PDA

View Full Version : پرسش و پاسخ در مورد نژاد،قیمت،کلینیک و پت شاپ | آرشیو

صفحه ها : [1] 2 3 4

sir_mohammad
15 May 2007, 03:15 AM
با سلام خدمت دوستان ............
با صحبتی که با یکی از مدیران سایت انجام شد ..ایشون تاکید زیادی به این داشتن که تاپیکی رو باز کنیم که بتونه راهگشائی برای دوستان باشه .............با توجه به این موضوع این تاپیک جدید برای انسجام پیامها و دسته بندی آنها گذاشته شده...........بدین منظور که هر کسی درباره خالص بودن نژادی احتیاج به کمک دوستان داره .....یا اگه کسی عکسی از سگی داره و اسم نژاد و مشخصات اون نمیدونه .....کسی در استان یا شهرستان خاصی بدنبال کلینیک یا فروشگاه حیوانات خانگی میگرده .. درباره قیمت نژادی سوال داره ....می تونه در این تاپیک مشکل خودش رو عنوان و به دست توانای دوستانی که اطلاعاتی در این باره دارن مشکلش رو حل بکنه .........امید داریم که به کمک دوستان فعال و مدیران این تاپیک بتونه این اهداف رو پیش گرفته و مسمر ثمر واقع بشه ....با تشکر از همکاری دوستان :icon_cool
__________________________________________________ ________________________

Glimpser
15 May 2007, 10:07 AM
شما خاطرت نمیاد ولی اون قدیمیا میگفتن هر تاپیک یک موضوع مشخص داشته باشه اینکه شما گفتی میشه 4-5 تا

mohsen3544
15 May 2007, 02:35 PM
به نظر شما اين گريت دين ها اصيل هستن؟http://www.rashtpet.ir/images/sale/2gd.jpg

Anoush
15 May 2007, 06:27 PM
با اجازتون نام تاپیک رو تغییر دادم تا گویا تر بشه.

sir_mohammad
15 May 2007, 09:11 PM
شما خاطرت نمیاد ولی اون قدیمیا میگفتن هر تاپیک یک موضوع مشخص داشته باشه اینکه شما گفتی میشه 4-5 تا

والا شما که قدیمی هستی چرا اینو میگی......فکر نکنم اصلا بشه که هر کدوم از این موضوعات رو تو یه تاپیک باز کرد...................یه تاپیک قیمت ..یه تاپیک نژاد .......یکم تعداد میره بالا ترجیحا بتونیم تو یه تاپیک با یه تیر چند نشون بزنیم بدکک نیست درسته؟؟:icon_cool
در خصوص سوال محسن باید بگم اولا این عکس برای رشت پت هست و آقای عدالتی از دوستان بنده میباشد .................معمولا سگ اصیل میاره ....2:من خودم ادعائی ندارم رو اینکه نژاد خالص رو از رگه دار تشخیصم 100% درسته ولی این تاپیک به این منظور باز شده که دیگه کسی نره تو همه پرسی سگهای گارد عکس بزاره بگه این اصیل هست یا نه...............بعد از 2 روز موضو تو اون تاپیک سمت و سوقش عوض میشه طرف حالا باید 3 صفحه برگرده عقب ببینه اصلا کسی جوابش رو داده یا نه ............حالا از گریت دین شناسها بیان و جواب mohsen رو بدن ...:icon_cool

Edalati
15 May 2007, 11:05 PM
سلام به همه دوست داران حیوانات خانگی به ویژه سگ
ما پت شاپ داریم ! واقعاً پت شاپ ، یعنی از سگ و گربه گرفته تا پرنده و خرگوش
اینم آدرس سایت ما
Www.Rashtpet.Com

sir_mohammad
16 May 2007, 01:28 AM
سلام به همه دوست داران حیوانات خانگی به ویژه سگ
ما پت شاپ داریم ! واقعاً پت شاپ ، یعنی از سگ و گربه گرفته تا پرنده و خرگوش
اینم آدرس سایت ما
Www.Rashtpet.Com (http://www.Rashtpet.Com)

بله خیلی عالی شد .....از اینکه آقای عدالتی به جمع ما پیوستید ممنونم ..حالا mohsen میوتنه از خود فروشنده این نژادهای توی عکس درباره خالص بودن سگهاش سوال بپرسه:icon_cool :icon_cool :icon_cool

pooryab
16 May 2007, 02:15 AM
سلام
بسیار خوشحالم که چنین تاپیکی ساخته شد !!!
کسی تو شیراز پت شاپ سراغ نداره یاه هرجایی که حداقل قلاده و یا زنجیر و غذای سگ بفروشه!؟

pooryab
16 May 2007, 02:29 AM
میشه در مورد نژاد و ارزش این سگ بحث کنید !؟
ممنون میشم !
file:///F:/Picture/Picture/MY%20MOBILE/w810/Booshveg%27.JPGfile:///F:/Picture/Picture/MY%20MOBILE/w810/Booshveg%27.JPG

Edalati
16 May 2007, 02:37 AM
سلام
کسی تو شیراز پت شاپ سراغ نداره یاه هرجایی که حداقل قلاده و یا زنجیر و غذای سگ بفروشه!؟

شیراز سراغ ندارم اما این صفحه سایت رو ببین
خیلی وسیله هست
http://www.rashtpet.ir/tools.htm
به همه جای ایران هم ارسال می کنیم.
سگتم سگ خوبیه ارزش حدودا 60-70 تومان داره
مشکلات اصالتی هم که داره ( نوع خال بالای ابرو ، سفیدی تو بدن ، مدل پوزه ):icon_ques

:154:

لیلی
16 May 2007, 02:42 AM
سلام

سلام.

من یکبار ر یک تاپیک دیگه جواب شما رو دادم..

در شیراز پت شاپ نیست اما کلینیک دامپزشکی عفیف آباد هست کلینیک ارم هم هست که موردهای خوبی دارند.

وسایل هم دارند .. در فلکه قصر الدشت هم یه کلینیک دیگه هست که اون وسایل هم داره..

البته آقای عدالتی هم درست میگن... تو سایتی که دارند همه چیز موجوده.

Anoush
16 May 2007, 12:33 PM
سروران گرامی لطف کنید اسم سایتتون رو در پست هاتون قرار ندید.

Lord of Darkness
16 May 2007, 10:01 PM
آقای عدالتی اول سلام و عرض خوشامد برای ورودتون به جمع پرشین هالزیا
اما یه سوال.
شما صرفا برای تبلیغ سایت و موسسه تون اینجا عضو شدید یا میخواید به دوستان هم در مورد سگهاشون یا توله هایی که قراره از جای دیگه بخرن کمک کنید؟

Edalati
17 May 2007, 02:41 AM
آقای عدالتی اول سلام و عرض خوشامد برای ورودتون به جمع پرشین هالزیا
اما یه سوال.
شما صرفا برای تبلیغ سایت و موسسه تون اینجا عضو شدید یا میخواید به دوستان هم در مورد سگهاشون یا توله هایی که قراره از جای دیگه بخرن کمک کنید؟

سلام . هدف اصلی از عضویت بودن در جمع سگ دوستانه
یه سری اطلاعات و تجربه هم دارم که اگه کسی سوالی داره شاید بتونمک کمکش کنم
از هرجا هم می خوان سگ بخرن مهم نیست ، من سعی می کنم کمکی کنم تا حیوانی سالم اصیل و به قیمت مناسب بخرن
تبلیغ هم که گفتید ، بعضی از دوستان سوال مکنند که مثلاً از کجا میشه قلاده خرید یا وسایل
من هم لینک صفحه مربوط رو میدم شاید از به درد بخوره
:icon_cool

pooryab
17 May 2007, 03:24 PM
من به یه مشکل بر خوردم !!!
سگ من تا مقداری تربیت شده است و میشه گفت با ادبه ! ولی بعضی اوقات حرف گوش کن نمی شه و هر چی میگم گوش نمی کنه !
می ترسم بعدا که بزرگ بشه دچار مشکل بشم !!!
میشه من رو راهنمایی کنید !؟

Edalati
17 May 2007, 08:37 PM
من به یه مشکل بر خوردم !!!
سگ من تا مقداری تربیت شده است و میشه گفت با ادبه ! ولی بعضی اوقات حرف گوش کن نمی شه و هر چی میگم گوش نمی کنه !
می ترسم بعدا که بزرگ بشه دچار مشکل بشم !!!
میشه من رو راهنمایی کنید !؟

سلام . نژاد و سن سگتون چیه ؟
چه تربیت های رو بلده ؟ و چه کاری می خواهین که انجام نمیده ؟
اینها رو بگید انشاالله بتونبم کمک کنیم:icon_cool

Lord of Darkness
18 May 2007, 12:24 AM
دوست من میخواد یه توله جرمن بگیره.
سی دی آموزشی و لوازم کمک آموزشی میخواد.میشه راهنمایی کنید.
قیمت یه توله دوبرمن و توله روتوایلر مناسب الان چنده(منظورم از مناسب اینکه هم نژاد داشته باشه حالا خیلی اصیل هم نباشه که قیمتش هم مناسب باشه.)

Edalati
18 May 2007, 12:48 AM
دوست من میخواد یه توله جرمن بگیره.
سی دی آموزشی و لوازم کمک آموزشی میخواد.میشه راهنمایی کنید.
قیمت یه توله دوبرمن و توله روتوایلر مناسب الان چنده(منظورم از مناسب اینکه هم نژاد داشته باشه حالا خیلی اصیل هم نباشه که قیمتش هم مناسب باشه.)

سلام . جرمن اگه اصیل باشه به راحتی فرامین رو یاد می گیره
واسه اینگه چجوری بهش یا بدین مینونین از کتاب راهمایی تربیت سگ تالیف دکتر علیرضا قمریان استفاده کنید
در مورد سی دی و وسایل همه چیز تو کتاب توضیح داده شده
قیمت توله دوبرمن هم اگه اصالتش مهم نباشه از 100 تومان میشه گیر آورد
ما فقط اصیل کار میکنیم و 250 تومان قیمتشه ( به نظر ما اصالت و سالمت مهمترین فاکتورای سگه )
روتوایلر هم فکر نکنم کسی پرورشی داشته باشه
ماله ما هم که تموم شده . وارداتی هم حدودا 700 در میاد

Lord of Darkness
18 May 2007, 12:57 AM
توله روتوایلرهای شما چند بودن؟

dash farshad
18 May 2007, 01:40 AM
با سلام خدمت دوستان./..........خیلی ممنون از اینکه چنین تاپیکی باز شد و واقعا میتونه راهگشای مشکلات بچه ها باشهدر خصوص ژرمن بسیار سگ باهوش و حرف گوش کنی هست و به نظر من برای محیط خونه هم میشه ازش استفاده کرد...ولی میگن ممکنه بچه رو هم بگیره که البته من به این شک دارمدر خصوص روتوایلر هم باید بگم طی تحقیقاتی که کردم از سایت و حتی از کسانی که این نژاد رو دارن مثل اینکه بسیار سگ درنده هست .و باید صاحبش یکسری خصوصیات مثل رئیس بودن به تمام مئنا نسبت به سگ رو داشته باشه

Edalati
18 May 2007, 03:12 PM
توله روتوایلرهای شما چند بودن؟

توله های ما سری قبل 500 بود
شاید بگین خوب 200 بیشتر میدیم وارداتی میخریم . روتوایلر 3 مرل مختلف داره که اونایی که تحقیق کرده باشند می دونند من چی میگم
مولدین ما از درجه یک ترین مدل های روت هستند که توله وارداتی اینا حدوداً 1200 همراه با مدارک معتبر ( نه مثل بعضی موسسه ها که پاسپورت جعلی دارند و واسه هر حیونی یکی میدن و میگن وارداتی )
در میاد.
یکی از توله های سری قبل رو نگه داشتیم . اینم عکسش
http://i12.tinypic.com/62rp0l2.jpg

گفته های دوستمون هم در مورد جرمن ، روتوایلر کاملاً درسته ( به غیر از اینکه بچه ها رو میگیره . اگر می خواهید مشکلی با بچه ها نداشته باشه باید از تولگی بچه زیاد نشونش بدین ) جرمن سگی که واقعاً هرجور که بخواهید می تونین ازش استفاده کنید

dash farshad
18 May 2007, 04:40 PM
یعنی ژرمنی که برای گارد خانه استفاده میشه ....میگن خطای دید داره ممکنه فکر کنه بچه توبه سگه...درسته ؟ میگن میگریه ولی تو سایتها میگن ژرمن خیلی خانواده دوسته که!!!

Edalati
18 May 2007, 06:28 PM
یعنی ژرمنی که برای گارد خانه استفاده میشه ....میگن خطای دید داره ممکنه فکر کنه بچه توبه سگه...درسته ؟ میگن میگریه ولی تو سایتها میگن ژرمن خیلی خانواده دوسته که!!!

سلام دوست عزیز . تو ایران خیلی از آدما که تخصصی در مورد چیزی ندارند اظهار نظر می کنند و همینجوری اون حرف غلط دهن به دهن می پیچه
ژرمن شپرد هیچگونه مشکل دید نداره و فرغ انسان و سگ رو احساس می کنه . همونطور که گفتن بسته به تربیت . مثلاً ممکن است یک ژرمن به بچه حساس باشد و ژرمنی دیگر کاملاً عاشق بچه
ژرمن کلاً سگ همه فن حریفه مثلاً :
سگ پلیس-سگ مواد یاب - سگ زنده یاب - سگ نابینایان - سگ ردگیری - سگ نگهبان - سگ خانگی (مانند معروفترین ژرمن جهان رکس) و ...
در کل ژرمن همه چیزش به تربیت و نحوه نگهداری داره و کلاً این نژاد مشکل خطای دید نداره

pooryab
18 May 2007, 09:07 PM
سلام . نژاد و سن سگتون چیه ؟
چه تربیت های رو بلده ؟ و چه کاری می خواهین که انجام نمیده ؟
اینها رو بگید انشاالله بتونبم کمک کنیم:icon_cool
نژاد ش که جرم شپرد یا به قولی میکس جرمن هست( همون سگیکه عکسش رو گذاشتم) و نزدیک هست که 4 ماهه بشه !
تربیت هایی رو که بلده : ممهترینش اینه که برای توالت رفتن هر جایی این کار رو نمی کنه و فقط محیطی خودم براش قرار دادم که خاک داره اونجا کاراش رو انجام میده که خوشبختانه با این مسئله مشکلی ندارم و لی تعالیم دیگه ای مثل بشین ، بیا ، برو بیارش ( پرتاب اشیا ) رو بلده ولی این کار هارو همیشه انجام نمیده و بعضی اوقات که داره تبدیل میشه به اکثر اوقات حرف گوش نمیکنه و هر کاری که می خواد انجام میده !!!
و من می خوام که این کارا رو انجام بده : بشین ، بیا ، نه ( بدون سرپیچی ) و مسئله دیگه ای که برام مشکل شده پارس های اون هست که شب ها اگه نبرمش تو لونش تا صبح خواب ندارم !!!
ولی این پارس کردن کمتر برای انسان هاست یعنی وقتی آدم قریبه می بینه انگار نه انگار ( زیاد بگیر نیست ) چکارش کنم که بگیر بشه !!!:icon_mad:
ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید ! :icon_cool

dash farshad
18 May 2007, 09:18 PM
poryab از اینکه جرمن رو انتخاب کردی خیلی خوبه ..حداقل برای تو حیاط خونه خیلی خوبه............در مورد لجاجتش شاید طبع سنش اینطور اقتضا میکنه ...بازیگوشی .و ....شاید بتونی با تشویق اون به همراهی با خودت علاقمند کنی ...تشویق مثل غذا..در ضمن توله 4 ماهه که فکر کنم هنوز زود بخواد گارد یاد بگیره..بازم نظر دوستان چیه؟

Edalati
18 May 2007, 10:47 PM
نژاد ش که جرم شپرد یا به قولی میکس جرمن هست( همون سگیکه عکسش رو گذاشتم) و نزدیک هست که 4 ماهه بشه !
تربیت هایی رو که بلده : ممهترینش اینه که برای توالت رفتن هر جایی این کار رو نمی کنه و فقط محیطی خودم براش قرار دادم که خاک داره اونجا کاراش رو انجام میده که خوشبختانه با این مسئله مشکلی ندارم و لی تعالیم دیگه ای مثل بشین ، بیا ، برو بیارش ( پرتاب اشیا ) رو بلده ولی این کار هارو همیشه انجام نمیده و بعضی اوقات که داره تبدیل میشه به اکثر اوقات حرف گوش نمیکنه و هر کاری که می خواد انجام میده !!!
و من می خوام که این کارا رو انجام بده : بشین ، بیا ، نه ( بدون سرپیچی ) و مسئله دیگه ای که برام مشکل شده پارس های اون هست که شب ها اگه نبرمش تو لونش تا صبح خواب ندارم !!!
ولی این پارس کردن کمتر برای انسان هاست یعنی وقتی آدم قریبه می بینه انگار نه انگار ( زیاد بگیر نیست ) چکارش کنم که بگیر بشه !!!:icon_mad:
ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید ! :icon_cool
سلام رفیق . جرمن کلاً سگ تربیت پزیری هستش . اما اینکه بعضی وقتا حرف گوش نمیده ماله اینه که سنش سن بدی . من مقایسه سن انسان و سگ رو می زارم . مقایسه کنی با سن یه انسان به راحتی متوجه میشی که در هر زمانی چه چیزی ازش بخوای
و مهمتر اینکه واسه تربیت سک باید گشنه باشه و یه سری جایزه ( مثلاً تیکه مرغ یا گوشت ) تو دستت باشه . زمانی که میگی بشین و اون میشینه جایزه میدی . و اونم متوجه میشه گوش کردن به حرف صاحبم عمل خوب و درستی . سعی کن دلیل پارسش رو پیدا کنی . حتماً هم درمان ضد انگل رو انجام بدی . در ضمن بعضی وقتا تنبیه ( صدای داد ) لازمه واسه توله
مثلاً گه اسمش جک و شب پارس میکنه : جک ساکت :icon_bigg احتمالاً درک میکنه اما باز مهمتر فهمیدن دلیل پارسه
واسه بگیر شدن هم هنوز بچس . از الان دیگه نزار کسی رو ببینه . گوشت قرمز هم به صورت پخته بده بهش . تمرین همله رو هم باهاش کار کن
مقایسه سن :
http://i11.tinypic.com/4p9rew2.jpg

sir_mohammad
19 May 2007, 12:47 AM
بیبن آقا پوریا من خودم روتوایلر دارم برای محافظت از یه مرغداری 18000 متری ........ولی قراره یه زمین جدید برای یه واحد تولید جدید بزنیم ....یجورائی با اینکه میدونم ژرمن قدرتش مثل روتوایلر نیست و بد کنجکاو شدم برای این واحد جدید از ژرمن استفاده کنم چون فکر کنم کمتر لازمه که بهش با زور یه حرف رو بفهمونی یا یک مقدار از دوبرمن و روتوایلر کمتر خشونت داره.............یجورائی خشکل هست و اگه واقعا درست تربینت شه بگیر هم میشه ..............البته نسبت به دوبرمن و روتوایلر بیشتر پارس میکنه پس میتونه نگهبان خوبی باشه البته دورمن و روتوایلر پارس نمیکنن صبر میکنن طرف قشنگ بیاد تو و بعدش واویلا ...........از یه طرف هم میتونی سگت رو خیلی راحت تر اجتماعی کنی برای خانوادت .............سعی کن خیلی خوب تغذیه و تربیتش کنی ................سگ اگه حس کنه صاحبش دوستش داره و بهش محبت میکنه هر کاری ازش بخوای انجام میده ولی در غیر اینصورت 1 قدم هم باهات راه نمیاد

dash farshad
19 May 2007, 02:25 AM
دوست عزیز منم شنیدم که روتوایلر خشنه........شما تا حالا مشکلی نداشتی با این نژاد؟ تا حالا سگتون با سگ دیگه در گیر شده؟ در مورد بقیه راهنمائیتون کاملا قبول دارم که اگه توله سگ به صاحبش اطمینان نکنه هیچ کاری نمیکنه.....

sir_mohammad
19 May 2007, 03:14 AM
دوست عزیز منم شنیدم که روتوایلر خشنه........شما تا حالا مشکلی نداشتی با این نژاد؟ تا حالا سگتون با سگ دیگه در گیر شده؟ در مورد بقیه راهنمائیتون کاملا قبول دارم که اگه توله سگ به صاحبش اطمینان نکنه هیچ کاری نمیکنه.....

