PDA

View Full Version : سمند سفارشی(تمامی مدل ها)

mehdie3
28 July 2006, 11:44 AM
سلام به همه
ايران خوردرو داره واسه سمند lx سال (همون lx 85) سفارشي ثبت نام ميكنه
و گفته كه option هاي موجود در كاتولوگي معرفي شده ميخواستم بدونم دوستان مي تونن كاتالوگو گير بيارن و به طور كامل بگن چه option هايي هست ؟
ممنون

abaratian
29 July 2006, 01:51 AM
http://i7.tinypic.com/21amj49.jpg

امیدوارم به درد بخوره

Mohsen_bayern
29 July 2006, 09:10 PM
سلام به همه من یک سمند lx85 ثبت نام کردم (تیر ماه)ابان تحویلش میدن
ولی هر کاری کردم گفتن سفارشی نداریم .تقریبا تمامی نمایندگی های شهرمون (کرمانشاه)رو رفتم همین رو گفتن .من هم ثبت نام کردم حالا راهی داره که با سفارشی عوضش کنم.:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
مهمترین چیز بزای من چرمی بودن رو دری های سفارشی ی چون ین پارچه ی هاش اشغالن و بعد از دو سال خیلی کثیف میشن. لا......تمیز هم نمیشه که :icon_bigg .ممنون میشم راهنمایی کنید:icon_mrgr

davood4547
27 February 2007, 04:36 AM
سلام
آیا کسی از دوستان سمندال ایکس سال سفارشی گرفته . به نظر شما آیا ارزش یک میلیون تومان بالاتر را نسبت به سمندال ایکس سال دارد؟
ظاهرا سمند ال ايكس سال سفارشي را با رنگ آبي كبود عرضه میکنند.آیا این رنگ مزیتی نسبت به رنگهای دیگر دارد که ایرانخودرو سمند ال ايكس سال سفارشي را فقط با این رنگ عرضه میکند؟:icon_cool

mohammad_55
27 February 2007, 03:30 PM
رنگش مزيت خاصي نداره . بلكه سليقه اي است. اين رنگها كه اپشنال هستند مال شركت سوده فرانسه است ولي دليل اينكه رنگهاي خاصي اپشنال ميشه اين نيست . بلكه بدليل اينكه رنگ تزئينات داخل محدود است و مثلاً نميشه روكش صندلي با هر رنگي داشته باشيم، فقط رنگهايي را پشنال ميكنيم كه بتونيم همرنگ اون تزئينات داخلش رو تهيه كنيم. موفق باشيد.

mehdie3
27 February 2007, 05:04 PM
دوست عزيز من حدود 2 ماه يش سمند lxسال سفارشي آبي كبود خريدم . اگه منظورت از ارزش داشته باشه اينه كه تفاوت موتوري با سمند ال ايكس سال داشته باشه بايد خيالتو راحت كنم بگم نه هيچ فرقي از نظر موتور نداره
ولي اينكه مي ارزه يا نه
رينگاش 5 پر آلمينيومي ( بد نيس خوبه)
يخچال (اونو هنوز استفاده نكردم )
موبايل هندزفري
تو دوزياشم چرم به رنگ كرم
تودري ها هم همينطور كرم (به داشبردش مياد)
البته من براي همه ي صندليها رو كش گرفتم
والبته رنگ بيرونش اصلن تو خيابون زياد نيس و واقعن به سمند اين رنگش مياد البته وقتي كه تميز باشه
من كلن ازش راضيم
اگه سوالي چيزي داشتي درخدمتم

davood4547
27 February 2007, 07:21 PM
دوست عزیز با توجه به سلیقه ای بودن رنگ (اگر این فاکتور را ندیده بگیریم) آیا ارزش یک میلیون تومان بالاتر را دارد یا خیر؟

FARZAD_1975
27 February 2007, 07:26 PM
دوست عزيز من حدود 2 ماه يش سمند lxسال سفارشي آبي كبود خريدم . اگه منظورت از ارزش داشته باشه اينه كه تفاوت موتوري با سمند ال ايكس سال داشته باشه بايد خيالتو راحت كنم بگم نه هيچ فرقي از نظر موتور نداره
ولي اينكه مي ارزه يا نه
موبايل هندزفري
والبته رنگ بيرونش اصلن تو خيابون زياد نيس و واقعن به سمند اين رنگش مياد البته وقتي كه تميز باشه
من كلن ازش راضيم

آقا بالاخره تونستی اون موبایل هندزفری رو راه بندازی ؟ من که نتونستم

دوست عزیز با توجه به سلیقه ای بودن رنگ (اگر این فاکتور را ندیده بگیریم) آیا ارزش یک میلیون تومان بالاتر را دارد یا خیر؟

قیمت ماشینای سفارشی رو با توجه به قیمت تجهیزات اضافه ای که داره میتونی سبک سنگین کنی البته باید ببینی که این تجهیزات اضافه به دردت میخوره یا نه. مثلا در مورد سمند معمولی سفارشی که من گرفتم:
1-رنگ قهوه ای روشن (که اصلا برای من مهم نیست)
2-رینگ پنج پر آلومینیومی با لاستیک goodyear. که اگه تفاوت قیمتش با رینگ فولادی ولاستیک معمولی تو هر دو حلقه 150000 تومن باشه میشه 300000
3-یخچال 15 لیتری که قیمتش 100000 تومنه که اگه مورد استفادشو داشته باشی بدک نیست
4- آیینه تاشو به قیمت 105000 که به نظر من خیلی خوبه
5- موبایل هندزفری به قیمت 95000که اگه کار کنه چیز خیلی خوبیه
6-کمر بند دسته دنده و غربیلک فرمان و ترمز دستی همرنگ بدنه
اینا که گفتم منهای پول رنگ میشه 600000
حالا تفاوت سمند معمولی با سمند معمولی سفارشی 700000 تومنه . که به نظر من سمند معمولی سفارشی از معمولی بهتره
حالا شما باید ببینی که تجهیزات اضافه سمند سال ال ایکس سفارشی ارزش یک میلیونو داره یا نه . یه موردش همون رینگ و لاستیکه . رینگ ال ایکس معمولی که آلومینیومیه(فقط رینگ سفارشی سال جدیدتره) لاستیکش هم معمولن میشلن یا گودیره که فرقی با رینگ و لاستیک سمند سال سفارشی نداره.

