PDA

View Full Version : هک بلوتوث(مهم)

postmortem
5 May 2007, 05:17 PM
سلام
حتما اسم نرم افزارهای هک با بلوتوث مثل BLOOVER رو شنیدین اما فکر کنم کمتر کسی بتونه از اونها استفاده کنه.لا اقل من خودم نتونستم!:icon_arro
این برنامه رو خودم تست کردم و تا اونجایی که دیدم روی گوشی های جاوا بویژه سونی اریکسون به راحتی کار میکنه.
البته یه سری معایبی هم داره مثل تقاضای accept از گوشی قربانی،امکان هنگ کردن گوشی قربانی و یا خودتون(که با خاموش کردن درست میشه) و یا عمل نکردن رو گوشی های سیمبین بویژه اونهایی که فایر وال دارند.
اما در مجموع فکر کنم میتونه مفید باشه!
از امکانات اون میشه به توانایی درTurn off,master reset,profile change,playing mediaplayer sound!! و مهمتر از همه شماره گیری با گوشی قربانی اشاره کرد(در ضمن sms ها و دفترچه تلفن رو هم میشه خوند! اگر شماره خدتون رو بگیرد و طرف نفهمه!! میتونین شماره قربانی رو هم بدست بیارید...
)
باقی امکاناتش رو هم خودم هنوز امتحان نکردم:icon_arro
نکته آخر اینکه امیدوارو مورد سوء استفاده قرار نگیره و در ضمن تکراری نباشه.:icon_cool

SMN
5 May 2007, 05:29 PM
لطفا لینک و آموزش برنامه رو هم بگذارین!

SMN
5 May 2007, 05:58 PM
میشه روی rapidshare.com آپلود کنید؟!!؟!؟!!
این با من مشکل داره میگه باید یوزر Premium باشی تا بگذارم دانلود کنی یا بعدا دانلود کن!!!!

postmortem
5 May 2007, 08:54 PM
میشه روی rapidshare.com آپلود کنید؟!!؟!؟!!
این با من مشکل داره میگه باید یوزر Premium باشی تا بگذارم دانلود کنی یا بعدا دانلود کن!!!!

بفرمایید اینم لینک رپیدشیر(rapidshare) ([Only registered and activated users can see links])
اینم لینک دیوشیر(divshare) ([Only registered and activated users can see links])

بازم اگه دانلود نشد بگو یه جا دیگه آپ کنم!

I.R.C
5 May 2007, 10:03 PM
رو چه گوشیهایی نصب میشه ؟ برای ویندوز ce هم هست ؟ البته هک بلوتوث مربوط به n73 نتونست پاکت پیسی رو هک کنه و خودش قفل کرد . :d

SMN
5 May 2007, 10:29 PM
رو چه گوشیهایی نصب میشه ؟ برای ویندوز ce هم هست ؟ البته هک بلوتوث مربوط به n73 نتونست پاکت پیسی رو هک کنه و خودش قفل کرد . :d
با چه برنامه ای ؟ 99% برنامه مشکل داشته وگرنه پاکت پیسی غیر پاکت پیسی نداره! پاکت پیسی که غول نیست!

Mr.Sina
5 May 2007, 11:46 PM
اگر ممکنه توضیحات بیشتری در مورد این برنامه بدید...
رو N93 نصب می شه؟

postmortem
6 May 2007, 12:01 AM
اگر ممکنه توضیحات بیشتری در مورد این برنامه بدید...
رو N93 نصب می شه؟

والا من خودم هنوز در مرحله آزمایشم
روی گوشیهای سونی اریکسون اغلب نصب میشه .روی گوشیهای نوکیا فقط روی 6630 نصب کردم نصب شد و عالی کار کرد.بهتر از سونی اریکسون!
قاعدتا باید رو سری N هم به خوبی کار کنه.حجم کمی داره به امتحانش می ارزه.
جالب ابنکه حتی سایت تولید کننده نرم افزار هم هیچ توضیحی در موردش نداده،:icon_cry: حتی به اندازه من!
با این حال اگه شما دانلود کردی و مشکلی داشتی ما در خدمتیم.
فکر کنم اگه نصب کنی احتیاج به توضیح نداشته باشه.

