون ؟
يا حق
باتشکر
در اولين فرصت عکسشون رو ميزارم.
southpole
23 July 2008, 12:21 PM
1-غذارو بذار تو ظرف خودش بخوره چون تنبل میشه و فقط باید از دستت بخوره
2-من که خرگوش داشتم آب نمیخورد. گوجه و خیارو ازین چیزا بهش میدادیم حال میکرد
3-یه دستتو بزار زیر سینه و دوتا دستاش، اون یکی دستتم بزار زیر باسنش. یهو با گوش بلندش نکنی بدبختو! دردش میاد :icon_mrgr
mroveis
3 August 2008, 08:38 AM
سلام دوستان
همون طور که قبلاً گفتم من 2 تا خرگوش ناز گرفتم که انشاا... در اولين فرصت عکسشون را هم ميگذارم حالا 2 تا سئوال دارم :
- اگر بخواهم ببرمشون دکتر و شناسنامه بگيرم يک چکاپ هم بشوند کجا ببرم ضمناً ويزيتشون چقدره ؟
- جديداً (2-3) روزي عادت کردن که منو ميليسند اين يعني چي ؟
- توي يک اتاق خالي نگهداريشون ميکنم آيا مشکلي پيش نمياد؟ اگر بزارمشون توي يک آکواريوم خالي بهتر نيست ؟
با تشکر
يا حق:lover:
Koosha_Raisi
3 August 2008, 03:15 PM
سلام دوستان
همون طور که قبلاً گفتم من 2 تا خرگوش ناز گرفتم که انشاا... در اولين فرصت عکسشون را هم ميگذارم حالا 2 تا سئوال دارم :
- اگر بخواهم ببرمشون دکتر و شناسنامه بگيرم يک چکاپ هم بشوند کجا ببرم ضمناً ويزيتشون چقدره ؟
- جديداً (2-3) روزي عادت کردن که منو ميليسند اين يعني چي ؟
- توي يک اتاق خالي نگهداريشون ميکنم آيا مشکلي پيش نمياد؟ اگر بزارمشون توي يک آکواريوم خالي بهتر نيست ؟
با تشکر
يا حق:lover:
سلام دوست عزیز. هزینه ی ویزیت 3 هزار تومان است و میتونی بری به سایت: www.woofwoof.ir (http://www.woofwoof.ir) اونجا آدرس تمام کلینیک های دامپزشکی هست و خرگوش به هیچ وجه نیاز به آب نداره. بچه ی من هم منو همش میلیسه:icon_wink:icon_wink الهی درد و بلاش بخوره تو سر دشمن هاش!!:icon_arro این دلیل خاصی نداره که لیس میزنه. یه وقت نذاری حیوون زبون بسترو تو آکواریوم :icon_twis مگه همستره!! بگذریم:icon_evil اصلا میتونی بذاریشون تو اتاغ خودت!من از اول يه روزنامه گذاشتم و با مقداري ادرار خرگوش خيسش كردم تا بوي ادرار خرگوش رو بگيره.اين بو رو خود خرگوش ميفهمه و اصلا بو دار نيست نترسيد:icon_cool . بعد اون رو گوشه اتاق بايد بزارين و خرگوش رو بزاريد كنارش تا بو كنه و بفهمه از اون به بعد يواش يواش و خيلي خوب ميفهمه كه اونجا بايد ادرار كنه.خيلي حيوون تميزيه.خيلي هم به جاي ادرارش اهميت ميده.بارها ديدم وقتي نميدونه كجا بايد ادرار كنه از فشاري كه بهش وارد ميشه بالا پايين ميپره يه دفه يا ميدوه و ديوونه بازي در مياره.مدفوعش هم مشكلي نداره.كاملا خشكه مثل فضله.حالا بستگي داره خانواده ميزارن تو خونه بچرخه يا نه.اگر قرار باشه تو قفس نگهدارين پسشون بدین.من نظرم اينه كه تبليغات بشه يك سري از اين حيووناي بي زبون زندگي خوبي داشته باشن و نجات پيدا كنن از حيوون فروشهاي بي رحم.
sogoli
19 August 2008, 06:25 PM
سلام
دیروز یه خرگوش خریدم ولی نمی دونم سنش چقدرهاصولا از کجا میشه فهیمد سنش چقدره؟
در ضمن ایا گربه می تونه خرگوش رو بگیره؟
(http://www.mardanbeheshti.com//images/stories/1.jpg)
Koosha_Raisi
20 August 2008, 12:35 AM
سلام
دیروز یه خرگوش خریدم ولی نمی دونم سنش چقدرهاصولا از کجا میشه فهیمد سنش چقدره؟
در ضمن ایا گربه می تونه خرگوش رو بگیره؟
(http://www.mardanbeheshti.com//images/stories/1.jpg)
سلام دوست عزیز :icon_excl خرگوش رو بگیره؟؟؟ یه گربه نزدیک بود چند روز پیشا مخمل منو قورت بده :icon_twisچون اینا اهلین دشمناشونو نمیشناسن. وگرنه تو جنگل گربه از نظر سرعت به گرد پای خرگوش هم نمیرسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من خودم گاهی اوقات میترسونمش ببینم عکس العملش چیه؟ میبینم بنده خدا قلنبه میکنه میلرزه:icon_arro خیلی خنگه ولی وقتی میبریدش به حیاط خلوت مواظب گربه باشید. اگه اینا حتی دشمناشونو بشناسن ممکنه تو یه بن بست گیر کنن اون وقت...:icon_redf
نمیشه سنش رو فهمید ولی میشه نر و یا ماده بودنشو به سخخخختتتی تشخیص داد اگه خیلی کند رشد میکنه نره اگه بعد از یه هفته حسابی تغییر کرد مادس. مال من نره. عکسشو بذارید بشه حدس زد سنشو. راستی از کجا خریدید؟
http://www.upload-image.org/img/a6a992d13078a14278b2d7da968d20ad/Image128.jpg
http://www.upload-image.org/img/680b3616e69d91ad0f27eb92151481cc/Image124.jpg
dangerless
20 August 2008, 01:12 PM
سلام
آقا کوشا خرگوشت خیلی خوشگله
راستی من امروز بعد از 6 ماه رفتم مولوی. نه تنها خرگوش دیگه مرغ عشقم نمیشه اونجاها پیدا کرد.اونجا یه پسره بود که میگفت پولتو میگیرمو 1 ساعت بعدش هرچی بخوای برات میارم. راستش ترسیدم چیزی که میاره اونی که میخوام نباشه.واسه همینم ازش نخریدم.
میخواستم ببینم جایی رو تو تهران سراغ دارید که بشه خرگوشتو خودت انتخاب کنی و بخریش ؟ اگه دارید لطفا آدرسشو بدید
یه دنیا ممنونتون میشم
sogoli
20 August 2008, 02:14 PM
این هم لینک عکس خرگوش من .نظرتون چیه؟
http://rapidshare.com/files/138700397/IMAG0090.jpg.html
dangerless
20 August 2008, 04:14 PM
خرگوش شمام قشنگه ولی به نظرم یه کم ترسیده
dangerless
20 August 2008, 04:19 PM
دوستان کسی جواب منو نمیده ؟ کسی توی تهرون یه جای مطمئن برا خرید خرگوش سراغ نداره ؟
Koosha_Raisi
20 August 2008, 04:37 PM
سلام
آقا کوشا خرگوشت خیلی خوشگله
راستی من امروز بعد از 6 ماه رفتم مولوی. نه تنها خرگوش دیگه مرغ عشقم نمیشه اونجاها پیدا کرد.اونجا یه پسره بود که میگفت پولتو میگیرمو 1 ساعت بعدش هرچی بخوای برات میارم. راستش ترسیدم چیزی که میاره اونی که میخوام نباشه.واسه همینم ازش نخریدم.
میخواستم ببینم جایی رو تو تهران سراغ دارید که بشه خرگوشتو خودت انتخاب کنی و بخریش ؟ اگه دارید لطفا آدرسشو بدید
یه دنیا ممنونتون میشم
سلام دوست عزیز :icon_mrgr من هم میدونم که مولوی حیوون فروش هاشو پلمب کردن!! امروز با بدبختی یه قفس نو و تمیز واسش از پرنده فروشی خریدم. در ضمن مرسی از تعریفتون!!!!!!!!.:icon_neut:icon_arro:icon_wink توی بازارچه پارک لاله من ماه پیش رفتم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد اونجا حیوون میفروختن! ولی لطفا کسی ازش قفس نخره چون قفساش خیلی کثیفه!!! من قفسی نو رو که سینی زیرش داره دو تا در بزرگ داره و خیلی تمیز و بزرگ است را خریدم 8 تومن! ولی پارک لاله قفس های افتضاحشو میده 9 تومن. سوالی بود در خدمتم.
اینم یه عکس از قفس جدید و قدیمی و خرگوش!
http://gigaimage.com/images/0mb30be65u8vm1r41np6.jpg
http://gigaimage.com/images/5yhjj5z4st1pspl0s7w0.jpg
http://gigaimage.com/images/5hxfcbaymfidmyf8orv.jpg
http://gigaimage.com/images/61p5lzj4ja5egdstsdw2.jpg
http://gigaimage.com/images/3ooed1mm8clkc3pfcgs7.jpg
dangerless
20 August 2008, 06:02 PM
آقا کوشا خرگوشت حرف نداره خیلی بانمکه مخصوصا چشماش. راستی چرا انداختیش تو قفس ؟
خوب این بازارچه ای که میگی کجای پارک ؟ همه روزا بازه یا فقط روزای خاصی دایر میشه ؟
Koosha_Raisi
20 August 2008, 08:00 PM
آقا کوشا خرگوشت حرف نداره خیلی بانمکه مخصوصا چشماش. راستی چرا انداختیش تو قفس ؟
خوب این بازارچه ای که میگی کجای پارک ؟ همه روزا بازه یا فقط روزای خاصی دایر میشه ؟
مرسی :icon_excl همه روزه بازه ولی باید از در شمالی وارد پارک بشید. در ضمن شما نمیدونید قفس جدیدی که واسش گرفتم چقدر تمیز بزرگ و عالیه! به طوری که یه گوساله به راحتی توش جا میشه!!!!!!!!!!:icon_arro باور کنین!:icon_sad:
dangerless
20 August 2008, 08:04 PM
ممنون از لطفت کوشا جان. توی اولین فرصت میرم یه دونه خوشگلشو بخرم. بچه بخرم یا بالغ ؟
Koosha_Raisi
20 August 2008, 08:08 PM
سلام دوستان اگه کسی خرگوش داره لطفا زیر گلویش رو نگاه کنه ببینه اون قسمت موهاش کمپشت یا برهنه هست یا نه یا این که آرنج دست وخو ددستش رو با دقت ببینه کمپشت هست یا نه. طوری که پوستش دیده بشه کمپشت هست یا نه خواهش میکنم با دقت این کارو بکنید .ممنون میشم:icon_cry::icon_mad:
Koosha_Raisi
20 August 2008, 08:08 PM
ممنون از لطفت کوشا جان. توی اولین فرصت میرم یه دونه خوشگلشو بخرم. بچه بخرم یا بالغ ؟
بچه بهتره:icon_surp
dangerless
20 August 2008, 08:17 PM
من نگاه کردم کوشا کمپشت هست ولی نه اونجوری که پوستش معلوم باشه. اتفاقی واسه خرگوشت افتاده ؟
Koosha_Raisi
20 August 2008, 08:55 PM
من نگاه کردم کوشا کمپشت هست ولی نه اونجوری که پوستش معلوم باشه. اتفاقی واسه خرگوشت افتاده ؟
موهای زیر گلوش یک سانتش ریخته دستش هم کمپشت شده روی شلوارم هم یه کپه مو ریخته زیر آرنجش هم اگه موهاشو کنار بزنی قشنگ لخت است!!!:icon_cry::icon_redf راستی مگه شما خرگوش خریدید؟؟؟؟
dangerless
20 August 2008, 09:31 PM
من 6 تا خرگوش بانمکو خوشگل دارم. ولی شدیدا وحشین. خودم از جنگل گرفتمشون. خواستم یه دونه تربیت شده بگیرم دیدم اگه خودم تربیتش کنم بهتره. این شد که ازت کمک گرفتم. ولی هیچ کدوم از خرگوشام زیرشون کم پشت نیست
شاید مریض شده چرا دکتر نمیبریش ؟
یه کم مولتی ویتامین بهش بده. توی یه ظرف آب یه خورده مولتی ویتامین بریز بعد کاهو یا هویجشو با ویتامین بشورو بده بخوره. کوشا هواست باشه اگه ویتامین زیاد بریزی غذاش بو میگیره نمیخوره ها یه کم بریز
خبرشو حتما بهم بده یادت نره ها
dangerless
22 August 2008, 04:13 PM
بچه ها من دیروز رفتم قیمت کردم. چقدر قیمتا رفته بالا خرگوش شده 12000 - همستر شده 8000 - گربه شده 60000 - مرغ بهشتی شده 50000 - بچه کاسکو شده 450000 - یه بچه سگ پشمالو هم داشت 220000
dangerless
24 August 2008, 06:30 PM
کسی میدونه عمر خرگوش چقدره ؟
Koosha_Raisi
24 August 2008, 07:36 PM
کسی میدونه عمر خرگوش چقدره ؟
سلام دوست عزیز:icon_excl طول عمر متوسط خرگوش 5-6 سال است:icon_mad: ولی تا 15 سال هم دیده شده!:icon_sad: البته خرگوش معمولی.سوال دیگه ای بود در خدمتم.:icon_cool
Koosha_Raisi
24 August 2008, 07:40 PM
بچه ها من دیروز رفتم قیمت کردم. چقدر قیمتا رفته بالا خرگوش شده 12000 - همستر شده 8000 - گربه شده 60000 - مرغ بهشتی شده 50000 - بچه کاسکو شده 450000 - یه بچه سگ پشمالو هم داشت 220000
دنجرلس جان شما پارک لاله قیمت کردی نه؟ باید یه کم باهاش رفیق بشی به منم گفت 12000 تومن ولی همچین ازش از حیووناش از مغازش و... تعریف کردم باهاش صمیمی شدم 9000 تومن گفت:icon_mrgr کلا قیمتای بالایی میده مرتیکه:icon_eek: .همین سایت همستر کوچولو (http://hamsterkocholo.blogfa.com) میده 5000 تومن. راستی خرگوش جدید آورده بود؟ چندتا؟ من تیر ماه رفتم یه خرگوش بالغ با یه بچه خرگوش یه روزه سیاه ملوس داشت.
