PDA

View Full Version : چراغ هاي اسپرت عقب براي 405

هادي خان
26 January 2005, 10:02 AM
سلام
من روي يه پژو ديدم چراغ هاشو عوض كرده و ماشين شكل 406 شده بود.
اين كار چقدر خرج داره در ضمن اگه كسي از اين چراغ ها عكس داره اگه بگذاره ممنون ويشم.

علی سلیمی
26 January 2005, 02:31 PM
سلام٬ چراغ عقب ها رو از 100 تومن پرسيدم تا 190 تومن بستگي داره از كجا بگيري اما پيشنهاد ميكنم بري چراغ برق يه سر بزني چون مدل هاي جديد تر از اون هم اومده كه البته تو همون قيميت ها هستش. اينم عكسش:

http://www.tuningtalk.com/downloads/Rally%20(255).jpg

ضمن اينكه فراموش نكن اين مدل چراغ فقط به ماشين هاي تيره رنگ مياد و قسمت بالاي اون هم دو رنگ داره هم مشكي داره هم سفيد 8)

harzaabe
12 February 2005, 03:11 PM
ممنون علي آقا .
به نظره من هم بالايي زيبا تره 8)

argunatus
12 February 2005, 04:58 PM
آقا اينارو كجا ميشه خريد!
آدرسي چيزي داريد

محمد رضا محمدي
12 February 2005, 09:16 PM
بالاي خيلي بهتره ولي قيمتش هم بالاتره ...
و در ضمن نور سفيد چراغ پاييني به نظر من توي شب چشم راننده پشت سري رو اذيت ميكنه ..

علی سلیمی
12 February 2005, 10:46 PM
argunatus, جان اين چراغ ها رو هر دو نمونه اش رو همه جا دارن همون طوري هم كه گفتم قيميت چراغ بالايي ها حدود 90 تومن (87-110) قيميت چراغ پاييني ها هم 28 هزار تومان هست٬ (چراغ راهنما هم داراي طلق نارنجي هست و يك دست سفيد نيست به همين خاطر هست كه قسمت پايينش كمي تيره تر هست) خواستي به من تو پيام شخصي پي ام بده تا من آدرس فروشگاه هش رو بهت بدم (ارزون ترين جا خيابون چراغ برق هست من خودم از پاييني ها گرفتم 28 تومن٬ اما همونا رو 50 تومن هم قيميت گرفتم).

محمد رضا محمدي, عزيز البته نوري كه الان تو عكس هست رو من با فتوشاپ ايجاد كردم اما خوب تو اين بزرگراه هاي شلوغ ما كه جاي راه رفتن توش نيست ديگه اين چراغ ها چندان هم آزار دهنده نيست! (اگه بخواي با صداي منبع اگزوز و فيلتر هوا يا بوق بعضي ماشين ها مقايسه كني اينا سوزني هست تو يه انبار كاه :o )

علی سلیمی
18 February 2005, 06:34 PM
teeiq, عزيز درج آدرس و يا شماره تلفن در سايت امكان پذير نيست (حتما اگر قوانين سايت رو مطالفعه كرده بودين به اين مساله واقف بودين). در هر صورت باز هم ميگم دوستاني كه مايل به خريد هستن ميتونن براي من پيغام شخصي بفرستن تا من دقيقا نشاني فروشگاهي كه از اين نمونه چراغ ها رو ميفروشه بهتون بدم. (ضمنا من با توجه به اينكه شما تنها يك پست به همراه يك اخطار داشتين پست شما رو با وجود تكراري بودن سوال حذف و يا ويرايش نكردم بنابراين لطفا ابتدا قوانين سايت را مطالعه فرماييد و ضمنا از مطرح كردن سوالات تكراري جدا خودداري نماييد :o )

خيابان چراغ برق مركز اين لوازم هست اما من در خيابان هاي يوسف آباد٬ عباس آباد٬ پاسداران٬ شيخ بهايي و .. هم ديدم :o اكثر فروشندگان لوازم تزييني خودرو اين چراغ ها رو دارن ولي چراغ برق از همه جا ارزون تره 8)

PAYAM
18 February 2005, 07:25 PM
چراغ عقب از نوع بالايي رو من تو پاسداران 140 قيمت گرفتم. ضمنا فكر مي كنم حدود 20 تومن هم چراغ هاي خودم رو ور مي داشت. به نظر من خيلي چيز قشنگيه و هنوز جواد نشده.
ضمنا اين مدل چراغ ها دو نوع داره يكيش قفسمت بالاش حالت سفيده كه خيلي خوشگلتره و ارزون تر هم هست و مدل دوم حالت كريستالي داره كه به نظر من خز پسندتره!

علی سلیمی
18 February 2005, 08:44 PM
چراغ عقب از نوع بالايي رو من تو پاسداران 140 قيمت گرفتم. ضمنا فكر مي كنم حدود 20 تومن هم چراغ هاي خودم رو ور مي داشت. به نظر من خيلي چيز قشنگيه و هنوز جواد نشده.
ضمنا اين مدل چراغ ها دو نوع داره يكيش قفسمت بالاش حالت سفيده كه خيلي خوشگلتره و ارزون تر هم هست و مدل دوم حالت كريستالي داره كه به نظر من خز پسندتره!

