View Full Version : كلوپ sp3--sp4--sp5
kaspersky
25 December 2006, 11:22 PM
:icon_cry: لطفا برنامه اي براي بك آپ imate sp3 معرفي كنيد. با كرك اگه بشه عاليه.
moderator
27 April 2007, 12:17 AM
سلام دوستان من ميخوام اين گوشي رو بخرم SP3 به نظره شما چطور گوشي هست؟ يه دست دوم هست تو يه نفر قيمتش رو هم 170 تومان ميگه من خودم اصلاً آي ميت استفاده نكردم ميخواستم بدونم براي اين گوشي ها برنامه اي چيزي وجد داره آپديت ميشه؟ميتونم خودم با كامپيوتر آپش كنم ويا ورژن بهش بزنم؟ ميشه ايكس پي جديد به روش زد؟ در ضمن باطري و قاب اين گوشي تو بازار پيدا ميشه؟
mohammad51
27 April 2007, 12:27 AM
سلام دوستان من ميخوام اين گوشي رو بخرم SP3 به نظره شما چطور گوشي هست؟ يه دست دوم هست تو يه نفر قيمتش رو هم 170 تومان ميگه من خودم اصلاً آي ميت استفاده نكردم ميخواستم بدونم براي اين گوشي ها برنامه اي چيزي وجد داره آپديت ميشه؟ميتونم خودم با كامپيوتر آپش كنم ويا ورژن بهش بزنم؟ ميشه ايكس پي جديد به روش زد؟ در ضمن باطري و قاب اين گوشي تو بازار پيدا ميشه؟
سلام دوست عزيز
اين گوشي در حد و اندازه اي كه ميخواي براش پول بدي گوشي خوبي هست!در مورد اپديت شدنش شما ميتوني بري تو سايت ايميت ثبت نام كني و رام جديدش رو بگيري و نصب كني منظور شما رو هم از ويندوز xpنميفهمم چون روي گوشي ها ويندوز مخصوص گوشي نصب ميشه نه xpالبته ميتونيد برانامه هايي رو نصب كنيد كه شبيه ساز xp هست در مورد باطري وقابش هم بايد بگم تو بازار هست:icon_cool
moderator
27 April 2007, 12:44 AM
دوست عزيز مرسي از راهنمائيت فقط يه چيز ميخواستم بدونم آكبند اين گوشي تو بازرا هست و قيمتش چنده؟ من آيا اين گوشي رو بخرم بعداً خواستم بفروشمش به مشكل بر نميخورم كه بايد 1 سال علاف بشي اين گوشي رو بتونم بفروشمش؟ در مورده ايكس پي هم ويندوز موبايل ميخوره درسته ميخواستم بدونم اين ويندوز موبايل آپديتش چطوره چطور آپ ميشه خودم ميتونم اين كارو بكنم راحته چند ساعت طول ميشكه من اي دي اس ال پرسرعت دارم؟ دوربين اين گوشي چيه؟ و با چه فرمتي فيلمبرداري ميكنه؟ رم تا چه حدي ساپورت ميكنه 1 گيگ 2 گيگ رو ساپورت ميكنه؟ در مورده قاب اين گوشي كه اصلش چنده و بدلاش چنده؟ و در مورده باطري باطريهاش چنده؟ يه سوال هم در مورده پك اين گوشه كه چه چيزهائي تو پكش هست؟ دوست عزيز ببخش سوال زياد ميپرسم اخه من تا حالا آي ميت استفاده نكردم به نظره شما اين گوشي با 170 هزار تومان خريدن ارزشش رو داره من خودم ان70 دارم نظره شما چيه؟؟؟
mohammad51
27 April 2007, 01:43 AM
دوست عزيز
اكبندش هست و قيمت حدود 260 هزار تومنه.در مورد فروش هم هم بايد بگم خوب هر چيزي اگر به قيمت باشه خريدارش هم هست . درمورد اپديت كردن هم بايد بگم شما بايد بريد رام جديد كه براي گوشي اومده رو دانلود كنيد و به طريقه اي كه تو تاپيك نصب رام توضيح داده شده اون رو نصب كنيد كار سختي نيست و خودتون هم ميتونيد اين كار رو بكنيد .در مورد رم هم تا 4 گيگ ساپورت ميكنه و مشكلي نداره و درمورد ديگر اطلاعات
پردازنده TI OMAP 730 امکان پخش فيلم دارد
سيستم عامل Microsoft Windows Mobile Second Edition for Pocket PC امکان پخش موسيقی دارد،پشتيبانی,MP3
AAC Player
اندازه صفحه 220*176 پيکسل يکسان سازی داده ها با کامپيوتر دارد