بقیه توضیحاتو mehdie3 میگن

علی بابا
27 February 2007, 09:13 PM
البته مال من آبی کهکشانی بود ( چون فروختمش) نمی دونم با آبی کبود فرقش چیه؟؟ اما واقعا رنگش تک بود. منتها یک نکته و اون هم اینکه تودوزیه تمام چرمش فقط یک میلیون تومان آب می خوره!! من خودم اردیبهشت امسال تحویل گرفتمش. چون سریه اولی بودیم که ثبت نام کرده بودیم ( باید بهمن 84 می دادنش که تا فروردین ندادن، بعدش هم به زور گرفتم!!!) خود نمایندگیه اصلیش تو پونک پاختری از قیمتا خبر نداشتن. وقتی که رفتم اونجا که رنگ چرمو انتخاب کنم، یارو تعجب کرد!!چون یه میلیون کم ریخته بودم!!! البته من تقصیری نداشتم چون نمایندگی هر چقد که گفته بود من ریخته بودم....

خلاصه، بعد از اینکه تقش درومد تازه اول بدبختیم بود!! کسایه دیگه هم مشکل مشابهه منو پیدا کرده بودن صداشون درومده بود! تو اون هیرو بیری یکی از مسئولاش گفت اگه همون چیزی می خواین که تو قرار داد بوده، باید تا مرداد صبر کنید!!! ما هم یک صدا گفتیم: خسته نباشی....

که البته من از خیر چرم دوزی گذشتم... و الا معلوم نبود کی بدنش! :icon_surp

davood4547
28 February 2007, 12:44 AM
قیمت ماشینای سفارشی رو با توجه به قیمت تجهیزات اضافه ای که داره میتونی سبک سنگین کنی البته باید ببینی که این تجهیزات اضافه به دردت میخوره یا نه. مثلا در مورد سمند معمولی سفارشی که من گرفتم:
1-رنگ قهوه ای روشن (که اصلا برای من مهم نیست)
2-رینگ پنج پر آلومینیومی با لاستیک goodyear. که اگه تفاوت قیمتش با رینگ فولادی ولاستیک معمولی تو هر دو حلقه 150000 تومن باشه میشه 300000
3-یخچال 15 لیتری که قیمتش 100000 تومنه که اگه مورد استفادشو داشته باشی بدک نیست
4- آیینه تاشو به قیمت 105000 که به نظر من خیلی خوبه
5- موبایل هندزفری به قیمت 95000که اگه کار کنه چیز خیلی خوبیه
6-کمر بند دسته دنده و غربیلک فرمان و ترمز دستی همرنگ بدنه
اینا که گفتم منهای پول رنگ میشه 600000
حالا تفاوت سمند معمولی با سمند معمولی سفارشی 700000 تومنه . که به نظر من سمند معمولی سفارشی از معمولی بهتره
حالا شما باید ببینی که تجهیزات اضافه سمند سال ال ایکس سفارشی ارزش یک میلیونو داره یا نه . یه موردش همون رینگ و لاستیکه . رینگ ال ایکس معمولی که آلومینیومیه(فقط رینگ سفارشی سال جدیدتره) لاستیکش هم معمولن میشلن یا گودیره که فرقی با رینگ و لاستیک سمند سال سفارشی نداره.

بقیه توضیحاتو mehdie3 میگن
دوست عزیز این تفاوت 700000 هزار تومان بین سمند معمولی با سمند معمولی سفارشی است

به نظر شما آیا این تفاوت بین دو مدل سمندال ایکس سال و سمندال ایکس سال سفارشی هم وجود دارد. با توجه به این نکته که سمندال ایکس سال رینگ اسپرت کفپوش تافتینگ و آیینه تاشو و....... را دارد.

با این حال هنوز نمیتوانم بفهمم که
آیا سمندال ایکس سال سفارشی ارزش یک میلیون تومان بالاتر را نسبت به سمندال ایکس سال را دارد؟

Sherry
28 February 2007, 09:23 AM
دوست عزیز این تفاوت 700000 هزار تومان بین سمند معمولی با سمند معمولی سفارشی است

به نظر شما آیا این تفاوت بین دو مدل سمندال ایکس سال و سمندال ایکس سال سفارشی هم وجود دارد. با توجه به این نکته که سمندال ایکس سال رینگ اسپرت کفپوش تافتینگ و آیینه تاشو و....... را دارد.

با این حال هنوز نمیتوانم بفهمم که
آیا سمندال ایکس سال سفارشی ارزش یک میلیون تومان بالاتر را نسبت به سمندال ایکس سال را دارد؟

دوست عزیز، سمند سال معمولی آیینه تاشوی برقی ندارد.