dangerless
24 August 2008, 10:40 PM
شما خونتون کجاست ؟ یه روز بریم با هم بخریم ؟
Koosha_Raisi
25 August 2008, 08:36 AM
شما خونتون کجاست ؟ یه روز بریم با هم بخریم ؟
متاسفانه پدر مادرم اجازه نمیدن!:icon_cry: بهشون گفتم. راستی چرا نام کاربری شما روش یه خط کشیده شده میشه بگید؟؟
sh00k00f
25 August 2008, 03:46 PM
سلام منم خیلی خرگوش دوست دارم ... یه نر بزرگ خرید همه گلدونامون رو خورد مجبور شدم بفروشمش الان میخوام بچه خرگوش بخرم !
از کجا بخرم بهتره و ارزونتره
توی شهدا یه ماهه رو میداد 8 تومن
dangerless
26 August 2008, 03:31 PM
کوشا جان به دلیل یاغی گری 1 روز اخراج شده بودم.
راستی خرگوش خریدما
خاکستریه وی دستشوییشو هرجا که بخواد میکنه راهی نیست که بشه کنترلش کرد ؟
dangerless
26 August 2008, 03:35 PM
سلام منم خیلی خرگوش دوست دارم ... یه نر بزرگ خرید همه گلدونامون رو خورد مجبور شدم بفروشمش الان میخوام بچه خرگوش بخرم !
از کجا بخرم بهتره و ارزونتره
توی شهدا یه ماهه رو میداد 8 تومن
به نظر من 8 تومن داره خوب میده ولی باید دقت کنی چی میخری به موهاش نگاه کن موهای تنش باید مرتب باشه چشماشم باید براق باشه دمشم باید یه حالت منظمی داشته باشه یهنی ژولیده نباشه به موهای پاشم نگاه کن نباید کمپشت باشه
Koosha_Raisi
26 August 2008, 03:51 PM
کوشا جان به دلیل یاغی گری 1 روز اخراج شده بودم.
راستی خرگوش خریدما
خاکستریه وی دستشوییشو هرجا که بخواد میکنه راهی نیست که بشه کنترلش کرد ؟
چه یاغی گریی؟ چیکار کردین؟ باید یه کم بزرگ شه 1ماه و20 روز صبر کنید
dangerless
26 August 2008, 05:17 PM
اگه بگم دوباره میشه یاغی گری و اخراج میشم باشه صبر میکنم
Koosha_Raisi
26 August 2008, 09:31 PM
سلام به همه ی دوستان گلم:icon_arro بچه ها هرکی خواست خرگوش یا هر حیوون دیگه ای رو به دامپزشکی ببره بره به این آدرس: خیابان ولیعصر روبروی پارک ساعی کوچه تختی کلینیک ایرانمهر خانم دکتر هما ریاضی
تلفن: 88776403
این خانم دکتره خیلی دکتر خوبیه! من خرگوشم ریزش مو داشت یادتون که هست؟؟؟ بردمش امروز اونجا گفت وقتی گوشه ی قفس میخواین یه جای خواب برایش درست کنین روزنامه نباشه چون روزنامه سرب داره و مسموم میکنه خرگوش رو. گفت باید مقوا بذارین! بعد گفت باید حداقل روزی 20-30 دقیقه آفتاب بخوره تا کلسیم بدنش جذب بشه و رشد کنه. گفت داره موهای اصلی در میاره پس خرگوشی که موهاش کمپشته مریض نیست ضعیف است بعد به من پودر کلسیم داد گفت صبح ها خیار رو از درازا نصف کنین تا تخماش معلوم بشه اندازه ی نوک انگشت بپاشین رو خیاره بدین بخوره. بعد گفت ببرمش آفتاب بخوره تا کلسیم جذب شه و رشد کنه.گفت باید اندازه ی قفس باید 50 در20 باشه. مولتی ویتامین هم نوشت واسش. خیلی خوشحالم که حالش خوبه:icon_excl
sh00k00f
26 August 2008, 09:41 PM
منم دو تا خریدم دونه ایی 7 تومن
ولی بچه ها نره که یه کم کوچلو تر بود و پرز بلند بود بیحال شد
کم کم جون داد مرد :icon_cry:
دلم خیلی سوخت چون جلوی چشمم جون داد
اما این مادهه هم خشکله خیلی شیطونه چشماشم طوسیه مایل به بنفشه
dangerless
27 August 2008, 07:49 PM
واسه چی مرد ؟ میبردیش دکتر. پس حواست به این یکی باشه ها ازش خوب مراقبت کن. مبارکت باشه
اگرم مشکلی داشتی همینجا بگو
dangerless
27 August 2008, 08:17 PM
سلام به همه ی دوستان گلم:icon_arro بچه ها هرکی خواست خرگوش یا هر حیوون دیگه ای رو به دامپزشکی ببره بره به این آدرس: خیابان ولیعصر روبروی پارک ساعی کوچه تختی کلینیک ایرانمهر خانم دکتر هما ریاضی
تلفن: 88776403
این خانم دکتره خیلی دکتر خوبیه! من خرگوشم ریزش مو داشت یادتون که هست؟؟؟ بردمش امروز اونجا گفت وقتی گوشه ی قفس میخواین یه جای خواب برایش درست کنین روزنامه نباشه چون روزنامه سرب داره و مسموم میکنه خرگوش رو. گفت باید مقوا بذارین! بعد گفت باید حداقل روزی 20-30 دقیقه آفتاب بخوره تا کلسیم بدنش جذب بشه و رشد کنه. گفت داره موهای اصلی در میاره پس خرگوشی که موهاش کمپشته مریض نیست ضعیف است بعد به من پودر کلسیم داد گفت صبح ها خیار رو از درازا نصف کنین تا تخماش معلوم بشه اندازه ی نوک انگشت بپاشین رو خیاره بدین بخوره. بعد گفت ببرمش آفتاب بخوره تا کلسیم جذب شه و رشد کنه.گفت باید اندازه ی قفس باید 50 در20 باشه. مولتی ویتامین هم نوشت واسش. خیلی خوشحالم که حالش خوبه:icon_excl
راست میگی کوشا ؟ ویتامین چی بهت داد ؟ راستی مگه خیار برای خرگوش ضرر نداره ؟ یه چیزه دیگه خیار که بوی ویتامین بگیره خرگوش دیگه نمیخورتش. میخوره ؟
Koosha_Raisi
27 August 2008, 10:54 PM
راست میگی کوشا ؟ ویتامین چی بهت داد ؟ راستی مگه خیار برای خرگوش ضرر نداره ؟ یه چیزه دیگه خیار که بوی ویتامین بگیره خرگوش دیگه نمیخورتش. میخوره ؟
سلام! از امروزکه بهش کلسیم دادم خورد بیحال شده! تو ادرارش هم خون بود:icon_cry: واسه همین دیگه بهش نمیدم!
chakeri
28 August 2008, 03:10 AM
منم خرگوش خیلی دوست دارم ولی چون کاسکو و مینا دارم مامانم نمیزاره بگیرم تازه همینارم به زور نگه داشتم:icon_idea:icon_razz:icon_redf:icon_cry:
dangerless
28 August 2008, 12:11 PM
سلام! از امروزکه بهش کلسیم دادم خورد بیحال شده! تو ادرارش هم خون بود:icon_cry: واسه همین دیگه بهش نمیدم!
خوب دوباره ببرش همون دکتره ببین چی میگه.
حواست باشه خرگوش خیلی حساسه ها
خرگوشت نره یا ماده ؟
sh00k00f
28 August 2008, 01:11 PM
بچه ها من به خرگوشم خیار و برگ مو دادم
خیلی سر حال بود
یه چند ساعت از خونه رفتم بیرون واسه کاری وقتی برگشتم افتاده بود :icon_cry:
من یه قاتلم
همش تقسیر منه
تازه عاشقش شده بودم شب پیش تو اتاقم ولش کرده بودم همه جا رو میگشت
آخه چرا !
کلی گریه کردم از دیروز تا حالا
اعصابم خیلی به هم ریخته عکسش رو براتون میزارم
ولی فعلا که حوصله هیچکسو ندارم :icon_cry:
dangerless
28 August 2008, 02:44 PM
بچه ها من به خرگوشم خیار و برگ مو دادم
خیلی سر حال بود
یه چند ساعت از خونه رفتم بیرون واسه کاری وقتی برگشتم افتاده بود :icon_cry:
من یه قاتلم
همش تقسیر منه
تازه عاشقش شده بودم شب پیش تو اتاقم ولش کرده بودم همه جا رو میگشت
آخه چرا !