مشکل به اون معنا نه..ولی به هر حال یکسری رفتارهائی داره که ممکنه باعث جا خوردن حتی صاحبش هم بشه .نه بدین معنا که صاحبش رو میگیره نه اصلا ..اتفاقا بشدت تعصب داره رو صاحبش ولی در مواردی مثل موقعی که شما رسیدی میبینی سگت یکیرو گرفته باید انقدر تعلیم داده باشی و در مقابل فرمانت سر بزیر باشه که با کلمه ول کن واقعا ول کنه در غیر اینصورت به جرات میتونم بگم ممکنه طرف رو بکشه./.بد تر زمان ممکنه اینه که بخوای وقتی با یه سگ دیگه در گیر شده جداش کنه که اینطور موقع واقعا جبوی چشمش رو خون میگیره .............واقعا وحشتناکه ............در کل باید بهش بفهمونی که باید فرمانبردار شما باشه ..تنبیه به موقع + تشویق به موقع ......بازم سوالی بود در خدمتم

dash farshad
19 May 2007, 03:31 AM
مرسی از توضیحاتتون .............یعنی برای نگهداری در منزل اینطور که بوش میاد بدرد نمیخوره چون ممکنه مشکل ساز بشه....فکر کنم برای خونه 1:ژرمن 2:باکسر 3:گریت دین البته اگه فضا بزرگ باشه.4:شنیدم هاسکی هم خیلی خوبه البته بسار زیباست

Edalati
19 May 2007, 12:41 PM
مرسی از توضیحاتتون .............یعنی برای نگهداری در منزل اینطور که بوش میاد بدرد نمیخوره چون ممکنه مشکل ساز بشه....فکر کنم برای خونه 1:ژرمن 2:باکسر 3:گریت دین البته اگه فضا بزرگ باشه.4:شنیدم هاسکی هم خیلی خوبه البته بسار زیباست

دوبرمن و روتوایلر بهتره تو خونه نگهداری نشه اگه هم می خواهید نگهداری کنید ماده چون آرومتر و مطیعتره
برای خونه ژرمن ، باکسر فوق العاده هستند . گریت دین به خاطر خوراک بالا و هوش و تربیت پذیری پایید زود آدم رو خسته میکنه . اما باکسر و ژرمن معنی واقعی یه دوست خوب خونگی رو به آدم نشون میدن
هاسکی هم بسیار زیباس اما برای داشتن یه هاسکی اصیل و درست حسابی باید 1000000کنار بذاری:icon_ques
اما ژرمن خوب میشه از 200 تا 300 خرید . باکسر هم از 300 تا 400
الان 2تا باکسر دارم که نرش رنگ واقعاً زیبایی داره که هر بیننده رو به خودش جلب می کنه
:icon_wink :icon_wink :icon_wink :icon_wink :icon_wink :icon_wink
http://i11.tinypic.com/6ftb5gi.jpg

pooryab
19 May 2007, 02:56 PM
به نظر شما یک حیاط 100 متری برای نگهداری جرمن و یا باکسر کافی هست؟

یه مسئله دیگه که برای من مشکل ساز شده تغذیه سگ هست من هرچند وقت یک بار مقدار زیادی بال مرغ و یا گردن مرغ براش میگیرم ولی وقتی که یه مدت ازش میگزه( با اینکه تو یخچال هست دو روز یا سه روز ) سگ حاضر هست گرسنگی بکشه ولی این رو نخوره و من مجبور میشم که برم مرغ تازه براش بگیرم !!!
میشه من رو راهنمایی کنیدکه چکار کنم !!!

Edalati
19 May 2007, 03:30 PM
یه مسئله دیگه که برای من مشکل ساز شده تغذیه سگ هست من هرچند وقت یک بار مقدار زیادی بال مرغ و یا گردن مرغ براش میگیرم ولی وقتی که یه مدت ازش میگزه( با اینکه تو یخچال هست دو روز یا سه روز ) سگ حاضر هست گرسنگی بکشه ولی این رو نخوره و من مجبور میشم که برم مرغ تازه براش بگیرم !!!
میشه من رو راهنمایی کنیدکه چکار کنم !!!

سلام
سوال اول : بله میشه . حتی تم یه اتاق 20 متری هم میشه مخصوصاً باکسر اما حتماً نیاز به فعالیت داره مثلاً ببریش بیرون و بازی کنه که هم واسه روحیش خوبه هم واسه بدنش
در مورد غذا هم اگه فقط از بال و گردن ورغ استفاده میکنی باید بگم کاملاً در اشتباهی
سگ هم مثل انسان بدنش واسه رشد و شادابی نیاز به خیلی چیزها مثا پروتوین،چربی، روغن ، کلسیم و غیره داره
میتونی از برنامه غذایی سایت ما استفاده کنی ( لینک پایین)
http://www.rashtpet.ir/food.htm که فوق العاده کمک میکنه
یه برنامه دیگه هم هست ( طرز تهییه 100 نوع غذای مقوی و کامل برای سگ ) این فایل پی دی اف
برای دیدنش برنامه Acrobat Reader اید رو سیستم نصب باشه
http://www.rashtpet.ir/images/img/Ghaza.pdf
اگه از این برنامه استفاده کنی هم سگت رو فورم میاد و شاداب میمونه
هم اینگه شما میتونی از همه چیز به عنوان غذا اشتفاده کنی:icon_surp

dash farshad
20 May 2007, 02:21 AM
آقا من دیدم که بردر کولی رو هم برای خونه استفاده میکنن .....آیا کولی میتونه نژاد خوبی باشه برای نگهداری در خانه؟

Edalati
20 May 2007, 11:13 AM
آقا من دیدم که بردر کولی رو هم برای خونه استفاده میکنن .....آیا کولی میتونه نژاد خوبی باشه برای نگهداری در خانه؟

سگ خیلی خوبیه اما فکر نکنم تو ایران باشه . من که اصلاً ندیدم و وارد هم نکردیم تا حالا . اما از کتابها و مقالاتی که خوندم سگ آروم و خوبیه
از من میشنوی واسه خونه یا ژرمن بگیر یا اگه پولت میرسه باکسر. هم سگهای هستند که جوابشون رو پس دادن . هم تولید داخل هستند و قیمت خوبه و از همه مهمتر زمان جفت گیری به راحتی هم نژادش رو پیدا میکنی اما زمانی که کولی داشته باشی جفت از کجا میخوای پیدا کنی به ناچار با نژادهای دیگه جفتش میکنی که سگ میکس میشه و ... :icon_cry:

sir_mohammad
20 May 2007, 05:35 PM
اگه بخوام از بین باکسر و ژرمن یکی رو انتخاب کنم ژرمن مقام اول رو داره هم خیلی خیلی فهمیده هست ....هم تربیت پذیری بالائی داره هر کاری ازش بخوای انجام میده .....هم از یه طرف یه نمه باکسر آبریزش داره از دهانش البته نه خیلی زیاد ولی نسبت به ژرمن بیشتره........به قول دوستم کولی هم که گیر نمیاد مگر بدفعه یه جفتش رو بخری که خیلی عالیه .............

behnam atj
20 May 2007, 08:01 PM
با عرض سلام خدمت دوستان
یک سوالی هست که مدتهاست ذهن من را مشغول کرده و از انجایی که می دانم با انواع نزادها اشنا هستید می خواستم بپرسم
به نظر شما از جدال بین گریت دین با دوبرمن یا جنگ بین گریت دین و روتوایلر کدام پیروز می شوند این سوال برای من بسیار مهم است خواهش می کنم جواب دقیقی به ان بدهید

از بین نزادهای گوناگون ایا برای جنگ و جدال نزادهی بهتری به غیر از سه نزاد بالا وجود دارد

بسیار متشکرم

sir_mohammad
20 May 2007, 10:28 PM
با عرض سلام خدمت دوستان
یک سوالی هست که مدتهاست ذهن من را مشغول کرده و از انجایی که می دانم با انواع نزادها اشنا هستید می خواستم بپرسم
به نظر شما از جدال بین گریت دین با دوبرمن یا جنگ بین گریت دین و روتوایلر کدام پیروز می شوند این سوال برای من بسیار مهم است خواهش می کنم جواب دقیقی به ان بدهید

از بین نزادهای گوناگون ایا برای جنگ و جدال نزادهی بهتری به غیر از سه نزاد بالا وجود دارد

بسیار متشکرم
سلام ..دوست عزیز ورودت رو به جمع پرشین .تبریک میگم......
در مورد سوالت من چون خودم با روتوایلر برخورد داشتم و دارم برای محافظت از مرغداری ازش استفاده میکنم ..از نظر خوشنت بسیار سگ خشنی هست....ممکنه با یه گریت دین که 3 برابر خودش هست درگیر بشه و همه فکر کنن که گریت به خاطر جثه اش میزنش ولی اینطور نیست ....مثلا جنگ بین دو نفر میمونه که یکیشون بوکسر هست و دیگری هیکل بزرگی داره ..گریت دین تا بخواد به خودش بیاد روتوایلر هر جاش رو بگیره اون قسمت رو کامل می دره ...............در باره دوبرمن دقیق نمیدونم ولی اینو میدونم که خشونت دوبرمن رو هم گریت دین نداره .................بازم دوستانی که دوبرمن دارن بهتر میتونن این قسمت رو جواب بدن .ولی جنگ بین گریت دین و روتوایلر من یه روتوایلر میارم شما هم بزرگترین گریت دینی که دیدی بیارش ..من رو روتوایلر حاظرم شر ببندم که کارش رو میسازه............دو نژاد دیگه هم هستند که مخصوص fight میباشند 1:پیت بول 2:استافورد بول تریر...که بر خلاف جثه ای که دارن مخصوص سگهای جنگ میابشن ......البته خشونت بول تریر اینطور که میگن از پیت بول بیشتره:icon_cool

Edalati
20 May 2007, 11:04 PM
با عرض سلام خدمت دوستان

بسیار متشکرم

Edalati
20 May 2007, 11:16 PM
با عرض سلام خدمت دوستان

بسیار متشکرم

سلام . اولاً که گریت دین حتی سگ گار محوطه بزرگ هم به حساب نیاد ( مخصوص جاهای کوچیک)
دوم اینکه اطلاً سگ جنگ نیست و طبعی مهربون داره و مایل به دیرگیری نیست ( مثل یه آدم درشت هیکل اما آروم و مهربون)
پرخاشگری هم که دوبرمن تکه یعنی سرش درد میکنه واسه دوا و دردسر. و گریت دین رو میزنه
روتوایلر زور بسیار زیادی داره و بسیار خوب جنگ میکنه . روتوایر گریت دین رو راحت میترکونه
بین روتوایلر و دوبرمن هم چون زور روتوایلر بیشتره میزنه ( اما برای نگهبانی دوبرمن واقعاً رحم نداره و جنازه تحویل میده اما روتوایلر حساب شده تر عمل میکنه )
در مورد بهترین سگ جنگ هم باید گفت که نژاد پیت بوله و الاً در جهان اول و زوری واقهاً عجیب داره که کیگن حتی میتونه یه کامیون رو بکشه . البته نگهبان بسیار ضعیفی هستش و فقط برای جنگ استفاده میشود و ذاتاً با حیوانات دیگر مشکل داره .

sparky
21 May 2007, 12:18 AM
اقای sir mohammad
آیا به نظر شما هم دوبر من از روتوایلرمیخوره؟آیا روتوایلر میتونه پیت بول یا همون بول تریر که گفتید رو بزنه؟ممنون میشم جواب بدید

Edalati
21 May 2007, 01:56 AM
اقای sir mohammad
آیا به نظر شما هم دوبر من از روتوایلرمیخوره؟آیا روتوایلر میتونه پیت بول یا همون بول تریر که گفتید رو بزنه؟ممنون میشم جواب بدید

سلام . میدونم سوال رو از من نپرسیدی اما نظرم رو میگم :icon_neut
دوبرمن از روت میخوره اما بازم بستگی به سگاش دارن . ممکن یه روتی زپرتی باشه از تریر هم بترسه
اما کلاً زور بدنیش از دوبرمن خیلی بیشتر و اگه خوب تربیت بشه واقعاً بینظیره
در مورد سوال دوم اینکه در رده بندی جهانی(سگهای جنگ) روتوایلر دومه و پیت بول اول
اما پیش دیده شده که روتوایلر پیت رو هم بزنه . باز میگم هر 2 سگ جنگ هستند و به تربیت و رسیدگی غذایی و هرمونی بستگی داره:icon_surp

sir_mohammad
21 May 2007, 02:57 AM
اقای sir mohammad

مرسی از دوست عزیزمون که توضیح دادن ...بله به نظر من اگه بخواهیم در شرایط مساوی ...یه روت بسیار قوی و تربیت شده=یه پیت بول بسیار قوی و تربیت شده ...100% روتوایلر نه فقط پیت بول رو بلکه سگهای دیگه رو هم میزنه چون واقعا قویه....................بول تریر رو که منفجر میکونه ..:176: :176:

sir_mohammad
21 May 2007, 03:34 AM
اینم دو تا لینک برای دانلود گذاشتم 1:30 هست توش ژرمن رو training می کنن .....عزیزان اگه از این لینکا دارن بزارن ما هم ببینیم ..
http://www.german-shepherd-guard-dogs.com/videos/Video2.WMV

http://www.german-shepherd-guard-dogs.com/videos/Video7.WMV

mohsen3544
21 May 2007, 01:52 PM
من يه انتقاد بکنم.چرا اينقدر دنبال اين هستيد که اين حيونهاي بي زبونو به جون هم بندازين آخه؟ يا همش رده بندي کنيم که کدوم قوي تره.به نظر من اگه کسي ميخواد سگي داشته باشه که سگاي ديگه رو بترکونه اصلا کار خوبي نميکنه!!

Edalati
21 May 2007, 02:49 PM
من يه انتقاد بکنم.چرا اينقدر دنبال اين هستيد که اين حيونهاي بي زبونو به جون هم بندازين آخه؟ يا همش رده بندي کنيم که کدوم قوي تره.به نظر من اگه کسي ميخواد سگي داشته باشه که سگاي ديگه رو بترکونه اصلا کار خوبي نميکنه!!

کاملاً باهات موافقم . من هم از جنگ سگها متنفرم و به نظر من کسی که واقعاً عاشق سگ باشه حتی اگه قویترین سگ رو هم داشته باشه حاضز نیست سگ دیگری آسیب ببینه . سگ همدم و دوسته و در برخی موارد نگهبانه مال و اموال ! وسیله شرط بندی و تفریح نیستند که در این وسط شاید یکی از سگها بمیره:icon_cry: اما ما بخاطر شغلمون باید در جریان مقامها باشیم و نژادها رو بشناسیم :icon_twis

dash farshad
21 May 2007, 03:56 PM

دوست عزیز اینجا نه سگس رو به جون سگس انداختیم نه چیزی ...ولی به نظر من سوال کردن هیچ عیبی نداره حتی اگه سوال این باشه که کدوم سگ میتونه انسان رو بکشه.............به طور نا خوآگاه همچئن سوالهائی برای همه ی ما پیش میاد و هیچ ایرادی هم نداره که جوابش رو بشنویم ................در عمل کسی حاظر به این کار نیست ولی اینجا تالار گفتمان هست و در حد سوال و جواب:icon_cool

pooryab
21 May 2007, 11:27 PM
برای جرمن شیپرد چه زمانی برای جفت گیری آماده میشه و از کجا میشه سگ اصیل برای جفت گیری پیدا کرد!؟

behnam atj
22 May 2007, 01:22 AM
دوستان از سوالی که کردم یک منظور دیگر هم داشتم
چه چیزی باعث می شود یک پیت بول با جسه کوچک از پس یگ گریت دین عظیم الجسه بر اید این قدرت هنگام جنگ بیشتر مربوط به خوی پر خاشگری می شود یا شرایط فیزیکی

sir_mohammad
22 May 2007, 02:23 AM
چه چیزی باعث می شود یک پیت بول با جسه کوچک از پس یگ گریت دین عظیم الجسه بر اید این قدرت هنگام جنگ بیشتر مربوط به خوی پر خاشگری می شود یا شرایط فیزیکی

بیبن دوست عزیز اول بر میگرده به خلق و خوی حیوان که مثلا گریت دین بیشتر اهل سازش هست و علاقه زیادی به جدال نداره ..ولی سگی مثل پیت بول به قول معروف سرش درد میکنه برای دعوا.............البته زیاد به شرایط فیزیکی نداره چون بول تریر که از پیت بول بیشتر علاقه به جدال میکنه اگه از نزدیک ببینشی به یه لگد شاید بشه شوتش کرد ..ولی بیشتر بر میگرده به خلق و خوی (انگار از چیزی نمی ترسه) ممکنه با یه دوبرمن درگیر شه و بدونه میخوره یا حتی کشته میشه ولی تا آخر کار ادامه میده .............حالا به نظر شما این سگ دیوانه نیست؟:icon_twis

Edalati
22 May 2007, 10:50 AM
برای جرمن شیپرد چه زمانی برای جفت گیری آماده میشه و از کجا میشه سگ اصیل برای جفت گیری پیدا کرد!؟

سلام رفیق . ببین این زمان بهترینه اما بقیه نوشته هم بخونی بهتره
سگ نر 18 ماهگی به بعد . سگ ماده از فحلگی دوم به بعد !

