PDA

View Full Version : سوال در مورد Oldsmobile

SHAHRAM
15 May 2007, 10:36 PM
خسته نباشيد دوستان و كارشناسان عزيز بخش خودرو :icon_excl
ميخواستم از اطلاعات شما بزرگواران استفاده كنم ونظرتون رو در مورد Oldsmobile همون مدلهاي 95-96 كه توي بازار ايران هم كم نيست بپرسم هم از لحاظ كيفيت و قيمت و هم اينكه ايا اتوماتيك هستند يا نه و اينكه ارزش خريدن دارند يا نه و سوال اخر اينكه ميتسوبيشي گالانت بهتره يا Oldsmobile ؟ وقيمت ميتسوبيشي اتوماتيكش چند در مياد.

بازم ممنون و موفق باشين:icon_cool

YasharX
16 May 2007, 09:45 AM
با سلام

فکر کنم منظورتون مدلهای 90 و 91 هستش ، در مورد گالانت بگم که ماشین بسیار خوبی هست ولی خرجش بالاست چون لوازمش کم هست ، اگر قصد خرید گالانت داری توصیه اکید میکنم که اتومات نگیری ..... :icon_cool

SHAHRAM
16 May 2007, 01:21 PM
بله دوست عزيز همونطور كه شما گفتين هم مدل 90 هست و هم 95 به اسم OLDSMOBILE CIERA و اين هم عكساشه

[Only registered and activated users can see links]
1990

1995

mohandes_milad
16 May 2007, 09:51 PM
دوست عزیز oldsmobile ciera فوق العاده ماشین عالیه شتاب این ماشین میشه گفت بی نظیره فرمونشو به راحتی میتونید با انگشت کوچیک دستتون بچرخونید ترمزها فوق العاده هندلینگ خوب در مجموع به نظر من ماشین فوق العاده ای
البته ميتسوبيشي گالانت هم ماشین خوبیه اونم مدل سوپر سالنش ولی من الدزمبیل رو به ميتسوبيشي ترجیح میدم

z_qz54
21 May 2007, 02:32 AM
سلام.
از نظر من دور و برش نچرخ!!!
فوق العاده قیمت قطعاتش زیاده مثلا 2 سال پیش کمک جلوی راستش رو خریدم 230-240 تومن!!!!!!
یا چراغ زیر پای عقب که انتهای کنسوله ،بعد از کلی گشتن خریدن 30 تومن!!!
قیمت قطعاتش خیلی بالاست ولی موتور و لذت رانندگی فوق العاده ای داره!!!

mohandes_milad
24 May 2007, 04:50 PM
درسته قطعاتش گرونه ، موتورش که پرس شدس و شنیدم تا 5 میلیون کیلومتر گارانتی داره حالا راست یا دروغ بودنش ..... کسی میدونه مدل 95 تر و تمیز رو چند میشه گیر آورد ؟

Glimpser
24 May 2007, 09:07 PM
عزیز موتور پرس نشده از این گارانتی هام نداره
اصولا کم خراب میشه بجز پمپ بنزینش که راه به راه میسوزه
اگر دسترسی به لوازم از دبی داری بخر
ضمنا مصرف سوختش زیاده
یک سفر باهاش بری همه مشکلاتش رو فراموش میکنی