کلی گریه کردم از دیروز تا حالا
اعصابم خیلی به هم ریخته عکسش رو براتون میزارم
ولی فعلا که حوصله هیچکسو ندارم :icon_cry:
آخه چرا مرد ؟ مگه میشه ؟ 2 تا خرگوش تو یه هفته ؟ حتما جاشون بد بوده یا روی زمین یه چیزی ریخته بوده که مردن وگرنه برگه مو براش ضرری نداره
Koosha_Raisi
28 August 2008, 03:01 PM
بچه ها برای پسرم دعا کنید:icon_redf از اون علف هرز های چسبنده به دمش چسبیده و کنده نمیشه اگه بکنم تمام موهای زیرش میریزه:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf:ico n_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf و دردش میاد:icon_cry::cryb:
خواهش میکنم برای تک پسرم دعا کنید.
sh00k00f
28 August 2008, 04:38 PM
نه توی قفس بود بیرونشم میاوردم
چیز دیگه فقط یه گوجه و خیار هم خورد که فکر نکنم اونم ضرر داشته باشه برای خرگوش مگه نه :icon_cry:
sh00k00f
28 August 2008, 05:04 PM
نه جاشون خوب بود :icon_redf
این عکس حبه دخترمه
http://i36.tinypic.com/29oh8q8.jpg
عکسی از پسرم ندارم
اخه به محذ اوردن خونه حالش بد شد :icon_redf
sh00k00f
28 August 2008, 05:12 PM
http://i38.tinypic.com/1zog2gp.jpg
اینم یه عکس اون خرگوش اولم که فروختم
رفتم تو مغازه دیدم هنوز همونجاست
Koosha_Raisi
28 August 2008, 05:21 PM
http://i38.tinypic.com/1zog2gp.jpg
اینم یه عکس اون خرگوش اولم که فروختم
رفتم تو مغازه دیدم هنوز همونجاست
وویی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! چقدر خشگله:icon_wink:icon_wink:icon_wink:icon_wink:icon _wink نازززززززززززززههههههههههههههههههههههههه
sh00k00f
28 August 2008, 05:41 PM
این رو اگه خوشتون اومده باشه برید میدان شهدا پرنده فروشیه هنوز دارتش
ولی بدیش اینه که بزرگ شده و جای بزرگم میخواد وگرنه خیلی ناز و شیطونه
میترسم یه خرگوش دیگه بخرم
:icon_cry:
dangerless
29 August 2008, 12:43 AM
این رو اگه خوشتون اومده باشه برید میدان شهدا پرنده فروشیه هنوز دارتش
ولی بدیش اینه که بزرگ شده و جای بزرگم میخواد وگرنه خیلی ناز و شیطونه
میترسم یه خرگوش دیگه بخرم
:icon_cry:
به نظر من دیگه از اونجایی که 2 تا خرگوشتو خریدی چیزی نخر. خرگوش اولت خیلی خشگل بود حیف شد فروختیش. راستی چند فروختیش ؟
Koosha_Raisi
29 August 2008, 10:24 PM
[quote=sh00k00f;558079]نه جاشون خوب بود :icon_redf
این عکس حبه دخترمه
http://i36.tinypic.com/29oh8q8.jpg
اه اه اه پاهاش از بس رو جیش هاش را رفته زرد شده! پای خرگوش باید خاکستری یا قهوه ای باشه.
dangerless
29 August 2008, 10:54 PM
بچه ها یه چیزه مهم به خرگوشتون گوجه زعفرونی بدین مست میشه.
من امروز بهش دادم هی میرفت روی بلندی و خودشو با پشت پرت میکرد زمین نمیدونید چقدر قشنگ بود ازش فیلمم گرفتم ولی حجمش زیاده نمیشه بزارم
sh00k00f
30 August 2008, 09:09 PM
من دلم میخواد یه خرگوش دیگه بگیرم بازم با اینکه یه مینا خریدیم ولی بازم جای خرگوشو برام پر نمیکنه
خیلی دوست دارم یه جفت بزرگش رو داشته باشم برام بچه بیارن اما جاش رو ندارم :icon_redf
dangerless
1 September 2008, 12:44 AM
من دلم میخواد یه خرگوش دیگه بگیرم بازم با اینکه یه مینا خریدیم ولی بازم جای خرگوشو برام پر نمیکنه
خیلی دوست دارم یه جفت بزرگش رو داشته باشم برام بچه بیارن اما جاش رو ندارم :icon_redf
ببین اگه جاشو نداری نگیر خرگوش حیوونه پر تحرکیه اگه میخوای زیادشون کنی خوب باید جای زیادم داشته باشی البته اگه نمیخوای اذیت بشن
sh00k00f
1 September 2008, 04:23 PM
ما یه بالکن بزرگ با حیاط داریم
ولی مساله باغچه و گلدونای مامانمه
البته اگه بعدا که رفتم خونه خودم یه خونه تراز دار بگیرم
یه جفت نرو ماده میخرم !! :icon_arro
امروز رفته بودم شهدا یه سری خرگوش جدید آورده خیلی نازن
اینایی که جدید آورده مثل مال من پاهاشون زرد نبود و سر حال بودن
دل منو که حسابی بردن
هرکی دوست داره بخره بره اونجا
12-15 تا داشت
mroveis
2 September 2008, 09:51 PM
سلام دوستان
من متاسفانه بنا به دلالیلی مجبورم 2 تا خرگوشم رو بدم برن این دو تا خرگوش من خیلی سالم و سرحال هستند خوب تغذیه شدند و دکتر هم رفتند اگر از دوستان کسی می خواهد من رایگان می دهم فقط هزینه آژانس را خودتون باید پرداخت کنید.
لطفاً برام پیغام خصوصی بزارید
یا حق
sh00k00f
2 September 2008, 10:31 PM
من میخوام :icon_wink
بچه هستن نه ؟
من بعد از فوت اون خرگوشم دلم پیش خرگوشا گیر کرده
dangerless
5 September 2008, 10:04 PM
کسی میدونه اندازه ی سیبیلای خرگوش به طول عمرش ربطی داره یا نه ؟
Koosha_Raisi
6 September 2008, 04:30 AM
کسی میدونه اندازه ی سیبیلای خرگوش به طول عمرش ربطی داره یا نه ؟
سلام دوست منhttp://phalls.com/images/icons/icon10.gifhttp://phalls.com/images/icons/icon10.gif نه ربطی نداره! چون خرگوش من به این جوونی 3 متر سیبیل از 10 طرف درآورده:icon_twis:icon_twis:icon_wink:icon_wink:ic on_sad::icon_cool
sh00k00f
6 September 2008, 01:57 PM
یه نکته برام سوال شد !
اگه سیبیلای خرگوشو کوتاه کنیم مثل گربه تعادلش به هم میریزه ؟ :icon_twis
Koosha_Raisi
6 September 2008, 02:06 PM
يه نکته برام سوال شد !
اگه سيبيلاي خرگوشو کوتاه کنيم مثل گربه تعادلش به هم ميريزه ؟ :icon_twis
در کل به نظر من کوتاه کردن سيبيل خرگوش يه کار مذخرف بيشتر نيست! حتي ناخوناشو کوتاه کنيد ديگه نميتونه راه بره::icon_twis:icon_twis چه دليلي داره سيبيل هاي خرگوش مادر مردرو کوتاه کنيم؟؟؟ زشته؟ به اين باحال، با مزگي و قشنگي:icon_mrgr:icon_cool:icon_wink:icon_wink:icon _wink فداش بشم ايشالا!
dangerless
7 September 2008, 12:41 AM
کوشا درست میگه نباید کوتاهش کرد چون اولا خود خرگوش بدش میاد بعدشم قیافش زشت میشه
Koosha_Raisi
7 September 2008, 01:40 PM
کوشا درست ميگه نبايد کوتاهش کرد چون اولا خود خرگوش بدش مياد بعدشم قيافش زشت ميشه
اي قربونت برم!! حرف دلمو زدي!! دوستان دارم مخ بابامو ميزنم يه کم شيرين کاري ميکنم تا خرگوشمو موقع شروع مدرسه ها هم بذاره نگه دارم!!! البته دارم تا حدي موفق ميشم! :icon_excl:icon_mrgr:icon_wink ولي جيش هاي خرگوشم خيلي زياد شده!!!:icon_eek::icon_cry::icon_mad: ولي منو ميشناسه! يه بار که تو اتاقم جيش کرده بود فهميد عصباني شدم!!!!!!!:icon_sad::icon_sad::icon_roll اومد خودشو برام لوس کرد و ليسم زد!!:icon_twis باورتون ميشه که فهميد عصباني شدم که جيش کرده!!!!؟؟؟؟ از قفسش که خيليييييييييييي بزرگه مياد بيرون نميره پذيرايي! ميره اتاق من !! بهش که موز ميدم ديوونه ميشه!!! به خرگوشتون موز بدين ديوونه ميشه! براي تشويق و تربيت! من همين کارو کردم!
dangerless
7 September 2008, 09:25 PM
آره کوشا جون ادرارش خیلی اذیت میکنه واسه من که هر جا گیر بیاره کارشو میکنه نمیشه تربیتش کرد یه جای مخصوص کارشو بکنه ؟
sh00k00f
7 September 2008, 09:33 PM
واسه جیش کردنش یه جا توی این تاپیک گفته بودن یه روزنامه رو اگه به ادرارش الوده کنی بزاری گوشه اتاق بوشو حس میکنه همیشه میره اونجا کارشو میکنه
ولی خرابکارشو نمیشه
Koosha_Raisi
7 September 2008, 09:42 PM
واسه جيش کردنش يه جا توي اين تاپيک گفته بودن يه روزنامه رو اگه به ادرارش الوده کني بزاري گوشه اتاق بوشو حس ميکنه هميشه ميره اونجا کارشو ميکنه
ولي خرابکارشو نميشه
آره مال ما اوايل همين ارو ميکرد!! ولي يه روز رو فرش جيش کرد و يبار ديگه!! که مجبور شديم بشوريم!! واسه همين کم ولش ميکنم! دوستان خرگوشتون رو هيچوقت تو خونه آزاد نذارين! چون ميره آتا آشغال ميخوره ميمره! حتي شما سوسکم جلوش بگيرين ميخوره!:icon_ques:icon_twis:icon_twis
خيلي کله خر و احمقه خرگوش! مال من داشت پوست سفت پسترو ميخورد به زور از حلقش در آورديم! اگه درر ميجنبيديم خفه ميشد!!!:icon_eek: تو اتاق ولش کنيد و اتاق را پاکسازي کنيد که چيزي از زمين نخوره! ولي خوردن سبد (خوردن نه جويدن) حصير ، چوب و مقوا عيبي نداره! نذارين روزنامه بخوره چون روزنامه سرب داره مريض ميشه دامپزشک هم از خرگوش سر در نمياره مريض بشه... بچه ها خرگوشم داره اون قسمت از پشتش که يه گياه چسبنده چسبيده بود و موهاش ريخته بود رشد ميکنه موهاش:icon_sad:
sh00k00f
7 September 2008, 10:17 PM
آره مال ما اوايل همين ارو ميکرد!! ولي يه روز رو فرش جيش کرد و يبار ديگه!! که مجبور شديم بشوريم!! واسه همين کم ولش ميکنم! دوستان خرگوشتون رو هيچوقت تو خونه آزاد نذارين! چون ميره آتا آشغال ميخوره ميمره! حتي شما سوسکم جلوش بگيرين ميخوره!:icon_ques:icon_twis:icon_twis
خيلي کله خر و احمقه خرگوش! مال من داشت پوست سفت پسترو ميخورد به زور از حلقش در آورديم! اگه درر ميجنبيديم خفه ميشد!!!:icon_eek: تو اتاق ولش کنيد و اتاق را پاکسازي کنيد که چيزي از زمين نخوره! ولي خوردن سبد (خوردن نه جويدن) حصير ، چوب و مقوا عيبي نداره! نذارين روزنامه بخوره چون روزنامه سرب داره مريض ميشه دامپزشک هم از خرگوش سر در نمياره مريض بشه... بچه ها خرگوشم داره اون قسمت از پشتش که يه گياه چسبنده چسبيده بود و موهاش ريخته بود رشد ميکنه موهاش:icon_sad:
چه خوب که داره خوب میشه ! :icon_cool
انشالله باباتو راضی کنی نگهش داری فکر نمیکنم خرگوشه طفلک صاحبی به خوبی تو پیدا کنه ؟
Koosha_Raisi
7 September 2008, 10:26 PM
چه خوب که داره خوب ميشه ! :icon_cool
انشالله باباتو راضي کني نگهش داري فکر نميکنم خرگوشه طفلک صاحبي به خوبي تو پيدا کنه ؟
مرسي:icon_neut:icon_neut شما خيلي مهربونيد:icon_excl اگه همين يه قلم جور شه که خيلي خوبه!:icon_sad: مرسي شوکوفه خانم!!!:icon_evil:icon_evil:icon_evil:icon_evil:ic on_evil:icon_wink
sh00k00f
7 September 2008, 10:40 PM
مرسي:icon_neut:icon_neut شما خيلي مهربونيد:icon_excl اگه همين يه قلم جور شه که خيلي خوبه!:icon_sad: مرسي شوکوفه خانم!!!:icon_evil:icon_evil:icon_evil:icon_evil:ic on_evil:icon_wink
درستش شکوفه است :icon_neut
مرسی مهربونی از توئه که انقدر خرگوشت برات مهم و عزیزه
راضی میشه انشالله
سر افطار دعا کن حتما راضی میشه :icon_cool
chakeri
9 September 2008, 01:49 AM
سلام به همه دوستان...
