PDA

View Full Version : کلوپ PDA2K - PDA ا



rahnama
13 September 2005, 04:46 AM
سلام به همه دوستان عزیز
مدتی است که یک i-mate PDA2K خریدم و نسبتا راضی بودم
متاسفانه اخیرا باطری آن را اشتباها از دستگاه جدا کردم و الان
اصلا بالا نمیاد و بعد از هر بار روشن شدن صفحه میاد با این عنوان
pop-up menus که کاریش نمیشه کرد لطفا دوستان مطلع در این
رابطه راهنمایی کنند
از حسن نظر عزیزان تشکر می کنم .

ساران سافت
13 September 2005, 10:18 AM
چه مدت باطريش را در آورديد بيش از نيم ساعت در آورده باشيد باطري پشتيبانش خالي مي شود و اين پيغام را ميدهد خود Imate در اين مورد مي گويد كه 8 ساعت كامل زير شارژ باشد اگر نشد بهترين راه هارد ريست هستش كه به احتمال خيلي قوي جواب ميدهد (-;

kevin_m_bb
13 September 2005, 01:56 PM
يعني نبايد باطري i-mate رو ازش جداكرد؟؟؟

m_d_1980
13 September 2005, 08:56 PM
اگر نشد بهترين راه هارد ريست هستش كه به احتمال خيلي قوي جواب ميدهد (-;
چه جوري هارد ريست ميكنن؟

m_d_1980
13 September 2005, 08:59 PM
يعني نبايد باطري i-mate رو ازش جداكرد؟؟؟
اگه بيشتر از 20 دقيقه باطري رو ازش جدا كني باطري back up هم خالي ميشه و اونوقت مثل يه گوشي تازه از اول بايد همه چيز رو تنظيم كني( كه خيلي هم وقت نميگيره)

am!n
13 September 2005, 09:04 PM
برای هارد ریست شدن باید دکمه خاموش/روشن وریست را چند ثانیه با هم بگیری

m_d_1980
13 September 2005, 09:18 PM
برای هارد ریست شدن باید دکمه خاموش/روشن وریست را چند ثانیه با هم بگیری
مگه تو PDA2K از اين دگمه ها داريم؟
تو imate jam كه از اين دگمه ها نداريم. يك دگمه standbye داره. (كه ظاهرا خاموش ميكنه) و يك سوراخ براي اينكه با وارد كردن قلم در آن soft reset شود. شما منظورتون اين دوتاست؟

mmemme
13 September 2005, 10:36 PM
برای سوالاتی مثل hardreset به لينک faq مراجعه کنيد
8 ساعت بزاريد شارج بشه

rahnama
14 September 2005, 04:36 AM
مشکل من حل شد از راهنمایی دوستان تشکر می کنم

astm1834
25 February 2007, 05:20 PM
من قابم از چنجا ضربه خورده....لازمه عوض بشه.....خود فیتکو پرسیدم گفت نداریم....(پس چی دارین؟!؟!؟!...)

کجا میشه پیدا کرد؟....فک کنم باید دسته دویی پیزی بگیرم...کسی جایی سراغ نداره؟

nojex
25 February 2007, 10:31 PM
علا الدین . زیر زمین دارن ولی گرونه . PDA2K مشکی 130.000 میداد

astm1834
1 March 2007, 03:34 PM
شماره فروشگاه ارجینال رو کسی نداره؟....

mohammad51
25 March 2007, 03:06 AM
[QUOTE=astm1834;337950]من قابم از چنجا ضربه خورده....لازمه عوض بشه.....خود فیتکو پرسیدم گفت نداریم....(پس چی دارین؟!؟!؟!...)

