PDA

View Full Version : كلوپ jasjar-qtek9000

saeid_anwar
29 June 2006, 01:15 PM
با سلام به همه دوستان
صفحه Imait jasjar یکی از دوستان من بعد از زمین خوردن دیگه روشن نشد .:icon_redf
اگر کسی از دوستان درمورد صفحه و جائی که اون را تعمیر کنه اطلاعاتی داره لطفا" ما را راهنمائی کنه .:icon_wink

با کمال تشکر

fardad-pda
29 June 2006, 05:38 PM
ال سی دس دستگاه من هم چند وقت پيش شکست!!!خيلی گشتم تنها جایی که پیدا کردم شرکتی به اسم اکسون در میدان شیخ بهایی بود که یک روزه برام عوض کرد..میتونی ازشون کمک بگیری.لین شرکت تو ساختمان صدف طبقه هفتم واحد هفتادو هفت هستش

fardad-pda
30 June 2006, 02:47 AM
فرداد جان سلام
از راهنمائی شما واقعا" متشکرم . فقط اگر ممکن هست هزینه انجام شده و اگر دارید شماره تلفن این شرکت را هم بدهید.

با تشکر فراوان
سلام
هرینه دستگاه من 290 تومان شد(که البته مربوط به 1 ماه پیشه) تلفن شرکت اکسون :88062758 (شانس آوردی فاکتورشو نگه داشتم):icon_surp

ali_teh_10
1 August 2006, 01:47 AM
سلام دوست عزیز به نظر من گوشیتو اصلاً شرکت یا گارانیش نبر چون بتر خرابش میکنن اون کسانی که اونجا به اصتلاح تعمیرکار گارانتی هستند به شما قل میدم هیچی از تعمیرات سر در نمیارن من خودمم ایمت جسجار دارم یک بار همچین مشکلی برام پیشمد تاچ جسجارم یک دفه از کار افتاد یعنی اولش هی کالیبرش به هم میخد بعدشم از کار افتاد من گوشی مو بردم به اصتلاح گارانتی گارانتی به من گفت تاچ دستگاه خراب باید عوض بشه قیمت تاچ با هزینه تعویض 170000 تومان قیمت داد با ورت نمیشه ولی من گوشیمو خودم (چون من خودم تعمیرکار موبایلم) باز کردم و همون تاچی که به قول انها خراب بود درست کردم هنوزم داره کار میکنه از من میشنوی انجا نبر درضمن اگه دوست داشته باش من میتونم گوشیتو برات درست کنم اگه خواستی می تونی برام پیام خصوصی بزاری

fardad-pda
7 August 2006, 01:43 AM
سلام دوست عزیز من خودم میدونم جنس صفحه تاچ چی هست و میدونستمم خراب نمیشه و انها دارن دروغ میگن اگه نمی دونستم که 170000 تومان پیادم میکردن . صفحه تاچ جسجار ازش 4 تا سیم خارج میشه برای من 2 تاش قلع مردگی داشت و کنده شده بود بعدشم میدونستی که صفحه تاچ باید از دور تا دور محکم به LCD بچسبه وگرنه کار نمی کنه من هم سیم های تاچ رو لحیم کردم و هم با اسونج دور تا دور تاچ رو محکم چسبوندم بعدش تاچم درست شد .

سلام.خوشحالم از اینکه شما اطلاعات فنی خوبی دارید.ولی دوست من به این مورد دستگاه شما نمیگن خرابی تاچ..وتعمیری هم که شما انجام دادین تعمیر تاچ نبوده بلکه رفع ایراد اون بوده.و باید بگم تاچ هم خراب میشه و تعمیر هم نمیشه..شما با چسبوندن اسفنج تجربه قشنگی در رفع ایراد کسب کردین ولی بدونین که تاچ فقط با همون 4 اتصال کار میکنه و حتما نباید روی screen باشه(حتی اگر شما تاچ رو بغل screen قرار بدید کار میکنه و فقط باید وصل باشه)اون اسفنجی که شما گذاشتید باعث فشار صفحه طلقی به لایه زیرین شده که دور تا دور اون اتصال برقراره و تشکیل خازن رو میده اگر شما اون فشارو دور تا دور تاچ و خیلی آهسته با جسمی مثل دسته پیچ گوشتی وارد کنید به اسفنج احتیاجی نیست.موفق باشید