نوع صفحه نمايش TFT بلوتوث دارد
تعداد رنگ حد اکثر65000 رنگ فناوریGPRS دارد
تشخيص دستنوشته دارد پست الکترونيک دارد
دوربين با کيفيت VGA ارسالMMS دارد
ابعاد عکس 480*640 پيکسل دفترچه تلفن با عکس دارد
امکان فيلمبرداری دارد ملودی زنگ پلی فونيک،MP3
زمان مکالمه حداکثر 3 ساعت و 30 دقيقه امکان دريافت ملودی زنگ دارد
زمان کارکرد حد اکثر 140 ساعت پخش با صدای بلند دارد
حافظه 32 مگابايت داخلی ضبط صدا دارد
کارت حافظه دارد،پشتيبانیMiniSD آلبوم عکس دارد
باند فرکانس 1900،1800،900 اتصال به کامپيوتر دارد،پشتيبانی USB
ابعاد 17.5*46*107 ميليمتر پيش بينی بقيه کلمه دارد
وزن 106 گرم ثبت پرونده ها دارد
شبکه بيسيم دارد درگاه مادون قرمز دارد
مرورگر اينترنت Microsoft Pocket IE باطری Lithium-Ion Polymer
شما اين اطلاعات رو ببين اگر مشكلي داشتي باز من در خدمتم
amirlovely
27 April 2007, 02:47 AM
salam mikhstam bedonam ba i-mate sp3 mitoniam wifi estefade konim
ترجمه:مي خواستم بدونم با sp3 ميتونم wifi استفاده كنم؟
دوست عزيز قوانين اين سايت را لطفا مطالعه بفرماييد.
زبان رسمي اين سايت پارسي است.لطفا قوانين را رعايت فرماييد.
moderator
27 April 2007, 04:05 AM
دوست عزيز خيلي ممنونم كه راهنمائيم ميكني در پك اصلي اين گوشي چه چيزهائي وجود داره؟وسايلش گير مياد؟ اگه خدائي نكرده يه وقع يه اشكالي داد حل ميشه وسايلش هست تو بازار؟ واسه اين گوشي برنامه هست از كجا ميتونم برنامه واسش پيدا كنم؟ اين برنامه تم ميخوره؟ورژنش آپ ميشه؟ كيفيت عكس و فيلم اين گوشي چطوره آيا مثل 6600 هست؟ فيلم رو با چه فرمتي ميگيره؟
دوستان در ضمن من شنيدم ميگند كه اگه باطري گوشي رو اگه در بياري برنامش پاك ميشه بايد از اول 20 هزار تومان بدي واست برنامه بزنند آيا اين صحت داره؟ اصلاً باطري اين گوشي چقدر نگه ميداره؟؟؟
در آخر هم به نظره شما من ان70 رو بفروشم بع اين گوشي 170 تومان بدم چطوره؟ ارزشش رو داره؟ اينو هم بگم كه گوشي يكم تميز نيست منظورم اينه كه يكم خطي چيزي افتاده روش قاب اصلي و باطري اين گوشي چنده و قاب معموليش چنده؟
mohammad51
27 April 2007, 05:56 PM
دوست عزيز
پكش داراي 1- كابل ديتا ي2- cdبرنامه 3- گوشي 4- كتابچه 5-باطري 6-شارژر
بله وسايلش هست .برنامه هاش داخل همين سايت هست در قسمت برنامه هاي پاكت پي سي وجود داره.در مورد اپديتش هم كه گفتم بله اپديت ميشه.بله كيفيتش از 6600 بهتره mp4ضبط ميكنه نه دوست عزيز تمام اين گوشي ها يك باطري سيموس دارن كه باعث ميشه برنامه ها تا چند ساعت داخلش بمونه و بعد از اون پاك ميشه. در مورد باطريش 3 روز كامل داره درمورد قيمت قاب و باطري هم بهتره يكسري خودتون بريد قيمت بگيريد ولي از لحاظ تعويض اين ديگه سليقه خودتونه كه چي و به چي ترجيه بديد:icon_cool
tazmani
27 April 2007, 07:21 PM
دوست عزيز
سيستم عامل Microsoft Windows Mobile Second Edition for Pocket PC امکان پخش موسيقی تشخيص دستنوشته دارد پست الکترونيک دارد
شبکه بيسيم داردمرورگر اينترنت Microsoft Pocket IE باطری Lithium-Ion Polymer
سیستم عامل ویندوز موبایل اسمارت فون 2003 صحیح است
تشخیص دست نوشته ندارد
شبکه بیسیم ندارد
am!n
28 April 2007, 01:04 AM
اگر گوشي شما اين سيستم را داشته باشه ميشود.