من اگه بخوام از یه خرگوش نگهداری کنم کلا چقدر جا میخواد؟؟؟؟
و ویژگی های یه خرگوش سالم چیه؟؟؟
با تشکر
Koosha_Raisi
9 September 2008, 08:57 AM
سلام به همه دوستان...
من اگه بخوام از يه خرگوش نگهداري کنم کلا چقدر جا ميخواد؟؟؟؟
و ويژگي هاي يه خرگوش سالم چيه؟؟؟
با تشکر
دوست عزيز اتفاقا سوال شما بارها و بار ها پرسيده شده:icon_twis زحمت بگشيد تاپيک را از صفحه ي 3 تا همين صفحه کامل مطالعه نماييد آنوقت کلي اطلاعات ارزنده بدست خواهيد آورد!:icon_surp مخصوصا پست هاي خودم!
موفق باشيد
nikpendar
9 September 2008, 09:44 AM
خرگوش من كه خيلي كج سليقه است و فقط سبزيجات و كاهو و هويج ميخوره و موز 2 - 3 بار گذاشتم طرفش هم نرفت، با پوست خيار و هندونه هم ميانه اي نداره. كلا براي خودش رژيم غذايي داره كه بايد ما هم اطاعت كنيم.:icon_roll
در مورد ول كردنش توي خونه كه كاملا مخالف هستم ولي روزا ميبرمش توي حياط و باغچه برا خودش مي چره :icon_arro
Koosha_Raisi
9 September 2008, 09:48 PM
خرگوش من كه خيلي كج سليقه است و فقط سبزيجات و كاهو و هويج ميخوره و موز 2 - 3 بار گذاشتم طرفش هم نرفت، با پوست خيار و هندونه هم ميانه اي نداره. كلا براي خودش رژيم غذايي داره كه بايد ما هم اطاعت كنيم.:icon_roll
در مورد ول كردنش توي خونه كه كاملا مخالف هستم ولي روزا ميبرمش توي حياط و باغچه برا خودش مي چره :icon_arro
خوب دوست عزيز از خرگوشتون عکس بذارين!:icon_arro چقدر تعداد خرگوش دارا زياد شده!:icon_mrgr:icon_excl:icon_wink:icon_wink:icon_ wink:icon_wink عکس خرگوش من توي امضام هست! دوست عزيز کلا خرگوشا هم مثل ما انسان ها رفتار هاي مختلفي دارن:icon_cool مال من واسه موز ميميره!:icon_sad::icon_evil:D روزي يه گوجه فرنگي لازمه بش بدين! حواستون باشه آبکي نباشه که دست و پاش قرمز بشه:icon_ques :icon_cry: چون اونوقت خودشم ليس بزنه ديگه خوب نميشه:icon_eek::icon_twis پس حواستو باشه:icon_idea براي تامين ويتامين حتما گوجه فرنگي بايد روزي يه بار بخوره! تا ويتامين ث بدنش تامين شه:icon_excl:icon_wink :icon_razz روزي 17 ديقه بره تو آفتاب چون اينا بعد از مدتي شروع به ريزش مو ميکنن تا 5-6 ماه! چون ميخواد موهاي اصليشون در بياد!! واسه همين آفتاب براي رشد و جذب ويتامين ها لازمه.
امري بود در خدمتم:icon_evil
sh00k00f
9 September 2008, 10:27 PM
اره یهو تعداد خرگوش دارها زیاد شد :icon_arro
اخی دلم خیلی واسه خرگوشم تنگیده مخصوصا اون پرز بلنده که خیلی هم خاص بود :icon_cry:
فردا میرم سر خاکش !
sh00k00f
9 September 2008, 10:37 PM
خرگوش صحرایی کفش برفی
http://i37.tinypic.com/aai3j6.jpg
پاهای عقبی این خرگوش بزرگ و به رنگ سفید است که شبلیه کغشهای برفی است . این خرگوشهای بزرگ برای محیط زندگیشان بسیار مناسب هستند.رنگ پوشش بدنشان بطور فصلی تغییر میکند تا به حیوان در پنهان شدن از دست شکارچیان کمک کند .رنگ بدن آنها در تابستان قهوه ای و در زمستان به سفید تغییر میکند .نکته جالب در مورد این حیوان چرخه جمعیت 9 ساله آنهاست که آنها را از فراوانترین حالت به نابودی و مرز انقراض میکشاند .
بلندی بدن این حیوان 56/35 تا 72/45 سانتی متر - بلندی دم آم 54/2 تا 48/30 سانت متر و ورن حیوان 1 تا 30/1 کیلو است
Koosha_Raisi
10 September 2008, 11:14 AM
آره يهو تعداد خرگوش دارها زياد شد :icon_arro
اخي دلم خيلي واسه خرگوشم تنگيده مخصوصا اون پرز بلنده که خيلي هم خاص بود :icon_cry:
فردا ميرم سر خاکش !
کجا دفنش کرديد؟:icon_sad: منم به يه باغبون 20 تومن پول دادم که خرگوش قبليم که مردرو خاک کنه! اگه پستاي قبليرو خونده باشين من يه خرگوش داشتم که مرد بنده خدا!:icon_cry::icon_mad: الان اين جديدس و نر هم هست اون قبليه کرم قهوه اي بود ولي نميدونم چرا اين خوشگل تره!!:icon_excl:icon_wink
nikpendar
11 September 2008, 09:55 AM
چشم عكس ملوس خان رو بزودي اينجا ميزارم.
گوجه فرنگي رو بهش ميدم اتفاقا دوست هم داره . راستي خرگوش من از جوانه گندم خيلي خوشش مياد و گاهي بهش ميدم.
Koosha_Raisi
11 September 2008, 10:17 AM
چشم عكس ملوس خان رو بزودي اينجا ميزارم.
گوجه فرنگي رو بهش ميدم اتفاقا دوست هم داره . راستي خرگوش من از جوانه گندم خيلي خوشش مياد و گاهي بهش ميدم.
مگه گربس که اسمشو گذاشتين ملوس؟؟:icon_mrgr:icon_evil:icon_twis
sh00k00f
13 September 2008, 04:49 PM
20تومن دادی خاکش کردن !!!!!!!! :icon_twis
من خودم مراسم خاک سپاری همه حیوونایی که از چند سالگی داشتم و انجام میدم
همشون همینجان تو باغچه خونه امون
هیچوقت دوست نداشتم یه حیوون رو وقتی مرد بندازم تو سطل اشغال
کاری که خیلیا میکنن :icon_bigg
بچه ها میگم یه لیست درست کنیم از اسامی خرگوش !!
sh00k00f
13 September 2008, 04:50 PM
Koosha_Raisi
13 September 2008, 05:07 PM
آره! آخه دو تا همسايه ي ***:icon_bigg داريم که ميگن حيوون نجسه و خيلي حزب اللهي هستن!!! و بخواطر اينا نميتوستم تو باغچه خاکش کنم!:icon_eek:
البته *** کلمه ي بالاي 18 سال نيست! ولي در کل خوب نيست آدم حرف بد بزنه تو سايت پيهالز! زشته!:icon_mrgr:icon_neut:icon_excl
شکوفه خانم منظورتون از ليست خرگوش چيه؟
sh00k00f
13 September 2008, 09:37 PM
منظورم اسم های مختلفیه که میشه رو خرگوش گذاشت !
لیست نام ها برای خرگوش
Koosha_Raisi
14 September 2008, 08:35 AM
منظورم اسم هاي مختلفيه که ميشه رو خرگوش گذاشت !
ليست نام ها براي خرگوش
خوب من 3 تا ميگم:
1-مخمل
2-گومبولک
3-برفي
اينم يه اسم که يکي رو سنجابش گذاشته بود:icon_mrgr "کلوزه"!
Koosha_Raisi
14 September 2008, 08:39 AM
آخه تاپيکي مثل خرگوش که اين همه نفر روزي ازش بازديد ميکنن چرا بايد فقط من و شکوفه خانم فعال باشيم؟ البته خودمونيما!! من اين تاپيکو زنده نگه داشتم!:icon_sad::icon_mrgr:icon_mrgr:icon_mrgr:ico n_mrgr:icon_excl
irharrier
14 September 2008, 02:54 PM
:icon_razzخیلی معذرت میخوام که پا برهنه پریدم وسط:icon_razz قیمت خرگوش چه قدر هست و از کجا میتونم بخرم؟:icon_surp
Koosha_Raisi
14 September 2008, 05:41 PM
:icon_razzخیلی معذرت میخوام که پا برهنه پریدم وسط:icon_razz قیمت خرگوش چه قدر هست و از کجا میتونم بخرم؟:icon_surp
دوست عزیز لطفا اول تاپیک را از اول مطالعه نمایید و اگر به جواب سوالتون نرسیدید بعدا...:icon_roll:icon_twis:icon_twis
dangerless
14 September 2008, 07:36 PM
سلام به همگی من بعد از 2 هفته برگشتم. :icon_cool
dangerless
14 September 2008, 07:38 PM
قیمت متوسطش 10000 تومنه و تقریبا همه ی پرنده فروشی ها دارن. در ضمن همون جوری که کوشا جان گفت تاپیکو از اول بخونید یا اگه این کار براتون سخته مطلب مورد نظرتونو سرچ کنید
sh00k00f
14 September 2008, 08:39 PM
1-مخمل
2-گومبولک
3-برفي
اینم سه تای من
4. حبه
5. نقره
6. بتی
قیمت بچه خرگوش 8 هزارتومن از میدان شهدا هم میتونید تهیه کنید
Koosha_Raisi
14 September 2008, 10:17 PM
ایول!:icon_mrgr این بتی خیلی ماهه!!! البته فقط به درد ماده میخوره!!! دوستان یه خبر توپپپپپپپپپپپپپ دارم! بابام امروز یه عالمه از مخمل خرگوشم شیرین کاری دید و راضی شد که برای مدرسه هم نگهش داره!:icon_sad::icon_arro:icon_neut:icon_sad::icon _arro :icon_excl:icon_wink:icon_excl:icon_wink دارم از خوشحالی میترکم!
دوستان اگر کسی نامی برای خرگوش در نظر داره لطفا بگه.
dangerless جان خوش آمدی!:icon_evil
sh00k00f
15 September 2008, 07:22 PM
چه خوب!!!!!!!!!
یه اسم دیگه !
البته یه کم طولانیه ولی توی یه کارتون اسم خرگوشه بود
یادتون هست ؟
گوش مروارید !!! همون که مروارید دوره یه گوشش بود :icon_arro
اینام میشه :
نازی
پشمک
Koosha_Raisi
15 September 2008, 08:04 PM
چه خوب!!!!!!!!!
یه اسم دیگه !