I.R.C
6 May 2007, 02:50 AM
خب حالا فایل نصبش رو ویندوز ce رو هم میشه بدید .
آره خب با سیمبیان خوب جواب میداد اتفاقا قربانی هم گرفتیم و کلی حالیدیم d: ولی وقتی خواستم رو موبایلم ببینم حکش میکنه یا نه n73 قفلید . آخه وقتی یکی از خاصیتاش روی یه گوشی جواب نده گیر میکنه . نمیدونم الانم که 1:50 صبحه نمیتونم بش زنگ بزنم ببینم اسم برنامه چی بوده .
ولی برای wince هم بذارید ممنان میشویم

mas_jaf
6 May 2007, 09:40 AM
با چه برنامه ای ؟ 99% برنامه مشکل داشته وگرنه پاکت پیسی غیر پاکت پیسی نداره! پاکت پیسی که غول نیست!

سلام
من هم با گوشي w810 امتحان كردم نرم افزار نتونست گوشي خودم را هك كنه :icon_razz :icon_razz
در عوض w810 هنگ كرد .:icon_arro

SMN
6 May 2007, 01:26 PM
سیمبین دارها به یاد داشته باشند قبل از ورود به برنامه بلوتوث رو روشن کنند
W800 دارها هم یه تست کنن ببینیم چی میشه این برنامه حتما مال گوشی اوناس!

postmortem
6 May 2007, 06:12 PM
خب حالا فایل نصبش رو ویندوز ce رو هم میشه بدید .
آره خب با سیمبیان خوب جواب میداد اتفاقا قربانی هم گرفتیم و کلی حالیدیم d: ولی وقتی خواستم رو موبایلم ببینم حکش میکنه یا نه n73 قفلید . آخه وقتی یکی از خاصیتاش روی یه گوشی جواب نده گیر میکنه . نمیدونم الانم که 1:50 صبحه نمیتونم بش زنگ بزنم ببینم اسم برنامه چی بوده .
ولی برای wince هم بذارید ممنان میشویم

من این برنامه رو فقط همین ورژنش رو پیدا کردم و روی گوشی های جاوا و سیمبین کار میکنه اما نتونستم نسخه دیگشو پیدا کنم(اصلا تولید نشده) با این حال دیشب ورژن جدیدش رو دیدم که اومده آپ کردم.
یه سری ویژگی های جدید داره شاید به درد کار شما هم بخوره.

اینم ورژن 1.06 برنامه ([Only registered and activated users can see links])

سلام
من هم با گوشي w810 امتحان كردم نرم افزار نتونست گوشي خودم را هك كنه :icon_razz :icon_razz
در عوض w810 هنگ كرد .:icon_arro

همونطور که گفتم من نتونستم با گوشی های جاوا سیمبین یا هر سیستم عامل دیگه روهک کنم اما
یه کاری میشه در این مورد انجام داد و اونم تماس گرفتن با گوشی قربانیه!
یعنی فقط قسمت diall number کار میکنه.

سیمبین دارها به یاد داشته باشند قبل از ورود به برنامه بلوتوث رو روشن کنند
W800 دارها هم یه تست کنن ببینیم چی میشه این برنامه حتما مال گوشی اوناس!

مرسی اما باید بگم که همه (سیمبین یا غیر سیمبین) باید BT رو روشن کنن ولی مزیت این برنامه بر برنامه های مشابهی مثل bloover پشتیبانی از بلوتوث ورژن 1 هست.
در ضمن این برنامه مال w800 نیست فقط اون skin مال این گوشیه و اینم لینک 2 تا skin دیگه.
w810 ([Only registered and activated users can see links])
k750 ([Only registered and activated users can see links])

