PDA

View Full Version : كمك در خريد 206 تيپ 5

mehdi007
16 May 2007, 10:56 AM
با سلام به تمامي دوستان عزيز
من ميخواهم 206 بگيرم و اولين ماشيني است كه ميخرم
يكي از دوستان 206 تيپ 5 84 داره و 20 هزار تا بيشتر كار نكرده و تا حالا بنزين معمولي توش نريخته . در كل خيلي خوب با ماشين تا ميكنه. قيمت 11 ميليون
ميخواستم نظر دوستان را بدانم ايا خرج 206 تيپ 2 و 5 چقدر با هم فرق ميكنه.و توصيه دوستان براي خريد چي هست؟

Pontiac
16 May 2007, 10:43 PM
سلام
با توجه به کارکرد ماشین و اطلاع شما از تمیز بودن خودرو به عقیده بنده قیمتش کاملا مناسبه:icon_cool

po2ya
16 May 2007, 11:14 PM
با سلام به تمامي دوستان عزيز
من ميخواهم 206 بگيرم و اولين ماشيني است كه ميخرم
يكي از دوستان 206 تيپ 5 84 داره و 20 هزار تا بيشتر كار نكرده و تا حالا بنزين معمولي توش نريخته . در كل خيلي خوب با ماشين تا ميكنه. قيمت 11 ميليون
ميخواستم نظر دوستان را بدانم ايا خرج 206 تيپ 2 و 5 چقدر با هم فرق ميكنه.و توصيه دوستان براي خريد چي هست؟

خرج تیپ 5 شدیدا بالاست !
یه نمونش لنت ترمز هست که هر باز حدود 100000 تومان هزینه داره که حدود 20 هزار کیلومتر هم بیشتر کار نمیکنه!
تقریبا اگه بخواهی ماشین رو خوب شوار شی در حد زانتیا هزینه نگهداری داره!
:icon_razz

samand 85
16 May 2007, 11:40 PM
خرج تیپ 5 شدیدا بالاست !
یه نمونش لنت ترمز هست که هر باز حدود 100000 تومان هزینه داره که حدود 20 هزار کیلومتر هم بیشتر کار نمیکنه!
تقریبا اگه بخواهی ماشین رو خوب شوار شی در حد زانتیا هزینه نگهداری داره!
:icon_razz

دوست عزيز به هيج وجه اينطور نيست.بر خلاف اون چيزي كه خيليا فكر ميكنن 206 اگه سالم و تميز باشه ماشين كم خرجيه.لوازمش هم زياد گرون نيست.لنتاي جلوش حدود 40 تومنه و فرسايش اون مثل هر ماشيني بستگي به نوع رانندگي داره.

در جواب دوستمون جناب mehdi007 بايد بگم اگه از سلامت ماشين مطمين هستيد تو خريدش شك نكنيد هر چند كمي قيمت رو بالا گفته ولي مي ارزه.شايد اغراق نباشه اگه بگيم 206 تيپ 5 با ارزش ترين خودروي داخلي زير 20 ميليونه.

po2ya
19 May 2007, 11:43 AM
دوست عزيز به هيج وجه اينطور نيست.بر خلاف اون چيزي كه خيليا فكر ميكنن 206 اگه سالم و تميز باشه ماشين كم خرجيه.لوازمش هم زياد گرون نيست.لنتاي جلوش حدود 40 تومنه و فرسايش اون مثل هر ماشيني بستگي به نوع رانندگي داره.

در جواب دوستمون جناب mehdi007 بايد بگم اگه از سلامت ماشين مطمين هستيد تو خريدش شك نكنيد هر چند كمي قيمت رو بالا گفته ولي مي ارزه.شايد اغراق نباشه اگه بگيم 206 تيپ 5 با ارزش ترين خودروي داخلي زير 20 ميليونه.

والا ماشینیه که دارم خوردم استفاده میکنم!
ترمز هم به خاطر ABSبوودن خیلی بیشتر مصرف میشه
خرج ماشین هم به طرف برمیگرده که ماشینش رو یخواد چه جووری نگهداری کنه!
شما میتوونی وقتی هر قطعه ای از ماشین خراب شد یه جنس آشغال ببندی یا جنس Original خوب قیمت ها فرق داره !
من نگفتم ماشین پر خرجیه !
گفتم اگه بخواهید خوب با ماشین برخورد کنید ماشین پر هزینه ای هست!

در مورد بهترین ماشین واقعا این مورد رو با شما موافقم !
چون امکاناتی که توی این ماشین میگیرید با این پوول توی هیچ ماشین دیگه ای زیر 20 میلیون نمیتوونید داشته باشید!

:icon_cool