پيام جان گفتم چراغ ها رو هر جايي براي خودش يه قيميت ميفروشه من 240 هزار تومن هم تو همون پاسداران قيميت گرفتم قبلا هم گفتم مدل اولي بالاش سفيده و مدل ديگه هش بالاش مشكي هستش به نظر من سفيدش قشنگ تره٬ در مورد چراغ هاي فابريك بعييد ميدونم كسي بخره اگر 20 تومن ميخره آدرسش رو بده من ببرم پيشش چون من ميدونم چراغ هاي جلوش رو 10 تومن هم بر نميدارن :P

ضمنا جواد نشدنش به خاطر قيميتش هست٬ البته تا دلت بخواد من از اين چراغ ها ميبينم٬ اما منظورتون از اون كريستالي ها رو نفهميدم منظورتون اونايي هست كه هم مشكي داره هم سفيد؟ (كلا حالت چراغ هاش فرق داره و طلق روش رنگي هست و داخلش يه چيزايي شبيه دايره و بيضي داره؟) البته اونا هم در نوع خودش قشنگه اما با تنوع محصولاتي كه به تازگي وارد بازار شده كمتر اون نوع رو ميپسندن وگرنه اونم در جاي خودش زيباست٬ ضمن اينكه به نظر من كسي كه كار اسپرت رو انجام ميده بايد با سليقه باشه چون خود من خيلي ماشين ها رو ميبينم كه علي رغم خرجي كه ميكنن چندان هم قشنگ درست نميكنن٬ البته خود من شخصا اين عقيده رو دارم كه تو تيونينگ بدنه و .. بايد چيزي كه به نظر خود شخص قشنگه بندازه و اصلا به نظر ديگران توجه نكنه چون هميشه اطرافيان دوست دارن ماشين شما رو با سليقه خودشون اما با پول شما اسپرت كنن٬ به هر حال ممنون از نظر شما فكر ميكنم قشنگي چراغ هاي سفيد هم بيشتر خودش رو تو ماشين هاي روشن تر نشون ميده (مثل بژ و نقرآبي و نقره ايي و ..)

بعدا در اين باره بيشتر صحبت خواهيم كرد 8)

PAYAM
19 February 2005, 03:04 AM
علي جان منظورم اين بود كه همون نوع بالايي خودش دو تا مدل داره. يك مدلش قسمت بالاش سفيده و يه مدل ديگه ش قسمت بالاش حالت بي رنگ داره و قسمت قرمز رنگش هم حالت كريستالي ماننده. (مثل سري هاي اول چراغ عقب هاي اسپرت 206) فكر مي كنم چيزي در حدود 50 تومن اختلاف قيمت داشتند!
در مورد اين چراغ هايي كه كاملا سفيد هستند (عكس پاييني) هم استاندارد نيستند و قبلا توي چراغ برق هر چراغي رو كه براشون مي بردي برات قالب مي گرفتند و سفيدش رو مي ساختن. خود من روي 405، مزدا، بنز C200، سوناتا، پرايد و حتي پيكان!! اين مدل چراغ ها رو ديدم. البته الان مثل اين كه به صورت آماده براي پژو و پرايد اين چراغ ها رو مي فروشن. عين اين جريان براي جلوپنجره هاي پرايد هم پيش اومد (منظورم همين جلوپنجره هايي هستش كه وسطش آرم پرايد نداره و پشتش هم توريه و الان به وفور روي اكثر پرايدها ميندازن) كه اولش بايد جلوپنجره ت رو مي بردي براشون تا برات ببرنش و پشتش رو توري بندازن ولي الان ديگه تمام مغازه ها به صورت اماده و در رنگهاي مختلف مي فروشن....

امید رضا
20 February 2005, 01:44 PM
نكته اول :

در مورد چراغ خطر هاي كاملا سفيد 405 ( كلا تمام ماشينهايي كه اينوع طلق را روي ماشين ميندازن ) بايد از لامپهاي رنگي استفاده كنن ( رنگش هم تو چراغ برق دستفروشها ميفروشن و شما ميتونين بگيرين و لامپ رو رنگ كنيد ) . چون در غير اينصورت مشكلات زيادي براي خود شما و راننده عقبي پيش مياد . چون اگه چراغهاي شما تماما سفيد باشه هيچ فرقي بين چراغ دنده عقب و چراغ ترمز و... نيست و موقع دنده عقب رفتن ممكنه ماشيني كه از عقب داره مياد نفهمه كه دارين دنده عقب مياين و.... . پس حتما در اينوع چراغ خطر از لامپهاي رنگي استفاده كنيد 8)

نكته دوم :

در مورد جلو پنجرهاي پرايد و 405 و... كه توري هست . پول الكي ندين . اين جلو پنچره ها كه كارخونه اي نيست . يكي مثل من و شما ( البته زرنگتر ) ميره جلوپنجرهاي معمولي رو ميگيره و خط وسط رو ميبره و توري كه متري مربعي 1000 تومن هست كه با اون ميشه ( 6 = 15/100) عدد جلو پنجره رو توري كرد . بعد هر كدوم رو 2 برابر قيمت ميفروشه :? :P

bardiashamee
20 February 2005, 11:08 PM
اون چراغهاي اولي رو من تمامآ دوديشم ديدم هستش روي يك نوكمدادي بود!! :evil:

كسي جلوپنجره بدون آرم 405 رو سراغ داره ؟؟؟ قيمتش چنده :twisted:

اللن حتما يكيتون گير ميده كه چرا تاپيك عوض شد؟؟؟ :arrow:

payamix
20 February 2005, 11:30 PM
لطف كنيد تاپيك رو منحرف نكنيد.
در تاپيك جديد مطرح كنيد.