یک سگ ماده کامل (سگی که تخمدانهای آن را برنداشته باشند) درطول عمرخود سالی دوبار- دربهار وپاییز- فحل می شود. اولین فحلی می تواند درهرزمانی پس ازسن 7-6 ماهگی روی دهد. "دوره فحلی" تقریبا سه هفته طول می کشد. معمولا نخستین نشانه آن پیدا شدن ناگهانی یک یا چند "دوست نر" ناخواسته است که این غریزه تقریبا مرموز می نماید. فرج سگ ماده متورم می شود ومعمولا یک ترشح خونی وجود دارد که تا نه روز به درازا می کشد. تخمک گذاری یعنی آزاد شدن تخمکها ازتخمدانها به داخل لوله های فالوپ درعرض پنج روزبعدی یعنی درخلال روزدهم تا چهاردهم اتفاق می افتد. روشن است که هرگاه تولید مثل مدنظرباشد این زمان بهترین موقع برای جفتگیری سگ ماده با سگ نراست . درحقیقت سگ ماده تا روز دهم سگ نررا نخواهد پذیرفت .
جفتگیری طبیعی
هنگامی که سگ ماده آماده جفتگیری باشد به آرامی می ایستد ودم خود را بالا می گیرد. پس ازچند حرکت "توام با فشار" توسط سگ نردوحیوان به یکدیگر"گره می خورند" وتا نیم ساعت یا حتی بیشترظاهرا فقل باقی می مانند. هنگامی که سگ نر" دخول" را انجام می دهد اسپرم خود را دفع می کند که درمایع منی شناوراست. هنگامی که سگ نر" گره" می خورد مایع پروستات خود را دفع می کند که حاوی غذای لازم رای زنده وفعال نگاه داشتن اسپرمها است که اسپرمها را تحریک می کند وآنها را درمسیرخود به سوی رحم و لوله های فالوپ کمک می نماید. هنگامی که به نظرمی رسد سگهای نروماده به هم "گره خورده اند" یا " قفل شده اند" وحشت نکنید. این پدیده کاملا طبیعی است ونشانگرآن است که جفتگیری به خوبی انجام شده است . دوره آبستنی (یعنی که توله ها درشکم مادرهستند) نه هفته است :icon_idea
اینم حالتش:icon_arro
http://www.crackmuffin.com/images/icons/dog_***.jpg
بازم اگه سوالی هست که مبهم مونده در خدمتم:icon_cool

Edalati
22 May 2007, 11:08 AM

ببین هر دو مورد که اشاره کردی دلیل این میشه که پیت بول تو جنگ بهترین باشه.
روحیه جنگ جویی که داره یعنی به معنای واقعی اصاب نداره و مهم نیست چه سگی جلوشه و از هیچی نمیترسه حالا سگ باشه یا خرس واسش فرق نمی کنه . تا اینجا چیزیه که خیلی از سگها دارند
چیز مهمتر اینه که زور بسیار غیر طبیعی داره که مثلاً دیده شده مه پیت بوا کامیون رو میکشه و به حرکت در میاره . من یکی از دوستام پیت بول داره که واقعاً نمی تونه کنترلش کنه . چیزی به اسم قلاده و زنجیر برای این سگ مهنا نداره چون فکر کنم فقط مردان آهنین می تونن زور بیش از اندازش رو مهار کنن . برای همینه که به جای قلاده از زنجیرهای کلف برای بستن گردن پیت بول استفاده میشه چون به راحتی قلاده رو پاره می کنه :icon_eek:
گریت دین هم که شما میگید زور بسیار زیادی داره . گریت دین خود ما زمانی که بخواد شروع به راح رفتن کنه کنترلش سخته اما گریت دین حالت مهربون داره
برای سگ جنگ بودن هر 2 فاکتور نیاز است . پیت بول کاملاً هر 2 را داراست . روت وایلر هم البته بسیار به این فاکتورها نزدیک است و با این مزیت که سگ گارد خوبی هم هست :icon_cool
این عکس خودم با گریت دین ( عکس ماله ماه پیش و تو عکس 7 ماهشه)
http://tanin.persiangig.com/image/Tanin%20&%20BoDy.jpg

pooryab
22 May 2007, 01:51 PM
جناب Edalat (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=47060)
شما الان برای تغذیه سگ هاتون چکار میکنید !؟
بیشتر چی بشون میدید بخورن !؟

Edalati
23 May 2007, 01:22 AM
جناب Edalat (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=47060)
شما الان برای تغذیه سگ هاتون چکار میکنید !؟
بیشتر چی بشون میدید بخورن !؟

سلام . غذای رستورانها . غذاهایی که از مهمونی زیاد میاد . اگه هم نبود غذای آماده
البته خیلی چیزای دیگه هم هست:icon_evil

Lord of Darkness
23 May 2007, 04:16 PM
مرسی از دوست عزیزمون که توضیح دادن ...بله به نظر من اگه بخواهیم در شرایط مساوی ...یه روت بسیار قوی و تربیت شده=یه پیت بول بسیار قوی و تربیت شده ...100% روتوایلر نه فقط پیت بول رو بلکه سگهای دیگه رو هم میزنه چون واقعا قویه....................بول تریر رو که منفجر میکونه ..:176: :176:
دوست عزیز مطمئنی در شرایط مساوی روت میتونه پیروز باشه؟
در شرایط مساوی شک نکن و یه سنگ قبر برای روتوایلر سفارش بده.پیت بول به سگ آدمخوار شهرت داره.یه دوره زمانی توی فرانسه اجازه پرورش و نگه داری نمیدادن.توی آلمان کسی حق نداشت حتی با قلاده این سگ رو بیرون بیاره.نژاد پرستا تربیتشون میکردن و توی جاهای خلوت ولشون میکردن بین مهاجرا.من فکر میکنم شما پیت بول رو با بولداگ اشتباه گرفتید.
تعصب شما به روت وایلر خیلی جالبه.

Glimpser
23 May 2007, 05:19 PM
عککسی از پیت بول دارید ؟

sir_mohammad
23 May 2007, 06:58 PM
دوست عزیز مطمئنی در شرایط مساوی روت میتونه پیروز باشه؟
در شرایط مساوی شک نکن و یه سنگ قبر برای روتوایلر سفارش بده.پیت بول به سگ آدمخوار شهرت داره.یه دوره زمانی توی فرانسه اجازه پرورش و نگه داری نمیدادن.توی آلمان کسی حق نداشت حتی با قلاده این سگ رو بیرون بیاره.نژاد پرستا تربیتشون میکردن و توی جاهای خلوت ولشون میکردن بین مهاجرا.من فکر میکنم شما پیت بول رو با بولداگ اشتباه گرفتید.
تعصب شما به روت وایلر خیلی جالبه.

خیلی جالبه ...............1:من هیچ تعصبی رو هیچ نژادی ندارم نظر خودم رو میگم
2:بله 100% اطمینان دارم که روتوایلر اگه حتی صدمه زیاد هم ببینه در جدال با پیت بول ولی بالاخره پیروز میشه (این حرف رو کسانی که با روتوایلر برخورد داشتن با حتی دارن کاملا متوجه میشن )
3:هیچ اشتباهی هم بین بولداگ و پیت بول صورت نگرفته .......شما یه چیزی خوندید تو سایتها که پیت بول آدم میکشته و ......................
4:من خودم روتوایلری رو سراغ دارم که شما هر پیت بولی بیار ی حتما شکستش میده(شاید پیت بولهای ایران انیجورین )
5:شما که خودتون اینقدر با اطمینان صحبت میکنی آیا تا به حال پیت بول داشتی که اینقدر راحت درباره روتوایلر قضاوت میکنی؟

اینم عکس دو نزاد جنجالی این بحث

http://www.iranmodern.info/upload6/302c196eeb.bmp

sir_mohammad
23 May 2007, 07:01 PM
البته لازم به ذکر هست که پیت بول کامیون رو میکشه .و خیلی کارهای دیگه بر خلاف جثه ای که داره واقعا قابل تحسینه .. ولی شاید من پیت بول خفن ندیدم که میگم روتوایلر میزنه ............پس مطمئن باشد که اگه بهم ثابت بشه پیت میزنه منم حرف حق رو قبول خواهم کرد

dash farshad
23 May 2007, 07:05 PM
خوب وقتی sir_mohammad میگه اگه بهش ثابت بشه حرف حق رو قبول میکنه پس معلومه که تعصبی نداره ..........البته ناگفته نماند منم به نظرم میاد که روتوایلر پیت بول رو میزنه ......بازم اگه کسی عکسی از جدال این 2 داره بزاره

Edalati
24 May 2007, 12:31 AM
قرار بود اینجا از نژاد و بیماری و قیمت و پت شاپها حرف بزنیم . نه اینکه بحث بشه فقط ماله سگهای جنگ
سعی کنیم در مورد چیزهای تبادل نظر کنیم که مفید باشه !

pooryab
24 May 2007, 02:51 PM
باز هم سئوال:icon_excl
می خواستم بدونم هزینه شناسنامه زدن و واکسیناسیون در دوره های مختلف برای سگ چقدره !؟
در کل خیلی خوب میشه اگر همه خرج های سگ رو( واکسیناسیون، کاشت میکروچیپ ، شناسنامه و ... ) اینجا قرار بدین و اینکه کاشت میکرو چیپ چه فایده ای داره؟:icon_twis

mohsen3544
24 May 2007, 03:10 PM
منم يه سئوال بکنم يکي از نشانه هاي ژرمن اصيل سيخ بودن گوشها تو تولگيه؟

dash farshad
24 May 2007, 08:05 PM

اگه به ژرمنهای اصیل تو عکسها دقت کنی همه گوشاشون بلنده و حالت سیخ داره
به نظر من میتونه یکی از دلایل ژرمن اصیل گوش بلند و سیخش باشه:icon_excl

pooryab
24 May 2007, 08:31 PM
اگه به ژرمنهای اصیل تو عکسها دقت کنی همه گوشاشون بلنده و حالت سیخ داره
به نظر من میتونه یکی از دلایل ژرمن اصیل گوش بلند و سیخش باشه:icon_excl
سگ من جرمن هست ( به قولی 20% دوبرمن قاطی داره):icon_razz
الان که 4 ماهش شده گوشاش سیخ شده و بلند هست ! پس نمیشه تنها به سیخ بودن و بلند بودن گوش ها برای تایین نژاد اکتفا کرد.!!! :icon_cool

dash farshad
24 May 2007, 11:14 PM
سگ من جرمن هست ( به قولی 20% دوبرمن قاطی داره):icon_razz
الان که 4 ماهش شده گوشاش سیخ شده و بلند هست ! پس نمیشه تنها به سیخ بودن و بلند بودن گوش ها برای تایین نژاد اکتفا کرد.!!! :icon_cool

ببین حرف شما متین ولی منم نگفتم که یه ژرمن 1005 اصیل یعنی گوشش دراز باشه ........یکی از مشخصه هاش اینه ...دقت کنی اینو گفتم :icon_cool

behnam atj
25 May 2007, 01:32 AM
امیدوارم من تازه وارد را بخاطر بحثی که راه انداختم ببخشید
اما اطلا عات در مورد هر چیز داشتن بسیار عالیست و بعضی مواقع لازم می شود که بعضی چیزها را قبل از افتادن اتفاق بدانیم که از جنگیدن سگ مورد علاقیتان بایک سگ قدرتمند دیگر جلو گیری کنید
یا هنگامی که یک دوبر من را برای نگهبانی گذاشته اید بدانید چه سگ دیگری از ان هم قدرتمند تر است

و خلاصه علوم شعبات گوناگون و موازی هم دارند که همگی هم لازم هستند و اطلاعات بالاخره موقعی بدرد خواهند خورد
البته من هم به طور قطع با جنگ انداختن حیوانات مخالفم

Edalati
25 May 2007, 01:39 AM
باز هم سئوال:icon_excl
می خواستم بدونم هزینه شناسنامه زدن و واکسیناسیون در دوره های مختلف برای سگ چقدره !؟
در کل خیلی خوب میشه اگر همه خرج های سگ رو( واکسیناسیون، کاشت میکروچیپ ، شناسنامه و ... ) اینجا قرار بدین و اینکه کاشت میکرو چیپ چه فایده ای داره؟:icon_twis

واکس مدلهای مختلفی داره . از 3گانه ایرانی داره تا 8 گانه آمریکایی
که از 5 تومان شروع میشه تا 15 تومان که 8گانه آمریکایی
شناسنامه هم بسته به کلینیک فرغ داره . از 1 هست تا 5 تومان
ضد انگل هم بعضی کلینیک ها رایگان بعضی جاها کاملش رو تا 2-3 تومان میگیرن
میکروچیپ هم از 10 تونان انجام میشه تا 40 تومان :icon_ques ( هیچ فرغی ندارند با هم فقط بستگی به پول دوستی اون دکتر داره ، چون خرید هر میکروچیپ 7500)
فایده میکروچیپ هم اینه که اولاً سگ یه هویت ثبت شده در اداره دام ایران داره و یه چیپستی داخل گردنش هست که با GPS قابل شناسایی و باعث میشه سگ دزدیده شده به راحتی شناسایی بشه :icon_cool

Edalati
25 May 2007, 01:50 AM

سلام . ژرمن یه سگ واقعاً تخصصی و تشخیص اصالت توله نیاز به تجربه بسیار بالا داره
سیخ بودن گوش تنها دلیل نیست . یه سگ میکس هم گوش سیخ میکنه
حالت مو . مدل دم . اندازه پوزه . قرار گیری پاها . حالت کمر و ...
کلاً معیارهای زیادی داره واسه اصالت:icon_ques
اگه میخوای ژرمن بگیری سعی کن کسی که حالیش بشه مشورت کنی
می تونین عکس توله ای که می خواهین بخرین رو برام ارسال کنین یا همینجا بذارین تا بگم چطوره و چقدر ارزش داره . ******* (http://www.Rashtpet.Com)
یا از رو سایت سگی که میخوای بگیری با ژرمن های دیگه مقایسه کن
من الان 8 تا توله دارم که اصالتشون خیلی خوبه و با شناسنامه و واکسن و درمان ضد انگل رایگان ارایه میدیم
اینم عکسشون:icon_wink
http://tanin.persiangig.com/Rasht%20Pet/german8.jpg

mohsen3544
25 May 2007, 07:49 AM
من معذرت ميخواما اين جمله اصالتشون خيلي خوبه ديگه چه صيغه اي هستش؟؟ يا اصيل هست يا نيست ديگه.نميدونم يکي ميگه ۷۰ درصد اصيله اون يکي ميگه ۹۰ درصد اصيل هستش يا ۲۰ درصد قاطي داره.يعني چي آخه؟ مگه اينجا کلينيک ژنتيکه؟؟!!

Nima Golshahi
25 May 2007, 08:46 AM
من معذرت ميخواما اين جمله اصالتشون خيلي خوبه ديگه چه صيغه اي هستش؟؟ يا اصيل هست يا نيست ديگه.نميدونم يکي ميگه ۷۰ درصد اصيله اون يکي ميگه ۹۰ درصد اصيل هستش يا ۲۰ درصد قاطي داره.يعني چي آخه؟ مگه اينجا کلينيک ژنتيکه؟؟!!

موضوع تاپيك رو يه بار ديگه بخون !
در ضمن از دادن پست هاي بيهوده بپرهيزيد ،اساتيد عزيز معناي اصيل بودن را براي اين دوستمون تفسير بفرماييد .

mohsen3544
25 May 2007, 09:19 AM
در ضمن از دادن پست هاي بيهوده بپرهيزيد ،اساتيد عزيز معناي اصيل بودن را براي اين دوستمون تفسير بفرماييد .

دوست عزيز من کاملا خوندم موضوع رو و من در پاسخ به پست قبلي اينو زدم.چون امروز همه پت شاپها معتقدند سگ اصيل دارن. در صورتي که من خبر دارم بعضي از اين دوستان سگهاي مريض و حتي رده خارج را با قيمت پايين وارد ميکنن. حالا بازم دم آقاي عدالتي گرم نميگه ۱۰۰ در صد اصيل!!