SMN
8 May 2007, 12:30 PM
من طرز کار با این برنامه رو فهمیدم تقریبا چطوریه
این برنامه برای تمام گوشی ها ساخته شده برای هک کردن گوشی سونی اریکسون تمام تگ ها و دستوراتی که توی این برنامه نوشته شده تا روی گوشی قربانی انجام بشه تگ های سونی اریکسونه یعنی شما روی هر گوشی این برنامه رو نصب کنید و طرفتون سونی اریکسونی با پلتفرم جاوا داشته باشه میتونه قربانی شما باشه
قربانی میتونه گوشی های دیگه هم باشه ولی تمام تگ ها روش جواب نمیده مثلا من روی 6230I امتحان کردم با N73 یعنی 6230I نقش قربانی رو داشت فقط میتونستم اس ام اس هاش رو بخونم و کانتکت هاش رو ببینم بقیه کارها تعطیل بود!

postmortem
8 May 2007, 05:31 PM
این برنامه برای تمام گوشی ها ساخته شده برای هک کردن گوشی سونی اریکسون تمام تگ ها و دستوراتی که توی این برنامه نوشته شده تا روی گوشی قربانی انجام بشه تگ های سونی اریکسونه یعنی شما روی هر گوشی این برنامه رو نصب کنید و طرفتون سونی اریکسونی با پلتفرم جاوا داشته باشه میتونه قربانی شما باشه
قربانی میتونه گوشی های دیگه هم باشه ولی تمام تگ ها روش جواب نمیده مثلا من روی 6230I امتحان کردم با N73 یعنی 6230I نقش قربانی رو داشت فقط میتونستم اس ام اس هاش رو بخونم و کانتکت هاش رو ببینم بقیه کارها تعطیل بود!

درسته
البته ورژن جدیدش که آپ کردم اون قسمتهایی که نمیتونه کار کنه رو disable میکنه و تو لیست دیگه نمیاره.
البته من رویp990 هlم امتحان کردم جواب داد تا حدودی اما سیستم های نوکیا کمتر جواب میدن.
ولی شماره گیری با گوشی قربانی رو همه انجام میدن.

بهروزـ4253
9 May 2007, 12:00 AM
خوب اینکه حتما باید accpet کنه این طوری که به درد نمیخوره برنامه های شبیه این زیادن یه برنامه معرفی کنید که طرف نخوتد accept کنه نه این طوری....

SMN
9 May 2007, 12:33 AM
خوب اینکه حتما باید accpet کنه این طوری که به درد نمیخوره برنامه های شبیه این زیادن یه برنامه معرفی کنید که طرف نخوتد accept کنه نه این طوری....
همچین چیزی وجود نداره

I.R.C
9 May 2007, 12:45 AM
امروز از دوباره امتحانیدم باز نتونست ویندوز ce رو هک کنه . دم ویندوز ce گرم . ولی روی گوشیهای دیگه کاملا کار میداد و اونا رو از کار مینداخت .
البته من شنیده بودم هک بلوتوثی برای گوشیها هست که از سونی اریکسونها accept نمیخواد و کافیه در سرچ بلوتوث باشه . اونوقت دیگه گوشی طرف به راحتی در دستتونه :d . البته اگه طرف مقابل جواب بدده راحت میشه اکسپت ازش گرفت .

crazy diamond
5 June 2007, 03:32 AM
سلام
من w810دارم
كلا گوشي هاي جاوا سوني اريكسون چند تا مشكل دارند. يكي اينكه وقتي 1 نفر بلوتوث ميفرسته تا accept نكني نميفهمي كيه(يعني idشو نشون نميده) چطور ميشه اين مشكلو برطرف كرد؟

Tommy Angelo
5 June 2007, 01:42 PM
من رو هر گوشیه سونی اریکسون که امتحان کردم قورتش داد ولی حتی روی گوشی های جاوای نوکیا هم نتونست به جز خوندن کنتکتها اونم بعضیاشون کار خاصه دیگه ای بکنه .