البته یه کم طولانیه ولی توی یه کارتون اسم خرگوشه بود
یادتون هست ؟
گوش مروارید !!! همون که مروارید دوره یه گوشش بود :icon_arro
اینام میشه :
نازی
پشمک
پشمک خیلی خوبه:icon_arro چه اسمایی شکوفه خانم!!!:icon_sad:
Koosha_Raisi
15 September 2008, 08:11 PM
اسامی خرگوش: نر/ماده
1- مخمل
2-گومبولک
3-برفی
4-نقره
5-حبه
6-بتی
7-کلوزه
8-پشمک
9-پامبل
10-نازی
11-گوش مروارید
sh00k00f
15 September 2008, 09:56 PM
:icon_evilاصولا من بچه خوش سلیقه ایی هستم !
این اسما رو هم همینجوری به ذهنم اومد گفتم
راستی اسمای
برت
کلود
هم پسرونه و خوب هستن
Koosha_Raisi
15 September 2008, 10:09 PM
:icon_evilاصولا من بچه خوش سلیقه ایی هستم !
این اسما رو هم همینجوری به ذهنم اومد گفتم
راستی اسمای
برت
کلود
هم پسرونه و خوب هستن
نه خیلی جالب نیس! پامبل رو هم هینطوری نوشتم! لیستم خوب شده؟؟:icon_neut اسمای پسرونه رو با سبز پر رنگ و دخترونه هارو با سبز کمرنگ نوشتم! اونایی هم که میشه برای هر دوشون استفاده کرد با هر دو رنگ!:icon_evilشما خیلی اسمای باحالی میگین! ولی به نظرم تو اسمای پسر مخمل و گومبولک و پشمک از همه قشنگ تر هستن! البته فراموش نشه که مخمل اسم فوق العاده تکی هست! چون پسرم هم رنگ شلوار مخملم هست این اسمو براش گذاشتم!:icon_arro:icon_neut:icon_mrgr خیلی پدر سوخته شده!!!! بهش غذا میدم نمیخوره میره جای خوابی که با مقوا براش درست کردم رو میخوره!!! الان نصف مقواش رو تموم کرده شیطونک!!!:icon_wink چیزی که جالبه اینه که نمیره رو مقواش جیش کنه!:icon_roll میره اونور رو روزنامه ها!!!!! خیلی باهوشه! قفسش هم فوق العاده فوق العاده بزرگ هست!
sh00k00f
15 September 2008, 10:14 PM
Berkeley (http://www.petnamesworld.com/meaning_of_Berkeley.html) http://www.petnamesworld.com/image/gender0.gif
bibbity (http://www.petnamesworld.com/meaning_of_bibbity.html) http://www.petnamesworld.com/image/gender2.gif
bippity (http://www.petnamesworld.com/meaning_of_bippity.html) http://www.petnamesworld.com/image/gender2.gifflops (http://www.petnamesworld.com/meaning_of_flops.html) http://www.petnamesworld.com/image/gender2.gif
اینم چند تا اسم از یه سایت خارجی
اینم ادرسش
http://www.petnamesworld.com/names_for_rabbits_1.html
این اسم ها مخصوص خرگوش هستند
Koosha_Raisi
15 September 2008, 11:28 PM
چه سايت معرکه اي!! واقعا جاي تشکر داره!:icon_excl مرسي!:icon_sad::icon_neut:icon_neut اسم هاي باني، کروت و فلاپس خيلي باحالن!:icon_sad::icon_arro:icon_mrgr
Koosha_Raisi
15 September 2008, 11:37 PM
اسامي خرگوش: نر/ماده
1- مخمل
2-گومبولک
3-برفي
4-نقره
5-حبه
6-بتي
7-کلوزه
8-پشمک
9-پامبل
10-نازي
11-فلاپسFlops
12-بانيBunny
13-کروت Carrot
14-گوش مرواريد
البته بعضي حروف از کلمه جدا شدن به بزرگي خودتون ببخشيد:icon_ques
sh00k00f
15 September 2008, 11:41 PM
این سایت خوبیش اینه که برای همه حیوانات داره !
اره واقعا سایت خوبیه :icon_cool
Koosha_Raisi
16 September 2008, 12:42 PM
این سایت خوبیش اینه که برای همه حیوانات داره !
اره واقعا سایت خوبیه :icon_cool
ولی اسم های اصیل ایرانی بهتره!!!:icon_neut من تو اون سایته از اسم کروت Carrot به معنی هویج خیلی خوشم اومد!:icon_mrgr از فلاپس و بانی هم همینطور!
Koosha_Raisi
16 September 2008, 12:50 PM
یه پیشنهاد دارم! ممکنه جالب نباشه ولی میگم یه مسابقه بذاریم ببینیم خرگوش کی خوشگل تره!!! ها؟
sh00k00f
16 September 2008, 04:08 PM
جالبه !!!
منم که خرگوش ندارم میشم داور خوبه ؟ :icon_evil:icon_arro
Koosha_Raisi
16 September 2008, 07:48 PM
جالبه !!!
منم که خرگوش ندارم میشم داور خوبه ؟ :icon_evil:icon_arro
باشه خوبه! ولی مشکل اینجاست که کسی در این تاپیک فعال نیست که خرگوش داشته باشه! هرکی هم داره یا سر نمیزنه یا آنلاین نمیشه! ولی خوب نیست پیشنهاد خوبی ندادم!:icon_surp چون ممکنه یکی به نظر خودش خرگوشش خشگل ترین باشه ولی به نظر ما نه! و ناراحت بشه و... کلا بیخیال:icon_cool
sh00k00f
16 September 2008, 10:18 PM
وا خب داور اینجا چی کارست ؟
داور عکس خرگوشا رو میبینه نظر میده خشگل ترین رو انتخاب میکنه
ما هم که نمیگیم مال اونا زشتن :icon_arro
Koosha_Raisi
17 September 2008, 08:57 AM
وا خب داور اینجا چی کارست ؟
داور عکس خرگوشا رو میبینه نظر میده خشگل ترین رو انتخاب میکنه
ما هم که نمیگیم مال اونا زشتن :icon_arro
دلیلشو گفتم! ممکنه نظر من با شما فرق داشته باشه و تازه به جز من، شما و dangerless عزیز کسی سر نمیزنه به این تاپیک صاحاب مرده!!!1!!:icon_conf:icon_roll:icon_roll:icon_lol:
sh00k00f
17 September 2008, 01:41 PM
امروز رفتم پرنده فروشی حاج قدم کنار پل ری
دو تا بچه خرگوش سفید خیلی ناز اورده بود :icon_wink
دونه ایی ده تومن میداد
Koosha_Raisi
17 September 2008, 01:59 PM
امروز رفتم پرنده فروشی حاج قدم کنار پل ری
دو تا بچه خرگوش سفید خیلی ناز اورده بود :icon_wink
دونه ایی ده تومن میداد
میگم بیا یه لیست از خرگوش فروشی های تهران درست کنیم! استان تهران البته! و امتیاز بدیم که کدوم از نظر بهداشتی و فراوانی خرگوش بهتره! چطوره؟؟؟؟ مثل اسامی خرگوش! اونوقت کسی هر اطلاعاتی درباره اسم و محل خرگوش فروشی داشت به این تاپیک میاد و این تاپیک خیلی بدردبخور و فعال میشه! پیشنهادم چطوره؟
من دوتا میگم: خیابان جمهوری-نرسیده به استامبول یک دستفروش شریف خرگوش میده 8 تومن! همیشه تو جمهوری هست! حالا هرجاش میتونه باشه! ولی معمولا نرسیده به چهارراه استامبول و دم ساختمون پلاسکو هست! رتبه:***** از لحاظ بهداشت، سلامت و زیبایی و تنوع خرگوش. من خرگوشمو از همون جا خریدم!
بازارچه ی پارک لاله-پت شاپ لاله. رتبه: * از نظر بهداشت و...
sh00k00f
17 September 2008, 05:57 PM
میدان شهدا کنار خیابان ناطقی
بهداشت ****
تنوع*****
هرنوع خرگوش بخواید میاره حتی از نوع پرز بلند
قیمت : 8 هزار با تخفیف 7 هم میده
میدان قیام خیابان ری نرسیده به پل ری
پرنده فروشی حاج قدم
بهداشت : *****
خیابان جمهوری-نرسیده به استامبول یک دستفروش شریف خرگوش میده 8 تومن! همیشه تو جمهوری هست! حالا هرجاش میتونه باشه! ولی معمولا نرسیده به چهارراه استامبول و دم ساختمون پلاسکو هست! رتبه:***** از لحاظ بهداشت، سلامت و زیبایی و تنوع خرگوش. من خرگوشمو از همون جا خریدم!
بازارچه ی پارک لاله-پت شاپ لاله. رتبه: * از نظر بهداشت و...
قیمت : 10 هزار
تنوع: **
sh00k00f
17 September 2008, 06:12 PM
http://www.gotpetsonline.com/pictures-gallery/small-animal-pictures-breeders-babies/rabbit-pictures-breeders-babies/pictures/rabbit-0062.jpg
یه عکس خیلی ناز در مورد خرگوش دیدم گفتم حیفه اینجا نزارم
tarantula
17 September 2008, 10:13 PM
http://www.gotpetsonline.com/pictures-gallery/small-animal-pictures-breeders-babies/rabbit-pictures-breeders-babies/pictures/rabbit-0062.jpg
یه عکس خیلی ناز در مورد خرگوش دیدم گفتم حیفه اینجا نزارم
مواظب باشيد كه كاهوي نشسته نخوره...چون اسهال ميگيره و اگه زود بش نرسين ميميره(تجربه داشتم)
sh00k00f
17 September 2008, 11:16 PM
بچه ها اگه خرگوش رو با چند تا چیز دیگه مثل کبوتر توی یه قفس خیلی بزرگ بندازیم با هم مشکلی پیدا میکنن ؟
Koosha_Raisi
17 September 2008, 11:48 PM
بچه ها اگه خرگوش رو با چند تا چیز دیگه مثل کبوتر توی یه قفس خیلی بزرگ بندازیم با هم مشکلی پیدا میکنن ؟
بله این کار رو نکنید تحت هیچ عنوان:icon_cool
Koosha_Raisi
17 September 2008, 11:51 PM
یه نکته ی جالب! خرگوش در اروپا هم طرفدار داره! یعنی در پت شاپ های خارجی به فروش میرسه!
sh00k00f
17 September 2008, 11:51 PM
چرا ؟
اونوقت چی میشه اگه با هم بندازیمشون ؟
tarantula
18 September 2008, 02:12 AM
چرا ؟
اونوقت چی میشه اگه با هم بندازیمشون ؟
خودت بگو چي ميشه اگه يه پستاندارو با چندتا پرنده يه جا بذاري!
sh00k00f
18 September 2008, 06:11 PM
فکر نکنم چیزی بشه خب !
اگه میدونستم که نمیپرسیدم
خیلی از پستانداران و پرندگان تو جنگل با هم زندگی میکنه
Koosha_Raisi
18 September 2008, 06:58 PM
فکر نکنم چیزی بشه خب !
