View Full Version : دزد گير براي كمري 2007
azimzadeh110
28 April 2007, 03:57 PM
دوستان عزيز سلام
براي كمري 2007 چه نوع دزد گير پيشنهاد مي دهيد.
پارسا اسپرت مارك portman را پيشنهاد مي دهد و اعلام نمود كه ماشين را از گارانتي خارج نمي كند.
ولي ايوتويا كه تماس گرفتم گفت اصلا به دزد گير احتياج ندارد و قابل دزديدن نمي باشد و كاملا ضد سرقت مي باشد.
شما چه نظري داريد.
:icon_cool
nojex
28 April 2007, 04:51 PM
دوست من کمری 2007 حتی مدل gl هاش که remote ندارن . imobilizer دارن و نیازی به دزد گیر و تغییر سیم کشی ندارن . portman مارک بدی نیست و خوبیش اینه با سیستم های حساس و bsi . ... کنار میاد
به نظر من نصب نکنید بهتره .
Glimpser
28 April 2007, 04:57 PM
چند سال پیش که با ایرتویا ارتباط داشتم افراد باسوادی اونجا بودند الان رو نمیدونم ولی میتونی با خود کمپانی مادر مکاتبه کنی اونها میتونند راهنمایی کنند .
ali14049
17 May 2007, 01:20 AM
دوستان عزيز سلام
ولي ايوتويا كه تماس گرفتم گفت اصلا به دزد گير احتياج ندارد و قابل دزديدن نمي باشد و كاملا ضد سرقت مي باشد.
شما چه نظري داريد.
يكي از آشنايان رئيس اداره آگاهي بخش سرقت خودرو هستند:icon_evil و ايشون در جلساتي كه ايرتويا ايشون رو دعوت كرده بود رفتند و توضيحات جالبي دادند كه محرمانه بوده و نميتونم بگم:icon_neut ولي فقط همينو بگم كه از لحاظ دزدي كمري خيالت راحت باشه و اگر ماشينو (حتي با سوييچ اصل كه از صاحب ماشين بلند كرده باشند)زدن هم نگران نباش بلكه موقعيت ماشين قابل رديابيه:icon_cool
tabeta_03
17 May 2007, 03:08 AM
دزدگير وقتي باعث اشكال ميشه كه استارت زن باشه البته براي ماشينهايي كه سيستم ضدسرقت يا imobilizer دران.اين ماشين ها داراي CPH هستند و نياز كه حتمان سويجش باشه وقتي سوييچ نيست و شما استارت ميزني قات ميزنه.... ولي اگه ميخواي ببندي از ماجيكار استفاده كن مدلهاي 932 و 935 و 938 هيچكدوم هم استارت نميزنه اگه موتور خاموش كنشم نبندي كه يه رله ساده سره را برق موتوره هيچ آسيبي به سيم كشي ماشين نميزنه چهارتا سيم از رله قفل مركزي و دسته راهنما و كيليد لادري ميگيرن تموم ميشه ميره.
ali14049
17 May 2007, 09:15 PM
ولي نمايندگي هاي ماشينهاي در سطح كمري ،پرادو، ماكسيما و بنز و ب.ام.و و... كه به اصطلاح ايموبالايزر دارن اصلا دزدگير رو براي چنين خودروهايي پيشنهاد نميكنند(چون بقول دوستمون ماشين قاطي ميكنه:icon_mrgr ) و تا الان هم هيچ موردي نبوده كه چنين خودروهايي رو بدون سويچ فابريك روشن كنند يا بدزدند :icon_surp در نتيجه انجام چنين كاري معقول نيست و جز هزينه اضافي ميتونه در آينده اذيت كنه وحتي به ماشين صدمه بزنه!
حداكثر كاري كه ميتونن بكنن اينه كه شيشه ها رو بشكونن و داخل ماشينو خالي كنن:icon_cool
ealireza
3 April 2008, 11:27 AM
آقا اگه سوئیچ فابریک گم شد چه کار باید کرد !؟
ماشینو بندازی سطل آشقال !؟
mashad
3 April 2008, 11:33 AM
دوستان عزيز سلام
پارسا اسپرت مارك portman را پيشنهاد مي دهد و اعلام نمود كه ماشين را از گارانتي خارج نمي كند.
شما چه نظري داريد.
سلام دوست عزيز
شما به گفته ايرتويا اعتماد كنيد من كه براي خودروي خودم از دزدگير استفاده نميكنم و مطمئنم كه ضد سرقت است مگر با جرثقيل برده شود شما هم اگر كمري داريد خيالتان راحت باشد :icon_cool
alipasha
28 April 2008, 12:58 PM
دوست من کمری 2007 حتی مدل gl هاش که remote ندارن . imobilizer دارن و نیازی به دزد گیر و تغییر سیم کشی ندارن . portman مارک بدی نیست و خوبیش اینه با سیستم های حساس و bsi . ... کنار میاد
به نظر من نصب نکنید بهتره .
با عرض پوزش از انحراف تاپيك...ولي مدل gl كمري 2007 و2008 هر دو ريموت دارن...وجالب اينه دو تا هم دارن...
ali206-5
24 May 2008, 12:24 AM
يكي از آشنايان رئيس اداره آگاهي بخش سرقت خودرو هستند:icon_evil و ايشون در جلساتي كه ايرتويا ايشون رو دعوت كرده بود رفتند و توضيحات جالبي دادند كه محرمانه بوده و نميتونم بگم:icon_neut ولي فقط همينو بگم كه از لحاظ دزدي كمري خيالت راحت باشه و اگر ماشينو (حتي با سوييچ اصل كه از صاحب ماشين بلند كرده باشند)زدن هم نگران نباش بلكه موقعيت ماشين قابل رديابيه:icon_cool
یعنی GPS دارند ؟
آیا سوناتا هم این سیستم را داره ؟
و ایموبیلایزرش قابل اعتماد هست ؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.