ضمنا کسی از دوستان میداند جلو پنجره کروم فابریک سمند سال را کجا میشود پیدا کرد؟ آیا کسی تاکنون دیده؟ من در خیابان ملت مشابه آنرا دیدم اما اصلا قشنگ نبود.

vahid579
1 April 2007, 08:26 PM
میگن سمند LX در 10 کلاس به فروش می رسه .
کدام کلاس ترمز عقب دیسکی دارد ؟؟؟

FARZAD_1975
1 April 2007, 10:05 PM
فکر نميکنم در 10 کلاس متفاوت توليد بشه معمولا سمند با فلان کلاس بيشتر به رنگ بدنه و نوع رينگهاي سفارشي برميگرده مثلا کلاس 8 و کلاس 10 سمندهاي سفارشي هر دو قهوه اي هستند و نوع رينگشون فرق ميکنه و ترمز عقب ديسکي يه آپشن ديگس. فکر کنم در مورد سمند کلاس 4-8- و 10 داريم

amn1694
1 April 2007, 11:04 PM
راجبه تودوزی فابریک کارخونه فکر کنم بیارزه . من از فرشگاه آپشن ایساکو قیمت گرفتم برای سمند از همون جنسی که کارخونه استفاده میکنه گفت رودری ها و چهار تا در 880 هزار تومان میشه و فرمان طرح چوب و چرمشم 95 هزار تومن . فکر کنم بیارزه که از کارخونه سفارشی بگیریم چون کمتر در میاد .

davood4547
12 April 2007, 03:19 AM
ولي اينكه مي ارزه يا نه
موبايل هندزفري
من كلن ازش راضيم

دوست عزیز میشه لطف کنید یک عکس از اتومبیل اتان بگذارید تا رنگ آبي كبود را ببینم.:icon_smil
در ضمن بلوتوث ان کار میکند؟:icon_cool

mehdie3
12 April 2007, 11:29 AM
بلوتوثش كار نميكنه
وقتي رفتم نمايندگي براي گارانتي 5000 گفتن كه هنوز كيتش روي هيچ سمندي نيست(حالا نميدونم راست گفتم يا سرشون شلوغ بوده خواستن يه جوري باز كنن از سر خودشون)
در مورد عكسم چشم ميزارم ولي كمي طول ميكشه چون بايد ماشين تميز بشه بعد عكس بگيرم ديگه

davood4547
13 April 2007, 05:27 AM
آقا مهدی ممنون هستم ومنتظر عکسهای شما هستم.:icon_sad:
مهدی جان صفحه کیلومتر آن هم مثل ال ایکس معمولی است؟

mehdie3
14 April 2007, 04:27 PM
صفحه ي كيلومترش نسبت به lx سال معمولي تفاوتي نميكنه

PJK
25 April 2007, 04:22 PM
سلام
آقا مهدی زحمت کارواش رو بکش و عکس ماشینت رو بزار ، الان ایران خودرو فقط دو رنگ آبی کبود و آجری رو تحویل 30 روزه میده .

ممنون

emroozi83
27 April 2007, 09:59 PM
آقا مهدی لطفا عکس ماشینتون رو بذارید ما توی اینکه آبی کبود چه رنگیه دقیقا موندیم...
خود سایت ایرانخودرو هم عکسی از این رنگ نزده... هیچ جا هم ندیدم دقیقا بگن آبی کبود اینه مثلا فلان....

آیا منظور همون آبی های تقریبا آسمانی نیست منظور شما؟؟
یا آبی های پر رنگ نیلوفری؟؟
یا آبی برنگ دریا؟؟

PJK
28 April 2007, 02:17 PM
سلام
دوستان کسی میدونه قیمت سمند LX سال سفارشی توی بازار چنده ؟

با تشکر

------------------------------------
آقا این آبی کبود تقریبا ً همون آبی کاربونی خودمونه ؟
یادگار امام نرسیده به آزادی (محل فروش محصولات سفارشی ایران خودرو ) یک نمونه از این رنگ رو گذاشته ، البته اگر این همون آب کبود مورد نظر ایران خودرو باشه!

emroozi83
28 April 2007, 09:11 PM
آبی کبود همون رنگیه که توی سایتش زده من دیدم از همینایی که تو خیابون زیاد هست... اما سفارشیش امکانات و آپشناش هستن که مهمه...... تقریبا همون آبی روشن فیروزه ای به رنگ آسمون یکم روشن تر و البته متالیکه....

واقعا هم این ماشین می ارزه به نسبت قیمتش و اینکه کارت طلایی میده + رینگ آلومینیومی و لاستیک توپ + بیمه شخص ثالث و چرم تودوزی شده ست بژ رنگ...
خود این موارد نزدیک 2 - 3 میلیون پای آدم خرج می اندازه که ایران خودرو همش توی 1 میلیون خلاصش کرده ...

اما
مورد دیگه اینکه دوستمون هم گفتن: قیمت الانش توی بازار دقیقا چقدره؟؟؟؟؟؟؟

اینم رنگ آبی کبود:
http://i16.tinypic.com/311kqk9.jpg

PJK
29 April 2007, 01:28 PM
سلام
اینطور که من پرس و جو کردم ، ظاهرا ً قیمت فروش سمند ال ایکس سال سفارشی الان توی بازار 15100000 تومنه !! یخورده برای سمند بالاست مگه نه ؟

vahid579
29 April 2007, 01:39 PM
رنگ آبی کبود را با تودوزی چرم آبی هم می دن ؟؟؟؟؟؟؟

PJK
29 April 2007, 02:25 PM
فکر نمیکنم ، البته یک نکته رو نباید فراموش کنیم و اون اینه که ما داریم در مورد یکی از محصولات ایران خودرو صحبت میکنیم. در واقع حق با فروشنده است !!!!
موقع تحویل ، هر رنگ تودوزی ، هر نوع رینگ و یا هر نوع آپشنی رو که موجود داشته باشن و دم دستشون باشه میدن ، مشتری هم مجبوره بگیره و خدا رو شکر کنه .

emroozi83
1 May 2007, 03:55 AM
من از همه عذر خواهی میکنم... رنگ آبی کبود رنگ تیره تریه...
دقیقا عکسش رو اگر بخواهید این میشه (با روکش چرم سدری روشن متمایل به کرم):
http://www.ikco.com/persian/products/Gallery/samandlx/data/images/larg/wallpaper/car14.jpg
(حجم عکس بالاست)

