View Full Version : فايلهاي read only در درايو z
elahi
15 August 2004, 02:38 PM
با سلام به دوستان عزيز.
ايا كسي از دوستان ميدونه كه فايلهايread only در درايو z را چگونه ميشود ديليت كرد يا از حالت read only خارج كرد؟
مثلا من مي خوام اهنگهاي اورجينال گوشي كهmid هستند را پاك كنم چه طوري مي تونم اين كار را بكنم؟ :shock:
متاسفانه pc file manager و نرم افزارهاي explorer نمي توانند اين كار را بكنند
payamix
15 August 2004, 03:47 PM
شما به درايو z چه كار داريد ؟ اين داريو مخصوص استفاده سيستم است نه شما
شما با درايو c (حافظه اصلي) و درايو e (حافظه جانبي كار كنيد
elahi
15 August 2004, 04:59 PM
با سلام به ادمين محترم .
من اين موضوعي كه شما فرمودين رو ميدونم ولي اگر من بخوام اين فايلهاي mid كه به صورت اورجينال روي گوشي هست رو بردارم ايا ميشه يا نه چون زنگ گوشي من هي به صورت اورجينال خودش بر مي گرده :cry:
payamix
15 August 2004, 05:40 PM
تا مستر ريست نكنيد بر نميگرده
elahi
16 August 2004, 12:03 AM
تا مستر ريست نكنيد بر نميگرده
ولي جناب ادمين محترم مستر ريست هم كه بكنيم اين زنگهاي اورجينال گوشي :oops: از حالت ريد اونلي كه خارج نميشه؟؟؟
Joe
18 August 2004, 03:44 PM
سلام
معمولاً اتفاقي كه شما ميفرماييد در حالت معمول رخ نميدهد مگر اينكه اتفاقي پروفايل را تغيير داده باشيد يا اينكه اگر اين اتفاق براي شخص خاصي رخ ميدهد شماره آن شخص را در جاي ديگري نيز تكرار كرده باشيد. در مورد پاك كردن زنگهاي اورجينال گوشي كه در درايو Z قرار دارد هم متاسفانه راهي وجود ندارد چون درايو z درايو فقط خواندني است و نميتوان از آن فايلي را پاك كرد.
رادمرد
19 August 2004, 01:48 AM
ايشون شايد با fscaller كار ميكنن كه برنامه مشكل داريه! چون اون برنامه اين حالتو پيش مياره
Joe
20 August 2004, 12:16 AM
رادمردجان با نظرت موافقم چون من هم يه مدت اين برنامه روي گوشيم نصب بود و يكسري مشكل برام به وجود آورده بود از جمله همين مشكل تغيير زنگ و يا ثابت موندن تصوير شخص تماس گيرنده روي گوشي كه مجبور به خاموش و روشن كردن گوشي ميشدم تا اين حالت از بين بره.
RoSo
20 August 2004, 05:12 PM
elahi, شما احتمالا از يك فايل wave براي زنگ استفاده ميكني.من قبلا در اين مورد توضيح دادم كه گوشي 3650 با پخش فايل هاي wave بجاي زنگ مشكل داره و در 80٪ مواقع نميتونه درست فايل wave رو load كنه و بجاي اون زنگ default گوشي رو پخش ميكنه.الكي هم اون فايل رو پاك نكن چون اگه اونم پاك كني ديگه اگه wave پخش نشه اونم نيست و كلا گوشي زنگ نميخوره مگر اينكه زنگي به غير از يك فايل wave بذاري براي زنگ. الكي هم مستر ريست نكن عزيز جان هر چيزي راهي داره. اينجا هرچي ميشه همه ميگن مستر ريست :x
مشكل پخش فايل wave در همه گوشي هاي 3650 هست و هيچ ربطي هم به FScaller و غيره نداره.
elahi
21 August 2004, 02:43 AM
elahi, شما احتمالا از يك فايل wave براي زنگ استفاده ميكني.من قبلا در اين مورد توضيح دادم كه گوشي 3650 با پخش فايل هاي wave بجاي زنگ مشكل داره و در 80٪ مواقع نميتونه درست فايل wave رو load كنه و بجاي اون زنگ default گوشي رو پخش ميكنه.الكي هم اون فايل رو پاك نكن چون اگه اونم پاك كني ديگه اگه wave پخش نشه اونم نيست و كلا گوشي زنگ نميخوره مگر اينكه زنگي به غير از يك فايل wave بذاري براي زنگ. الكي هم مستر ريست نكن عزيز جان هر چيزي راهي داره. اينجا هرچي ميشه همه ميگن مستر ريست :x
مشكل پخش فايل wave در همه گوشي هاي 3650 هست و هيچ ربطي هم به FScaller و غيره نداره.
از جناب اقاي roso دوست عزيزم بسيار تشكر مي كنم چون ايشون دقيقا درست ميگن منهم بهمين نتيجه متاسفانه رسيدم دقيقا به خاطر مشكل لودينگ اهنگهاي wav است 8) 8) 8) :!:
البته با 80٪ مواقع موافق نيستم با 30٪ بيشتر موافقم. :arrow:
kk_symbian
26 February 2006, 03:54 AM
ماهم تابحال راه حلی برا این موضوع که به درایو Z راحت تغییرات اعمال کنیم پیدانکردیم ....اگه کسی خبردارشد مارو هم بی خبر نزاره....یاعلی.
mehdili_somili
26 February 2006, 04:56 AM
آخه مگه قرار كه تو درايو Z تغييرات اعمال كنيد ؟!؟
farzad_sx1
26 February 2006, 01:51 PM
دوستان عزیز درایو Z درایو فقط خواندنی یا همون Read Only Memory یا Rom هستش که فقط میشه از اون بخونی و اینکار رو فقط سیستم گوشی انجام میده .... برای تغییر دادن فایلهای اوون به باکس نیاز دارید و کار ساده ای که شما بخواهید انجام دهید نیست... درایو Z همون درایوی هستش که موقع Flash کردن گوشی فایلها اونجا ریخته میشه!!!!
پس فکر تغییر دادن فایلهای این درایو رو بدون باکس بطور کلی از فکرتون بیرون کنید ( البته بجز SX1)...
اما در مورد زنگ گوشی 3650 ... اگه اشکال شما اینه که موقع پخش زنگ یک مقداری پخش میشه و بعد قطع میشه و زنگ defualt رو پخش میکنه ؟!!! برای حل این موضوع شما باید فایلی که بعنوان زنگ میخوایین قرار بدین بریزین تویه C و از اونجا این فایل رو Load کنید...در ضمن به FSCaller هم اصلا ربطی نداره!!!!!!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.