اگه میدونستم که نمیپرسیدم
خیلی از پستانداران و پرندگان تو جنگل با هم زندگی میکنه
سوال پرسیدن که عیب نیست!:icon_twis ولی نمیشه خرگوش رو برای مثال با دوتا قناری تو یه قفس چپوند!!:icon_surp
sh00k00f
18 September 2008, 08:42 PM
با دو تا قنارِی !!!!!! :icon_twis
نه بابا منظور من این بود که مثلا اگه یه قفس اندازه یه اتاق 6 متری داشته باشیم میشه خرگوش رو همراه باقیه حیوانات خانگی نگهداشت یا نه ؟
مثلا کبوتر
Koosha_Raisi
18 September 2008, 09:00 PM
با دو تا قنارِی !!!!!! :icon_twis
نه بابا منظور من این بود که مثلا اگه یه قفس اندازه یه اتاق 6 متری داشته باشیم میشه خرگوش رو همراه باقیه حیوانات خانگی نگهداشت یا نه ؟
مثلا کبوتر
با سنجاب میشه! ولی سنجاب به این شیطونی و خرگوش به این مامانی و آقایی رو نمیشه با هم مقایسه کرد! وقتی خرگوش قلنبه میکنه شاهکار میشه!!!!:icon_neut:icon_excl:icon_wink:icon_wi nk ای جیگرشو بخورم!!!! قربون پسرم برم!!!:icon_sad: جیگرمه جیگر! :icon_twis اینم 3 عکس از تک پسرم:
عکس دوران طوفولیت!!!
http://gigaimage.com/images/fq63rh40yybolgqb4a.jpg
صد رحمت به خمره!!!:icon_arro
http://gigaimage.com/images/194aupjo3ylk5jyzupo.jpg
sh00k00f
18 September 2008, 09:08 PM
وااااااااااااااااااااااای چقدر نازه ! :icon_wink
راستی اگه خرگوش رو توی یه باغ 200 متری رهاش کنیم و یه جا براش یه قفس درست کنیم شبا خودش میره اونجا ... یا مواقع سرد سال مثل زمستون
Koosha_Raisi
18 September 2008, 09:11 PM
وااااااااااااااااااااااای چقدر نازه ! :icon_wink
راستی اگه خرگوش رو توی یه باغ 200 متری رهاش کنیم و یه جا براش یه قفس درست کنیم شبا خودش میره اونجا ... یا مواقع سرد سال مثل زمستون
این کارو نکنید:icon_cool چون فردا استخوان هاشو پیدا میکنید!:icon_roll گربه مخوردش!:icon_ques:icon_cry:
تو زمستون رو نمیدونم! ولی موقع بارون...
tarantula
18 September 2008, 10:44 PM
ما يه خرگوش سفيد داشتيم كه خيلي با گربه مون رفيق بود،كه متاسفانه بر اثر اسهال درگذشت!
الان يه نژاد عربشو داريم.همين قهوه ايا كه خط سفيد دارن.عمرشون كمه،پنج شيش سال.ولي ركوردش 18 ساله!
http://www.picnote.com/img/1121927354/thumb/4t7ozp.jpg (http://www.picnote.com/view/1121927354/4t7ozp.jpg)http://www.picnote.com/img/810629401/thumb/23a8pk.jpghttp://www.picnote.com/img/578615395/thumb/111pnap.jpg (http://www.picnote.com/view/810629401/23a8pk.jpg)
sh00k00f
19 September 2008, 04:29 PM
آخی نازی !!! چه با گربه هه رابطه خوبی داشته !
باشه کوشا اینکارو نمیکنم :icon_cool خودمم ترجیح میدم یه قفس بزگ داشته باشن
این خرگوشه چقدر شبیه خرگوش کوشاست !!!!!!!!!! :icon_roll
sh00k00f
19 September 2008, 04:36 PM
بچه خرگوش های تازه متولد شده !!!!!!!!!!!
خیابان ری نرسیده به میدان قیام نزدیک پارک کوثر
یه عالمه بچه خرگوش داره که تازه متولد شدن خرگوش هاش رو هم دونه ایی 10 میده :icon_cool
sh00k00f
20 September 2008, 02:42 PM
آخی طفلک گربه هه !
کوشا خرگوش تو هم از نژاد عربه ؟
از کجا میشه نپادشون رو فهمید؟
tarantula
21 September 2008, 09:21 PM
آخی طفلک گربه هه !
کوشا خرگوش تو هم از نژاد عربه ؟
از کجا میشه نپادشون رو فهمید؟
از شكل و قيافه شون ميشه فهميد.
Koosha_Raisi
21 September 2008, 09:43 PM
:icon_neut:icon_winkمن کلا 5 نوع نژاد خرگوش میشناسم! آنقوره، آنگورا، معمولی، lionhead و صحرایی!!! هر کدوم رو توی اینترنت سرچ کنید عکس هاشو میبینید!:icon_cool آنقوره همونه که گوشای افتاده داره! شاهکار هستش!:icon_wink بچه ها خرگوشم هرجا میرم دنبالم میاد!:icon_roll:icon_sad: روی صندلی میشینم پای اینترنت هستم میره رو تختم از اونجا میره رو میز تلویزیون که نزدیگ من باشه و من نازش کنم! هر جا میرم دنبالم میاد!!!:icon_mrgr:icon_evil:icon_arro
sh00k00f
22 September 2008, 04:21 PM
انگورا ها همونا هستن که موهاشون بلنده نه ؟
خرگوش منم پرز بلند بود :icon_cry:
Koosha_Raisi
22 September 2008, 04:56 PM
انگورا ها همونا هستن که موهاشون بلنده نه ؟
خرگوش منم پرز بلند بود :icon_cry:
برید توی قسمت ایمیج گوگل به فارسی تایپ کنید خرگوش آنگورا!!:icon_cool گرد و قلنبه هستش مثل توپ!!! آنقوره هم گوشای افتاده داره!!!
اینم عکس های آنگورا و آنقوره!!!:
این آنگورا هستش:
http://www.nextnature.net/research/wp-content/uploads/2008/04/angora_rabbit.jpg
عکس خرگوش آنقوره را توی کامپیوترم دارم ولی حال گذاشتنش نیست!
sh00k00f
22 September 2008, 05:25 PM
http://www.fluffyangora.com/images/angora_rabbit4.jpg
http://www.gotpetsonline.com/pictures-gallery/small-animal-pictures-breeders-babies/angora-rabbit-pictures-breeders-babies/pictures-photos/angora-rabbit-0008.jpg
مال من کپ اینا بود سرچ زدم اینا نژادشون انگوراست ! :icon_cry:
خرگوش بیچاره من
....
Koosha_Raisi
22 September 2008, 05:38 PM
http://www.fluffyangora.com/images/angora_rabbit4.jpg
http://www.gotpetsonline.com/pictures-gallery/small-animal-pictures-breeders-babies/angora-rabbit-pictures-breeders-babies/pictures-photos/angora-rabbit-0008.jpg
مال من کپ اینا بود سرچ زدم اینا نژادشون انگوراست ! :icon_cry:
خرگوش بیچاره من
....
خدا بیامرزتش!:icon_cool شما دیگه خرگوش نمیخرید؟؟؟
sh00k00f
22 September 2008, 08:48 PM
نه دیگه فعلا نمیخرم
مامانم منو میکشه :icon_mrgr
ولی احتمالا اگه یه خونه باغ بعد ماه رمضون بگیریم تو شمال یه جفت بالغ میخرم
sh00k00f
23 September 2008, 12:10 AM
یه روش پیدا کردم مامانمو راضی کنم
میخوام یه ماده آنگورا بگیرم :icon_sad:
salmonella
24 September 2008, 03:34 AM
سلام دوستان
نمی دونید چقدر از اینکه با این تالار آشنا شدم خوشحالم.
آخه تا حالا فکر می کردم فقط منم که واسه خرگوشم یا بهتر بگم پسرم میمیرم!!!!!!!!! آخه خیلی عسله اسمش crash. میمیرم براش.
ولی یه مشکلی پیدا کردم خرگوشم چند روزه که اسهال گرفته. عصابم ریخته به هم. نمی دونم چرا. پسره من یک سال و 6 ماهشه. بهش یونجه میدم که البته زیاد دوست نداره. ولی کرفسو کاهو و هویجو خیلی خوب می خوره. نون و میوه هم میخوره. تورو خدا راهنماییم کنین. دکترم نمی برمش. هیچی حالیشون نیست. 2-3 ماه پیش غذا خوب نمی خورد بردمش دامپزشکی بیچاره رو پدرشو در اوردن أاشت از ترس سکته میکرد. ازش عکس گرفتن. موهای زیر شکشو با ماشین زدن سونوگرافیش کردن. خلاصه گفتن دندوناش خیلی بلند شده. تا چند روز دیگه میمیره. 8 تا آمپول دادن با یه سرم!( حالا ببینین این حیوون بدبخت چقدر هست که این همه سوراخ سوراخ بشه)بعد هم گفتن بیارین خلاصش کنیم:icon_bigg
خودم داشتم سکته میکردم فرداش امتحان پایان ترم دانشگاه داشتم از ناراحتیم نرفتم امتحان بدم:icon_cry:
ولی نبردمش. گفتم خودش بمیره یه چیزی ولی من چطوری ببرم بدم حیوون معصومو بکشن؟؟
البته پسر من هنوز زندس!!!!!:icon_wink:icon_mrgr
ولی این مشکلی که تازه پیش اومده منظورم اسهالشه واقعا" منو نگران کرده خواهش میکنم اگه میتونین منو راهنمایی کنین:icon_ques
میخواستم عکسشو بذارم ولی راستش نفهمیدم چطوری میشه اینجا عکس گذاشت!:icon_neut
sh00k00f
24 September 2008, 02:27 PM
توجه
من به یه جفت خرگوش بالغ نر و ماده نیازمندم !!!!!!!!!!!!!
هرکی داره و میخواد بفروشه خریدارم ...:icon_cool
Koosha_Raisi
24 September 2008, 05:47 PM
سلام دوستان
نمي دونيد چقدر از اينکه با اين تالار آشنا شدم خوشحالم.
آخه تا حالا فکر مي کردم فقط منم که واسه خرگوشم يا بهتر بگم پسرم ميميرم!!!!!!!!! آخه خيلي عسله اسمش crash. ميميرم براش.
ولي يه مشکلي پيدا کردم خرگوشم چند روزه که اسهال گرفته. عصابم ريخته به هم. نمي دونم چرا. پسره من يک سال و 6 ماهشه. بهش يونجه ميدم که البته زياد دوست نداره. ولي کرفسو کاهو و هويجو خيلي خوب مي خوره. نون و ميوه هم ميخوره. تورو خدا راهنماييم کنين. دکترم نمي برمش. هيچي حاليشون نيست. 2-3 ماه پيش غذا خوب نمي خورد بردمش دامپزشکي بيچاره رو پدرشو در اوردن أاشت از ترس سکته ميکرد. ازش عکس گرفتن. موهاي زير شکشو با ماشين زدن سونوگرافيش کردن. خلاصه گفتن دندوناش خيلي بلند شده. تا چند روز ديگه ميميره. 8 تا آمپول دادن با يه سرم!( حالا ببينين اين حيوون بدبخت چقدر هست که اين همه سوراخ سوراخ بشه)بعد هم گفتن بيارين خلاصش کنيم:icon_bigg
خودم داشتم سکته ميکردم فرداش امتحان پايان ترم دانشگاه داشتم از ناراحتيم نرفتم امتحان بدم:icon_cry:
ولي نبردمش. گفتم خودش بميره يه چيزي ولي من چطوري ببرم بدم حيوون معصومو بکشن؟؟
ولي اين مشکلي که تازه پيش اومده منظورم اسهالشه واقعا" منو نگران کرده خواهش ميکنم اگه ميتونين منو راهنمايي کنين:icon_ques
ميخواستم عکسشو بذارم ولي راستش نفهميدم چطوري ميشه اينجا عکس گذاشت!:icon_neut
دوست عزيز اسهال از بزرگترين اشکالات است!:icon_roll اگر بهش کاهوش نشسته و گلي يا خاکي يا سمي داده باشيد يا تو خونه ولش کرده باشيد مطمئنا باید اسهال ميشد!!! هيچ وقت تو خونه ولش نکنيد تحت هيچ هنوان!!! چون اينا سوسک هم ببينن ميخورن!!!