mehrad_1989
30 October 2006, 11:26 PM
سلام .
دنبال کیف کمری برای I-Mate Jasjar هستم .
چند تا مدل تو علائدین دیدم که باید برای کار کاردن یا حرف زدن با گوشی با خود کیف حرف بزنم .
من دنبال مدلی هستم که فقط نگه دارنده باشه یعنی هنگام کار یا حرف زدن با گوشی بدون جلد از گوشی استفاده کنم .
لطفا قیمت و محل فروش آن را نیز بنویسید .
با تشکر

mehdi_khosroshahi
5 December 2006, 10:30 PM
سلام
کسی میدونه کیف محافظ آلومینیومیjasjarرو از کجا میشه پیدا کرد؟؟؟؟؟
لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه:icon_redf

mohammad51
9 January 2007, 07:00 PM
فقط باید سفارش بدی از دبی برات بیارن وشاید در پاساز پایتخت هم بتونی پیدا کنی همیشه شاد باشید یا حق:icon_cool

سپندار مزد
24 February 2007, 04:17 AM
هست

نمیدونم گیرت بیاد یا نه اما خوب هست

mohammad51
25 February 2007, 04:38 PM
به نظر من اگه یک سر به ÷ایتخت بزنی بتونی کیف فابریکش رو پیدا کنی اگر نبود هم میتونی پیش پرداخت بدی تا برات بیارن

یا حق موفق باشید

سپندار مزد
31 March 2007, 10:06 PM
سلام دوستان
انصافن محافظ خیلی خوشکلیه اینم یک عکس ازش
قیمت با سفارش از دبی حداقل 40 یا 50 تومن هست :icon_cool
:lover:

mohammad51
28 April 2007, 03:27 AM
لطفا تمامی موارد (لوازم جانبی. مشکلات. ایراد های فنی و مشخصات دستگاه) مربوط به این گوشی را در این کلوپ مطرح کنید البته بجز بحث خرید و فروش و قیمت که در بخش قیمت ها و راهنمايي خريد گوشي موبايل باید مطرح بشود

Aftabgardan
29 May 2007, 07:27 PM
سلام؛
من يه JASJAR خريدم، حالا خواستم بپرسم اگه من خيلي از صفحه لمسي استفاده کنم، مشکلي پيش مي​ياد؟
به خصوص امکان Letter Recognitionش؟

و سئوال ديگه اينکه Wi-Fi چي هست، چطور مي​شه ازش استفاده کرد؟:icon_wink

ممنون مي​شم يه سري نکات ايمني درباره نگهداري اين گوشي گرون​قيمت بهم بگيد :icon_surp

متشکرم...

am!n
29 May 2007, 07:45 PM
سلام دوست عزيز-ضمن تبريك به شما بعلت پيوستن به خانواده ي بزرگ phalls بايد خدمت شما عرض كنم كه موردي نداره شما از صفحتون زياد استفاده كنيد اما نبايد محكك بكشيد يا فشار بديد.
Wi-Fi هم اينترنت پر سرعت هستش كه شما مي تونيد با خريدن اكانت واي-فاي به اينترنت پر سرعت كانكت شيد.اين اينترنت بدون سيم است.
البته مي تونيد در مجتمع پايتخت بطور مجاني كانكت شيد.
در ضمن نكات ايمني يكي همون صفحش-يكي ديگه آب روش نريزه-باتريش زياد خالي نشه و...

mohammad51
30 May 2007, 01:12 AM
سلام؛
من يه JASJAR خريدم، حالا خواستم بپرسم اگه من خيلي از صفحه لمسي استفاده کنم، مشکلي پيش مي​ياد؟
به خصوص امکان Letter Recognitionش؟

و سئوال ديگه اينکه Wi-Fi چي هست، چطور مي​شه ازش استفاده کرد؟:icon_wink

ممنون مي​شم يه سري نکات ايمني درباره نگهداري اين گوشي گرون​قيمت بهم بگيد :icon_surp

متشکرم...