Edalati
25 May 2007, 12:05 PM

سلام . اصالت خوبه یعنی به یه فاکتورهای که ژرمن اصیل باید داشته باشه نزدیک تره
این که میگن 20% اینا همه چرت و پرت و فقط با آزمایش DNA می شه دقیق اصالت رو فهمید که فقط تهران دانشگاه دامپزشکی می تونه . اما می شه گفت ژرمن اما دوبرمن قاطی داره ، یعنی فاکتوری که مال دوبرمنه تو ژرمن دیده میشه و بهش میگن میکس . گرفتی چی میگم رفیق ؟

sparky
25 May 2007, 02:46 PM
این که میگن 20% اینا همه چرت و پرت و فقط با آزمایش DNA می شه دقیق اصالت رو فهمید که فقط تهران دانشگاه دامپزشکی می تونه . اما می شه گفت ژرمن اما دوبرمن قاطی داره ، یعنی فاکتوری که مال دوبرمنه تو ژرمن دیده میشه و بهش میگن میکس . گرفتی چی میگم رفیق ؟

سلام .آقا یه سوال ..یه موقع هست یه سگی میکس دوبرمن و ژرمنه ..یعنی یا پدرش ژرمنه یا مادرش ..حالا یه ژن از این میبره یه ژن از او ن ...حالا این که میگن 90% ژرمنه یعنی چی معنا نداره :icon_roll

mohsen3544
25 May 2007, 03:12 PM

اينکه به درد نميخوره!!:icon_idea

dash farshad
25 May 2007, 04:38 PM
به نظر من اگه من سگی داشته باشم که توش مثلا دوبرمن یا ........قاطی داشته باشه با جرمن ..دیگه نمیگم بهش جرمن ..هر کی ازم بپرسه میگم یه سگ دارم شبیه جرمنه ............ما بحثی به عنوان اصلاح نژاد داریم .....حالا شما سگتون دوبرمن قاطی داره ..دیگه نباید بگی من یه جرمن دارم .....جرمن فقط به نظر من به سگی گفته میشه که جرمن خالص داره ....مثل این میمونه که بگم من یه بولداگ دارم توش یه مقدار گریت دین قاطی داره :hahab: حالا به نظر شما سگ من بولداگه؟:194:

mohsen3544
25 May 2007, 05:49 PM
عجيبه واسم که اين پت شاپهاي مدعي چرا مثلا چند جفت ژرمن فوق اصيل رو وارد نميکنن و بعد تکثير کنن و به قيمت خوب به علاقمندان بفروشن؟؟ اينا دغدغه سگ دارن يا پول؟ پيدا کنيد پرتقال فروش را!!

sparky
25 May 2007, 06:49 PM

اقای مدیر عزیز ....بجای اینکه انقدر تند بیاد و کسی رو مخاطب حرف خودتون قرار بدید ...یکم بیاد کمک کنید به دوستان تا تاپیک حیوانات خانگی از این حرکتی که توش داره انجام میشه باز نمونه ......اولا این اقا موضوع تاپیک رو خونده بعد اظهار نظر کرده .....بعدش هم هر کسی به اندازه خودش استاد هست ..این دلیل نمیشه که بگید اساتید به این اقا توضیح بدن ..........مدیران به جای نظارت اینجوری بیان یکم توی این بحثها نظر بدن چیزی از شان مدیریتی آنها کم نمیشه ..البته امید دارم این حرف من رو توهین تلقی نکنید ........:icon_cool

در مورد این صحبت آخر به نظر من تو ایران کسی دل نمی سورزونه ...بعضی پت شاپها عادت کردن حیوانات قاطی بفروشن ..بعضی از مردم ما هم که انگار نه انگار بدون تحقیق و چیزی میرن سگ رو میخرن ..حالا اون پت شاپ وقتی میبینه با هزینه کم و حیوان عادی داره پول در میاره چه لزومی داره بره چند هزار دلار سگ بخره بیاره تو ایران اصلاح کنه این نژادهای قاطی رو .....(البته منظورم شخص خاص نیست یا پت شاپ خاصی کلی گفتم ) :icon_cool

Edalati
25 May 2007, 10:04 PM
عجيبه واسم که اين پت شاپهاي مدعي چرا مثلا چند جفت ژرمن فوق اصيل رو وارد نميکنن و بعد تکثير کنن و به قيمت خوب به علاقمندان بفروشن؟؟ اينا دغدغه سگ دارن يا پول؟ پيدا کنيد پرتقال فروش را!!

ببین اگه ما یا بقیه همکارا ژرمن نمیاریم فقط یه دلیل داره !
ژرمن خوب با مدارک و آزمایش خون که 100% اصیل باشه جفتش تا 1500.000 در میاد !
باز اینش هیچی ! میگیم سرمایه می زاریم بعد که توله آورد سود میکنیم
الان 2تا مشکل هست یکی پولش
دوم اینکه من زمانی که توله داشته باشم شما تولی 400 می خری؟
همه عادت کردن که ژرمن بخرن فوقش 150 تومن . حالا اگه بگم این توله 400 میگن گرون فروشه !
خیلی از مردم ما چیزی از اصالت نمیدونن ! مخصوصاً که ژرمن تو ایران زیاده و وارداتی هم شبیه همین ژرمنهای اینجاست اما استاندارد کامل:icon_mrgr انشاالله که متوجه شده باشین مشکل چیه !
با اون 1500 میشه 1 جفت گریت دین خرید که فقطی توله آورد راحت هر قلاده رو 500 بدی
پس کسی سرمایش رو به خطر نمی ندازه:icon_cool

Edalati
25 May 2007, 10:45 PM
سلام .آقا یه سوال ..یه موقع هست یه سگی میکس دوبرمن و ژرمنه ..یعنی یا پدرش ژرمنه یا مادرش ..حالا یه ژن از این میبره یه ژن از او ن ...حالا این که میگن 90% ژرمنه یعنی چی معنا نداره :icon_roll

ببین سگ ناخالص حتماً نباید پدر مادرش متفاوت باشند که ممکن مثلاً مادرش میکس باشه پدرش ژرمن . اینجوری میشه درجه شباهتش به ژرمن بیشتر میشه اما به خاطر نا خالصی تو اجداد میشه میکس ژرمن

mohsen3544
25 May 2007, 10:57 PM
پس کاسبيه!!مرسي از اظهار نظرتون!

Nima Golshahi
26 May 2007, 02:49 AM
اقای مدیر عزیز ....

من مدير نيستم دوست عزيزم.. تذكري داده شد و تمام.. به ادامه بحث ميپردازيم دوست مهربانم..

sparky
26 May 2007, 05:12 PM
ok دوست عزیز آخه شما اینقدر با لحن خشن پیغام دادید که گفتیم چه خبره ..باشه به بحثمون میپردازیم

1 سوال دیگه اینکه از بین هاسکی و ژرمن کدوم بهتره برای نگهداری در منزل یا حیاط؟حالا اونی که از بین این 2 تا انتخاب شده به نظر شما ..با بردر کولی نیز مقایسه ای کنید

Edalati
26 May 2007, 08:08 PM
ok دوست عزیز آخه شما اینقدر با لحن خشن پیغام دادید که گفتیم چه خبره ..باشه به بحثمون میپردازیم

1 سوال دیگه اینکه از بین هاسکی و ژرمن کدوم بهتره برای نگهداری در منزل یا حیاط؟حالا اونی که از بین این 2 تا انتخاب شده به نظر شما ..با بردر کولی نیز مقایسه ای کنید

هر دو مناسبن . ژرمن سازگار تره . هاسکی آرومتر و زیبا تره
بقیش بر میگرده به جیب آدم :icon_arro
بردر کولی هم ندیدم اما از کتابها و مقالات فهمیدم تو خونه اذیت میکنه چون انرژی بسیار زیادی داره و مرتب باید بهش بازی و کار بدی

dash farshad
27 May 2007, 03:18 AM
آقا یه چیزی چند وقته ذهن منو مشغول کرده ..........چرا وقتی میخوان بگن سگی خوبه زود میگن وارداتیه!!!! میدونم برای چی میگن ...من از این ناراحتم چرا نباید یکی بیاد یه سرمایه بزاره نهایتش 2میلین تومان بره یه جفت ژرمن توپ بیاره ........بعد بیاد بگه توله ای 400000 تومان ...باور کنید که اگه یکسی براش اصالت مهم باشه حاظر بالای 400 هم پول بده ..تا وقتی که با این طرز فکر بریم جلو هیچ موقع تو ایران کسی سگ خوب نصیبش نمیشه

sir_mohammad
27 May 2007, 03:32 AM
اینم خدمت دوستان علاقمند به ژرمن ....در این عکس انواع ژرمنها موبلند و .......دیده میشه ........البته بماند که تو ایران هم هست یا نه (که البته بعید میدونم کسی تو ایران داشته باشه )

http://www.iranmodern.info/upload6/f8c55ffaa9.jpg

*** نا گفته نماند من خودم ار این نژاد خیلی خوشم میاد .....به نظر من بیشترین تربیت پذیری رو با حداقل کمترین مشکل میتونه در بین سگهای گارد داشته باشه:icon_surp

sparky
27 May 2007, 03:44 AM
هر دو مناسبن . ژرمن سازگار تره . هاسکی آرومتر و زیبا تره
بقیش بر میگرده به جیب آدم :icon_arro
بردر کولی هم ندیدم اما از کتابها و مقالات فهمیدم تو خونه اذیت میکنه چون انرژی بسیار زیادی داره و مرتب باید بهش بازی و کار بدی

اگه موضوع کاره تا دلت بخواد کار داریم بدیم دست کولی که خودش خسته بشه ....حالا چرا تو ایران پیدا نمیشه ...بیشتر فیلمهای خارجی از کولی برای سگهای گله استفاده میکنن:icon_smil

dash farshad
27 May 2007, 11:30 AM
ای ول تو این عکس نژادهای خوب زرمن معلومه ..به نظر من همشون قشنگن ولی سمت چپی یه چیز دیگست...................بعدش کدوم؟

Edalati
27 May 2007, 01:03 PM
آقا یه چیزی چند وقته ذهن منو مشغول کرده ..........چرا وقتی میخوان بگن سگی خوبه زود میگن وارداتیه!!!! میدونم برای چی میگن ...من از این ناراحتم چرا نباید یکی بیاد یه سرمایه بزاره نهایتش 2میلین تومان بره یه جفت ژرمن توپ بیاره ........بعد بیاد بگه توله ای 400000 تومان ...باور کنید که اگه یکسی براش اصالت مهم باشه حاظر بالای 400 هم پول بده ..تا وقتی که با این طرز فکر بریم جلو هیچ موقع تو ایران کسی سگ خوب نصیبش نمیشه

آره ! مد شده همه میگن سگ وارداتی داریم همراه با پاسپورت بعد نگاه میکنی میبینی پاسپورت قلابی و تو ایرن چاپ شده . یا اینکه وارداتی هست اما مثلاً از ارمنستان که از لحاظ سگ از ایران هم ضعیفتره
پس وارداتی دلیل بر خوب بودن نیست !:icon_roll
در مورد سرمایه هم که گفتی شما پول بده من فردا 1 جفت میارم ! داداش فرهاد تو ایران با سگ از در خونه بیای بیرون میگیرنت ! طرز فکر اینجوریه ! اینجا ایرانه و همه مردم این باور رو ندارند که سگ بهترین دوسته آدمه ! به هر حال به زودی 1جفت جرمنه توپ از مجارستان میاریم :icon_cool

sir_mohammad
27 May 2007, 09:51 PM
آقا یه چیز نسبتا جالبی همین دیروز اتفاق افتاد گفتم بد نیست تعریف کینم برای دوستان.....حدودا 3..4 تا کارخانه اونرتر از مرغداری ما یه کارخانه ای هست که توش قوطی رنگ تولید میکنن ...من با پسر صاحب کارخانه رفیقم ...بدبخت 1 جفت ژرمن خریده بود 3 سال پیش .....خیلی هم ژرمنهای خوبی بود ...دیروز صبح بوده که یکی از زرمنها بر اٍثر بی توجهی نگهبان به بیرون از کارخانه میره ....سگ کارخانه بغلی هم از این سگهای متفرقه بوده (خودشون بهش میگن عراقی) با این ژرمن درگیر میشه و این بدبخت بشدن آسیب میبینه ...............از ناحیه دست و بعضی از جاهای بدنش هم که خون .......................حالا این رفیقه ما کارد بزنی خونش در نمیاد ........اول قصد کشتن سگ بغلی رو داشت ..با صحبتهائی که شد قرار شد یه پیت بول براش پیدا کنیم بخره ..فقط به این نیت که بزرگش کنی دیوونه بارش بیاره ...تلافی این حادثه رو رو سگ بغلی در بیاره .....البته من خودم با جدال سگ مخالفم ولی اگه شما بیاد ببینید که این رفیق ما چه حالی داره خودتون هم پول میزارید تا زودتر این پیت بول رو بخریم ............:164: ...اگه بتونم عکسی از این سگ عراقی بگیرم حتما براتون میزارم ...پخی نیست ولی رفیق ما به خونش تشنه هست ..البته فکر کن با یه دوبرمن هم کارش راه بیفته ..ولی گفتیم کار از محکم کاری عیب نمیکنه ..یدفعه بره یه سگ FIGHT بگیره بهتره:icon_twis

sir_mohammad
27 May 2007, 09:59 PM
اینهم عکس دو نزاد که من جفتشون رو هم دوست دارم ....

http://www.iranmodern.info/upload6/1cb42b09b3.bmp

behnam atj
27 May 2007, 10:54 PM
اقا رو دست این پیت بول سگ دیگری هم هست
راستی اگر یگ دوبر من را با گریت دین جفت بدهند نتیجه چه چیزی می شود
به عبارت دیگر ایا سگهای ترکیبی قدرتمند تر از پیت بول هم وجود دارد

dash farshad
28 May 2007, 12:05 AM

اگه یه پیت بول اینجوری تو ایران پیدا بشه تو جنگ رو دستش نیست .........بعد از پیت بول روتوایلر خیلی عالیه ........البته جاهائی هم شنیدم که روتوایلر پیت بول رو هم زده (ناگفته نماند) در همه موارد صدق نمیکنه که بتونه روتوایلر رو بزنه ولی تو جنگ واقعا عالیه ..کله شق به تمام معناست:icon_conf

sir_mohammad
28 May 2007, 12:18 AM

دوست عزیز ناگفته نماند استافورد بول تریر هم جزئ سگهای جنگ حساب میشه و مثل پیت بول حتی بیشتر از اون کله شقه ..ولی زورش به پای پیت نمیرسه ....استافورد هم از جدال با سگهای دیگه خوشش میاد ...اینم عکسش ..کوچیکتر و ریزتر از پیت بول هست

http://www.iranmodern.info/upload6/a4f602d5a0.jpg

mohsen3544
28 May 2007, 02:20 PM
آره ! مد شده همه میگن سگ وارداتی داریم همراه با پاسپورت بعد نگاه میکنی میبینی پاسپورت قلابی و تو ایرن چاپ شده . یا اینکه وارداتی هست اما مثلاً از ارمنستان که از لحاظ سگ از ایران هم ضعیفتره
پس وارداتی دلیل بر خوب بودن نیست !:icon_roll
در مورد سرمایه هم که گفتی شما پول بده من فردا 1 جفت میارم ! داداش فرهاد تو ایران با سگ از در خونه بیای بیرون میگیرنت ! طرز فکر اینجوریه ! اینجا ایرانه و همه مردم این باور رو ندارند که سگ بهترین دوسته آدمه ! به هر حال به زودی 1جفت جرمنه توپ از مجارستان میاریم :icon_cool

پس ما وايستيم اينا بزان!! :icon_arro راستي قيمت يه توله از همين مجارستان چند در مياد؟؟:icon_idea

behnam atj
28 May 2007, 07:41 PM
ببخشید که من هی سوال می کنم
ولی اگر بعضی چیزها را بخواهم امتحان کنم سالها ممکن است به طول بیانجامد ولی حالا که اینجا افرادی هم پیک خودم پیدا کرده ام گفتم بهتر است بپرسم لطفا اگر شما با این موارد برخورد کرده اید جواب بدهید
شاید هم بهتر باشد یک تایپیک جدید باز کنیم که موضوع این تایپیک هم منحرف نشود
به هر حال مو ضوع در باره دو چیز است

یکی اینکه حیوانات هیبریدی بیشتر به پدرشان می روند یا به مادرشان
من شنیده ام خلق و خوی بیشتر به نر می رود و جثه و تیپ به ماده
حالا منظور من این است که از ترکیب گریت دین ماده با پیت بول نر یا بول تربر نر می توان به حیوانی قوی با خلق و خوی تهاجمی رسید

سوال دومم هم این است که شما تا بحال چه نزادهای ترکیبی از سگهای گارد دیده اید و چه مشخصاتی داشته اند

البته این نوشته ها به این معنی نیست که من می خواهم یک سگ پرورش دهم و انرا بجان بقیه سگها بیاندازم و این طوری تفریح کنم بلکه منظورم در درجه اول داشتن اطلا عات بیشتر و در ثانی داشتن یک سگ واقعا بی همتا است که اگه یک دفعه یک جایی رفتید یک ادم مریض قلاده سگها یش را باز کرد نریزند روی سر سگ مورد علاقه تان و در بهترین حالت زخمیش کنند

pooryab
28 May 2007, 09:18 PM
میشه قیمت سبد حمل سگ رو بگذارین؟
برای یه جرمن شیپرد 4 ماهه؟
اگر هم عکسش رو بدین ممنون میشم

Edalati
28 May 2007, 11:25 PM
پس ما وايستيم اينا بزان!! :icon_arro راستي قيمت يه توله از همين مجارستان چند در مياد؟؟:icon_idea
جرمن با مدارک از کلاب مجارستان 800 تا 1200 در میاد
قابل به ذکر که 300 تومان هم میشه جرمن وارد کرد !
واسه یکی از دوستام آوردم 1.100 دراومد اما نگاش کنین:icon_wink
http://tanin.persiangig.com/Rasht%20Pet/Sparki.jpg

Edalati
28 May 2007, 11:47 PM
ببخشید که من هی سوال می کنم
ولی اگر بعضی چیزها را بخواهم امتحان کنم سالها ممکن است به طول بیانجامد ولی حالا که اینجا افرادی هم پیک خودم پیدا کرده ام گفتم بهتر است بپرسم لطفا اگر شما با این موارد برخورد کرده اید جواب بدهید
شاید هم بهتر باشد یک تایپیک جدید باز کنیم که موضوع این تایپیک هم منحرف نشود
به هر حال مو ضوع در باره دو چیز است

یکی اینکه حیوانات هیبریدی بیشتر به پدرشان می روند یا به مادرشان
من شنیده ام خلق و خوی بیشتر به نر می رود و جثه و تیپ به ماده
حالا منظور من این است که از ترکیب گریت دین ماده با پیت بول نر یا بول تربر نر می توان به حیوانی قوی با خلق و خوی تهاجمی رسید

سوال دومم هم این است که شما تا بحال چه نزادهای ترکیبی از سگهای گارد دیده اید و چه مشخصاتی داشته اند

البته این نوشته ها به این معنی نیست که من می خواهم یک سگ پرورش دهم و انرا بجان بقیه سگها بیاندازم و این طوری تفریح کنم بلکه منظورم در درجه اول داشتن اطلا عات بیشتر و در ثانی داشتن یک سگ واقعا بی همتا است که اگه یک دفعه یک جایی رفتید یک ادم مریض قلاده سگها یش را باز کرد نریزند روی سر سگ مورد علاقه تان و در بهترین حالت زخمیش کنند

اصلا نمیشه گفت سگ دورگه به پدر میره یا مادر ( پس اون چیزی که شنیدی غلطه)
در کل سگ میکس ارزش نداره ! حتی اگه بهترین سگ باشه
گریت دین و پیت بول هم اندازه هم نیمشن واسه جفت گیری ! اگه هم تلقیح مصنوعی بشه فکر نکنم چیز جالبی در بیاد :icon_twis

Edalati
28 May 2007, 11:53 PM
میشه قیمت سبد حمل سگ رو بگذارین؟
برای یه جرمن شیپرد 4 ماهه؟
اگر هم عکسش رو بدین ممنون میشم

http://www.rashtpet.ir/images/sale/tools/box.jpg
این مدلهای مختلف باکس حمل . از 30 تومان هست تا 50 تومان
این پاینی سمت چپ فکر کنم جرمن 4 ماه جا بشه ( 45 تومن)

dash farshad
29 May 2007, 02:36 AM
بول تریر از پیت بول کله شق تره؟ البته من خودم شنیدم که هست//آقای عدالتی شما پیت بول یا بول تریر داشتی تا حالا ؟برخورد داشتی باهاشون

