PDA

View Full Version : سوال درباره تنظیم ارتفاع پرادو

saber2q
17 May 2007, 12:30 AM
یکی از آپشن های پرادو سیستم تنظیم ارتفاعه که میشه گفت در 3 ارتفاع قابل تنظیمه
کلید های این سیستم در قسمت جلوی کنسول وسط و تقریبا زیر جاسیگاری است.
یه چیزی که من باهاش دائما کلنجار میرم و هنوز نفهمیدم بر چه اساسی کار میکنه اینه که وقتی ارتفاع رو تقییر میدم (مثلا کیارم بالا) چند ثانیه پس از حرکت خودبخود برمیگرده به حالت وسط، البته ارتفاع نسبت به وزن به صورت اتوملت تنظیم میشه ولی میخوام بدونم چجوری میتونم ارتفاع رو رو یه حالتی تنظیم کنم و همونجور بمونه و تغییر نکنه؟/
البته به دکمه OFF هم داره که با زدنش، چراغ زرد رنگ OFFپشت کیلومتر روشن میشه و بازم نمیدونم چه چیزی رو خاموش میکنه
اگر کسی درباره این تنظیمات اطلاعات کامل داره لطفا راهنمائی کنه.

satmosc
18 May 2007, 04:24 PM
دوست عزیز ;
همان طور که در دفترچه راهنما نوشته این سیستم برای فقط سرعت های زیر 40 کیلومتر است و نه بالاتر.
در واقع برای رد شدن از رودخانه و یا داخل شدن به یک پارکینگ با ارتفاع کم.

ولی اگر برای رانندگی با سرعت بالا میخواهید , یک کلید دیگر هم هست به نام Comfort -Normal - Sport

در حالت Sport کمک فنر ها خشک عمل میکنند و بدین وسیله در سرعت های بالا بدون مشکل اتومبیل حرکت میکند.
در مورد پرادو 3 در (2 درب و یک درب پشت ) متاسفانه بع علت وزن کم فوق العاده بی ثبات است.
من خودم یک پرادو 2 در داشتم که از نوع 6 سیلندر سفارشی و کامل بود بعد از اینکه سوار 4 درب 6 سیلند شدم فهمیدم که چرا من با مدل 2 درب مشکل دارم.

من bmw x3 هم پراسال داشتم و فقط میتونم بگم اگر دنبال یک شاسی بلند کامل میگردید اول لندکروز 8 سیلندر فول دوم بازم لندکروز 6 سیلندر سوم پرادو فول 6 سیلندر

bmw x3 یا x5 به قول خود نوریانی SAV (Sport Activity و نه Sport Utility هستند. تا 250 تا هم به راحتی راه میره ولی فکر off Road رو از سرتون بیارید بیرون ماله من پارسال تو جاده آتشگاه گیرکرد و با بدبختی بیرون آوردیم تو گل فرو رفت

ali14049
18 May 2007, 11:02 PM
BMW X3 تو گل گير كرده ؟!؟!:icon_twis :icon_sad:

Pontiac
19 May 2007, 03:44 AM
سلام
خب دوست عزیز x3 یک کراس اور هست انتظار off Road زیادی ازش نداشته باشید,گذشته از این اگه به استیل ماشین هم دقت کنید متوجه میشد که به خصوصیات شهری و اسپرتی تو این خودرو بیشتر بها داده شده تا خصوصیات off Road.
در زمینه احساس ناپایداری در پرادو باید عرض کنم این بیشتر 1 حس هست و منشاش هم ارتفاع و نرمی زیاد خودرو است و به نظر نمیرسد از حد 1 حس فراتر رفته و کاری دست راننده بده:icon_twis