دوست عزيز

اولا كه گوشيتون مباركه دوما شما يك طلق براي محافظت از صفحه گوشيتون خريداري كنيد و روش نصب كنيد كه صفحه اصلي مشكل پيدا نكنه و هر چقدر كه خواستيد ميتونيد از لمسي بودن گوشي استفاده كنيد البته به شرط اينكه به صفحه فشار زيادي نياريد وضربه نزنيد .

در مورد wifiيك سيستمي كه شما ميتونيد از شبكه به صورت وايرلس استفاده كنيد .

تمام نكاتي كه در موردايمني براي گوشي هاي موبايل در نظر ميگرفتيد بايد در مورد اين گوشي به كار ببريد +اين گوشي يك مقداري سنگين تر از گوشي هاي ديگه هست و احتمال سر خوردن اين گوشي از دست شما زياد خواهد بود. كه ممكنه به جاهاي حساس اون ضربه بخوره و براي شما خرج تراشي كنه :icon_cool

Aftabgardan
30 May 2007, 01:36 AM
سلام و ممنون از هر دو دوست به خاطر جواب​هاي خوب:icon_cool

فقط چند تا سئوال ديگه:
1- من که الان توي ساوه هستم، امکان استفاده از Wi-Fi رو دارم؟ فکر نمي​کنم اينطور باشه، محدوديت فاصله​اي داره، درسته؟
2- محمد جان، اين محافظي که مي​گي رو از کجا مي​تونم تهيه کنم؟ (اگه منظورت تهران هست، آدرسش رو لطف کني ممنون مي​شم)
3- آهنگ دريافت SMS رو چطوري مي​شه تغيير داد؟ من رفتم توي تنظيماتش، فقط يه سري آهنگ پيش​فرض داره، من مي​خوام آهنگ دلخواهم رو براش بذارم؟
4- امکانات فارسي براي اين نوع Pocket PC ها موجود نيست که مثلا حروف پژگچ رو به زبان عربي اضافه کنه؟
5- و سئوال آخر اينکه سايت خوب براي دانلود تم ويستا و کلاً بازي و نرم​افزار و ... سراغ نداريد؟ ضمنا من مي​تونم سي​دي​هايي که نوشته شامل نرم​افزارهايي براي Pocket PC رو بخرم؟ مطمئنا روي JASJAR هم نصب مي​شه؟

شرمنده​م که سئوالاتم زياد شد، فکر مي​کنم به درد همه افرادي که اين گوشي رو در آينده مي​خرن هم بخوره:)

ممنونم...

mohammad51
30 May 2007, 01:50 AM
سلام و ممنون از هر دو دوست به خاطر جواب​هاي خوب:icon_cool

فقط چند تا سئوال ديگه:
1- من که الان توي ساوه هستم، امکان استفاده از Wi-Fi رو دارم؟ فکر نمي​کنم اينطور باشه، محدوديت فاصله​اي داره، درسته؟
2- محمد جان، اين محافظي که مي​گي رو از کجا مي​تونم تهيه کنم؟ (اگه منظورت تهران هست، آدرسش رو لطف کني ممنون مي​شم)
3- آهنگ دريافت SMS رو چطوري مي​شه تغيير داد؟ من رفتم توي تنظيماتش، فقط يه سري آهنگ پيش​فرض داره، من مي​خوام آهنگ دلخواهم رو براش بذارم؟
4- امکانات فارسي براي اين نوع Pocket PC ها موجود نيست که مثلا حروف پژگچ رو به زبان عربي اضافه کنه؟
5- و سئوال آخر اينکه سايت خوب براي دانلود تم ويستا و کلاً بازي و نرم​افزار و ... سراغ نداريد؟ ضمنا من مي​تونم سي​دي​هايي که نوشته شامل نرم​افزارهايي براي Pocket PC رو بخرم؟ مطمئنا روي JASJAR هم نصب مي​شه؟

شرمنده​م که سئوالاتم زياد شد، فکر مي​کنم به درد همه افرادي که اين گوشي رو در آينده مي​خرن هم بخوره:)

ممنونم...