پیش فروشش هم امروز تمام شد و بنده نوشتم... البته بین آجری و آبی کبود شک داشتم که کاتلوگ خودشون رو دیدم قانع شدم.. اینم رنگ آجری:
http://www.ikco.com/persian/products/Gallery/samandlx/data/images/larg/wallpaper/car15.jpg
(با روکش چرم قهوه ای)

واقعا از بین این دو رنگ آبی کبود قشنگ تر و سنگین تره تا اون آجری مسخره...
البته بنده تحویل فوری 30 روزه ثبت نام کردم که ودیعه 8700000 بود و 4 چک 1640000 هم داشت ...
کلا پای من در میاد 15200000 ...
ولی آپشن ها دقیقا همون چیزیه که توی همون عکس اول پست سوم همین تاپیک گذاشته شده..
من نفهمیدم کروز کنترل چی هست؟ راستش روم نشد هم بپرسم.. البته هیچکدومشون نداره این سیستمو.. ولی نمی دونم چرا اینو توی لیست آپشن ها نوشته الکی؟؟

اون سقف بالای کلاس 3 باز میشه توی کاتالوگا دیدم.. ولی بقیه کلاسا درب سقف ندارن.. جریان چیه؟

سیستم پخشش هم بمن گفتن احتمالا آلپاین باشه...
اون بلوتوث هم کار میده... تنظیم داره...

اگر کسی چیز دیگه ای میدونه بگه... مرسی

vahid579
1 May 2007, 10:05 AM
منظورت از سقف بالا باز میشه چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی برای سمند هم سقف شیشه ای میزارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلاس 3 بالاترین کلاس است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آپشن ترمز عقب دیسکی داره ؟؟؟؟؟

PJK
1 May 2007, 11:52 AM
البته این تحویل 30 روزه که نوشتن ، خود نمایندگی میگه حداقل 50 روز طول میکشه !!

davood4547
2 May 2007, 01:40 AM
منظورت از سقف بالا باز میشه چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی برای سمند هم سقف شیشه ای میزارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلاس 3 بالاترین کلاس است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آپشن ترمز عقب دیسکی داره ؟؟؟؟؟

1- در مورد سقف شیشه ای تو کلاس هاو یا آپشنال این خودرو نیست
2- نه کلاس سه بالاترین کلاس نیست

3-بله
1.8 - I-MY7-16V 2 كلاس
اين خودرو مجهز به موتور 16 سوپاپ XU7JP4/L4 مي باشد كه اكسل عقب آن نيز از نوع ديسكي مي باشد و كليه تجهيزات خودروي سمند سال را نيز دارا ميباشد.

emroozi83
2 May 2007, 02:18 AM

البته بستگی داره.. اگر شما مثلا دهم اردیبهشت ثبت نام کنید ممکنه با سری اول بدن که میشه خرداد همون اولاش که شاید از 30 روز حتی کمتر بشه.. شاید هم با سری بعدش بدن که میشه نزدیکای 50 روز بعد... به تعداد ثبت نام شدگان هم بستگی داره..

1- در مورد سقف شیشه ای تو کلاس هاو یا آپشنال این خودرو نیست

مرسی از اطلاعات خوبتون ولی
خودم دیدم تو کاتالوگ خود نمایندگی بود.... چطور ممکنه نباشه؟ شاید یه مدل خاص بوده یا شاید فقط توی عکس بوده... ولا نمی دونم....

اگر میشه در مورد کلاس 8 ال ایکس هم مشخصات دقیقش (تقاوتهاش با کلاسهای قبل) رو هم اطلاع دارید، بنویسید.. ممنون میشم...

davood4547
2 May 2007, 04:04 AM
مرسی از اطلاعات خوبتون ولی
خودم دیدم تو کاتالوگ خود نمایندگی بود.... چطور ممکنه نباشه؟ شاید یه مدل خاص بوده یا شاید فقط توی عکس بوده... ولا نمی دونم....

اگر میشه در مورد کلاس 8 ال ایکس هم مشخصات دقیقش (تقاوتهاش با کلاسهای قبل) رو هم اطلاع دارید، بنویسید.. ممنون میشم...

سقف شیشه ای یا همان سان روف را تا جایی که من اطلاع دارم در بعضی از شرکتها تحت استاندارد ايساكو نصب میشود

3584

3585

اما در مورد کلاس 8 ال ایکس:
در اين كلاس از تجهيزات معروف به سمند 85 با سپرهاي تمام رنگي ، داشبورد طرح SLUSH MOULDING ، جلو پنجره جديد ، كمربند هاي ايمني همرنگ تزئينات ، گردگير دسته دنده همرنگ تزئينات داخلي ، گردگير ترمزدستي همرنگ تزئينات داخلي، موكتهاي كف طرح تافتينگ، كفپوشهاي فرشي ، آنتن و برف پاكن طرح جديد ، موبايل هندز فري، تودوزيهاي (صندليها و رودريها) چرمي، قطعات تزئيناتي(DECORATIVE) جديد ، آئينه تاشوي برقي ، رينگ آلومينيمي جديد و غربيلك فرمان چرمي استفاده شده است و ساير مولفه هاي آن شبيه سمند LX ميباشد.:icon_cool

Raminium2001
4 May 2007, 12:01 PM
اين عكسها كه پيوست شده مطمئن هستين مال سمند هست؟ آخه مخصوصا دومي خيلي متفاوت هستش. اگه ميشه در مورد قيمتش و جاهايي كه نصب مي كنند هم يك توضيحي بدين ممنون ميشم.