mohammad51
28 April 2007, 03:29 AM
لطفا تمامی موارد (لوازم جانبی. مشکلات. ایراد های فنی و مشخصات دستگاه) مربوط به این گوشی را در این کلوپ مطرح کنید البته بجز بحث خرید و فروش و قیمت که در بخش قیمت ها و راهنمايي خريد گوشي موبايل باید مطرح بشود
amirlovely
7 June 2007, 02:06 AM
سلام من ميتونم با i mate sp3 از طريق دستگاه بلوتوس كه به كامپيوتر وصل ميشه به اينترنت وصل بشم ؟
mohammad51
7 June 2007, 03:10 AM
سلام من ميتونم با i mate sp3 از طريق دستگاه بلوتوس كه به كامپيوتر وصل ميشه به اينترنت وصل بشم ؟
بله دوست عزيز
شما بعد از اينكه بلوتوث شناخته شد به وسيله نرم افزار ارتباطي كه روي سيستم نصب شده يك اي پي به گوش ميدي و وصل ميشي:icon_cool
mehy10132
18 July 2007, 08:30 PM
من sp3 هم دارم . موقع پخش یهو میپره بیرون و باید back کنم تا ادامه شو ببینم .... منو راهنمایی کنید لطفآ دوستان
mohammad51
18 July 2007, 11:50 PM
من sp3 هم دارم . موقع پخش یهو میپره بیرون و باید back کنم تا ادامه شو ببینم .... منو راهنمایی کنید لطفآ دوستان
دوست عزيز
من منظور شما رو درست متوجه نشدم يعني از پلير ميپره بيرون و دوباره شما پليرتون رو بايد ران كنيد؟:icon_cool
saharen
20 October 2007, 04:14 PM
کسی می دونه قاب sp3 هست ؟؟ من از چند تا مغازه تو پاساژ علاالدین پرسیدم نداشتن
mohammad51
20 October 2007, 04:20 PM
کسی می دونه قاب sp3 هست ؟؟ من از چند تا مغازه تو پاساژ علاالدین پرسیدم نداشتن
قابش اگر باشه طبق اول اولین مغازه تو پاساژعلاالدین داره یامغازه اورجینال اگر این دوتا نداشته باشن شما نمیتونی جای دیگای پیداش کنی:icon_cool
azita
3 January 2008, 11:48 AM
سلام
آیا Windows Mobile 5 Smartphone روی این گوشی نصب میشه ؟ microsoft office موبایل چطور؟
آیا برنامه ای برای این گوشی هست که بشه mp3 رو به جای زنگ ازش استفاده کرد؟
mil-i300
4 January 2008, 10:18 AM
سلام
در جواب سوال اول : احتمالا نمیشه... ولی اگر بشه ، سرعت گوشی به طور خفنی کم میشه..!!!
سوال دوم : Microsoft Office Mobile فقط برای ویندز موبایل 5 و 6 هست ، نه برای 2003SE ....!!!
سوال سوم : بله...