دوست عزيز
اين شبكه وايرلس متطقه اي هست و اگر در هرجايي نصب بشه وفقط يك منطقه كوچيك رو زير پو شش قرار ميده
در مورد محافظ بايد شما بري پاساژ علاالدين قسمت زير زمين و اون رو تهيه كني

در مورد فارسي ساز هم بايد شما فارسي ساز عربيض رو نصب كنيد تا بتونيد از كلمات فارسي بهره ببريد

در مورد سايت خوب هم فكر نميكنم بهتر از پي هالز پيدا كنيد يك سري تشريف ببريد قسمت برنامه هاي ويندوز موبايل و هر برنامه اي رو كه خواستيد ميتونيد دانلود كنيد
در مورد اهنگ مورد نظرتون هم بايد اول اون رو روي رم كوشي بريزيد و بعد بريد روش و به انوان زنگ گوشي انتخابش كنيد درمورد smsهم بايد زنگ مورد نظر رو در قسمت فايل اصلي ويندوز موبايل كپي كنيد و ازش استفاده ببريد:icon_cool

Aftabgardan
1 June 2007, 09:36 AM
سلام؛
دوستان، من الان دقيقا دو ساعت و 45 دقيقه​ست که دارم توي اين انجمن دور مي​زنم که چهار تا نرم​افزار يا بازي دانلود کنم، اما همه، يعني کاملا همه لينک​هاي دانلود منقضي شدن!! نمي​شه يه فکري براي اين وضعيت بشه؟ حجم برنامه​ها و ... که خيلي خيلي کمه، هر کس که مي​خواد معرفي کنه، بذاره روي يه سايت معتبر مثل GooglePage (http://pages.google.com) که ديگه تاريخي نباشه!!
باور کنيد حتي يک برنامه يا بازي هم نتونستم دانلود کنم!
هر کدوم رو که کليک مي​کني، مي​نويسه File not found

من الان به شدت نياز به يه فارسي​ساز دارم که بتونم پژگچ رو بنويسم و همچنين ديکشنري Ligvo رو...

تو رو خدا لينکي که مي​ديد رو چک کنيد، من پنجاه تا لينک بيشتر توي انجمن​ها ديدم، اما متأسفانه هيچ کدوم کار نکرد :(

am!n
1 June 2007, 09:44 AM
دوست عزيز اون ديكشنري كه جديدا گذاشته شده--من تو اين چند روزه خيلي بازي گذاشتم-مطمئني همه ي لينك ها خراب بودن؟
در ضمن دوست عزيز بعضي سوال ها جاش اينجا نيست و مي تونيد در پيام خصوصي بپرسيد
با تشكر از شما دوست عزيز

s_mostafa
9 September 2007, 12:46 PM
سوال هاي مطرح شده در اين زمينه:

1-کسی میدونه فرق imateبا qtek چیه؟
جواب 1:مخصوص اروپا و سفارش اروپا میباشه ولی آیمیت مخصوص آسیا هست و زبان عربی بصورت پیش فرض بر روی این نوع قرار داره.
جواب 2:O2 , Qtek سفارش اروپا هستند.

2-imate بهتره يا qtekيا o2؟؟
جواب:imate بعلت پشتيباني و خدمات پس از فروش و موجود بودن قطعات در ايران خريدش بهتره و بصرفه تره...
دوست عزيز اگه دقت كنيد پردازشگر اي ميت سامسونگ است كه نگفته مشخصه چه خبره.
اما فركانس مدل هاي كيوتك با قيمت مشابه تقريبا 2 برابر ايميت است به نظر ميرسه كيوتك بيشتر يك رايانه جيبي است با قابليت پردازش و ايمت يك گوشي موبايل،
من تصميم دارم يكي بخرم اگه كمكم كني ممنون ميشم.