Edalati
29 May 2007, 08:43 AM
بول تریر از پیت بول کله شق تره؟ البته من خودم شنیدم که هست//آقای عدالتی شما پیت بول یا بول تریر داشتی تا حالا ؟برخورد داشتی باهاشون

به نظر من و طبق آماری که دارم پیت هم زورش بیشتره هم دیوانه تره . بول تریر فقط دیوانست و زور پیت رو نداره
من تا الان 2تا پیت بول دیدم . یکی تو تهران دست یه آقایی که واقعاً نمی تونست کنترلش کنه
یارو رو با خودش به راحتی میکشید
یکی هم خودمون از ارمنستان وارد کردیم واسه مشتری 400 تومان دادیم بهش :icon_excl
بول تریر ندیدم تا حالا

mohsen3544
29 May 2007, 01:16 PM
جرمن با مدارک از کلاب مجارستان 800 تا 1200 در میاد
قابل به ذکر که 300 تومان هم میشه جرمن وارد کرد !
واسه یکی از دوستام آوردم 1.100 دراومد اما نگاش کنین:icon_wink

اين شد سگ آدم کيف ميکنه فقط نيگاش کنه!! آقا زود تر بيارين ما توله هاشو بخريم از شما!!الان از اينا گير نمياد؟؟

Edalati
29 May 2007, 02:03 PM
اين شد سگ آدم کيف ميکنه فقط نيگاش کنه!! آقا زود تر بيارين ما توله هاشو بخريم از شما!!الان از اينا گير نمياد؟؟

این عکس ماله 8 ماهگیشه . الان 15 ماه داره . توله آورد حتماً اطلاع میدم ( البته این نره ها :icon_arro )

pooryab
29 May 2007, 02:29 PM
قیمت این سبد ها خیلی بالا هست به نظر شما برای جا بجایی یک سگ به شهر دیگه باید چه کار کرد؟

mohsen3544
29 May 2007, 04:24 PM
این عکس ماله 8 ماهگیشه . الان 15 ماه داره . توله آورد حتماً اطلاع میدم ( البته این نره ها :icon_arro )

يعني جفت گيري کرده؟ ماده اش هم اگه اينجوري باشه که توله هاش محشرن!!راستي چرا اين سگا رو شما تو سايتتون نزديد تو بخش فروش؟!!

dash farshad
29 May 2007, 06:21 PM
یادم میاد تو یکی از پستهاتون نقل قول کرده بودید از sir mohammad که گفته بود ایرانمهر خوبه ..شما گفته بودید که به شرطی که هون عکس سگی که بهتون نشون میده همون رو بهتون بفروشه/....حالا شما چطور تضمیبن میدید که توله ژرمنی که ما میخریم حتما توله های این سگ باشن که تو عکس هست ؟

Edalati
29 May 2007, 07:17 PM
قیمت این سبد ها خیلی بالا هست به نظر شما برای جا بجایی یک سگ به شهر دیگه باید چه کار کرد؟

کدوم شهری و میخوای کجا بفرستی ؟ یه عکس از سگت بزار اندارش رو ببینم

Edalati
29 May 2007, 07:22 PM
يعني جفت گيري کرده؟ ماده اش هم اگه اينجوري باشه که توله هاش محشرن!!راستي چرا اين سگا رو شما تو سايتتون نزديد تو بخش فروش؟!!

تا الان جفت مخورده . واسه چی بزنیم فروشگاه اخه ؟ اینو که فروختیم و مال کس دیگس
اما توله بیاره میزنیم

Edalati
29 May 2007, 07:25 PM
یادم میاد تو یکی از پستهاتون نقل قول کرده بودید از sir mohammad که گفته بود ایرانمهر خوبه ..شما گفته بودید که به شرطی که هون عکس سگی که بهتون نشون میده همون رو بهتون بفروشه/....حالا شما چطور تضمیبن میدید که توله ژرمنی که ما میخریم حتما توله های این سگ باشن که تو عکس هست ؟

ما زمانی که توله به دنیا میاد همراه پدر مادرشون عکس میگیریم . اگه هم کسی بخواد میتونه بیاد ببینه:icon_cool
مثل توله های الان که داریم با مادرشون عکس گرفتیم
http://tanin.persiangig.com/Rasht%20Pet/German-Khordad.jpg

mohsen3544
29 May 2007, 11:02 PM
تا الان جفت مخورده . واسه چی بزنیم فروشگاه اخه ؟ اینو که فروختیم و مال کس دیگس
اما توله بیاره میزنیم

کي ميخواين جفت بزنين??:icon_lol: واقعا اين سگ آدمو وسوسه ميکنه!!:icon_twis

dash farshad
30 May 2007, 01:11 AM
آقای عدالتی ....چند تا سوال......1:چرا این سگ ماده رو از بغل ایستاده عکس نمیندازید؟میدونم واینیمسته ولی شما مجلورش کنید وایسه بتوینم براندازش کنیم
2:پیت بول چرا نمیشه برای نگهبانی استفاده کرد؟
3:چرا بول تریر با اینکه سگ جنگه ولی جزئ سگهای نگهبان حسابش میکنن؟
4:آیا واقعا مهار کردن پیت بول برای صاحبش هم سخته؟
5:آیا پیت بول فقط برای صاحبش میتونه همراه خوبی باشه؟یعنی نمیشه با خانواده اجتماعیش کرد؟
6:اگه فرضا یه دزدی بیاد تو یه حیاط که توش پیت بول ول باشه عکساعمل پیت رو با روتوایلر مقایسه کنید......tnx

Edalati
30 May 2007, 01:22 AM
آقای عدالتی ....چند تا سوال......1:چرا این سگ ماده رو از بغل ایستاده عکس نمیندازید؟میدونم واینیمسته ولی شما مجلورش کنید وایسه بتوینم براندازش کنیم
2:پیت بول چرا نمیشه برای نگهبانی استفاده کرد؟
3:چرا بول تریر با اینکه سگ جنگه ولی جزئ سگهای نگهبان حسابش میکنن؟
4:آیا واقعا مهار کردن پیت بول برای صاحبش هم سخته؟
5:آیا پیت بول فقط برای صاحبش میتونه همراه خوبی باشه؟یعنی نمیشه با خانواده اجتماعیش کرد؟
6:اگه فرضا یه دزدی بیاد تو یه حیاط که توش پیت بول ول باشه عکساعمل پیت رو با روتوایلر مقایسه کنید......tnx

یا علی:icon_twis
1:چسم حتماً میگیریم فعلاً که توله داره نمیشه اذیتش کرد
2: میشه واسه نگهبانی استفاده کرد اما سرعت عمل و واکنشش پایین
3: سگها ممکن چندین کاربرد داشته باشند ! مثل جرمن که 100 تا کاربرد داره:icon_arro )
4: باید کامل تربیت بشه . اما اگه بخواد به راحتی صاحبش رو میندازه زمین ( البته خیلی از سگها اینجوری هستند و بستگی به زور صاحبشون داره)
5:کلاً پیت سگ بد اخلاقی اما روش کار بسه اجتماعی هم میشه
6:پیت یه مقدار دیر متوجه وردش میشه اما روت با کوچکترین حرکت بغل طرف میرسه در کل هر 2 طرف و میکشن اما باز روت بهتره

dash farshad
30 May 2007, 01:31 AM
بول تریر میشه برای نگهبانی استفاده کرد......من که دیدم جزئ سگهای نگهبان حساب میشه...اینم بگو شما که زحمت کشیدی

Edalati
30 May 2007, 01:43 AM
بول تریر میشه برای نگهبانی استفاده کرد......من که دیدم جزئ سگهای نگهبان حساب میشه...اینم بگو شما که زحمت کشیدی

نمی دونم کجا خوندی که بول تریر نگهبان محسوب میشه
اما ما کلاً تو تقسیم بندی جهانی 12 تا سگ داریم که گارد هستند
1.German Shepherd
2.Great Dane
3.Boxer
4.Doberman
5.St.Bernard
6.Rottweiler
7.Mastiff
8.Bull mastiff
9.Collie
10.Samoyd
11.Schnauzer
12.Welsh Corgi
امیدوارم این بتونه کمک کنه !

mohsen3544
30 May 2007, 06:49 PM
آقاي عدالتي حالا که فعلا شما اينجا دارين دل دوستداران سگ رو ميبرين لطفا عکسهاي بيشتري از هر توله تو سايتتون و اينجا بزارين هم به نفع شماست هم ما زود تر هوايي ميشيم!!:icon_surp :icon_idea

Edalati
30 May 2007, 07:02 PM
آقاي عدالتي حالا که فعلا شما اينجا دارين دل دوستداران سگ رو ميبرين لطفا عکسهاي بيشتري از هر توله تو سايتتون و اينجا بزارين هم به نفع شماست هم ما زود تر هوايي ميشيم!!:icon_surp :icon_idea

عکس از توله هر نژادی میخواهین بگین ، چشم میزارم

mohsen3544
30 May 2007, 07:12 PM
فعلا که ژرمن رو بورسه!!:icon_wink

Edalati
30 May 2007, 07:57 PM
فعلا که ژرمن رو بورسه!!:icon_wink

این فایل شامل 40 تا عکس جرمن شپرد زیبا و اصیل
فکر کنم حسابی سیرت کنه :icon_cool
فایل زیپ با ویندوز Xp یا برنامه های دیگه مثل Winzip & winRar باز میشه :icon_wink

http://tanin.persiangig.com/Rasht%20Pet/German%20Shepherd.zip

Ronan
31 May 2007, 04:34 AM
اطلاعات كم من هم ميگه سگ خوشگل و تك فقط Great Dane اون هم چيزايي كه توي

ايتاليا و فرانسه هستش مثل اين : ( الان گفت حجم فايل زياده اما بعدا ميزارم كه ببينيد )

در مورد ديوونگي و قوي بودن بيش از حد Rotweiller و ديوونگي محض و سرعتي بودن

Doberman و آچار فرانسه كه همه اينها رو با هم داشته باشه يكم بيشتر و كمتر German

لطف کنید از موضوع بحث خارج نشید.

ارادتمند
انوش

pooryab
31 May 2007, 03:27 PM
عکس از الانش ندارم این عکس مال یک ماه پیشه
می خوام از شیراز ببرمش اصفهان ( ویلاشهر)

Edalati
31 May 2007, 10:59 PM
عکس از الانش ندارم این عکس مال یک ماه پیشه
می خوام از شیراز ببرمش اصفهان ( ویلاشهر)

زنگ بزن به اطلاعات فرودگاه شیراز راهنمییت میکنن . 20 تومان فکر کنم هزینه داشته باشه

mohsen3544
1 June 2007, 09:15 AM
عکسهاي ژرمن خوب بود اما من منظورم عکسهاي بيشتري از ژرمن هاي مولد خودتون و يا توله هاي موجود در پوزيشن هاي مختلف بزارين.

Edalati
3 June 2007, 02:05 AM
نظرتون راجع به این پسر خوشکل چیه ؟:big_smileb:
http://tanin.persiangig.com/Rasht%20Pet/german-Jorji%20Son.jpg

mohsen3544
5 June 2007, 04:31 PM
دوستان متخصص در مورد اصالت اين سگ بگن.راستي اينجا رو چرا سکوت گرفته؟؟

pooryab
5 June 2007, 11:28 PM
خیلی شبیه سگ منه !!!

Edalati
6 June 2007, 08:46 PM
خیلی شبیه سگ منه !!!

:icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis
شبیه که بله چون سگ شما هم جرمن داره توش داره
اما خوب نا خالصی نداره :icon_cool

mohsen3544
7 June 2007, 10:57 AM
به نظر منم اصلا شبيه نيست. حالا آقاي عدالتي اين چند درصد ژرمن هستش؟؟ :icon_razz :icon_arro عکس پدر و مادرش رو دارين؟؟

pooryab
7 June 2007, 01:24 PM
اگه من صاحب سگم :confident:
میگم سگم خیلی شبیه اینه !!! :victory:( البته قصد مقایسه ندارم )

pooryab
7 June 2007, 01:49 PM
این هم یه عکس از چند روز پیشش :icon_razz

http://i11.tinypic.com/4p0qfx5.jpg

Edalati
7 June 2007, 02:39 PM
به نظر منم اصلا شبيه نيست. حالا آقاي عدالتي اين چند درصد ژرمن هستش؟؟ :icon_razz :icon_arro عکس پدر و مادرش رو دارين؟؟

سلام . اینکه بگیم چند % اصیله حرف چرتی چون فقط یه جا تو ایران میتونه اینو بگه ( دانشکده دامپزشکی تهران)
اما ما بررسی میکنیم ببینیم چی کم داره و چی نباید داشته باشه
این سگ فقط یه چیز از سگهای اصیل کم داره اونم موهاشه که کوتاه
اما رنگ و مدل مو ، گوش ، پوزه اینا میزونه و در کل تو ایران میشه گفت سگ اصیله:icon_surp
عکس والدین هم نداریم چون ماله خودمون نبود. دیدم اصیله از رو دست خریدمش و دیروز هم فروختمش
بول داگ آمریکایی وارد کردیم :icon_arro خیلی عشقه :icon_wink :icon_wink
http://tanin.persiangig.com/Rasht%20Pet/amrican-Bull-dog.jpg
ایتم والدینش که 2تا از معروفترین بول داگهای جهانند
من که خیلی حال کردم :icon_wink شما هم نظر بدین
http://tanin.persiangig.com/Rasht%20Pet/bulldog.jpg

mohsen3544
7 June 2007, 07:55 PM
آقا يه کم راجب اين نژاد بگو. تو مايه هاي روت و دوبر هستش؟

Edalati
8 June 2007, 01:19 AM
آقا يه کم راجب اين نژاد بگو. تو مايه هاي روت و دوبر هستش؟

نه اینا سگ گارد حساب نمیشن اما تو حیاط خونه میشه ازش استفاده کرد
در کل سگهای مهربونی هستن که واسه صاحبشون میمیرن . یه چیزی ته مایه های باکسر :icon_wink

McAcE
8 June 2007, 05:15 PM
سلام اقای عدالتی من چند تا سوال دارم
من می خوام سگ بخرم سگ نژاد تریر (البته فکر کنم نژاد شیتسو تریر) سگی که میخوام سگ سفید پشمالو شدید به طوری که چشماش به زور دیده بشه .... تو تهران کلینک رفتم تو شهدستانم رفتم اما همشون توله های 2 ماهه 1 ماهه که وقتی بزرگ میشن معلوم نیست اصلا اونی میشن که من میخوام یا نه (بعضیا میگفتند اسکای تریر بگیر بعضی ها هم وایت تریر) تو این کلینیک ها عکس هایی رو نشون میدادن یا پدر مادرشون حالا چقدر راست میگن خدا میدونه شما با این مسئله چطور با مشتریانتون برخورد میکنید ایا سگ دلخواهمو میتونم از شما بگیرم یا نه اصل بودن سگ چی ؟ خیلیا میگفتن ما وارد نمیکنم سگ تیریر 200000 هزار تومانی رو بدیم 400000 تومان و دروغ هم نمیگیم خیلیا هم میگفتن و ارد میکنیم (منجمله ارمنستان) و قیمتاشونهم حول هوش 300 تا 400 بود
اگه ممکنه قیمت هاتونو به من پی ام بدید بقیه سوال هام رو یا تو این تایپیک یا تایپیک سگ های خانگی با نقل قول پاسخ بدید ممنون
البته من قبلا شیتسو داشتم ولی از کلینیک تا حالا تجربه ی خرید سگ نداشتم بین این دو نژاد هم یکمی موندم....
با تشکر از راهنماییتون

Edalati
8 June 2007, 05:29 PM
سلام اقای عدالتی من چند تا سوال دارم
من می خوام سگ بخرم سگ نژاد تریر (البته فکر کنم نژاد شیتسو تریر) سگی که میخوام سگ سفید پشمالو شدید به طوری که چشماش به زور دیده بشه .... تو تهران کلینک رفتم تو شهدستانم رفتم اما همشون توله های 2 ماهه 1 ماهه که وقتی بزرگ میشن معلوم نیست اصلا اونی میشن که من میخوام یا نه (بعضیا میگفتند اسکای تریر بگیر بعضی ها هم وایت تریر) تو این کلینیک ها عکس هایی رو نشون میدادن یا پدر مادرشون حالا چقدر راست میگن خدا میدونه شما با این مسئله چطور با مشتریانتون برخورد میکنید ایا سگ دلخواهمو میتونم از شما بگیرم یا نه اصل بودن سگ چی ؟ خیلیا میگفتن ما وارد نمیکنم سگ تیریر 200000 هزار تومانی رو بدیم 400000 تومان و دروغ هم نمیگیم خیلیا هم میگفتن و ارد میکنیم (منجمله ارمنستان) و قیمتاشونهم حول هوش 300 تا 400 بود
اگه ممکنه قیمت هاتونو به من پی ام بدید بقیه سوال هام رو یا تو این تایپیک یا تایپیک سگ های خانگی با نقل قول پاسخ بدید ممنون
البته من قبلا شیتسو داشتم ولی از کلینیک تا حالا تجربه ی خرید سگ نداشتم بین این دو نژاد هم یکمی موندم....
با تشکر از راهنماییتون

ببینید اگه سگ میخوای که خیال جم بدونی که اون چیزی میشه که میخوای باید سن بالاتر بگیری . یا از جایی بگیر که پیش پدر مادر باشه و بدونی چی در میاد
مسله واردات هم درسته میشه متثلاً اسکای تریر اصیل آورد که تا 400 در میاد
به نظر من باز هم شیتزو بگیری بهتره هم اصیله هم سایزش گوچیکه

Edalati
14 June 2007, 02:59 PM
واقعاً در تعجبم!!!:doubt: چرا یهو اینجا متروکه شده ؟!
عاشقای سگ بیخیال عشق شدن؟:(

pooryab
15 June 2007, 07:08 PM
علت افتادن دندون سگ چی می تونه باشه !؟
آیا این مسئله طبیعی هست ؟

Edalati
16 June 2007, 12:05 AM
علت افتادن دندون سگ چی می تونه باشه !؟
آیا این مسئله طبیعی هست ؟

سنش چقدره ؟
چیز طبیعی نیست ! میتونه بخاطر سن زیاد باشه
یا خودرن چیز سفت که باعث شکستن بشه:icon_twis
به هر حال بهتره به دامپزشک نشون بدی رفیق:icon_cool
اصلاً هدفم تبلیغ نیست !!!!!!!!!!!!!!!
سگهای با حالی رو فروشگاه . اگه دوست دارین نگاه کنین . سگهای باحالی هست ( در حال حاضر )
http://www.rashtpet.ir/Guard%20dog.htm
باز میگم چون عکسای باحالی هست گفتم ببینید

pooryab
16 June 2007, 12:43 AM
سنش که میشه گفت توله هست 5 ماه !!!
به نظر شما این مسئله براش مشکل ساز میشه !؟

Nima Golshahi
16 June 2007, 10:48 AM
http://www.rashtpet.ir/images/sale/amrican-Bull-dog.jpg

خيلي خوشگلن..

