PDA

View Full Version : راهنمایی در مورد گوشی Gsmart i120



mehdi asbaghi
7 May 2007, 07:03 PM
سلام خدمت همه دوستان کسی هست که این گوشی رو خریده باشه ؟ می خوام بدونم ازش راضی هست.من یه تستی کردم چند تا مشکل داشت ولی فکر میکنم از شانس من بوده یعنی این مشکلات توی همش نباشه.

http://www.gsmarena.com/gigabyte_g_smart_i120-pictures-1795.php

babaki
12 May 2007, 10:00 AM
سلام ممكن بگي از كجا خريدي؟ چند و با چه گارانتي؟
و چه مشكلاتي ديدي؟ راجع به g smarti 128 اطلاعاتي نداري ؟ ممنون

saeed-nafas
19 May 2007, 02:05 AM
بر و بچس سلام عرض شد.

من یه گوشیGSMART i120 خریدم و از اونجایی که با سری p کار کردم، خیلی از کاراشو بلدم.

چند تا کارو نمیدونم که میخوام راهنماییم کنین .

1- تلویزیونش رو کدوم region باید search شه.چون توی تهران که بودم میگرفت ولی تو شهرستان نمیشه . چرا ؟

2- طریق کپی شماره تلفن از سم کارت به حافظه تلفن ، به طوری که سیم کارت پاک نشه و توی contact فقط شماره های حافظه تلفن نمایش داده شه .

3- یه سری از برنامه هایی که توش ریختم ، معلوم نیست کجا اجرا میشه ؟! توی remove هست یعنی نصب شده ولی تو program نیست .

4- در کل چه جور گوشی ای هست ؟ اگه تجربه ای راهنمایی دارین لطف کنین بگین . چون من تو گوشی خیلی بدشانسم و معمولا گوشی 1 ماه بیشتر واسم دوام نداره !

ممنون از کمکتون

am!n
19 May 2007, 11:20 AM
دوست عزيز مورد 2 كه راحت است.شما به start و بعد programs رفته و بعد بر روي simmaneger زده و شماره ها را به راحتي كپي كنيد.
مورد 3 هم ببنيد در قسمت استارت اضافه نميشن؟؟

saeed-nafas
20 May 2007, 01:14 AM
ممنون از جوابت.
ولی آیا مسیری که گفتی واسه همین گوشی بود؟
چون چنین مسیری در گوشیم وجو نداره !
در ضمن منوی استارت منوی اصلی گوشیه و اگه قرار باشه برنامه اونجا باشه ، خیلی راحت قابل مشاهده هست !
کلیه برنامه هایی که نصب کردم توی Program هستن بجز چند تا که هنوز پیداشون نکردم!

babaki
20 May 2007, 12:01 PM
سلام منم خریدم 120i قیمت 700 چه مشکلی داره مال شما؟

babaki
20 May 2007, 12:21 PM
ببخشید چه جوری میشه این گوشی رو فرمت کرد؟ فرمت سخت افزاری؟ ممنون

am!n
20 May 2007, 01:51 PM
ولی آیا مسیری که گفتی واسه همین گوشی بود؟
چون چنین مسیری در گوشیم وجو نداره !

در اكثر پاكت پي سي ها به همين صورت است.


ببخشید چه جوری میشه این گوشی رو فرمت کرد؟ فرمت سخت افزاری؟ ممنون

اگر منظورتن هارد ريست است بايد به استارت و سپس ستينگ و بهد سيستم و بعد كلير استوريج و بعد كد 1234 و بعد روي دكمه ي يس بزنيد تا هارد ريست يا ريست كلي شود.

mohammad51
20 May 2007, 02:25 PM
بر و بچس سلام عرض شد.

من یه گوشیGSMART i120 خریدم و از اونجایی که با سری p کار کردم، خیلی از کاراشو بلدم.

چند تا کارو نمیدونم که میخوام راهنماییم کنین .