فعلا نظرم كيتوتك 9000 است ، ولي تجربه خيلي زيادي ندارم .فقط در حال مطالعه و تحقيق هستم اگه كمك كنيد خيلي ممنون ميشم.

mohammad51
9 September 2007, 05:38 PM
دوست عزيز اگه دقت كنيد پردازشگر اي ميت سامسونگ است كه نگفته مشخصه چه خبره.
اما فركانس مدل هاي كيوتك با قيمت مشابه تقريبا 2 برابر ايميت است به نظر ميرسه كيوتك بيشتر يك رايانه جيبي است با قابليت پردازش و ايمت يك گوشي موبايل،

فعلا نظرم كيتوتك 9000 است ، ولي تجربه خيلي زيادي ندارم .فقط در حال مطالعه و تحقيق هستم اگه كمك كنيد خيلي ممنون ميشم.

مشخصات این گوشی

پردازنده Intel XScale امکان پخش فيلم دارد
سرعت پردازنده 520 مگاهرتز امکان پخش موسيقی دارد،پشتيبانیAAC,MP3
اندازه صفحه 480*640 پيکسل يکسان سازی داده ها با کامپيوتر دارد
نوع صفحه نمايش TFT بلوتوث دارد،
تعداد رنگ حد اکثر65000 رنگ فناوری جاوا دارد، MIDP2.0
صفحه نمايش لمسی دارد فناوریGPRS دارد،کلاس 10
تشخيص دستنوشته دارد ارسالMMS دارد
دوربين با کيفيت1.3مگاپيکسل دوربين دوم با کيفيت VGA پست الکترونيک دارد
ابعاد عکس 960*1280پيکسل ضبط صدا دارد
امکان فيلمبرداری دارد پخش با صدای بلند دارد،2 بلند گو
زمان مکالمه حداکثر 8 ساعت ملودی زنگ پلی فونيک 40 کانال,MP3,AAC
زمان کارکرد حد اکثر 260 ساعت امکان دريافت ملودی زنگ دارد
حافظه 64 مگابايت داخلی آلبوم عکس دارد
کارت حافظه دارد،پشتيبانیSDIO/MMC دفترچه تلفن با عکس دارد
باند فرکانس 1900،1800،900،850 پيش بينی بقيه کلمه دارد
سيستم عامل Microsoft Windows Mobile 5 قلم ديجيتال دارد
انتقال پر سرعت داده ها دارد،384kbps اتصال به کامپيوتر دارد،پشتيبانی USB
آفيس جيبی دارد،پشتيبانی World,Excel,Outlook شبکه بيسيم دارد،Wi-Fi 802,11b
ابعاد 21*79*131 ميليمتر درگاه مادون قرمز دارد
وزن 285گرم ثبت پرونده ها دارد
\ مرورگر WAP پشتيبانیWAP 2.0 رنگ قاب نقره ای مشکی
مرورگر اينترنت دارد،پشتيبانیHTML,XHTML
(POCKET IE)
باتری Li-Po 1620 mAh

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:LwShfeBEbkEDfM:http://siam-breeze.seesaa.net/image/qtek9000.jpg

حال اگر مورد و یا سئوال دارید بفرمایید در خدمتم:icon_cool

mohammad51
9 September 2007, 05:42 PM
[QUOTE=s_mostafa;405051]دوست عزيز اگه دقت كنيد پردازشگر اي ميت سامسونگ است كه نگفته مشخصه چه خبره.