Edalati
16 June 2007, 11:46 AM
سنش که میشه گفت توله هست 5 ماه !!!
به نظر شما این مسئله براش مشکل ساز میشه !؟

فکر نکنم مشکل خاصی باشه ! در آینده هم مشکلی خاصی در بر نداره
پس فعلاً بیخیال
اما مواضب باش چیز سفت به دندون نگیره:icon_cool

Edalati
16 June 2007, 11:49 AM
http://www.rashtpet.ir/images/sale/amrican-Bull-dog.jpg

خيلي خوشگلن..

منم با این بول داگ خیلی حال کردم
روت وایلر ا هم خیلی توپن :icon_wink
اما رنگ این بیشرف یه چیز دگس:icon_sad:
http://www.rashtpet.ir/images/sale/gddd.jpg

Nima Golshahi
16 June 2007, 12:31 PM
http://img.blogonline.ru/bl/posts/80/1181505980_HQ_Wallpapers_Dogs.jpg
اينم واسه اينكه بازم بحث كنين و ديگه سوت و كور نباشه..

167 تصوير سگ با رزلوشن 1600x1200 و به حجم 50 مگابايت.. (http://depositfiles.com/files/1026440)

Edalati
16 June 2007, 01:54 PM
اينم واسه اينكه بازم بحث كنين و ديگه سوت و كور نباشه..

167 تصوير سگ با رزلوشن 1600x1200 و به حجم 50 مگابايت.. (http://depositfiles.com/files/1026440)

ایول خیلی توپ بود
حالا نژادهاشون رو بگین ببینم کی از همه بهتر بلده :icon_cool :icon_arro

Nima Golshahi
16 June 2007, 02:29 PM
:icon_arro من كه فقط هاسكي رو ميشناسم و بينهايت بش علاقمند شدم.. تصوير سطر 2 سمت راست

Edalati
16 June 2007, 02:47 PM
خیلی زخمت کشیدی :grimace:
من همین عکس رو روش نوشم نژاد هر کدوم رو
حالا ببینم کی درست میگه فردا میزارمش رو سایت

mohsen3544
16 June 2007, 03:19 PM
به نظر شما کدوم نژاد از همه خنگ تر و با مزه تره؟ سگي که توپول باشه و مثل زومبه آخر خنده باشه!!

Edalati
16 June 2007, 05:08 PM
به نظر شما کدوم نژاد از همه خنگ تر و با مزه تره؟ سگي که توپول باشه و مثل زومبه آخر خنده باشه!!

اون سگها ماله کارتونه بابا:icon_sad:
مثل زمبه یا بوشوگ یا سگ ماسک :icon_arro همه خنده دارند اما دنیای واقعی نیست.اما چیزهای مشابه هست متلاً ماستیف خیلی شبیه زمبه اما فکر نکنم خنده دار باشه
ببین اینو اگه کارتونی کنی میشه زمبه:icon_wink
http://bulldogbreeds.com/breeders/pics/highland_bull_mastiff.jpg
اما به نطر من خنده دار ترین و با مزه ترین سگ واقعی پاگ :icon_arro
اینم عکسش
http://i9.tinypic.com/4k9necx.jpg

Edalati
16 June 2007, 09:23 PM
به دلیل کم کار بودن این تاپیک عکس رو با نژادهای گذاشتم
نمی دونم چیکار کنیم اینجا به رونق بیاد:doubt:
http://tanin.persiangig.com/Rasht%20Pet/Wallpapers_Dogs2.jpg

mohsen3544
16 June 2007, 11:55 PM
اين گلدن رتريور چقدر ملوسه. راستي فکر کنم واسه فصل امتحاناته اينجا خلوته. ما يه کم گنده ايم!!:boss:

Nima Golshahi
17 June 2007, 12:27 AM
:icon_razzعدالتي جان 50 مگ رو دان كن بقيشونم نامگذاري كن.. تا بچه ها از امتحانات بيان !

Edalati
17 June 2007, 01:41 AM
اين گلدن رتريور چقدر ملوسه. راستي فکر کنم واسه فصل امتحاناته اينجا خلوته. ما يه کم گنده ايم!!:boss:

گلدن رتریور بین خارجی ها مخصوصاً آمریکایی ها خیلی طرفدار داره
به حد که چند ساله سگ ملی آمریکاس ( قبلش بوستن تریر بود)
منم فکر کنم واسه امتحاناته:icon_surp انشاالله دوباره شلوغ میشه :icon_cool

pooryab
17 June 2007, 10:30 AM
این گلدت رتریو الان ایران چنده ؟ گیر می آد؟

mohsen3544
17 June 2007, 11:13 AM
پس يه کم در موردش بيشتر بگو. خلق و خو و بقيه موارد.:122:

Edalati
17 June 2007, 11:38 AM
این گلدت رتریو الان ایران چنده ؟ گیر می آد؟

من ندیدم تا حالا کسی داشته باشه
میشه از 500 تومان وارد کرد اما چه واردی که بیشتر شبیه سگ گله ( این نژاد خیلی شبیه یگ گله ایرانی )
اما خوبش که تو آمریکا هست حدود 1800 در ماید ! بی دلیل نیست سگ ملی شده که:icon_arro

Edalati
17 June 2007, 11:41 AM
پس يه کم در موردش بيشتر بگو. خلق و خو و بقيه موارد.:122:

گلدن رتریور سگی باهوش ، زیبا و اجتماعی است. دارای جثه متوسط می باشد و به رنگهای کرم و طلایی یافت می شود ( رنگ موی قرمز و سرخ قابل قبول نمی باشد).
گلدن رتریور سگی جذاب ، پر محبت ، باهوش و با استعداد آموختن فراوان است. همیشه مهربان است و رفتار خیلی آرامی با کودکان دارد. سگهایی باوفا ، شیرین و مشتاق برای خوشنود کردن صاحبانشان هستند . آموزش دادن به او سرگرم کننده خواهد بود. با غریبه ها و سایر سگها رفتاری دوستانه دارد و خوی تهاجمی ندارد. گلدن رتریور دیدبان خوبی است و ورود غریبه ها را با پارس کردن اطلاع می دهد.
این نژاد برای زندگی آپارتمانی مناسب است به شرطی که در طول روز به حد کافی فعالیت بدنی داشته باشد. در داخل خانه پر تحرک است و یک حیاط متوسط یا بزرگ می تواند مکان مناسبی را برایش فراهم کند.

فکر کنم کافی باشه واسه شناختن این نژاد ! در مورد نژادهای دیگه هم اگه می خواهید بگین تا مثل همین بزارم

لیلی
17 June 2007, 02:49 PM
سلام.

این تریر میکس:icon_wink تا چه قیمتی پیدا میشه؟ شما هم دارید؟:icon_sad:

Edalati
17 June 2007, 02:57 PM
سلام.

این تریر میکس:icon_wink تا چه قیمتی پیدا میشه؟ شما هم دارید؟:icon_sad:

تریر (توله زیر 4 ماه) ما میدیم با شناسنامه واکسن و درمان ضد انگل از 100 تومان
الان یکی دارم خیلی خوشکله
دست و پاشم کوچیکه
یعنی از این تریر اسبا نمیشه :icon_arro رو سیات هست زدیم 120 تومن

لیلی
17 June 2007, 06:11 PM
دست و پاشم کوچیکه

تریر اسب:icon_lol: :big_smile: .

دیدمش خیلی کوچولو هست. آقای عدالتی این سگ ریزه:icon_idea تا چه اندازه ای میشه؟؟ به نظر که خیلی مهربون میاد.:icon_wink

McAcE
17 June 2007, 08:29 PM
دست و پاشم کوچیکه
ولی به نظر من صورتش خیلی خوشگل نیست در مقایسه با تریر هایی سفید پشمالو با چشمایی که به زور میشه دید من که هنوز نژاد دلخوهمو پیدا نکرم قیمتهام پرت و توام با دروغ نمیدونم چی کار کنم سگ وارداتی به نظرم نمی ارزه میخوام نهایتا 300 هزینه کنم فکرکنم کافی باشه نه؟ شایدیم رفتم سراغ شیتسو

Edalati
18 June 2007, 03:39 PM
تریر اسب:icon_lol: :big_smile: .

دیدمش خیلی کوچولو هست. آقای عدالتی این سگ ریزه:icon_idea تا چه اندازه ای میشه؟؟ به نظر که خیلی مهربون میاد.:icon_wink

سایز پدر مادرش هم کوچیکه . دست و پای مادرش 5 سانته:icon_sad:
مهربونه اصلاً هم صداش در نمی آد . واسه نگهداری تو خونه توپه
رنگشم سفید طوسی میشه

Edalati
18 June 2007, 03:43 PM
ولی به نظر من صورتش خیلی خوشگل نیست در مقایسه با تریر هایی سفید پشمالو با چشمایی که به زور میشه دید من که هنوز نژاد دلخوهمو پیدا نکرم قیمتهام پرت و توام با دروغ نمیدونم چی کار کنم سگ وارداتی به نظرم نمی ارزه میخوام نهایتا 300 هزینه کنم فکرکنم کافی باشه نه؟ شایدیم رفتم سراغ شیتسو

واسه شیتزو همین حدود 300-400 لازمه . اما سگ علاوه بر زیبایی باید با فهم و آروم باشه
من حیلی سک خوشکل دیدم صاحبشون آسی شده بود میخواست رد کنه . واسه داشتن سگ خیلی فاکتورا مهمه
که یکی زیبایی ...

لیلی
18 June 2007, 04:17 PM
سایز پدر مادرش هم کوچیکه . دست و پای مادرش 5 سانته:icon_sad:
مهربونه اصلاً هم صداش در نمی آد . واسه نگهداری تو خونه توپه
رنگشم سفید طوسی میشه

وووووووییییییییییی 5 سانت:icon_sad: :icon_arro .

ازش معلومه که مهربونه:icon_wink . آقای عدالتی ممکنه که عکس مادر یا پدرش را هم بذاری؟

ببخشید منظورتون اینه که رنگش تغییر میکنه:icon_ques الان که تیره هست بعد روشن میشه؟

Edalati
18 June 2007, 06:57 PM
وووووووییییییییییی 5 سانت:icon_sad: :icon_arro .

ازش معلومه که مهربونه:icon_wink . آقای عدالتی ممکنه که عکس مادر یا پدرش را هم بذاری؟

ببخشید منظورتون اینه که رنگش تغییر میکنه:icon_ques الان که تیره هست بعد روشن میشه؟

این سگ رو از یه شهر دیگه آوردم . واسه همین عکس والدین رو نمدارم . با خودم دوربین نبرده بودم
دقیقا باحالترین چیزی که داره مهربونیشه

pooryab
19 June 2007, 01:41 AM
عدالتی جان من باز می خوام یه سگ دیگه بخرم ً میشه من رو راهنمایی کنی چی بخرم ( هم از لحاظ اذیت کمتر نسبت به سگ قبلی هم از لحاظ قیمت )
سگ هم برای یک حیاط 100 متری می خوام فقط حرف از تریر نزن که دلخور میشم !!!

pooryab
19 June 2007, 02:05 AM
تفاوت این سه تا چیه و به نظر شما کدومشون بهتره و قیمتشون الان چنده نخصوصا اون قهوه ایه !؟:icon_excl
http://www.breederretriever.com/photopost/data/520/mastiff.jpg

http://www.breederretriever.com/photopost/data/520/medium/mastiff1.jpg

http://www.breederretriever.com/photopost/data/520/neapolitan-mastiff.jpg

من اگه یه چیزی تو مایه های این وسطیه بخوام چقدر به پام در می آد:icon_cool

Behzad_68
19 June 2007, 02:06 AM
ابه این تالار اسمش هست قیمت نژاد وپت شاپ اما همش در مورد سگ شده آخه پس من که تو اصفهان فقط یدونه پت شاپ سراغ دارم از کجا بفهمم دیکه کجای اصفهان همستر و وسایلش رو دارن؟

Edalati
19 June 2007, 02:11 PM
تفاوت این سه تا چیه و به نظر شما کدومشون بهتره و قیمتشون الان چنده نخصوصا اون قهوه ایه !؟:icon_excl
من اگه یه چیزی تو مایه های این وسطیه بخوام چقدر به پام در می آد:icon_cool

جوابتون رو توی پست دیگه دادم. خواهشن هر پست رو توی یه تاپیک بزارین

pooryab
19 June 2007, 11:05 PM
قیمت رو دیدم خیلی بالاست !!!
ولی حالا بجز ماستیف چه سگی رو پیشنهاد می کنید با توجه به توضیحاتی که در بالا دادم !!!

pooryab
19 June 2007, 11:08 PM
قیمت رو دیدم خیلی بالاست !!! :icon_twis
ولی حالا بجز ماستیف چه سگی رو پیشنهاد می کنید با توجه به توضیحاتی که در بالا دادم !!!:icon_excl

Edalati
19 June 2007, 11:36 PM
قیمت رو دیدم خیلی بالاست !!! :icon_twis
ولی حالا بجز ماستیف چه سگی رو پیشنهاد می کنید با توجه به توضیحاتی که در بالا دادم !!!:icon_excl

اگه پولت میرسه باکسر بگیر نشد جرمن خوب بگیر

pooryab
20 June 2007, 12:16 AM
منم خودم نظرم تا حدودی روی باکسر است !!!
میشه یه سری از مشخصات و در کل توضیحاتی راجع به اون قرار بدین !؟

Edalati
20 June 2007, 12:52 AM
منم خودم نظرم تا حدودی روی باکسر است !!!
میشه یه سری از مشخصات و در کل توضیحاتی راجع به اون قرار بدین !؟

باکسِر سگی شجاع ، باهوش ، خوشحال ، بازیگوش و پر انرژی است. هوشی سرشار و اشتیاق زیادی به آموختن دارد. بسیار مهربان و باوفا نسبت به اعضای خانواده. باکسِر بدلیل رفتار مهربانش با کودکان شهرت دارد. اگر به خوبی اجتماعی شود رابطه خوبی با سایر سگها و حیوانات خانگی خواهد داشت. باکسِر به همراهی صاحبش نیاز دارد و باید در سنین پایین به او آموخت تا بر روی افراد نپرد. چراکه این کار مورد علاقه او می باشد. شجاعت و هوشیاریش او را به یک محافط و سگ پلیس عالی تبدیل کرده است. همچنین دیدبان خوبی است و از ورود مزاحمین جلوگیری می کند.

pooryab
20 June 2007, 03:13 AM
این جور باکسری گیر میاد !؟ :icon_excl
اگه باشه چقدری میشه ؟ :icon_mrgr
و اینکه باکسر محدودیتی برای نگهداری نداره :icon_evil

http://www.breederretriever.com/photopost/data/516/medium/boxer_1.jpg

http://www.breederretriever.com/photopost/data/516/medium/boxer1.jpg

http://www.breederretriever.com/photopost/data/516/medium/Honey_AKC_pendant_chain_sm.jpg

Edalati
20 June 2007, 11:04 AM
این جور باکسری گیر میاد !؟ :icon_excl
اگه باشه چقدری میشه ؟ :icon_mrgr
و اینکه باکسر محدودیتی برای نگهداری نداره :icon_evil

بله پیدا میشه . سعی کن از جای معتبر بگیری تا مشکلی پیش نیاد :icon_cool
دوم اینکه اگه دوست داری سگت استیل خوبی داشته باشه 2چیز مهمه ! تغذیه خوب و ورزش روزانه
باکسر اصلاً محدودیت نگهداری نداره و با همه چیز کنار میاد

mohsen3544
21 June 2007, 12:26 PM
يه کم در مورد آب ريزش بيني و دهان سگها توضيح بدين و تو کدوما بيشتر هستش و چون بزرگترين دردسري که تو ايران علاقمندان سگ باهاش درگير هستن محدوديت هاي مذهبي هستش.

لیلی
21 June 2007, 01:13 PM
يه کم در مورد آب ريزش بيني و دهان سگها توضيح بدين و تو کدوما بيشتر هستش و چون بزرگترين دردسري که تو ايران علاقمندان سگ باهاش درگير هستن محدوديت هاي مذهبي هستش.

بولداگ انگلیسی

بلاد هاند.

سنت برنارد.

گریت دین.

نیپلین ماستیف.

باست هاند.

باکسر.

شارپی.

ماستینف.

نیپلین ماستیف.

این سگها بیشترین آبریزش از دهان را دارند.:icon_eek:

Edalati
21 June 2007, 01:32 PM

جواب سوال اولت رو لیلی کاملاً جواب داد . اما دلیلش داشتن لب و لوچه زیاده ، تو فصل گرما هم بیشتر میشه
اگه درمان ضد انگلی به درستی و کامل انجام بشه هیچ خطری واسه انسان نداره و حتی طبق آزمایشهای انجام شده برای بهبود زخمها هم موثره (تمامی توله سگها انگل رو از مادر میگیرند و باید درمان ضد انگلی روش انجام بشه)
مذهب هم که دیگه چی میشه کرد :icon_twis

pooryab
21 June 2007, 02:08 PM
:doubt: و باز هم پست های من پاک شد !:electric_shock:

بازم می پرسم من اینجور سگی رو که البته زیاد هم کوچک(توله) نباشه چقدر می تونم گیر بیارم!؟ ( شما اگه دارین چقدر میشه )

Edalati
21 June 2007, 03:50 PM
:doubt: و باز هم پست های من پاک شد !:electric_shock:

بازم می پرسم من اینجور سگی رو که البته زیاد هم کوچک(توله) نباشه چقدر می تونم گیر بیارم!؟ ( شما اگه دارین چقدر میشه )

چه جور سگی ؟! چه نژادی ؟:icon_ques

لیلی
21 June 2007, 04:19 PM
آقای عدالتی یکسری بیماری هستند که از راه مدفوع سگ منتقل میشوند و حتی منجر به کوری انسان. شما چه راهی را برای معدوم کردن دستشویی سگ خانگی پیشنهاد میدید؟

البته میدونم که اگر توله سگها از سنین پایین و بعد سه هفته ای یکبار داروی ضد انگل استفاده کنند مشکل چندانی پیش نمیاد اما با روزنامه هایی که محل دستشویی حیوان است چه باید کرد؟

pooryab
21 June 2007, 05:44 PM
باکسر!!!