tazmani
5 May 2007, 12:50 AM

من در روز دهم اردیبهشت با هزار جور مصیبت ثبت نام کردم !!! چون 9 اریبهشت ساعت 7 شب بخشنامه آمده بود که ثبت نام متوقف بشه. حالا من که کاشینم رو فروخته بودم و چک بانکی و سایر مدارک رو گرفته بودم ببین چه حال داشتم :icon_cry: .
نمایندگی با تاکید گفت 30 روز کاری طول میکشه و حد اکثر تا 15 خرداد ماشین رو میگیری. ولی وقتی توی سایت ایران خودرو وضعیت قراردادرا چک کردم تاریخ تحویل را زده بود 31/3/86 :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

davood4547
5 May 2007, 01:37 AM
اين عكسها كه پيوست شده مطمئن هستين مال سمند هست؟ آخه مخصوصا دومي خيلي متفاوت هستش. اگه ميشه در مورد قيمتش و جاهايي كه نصب مي كنند هم يك توضيحي بدين ممنون ميشم.

بله ظاهرا برای سمند است.
در رابطه با نصب سان روف به گفته بعضی از دوستان زیاد خوب نیست.به علت تاب برداشتن سقف.
در مورد آدرس هم اگر از از نظر مدیران اشکالی نداشته باشد به چشم .:icon_cool

emroozi83
5 May 2007, 03:02 AM
من در روز دهم اردیبهشت با هزار جور مصیبت ثبت نام کردم !!! چون 9 اریبهشت ساعت 7 شب بخشنامه آمده بود که ثبت نام متوقف بشه. حالا من که کاشینم رو فروخته بودم و چک بانکی و سایر مدارک رو گرفته بودم ببین چه حال داشتم :icon_cry: .
نمایندگی با تاکید گفت 30 روز کاری طول میکشه و حد اکثر تا 15 خرداد ماشین رو میگیری. ولی وقتی توی سایت ایران خودرو وضعیت قراردادرا چک کردم تاریخ تحویل را زده بود 31/3/86 :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

بله بنده هم همینجوری بود برام.. تازه با کلی بدبختی گواهی امضا و ... رو فرداش جور کردیم ...(دفترخونه ها عصر باز نیستن)
این تاریخی که تو سایت زده چرته احتمالا واسه همه زده 31/3/86 مسخرست.. شمایی که مشهدی و اونی که تهرانه و منی که اهوازم همه باید یکی باشه تاریخ هامون؟؟

سان روف هم چیز خوبیه... من توی کاتالوگ که دیدم چیز جالبی بود.. اگر خود ایرانخودرو بزنه که عالی میشه... فقط هزینش احتمالا بالاست، نه؟؟

tazmani
8 May 2007, 12:23 AM
در ابتدا : من گشتم مطلبی با این موضوع نبود. اگر تکراریه شرمنده.
می خواستم بدونم کلا سمند ساده سفارشی با احتساب 800 هزار تومات تفاوت قیمت نسبت به سمند ساده می ارزه. (تفاوت با سمند دوگانه سوز 580 هزار تومان) و آیا 1.3 میلیون تومان تفاوت سمند سفارشی ساده با LX سال ( غیر سفارشی ) فقط بخاطر ABS و در صندوق عقب برقی و چراغهای عقب ارزش داره ؟؟
راستش من که فکر میکنم با این تفاوت قیمتها سمند ساده سفارشی مقرون به صرفه تر باشه. بخصوص که سیستم ترمزهای سمند ( که یکی از یزرگترین ایرادات سمند ساده بود ) از سال 85 بسیار بهبود پیدا کرده.

به جدول زیر توجه کنید :

...........شرح ...............سمند ساده سمند ساده سفارشی سمند LX سال
------------------------------- ---------------- ---------------------------- -------------------
هندزفری موبایل.................خیر.................بلی.... ................خیر
آینه تاشو.........................خیر.................ب لی....................خیر
غربیلک فرمان چرمی...........خیر.................بلی............ ........خیر
تودوزی پارچه مخمل............خیر.................بلی........... .........خیر
یخچال.............................خیر............. ...بلی.....................خیر
کف پوش موکتی بژ.............خیر.................بلی............ .........خیر
رینگ آلومینیومی.................خیر ................بلی.................... بلی
پخش CD.........................خیر ................بلی.................... بلی
کمربند هم رنگ تزئینات.........خیر ................بلی.................... بلی
گردگیر دنده و ترمز دستی
هم رنگ تزئینات.................خیر ................بلی.................... بلی
ترمز ABS.........................خیر.................خی ر.....................بلی
در برقی صندوق عقب..........خیر.................خیر.............. .......بلی
طرح جدید چراغهای عقب.....خیر.................خیر................... ..بلی
جلو پنجره طرح جدید...........خیر.................خیر............ .........بلی
قیمت---------------------------11750-------------12550-----------------13850

حالا شما کدام مدل را انتخاب می کنید ؟

در سمند LX پشتی صندلی برقی را اضافه دارد که سمند ساده و ساده سفارشی این سیستم را ندارند.

davood4547
8 May 2007, 02:20 AM
به نظر مهمترین مسئله در انتخاب ماشین چه معمولی و چه سفارشی در وحله اول انتخاب ترمز abs است

davood4547
8 May 2007, 02:32 AM
نمايش محصولات سفارشي ايران خودرو در بام تهران
ستاد خبری ايران خودرو 17/2/1386

http://news.ikco.com/binarynews.asp?id=3030 گروه صنعتي ايران خودرو با ارائه آخرين آپشن هاي OEM (فابريك) در نمايشگاه تيونينگ ،توانمندي خود را براي تامين سلايق مشتريان از سه شنبه 18 ارديبهشت به مدت 10 روز در بام تهران به نمايش مي گذارد.