اما در مورد مقایسه برندها باید بگم که کیوتک و ایمیت هر دو از یک شرکت هستند به نام htc که فقط نام تجاری اونها فرق میکنه و اگر میبینید که ایمیت قیمتش بیشتر هست به خاطر ساپورت نرم افزاری و سخت افزاری بیشتر و برنید هست که زود تر از کیوتک در بازار ایران اومده و جای خودش رو باز کرده :icon_cool

L O V E L Y
4 February 2008, 01:40 PM
سلام به همه
با اجازتون من جمينمو فروختم و جسجار گرفتم 580 تومن
اول خواستم بدونم قيمتش مناسبه؟
گوشيه تر و تميزه فقط يه خط روي در باطريشه

بعد خواستم بدونم نحوه آپگريد رامش چجورياس؟
مثل جمينه؟
قسمت بوت لودرش چجوري بالا مياد؟
آيا به اندازه كافي مثل جمين واسش ورژن هاي مختلف wm6 گير مياد؟

كلا منو راهنمايي كنين ممنون ميشم

mohammad51
5 February 2008, 10:08 AM
سلام به همه
با اجازتون من جمينمو فروختم و جسجار گرفتم 580 تومن
اول خواستم بدونم قيمتش مناسبه؟
گوشيه تر و تميزه فقط يه خط روي در باطريشه

بعد خواستم بدونم نحوه آپگريد رامش چجورياس؟
مثل جمينه؟
قسمت بوت لودرش چجوري بالا مياد؟
آيا به اندازه كافي مثل جمين واسش ورژن هاي مختلف wm6 گير مياد؟

كلا منو راهنمايي كنين ممنون ميشم

دوست عزیز

اولا مبارکه دوما از لحاظ قیمت بستگی به خودتون داره و سلیقتون نحوه اپگریدش هم تقریبا مثل همون جمین هست در مورد wm6 مثل جمین براش ویندوز 6 نیست و خیلی کمتره در مورد مسائلی هم که داره شما تو همین تاپیک یک نگاهی بندازی اطلاعات زیادی بدست میاری و اگر باز مشکلی داشتی بپرسید من و دوستان در خدمتتون هستیم:icon_cool

L O V E L Y
5 February 2008, 11:56 AM
خب
من از بس شنگولم حوصله گشتن تو تاپيكا رو ندارم
لطفاً آخرين ورژن رام كه خوشكل باشه و باگ نداشته باشه رو واسم لينك كن

مممنونم عزيز

mohammad51
5 February 2008, 01:07 PM
خب
من از بس شنگولم حوصله گشتن تو تاپيكا رو ندارم
لطفاً آخرين ورژن رام كه خوشكل باشه و باگ نداشته باشه رو واسم لينك كن

مممنونم عزيز

دوست عزیز

اگر رام اصلی رو میخواهید که باید برید از سایت خود ایمیت بگیرید ولی اگر از رام های ویندوز 6 که در سایت های مختلف کوک میشه و دوستان زحمتش رو میکشن ودر داخل سایت خودمون معرفیش میکنن لطف به لینک زیر برید و یک مقدار زحمت بخرج بدید تا بهترین گزینه رو بتونید انتخاب کنید :icon_cool

لینک (http://64.22.87.85/showthread.php?t=29657)

mah55
11 February 2008, 10:02 PM
سلام به دوستان اساتید محترم
من گوشیم جسجار تازگی ها یک مشکلی پیدا کرده وقتی که فول شارژ میشه هنوز به 45% نرسیده رسیت می کنه اگر بعد از چنددقیقه دوبار روشن کنم به محض اینکه 2 یا 3 دقیقه کار کنم دوباره ریست می کنه که باید حتما دوبار شارژ کنم تا درست کار کنه ممنون اگرراهنمایی کنید در ضمن اگر مشکل از باطریست اگر یک نمایندگی در دبی معرفی کنید ممنون میشم اخه یکی از دوستانم اونجاست که بگم برای بیاره بازم ممنون

mohammad51
12 February 2008, 09:47 AM
من گوشیم جسجار تازگی ها یک مشکلی پیدا کرده وقتی که فول شارژ میشه هنوز به 45% نرسیده رسیت می کنه اگر بعد از چنددقیقه دوبار روشن کنم به محض اینکه 2 یا 3 دقیقه کار کنم دوباره ریست می کنه که باید حتما دوبار شارژ کنم تا درست کار کنه ممنون اگرراهنمایی کنید در ضمن اگر مشکل از باطریست اگر یک نمایندگی در دبی معرفی کنید ممنون میشم اخه یکی از دوستانم اونجاست که بگم برای بیاره بازم ممنون