Edalati
21 June 2007, 06:54 PM
باکسر!!!

نر میخوای یا ماده ؟ چه رنگی ؟ :icon_wink

باکسر حدوداً از 200 پیدا میشه تا 500
من الان یه ماده دارم 270 میدم.رنگشم حنایی
http://www.rashtpet.ir/images/sale/boxer2.jpg
باز اگه از جایی دیگه میخوای بخری عکس بگیر تا حدود قیمت و اصالتش رو بگم:icon_cool

pooryab
21 June 2007, 07:10 PM
یکی از دلایلی که سگ قبلیم رو رد کردم ماده بودنش بود !
من نر می خوام و هر چقدر ارزون تر بهتر
به جز رنگ حنایی میشه چند رنگ دیگه ازش بگزارین

Edalati
21 June 2007, 08:52 PM
یکی از دلایلی که سگ قبلیم رو رد کردم ماده بودنش بود !
من نر می خوام و هر چقدر ارزون تر بهتر
به جز رنگ حنایی میشه چند رنگ دیگه ازش بگزارین

نر ندارم فعلاً اما اگه چیزی بیاد سریع همینجا اطلاع میدم .یه نفر داره اما جفتی میده . اینم عکسشون

http://tanin.persiangig.com/Rasht%20Pet/Boxer-nokhodi3.jpg

pooryab
21 June 2007, 10:18 PM
اینا بزرگ شن خوشگل میشن !؟
از رو توله میشه اصل بودن یا نبودنشو تشخیص داد یا باید گذاشت که مقداری بزرگ اشه یا بهتره بگم در کل سگی هست که میکسش رو بشه به راحتی تشخیص داد و اگه لطف بکنین مشخصات کلی اندامش و صوراش رو بگین
با تشکر

vol_voldemort
24 June 2007, 01:17 PM
با عرض سلام خدمت دوستان
من تازه به شم پیوستم و
سوال من اینه که نشانه های اصیل بودن دوبرمن چیه و
ازکجا میتونم یه توله اصیل یا با خلوص بالا پیدا کنم(لطفا ادرس بدین)
وبگین از کجا میتونم از اصالت توله اطمینان پیدا کنم(لطفا قیمت یه توله اصیل یا با خلوص بالا چنده)
با تشکر

Edalati
24 June 2007, 09:33 PM
اینا بزرگ شن خوشگل میشن !؟
از رو توله میشه اصل بودن یا نبودنشو تشخیص داد یا باید گذاشت که مقداری بزرگ اشه یا بهتره بگم در کل سگی هست که میکسش رو بشه به راحتی تشخیص داد و اگه لطف بکنین مشخصات کلی اندامش و صوراش رو بگین
با تشکر

اینا خیلی ناز میشن .من خودم تا حالا همچین چیزی ندیدم. اصل بودن توله رو هم از 50 روزگی به بعد متخصص میتونه تشخیص بده . من خودم سریع تشخیص میدم چون کار اصلی من نژاد شناسی
توضیح دادن اینکه شما هم بدودنین سخته ام بهترین راه اینه که مثلاً گوگا سرچ کنی مثلاً Boxer puppy
ببینی توله ای که میخوای بخری چقدر شبیه ایناس
راه بهتر اینکه عکسش رو اینجا بزار من بگم:icon_arro

Edalati
24 June 2007, 09:43 PM
با عرض سلام خدمت دوستان
من تازه به شم پیوستم و
سوال من اینه که نشانه های اصیل بودن دوبرمن چیه و
ازکجا میتونم یه توله اصیل یا با خلوص بالا پیدا کنم(لطفا ادرس بدین)
وبگین از کجا میتونم از اصالت توله اطمینان پیدا کنم(لطفا قیمت یه توله اصیل یا با خلوص بالا چنده)
با تشکر

ببینید به جرات میتونم بگم 40% دامپزشکا هم اصالت و نژاد شناسی سرشون نمیشه
اما خوب هستند کسایی که حالیشون بشه . شما سگی که میخوای بخری عکسش رو اینجا بزار من گم چظوره و چقدر ارزش داره . قیمت هم اصیل حدود 200 تا 300
یه سری به صفحه سایت ما بزن . فروش اینترنتی داریم . خاستین براتون میفرستیم
http://www.rashtpet.ir/Guard%20dog.htm (http://www.rashtpet.ir/Guard%20dog.htm)

vol_voldemort
24 June 2007, 09:55 PM
سلام خسته نباشید
می خواستم بدونم اصالت در رفتار سگ بیشتر تاثیر دارد یا روئ جسه و قیافه
اگر روی رفتار تاثیر داره با تربیت درست میشه یا خنگ می مونه
باتشکر

Edalati
24 June 2007, 11:28 PM
سلام خسته نباشید
می خواستم بدونم اصالت در رفتار سگ بیشتر تاثیر دارد یا روئ جسه و قیافه
اگر روی رفتار تاثیر داره با تربیت درست میشه یا خنگ می مونه
باتشکر

روی هر دو مثلاً سگ دوبرمن زمانی با جرمن میکس میشه آرومتر میشه
اصالت روی استیل و قیافه خیلی تاثیر داره . سعی کنین همیشه سگ اصیل از مراکز معتبر خریداری کنید
سگ بخاطر دو رگه بودن خنگ نمیشه و کاملاً قابل تربیته اما ارزش سگ میکس کمه و نکته مهم در سگهای میکس داشتن قیافه ما بین دو نژاد است

vol_voldemort
25 June 2007, 10:07 PM
سلام
می گن برای اینکه سگ غریبه می بینه بهش حمله کنه نباید کسی رو ببینه.
میخواستم بدونم اینکار باید از همون اول انجام بشه(مثلا 3-4 هفتگی) یا باید سگ به یه سنی برسه
بعد شروع کرد.
باتشکر:icon_cool

Edalati
26 June 2007, 01:00 AM
سلام
می گن برای اینکه سگ غریبه می بینه بهش حمله کنه نباید کسی رو ببینه.
میخواستم بدونم اینکار باید از همون اول انجام بشه(مثلا 3-4 هفتگی) یا باید سگ به یه سنی برسه
بعد شروع کرد.

این حرف 100% درسته و بهترین راه بگیر کردن سگ اما تمرین هم لازمه !
بعد از 4ماهگی چون زیر این سگ چیز زیادی نمیفهمه:icon_arro

vol_voldemort
27 June 2007, 03:57 PM
سلام خسته نباشید
این که دوبرمن بعد از یه سنی دیوونه می شه راسته یا شایعه است

kasra 2005
27 June 2007, 06:29 PM
سلام خسته نباشید
درسته دوبرمنها بعد از 10 11 سالگی کلشون گنجایش مغزشونو نداره و دیوانه می شن :icon_cool :lover: :icon_lol:

Edalati
27 June 2007, 06:40 PM
سلام خسته نباشید

من خیلی این حرف رو شنیدم اما این همه دوبرمن نگهداشتم هیچ کدوم این مشکل رو نداشتند
غریبه رو جر میدادن اما با خودم مشکلی نداشتند

vol_voldemort
28 June 2007, 05:44 PM
سلام خسته نباشید
می خواستم لطف کنید یه سگ برای نگهبانی وحفاظت معرفی کنید که هم هوش بالایی داشته و قدرت
یادگیریش زیاد باشه و هم قدرتش به اندازه ای بالا باشه که بتونه به خوبی کار حفاظتش رو انجام بده و کم نیاره:icon_arro در ضمن می خواستم بدونم دوبرمن گزینه مناسبی است یا نژاد های بهتری هم برای این کار هست.
با تشکر:icon_cool

pooryab
28 June 2007, 09:41 PM
دوبرمن هم از لحاظ هوش و خشونت و قدرت گزینه مناسبی هست !

pooryab
28 June 2007, 09:50 PM
برای نگهداری دوبرمن چه شرایطی لازمه!؟

vol_voldemort
28 June 2007, 11:38 PM
برای نگهداری دوبرمن چه شرایطی لازمه!؟

چیزهایی که میدونستم در باره دوبرمن گذاشتم دیگه درست یا غلطش رو...(از گوگل پیدا کردم):icon_razz

[PHP]
اين نژاد يكي از بهترين نژادها براي پاسباني است دوبرمن سگ جنگجو و

خطر ناكي است و بايد در تربيتش خيلي دقت شود اين نژاد براي نگهباني

مكان هاي بزرگ مناسب است به علت اينكه به خوبي ميتواند مكان بزرگي

را زير نظر بگيرد واز انجا محافظت كند.و براي نگهداري در خانه مناسب نيست

به علت اينكه با صداي بلند و خيلي زياد پارس مي كند.

دوبر من را نبايد عصباني كرد به علت اينكه خيلي زود عصباني مي شود

و سريع تلافي مي كند .

دوبرمن هنگامي خطرناك مي شود كه كسي جلويش ايستادگي كند واكثر

اوقات بالا تنه را ميگيرد در مقابل اين سگ به هيچ وجه نمي توان ايستادگي كرد

مگر اينكه با تير ان را بكشند وگر نه تا جان در بدن دارد مقابله ميكند.

دوبرمن را بايد از غريبه ها دور نگه داشت به علت اينكه به افراد غريبه

بسيار بدبين است .

اين نژاد تنها نژادي است كه زبان اشاره را مي فهمدو شما ميتوانيد با اشاره

منظورتان را به ان بفهمانيد.
اين نژاد 68 سانتي متر است و داراي موهاي كوتاه و رنگ سياه و خاكستري

كه هميشه لكه ترنجي مايل به زردي زير سينه ان مي باشد .

داراي دندانهاي سخت و فك بسيا ر قوي است.

دوبرمن سگي است وفا دار وسگي است كه بسيار مراقب صاحبش است

اين نژاد هر روز احتياج به دوندگي دارد و سگ چابك و بسيار تيزي است.

دوبرمن فقط يك اشكال كلي دارد و اون اين است كه هنگامي كه سنش

زياد مي شود ضريب هوشي ان پايين مي ايد و كمي خنگ مي شود.

در ضمن بايد هر روز به موهاي ان برس زد

vol_voldemort
29 June 2007, 01:17 AM
سلام خسته نباشید
میگن که اصالت و سلامت دو فاکتور مهم برای انتخاب سگه حالا سوال من اینه که چه طور میشه از سلامت سگی که می خوایم بخریم اطمینان پیدا کنیم مثلا چه طور بفهمیم که سگ کر نیست:icon_cry:
(شنیدم که میگن از محرک های مناسب استفاده کنید لطفا چند تا از این محرک ها را نام ببرید) لطفا من رو راهنمایی کنید

Edalati
29 June 2007, 02:23 AM
سلام خسته نباشید
می خواستم لطف کنید یه سگ برای نگهبانی وحفاظت معرفی کنید که هم هوش بالایی داشته و قدرت
یادگیریش زیاد باشه و هم قدرتش به اندازه ای بالا باشه که بتونه به خوبی کار حفاظتش رو انجام بده و کم نیاره:icon_arro در ضمن می خواستم بدونم دوبرمن گزینه مناسبی است یا نژاد های بهتری هم برای این کار هست.
این سوال بارها جواب داده شده ! دوبرمن انتخاب بسیار مناسبی است ( برای منزل مناسب نیست )
اما کارخونه ، ویلا و ... واقعاً معرکه

Edalati
29 June 2007, 02:28 AM
سلام خسته نباشید
میگن که اصالت و سلامت دو فاکتور مهم برای انتخاب سگه حالا سوال من اینه که چه طور میشه از سلامت سگی که می خوایم بخریم اطمینان پیدا کنیم مثلا چه طور بفهمیم که سگ کر نیست:icon_cry:
(شنیدم که میگن از محرک های مناسب استفاده کنید لطفا چند تا از این محرک ها را نام ببرید) لطفا من رو راهنمایی کنید

فکر کنم عکس آواتار شما عکس آگهی ویژه ما تو سایت ایستگاه باشه که آدرس سایت ما رو پاک کردین:icon_cry:
http://www.istgah.com/images/2007/05/10/186925_aqmzak_m.jpg

در مورد سوالتون هم باید بگم بهترین راه اینه از مراکز معتبر سگ بخرین که دچار مشکل نشید ( سعی کنید اول در مورد همون مرکز تحقیق کنید بد خربد کنید ! مراکز بد و خوب دارند )
واسه اصالت من می تونم کمک کنم . عکس توله ای که میخواین بخرین رو اینجا بزارین میزان اصالتش رو میگم . سعی میکنم تو تشخیص سالم بودنش هم بهتون کمک کنم:icon_cool
باز هم تاکید میکنم از مراکز معتر خرید کنید خیال جمع تره

vol_voldemort
29 June 2007, 03:22 AM
[quote=Edalati;384500]فکر کنم عکس آواتار شما عکس آگهی ویژه ما تو سایت ایستگاه باشه که آدرس سایت ما رو پاک کردین:icon_cry:
http://www.istgah.com/images/2007/05/10/186925_aqmzak_m.jpg

:icon_cry: در باره تصویر اواتار... :icon_cry: پاکش کردم (سکوتم سنگین تره) متاسفم

Edalati
29 June 2007, 11:54 AM
:icon_cry: در باره تصویر اواتار... :icon_cry: پاکش کردم (سکوتم سنگین تره) متاسفم

بیخیال رفیق. شوخی کردم :icon_wink در ضمن این عکس روتوایلر . این نژاد هم یکی از بهترین سگهای گارده
هم زورش زیاده . هم هوشش و هم فرمان پذیریش از صاحبش اما قیمتش بالاست حدوداً از 500 شروع میشه تا 1200.000

pooryab
29 June 2007, 12:47 PM
میخواستم بدونم که وارد کردن سگ چه محدودیتی داره و اگه بخوام یه سگ از آلمان وارد کنم در کل می ارزه !؟( از لحاظ قیمت و مراحل وارد کردن)

Edalati
29 June 2007, 01:41 PM
میخواستم بدونم که وارد کردن سگ چه محدودیتی داره و اگه بخوام یه سگ از آلمان وارد کنم در کل می ارزه !؟( از لحاظ قیمت و مراحل وارد کردن)

اولاً بزگترین مشکل آوردن سگ از آلمای عقیم بودن سگ! واسه اینکه نژاد سگ زیاد نشه این کارو میکنن ! در کل میشه گفت کپی رایت داره
مراحل وارد کردن هم بر این رواله :
در هنگام ورود انواع حیوانات خانگی به کشور ، ارائه مدارک زیر الزامی است:
1. گواهی سلامت صادره از طرف سرویس دامپزشکی کشور مبدأ.
2. ارائه شناسنامه بهداشتی دام که در آن درمانهای صورت گرفته و واکسنها ی تزریق شده به دام و تاریخ واکسیناسیون و سایر مشخصات دیگر دام در آن ثبت شده است.
هزینه از کشورهای اوکراین و ارمنستان و باکو پایینه (50 تا 100 تومن) اما از آلمان ... :icon_twis

vol_voldemort
29 June 2007, 05:51 PM
سلام اقای عدالتی(البته اگه بگذارید به اسم صدا کنم)
میشه لطفا یه توضیحات جامعی در باره روتوایلر به من بدید
اخه بین روتوایلر و دوبرمن گیر کردم:icon_neut

Edalati
29 June 2007, 06:14 PM
سلام اقای عدالتی(البته اگه بگذارید به اسم صدا کنم)
میشه لطفا یه توضیحات جامعی در باره روتوایلر به من بدید
اخه بین روتوایلر و دوبرمن گیر کردم:icon_neut

رُتوایلِر نژادی آرام ، با استعداد ، شجاع و باوفا نسبت به اعضای خانواده می باشد. خلق و خوی قابل اعتمادی دارد. مدافع است و از اعضای خانواده بدون هیچ ترسی محافظت می کند. جنگنده قدرتمندی است و به نظرمی رسد که درد را حس نمی کند. آموزش های جدی و سخت در سنین پایین باید انجام شود در غیر این صورت شما با یک سگ بسیار قدرتمند و غیر قابل کنترل مواجه خواهید شد! به گفته بعضی از افراد اهل فن اگر روتوایلر تربیت نشود شما با یک ماشین کشتار قدرت مند روبرو خواهید بود . رُتوایلِر به صاحبی نیاز دارد که بتواند ازپس جثه بزرگ و قدرتمند او به خوبی برآید. ذاتاً سگی نگهبان با روحیه آرام است. می تواند هم بازی خوبی برای کودکان باشد . اگر از تولگی با سایر حیوانات بزرگ شود با آنها کنار می آید اما بدلیل داشتن خوی تهاجمی نسبت به سایر سگها و غریبه ها هرگز نباید بدون قلاده در مکانهای عمومی حضور یابد.از لحاظ درجه بندی جهانی اولین سگ نگهبان جهان است
خوب این توضیحاتی که خواستین:icon_cool
مشکل بزرگی که روتوایلر کمه قیمتشه !:icon_twis

vol_voldemort
29 June 2007, 10:03 PM
سلام خسته نباشید
درباره مشکل قیمت روتوایلر که زیاده یعنی یه توله اصیلش دور و بره 1200000 یا بزرگش اینقدره :icon_razz

Edalati
29 June 2007, 10:27 PM
سلام خسته نباشید
درباره مشکل قیمت روتوایلر که زیاده یعنی یه توله اصیلش دور و بره 1200000 یا بزرگش اینقدره :icon_razz

قیمت توله !
وارداتی از مجارستان اینقدره ( بهترین و اصیل ترینها ماله مجارستانه)
میشه از ارمنستان وارد کرد 400تومن . ما 2تا از اوکراین آوریدیم هر قلاده 500
اصالت اینا هم خوب بود . کسی بخواد براش میاریم . این عکس قبلی ها
http://www.rashtpet.ir/sagfotokhteshode/Rw2.jpg

vol_voldemort
29 June 2007, 10:43 PM
سلام خسته نباشید
یعنی اگه من سفارش بدم چقدر طول میکشه که بیارید:icon_arro در ضمن تو این عکس این توله ها چند درصد اصیلن

Edalati
30 June 2007, 12:32 AM
سلام خسته نباشید
یعنی اگه من سفارش بدم چقدر طول میکشه که بیارید:icon_arro در ضمن تو این عکس این توله ها چند درصد اصیلن

سفارش بدین 15 روزه میرسه
این توله ها اصالتشون خیلی بالاست اما در حد خیلی عالی میشه اینا که 1200 در میاد (مجارستان ) اما در حد ایران همین توله های اوکراین کافی :icon_arro
http://i15.tinypic.com/66emzw1.jpg

vol_voldemort
30 June 2007, 03:50 AM
سلام خسته نباشید
یکی از سوالام در باره روتوایلر اینه که این سگ از اون سگهایی که الکی و بدون دلیل شبها پارس میکنه یا کم صدا هستش اگه زیاد پارس الکی میکنه:icon_bigg چه جوری پارس کم ولی به موقع زیاد رو باید به سگ یاد داد.

nish
30 June 2007, 11:17 AM
سلام
ببینم شما از این سگهای کوچولو معروف به سگهای جیبی هم دارین اینجا پیدا میشه و قیمتش چنده؟

Edalati
30 June 2007, 11:23 AM
سلام خسته نباشید
یکی از سوالام در باره روتوایلر اینه که این سگ از اون سگهایی که الکی و بدون دلیل شبها پارس میکنه یا کم صدا هستش اگه زیاد پارس الکی میکنه:icon_bigg چه جوری پارس کم ولی به موقع زیاد رو باید به سگ یاد داد.