دكتر محمديان مدير پروژه خودروهاي سفارشي ايران خودرو درخصوص برپايي اين نمايشگاه گفت: درنمايشگاه سال جاري مدلهاي جديد خودروهاي سفارشي 206 اس دي، پارس،پارس ELX ،سمند معمولي ، سمند LX سفارشي، سورن، سوزوكي و لوگان ارائه خواهند شد.

وي ادامه داد: خودروهاي آپشن و سفارشي ايران خودرو به استانداردهاي روز دنيا مجهز شده اند از جمله آپشن هاي جديد خودروهاي عرضه شده در اين نمايشگاه سيستم ضدسرقت پيشرفته ايموبيلايزر، سيستم محافظ شيشه بالابر(Anti trap)، سيستم Power Window (بسته شدن اتوماتيك شيشه هاي خودرو در هنگام قفل شدن دربها) سيستم توسعه كنترل سرعتي( كروز )، رينگ هاي آلومينيومي جديد با طراحي 2007، سيستم اطفاءحريق استاندارد، سيستم صوتي جديد و قطعات تزئيناتي جديد، سنسور دنده عقب دوربين دار با ديد در شب، نقشه خوان( GPS )و سقف شيشه اي ( Sunroof) مجهز است.

وي اظهار داشت: در نمايشگاه سال گذشته 6000 دستگاه از خودروهاي سفارشي توليد و به فروش رسيد و در سال جاري توليد 18000 دستگاه انواع خودرو با آپشن هاي جديد در دستوركار قرار دارد.

گفتني سومين نمايشگاه تيونينگ با حضور 90 شركت داخلي و خارجي در بام تهران (مجموعه فرهنگي ـ ورزشي توچال ) برگزار خواهد شد.

دوستان اگر تشریف بردید زحمت چند تا عکس از سمند ال ایکس سفارشی را بکشید.

tazmani
8 May 2007, 07:36 PM
به نظر مهمترین مسئله در انتخاب ماشین چه معمولی و چه سفارشی در وحله اول انتخاب ترمز abs است

البته ABS خیلی خوبه ولی به چه قیمتی ؟ یعنی به 1300000 تومان اختلاف قیمت ارزش داره ؟
تازه ترمزهای سمند عادی مدل 85 به بعد خیلی عالی شده.

emroozi83
9 May 2007, 04:29 AM
البته ABS خیلی خوبه ولی به چه قیمتی ؟ یعنی به 1300000 تومان اختلاف قیمت ارزش داره ؟

البته مخاطب شما من نیستی تضمینی جان.. ببخشید دخالت میکنما... ولی 1.3 میلیون فقط پول abs نیست.... پول EBD چهار کاناله.. تعویض طرح چراغها.. سنسور دنده عقب.. کیفیت کمی بهتر.. و چند چیز دیگه هم هست..
البته گذاشتن ABS صد و چهل هزار تومنی روی سمند معمولی = مرگ... اینم باید در نظر داشته باشیم...! ABS باید روی خود ماشین نصب باشه وگرنه سیستم خوب عمل نمی کنه، هیچ .. ترمزتو داغون میکنه.. ... خیلیا حتی بعد از گذاشتنش پشیمون شدن و دوباره کلی هزینه کردن که فقط سیستمش رو خارج کنن... اینو میتونید از اونهایی که جداگانه نصب کردن بپرسید (نه نصاب ها...)

ایرانخودرو قول داده امسال با نظارت مستقیم و فعالتر کارشناسان پژو روی خط تولید، ایرادات اون رو حتما برطرف کنه.... غِلَط می کِنه اگه نکنه... :D

davood4547
9 May 2007, 04:33 AM

ماشین قبلی من سمند 82 معمولی بود که در دعوتنامه آپشن ترمز ABS و رینگ اسپرت و ظبط CD را میتوانستی انتخاب کنی .من هشتصد و پنجاه هزار تومان( برای ABS پانصد هزار تومان و برای رینگ اسپرت و ظبط CD سیصد و پنجاه هزار تومان) پرداخت کردم. بعد از کلی دونده گی بعد از دو ماه خود شرکت ایرانخودرو (امور مشتریان) :icon_mad: گفت یا باید ABS را انتخاب کنی و یا رینگ اسپرت و ظبط CD.
با هزار بدبختیABS را گرفتم.:icon_eek:
با ان ماشین خیلی مطمئن رانندگی میکردم.:icon_cool
الان سمند 84 دارم وفاقد ABS :icon_ques . به نظر من خیلی با هم فرق دارند.

tazmani
9 May 2007, 07:19 PM
البته مخاطب شما من نیستی تضمینی جان.. ببخشید دخالت میکنما... ولی 1.3 میلیون فقط پول abs نیست.... پول EBD چهار کاناله.. تعویض طرح چراغها.. سنسور دنده عقب.. کیفیت کمی بهتر.. و چند چیز دیگه هم هست..
البته گذاشتن ABS صد و چهل هزار تومنی روی سمند معمولی = مرگ... اینم باید در نظر داشته ایرانخودرو قول داده امسال با نظارت مستقیم و فعالتر کارشناسان پژو روی خط تولید، ایرادات اون رو حتما برطرف کنه.... غِلَط می کِنه اگه نکنه... :D

اولا شما عزیز من هستید حالا مخاطب باشید یا نباشید.
دوما : بعله بنده قبول دارم این مبلغ تنها برای ABS نیست ولی در مجموع اعتقاد دارم تجهیزاتی که ایران خودرو روی سمند LX سال گزاشته به تفاوت قیمتش نمی ارزه. (نظر کاملا شخصی)
سوما: بازم بعله. قبول دارم ABS که بیرون نصب کنی به کفر ابلیس هم نمی ارزه.
چهارما: من تازمانی هستم (همونی که عکسش توی آواتارم هست) نه تضمینی. Tazmani devil را سرچ کن.

