View Full Version : نیاز به راهنمایی در مورد اتصال device به USB cradle
aries boy
11 May 2007, 12:58 AM
سلام ، همگي خسته نباشيد
آقايون يه راهنمايي مي خواستم
من يه اوركس اي 900 دارم كه توي جعبش يه شارژر رو ميزي يا همون USB cradle بود روي شارژر روميزي هم جاي 2 تا فيش هست كه يكي مربوط به كابل ديتا گوشي و اون يكي(USB host port) جاي وصل كردن يه ديوايس USB مثل يه موس يا فلش ( اينو دقيقا تو راهنماش نوشته ) هست، اما وقتي من يه فلش يا موس بهش وصل ميكنم هيچكدوم جواب نميده البته هم موقع وصل بودن به شارژر هم موقع اتصال به كامپيوتر امتحان كردم اما بازم جواب نداد، ببينيد led موس و فلش هردو روشن ميشن اما ... حال اگه كسي راه حلي داره يه لطف كنه و راهنمايي كنه ممنون ميشم.:icon_excl :icon_ques :icon_eek: :icon_cool :icon_roll
am!n
12 May 2007, 06:41 AM
با عرض سلام خدمت شما دوست عزيز .
والا من اصلا منظور شما را در باره ي موس و فلاش نفهميدم...ميشه كمي بيشتر و واضح تر توضيح بدي؟؟؟
aries boy
13 May 2007, 05:11 AM
والا من اصلا منظور شما را در باره ي موس و فلاش نفهميدم...ميشه كمي بيشتر و واضح تر توضيح بدي؟؟؟
اجازه بدين سوالمو با عكس مطرح كنم البته كيفيت نداره تا اونجايي كه شد كيفيتشو آوردم پايين نمي دونم سايت آپلودش مي كنه يا نه اگه تصوير رو مي بينيد قسمت 3 رو مطالعه كنيد
همونطور كه توي سوالم ذكر كردم پشت شارژر رو ميزي جاي دوتا فيشه كه يكي از اونا يه يو اس بي پورته، دقيقا مثل پورت كامپيوتر كه يه وسيله اي مثل يه كارت ريدر رو ميشه بهش وصل كرد توي راهنمهش هم نوشته (مي تونيد از اين پورت براي اتصال يه موس به گوشي استفاده كنيد ) اما هرچي امتحان كردم هيچ تغييري تو گوشيم ايجاد نشد خوب !!!!!:icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:
متاصفانه عكسايي رو هم كه ازش دارم با كيفيت كم و حجم زيادن و سايت آپلودشون نمي كنه.:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
am!n
13 May 2007, 05:50 AM
سلام.
الان فهميدم.در واقع بش يك پورت usb هست كه شما ميتونيد مثلا بش موس وصل كنيد.
خوب شما بايد قبلش اين را به كامپيوتر بشناسونيد.يعني اگر cd يا برنامه اي داره بايد نصب كنيد.
در ضمن شما مي تونيد از سايت سازندش هم در اين مورد كمك بگيريد.
aries boy
17 May 2007, 02:51 PM
سلام.
الان فهميدم.در واقع بش يك پورت usb هست كه شما ميتونيد مثلا بش موس وصل كنيد.
خوب شما بايد قبلش اين را به كامپيوتر بشناسونيد.يعني اگر cd يا برنامه اي داره بايد نصب كنيد.
در ضمن شما مي تونيد از سايت سازندش هم در اين مورد كمك بگيريد.
سلام
آره، شما درست ميگين شايد يه برنامه داشته باشه
ممكنه برنامه روي flash dick بوده و چون من فرمتش كردم پاك شده ؟
اگه اينجوره شما نميدونين كجا ميتونم گيرش بيارم؟ منظورم برنامه هاي اورجيناله كه از همون اول روي گوشيم بود
مدل گوشيم everex e900 هست
am!n
17 May 2007, 04:35 PM
دوست عزيز شما با يك هارد ديسك برنامه هاتون كه اصلي هستند و براي خود گوشيتون هست بر ميگرده.شما چرا براي اون پورت usb از سايت اوركس توسط ساپرتي كه ميكنن كمك نميگيري؟
aries boy
20 May 2007, 06:16 PM
ممنون
سایتش باز نمی شه !!!!
خوب اینم شانس ماست
میشه شما هم یه امتحان کنید؟
[Only registered and activated users can see links]
am!n
20 May 2007, 06:31 PM
خير متاسفانه باز نميشه.
دوست من دفترچه راهنما كه داره-حداقل از دفترچش كمك بگير.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.