کجا میشه پیدا کرد؟....فک کنم باید دسته دویی پیزی بگیرم...کسی جایی سراغ نداره؟[/QUOT


دوست عزيز شماميتوني در پاساز الديت=ن مغازه اول از داخل خيابون جمهوري اين قاب رو البته فابريك تهيه كني:icon_cool

ياحق

kevin_m_bb
10 April 2007, 08:27 AM
قيمتش فكر مي كنم 60 تومن باشه و يكي از مغازه هاي همكف علاالدين دست راست داره

mohammad51
10 April 2007, 09:04 AM
قيمتش فكر مي كنم 60 تومن باشه و يكي از مغازه هاي همكف علاالدين دست راست داره



دوست عزیز

من مغازه اول پاساژعلاالدین قیمت کردم 85 هزار تومن:icon_cool

mohammad51
8 May 2007, 12:56 PM
لطفا تمامی موارد (لوازم جانبی. مشکلات. ایراد های فنی و مشخصات دستگاه) مربوط به این گوشی را در این کلوپ مطرح کنید البته بجز بحث خرید و فروش و قیمت که در بخش قیمت ها و راهنمايي خريد گوشي موبايل باید مطرح بشود

X_Man
27 February 2008, 01:59 AM
در مورد قیمت لوازم هم اینجا بحث نشه؟ مثل قلم, قاب، باتری، شارژر......

mohammad51
27 February 2008, 09:25 AM
در مورد قیمت لوازم هم اینجا بحث نشه؟ مثل قلم, قاب، باتری، شارژر......

X_Man عزیز


برای قاب و لوازم اضافه که خودش یک تاپیک به همین اسم داره اما اگر مشکلی در مورد خود گوشی دارید اینجا عنوان کنید من و دیگر دوستان در خدمتیم:icon_cool

X_Man
3 March 2008, 10:08 PM
برای PDA2 اصلا Rom جدید اومده؟
یا همونی هست که روز اول روش بوده؟

mohammad51
10 March 2008, 03:11 PM
برای PDA2 اصلا Rom جدید اومده؟
یا همونی هست که روز اول روش بوده؟

دوست عزیز


رام جدید براش اومده به تاپیک ویتدوز 6 یک سری بزنید مطمئنا مطلب مورد نظرتون رو پیدا میکنید :icon_cool

X_Man
11 March 2008, 04:48 PM
دوست عزیز


رام جدید براش اومده به تاپیک ویتدوز 6 یک سری بزنید مطمئنا مطلب مورد نظرتون رو پیدا میکنید :icon_cool

من توی این تاپیک (http://phalls.com/showthread.php?t=29657) PDA2 رو جستجو کردم اما چیزی پیدا نشد. میشه دقیقتر راهنمایی کنید؟

mohammad51
12 March 2008, 11:21 PM
من توی این تاپیک (http://phalls.com/showthread.php?t=29657) PDA2 رو جستجو کردم اما چیزی پیدا نشد. میشه دقیقتر راهنمایی کنید؟

دوست عزیز



متاسفانه من اشتباه کردم برای این گوشی ویندوز موبیل 5 هست و شما میتونید از لینک زیر اون رو دانلود کنید :icon_cool

لینک (http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=BA_Downgrade_WM5)

X_Man
26 March 2008, 12:33 AM
دوست عزیز



متاسفانه من اشتباه کردم برای این گوشی ویندوز موبیل 5 هست و شما میتونید از لینک زیر اون رو دانلود کنید :icon_cool

لینک (http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=BA_Downgrade_WM5)

این لینکی که دادید مربوط به PDA2 است. تفاوت این دو گوشی مشکلی ایجاد نمی کند؟
سایت خود imate (ftp://ftp.clubimate.com/) این ورژن ها را دارد
06/18/2005 12:00PM 49,489,761 PDA2_Arabic_11100_153_10300_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/PDA2_Arabic_11100_153_10300_ship.exe)
06/18/2005 12:00PM 44,974,319 PDA2_ITA_11104_152_10300_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/PDA2_ITA_11104_152_10300_ship.exe)
06/21/2005 11:22AM 46,025,527 PDA2_WWE_11100_144_10300_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/PDA2_WWE_11100_144_10300_ship.exe)
اینا چی هستند؟

mohammad51
26 March 2008, 12:45 AM
X_Man عزیز


اگر از همون لینک های سایت ایمیت استفاده ببرید مطمئن تر و بدون باگ هست و مشکل هم نداره:icon_cool