کلاً سگ حرف فهمی . سری همه چیز رو میگیره ! در مورد پارس هم نه پارسی نیست . بیشتر میگیره:icon_wink

Edalati
30 June 2007, 11:36 AM
سلام
ببینم شما از این سگهای کوچولو معروف به سگهای جیبی هم دارین اینجا پیدا میشه و قیمتش چنده؟

داشتن که وارد کرده بودیم و فروختیم و قیمتش از 800 تا 1.200.000 و فقط این نژاد هست که حتی بعد از بلوغ هم کوچیکه ( زیر 5/2 کیلو ):icon_cool
http://rashtpet.persiangig.com/image/Chihuahua.jpg

Moein273
30 June 2007, 12:31 PM
اسم این نژاد جیبی چی هست ؟

Edalati
30 June 2007, 03:27 PM
اسم این نژاد جیبی چی هست ؟

شی هوا هوا :icon_wink

vol_voldemort
30 June 2007, 09:43 PM
سلام خسته نباشید
از توضیحاتی که در باره روتوایلر لطف کردید نوشتید این طور دستگیرم شد که برای محافظت از خونه(توی حیاط بسته بشه)مناسبه و مثل دوبرمن نیاز به فضای وسیع نداره تا بتونه راحت زندگی کنه می خواستم بدونم درست فهمیدم یا...:icon_razz حالا در هر صورت چجور جایی باید زندگی کنه تو حیاط میشه یا نه ؟

Edalati
30 June 2007, 10:01 PM
سلام خسته نباشید
از توضیحاتی که در باره روتوایلر لطف کردید نوشتید این طور دستگیرم شد که برای محافظت از خونه(توی حیاط بسته بشه)مناسبه و مثل دوبرمن نیاز به فضای وسیع نداره تا بتونه راحت زندگی کنه می خواستم بدونم درست فهمیدم یا...:icon_razz حالا در هر صورت چجور جایی باید زندگی کنه تو حیاط میشه یا نه ؟

تقریباً درسته . چون روتوایلر سگ سازگاری و هرچی صاحبش بخواد همونجوری میشه
اما خوب نیاز به ورزش و دویدن و فعالیت داره . هم میتونه تو خونه نگهداری بشه هم باغ بزرگ

nish
1 July 2007, 01:42 PM
داشتن که وارد کرده بودیم و فروختیم و قیمتش از 800 تا 1.200.000 و فقط این نژاد هست که حتی بعد از بلوغ هم کوچیکه ( زیر 5/2 کیلو ):icon_cool
http://rashtpet.persiangig.com/image/Chihuahua.jpg
عکسی از پدر یا مادر بالغ اون رو دارین؟

Edalati
1 July 2007, 03:11 PM
عکسی از پدر یا مادر بالغ اون رو دارین؟

این شی هوا هوا بالغ :icon_wink
http://www.geocities.com/annjantoychis/dogimages/chihuahuadog.jpeg

vol_voldemort
1 July 2007, 06:30 PM
سلام خسته نباشید
میشه لطف کنید درباره اصالت این سگه بحث کنید(سمت راستی)(در ضمن عکس از مقایسه چند سگ گارده)http://www.hvuttar.net/db/f-v.0.9-eu-43fe0e2956af543fe0e295b90c.jpg

Edalati
1 July 2007, 08:17 PM
سلام خسته نباشید
میشه لطف کنید درباره اصالت این سگه بحث کنید(سمت راستی)(در ضمن عکس از مقایسه چند سگ گارده)

100% خالص ! زیبا :icon_sad:

vol_voldemort
1 July 2007, 08:21 PM
سلام خسته نباشید
این سمت چپیه چیه(اونم خالص که نیست هست؟؟؟:icon_razz )

Edalati
1 July 2007, 10:20 PM
سلام خسته نباشید
این سمت چپیه چیه(اونم خالص که نیست هست؟؟؟:icon_razz )

چرا اونم سگ اصیلی هست به اسم جک راسل تریر :icon_ques

vol_voldemort
1 July 2007, 11:49 PM
سلام خسته نباشید
این جک راسل تریر سگ گارده یا نیست؟؟؟ بعد این توله هست یا اندازش همینه:icon_razz

greatr9
2 July 2007, 12:46 AM
من داییم یه دونه از اون کوچیکه داشتفاز ترکیه اورده بود،وای وای وای خیلی بد جونوری بود،پدر هممونو در آورده بود

Edalati
2 July 2007, 10:39 AM
سلام خسته نباشید
این جک راسل تریر سگ گارده یا نیست؟؟؟ بعد این توله هست یا اندازش همینه:icon_razz

نه سگ خونگی حساب میشه اما خیلی کله شق و شیطونه آدم رو خسته میکنه و سایزشم همینقدره و این سگ الان بالغه:icon_cool

vol_voldemort
3 July 2007, 05:09 AM
سلام خسته نباشید
اقای عدالتی(با اجازه)
این تصویر اواتار شما سگه؟؟؟؟
اگه هست چه نژادی (من فکر نکنم گرگ باشه ....:icon_neut)
بعد اصیله؟؟؟

Edalati
3 July 2007, 12:51 PM
سلام خسته نباشید
اقای عدالتی(با اجازه)
این تصویر اواتار شما سگه؟؟؟؟
اگه هست چه نژادی (من فکر نکنم گرگ باشه ....:icon_neut)
بعد اصیله؟؟؟

این سگ از نژاد سیبرین هاسکی . و 100% اصیله و تو همین تالار حسابی در موردش صحبت شده
به نظر من زیباترین سگ دنیاست:icon_wink

vol_voldemort
3 July 2007, 09:23 PM
سلام خسته نباشید
داشتم به سایت خوب رشت پت(www.rashtpet.ir)نگاه (http://www.rashtpet.ir)نگاه) میکردم که این عکس از روتوایلر رو دیدم:icon_sad:
می خواستم بدونم اصیله:icon_neut (اخه روتوایلر خیلی قشنگ تر از این صحبتا بود:icon_wink )
(در ضمن فکر نمی کنم این سگ از رشت پت خریداری شده باشه چون تو قسمت عکسهای شما بود)
http://www.rashtpet.ir/images/yourpet/killer-rw.jpg

Edalati
4 July 2007, 01:51 AM
سلام خسته نباشید
داشتم به سایت خوب رشت پت(www.rashtpet.ir)نگاه (http://www.rashtpet.ir)نگاه) میکردم که این عکس از روتوایلر رو دیدم:icon_sad:
می خواستم بدونم اصیله:icon_neut (اخه روتوایلر خیلی قشنگ تر از این صحبتا بود:icon_wink )
(در ضمن فکر نمی کنم این سگ از رشت پت خریداری شده باشه چون تو قسمت عکسهای شما بود)

اصیله اما اخم کرده و در کل قیافه روت وایلر خیلی متفاوته
از ما هم خریداری نشده و اطلاعی از اینکه ایرانه یا خارج ندارم و این قسنم سایت عکس ارسالی و ما اطلاعی از صحتش نداریم

Ronan
6 July 2007, 02:39 AM
سلام خسته نباشید
داشتم به سایت خوب رشت پت(www.rashtpet.ir)نگاه (http://www.rashtpet.ir%29%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87) میکردم که این عکس از روتوایلر رو دیدم:icon_sad:

شما معلوم نيست Rotweiller ميخواي يا Terrier . از همه جور سگ سوال ميكني :icon_razz

آخرشم هيچي نميخري :icon_arro

Edalati
6 July 2007, 12:16 PM
شما معلوم نيست Rotweiller ميخواي يا Terrier . از همه جور سگ سوال ميكني :icon_razz

اشکال نداره بابا بذار بپرسن . هم اطلاعات عمومی مردم راجع به سگ زیاد میشه هم اینکه بقیه میتونن استفاده کنن . من فروشنده هستم و باید بگم چرا چیزی نمیخری :icon_arro
کسی سوالی داره بپرسه از هر مدل سگ . حتی اگه اصلاً هدف خرید نداره

greatr9
7 July 2007, 12:39 AM
وای که اگه یک روز از عمرم مونده باشه یه هاسکی میخرم....راستی آقای عدالتی...جیلی باردار نبودا...فکر کنم فتخ باشه...دکتر انتی بیوتیک داد تا یه هفته دیگه ببرم پیشش...نمیره جیلیم؟:icon_redf

Edalati
7 July 2007, 01:54 AM
وای که اگه یک روز از عمرم مونده باشه یه هاسکی میخرم....راستی آقای عدالتی...جیلی باردار نبودا...فکر کنم فتخ باشه...دکتر انتی بیوتیک داد تا یه هفته دیگه ببرم پیشش...نمیره جیلیم؟:icon_redf

انشاالله هاسکی هم میخرین . از الان پول جمع کنین بتونین بخرین :icon_arro
راجع به فتخ هم مشکلی نیست احتمالاً فروکش میکنه اگه هم نکرد جراحی کنین و از بین ببرین
در کل مشکل آنچنان بزرگی نیست و در حیوانات زیاد دیده میشه:icon_cool

McAcE
8 July 2007, 07:53 PM
آقای عدالتی هر وقت سگ میکس تریر با اون مشخصاتی که قبلا گفتم پیدا کردید منو خبر کنید یا لینک بدید عکسشو ببینم

Edalati
8 July 2007, 11:53 PM
آقای عدالتی هر وقت سگ میکس تریر با اون مشخصاتی که قبلا گفتم پیدا کردید منو خبر کنید یا لینک بدید عکسشو ببینم

مشخصات رو دوباره بگو :icon_arro اگه عکس مشابه هم داری بذاری خیلی بهتره:icon_wink

vol_voldemort
12 July 2007, 01:31 PM

سلام به دوستان
خسته نباشید
با توجه به این پست باید یه چند نکته رو متذکر بشم
1:سوال پرسیدن عیب نیست و در واقع نپرسیدن عیبه (که متاسفانه بعضی ها این رو نمی فهمن)
2:اگر یک نگاهی به اسم سایت و این تاپیک بندازید می فهمید اینجا برای گفتگو و سوال به وجود امده
3:در هیچ کدام از پست های من در باره تریر سوال نشده(من کلا با سگهای خونگی کار ندارم)
4:علت سوال در باره نژاد های مختلف هم اینه که من یه دونه ژرمن دارم پدرم رو دراورده از بس بازی گوشه:icon_twis
در اخر هم از اقای عدالتی تشکر می کنم که به شیوایی تمام جواب سوالات رو میدهند

vol_voldemort
14 July 2007, 02:35 PM
سلام خسته نباشید
من دا شتم در باره سگها این ور اون ور مطلب می خوندم متوجه مطلبی شدم
میگن سگهایی مثل بولداگ،پیت بول،روتوایلر و ... که همگی تقریبا فکهایی مثل هم دارن
قدرت فکشون به طور باور نکردنی زیاده:icon_bigg
می خواستم بدونم وقتی سگ رو تمرین میدیم باید ازمایشی یه نفر رو بگیره حالا هر چقدر اون طرف چیز میز دور دستش بسته باشه باز هم دستش ...:icon_cry:
پس باید چجوری این سگها رو تعلیم داد؟؟؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم میگن یه سگی هست که فروشش تو امریکا و کانادا ممنوع شده میشه اسمش رو بگیین...
ببخشید طولانی شد:icon_redf

Edalati
14 July 2007, 04:32 PM
سلام خسته نباشید
من دا شتم در باره سگها این ور اون ور مطلب می خوندم متوجه مطلبی شدم
میگن سگهایی مثل بولداگ،پیت بول،روتوایلر و ... که همگی تقریبا فکهایی مثل هم دارن
قدرت فکشون به طور باور نکردنی زیاده:icon_bigg
می خواستم بدونم وقتی سگ رو تمرین میدیم باید ازمایشی یه نفر رو بگیره حالا هر چقدر اون طرف چیز میز دور دستش بسته باشه باز هم دستش ...:icon_cry:
پس باید چجوری این سگها رو تعلیم داد؟؟؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم میگن یه سگی هست که فروشش تو امریکا و کانادا ممنوع شده میشه اسمش رو بگیین...
ببخشید طولانی شد:icon_redf

باید از پوزه بند استفاده کرد و یا دستکشهای مخصوص تربیت استفاده کرد که تو ایران نیست و همون پوزه بند خوبه:icon_surp
سگی که فروشش تو آمریکا و کانادا ممنوع آمریکن پیت بول ( حتی بیرون آوردن سگ با قلاده در شهر ممنوع ) که بخاطر زور زیاد و فرمان پذیری پایینی یعنی ممکن به کسی حمله کنه و صاحبش نتونه کنترل کنه و ...:icon_redf
این عکسش

http://i17.tinypic.com/6g8mcep.jpg

behnam atj
14 July 2007, 05:14 PM
فکر می کنم ان سگ ممنوع پیت بول باشد
در ضمن طبق تحقیقاتی که در اینترنت انجام دادهام فکر میکنم قوی ترین سگ در نبردها بول ماستیف باشد

vol_voldemort
14 July 2007, 05:50 PM
سلام خسته نباشید
اقای عدالتی میشه لطف کنید اگر عکس دیگه ای از این سگه دارید بگذارید
یا لینکش رو لطف بفرمایید:icon_wink

Edalati
14 July 2007, 08:04 PM
سلام خسته نباشید
اقای عدالتی میشه لطف کنید اگر عکس دیگه ای از این سگه دارید بگذارید
یا لینکش رو لطف بفرمایید:icon_wink

تو گوگل سرچ بزنید > american pit bull :icon_surp

Edalati
14 July 2007, 08:11 PM
فکر می کنم ان سگ ممنوع پیت بول باشد
در ضمن طبق تحقیقاتی که در اینترنت انجام دادهام فکر میکنم قوی ترین سگ در نبردها بول ماستیف باشد

کاملاً اشتباه . من این طبقه بندی رو از Fci گرفتم . بهتره بخونید :icon_surp
هر کدوم رو هم گوگل سرچ کنید عکس زیاد میده

First Class
American Pit Bull Terrier (http://www.apbtconformation.com/)
Tosa Inu

Second Class
- Dogo Argentino
- American Bandogge
- English Bull Terrier
- American Staffordshire Terrier
- American Bulldog
- Presa Canario
- Bully Kutta
- Fila Brasileiro

Third Class
- Caucasian Ovtcharka
- Neapolitan Mastiff
- Spanish Bulldog
- Cane Corso
- Mallorquin Bulldog (Ca De Bou)
- Gul Dong
- Dogue De Bordeaux
- Guatemalan Bull Terrier
- Indian Bull Terrier
- Staffordshire Bull Terrier

The fourth class
- German Shepherd
- Doberman
- Rottweiler
- Shar Pei
- Alaskan Malamute
- Bullmastiff
- Wolf Hybrids
Chow Chow
- Most of the ovtcharkas
- A few shepherds.
- Akita Inu
- Thai Ridgeback
- Tibetan Mastiff

mohsen3544
14 July 2007, 10:12 PM
آقا نميدونم يه کليپ تو ايران موزيک نشون ميده به اسم غريبه خواننده اش سام هستش. تو کليپ يه سگ ناز هست.ديدينش؟ نژادش؟ استيل خيلي نازي داره.

Edalati
15 July 2007, 12:01 PM
آقا نميدونم يه کليپ تو ايران موزيک نشون ميده به اسم غريبه خواننده اش سام هستش. تو کليپ يه سگ ناز هست.ديدينش؟ نژادش؟ استيل خيلي نازي داره.

من که ندیدم :icon_ques
تازگی یه نژاد رفته رو مخم :icon_arro بجای هاسکی میخوام اینو بخرم . شبیه هاسکی با فرغ اینکه بگیر هم هست:icon_confاز لحاظ ظاهری هم یه مقدار تفاوت داره و بارزترینش دمش ، دم هاسکی مثل ژرمن ره به پایین افتاده ولی مالاموت رو کمرش نگه می داره :icon_wink آلسکین مالاموت

http://www.dkimages.com/discover/previews/920/50006205.JPG

McAcE
15 July 2007, 11:15 PM
آقای عدالتی سگی که میخوام
نژاد تریر و رنگ سفید و البته پشمالو بودن ( پر مو بودن طوری که چشماش معلوم نباشه واسم خیلی مهمه) و سایز کوچک مثل بقیه میکس تریر ها حدود 1 سال (به گفته ی خودتون که شکلش کاملا معلوم باشه و دیگه تغییر نکنه) و زیبیاش در حد عالی مثل باقی سگ هایی که تو خیابان میبینم عکسم سعی مکنم بزارم ممنون حاظرم تا 300 هم هزینه کنم ولی اون چیزی که میخوام باشه در ظمن تمامی سگ هایی که تو سایتتون گزاشتیدو دیدم ولی هیچ کدوم چنگی به دلم نزد فقط (دستشویی کردن بروی روزنامه رو اموزش دیده باشه)
البته به گفته ی یکی از دوستان اینجور سگا رو فقط تو دست میتونم بخرم نه تو کیلینیک ها چون این جور سگها زود فروش میره

McAcE
15 July 2007, 11:38 PM
http://i12.tinypic.com/663jqrn.jpg
دقیقا این شکلی البته قبلا بتون گفته بودم :icon_wink :icon_wink :icon_wink :icon_wink :icon_wink :icon_wink :icon_wink :icon_wink http://i18.tinypic.com/53zyuxj.jpg
مخصوصا این دومی البته این عکس رو یکی از کاربران قبلا گزاشته بودن ولی من دقیقا این شکلی میخوام.