دوست عزیز

اول باید اطمینان حاصل کنی که مشکل از باطریه ممکنه این مشکل رام گوشیتون باشه در مورد یک جای که این کار ها رو تو دوبی انجام بده هم میتونید برید شرکت اکسون :icon_cool

yasinphd
13 February 2008, 11:29 AM
سلام
من Qtek 9100 دارم.براي زبان فارسي دچار مشكل هستم.ميشه كمكم كنيد.
حتي sms فارسي هم نميتونم ببينم.
تشكر

L O V E L Y
13 February 2008, 12:33 PM

منم همين مشكلو دارم، باطريم از 40% كمتر كه ميشه گوشيه خاموش ميشه... روشنش هم كه مي كنم تا لولگ بالا مياد دوباره خاموش ميشه
مطمئم از رام نيست چون با همه رامها همين جوره....

mohammad51
13 February 2008, 02:29 PM
سلام
من Qtek 9100 دارم.براي زبان فارسي دچار مشكل هستم.ميشه كمكم كنيد.
حتي sms فارسي هم نميتونم ببينم.
تشكر

دوست عزیز

شما باید از این برنامه های فارسی ساز که در تاپیک برنامه ها معرفی شده یکیش رو دانلود و نصب کنی تا مشکلت حل بشه:icon_cool

mah55
13 February 2008, 09:29 PM
دوست عزیز

اول باید اطمینان حاصل کنی که مشکل از باطریه ممکنه این مشکل رام گوشیتون باشه در مورد یک جای که این کار ها رو تو دوبی انجام بده هم میتونید برید شرکت اکسون :icon_cool

ممنون که جواب دادین اما من مشکلم دقیقاٌ از زمانی شروع شد که چندتا رم اپدبت کردم اما از کجا می شه فهمید که مشکل از رام در ضمن من رام ارجینال w5 از سایت ایمت برداشتم اپدیت کردم اما بازم این مشکل وجود داره

mohammad51
14 February 2008, 01:41 AM
ممنون که جواب دادین اما من مشکلم دقیقاٌ از زمانی شروع شد که چندتا رم اپدبت کردم اما از کجا می شه فهمید که مشکل از رام در ضمن من رام ارجینال w5 از سایت ایمت برداشتم اپدیت کردم اما بازم این مشکل وجود داره

دوست عزیز

این مشکل که شما میگید بیشتر باید یک مشکل نرم افزاری باشه اما برای امتحان شما می تونید از یکی از دوستانتون که گوشیش مثل شماست باطری بگیرد و تست کنید تا به جواب 100%برسید:icon_cool

lexus
9 March 2008, 07:49 PM
رام ارجينال Qtek 9000 و بهترين رامWM6 براي Univesrsal رو معرفي ميكنيد

mohammad51
12 March 2008, 11:24 PM
رام ارجينال Qtek 9000 و بهترين رامWM6 براي Univesrsal رو معرفي ميكنيد

دوست عزیز

رام اصلی رو که باید از سایت خودش بگیری ولی در مورد رام ویندوز 6 میتونید به تاپیکش در لینک زیر برید و سرچ کنید و بهترین گزینه رو پیدا کنید ودانلود کنید و نصب کنید :icon_cool

لینک (http://www.phalls.com/showthread.php?t=29657&page=9)

petros_q
22 April 2008, 11:33 AM
سلام
الان قيمت قاب،باطري،lcd و جلد چرمي واسه jasjar چنده؟
اگه ممكنه نحوه تعويض قاب رو به صورت تصويري آموزش بديد
با تشكر:icon_wink

mohammad51
23 April 2008, 08:36 AM
سلام
الان قيمت قاب،باطري،lcd و جلد چرمي واسه jasjar چنده؟
اگه ممكنه نحوه تعويض قاب رو به صورت تصويري آموزش بديد
با تشكر:icon_wink