با نرم افزار RJV Tonesetter میتونید هر صدایی رو عوض کنید : زنگ..SMS...MMS...Email...خاموش و روشن شدن و خیلی صدا های دیگه از گوشی بلند میشه مثل Alert و Confirm.....
mohammad51
5 January 2008, 03:52 PM
سلام
آیا Windows Mobile 5 Smartphone روی این گوشی نصب میشه ؟ microsoft office موبایل چطور؟
آیا برنامه ای برای این گوشی هست که بشه mp3 رو به جای زنگ ازش استفاده کرد؟
دوست عزیز
نصب 2005 اورجینال روی این گوشی امکان پذیر نیست چون ساپورت سخت افزاریش پایینه اما ممکنه رمهایی باشه که دستکاری شده هست و برروی این گوشی نصب بشه:icon_cool
kaspersky
4 February 2008, 04:47 PM
قابش اگر باشه طبق اول اولین مغازه تو پاساژعلاالدین داره یامغازه اورجینال اگر این دوتا نداشته باشن شما نمیتونی جای دیگای پیداش کنی:icon_cool
بالاخره قابش هست ما بيايم تهران؟ اگه هست. قيمت و آدرس رو لطف كنيد.
mohammad51
5 February 2008, 10:13 AM
بالاخره قابش هست ما بيايم تهران؟ اگه هست. قيمت و آدرس رو لطف كنيد.
دوست عزیز
قابش هم هست شما بهتره یک سری به پاساژعلاالدین بزنید مطمئنا پیدا میکنید اما قیمتش هم اگر اورجینال بخواهید حدود 30 هزار تومن اما در مورد غیر اورجینال خبری ندارم:icon_cool
kaspersky
10 February 2008, 12:02 PM
دوست عزیز
قابش هم هست شما بهتره یک سری به پاساژعلاالدین بزنید مطمئنا پیدا میکنید اما قیمتش هم اگر اورجینال بخواهید حدود 30 هزار تومن اما در مورد غیر اورجینال خبری ندارم:icon_cool
قاب اورجينال همراه با joy stick هستش؟ اصلا كل قاب به همراه joy stick و key board هست؟
mohammad51
10 February 2008, 12:29 PM
قاب اورجينال همراه با joy stick هستش؟ اصلا كل قاب به همراه joy stick و key board هست؟
دوست عزیز
شما در این مورد میتونید با شرکت های وارد کننده تماس بگیرید تا به جواب قطعی برسید تجارت الکترونیک وفیتکو و تحلیل گر داده ها تماس بگیری و از اون طریق پی گیری کنید به نتایج بهتری دست پیدا خواهید کرد :icon_cool
kaspersky
10 February 2008, 11:54 PM
دوست عزیز
شما در این مورد میتونید با شرکت های وارد کننده تماس بگیرید تا به جواب قطعی برسید تجارت الکترونیک وفیتکو و تحلیل گر داده ها تماس بگیری و از اون طریق پی گیری کنید به نتایج بهتری دست پیدا خواهید کرد :icon_cool
تماس گرفتم با فيتكو. گفتن در مورد قاب توضيح نميديم و بريد علا الدين. خواهشا كمك كنيد.
mohammad51
12 February 2008, 09:55 AM
تماس گرفتم با فيتكو. گفتن در مورد قاب توضيح نميديم و بريد علا الدين. خواهشا كمك كنيد.
دوست عزیز
با مغازه اورجینال در علاالدین تماس بگیرید و وسایلی رو که میخواهید ازشون درخواست کنید :icon_cool
hmr007
18 February 2008, 09:51 PM
آقا به دادم برسین. بد بخت شدم رفت.
موضوع از این قراره.من گرفتم این 2006 رو روی SP3 نسب کردم.هیچ مشکلی نداشت.یه چند روزی کار کردم.بعد دیدم یه رام جدید گزاشتن.رفتم اون نصب کنم وسط نصب این پیغام رو داد:
Download Fails !!!
OEMFlashWrite error(12)
Error : DownloadImage return error (code = 0xFFFFFFFF
بعد هر باز که گوشی رو روشن میکردم دیگه رو همون صفحه اول(سه رنگ) وای میستاد.:icon_eek:
چند بار دیگه تست کردم، حتی با اون رامی که قبلا نصب کرده بودم و مشکل نداشت باز همون پیغام کذایی رو داد.