X_Man
26 March 2008, 01:35 AM
این لینک خوبه دیگه؟

06/18/2005 12:00PM 49,489,761 PDA2_Arabic_11100_153_10300_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/PDA2_Arabic_11100_153_10300_ship.exe)

یعنی هم WM5 هست و هم عربی رو ساپورت میکنه. درسته؟

mohammad51
26 March 2008, 11:17 AM
این لینک خوبه دیگه؟

06/18/2005 12:00PM 49,489,761 PDA2_Arabic_11100_153_10300_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/PDA2_Arabic_11100_153_10300_ship.exe)

یعنی هم WM5 هست و هم عربی رو ساپورت میکنه. درسته؟



دوست عزیز


از خود سایت ایمیت اگر گرفتید مشکلی نداره و همین خوبه:icon_cool

X_Man
20 April 2008, 04:48 AM
دوست عزیز


از خود سایت ایمیت اگر گرفتید مشکلی نداره و همین خوبه:icon_cool

از همون فایل update کردم. اما همون 2003 هست.

mohammad51
20 April 2008, 08:18 AM
از همون فایل update کردم. اما همون 2003 هست.

دوست عزیز



از اون لینکی که من گفته بودم استفاده کنید ببینید مشکلتون حل میشه:icon_cool

X_Man
20 April 2008, 09:54 PM
اخه وقتی خود imate نداده قابل اعتماده؟ باگ زیاد نداره؟
اگر چیز خوبیه چرا خود imate نداده؟
کسی اینجا نصب کرده؟

mohammad51
20 April 2008, 11:03 PM
اخه وقتی خود imate نداده قابل اعتماده؟ باگ زیاد نداره؟
اگر چیز خوبیه چرا خود imate نداده؟
کسی اینجا نصب کرده؟

X_Man عزیز


برای خیلی از گوشی ها سایت خود ایمیت رام جدید و ویندوز 6 نداده ودوستان دارن از رام های کوک شده استفاده میبرن که توسط سایت های معتبر مثل xda معرفی میشه البته مطمئنا باگ دارن اما باگی که مشکلات زیاید ایجاد کنه رو هیچ کسی تایید نمیکنه اما رام هایی هست که مشکلات کوچیکی داره که قابل چشم پوشی هست به هر حال اگر خواستید میتونید استفاده کنبد:icon_cool

monica
8 May 2008, 04:01 AM
دوست عزیز



متاسفانه من اشتباه کردم برای این گوشی ویندوز موبیل 5 هست و شما میتونید از لینک زیر اون رو دانلود کنید :icon_cool

لینک (http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=BA_Downgrade_WM5)

لینک خرابه
اگر میشه تصحیح کنید

X_Man
8 May 2008, 04:27 AM
لینک خرابه
اگر میشه تصحیح کنید
کل سایت الان Down هستش. فکر نمی کنم لینک خراب باشه من قبلا چک کرده بودم.

lover
8 May 2008, 09:25 AM
لینک خرابه
اگر میشه تصحیح کنید

چون برای من پیغام دادید و اینجا را دیدم بایستی بگویم که ROM ای که محمد عزیز گزاشتند
برای BA یا Blue Angel یا همان Qtek 9090, PDA2K خودمون در ایران هست
برای pda2 هنوز امکان ارتقا از 2003 به بالا نیست

Professional
15 May 2008, 10:17 PM
من هم در صدد خرید یک PDA2 هستم .
می خواستم لطفاَ یک سری اطلاعات و مشخصات فنی کامل این دستگاه و قابلیت هاش و در صورت امکان همراه با قیمت مرقوم بفرمائید .