TOROB
5 June 2007, 02:24 PM
يك سوال:

اگ ([Only registered and activated users can see links])ر ما قربانى را هك كرديم و با مبايل خودمون ولى به واسطه ى گ ([Only registered and activated users can see links])وشى اون به جايى زنگ ([Only registered and activated users can see links]) بزنيم , ما با مبايل خودمان در حال صحبت كردن هستيم ولى پول پاى طرف قربانى ميفته. درسته....!!!؟؟؟

postmortem
5 June 2007, 07:05 PM
احتمالا اینطوره
باید یکی با این سیم کارتهای اعتباری امتحان کنه ببینه آیا از موبایل خودش کم میشه یا طرف؟
اگه کسی امتحان کرد خبر بده!

Farzad_j
19 July 2007, 01:10 AM
Marek Sedivy Bt Info v1.07

نرم افزاری برای کنترل و مشاهده اطلاعات گوشی شخص مقابل

DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
اطلاعات بیشتر ([Only registered and activated users can see links])

siavash_sg
22 July 2007, 02:10 PM
من روی ان80 نصب کردم کار میکنه ولی هنوز گوشی کسی رو هک نکردم

ariana
22 July 2007, 05:51 PM
شما كه فهميدي يه توضيح بده چطوري كار ميكنه؟
وقتي بلوتوث قرباني خاموشه هم كار مي كنه؟

Farzad_j
22 July 2007, 07:59 PM
فقط تونستم Marek Sedivy Bt Info v1.07رو دانلود کنم با بقیه یکیه؟:icon_idea:
یه مقدار کاملتر از ورژن قبلی شده است.
(البته قبلا چند نسخه به عنوان v1.7 آمده بود که همان ورژن های قبلی بود و فقط اسم آنها را تغییر داده بودند)
BT Info (V1.07) Improved sms reading, more commands - clip, clir
شما كه فهميدي يه توضيح بده چطوري كار ميكنه؟
وقتي بلوتوث قرباني خاموشه هم كار مي كنه؟
از طریق این برنامه میتوانید گوشی شخص دیگری را کنترل کنید، نه اینکه بدون هماهنگی شخص مقابل بشود گوشیشو هک کنید :icon_twis
البته فقط یک بار کافیه اونم 30 برای اینکار کافی هستش

روش استفاده
برنامه را نصب کنید > بلوتوس گوشی خود و نفر دوم را روشن کنید > برنامه را اجرا کنید > Connect > Inquiry Devices > صبر میکنید تا بلوتوس شخص مقابل را پیدا کند ، آنرا انتخاب میکنید > در گوشی نفر2 احتمالن یک کد برای Pair کردن دو گوشی پرسیده میشود یک عدد دلخواه مثلا 0 وارد کنید سپس در گوشی خود شما نیز این کد پرسیده میشود که باید همان 0 را وارد کنید (اگر در این بین سوالی در گوشی شما و یا نفر2 پرسیده شده پاسخ yes به آن بدهید) > اکنون منوی اصلی برنامه که گزینه اول آن Information است باز میشود و میتوانید گوشی فرد نفر2 را کنترل کنید بدون این که نفر2 متوجه چیز دیگری بشود.

توجه:
برای برقراری ارتباط یک بار انجام مراحل بالا برای هر گوشی کافی است و بار دوم دیگر نیاز به دسترسی به گوشی نفر دوم ندارید.
بعضی از گزینه ها مخصوص گوشی های خاصی است، اگر گوشی نفر2 SE باشد بیشتر گزینه ها به خوبی جوب میدهند ولی روی نوکیا به طور مثال N70 تا آنجا که من تست کردم فقط informations و calls کار میکرد.
برای بر قراری ارتباط از طریق بلوتوس بدیهی است که بلوتوس گوشی شما و نفر2 باید روشن باشد.

