PDA

View Full Version : بلند كردن چرخ عقب خودرو!!!

shei2nak
13 May 2007, 03:54 AM
با سلام خدمت شما دوستان عزيز.
من چند وقت پيش تو موبايل دوستم ديدم كه يك خودرو 206 داره دنده عقب مياد به صورتي كه چرخ هاي عقبش از زمين بلند مي شد و دو باره به صورت پله اي بالا پايين ميرفت .
من چند بار كه كليپ رو ديدم يه نظرم اومد كه رانندش بايد دستي رو كشيده باشه وا همزمان با نيم كلاچ كردن دسته ترمز را به صورت متداول بالا و پايين ميبرد .
حالا چند تا سوال دارم 1 به نظرتون درست نتيجه گيري كردم (يعني واقعا اينجوري بوده)
2 اينكه به دسته موتور فشار نمياد؟؟؟
3به ريسكش ميرزه كه منم اين كارو امتحان كنم:icon_razz
:icon_cool :lover: مرسي

Hossein WV
13 May 2007, 04:17 PM
اون کیلیپی که شما دیدی احتمالا مانور پلیس بود که 206 هم نوک مدادی تیره بود اگه درست خاطرم باشه اون ماشین ماشینه مسروقه بود که فکر کنم از دزدا گرفته بودن بله با دستی این کارو میکرد زیاد فشار میاد حالا اگه قیده ماشینو زدی یه تست بکن

ali14049
13 May 2007, 10:11 PM
بله اين كار رو با ترمز دستي انجام ميدن. بدين صورت كه دنده عقب مياي و پشت سرهم ترمز دستي رو ميكشي و ول ميكني. اين كار با ماشيناي صندوق دار بهتر انجام ميشه! در كل حركت قشنگيه

kevin_m_bb
14 May 2007, 11:18 AM
همونطور که دوستان گفتن اینکار با دستی انجام میشه و من هم تونستم با پرشیا این کار رو بکنم فقط حرکتی هستش که اگه زیاد انجام بشه باعث به سر و صدا افتادن ماشین می شه
برای ماشین های هاچ بک مثل 206 و .... راحت تر انجام میشه چون پشتشون سبکتره و راحت تر بالا می آد
من تو ماشین خودمون دنده عقب می زاشتم و کمی که سرعت می گرفتم چندین بار به صورت سریع دستی رو بالا و پایین می کردم و چرخ های ماشین حدود 10 20 سانت می اومد بالا

shei2nak
15 May 2007, 03:21 AM
مرسي از راهنمايي هاتون
من خواستم امتحان كنم ولي نگرفت:icon_ques ولي راستشو بخوايد يه كمم ترسيدم چون كاره خطرناكيه فقط بايد تو خيابان هاي خيلي خلوت تست بشه و بسيار مراقب فرمون باشيد تا ماشين منحرف نشه!!!
پاينده باشيد:icon_cool :lover:

lx_xu7
15 May 2007, 11:15 AM
يه كار ميتوني انجام بدي:
فنر هيدروليك بندازي
خييييلي راحت

nader875
16 May 2007, 12:26 PM
آقا فقط كافيه نترسي و سرعتو زياد كني با 206 راحت ميشه هر چي دستي بي بخار تر باشه بايد بجاش گاز بدي!!! به صدايه موتور هم توجه نكن!!!!!

changeez
18 May 2007, 01:39 AM
من اينكارو با سمند كه ميگن ماشين سنگين و لشي هست هم انجام دادم. خيلي خوب جواب داد. نه يكبار نه دو بار Nبار. كافيه دنده تقب بياي و نزديك 40 تا 45 كيلومتر سرعت داشته باشي. بعد هم دستي رو تند تند بخوابوني و بكشي. همين.

مهدي پاشايي
18 May 2007, 01:46 AM
اره به نظر من هم با ماشينهاي صندوق تار بهتر بشه من با كاپريس انجام دادم اين حركتو نه 1 بار n بار

ali14049
18 May 2007, 02:10 AM
من اينكارو با سمند كه ميگن ماشين سنگين و لشي هست هم انجام دادم. خيلي خوب جواب داد. نه يكبار نه دو بار Nبار. كافيه دنده تقب بياي و نزديك 40 تا 45 كيلومتر سرعت داشته باشي. بعد هم دستي رو تند تند بخوابوني و بكشي. همين.
من هم روي سمند زياد ديدم و همونطور كه گفتم روي ماشيناي صندوقدار قشنگتره ولي كلا براي ماشين خيلي ضرر داره و يكي 2بار انجام داديد ديگه بسه نه Nبار كه ماشينو بفرستيد قبرستون:icon_excl

masoud911
4 June 2007, 10:17 PM
سلام
دوستان توصیه میکنم اصلا این کار رو انجام ندین
چون به شدن به اجزای ترمز فشار میاد(واسه جلوگیری از چرخش کاسه ترمز در خلاف جهتی که تو این حرکت بهش فشار میاد طراحی شده)

و صد برابر بیشتر به محور عقب
یه نگاهی به اکسل عقب که واسه پژو ها پیچشی و واسه پراید هم میل پیچشی و فنر لول هست بندازین
این حرکت هم دقیقا در خلاف جهتی که باید اکسل عمل کنه بهش فشار میاره و اتصالات اونو به شاسی دفرمه میکنه

چند نفر از دوستان تو پیست و شیرینکاری های بعد ریس ، اینکار رو انجام دادن و بعدش گریه شون در اومد
به عملکرد اکسل عقب ماشینهای پژو و پراید دقت کنین و یه خورده تجسم کنین متوجه عمق فاجعه میشین

alidesign
22 October 2007, 09:37 PM
منم اون کلیپو دیدم ولی فکر کنم کمک فنراش برقی یا هیدرلیکی بوده و چون واقعا ماشین داقون میشه غیر این:icon_surp:icon_surp