PDA

View Full Version : قیمت ماشین من رو چقدر تخمین می زنید

alioj
25 April 2007, 07:48 PM
یه پراید دارم مدل اسفند 80

موتوری سر حاله خودم خرج اتاقش کردم یعنی اتاقش کامل موکته تا صندوق عقب داخلش خیلی تمیزه - سه دست روکش صندلی داره !!

گیربکس اش رو خودم کره ای انداختم استوک 140 تومن حدود 3 ماه قبل

دیسک و صفحه عوض کردم

لاستیک ها رو روداستون انداختم کره ای اصل 180 تومن حدود 4 ماه قبل

یک ماه قبل بیمه اش کردم شخص ثالث

بدنه اش فقط یه درش خردگی داشته که تمیز درش آورده

به هر کی هم میگم این ماشین این خرجها روش شده میگه کی میده این خرجها !! رو میگم بابا شما ماشین از دست بخری معلوم نیست باید خیلی از این خرجها رو روش بکنی من کردم و تست شده که مشکلی نداره پس ریسک از بین رفتن خرج نداره تازه من میگم نصف این خرجها رو میکشم روی قیمت همه میگن زیاده !!!!!!!!!!!! من میگم 5150 خودم خریدم میدم 5400

140 بیمه اش - 180 لاستیک - 140 گریبکس - دیسک و صفحه هم هیچی

موتوری هم گفتم واقعا سرحاله آهان راستی پلوسها هم عوض کردم حدود 50 تومن اونم گفتم هیچی چون خودم از خرابی اش می ترسیدم کار دستم بده !!!!!!!!! :icon_mad:

البته مشتری 5400 داره ها ولی من بازم میگم با این ماشین بخدا حیفه چون پول نیاز دارم میخام بدمش ولی حیف 5500 کمتر بدمش اگه کسی که خانگی بخواد و به مدلش اهمیت ن ده باور کنید مدل 83 رو میزاره جیب اش

Y@TA
25 April 2007, 09:01 PM
با سلام

دوست عزیز بیش از حد هم طمع نکن ...
ماشین بسته به مدلش خرید و فروش میشه و چیزهایی که شما میفرمایید در درجه ی دوم و سومه.
5400 برای پراید مدل 80 بالا هم هست ....
قبول نداری زنگ بزن یه نمایشگاه و همین توضیحات رو بده و ببین چی میگه.
انشا ا... که بیشتر هم بفروشی یا نیازت برطرف بشه که اصلا نفروشی چون ماشین خوبیه.
یا حق

web
25 April 2007, 10:43 PM
حرف دوست عزيزم qtek-s100 كاملا تاييد ميشه.
دوست عزيز، من ميدونم شما خرج هايي كه كردين براي اين بوده كه خيلي به ماشين اهميت ميدين و فروشنده مطمئني هستين اما از ديد يك خريدار مواردي كه نوشتين بجز تعويض گيربكس همگي جزو خرج هاي استهلاكي ماشين به حساب ميان. مواردي مثل ديسك و صفحه - لاستيك - پلوس و مانند اون. تازه خريدار ميتونه راحت براي اينكه بزنه تو سر مال بگه شما ماشينو خيلي دووندي كه اين خرج ها رو براش كردي پس با توجه به اينكه خودتون 5150 خريدين و سوار هم شدين و نيز 5.4 و 5.5 ميليون زياد تفاوتي نداره به نظر من لحظه اي درنگ نكنين و به اين قيمت بفروشين چون انصافا بهتون خوب گفتن.
3 هفته ديگه لوگان هم مياد و بازار به كلي احتمالا به هم ميريزه اونم مدل هايي مثل 80 (هرچقدر هم تميز باشن)

موفق باشي

alioj
29 April 2007, 02:53 PM
آخه ببینید من لاستیک خودش رو که 70 درصده توی خونه اس می تونم بزارم روش اینا رو بردارم هیچ مشکلی هم نداره

در ضمن خب ماشینی که شما بیرون میخرید قطع به یقین اونم پراید حداقل 200 اول کار میزاره دستتون یا یه کم کمتر

ولی من دیگه تضمینی اینا رو ح لکردم مگه میشه تفاوت نداشته باشه

aresh2525
8 May 2007, 10:10 AM
دوست عزیز خرج هایی رو که برا ماشین میکنی نباید بکشی رو ماشین و انتظار داشته باشی خریدار هم اونارو قبول کنه . البته رو قیمت اثر گذار هست ولی نه اون قدری که عین خرجها رو بزاری رو قیمت ماشین . با توصیفی که شما از ماشینتون کردی گمون نکنم از 5200 بیشتر واسش پول بدن.

Sojudian
22 July 2007, 10:03 PM
سلام
ميخوام بگم كه بازار ماشين مخصو صا پرايد نسبت به ماه پيش تغيير كرده (افزايش داشته )و شما داخل اين بازار ميتواني به قيمت 5400 بفروشي
من خودم پارسال پرايد 84 را 6150 فروختم و خبر دار شدم كه خريدار ماشينو امسال 6200 فروخته (براي گرفتن خلافي پيشم اومده بود) كه برام خيلي جاي تعجب داشت

Y@TA
23 July 2007, 03:19 AM
به زمان شروع گفتگو دقت کنید

علی آقا تا الان پرشیا هم خریده !!!