دوست عزیز

باطری حدود 50 هزار تومن lcd با تعویض فکر کنم 80 هزار تومن قای چرمی هم چون مدلهای مختلف داره از 30 هزار تومن به بالا که باید نصبت به سلیقتون انتخاب کنید :icon_cool

petros_q
25 April 2008, 10:32 AM
منظور من قاب بود و نه جلد
قاب چنده؟

mohammad51
25 April 2008, 11:48 AM
منظور من قاب بود و نه جلد
قاب چنده؟

دوست عزیز

قاب قیمتش رو ندارم اما فکر کنم حدود 30 هزار تومن باشه:icon_cool

petros_q
26 April 2008, 01:38 AM
راستی چرا قیمت lcd اینقدر پایین اومده؟
من رو 150-200 تومن حساب میکردم
:icon_roll

mohammad51
26 April 2008, 10:44 AM
راستی چرا قیمت lcd اینقدر پایین اومده؟
من رو 150-200 تومن حساب میکردم
:icon_roll

دوست عزیز

شما فقط lcd رو خواستید خوب تاچ هم باید روش حساب کنید و البته هزینه تعویض همون 150 هزار تومن در میاد :icon_cool

L O V E L Y
26 April 2008, 11:07 AM
قاب اصلي من يه بار قيمت كردم 128 تومن !

petros_q
27 April 2008, 11:18 AM
آقا من تو hardware یه خورده ضعیفم
اونی که قلم باهاش تماس دارهtouch اسمشه؟درسته؟
برای من یه خورده سایش پیدا کرده
به نظرتون باید چی کار کنم؟
آیا قابل رفع هست با نه؟

mohammad51
27 April 2008, 11:24 AM
آقا من تو hardware یه خورده ضعیفم
اونی که قلم باهاش تماس دارهtouch اسمشه؟درسته؟
برای من یه خورده سایش پیدا کرده
به نظرتون باید چی کار کنم؟
آیا قابل رفع هست با نه؟

دوست عزیز

اون تاچ قابل تعویضه البته یک سری مواد هم هست که روی این تاچ میریزن که خشش رو بگیره و البته کاردیگه ای که میتونید انجام بدید یک تلق برای روی lcd بگیرید روش نصب کنید :icon_cool

petros_q
27 April 2008, 11:31 AM
محمد عزیز
مشکل اینجاست که الآن این اتفاق رخداده و کار از کار گذشته
دیگه تلق جواب نمیده
مقداری راجع به خشگیر lcd توضیح بده
چطوریاست؟خوب جواب میده یا نه؟:icon_surp

mohammad51
27 April 2008, 04:17 PM
محمد عزیز
مشکل اینجاست که الآن این اتفاق رخداده و کار از کار گذشته
دیگه تلق جواب نمیده
مقداری راجع به خشگیر lcd توضیح بده
چطوریاست؟خوب جواب میده یا نه؟:icon_surp

دوست عزیز

این خش گیر ها رو اگر نوع خوبش و المانیش رو بگید براتون بیارن خیلی خوب عمل میکنه و تقریبا خش رو صفحه رو میگیره ولی درمورد این خش گیر هایی که تو بازار ایران هم اومده خیلی نمیتونه خش صفحه رو بگیره و یک مقداری خش رو کم میکنه :icon_cool

petros_q
12 June 2008, 04:24 PM
من روي jasjar با اين ارور مواجه ميشم:
ERROR 100 : MODEL ID ERROR
البته اين رام رو كه اورجينال JASJAR هست ، چندين بار بدون هيچ دردسري ريختم،اما اين دفعه بعد از ريختن اون ، برنامه از من مراحل RECOVERY رو خواست، انجام دادم ، ولي ديگه گوشيم بالا نيومد.
حالا به نظر شما Hard spl جواب ميده، در حلي كه بنده توي jasjar اصلا SPL مشاهده نكردم