شما ميگيد موهاش رو تراشيدن مهم نيست اون خودش يه ماه ديگه در مياد!! مال من از اون گياه هايي که به بدن به شدت ميچسبه چسبيده بود!!!:icon_cry: ما کاري نداشتيم! خودش به طور شگفت انگيزي و به طرز ظريفي با دندوناش گياه هرو کند! و 5 سانت از زير شکمش بي مو شد و بعد از يه ماه که ميگذره بلند بلند شده!!!!!!! دکتر هم خيلي حاليش هست!!! اگر نه دکتر شما خوب نبوده!!! به اين آدرس که ميگم بريد دکترش محشره!! به پسرم کلسيم داد هر روز صبح رو غذاش ميپاشم ميدم بخوره و ميبرمش 30 دقيقه تو آفتاب!!! آفتاب ضروريه!!! از غذا مهم تره! هر روز بايد آفتاب بخوره وگرنه موهاش ميريزه و ... به جاي مولتي ويتامين حتما بازم تاکيد ميکنم حتما بهش روزي يه گوجه فرنگي بديد بخوره!:icon_cool و همينطور از شما تقاضا ميکنم خواهش ميکنم تاپيک رو با حوصله از اول تا آخر بخونيد اون وقت مطمئنم که ديگه سوالي نخواهيد پرسيد!:icon_surp:icon_cool خوندن تاپيک پس فراموش نشه!!! اينم آدرسه دامپزشک توپ ما:خيابان خيابان وليعصر روبروي پارک ساعي جنب چوبکده کوچه تختي پلاک 2 کلينيک ايرانمهر خانم دکتر هما رياضي. تلفن:88776403 88789068
و تازه براي قرار دادن عکس ابتدا آن را در سايت gigaimage.com آپلود کرده و سپس اون بالا رو منوی ادیت رو پیهالز يه علامت عکس هست روش کليک کنيد و لينک رو وارد کنيد و عکس ظاهر ميشه! به همين راحتي!!!!
امر ديگه اي بود در خدمتم!!:icon_cool:icon_idea:icon_neut
tarantula
24 September 2008, 06:56 PM
خرگوشها خيلي به اسهال حساسند
سلام دوستان
نمی دونید چقدر از اینکه با این تالار آشنا شدم خوشحالم.
آخه تا حالا فکر می کردم فقط منم که واسه خرگوشم یا بهتر بگم پسرم میمیرم!!!!!!!!! آخه خیلی عسله اسمش crash. میمیرم براش.
ولی یه مشکلی پیدا کردم خرگوشم چند روزه که اسهال گرفته. عصابم ریخته به هم. نمی دونم چرا. پسره من یک سال و 6 ماهشه. بهش یونجه میدم که البته زیاد دوست نداره. ولی کرفسو کاهو و هویجو خیلی خوب می خوره. نون و میوه هم میخوره. تورو خدا راهنماییم کنین. دکترم نمی برمش. هیچی حالیشون نیست. 2-3 ماه پیش غذا خوب نمی خورد بردمش دامپزشکی بیچاره رو پدرشو در اوردن أاشت از ترس سکته میکرد. ازش عکس گرفتن. موهای زیر شکشو با ماشین زدن سونوگرافیش کردن. خلاصه گفتن دندوناش خیلی بلند شده. تا چند روز دیگه میمیره. 8 تا آمپول دادن با یه سرم!( حالا ببینین این حیوون بدبخت چقدر هست که این همه سوراخ سوراخ بشه)بعد هم گفتن بیارین خلاصش کنیم:icon_bigg
خودم داشتم سکته میکردم فرداش امتحان پایان ترم دانشگاه داشتم از ناراحتیم نرفتم امتحان بدم:icon_cry:
ولی نبردمش. گفتم خودش بمیره یه چیزی ولی من چطوری ببرم بدم حیوون معصومو بکشن؟؟
ولی این مشکلی که تازه پیش اومده منظورم اسهالشه واقعا" منو نگران کرده خواهش میکنم اگه میتونین منو راهنمایی کنین:icon_ques
میخواستم عکسشو بذارم ولی راستش نفهمیدم چطوری میشه اینجا عکس گذاشت!:icon_neut
بايد زود بجنبيد!قرص مترونيدازول تي سي 250 بگيريد.يكيشو نصف كنيد و در آب حل كنيد.بعد به مقدار نيم سيسي روزي 3 بار با سرنگ بريزيد تو دهنش.معالجه رو تا موقعي كه خوب بشه انجام بديد.تو رو خدا زود تر دست بكار شيد نميخوام اتفاقي كه برا خودم افتاد براي شما هم بيفته
mopali
25 September 2008, 01:56 AM
سلام من تازه تو سایتتون عضو شدم راستش از طریق گوگل دنبال اطلاعات در مورد خرگوشا بودم که این صفحه رو دیدممنم یه خرگوش جیگر دارم به اسم پنبه که تقریبا 3ماهشه و دخمله مثل خودم میخواستم عکسشو بذارم ولی بلد نیستم به هر حال خوشحالم که می تونم اینجا در موردش سوال کنو تا بعد .
mopali
25 September 2008, 03:27 AM
منم اسم دخملی خودم 15 - پنبه رو میگم که خیلی دوسش دارم پنبه من شکل مخملیه کوشاست فقط اون خط سفید رو سرشو نداره:icon_wink
sh00k00f
25 September 2008, 03:49 PM
به جمع خرگوش داران خوش اومدی mopali (http://www.phalls.com/member.php?u=100407)
بچه ها جایی رو سراغ ندارین خرگوش بالغ داشته باشه ؟
Koosha_Raisi
25 September 2008, 04:55 PM
سلام دوستان!!! حالتون چطوره؟؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز به پرشین هالز و همچنین فعال ترین تاپیک آن یعنی تاپیک "خرگوش" خوش آمدی!:icon_excl دوستان یه خبر دارم که اگه بگم باورتون نمیشه!:icon_sad:
یه مدت بود که گفتم پسرم تاج سرم (خرگوشم) موهاش به شدت کم پشت شده ؟؟:icon_twis:icon_twis بعد گفتم که بردمش پیش دامپزشکی که مادربزرگم گفته بود کارش عالیه؟؟؟:icon_arro بعد یادتون میاد گفتم که دکتره پودر کلسیم نوشت؟؟؟ من از اون به بعد هر روز بهش صبح ها کلسیم میدادم و میبردمش تو آفتاب(آفتاب هر روز صبح ضروریه تحت هیــــــــــــچ عنوان نباید فراموش بشه!) و به جای مولتی ویتامین هر روز بهش گوجه فرنگی میدادم!:icon_neut امروز اومدم زیر گلوش رو که به شدت لخت شده بود را دیدم!:icon_surp دیدم که موهاش رشد کرده و پر پشت شده! بقیه جاهای بدنش هم برای مثال دستش که به شدت کم پشت بود رو نگاه کردم:icon_evil دیدم که رشد کرده!!!!!!! خدا دکتره رو خیرش بده از خوشحالی دارم میمیرم!!! مخ بابام رو زدم که نگهش داره! در حقیقت بابا بزرگم بهش گفت و اونم نمیتونست که به حرفه بابا بزرگم گوش نکنه و قبول کرد!:icon_evil:icon_sad: من خیال دارم تا 3 سالگی نگهش دارم!!!!!!!!!!!:icon_evil:icon_evil:icon_mrgr آدرس دکتره رو توی پست قبلیم نوشتم!!! پیش هیچکس به جز اون نرید!!!!!:icon_conf:icon_bigg هرکی سوال داشت من با کمال میل جوابش رو میدم!:icon_cool
sh00k00f
25 September 2008, 09:33 PM
سلام
منم یه خبر خووووووب دارم
بالاخره منم دو تا خرگوش خریدم ... یه نر و یه ماده بالغ ( که البته نره یه کم کوچیکتره ولی فروشنده میگفت بالغه :icon_surp)
به هر حال ... نره قهوه اییه ... مادهه سیاه سفید ... میخوام برام کلی کوچلو های ناز بیارن :icon_wink
:icon_idea
مهربانو
25 September 2008, 09:33 PM
سلام من خرگوش داشتم خیلی ناز و دوست داشتنی هستم یادمه برای خریدنش به کجا ها که نرفتم:icon_quesاما خریدم بعد چون بلد نبودم و زمستون بود تو اتاقم نگه می داشتم که طفلی از زور گرما می زد از اتاق بیرون:icon_idea:icon_arro
بعد بردمش تو حیاطمون که خیلی هم بزرگ بود یه جا براش درست کردم سه تا بودن که یکیشون مال من بود :icon_redfیه شب غذاشونو دادم صبح اومدم دیدم خرگوش من مرده دندوناش سیاه شده خشک شده:icon_redfهنوزم علتشو نفهمیدم می تونید علتشو بگید؟بقیه خرگوشا سالم بودن:icon_mad:
sh00k00f
25 September 2008, 09:38 PM
احتمال خیلی زیاد مریضی ایی گرفته بوده ... شایدم گرما زده شده بوده...
مهربانو
25 September 2008, 09:47 PM
:icon_rollپس چرا اون دوتای دیگه سالم بودن؟از غصه اون دوتا رو هم بخشیدم به یکی :icon_redfخرگوشمم دفنش کردم:icon_cry:خیلی روزای سختی بود گوگولی مهربونی بود:icon_redf
sh00k00f
25 September 2008, 09:54 PM
خب ممکنه بدن اون یکی ضعبفتر بوده باشه ... یا شاید تو اتاق که ول بوده چیزی خورده بوده ...
مهربانو
25 September 2008, 09:59 PM
مرسی از پاسختون :icon_winkامیدوارم اگه حیوونی داری از بلاها سرش نیاد:icon_cool
sh00k00f
25 September 2008, 10:00 PM
مرسی:icon_wink
من 2 جفت فنچ و یه جفت خرگوش دارم !
بچه ها کسی در مورد نژاد چینی خرگوش چیزی میدونه ؟
Koosha_Raisi
25 September 2008, 10:04 PM
شکوفه خانم مبارک باشه!:icon_arro بله گرما زدگی یکی از علت های مهم مرگ این موجود شگفت انگیز است!! مهربانوی عزیز به این تاپیک و همچنین به پرشین هالز خوش اومدی!:icon_neut:icon_evil
مهربانو
25 September 2008, 10:08 PM
ممنون کوشا عزیز:icon_coolمن این تالار و فقط واسه این قسمت حیواناتش انتخاب کردم:icon_neutعاشق حیوونا هستم :icon_idea
امیدوارم بتونیم در کنار هم از اطلاعات و تجربیات هم استفاده کنیم من هم حیوونات زیادی داشتم واسه همین تحقیقات در موردشون تقریبا" قابل قبوله
موفق باشید:icon_cool
sh00k00f
25 September 2008, 10:09 PM
کوشا در مورد نژاد چینی خرگوش چیزی میدونی ؟
من امروز رفته بودم پارک لاله از اونجا خرگوشامو خریدم ... یکشون قهوه اییه یکشون سیاه سفید ... مرده میگفت بالغن ولی من شک دارم .... دونه ایی 5 میداد
گرفتم 4.5
قهوه اییه خیلی شیطونه و سبک ... ولی مادهه سنگینه ...
اگه بالغ نباشن چقدر طول میکشه بالغ بشن ؟
از کجا میشه فهمید خرگوش ماده بارداره یا نه ؟
sh00k00f
25 September 2008, 10:10 PM
راستی سایزه یه خرگوش بالغ چقدره ؟
Koosha_Raisi
25 September 2008, 10:16 PM
کوشا در مورد نژاد چینی خرگوش چیزی میدونی ؟
من امروز رفته بودم پارک لاله از اونجا خرگوشامو خریدم ... یکشون قهوه اییه یکشون سیاه سفید ... مرده میگفت بالغن ولی من شک دارم .... دونه ایی 5 میداد
گرفتم 4.5
قهوه اییه خیلی شیطونه و سبک ... ولی مادهه سنگینه ...
