PDA

View Full Version : format كردن مموري 3650

حميدرضا3650
15 August 2004, 06:03 PM
چه جوري phone memory رو فرمت كنم
اگه اين كارو كنم مشكلي پيش نمياد ؟ :twisted:

Samsung
15 August 2004, 06:07 PM
http://www.psforums.org/forum/s60.php#2
اينجا رو بخون كمكت ميكنه 8)

موبایل
15 August 2004, 07:21 PM
ابتدا MMC را فرمت کنيد : Menu --- Extras --- Memory --- Options --- Format mem. card --- Yes توجه : خيلي مهم است که قبل از اينکه تلفن را فرمت کنيد ، حتمن ابتدا MMC را فرمت کنيد سپس با تايپ *#7370# در صفحه اصلي گوشي ، تلفن را فرمت کنيد. تلفن سوال خواهد کرد : (Restore all original phone settings? Phone will restart.) . Yes را فشار دهيد و رمز قفل گوشي (Lock Code) را وارد کنيد. (کد پيش فرض نوکيا 12345 است). نکته : عمل فرمت چند دقيقه بطول مي انجامد. بهتر است گوشي را به شارژر متصل نماييد تا مطمئن باشيد در حين عمل فرمت باتري خالي نمي شود. توجه : همه accsess point ها و mailbox ها از بين خواهند رفت ، بنابراين توصيه مي کنم يک يادداشت از آنها برداريد. کليه تنظيمات نرم افزارها به حالت اوليه (پيش فرض) ، تغيير مي يابند ، مثلن در برنامه دوربين ، کيفيت عکسبرداري (image quality) به حالت نرمال و حافظه ذخيره سازي (memory in use) به حافظه گوشي تنظيم ميشود.

ATOS
21 May 2005, 07:28 PM
موبايل, عزيز :
اين راهي كه گفتيد فرمت نيست . 3650 بعلت سمبين 6 بودنش قابل فرمت نيست و در صورت بهم ريختگي فقط بايد فلش بشه . مسترريسيت هم اغلب مشكلات اساسي رو حل نميكنه :P

keyvan-GSM
21 May 2005, 11:14 PM
موبايل, عزيز :
اين راهي كه گفتيد فرمت نيست . 3650 بعلت سمبين 6 بودنش قابل فرمت نيست و در صورت بهم ريختگي فقط بايد فلش بشه . مسترريسيت هم اغلب مشكلات اساسي رو حل نميكنه

اين حرفا كدومه؟؟؟؟؟؟؟من ديروز هم گوشي رو مستر ريست كردم و هم مموري رو كامل فرمت كردم الانم عين توپ كار مي كنه...........

Danyal_T
23 May 2005, 03:03 AM
موبايل, عزيز :
اين راهي كه گفتيد فرمت نيست . 3650 بعلت سمبين 6 بودنش قابل فرمت نيست و در صورت بهم ريختگي فقط بايد فلش بشه . مسترريسيت هم اغلب مشكلات اساسي رو حل نميكنه

اين حرفا كدومه؟؟؟؟؟؟؟من ديروز هم گوشي رو مستر ريست كردم و هم مموري رو كامل فرمت كردم الانم عين توپ كار مي كنه...........

كسي نگفت مستر ريست نميشه و منظور از فرمت كردن٬ فرمت درايو C هست نه مموري كارت.