ممنون

lover
15 May 2008, 11:33 PM
من هم در صدد خرید یک PDA2 هستم .
می خواستم لطفاَ یک سری اطلاعات و مشخصات فنی کامل این دستگاه و قابلیت هاش و در صورت امکان همراه با قیمت مرقوم بفرمائید .

ممنون
دوست عزیز یک سایت خوب هست به نام GSMARENA که مشخصات تمامی موبایل ها را داره

www.gsmarena.com/i_mate_pda2-1185.php

جدا از آن google هم هست

Professional
15 May 2008, 11:53 PM
بیشتر قصدم در مورد پرسش این بود که می خواستم ببینم آیا کسانی که از PDA2 استفاده می کنند راضی هستند یا هم قیمت این گوشی ها PPC دیگه ای رو بیشتر پسند می کنند؟

با تشکر

SCREAM
20 October 2008, 04:42 AM
والا نخری بهتره
پون نو نداره و اکثرا مشکل باطری دارن
من داشتم خون به جگر شدم تا فروختمش
حالا jasjam دارم راضی هستم

اما برای دوستی که گفته بود امکان ارتقا برای این موبیل نیست باید بگم که چرا هست و تازگی ها هم WM6.1 براش اومده

موفق باشید

mohammad51
20 October 2008, 08:16 AM
بیشتر قصدم در مورد پرسش این بود که می خواستم ببینم آیا کسانی که از PDA2 استفاده می کنند راضی هستند یا هم قیمت این گوشی ها PPC دیگه ای رو بیشتر پسند می کنند؟

با تشکر

دوست عزيز


چون در حال حاضر لوازم اصلي و جانبي اين نوع گوشي كمه و بهتره خريداري نكنيد درسته كه اين نوع گوشي داره صفحه خوب و cpu خوبه در رده و اندازه خودش و تاريخ ساختي كه داشته ولي در حال حاضر گوشي هاي خوب و با كيفيتي امده كه شما ميتونيد از اون مدل خريداري كنيد :icon_cool

arash5500
21 April 2009, 11:53 PM
سلام دوستان!
من تازه عضو شدم پس اگه اولاش حرفاي خنده داري زدم که از نظر خودم جدين ببخشيد!

من توي حيطه ي ربات سازي کار مي کنم و الان احتياجم به يک pda افتاده به خاطر قابليت هاي بالايي که داره منو جذب کرده!
حالا سوالم اينه که آيا ميشه برنامه هايي که توي xp نصب ميکنيم رو pda هم نصب کنيم چون يه سري برنامه کاربردي براي روباتم دارم که ميخواستم اونو از طريق يه pda کنترل کنم
با تشکر فراوان از همتون ممنونم!

mohammad51
22 April 2009, 08:25 AM
سلام دوستان!
من تازه عضو شدم پس اگه اولاش حرفاي خنده داري زدم که از نظر خودم جدين ببخشيد!

من توي حيطه ي ربات سازي کار مي کنم و الان احتياجم به يک pda افتاده به خاطر قابليت هاي بالايي که داره منو جذب کرده!
حالا سوالم اينه که آيا ميشه برنامه هايي که توي xp نصب ميکنيم رو pda هم نصب کنيم چون يه سري برنامه کاربردي براي روباتم دارم که ميخواستم اونو از طريق يه pda کنترل کنم
با تشکر فراوان از همتون ممنونم!

دوست عزيز


شما سئوالتون رو در جاي نامناسبي مطرح كرديد وبايد بيشتر دقت كنيد اما جواب سئوالتون

برنامه هاي ppcخواص خودش هست و البته خيلي از برنامه هايي كه براي ويندوز وجود داره رو مي تونيد براي ppc پيدا كنيد و اون رو روي گوشي نصب كنيد ولي هيچ وقت نمي تونيد برنامه هايي رو كه براي ويندوز وجود داره رو روي ppcنصب كنيد به علت اينكه فضاي حافظه كه در گوشي وجود داره خيلي كم هست و قابليت ويندوز كامپيوتر رو نداره:icon_cool