DSH
22 July 2007, 11:18 PM
بلوتوس گوشی خود و نفر دوم را روشن کنید > برنامه را اجرا کنید > Connect > Inquiry Devices > صبر میکنید تا بلوتوس شخص مقابل را پیدا کند ، آنرا انتخاب میکنید

واسه من یه صفحه کاملا سفید میاد پایین کنسل رو که میزنم کل صفحه سفید میشه (کنسل هم میره) مجبور میشم برنامه رو از رانینگ پروگرمز استاپ کنم!
من تاحالا رو ویندوز ce با جاوا کار نکرده بودم فک کنم یه مشکلی باید داشته باشه!:icon_neut

Farzad_j
24 July 2007, 11:33 AM
واسه من یه صفحه کاملا سفید میاد پایین کنسل رو که میزنم کل صفحه سفید میشه (کنسل هم میره) مجبور میشم برنامه رو از رانینگ پروگرمز استاپ کنم!
من تاحالا رو ویندوز ce با جاوا کار نکرده بودم فک کنم یه مشکلی باید داشته باشه!:icon_neut
تا آن جایی که منم روی ويندوز موبايل (JAMin WM5.0) تست کردم جواب نمیدهد ، جایی که باید به مرحله Searching برسد همین اتفاقی که شما گفتید رخ میدهد.
شاید با نصب ورژن جدیدتر MIDlet Manager ([Only registered and activated users can see links]) مشکلتان حل شود.
پیشنهاد میکنم اگر این مسله را در قسمت رفع اشکال / پرسش و پاسخ ویندوز موبايل ([Only registered and activated users can see links]) مطرح کنید سریعتر به نتیجه میرسید.

در این تاپیک هم یکی از دوستان اشکالی شبیه شما داشته است.
[Only registered and activated users can see links]

DSH
29 July 2007, 11:16 PM
رو آیمیت که گفتم صفحه سرچش سفید میاد رو موتورولا آ 1200 سرچ میکنه پیدا هم میکنه اما بعد از اینکه پیدا کرد هیچ کاری نمیکنه فقط میشه کنسل کرد! رو نوکیا 7610 نصب کردم سرچ کردم پیدا کرد و واردشم شدم اما نه ایمیت جم رو هک کرد نه آ 1200 ولی باعث هنگ کردن پی 990 شد!

siavash_sg
29 July 2007, 11:36 PM
من رو ان80 نصب کردمموتورلا v3x و 5300 و کا750 رو هک کردم ولی برنامش مشکل داره بعد از یکم کار کردن قاط میزنه باید گوشی رو خاموش روشن کنی تا کار بکنه دوباره

ariana
2 August 2007, 10:06 AM
من اينكار را كردم و خيلي راحت بين 2 تا كا 750 ارتباط بر قرار شد ولي همانطور كه دوستان گفتند اين كار با اطلاع شخص امكان پذيره پس بهتري اسم تاپيك را هك بلوتوث نزاريد

omid15287
7 August 2007, 05:39 PM
من رو w850نصب کردم مصل یاعت کار میکنه

hs_tbr
18 September 2007, 02:49 AM
برنامه هک بلوتوث فقط bloover نیستش که ... زیادن ... bluebugger bluediving bluesnerfer و خیلی برنلامه های دیگه
اینم یه لینک دانلود البته خودم هنوز دانلودش نکردم ....

soldier
10 December 2007, 11:42 PM
:icon_cool:icon_cool
اگه دونبال هک موبایل هستین پیشنهاد میکنم از ftp استفاده کنین حرف نداره:icon_coolهمه کاری انجام میده
قابلیت های این نرم افزار زیاده حتی مقدار شارژ گوشی مقابل و یا مقدار ولتاژ باطری رو هم نشون میده...استفاده از مدیا پلیر ...اس ام اس ..دفترچه تلفن..ریست کردن گوشی طرف...دستکاری و جابه جا کردن دکمه های موبایل و قفل کردن صفحه نمایش و دستکاری command های اصلی و....(کف کردین نه؟)اخرشه:icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_sad:

اینم اخرین نسخه از سایت اصلی نرم افزار

در ضمن پس از کلیک بر روی لینک باید i agree رو انتخاب کنید....

:lover:

soldier
11 December 2007, 08:33 AM
البته بعد از نصب دفه اول که انو اجرا میکنین زبان رو english تنظیم کنید...برای استفاده حتما باید اول بلوتوث خودتون رو روشن کنید بعد داخل نرم افزار برید...