1- تلویزیونش رو کدوم region باید search شه.چون توی تهران که بودم میگرفت ولی تو شهرستان نمیشه . چرا ؟

2- طریق کپی شماره تلفن از سم کارت به حافظه تلفن ، به طوری که سیم کارت پاک نشه و توی contact فقط شماره های حافظه تلفن نمایش داده شه .

3- یه سری از برنامه هایی که توش ریختم ، معلوم نیست کجا اجرا میشه ؟! توی remove هست یعنی نصب شده ولی تو program نیست .

4- در کل چه جور گوشی ای هست ؟ اگه تجربه ای راهنمایی دارین لطف کنین بگین . چون من تو گوشی خیلی بدشانسم و معمولا گوشی 1 ماه بیشتر واسم دوام نداره !

ممنون از کمکتون


دوست عزیز
اولا که وارد شدن شما رو به جمع دوستان پرشین هالز تبریک میگم

درمورد تلویزیون ممکنه در شهریتانها مقدار انتن دهی پایین باشه و برای ارتباط پیدا کردن با گوشی مشکل داشته باشه
درمورد کپی کردن شماره های سیم کارد روی گوشی شما باید اول سیمکارتتون رو 1یدا کنید باز کنید وکپی کنید
در مورد برنامه ها ممکنه به نوع ویندوز گوشیتون نخوره بخاطر همین هم نمی تونه اونها رو روی سیستم شما نشون بده
در مورد این گوشی من تا حاالا استفاده نکردن و تجربه ای هم نداشتم

am!n
20 May 2007, 02:32 PM
در مورد برنامه ها ممکنه به نوع ویندوز گوشیتون نخوره بخاطر همین هم نمی تونه اونها رو روی سیستم شما نشون بده

محمد جان اگر برنامه اي كه نصب ميكنه كه براي پاكت پي سي باشه ولي روي اين ويندوز اجرا نشه حداقل بايد آيكونش اضافه شه اما ايشون مي گن اصلا آيكنش اضافه نميشه...

mohammad51
20 May 2007, 04:32 PM
محمد جان اگر برنامه اي كه نصب ميكنه كه براي پاكت پي سي باشه ولي روي اين ويندوز اجرا نشه حداقل بايد آيكونش اضافه شه اما ايشون مي گن اصلا آيكنش اضافه نميشه...

امین عزیز

خیلی از برنامه ها نصب میشه و چون با سیستم گوشی شما منطبق نیست ایکونش داخل پرگرم قرار نمیگیره و باید شما اون برنامه رو ریموش کنی من خودم چند تا برنامه نصب کردم که همین حالت براش ÷یش اومده و من مجبور شدم پاکش کنم

babaki
21 May 2007, 11:51 AM
در اكثر پاكت پي سي ها به همين صورت است.



اگر منظورتن هارد ريست است بايد به استارت و سپس ستينگ و بهد سيستم و بعد كلير استوريج و بعد كد 1234 و بعد روي دكمه ي يس بزنيد تا هارد ريست يا ريست كلي شود.



ممنون ولی تو پاكت پي سي من گزینه كلير استوريج (clear storage) وجود نداره.
اون کاری که تو دفترچه گفته کلید flag و ok رو با هم بگیریم و گوشی رو روشن کنیم دقیقا چی کار می کنه و چیا رو پاک میکنه؟ ممنون

تو سایت gigabytecm.com در لینک
http://www.gigabytecm.com/eng/gbc_supportdetail.aspx?sid=59&tabIndex=3
step2
برای اپگرید firmware کدوم دکمه ها رو باید بگیریم؟ من که نفهمیدم؟؟؟:icon_cry:

mohammad51
21 May 2007, 12:47 PM
دوست عزیز

شما کلید روشن کردن گوشی +کلید ریست رو با هم فشار بدید ببینید میتونید ریستد کنید در مورد سئوالتون هم باید بگم که کل برنامه هایی که نصب کرده بودید از بین میره و فقط ویندوز باقی می مونه +برنامه هایی که از اول روی گوشیتون نصب بوده

