PDA

View Full Version : خدمات جامع و همگاني از طريق ارسال SMS

نيوان
10 May 2007, 12:42 PM
اين روزها با روايج يافتن استفاده از موبايل، خدمات ويژه مختلفي از طريق سرويس پيام کوتاه يا همون SMS ارائه ميشه که شايد خيلي از ماها از اين خدمات بي اطلاع باشيم. امروز مي خوام براي نمونه چند تا از خدمات ويژه را معرفي کنم: :icon_excl

۱۰۰۰۳۵۵: اس ام اس whois در صورتی که نام سایت مورد نظر خود را برای این سرویس ارسال کنید مشخص میشود که این سایت Available است یا خیر :icon_sad:

۱۰۰۰۳۵۷: استخاره با ارسال یک اس ام اس به این شماره سیستم به طور خود کار برای شما استخاره میگیرد و جواب استخاره را برای شما ارسال میکند :icon_twis

۱۰۰۰۳۵۸: آب و هوا، با ارسال نام شهر مورد نظر به این شماره وضعیت آب و هوای آن شهر برای شما ارسال میشود :icon_surp

۱۰۰۰۳۵۹: قرآن، با ارسال یک اس ام اس که ابتدا شماره سوره و سپس شماره آیه و سپس حرف F یا A (برای فارسی یا عربی بودن آیه) در آن باشد :icon_excl

۱۰۰۰۳۷۰: دیکشنری، با ارسال یک لغت انگلیسی به این شماره معنی فارسی آن برای شما ارسال میگردد :icon_cool

۱۰۰۰۳۸۰: جک، با ارسال یک اس ام اس که در آن تعداد جک درخواستی نوشته شده است برای شما یک جک ارسال میشود :icon_arro

۱۰۰۰۳۸۱: سرویس حدیث

۱۰۰۰۳۸۲: سرویس نهج البلاغه

۱۰۰۰۳۸۳: سخن روز

۱۰۰۰۳۸۴: آیا میدانید :icon_razz

۱۰۰۰۳۸۵: سر کاری :icon_mrgr

۱۰۰۰۳۸۶: سرویس عاشقانه

۱۰۰۰۳۸۷: سرویس پند آموز

۱۰۰۰۳۸۸: فال حافظ

۱۰۰۰۳۹۱:اس ام اس چیستان

۱۰۰۰۳۹۲: ساعت کشور ها

۱۰۰۰۳۹۳: ترین ها (بهترین ها و بد ترین ها)

۱۰۰۰۳۹۴: مکان های دیدنی هر شهر

۱۰۰۰۳۹۵: پیام سلامتی

۱۰۰۰۳۹۶: محاسبه مسافت بین شهر ها

۱۰۰۰۳۹۷: فیلم های روی پرده سینما

۱۰۰۰۳۹۸: زمان پخش برنامه های تلوزیون

۱۰۰۰۳۹۹: شش تیم اول لیگ فوتبال کشور

۱۰۰۰۴۰۰: بازی پیشنهادی

۱۰۰۰۴۰۱: جدید ترین نرم افزار :icon_lol:

خب، اين بود تعدادي از خدمات ويژه SMS که در داخل کشور قابل استفاده است. البته به غير از اين موارد، خدمات ديگري نيز توسط SMS ارائه ميشه که اگر عمري بود در روزهاي آينده در همين قسمت خواهم نوشت.
منبع : گروه مبین
موفق باشيد:icon_cool

Silver Boy
10 May 2007, 02:31 PM
این سرویسها رو شرکت رهیاب رایانه گستر میده که برادرم مدیر پروژه نرم افزاری این شرکته
اولین شرکتی هم بود که در ضمینه SMS فعالیت داره

tazmani
10 May 2007, 07:23 PM
برای استفاده از این سرویسها ابتدا باید عضو شد.
هزینها به چه صورته ؟

Silver Boy
11 May 2007, 12:02 AM
برای استفاده از این سرویسها ابتدا باید عضو شد.
هزینها به چه صورته ؟

خیر فعلا هزینه ای شارژ نمیشه ( البته به جز اس ام اسی که شما میفرستید برای درخواست)
ضمن اینکه مرحله آزمایشیو در حال حاضر داره طی میکنه

Silver Boy
20 May 2007, 09:56 PM
البته این مورد رو هم اضافه کنم که قرار هست یک سری کارتهایی برای استفاده از این خدمات وارد بازار بشه که مانند کارت اینترنت میمونه و شما با توجه به مقدار استفادتون از اون اعتبار کارت کسر میشه

GHAHRAMAN
21 May 2007, 01:56 AM
سلام .
ممنون از معرفیت ولی من با شماره خودم که IR-TCIهستش به همه اون شمارههای بالای یه SMSزدم ولی جوابی نیومد مثله این که کار نمی کنه؟شما امتحانش کردین؟

آرمان
21 May 2007, 03:14 AM
کار نمی کند بیهوده است...

GHAHRAMAN
23 May 2007, 10:08 PM
کسی تست نکرده؟
جواب گرفتین یا نه؟

s30yavash
23 May 2007, 10:31 PM
منم جواب نگرفتم..

Silver Boy
24 May 2007, 12:45 AM
باید خدمت دوستان بگم که مدیر عامل شرکت رهیاب پیام رسان آقای احمدیان از کارشون برکنار شدن (البته با زور)
برای همین این پروژه SMS مسکوت مانده و معلوم نیست که بخواد دوباره راه اندازی بشه یا نه

GHAHRAMAN
24 May 2007, 02:38 AM
میشه در مورد برکناری ایشون یه مقدار توضیح بفرمایین اگر اینجا امکانش نیست پی ام یزنید لطفا.

Tommy Angelo
24 May 2007, 01:32 PM
یکی از دوستان من میگفت که شرکت هزینه ی SMS پاسخ رو هم از کاربر میگیره درسته ؟

GHAHRAMAN
25 May 2007, 02:12 AM
این شماره ها به صورت کد تعریف شدن و بنا به نوع تعریفشون برای کاربر هزینه چند اس ام اس کسر میشه.

Shahrooz
25 May 2007, 03:07 AM
این سرویس تا چند وقت پیش کاملا کار می کرد ، به این صورت بود که هر کاربر در هر روز می تونست سه تا sms مجانی دریافت کنه و برای خدمات بیشتر باید پول می دادید و اعتبار می خریدین،
مسلما اون سه تا sms هیچ هزینه ی اضافی به جز هزینه ی ارسال sms درخواست سرویس مورد نظر رو
در بر نداشت.
ولی متاسفانه چند وقته که کار نمیکنه و وقتی درخواست یه سرویس رو می دوم فقط یه sms میاد که توش آدرس سایتشون رو نوشته.

am!n
6 June 2007, 10:15 AM
اين سرويس هنوز درست نشده...دوستان ديگه امتحان كردن.؟

farhad_s5
23 July 2007, 02:44 AM
منم امتحان کردم جوابی نگرفتم

Nomad
16 September 2007, 01:11 AM
دوستان سرویسی برای اطلاع از مقدار خلافی خودرو بوسیله ی sms وجود داره ... اگر کسی شمارشو میدونه لطف کنه ... ممنون .

palizesoftware
16 September 2007, 01:31 AM
30005151
قبلا جواب ميداد ولي مدتي هست خبري ازش نميشه.
در ضمن اون شماره عمودي (تركيبي از عدد و حرف) كه پشت كارت خودرو هست رو بايد براش ارسال كني.