بعدش یه غلطی کردم و تو خط فرمانش اینو وارد کردم: format ALL :icon_neut:icon_neut
و دوباره زدم برای نصب.باز هم همون پیغام رو داد.
ResetDevice رو که زدم گوشی خاموش شد و دیگه روشن نشد
حالا دیگه گوشی نه روشن میشه نه شارژ میشه و نه هیچی.هیچ عکس العملی نشون نمیده.در حد سوختن.:icon_redf:icon_redf
حالا یکی به دادم برسه.وگرنه داداشم خفم میکنه.:icon_redf:icon_redf:icon_redf :icon_cry::icon_cry:
mohammad51
19 February 2008, 12:23 AM
موضوع از این قراره.من گرفتم این 2006 رو روی SP3 نسب کردم.هیچ مشکلی نداشت.یه چند روزی کار کردم.بعد دیدم یه رام جدید گزاشتن.رفتم اون نصب کنم وسط نصب این پیغام رو داد:
Download Fails !!!
OEMFlashWrite error(12)
بعد هر باز که گوشی رو روشن میکردم دیگه رو همون صفحه اول(سه رنگ) وای میستاد.:icon_eek:
چند بار دیگه تست کردم، حتی با اون رامی که قبلا نصب کرده بودم و مشکل نداشت باز همون پیغام کذایی رو داد.
بعدش یه غلطی کردم و تو خط فرمانش اینو وارد کردم: format ALL :icon_neut:icon_neut
حالا دیگه گوشی نه روشن میشه نه شارژ میشه و نه هیچی.هیچ عکس العملی نشون نمیده.در حد سوختن.:icon_redf:icon_redf
حالا یکی به دادم برسه.وگرنه داداشم خفم میکنه.:icon_redf:icon_redf:icon_redf :icon_cry::icon_cry:
دوست عزیز
متاسفانه به این مسئلی که شما عنوان میکنید هارد ور گوشی شما اسیب دیده و باید هرچه سریع تر اون رو به یک تعمیر کار نشون بدید تا مشکلتون رو حل کنن:icon_cool
hmr007
19 February 2008, 11:55 AM
دوست عزیز
متاسفانه به این مسئلی که شما عنوان میکنید هارد ور گوشی شما اسیب دیده و باید هرچه سریع تر اون رو به یک تعمیر کار نشون بدید تا مشکلتون رو حل کنن:icon_cool
مرسي از جواب سريعتون. آيا با فلش اين مشكل برطرف ميشه؟
جايي رو سراغ دارين براي تعمير؟
ممنون ميشم اگه جوابمو بدين.
mohammad51
19 February 2008, 01:46 PM
مرسي از جواب سريعتون. آيا با فلش اين مشكل برطرف ميشه؟
جايي رو سراغ دارين براي تعمير؟
ممنون ميشم اگه جوابمو بدين.
دوست عزیز
متاسفانه وقتی شما میگید اصلا هیچ عکس العملی نشون نمیده یعنی نمیشه رامی براش تغییر داد (فلش کرد) و شما میتونید با مراجع به شرکت اکسون در مرکز خرید پایتخت اون رو ارائه بدید تا مشکلتون به امید خدا حل بشه:icon_cool
kaspersky
3 March 2008, 01:28 PM
Download Fails !!!
OEMFlashWrite error(12)
مي خواستم ببينم اين 2006 رو از كجا ميشه بگيرم و چه جوري نصب ميشه؟ يعني رو sp3 ميشه بدون مشكل نصب كرد؟ البته بدون اون رامي كه بهم ريختش.
mohammad51
3 March 2008, 05:38 PM
مي خواستم ببينم اين 2006 رو از كجا ميشه بگيرم و چه جوري نصب ميشه؟ يعني رو sp3 ميشه بدون مشكل نصب كرد؟ البته بدون اون رامي كه بهم ريختش.
در این مورد فکر کنم بتونید از سایت xda کمک بگیرید اگر رامی براش باشه مطمئنا اونجا معرفی شده:icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.