babaki
24 May 2007, 09:17 AM
تو سایت gigabytecm.com در لینک
http://www.gigabytecm.com/eng/gbc_su...=59&tabIndex=3 (http://www.gigabytecm.com/eng/gbc_supportdetail.aspx?sid=59&tabIndex=3)
step2
برای اپگرید firmware کدوم دکمه ها رو باید بگیریم؟ من که نفهمیدم؟؟؟
من نمي تونم firmware گوشي رو اژگريد كنم.اگه ممكنه راهنمايي كنيد؟ لينك بالا

mohammad51
24 May 2007, 03:07 PM
دوست عزيز

براي اپديت كردن نبايد اين كليد ها رو بزنيد فقط براي هارد ريست به كار ميره و شما براي اپديت كردن بايد رام جديد نصب كنيد:icon_cool

vixen357ka
24 May 2007, 04:10 PM
ممنون ولی تو پاكت پي سي من گزینه كلير استوريج (clear storage) وجود نداره.
اون کاری که تو دفترچه گفته کلید flag و ok رو با هم بگیریم و گوشی رو روشن کنیم دقیقا چی کار می کنه و چیا رو پاک میکنه؟ ممنون

تو سایت gigabytecm.com در لینک
http://www.gigabytecm.com/eng/gbc_supportdetail.aspx?sid=59&tabIndex=3
step2
برای اپگرید firmware کدوم دکمه ها رو باید بگیریم؟ من که نفهمیدم؟؟؟:icon_cry:

سلام دوست عزيز
قيمت اين گوشي با پچ كامل 620 هزار تومان هستش اونم رجيستر شده رسانا موبايل اين قيمت رو داره مي ده ولي جاهاي ديگه به قوا خودشون شيرين مي فروشن 60 يا 70 تومان كلاه برداري رو شيرين مي گنش
بايد بهت بگم تو اين گوشي گزينه (clear storage) و simmaneger وجود نداره پس دنبالش نباش
و در مورد هارد ريست و برای اپگرید firmware فقط كافي رام جديد رو روي مموري كارت كپي كني و اون وقت دكمه پاور رو بگير تا گوشيت كامل خاموش شه حالا بعد از اينكه گوشيت خاموش شد سه كليد پاور كليد قرمز و كليد سبز رو با هم بگير و رها نكن تا صفحه مربوطه ظاهر شه ديگه نمي خواد دست به چيزي بزني تا آخرش رو خودش پيش ميره يه 5 الي 7 دقيقه اي زمان مي بره تا از كپي فايلهاي تموم شه در ضمن اصلا نيازي نيست كه ppc به كامپيوتر وصل باشه فقط ميزان شارژ باطريش بالاي 70 تا باشه
اگه خواستي آخرين ورژن رام رو كه 1.14.84 تركيه هست دانلود و رو موري كارتت كپي كن

من خودم اين گوشي رو دارم و به طور كل با پاكت پي سي هاي ديگه متفاوته در واقع استاندارد ppc هاي ديگه رو نداره اگه سوالي داشتي در خدمتم

mehdi asbaghi
25 May 2007, 10:54 AM
برای هار ریس کردن این گوشی باید توی پروگرم به منوی تولس برید و ایکن restore to factory settings رو انتخاب کنید.
من با یه مموری 2 گیگا خریدمش 680000 تومن .کیبردش انگلیسیه .
راستی باتریش زود تموم میشه .براش یه باتری دوبل بخرین .
بهترین باند تی وی pal-bg هستش.
راستی تو جعبش آنتن نداره !!!مال شما داره؟؟؟

mehdi asbaghi
25 May 2007, 11:58 AM
توی این آپ دیت رام چه تغییراتی روی گوشی میاد؟
میتونیم روش ویندوز 6 رو بزنیم؟؟؟

mohammad51
25 May 2007, 12:06 PM
توی این آپ دیت رام چه تغییراتی روی گوشی میاد؟
میتونیم روش ویندوز 6 رو بزنیم؟؟؟