Raminium2001
14 May 2007, 12:22 PM
اولا شما عزیز من هستید حالا مخاطب باشید یا نباشید.
دوما : بعله بنده قبول دارم این مبلغ تنها برای ABS نیست ولی در مجموع اعتقاد دارم تجهیزاتی که ایران خودرو روی سمند LX سال گزاشته به تفاوت قیمتش نمی ارزه. (نظر کاملا شخصی)
سوما: بازم بعله. قبول دارم ABS که بیرون نصب کنی به کفر ابلیس هم نمی ارزه.
چهارما: من تازمانی هستم (همونی که عکسش توی آواتارم هست) نه تضمینی. Tazmani devil را سرچ کن.

در سمند LX 85 بجز ترمز ABS (كه البته عملكردش به مراتب بهتر شده) كيفيت خيلي از قطعات ارتقا پيدا كرده و مثلا روي قفل درها يك تكه پلاستيكي گذاشته اند كه درها به صدا نيفتد يا كفپوشها موكت است يا جنس مواد مصرفي داشبورد ارتقا پيدا كرده تا به صدا نيفتد يا كمي تغيير در سيستم تعليق و ... كلا خود ايران خودرو اعلام كرده كه 150 تغيير و ارتقا داشته.
البته من سمند سفارشي نداشتم ولي از LX سال راضي هستم.

tazmani
15 May 2007, 06:54 PM
در سمند LX 85 بجز ترمز ABS (كه البته عملكردش به مراتب بهتر شده) كيفيت خيلي از قطعات ارتقا پيدا كرده و مثلا روي قفل درها يك تكه پلاستيكي گذاشته اند كه درها به صدا نيفتد يا كفپوشها موكت است يا جنس مواد مصرفي داشبورد ارتقا پيدا كرده تا به صدا نيفتد يا كمي تغيير در سيستم تعليق و ... كلا خود ايران خودرو اعلام كرده كه 150 تغيير و ارتقا داشته.
البته من سمند سفارشي نداشتم ولي از LX سال راضي هستم.

اون لاستیک که گفتید روی قفل در سمند ساده مدل 86 و 85 هم هست. کفپوش سمند سفارشی هم موکتی است.

tazmani
19 May 2007, 05:15 PM
یکی از دوستان در یکی از تاپیکها عکس چراغ نقشه خوان سمند سفارشی را گذاشته بود که مدل پارس بود.
این فاجعه روی همه سمند های سفارشی هست ؟؟؟!!!
اگر بله ، آیا میشه اون را با مدل سمندی عوض کرد ؟؟

Raminium2001
28 May 2007, 09:53 PM
یکی از دوستان در یکی از تاپیکها عکس چراغ نقشه خوان سمند سفارشی را گذاشته بود که مدل پارس بود.
این فاجعه روی همه سمند های سفارشی هست ؟؟؟!!!
اگر بله ، آیا میشه اون را با مدل سمندی عوض کرد ؟؟

این فاجعه که می ازش نام بردید:icon_surp در ماشین من (سمند LX 85) هم اتفاق افتاده ولی من مشکلی باهاش ندارم. مخصوصا که نور موثری هم داره. منظورم اینه که نورش اصلا دیده نمیشه الا جایی که انداختی.

tazmani
29 May 2007, 12:04 AM
این فاجعه که می ازش نام بردید:icon_surp در ماشین من (سمند LX 85) هم اتفاق افتاده ولی من مشکلی باهاش ندارم. مخصوصا که نور موثری هم داره. منظورم اینه که نورش اصلا دیده نمیشه الا جایی که انداختی.

مدل سمندی هم دقیقا همین طوره فقط به نظر من خوشگلتره.

mojikavedoust
31 May 2007, 01:01 AM
آقا من سمند ساده سفارشی گرفتم ولی نمیدونم با هندزفریش چه جوری کار کنم. تا امروز که رفتم پخشش رو وصل کنم چراغش روشن بود ولی از همون موقع چراغشم قطعه.
خلاصه چه جوری کار میکنه؟

tazmani
31 May 2007, 06:18 PM
آقا من سمند ساده سفارشی گرفتم ولی نمیدونم با هندزفریش چه جوری کار کنم. تا امروز که رفتم پخشش رو وصل کنم چراغش روشن بود ولی از همون موقع چراغشم قطعه.
خلاصه چه جوری کار میکنه؟

دوست عزیز به پست شماره 50 این تاپیک (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=33250&page=4)مراجعه کنید.

PJK
16 June 2007, 11:03 AM
دوستان کسی میدونه این ضبط آلپاین که ایران خودرو روی ماشین میزاره چقدر قیمت داره؟ و اگر بخواهیم بفروشیم ، چند میخرن ؟

PJK
24 June 2007, 07:15 PM
دوستان کسی اطلاعاتی در مورد قیمت ضبط نداشت؟ ظاهرا ً بعد از مطرح شدن این سوال ، تاپیک به بن بست رسیده !! :icon_twis

hormoz_agha
26 June 2007, 06:59 PM
با سلام به همه دوستان
سئوالي داشتم
كارايي يخچال در ماشين چطور است؟و آيا واقعا يخچال است يا نگهدارنده ؟ و چند ليتر ميباشد؟
چون ميخوام يخچال بخرم ولي اطلاعاتي ندارم.
منتظر جواب شما هستم ؟

FARZAD_1975
26 June 2007, 08:12 PM
معمولا يخچال ماشين فقط به عنوان يک نگهدارنده عمل ميکنه و در دفترچه راهنما هم نوشته براي حداکثر کارايي ابتدا مواد موردنظر رو تو يخچال خنک کنيد بعد در يخچال ماشين نگه داريد. يخچال ماشين تا 20 درجه پايين تر از دماي محيط خنک ميکنه

tazmani
26 June 2007, 08:22 PM
با سلام به همه دوستان
سئوالي داشتم
كارايي يخچال در ماشين چطور است؟و آيا واقعا يخچال است يا نگهدارنده ؟ و چند ليتر ميباشد؟
چون ميخوام يخچال بخرم ولي اطلاعاتي ندارم.
منتظر جواب شما هستم ؟

لطفا به پست شماره 51 این تاپیک (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=33250&page=4) مراجعه کنید.