اگه بالغ نباشن چقدر طول میکشه بالغ بشن ؟
از کجا میشه فهمید خرگوش ماده بارداره یا نه ؟
نه درباره ی نژاد چینی چیزی نمیدونم پارک لاله که خرگوشاش جیشی هستن اونایی که خریدین تمیز بودن؟؟؟؟؟؟ نکنه بهت دروغ گفته باشه و هردو نر یا ماده باشن؟؟؟؟؟:icon_twis ببرینشون دامپزشکی! خرگوش مینیمم 4 سال و ماکسیمم 6 سال عمر میکنه!!!!!!!! پسر من من رو قیم خودش میدونه! برای همین هر جا میرم دنبالم میاد! تنها همدم من در این دنیا است و خیلی دوسش دارم!
همینطور به همه ی دوستانی که تازه با این فروم و این تاپیک آشنا شدن تبریک میگم! برای سلامتی خرگوش خودم و همه ی خرگوشای دنیا بنوشیم! :cool_phalls_31::cool_phalls_90:
sh00k00f
25 September 2008, 10:27 PM
نمیدونم والا ... دو تا پسر بودن زیر دستاش اونا نگاه کردن ... نر و مادگیش رو اونا تشخسص دادن ...
نه زیرشون چیزی نگذاشته بود و میله های قفس باز بودن و روی زمین زورنامه گذاشته بود جیشون میریخت از اون قسمت برای همین جیشی شدنشون احتمالش خیلی کم بود
خرگوش باردار چه جوری معلوم میشه نمیدونی؟
Koosha_Raisi
25 September 2008, 10:33 PM
نمیدونم والا ... دو تا پسر بودن زیر دستاش اونا نگاه کردن ... نر و مادگیش رو اونا تشخسص دادن ...
نه زیرشون چیزی نگذاشته بود و میله های قفس باز بودن و روی زمین زورنامه گذاشته بود جیشون میریخت از اون قسمت برای همین جیشی شدنشون احتمالش خیلی کم بود
خرگوش باردار چه جوری معلوم میشه نمیدونی؟
نه نمیدونم:icon_cool
tarantula
25 September 2008, 11:37 PM
خرگوش هاي چيني يكي از بزرگترين خرگوش هاي جهان هستند و بيشتر به رنگ سفيد و كمي سياهي در صورت يافت ميشوند.البته از اين حيوان بيشتر به عنوان تغذيه استفاده ميشود.سوال شما بيشتر در مورد چيه؟
http://www.glinet.org/uploads/images/rabit%231%23.gif
sh00k00f
26 September 2008, 12:49 PM
بچه ها خرگوش های من یکیشون قهوه ایی رنگ مال کوشاست و پیشونیش یه خط سفید داره ولی بدنش کاملا قهوه اییه
یکیشون سیاه سفیده
حالا اینا نژادشون چیه ؟
کسی میدونه ؟
Koosha_Raisi
26 September 2008, 12:51 PM
بچه ها خرگوش های من یکیشون قهوه ایی رنگ مال کوشاست و پیشونیش یه خط سفید داره ولی بدنش کاملا قهوه اییه
یکیشون سیاه سفیده
حالا اینا نژادشون چیه ؟
کسی میدونه ؟
ازشون عکس بذارین تا بنده، یعنی پروفسور کوشا تشخیص بدم!!!!:icon_mrgr:icon_mrgr:icon_mrgr:icon_mrgr:ic on_mrgr:icon_mrgr:icon_mrgr
sh00k00f
26 September 2008, 12:56 PM
منم میخوام همین کارو بکنم اگه این USB موبایل درست بشه !!!
تا چند دقیقه دیگه میزارم
sh00k00f
26 September 2008, 01:15 PM
اینم عکساشون هنوز اسم ندارن :icon_arro :
http://i37.tinypic.com/1q6d7o.jpg
http://i37.tinypic.com/2ih9wkl.jpg
salmonella
26 September 2008, 02:27 PM
خرگوشها خيلي به اسهال حساسند
بايد زود بجنبيد!قرص مترونيدازول تي سي 250 بگيريد.يكيشو نصف كنيد و در آب حل كنيد.بعد به مقدار نيم سيسي روزي 3 بار با سرنگ بريزيد تو دهنش.معالجه رو تا موقعي كه خوب بشه انجام بديد.تو رو خدا زود تر دست بكار شيد نميخوام اتفاقي كه برا خودم افتاد براي شما هم بيفته
salmonella
26 September 2008, 02:35 PM
خیلی از توضیحات شما ممنونم tarantula .
حتما" این کارو میکنم . فقط میخواستم بگم 3 روز پیش از دامپزشک سوال کدم گفت بهش قطره ی نیستاتین بده هر 12 ساعت 0.5 سی سی تا 4 روز . گفت اگه خوب نشد بیارش ببینمش. امروز روز سومه تا دیشب تقریبا" خوب شده بود ولی امروز صبح بازم یکم ...
جسارتا" میخواستم بپرسم سپشما از این دارویی که گفتین مطمئنین؟:icon_neut
salmonella
26 September 2008, 02:38 PM
دوست عزيز اسهال از بزرگترين اشکالات است!:icon_roll اگر بهش کاهوش نشسته و گلي يا خاکي يا سمي داده باشيد يا تو خونه ولش کرده باشيد مطمئنا باید اسهال ميشد!!! هيچ وقت تو خونه ولش نکنيد تحت هيچ هنوان!!! چون اينا سوسک هم ببينن ميخورن!!!
شما ميگيد موهاش رو تراشيدن مهم نيست اون خودش يه ماه ديگه در مياد!! مال من از اون گياه هايي که به بدن به شدت ميچسبه چسبيده بود!!!:icon_cry: ما کاري نداشتيم! خودش به طور شگفت انگيزي و به طرز ظريفي با دندوناش گياه هرو کند! و 5 سانت از زير شکمش بي مو شد و بعد از يه ماه که ميگذره بلند بلند شده!!!!!!! دکتر هم خيلي حاليش هست!!! اگر نه دکتر شما خوب نبوده!!! به اين آدرس که ميگم بريد دکترش محشره!! به پسرم کلسيم داد هر روز صبح رو غذاش ميپاشم ميدم بخوره و ميبرمش 30 دقيقه تو آفتاب!!! آفتاب ضروريه!!! از غذا مهم تره! هر روز بايد آفتاب بخوره وگرنه موهاش ميريزه و ... به جاي مولتي ويتامين حتما بازم تاکيد ميکنم حتما بهش روزي يه گوجه فرنگي بديد بخوره!:icon_cool و همينطور از شما تقاضا ميکنم خواهش ميکنم تاپيک رو با حوصله از اول تا آخر بخونيد اون وقت مطمئنم که ديگه سوالي نخواهيد پرسيد!:icon_surp:icon_cool خوندن تاپيک پس فراموش نشه!!! اينم آدرسه دامپزشک توپ ما:خيابان خيابان وليعصر روبروي پارک ساعي جنب چوبکده کوچه تختي پلاک 2 کلينيک ايرانمهر خانم دکتر هما رياضي. تلفن:88776403 88789068
و تازه براي قرار دادن عکس ابتدا آن را در سايت gigaimage.com آپلود کرده و سپس اون بالا رو منوی ادیت رو پیهالز يه علامت عکس هست روش کليک کنيد و لينک رو وارد کنيد و عکس ظاهر ميشه! به همين راحتي!!!!
امر ديگه اي بود در خدمتم!!:icon_cool:icon_idea:icon_neut
salmonella
26 September 2008, 02:40 PM
خیلی از توضیحات شما koosha جان ممنونم
چشم حتما" صفحات قبلی رو میخونم که سوال اضافی نپرسم.:icon_neut
بازم ممنون:icon_wink
sh00k00f
26 September 2008, 02:40 PM
salmonella (http://www.phalls.com/member.php?u=100306) جان فکر کتم بتونی جواب هرکس رو زیر نقل قولش بنویسی و برای تشکر هم میتونی اون گزینه تشکر رو بزنی:icon_cool
salmonella
26 September 2008, 02:48 PM
ممنون شکوفه جان:icon_neut:icon_neut:icon_neut
salmonella
26 September 2008, 02:54 PM
شکوفه خانم کوشا جان توضیح دادچطوری عکسو اضافه کنم ولی من درست نفهمیدم اول باید چکار کنم میشه شما هم بگید؟:icon_neut:icon_wink
Koosha_Raisi
26 September 2008, 03:08 PM
وویییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ییییییییییی !!!!!!!!!!!!!!:icon_sad: چقدر خوشگلن!!!!!!!!!!!! مخصوصا اون نره!! مثل خرگوش من قیافش گیج میزنه!!!!:icon_excl:200:
salmonella
26 September 2008, 03:17 PM
سلام دوستان!!! حالتون چطوره؟؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز به پرشین هالز و همچنین فعال ترین تاپیک آن یعنی تاپیک "خرگوش" خوش آمدی!:icon_excl دوستان یه خبر دارم که اگه بگم باورتون نمیشه!:icon_sad:
یه مدت بود که گفتم پسرم تاج سرم (خرگوشم) موهاش به شدت کم پشت شده ؟؟:icon_twis:icon_twis بعد گفتم که بردمش پیش دامپزشکی که مادربزرگم گفته بود کارش عالیه؟؟؟:icon_arro بعد یادتون میاد گفتم که دکتره پودر کلسیم نوشت؟؟؟ من از اون به بعد هر روز بهش صبح ها کلسیم میدادم و میبردمش تو آفتاب(آفتاب هر روز صبح ضروریه تحت هیــــــــــــچ عنوان نباید فراموش بشه!) و به جای مولتی ویتامین هر روز بهش گوجه فرنگی میدادم!:icon_neut امروز اومدم زیر گلوش رو که به شدت لخت شده بود را دیدم!:icon_surp دیدم که موهاش رشد کرده و پر پشت شده! بقیه جاهای بدنش هم برای مثال دستش که به شدت کم پشت بود رو نگاه کردم:icon_evil دیدم که رشد کرده!!!!!!! خدا دکتره رو خیرش بده از خوشحالی دارم میمیرم!!! مخ بابام رو زدم که نگهش داره! در حقیقت بابا بزرگم بهش گفت و اونم نمیتونست که به حرفه بابا بزرگم گوش نکنه و قبول کرد!:icon_evil:icon_sad: من خیال دارم تا 3 سالگی نگهش دارم!!!!!!!!!!!:icon_evil:icon_evil:icon_mrgr آدرس دکتره رو توی پست قبلیم نوشتم!!! پیش هیچکس به جز اون نرید!!!!!:icon_conf:icon_bigg هرکی سوال داشت من با کمال میل جوابش رو میدم!:icon_cool
salmonella
26 September 2008, 03:19 PM
کوشا جان خیلی خوشحال شدم امیدوارم خرگوشت بشتر از 3 سال زنده وسالم بمونه:icon_wink
Koosha_Raisi
26 September 2008, 03:25 PM
کوشا جان خیلی خوشحال شدم امیدوارم خرگوشت بشتر از 3 سال زنده وسالم بمونه:icon_wink
مرسی دوست من!:icon_wink
tarantula
26 September 2008, 04:09 PM
خیلی از توضیحات شما ممنونم tarantula .
حتما" این کارو میکنم . فقط میخواستم بگم 3 روز پیش از دامپزشک سوال کدم گفت بهش قطره ی نیستاتین بده هر 12 ساعت 0.5 سی سی تا 4 روز . گفت اگه خوب نشد بیارش ببینمش. امروز روز سومه تا دیشب تقریبا" خوب شده بود ولی امروز صبح بازم یکم ...
جسارتا" میخواستم بپرسم سپشما از این دارویی که گفتین مطمئنین؟:icon_neut
كاملا!خرگوش خودم (دوميه)يه بار همين مشكل براش پيش اومد،يه روز نكشيده خوب شد!
tarantula
26 September 2008, 04:18 PM
اين سفيد سياهه آسياييه.نارنجيه هم ايرانيه دشتيه.يعني تو بيابونهاي ايران گير مياد.اهلي كردنش خيلي سخته.موفق باشي.
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.