اگه مشکلی پیش امد من درختمتم:icon_cool:icon_cool:icon_cool

soldier
11 December 2007, 08:40 AM
اینم آموزش کار با این برنامه

این برنامه کاملا کار میکنه و خودم روی گوشیهای سونی اریکسون هم رده گوشی خودم مثل w700 و k750 و چند تا نوکیا مثل n70 و 6280 تست کردم کار میکنه البته بعضی از قسمتهاش ممکنه روی نوکیا کار نکنه اما تقریبا همشون روی سونی اریکسون کار میکنن
اما طرز کار و شرح کارهای قابل انجام تست شده توسط خودم :
نکته : بلوتوث گوشی در حین اجرای برنامه باید روشن باشه
برنامه رو از لینک مطلب بالا بگیرید و روی گوشی نصب کنید در هنگام نصب از شما بابت زبان برنامه سوال میشه که شما english رو انتخاب کنید
داخل برنامه که شدید چهار گزینه پیش روی شماست connect و setting و about و exit
وارد گزینه connect شوید و همون گزینه اول inquiry devices رو بزنید تا بولوتوثهای اطراف رو پیدا کنه
بعد از اینکه یک گوشی پیدا کرد روی همون گوشی که پیدا کرد select میکنید (شاید مجبور بشید دو سه بار select کنید )
سپس از شما سوال میشه که میخواهید یک گوشی clint بسازید؟ و شما قبول کنید
بعد از گوشی مقابل هم سوال میشه که اون هم باید قبول کنه که clint بشه
نکته: البته اگر بلوتوث شما قبلا به هم معرفی و جزو device های هم نباشید در مورد انجام این کار هم سوال میشه و هر دو گوشی باید passcode رو بدن حالا تمام تنظیمات گوشی قربانی در دست شماست
مروری بر روی عملکرد برخی از قسمتهای مهم این برنامه:
informations: در مورد میزان شارژ باطری و شماره سریال گوشی قربانی رو به شما میده
calls : در این قسمت شما میتونید برای قربانی یک شماره رو تماس بگیرید (هیچوقت اگر طرف حواسش نیست اینکارو نکنید که ورشکست نشه)
chang language : زبان گوشی رو عوض کنید (فقط روی سونی اریکسون جواب داد)
keys :بوسیله گوشی خودتون کاملا اختیار گوشی مقابل رو در اختیار میگیرید(تو هر قسمت که بخواهید میتونید برید)
phone book : دفتر تلفن شخص رو بدست بیارید و به طور اتوماتیک ذخیره کنید(روی هر دو مدل سونی و نوکیا جواب داد)
sms : کارش میگن اینه که sms های طرف رو میگیره ولی من فقط تونستم اس ام اس رو بخونم و چندین قسمت جالب دیگه که خودتون میرید و میبینید:icon_excl:icon_cool:icon_sad::icon_coo l

soldier
11 December 2007, 08:44 AM
[Only registered and activated users can see links]اینم نمایی از برنامه و کارکردها ...دیگه چی میخواین؟:grimace:

arowana
18 December 2007, 12:41 AM
دوستان سلام من این برنامه رو روی v3x نصب کردم برای امتحان از یک Z550 استفاده کردم که passcode می خواست . تا زمانی که پس کد ها رو روی هر دو گوشی یکی نزده بودم برنامه کار نمیکرد . لطفا در این مورد توضیح دهید.