دوست عزيز
احتمالا ميتونيد ويندوز 2006 نصب كنيد ولي در حال حاضر هنوز باگ داره و بايد مشكلاتش حل بشه و نسخه نهايش در بياد تا شما بتوني بي درد سر ازش استفاده كني:icon_cool

mehdi asbaghi
25 May 2007, 12:17 PM
بعد اپ دیت روم بک اپ رو ریستور نمیکنه:icon_conf حالا چیگار کنم؟؟؟

babaki
25 May 2007, 12:18 PM
سلام ممنون از راهنمایی دوستان من هر کاری کردم نتونستم با کیبوردش sms بنویسم یا حرف بنویسم فقط عدد می نوسه؟:icon_cry: ممنون از راهنماییتون

mohammad51
25 May 2007, 12:30 PM
بعد اپ دیت روم بک اپ رو ریستور نمیکنه:icon_conf حالا چیگار کنم؟؟؟

دوست عزيز


منظورتون رو متوجه نشدم؟


سلام ممنون از راهنمایی دوستان من هر کاری کردم نتونستم با کیبوردش sms بنویسم یا حرف بنویسم فقط عدد می نوسه؟:icon_cry: ممنون از راهنماییتون

دوست عزيز

يعني وقتي روي حرف ميزنيد هم عدد ميزنه؟

lover
25 May 2007, 12:41 PM
بعد اپ دیت روم بک اپ رو ریستور نمیکنه:icon_conf حالا چیگار کنم؟؟؟

محمد جان آپگرید رام مدل های gigabyte با آیمت و HTC کاملا فرق داره چون باید فایل آپگرید را در مموری کارت کپی کرد و با کلیک کردن بر روی ok و Flag و Power به حالت Restore کردن بک آپ در آورد مشکل این دوست ما هم احتمالا همین هستش

babaki
7 June 2007, 03:45 PM
بله یعنی نمی تونم با کیبوردش خرف تایپ کنم..ممنون از راهنماییاتون

mohammad51
8 June 2007, 12:53 AM
بله یعنی نمی تونم با کیبوردش خرف تایپ کنم..ممنون از راهنماییاتون

دوست عزيز

ممكنه كي برد شما مثل كي برد گوشي هاي نوكيا باشه كه بايد# رو نگه داريد تا تغيير كنه يعني به عدد و حرف هاي كوچك و بزرگ اين كارو انجام بديد ببينيد جواب ميده يانه

babaki
9 June 2007, 09:36 AM
ممنون از راهنماييت ولي امتحان كردم نشد عزيز جان اينجوري نبود :icon_cry: :icon_cry:

mohammad51
9 June 2007, 10:36 AM
ممنون از راهنماييت ولي امتحان كردم نشد عزيز جان اينجوري نبود :icon_cry: :icon_cry:

دوست عزیز


گوشی شما از اول همین طوری بود؟

اگر این طوری نبوده و بعدش این طوری شده شما لطف کن برنامه هاتو پاک کن دوباره نصب کن شاید درست بشه و یا اینکه 1 بار هارد ریست کن:icon_cool

babaki
12 June 2007, 11:55 PM
مرسی رفتم سراغ مغازه ای که خریدم میشه sms نوشت ولی نمی شد دیکشنری شو خاموش کرد اینم یکی از معایب این گوشیه در کنار تمام خوبیاش:icon_cry: من که راضیم شکر:icon_cool :icon_idea

ببخشید اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنن که این پاکت پیسی جز کدام بخشه و کدام رام باید نصب بشه مثلا universal یا.... ؟؟ ممنون از راهنماییتون برای اپگرید به wm6

mohammad51
14 July 2007, 12:27 AM
مرسی رفتم سراغ مغازه ای که خریدم میشه sms نوشت ولی نمی شد دیکشنری شو خاموش کرد اینم یکی از معایب این گوشیه در کنار تمام خوبیاش:icon_cry: من که راضیم شکر:icon_cool :icon_idea

ببخشید اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنن که این پاکت پیسی جز کدام بخشه و کدام رام باید نصب بشه مثلا universal یا.... ؟؟ ممنون از راهنماییتون برای اپگرید به wm6

دوست عزيز

اين گوشي هنوز تاپيك خواصي نداره و درمورد ويندوز 6 هم هنوز رامي براي اين مدل نيومده:icon_cool