PJK
15 August 2007, 09:56 AM
با سلام
دوستان یک مشکلی داشتم میخواستم ببینم همگانی یا نه؟
با توجه به آبی بودن نور پس زمینه در جلوداشبورد و کلا ً کنسول جلو ، ساعت دیجیتالی که روی کنسول
جلو هست توی روز اصلا دیده نمیشه ! فقط توی شب که نور بیرون کمه نیشه اون ساعت رو دید .
آیا اصولا همه نور آبی ها این مشکل رو دارن؟ میشه نور این قسمت رو زیاد کرد ؟ (البته بغیر از اون یک اپسیلونی که با اهرم زیر فرمون زیاد و کم میشه )

Raminium2001
15 August 2007, 01:37 PM
با سلام
با توجه به آبی بودن نور پس زمینه در جلوداشبورد و کلا ً کنسول جلو ، ساعت دیجیتالی که روی کنسول
جلو هست توی روز اصلا دیده نمیشه ! فقط توی شب که نور بیرون کمه نیشه اون ساعت رو دید .
آیا اصولا همه نور آبی ها این مشکل رو دارن؟ میشه نور این قسمت رو زیاد کرد ؟ (البته بغیر از اون یک اپسیلونی که با اهرم زیر فرمون زیاد و کم میشه )

این مسئله بیشتر از شدت و رنگ نور به جایی بر میگرده که ساعت رو قرار دادن. چون نور خورشید مانع از این میشه که نور ساعت رو به خوبی ببینی.
می تونی هر وقت به ساعت احتیاج داشتی ساعت روی کامپیوتر رو نگاه کنی. ولی پیشنهاد میکنم برای اجتناب از تصادف، ابتدا خودرو را متوقف کنی:icon_surp

PJK
15 August 2007, 02:26 PM
این مسئله بیشتر از شدت و رنگ نور به جایی بر میگرده که ساعت رو قرار دادن. چون نور خورشید مانع از این میشه که نور ساعت رو به خوبی ببینی.
می تونی هر وقت به ساعت احتیاج داشتی ساعت روی کامپیوتر رو نگاه کنی. ولی پیشنهاد میکنم برای اجتناب از تصادف، ابتدا خودرو را متوقف کنی:icon_surp

ممنون از راهنماییتون :icon_ques و ممنون از ایران خودرو با این طراحیش . فکر کنم اگر این ایراد به گوششون برسه ، ساعت رو وردارن ببرن بزارن توی صندوق عقب :icon_twis . آخه اونجا دیگه نور خورشیدی در کار نیست و به راحتی دیده میشه :icon_arro

tazmani
29 August 2007, 04:24 PM
ممنون از راهنماییتون :icon_ques و ممنون از ایران خودرو با این طراحیش . فکر کنم اگر این ایراد به گوششون برسه ، ساعت رو وردارن ببرن بزارن توی صندوق عقب :icon_twis . آخه اونجا دیگه نور خورشیدی در کار نیست و به راحتی دیده میشه :icon_arro

ساعت را با یک مدل سمند ساده (کهربایی رنگ) عوض کنید. تقریبا در هر حالتی دیده میشه :icon_cool

Raminium2001
7 October 2007, 04:20 PM
ساعت را با یک مدل سمند ساده (کهربایی رنگ) عوض کنید. تقریبا در هر حالتی دیده میشه :icon_cool

آخه رنگش جور نیست با تزئیناتش ولی در هرحال تو قابل دید بودنش شکی نیست.

tazmani
8 October 2007, 01:16 AM
آخه رنگش جور نیست با تزئیناتش ولی در هرحال تو قابل دید بودنش شکی نیست.
بله خوب. اینهم یک مشکله دیگه !!!
ولی به نظر من رنگ آبی برای پشت زمینه آمپرها و ... یکم قشنگ نیست. رنگ سفید مهتابی سمند های ساده قشنگتره.

mohammad1983
13 November 2007, 09:55 PM
سؤالي داشتم و اون هم اينه كه سمند lx سال abs و airbag داره يا فقط سفارشياش اين دو رو دارند؟

BloodReza
14 November 2007, 07:21 AM
تا اونجا که من یادمه فققط سمند مغمولی چه ساده و چه سفارشی abs نداره و lx هم در مدل معمولی هم سال و هم سال سارشی دارای abs هست ولی هیچ سمندی که در ایران تولید میشه ایربگ نداره
به جز سورن که تازه داره میاد و abs و airbag رو با هم داره

amahdavi2004
17 February 2008, 10:59 AM
با سلام
پنل را باز كنيد و طلقي را كه روي LCD ساعت قرار دارد بكنيد (اگر از نتيجه خوشتان نيامد مي توانيد دوباره سر جايش قرار دهيد) آن قدر شفاف مي شود كه در روز هم حتي اگر ماشين خاموش باشد باز هم ساعت خوانده مي شود چه رسد وقتي كه روشن باشد. تصوير زير مربوط به ماشين خودم است (405 است) كه رنگ پنل آن از جمله ساعت را عوض كردم و نتيجه در سمند هم همان مي شود.
http://aycu40.webshots.com/image/45919/2005989893748766282_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005989893748766282)

Nomad
12 March 2008, 04:45 AM
خیلی خوب شده ولی یکمی زمینه ی آبی افتاده توش ...