Farzad_j
18 December 2007, 06:16 PM
دوستان سلام من این برنامه رو روی v3x نصب کردم برای امتحان از یک Z550 استفاده کردم که passcode می خواست . تا زمانی که پس کد ها رو روی هر دو گوشی یکی نزده بودم برنامه کار نمیکرد . لطفا در این مورد توضیح دهید.
همانطور که در پست های قبلی توضیح داده شده، این کار نیاز است و بدون آن برنامه کار نمیکند.
از طریق این برنامه میتوانید گوشی شخص دیگری را کنترل کنید، نه اینکه بدون هماهنگی شخص مقابل بشود گوشیشو هک کنید.

soldier
19 December 2007, 05:09 PM

دوست عزیز برای این کار دفعه اول از طرف مقابل pass cod میخواد ...البته این قسمت تو تمام ورژن های همه نرم افزارا هستکه در ftb-bt 1.08 کاملا بهبود یافته است به طوری که فقط برا دفعه اول Pass cod میخواد و برای دفعه بغد بدون اطلاع طرف connect میشه..:icon_cool در ضمن شما میتونید کاملا این رمز رو حدس بزنید مثلا هیلی ها این کد رو 1 یا 0 یا 12345 میزنن:icon_surpاگه گوشی رو میخوای هک کنی حداقل زحمتش همینه :icon_excl:icon_cool

PJK
24 December 2007, 05:16 PM
کسی تا حالا از این سی دی ها خریده ؟

ادعا کرده با SMS و در بلوتوث بدون دریافت اجازه از طرف مقابل میشه گوشی طرف مقابل رو هک کرد.
اگر کسی امتحان کرده ، لطفا نتیجه رو اعلام کنه.

soldier
27 December 2007, 05:47 PM
تا اونجایی که من اطلاع دارم حداقل برای بار اول (برای تمام گوشیها ومدل های مختلف) passcod میخواد...والبته فکر نمی کنم هنوز نرم افزاری با این توانایی تولید شده باشه :scorn:

DJ Ahmad
15 January 2008, 12:21 AM
سلام
اقای Soldier نرم افزاری که گذاشتید دان شد اما نصب نشد!!

soldier
21 January 2008, 03:38 PM
سلام
اقای Soldier نرم افزاری که گذاشتید دان شد اما نصب نشد!!
دوست عزیز dj ahmad

این نسخه از نرم افزار بر روی گوشی من نصب است و بدون هیچ مشکلی کار میکند.(گوشی من 6630)
البته این نرم افزار جاوا هست و بر روی اکثر گوشی ها نصب می شود.مشکل شما احتمالا از بد دانلود شدن فایل است.دوباره دانلود کنید.:icon_cool
در ضمن همون طور که قبلا گفتم اول باید بلوتوث رو روشن کنید و بعد وارد ftb بشین.امیدوارم با این توضیحات مشکل شما دوست عزیز بر طرف بشود

Computer
16 February 2008, 10:37 PM
با ارض سلام خدمت دوستان.
اگر می خواهید از نفوذ هکر ها جلوگیری کنید.
برنامه زیر را دانلود و در گوشی خود نصب کرده، برنامه جاوا است و در همه گوشی ها کار می کند.
دانلود:
Mguard ([Only registered and activated users can see links])
موفق باشید.:icon_cool

pedram_x2005
28 February 2008, 02:53 AM
دوستان اين برنامه ارور تاريخ انقضا ميده چاره چيه؟

soldier
28 February 2008, 09:16 AM
دوستان اين برنامه ارور تاريخ انقضا ميده چاره چيه؟

اقای pedram khan
این نرم افزار free ware هستش و برای همه بصورت رایگان روی سایت خود سازنده قرار گرفته.....مطمئنی error همینه؟:icon_razz

salman24h
28 February 2008, 04:23 PM
سلام
من روی w700 نصب کردم و به راحتی تونستم w810 و T630 و K610 و 5700 رو هک کنم. بدون هیچ مشکلی. تنها ایرادش اینه که برای خوندن SMS ها خیلی طول میکشه

dani2dani
29 July 2008, 06:13 PM
چطوری باید دانلود کنم

X_Man
29 July 2008, 06:31 PM
چطوری باید دانلود کنم

بفرمایید اینم لینک رپیدشیر(rapidshare) ([Only registered and activated users can see links])
اینم لینک دیوشیر(divshare) ([Only registered and activated users can see links])

بازم اگه دانلود نشد بگو یه جا دیگه آپ کنم!