View Full Version : برداشتن هزینه ی جابجایی و بین شهری در شبکه ی مبایل ارتباطات سیار
extremepower
24 April 2007, 01:41 PM
دیروز مخابرات اعلام کرد که هزینه ی بین شهری رو در مکالمات تلفن همراه بر میداره و مکالمه با موبایل از این به بعد تک نرخی میشه .
البته این کار به سود مردم هست ولی خوب از یک طرف دیگه اهداف خبیثی رو دنبال میکنه .
در شرایطی که ایرانسل تازه پا گرفته همه ی این کارا رو میکنه که اون رو زمین بزنه و اون هم در شرایطی که 40% از درامد ایرانسل تو جیب مخابرات میره و عملا یه کاری کرده که ایرانسل نتونه از نظر قیمت با اون رقابت کنه .
من نمیدونم اگه میخواستن یک همچین کاری با ایرانسل بکنند دیگه چرا اپراتور دومی رو مجوز دادند و این همه گرد و خاک هم کردند .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من مخابرات باید زیر ساخت مجانی به ایرانسل بده و یا لا اقل از این مالیات سنگینی که ازش میگیره کم کنه.
GHAHRAMAN
24 April 2007, 05:51 PM
مجوز رو دادن که پول مجوز دادن رو بگیرن دیگه.
بعدشم تا هر جایی که تونست کار کنه سهم در امد خودش رو.
بعدشم اگه خواست بره (ایرانسل)و نتونست دووم بیاره و ضرر داد و ورشکست شد اون موقع هم ضرر و زیان عدم اجرای بند های قرار داد رو بگیره.
naninaz2004
25 April 2007, 03:22 PM
سلام من یه سوال داشتم مبلغ جابجای به حساب کدوم طرف مثل رومینگ به حساب کسی هست که بهش زنگ میزنند یا شماره گیرنده
سود انباشته
25 April 2007, 03:52 PM
سلام من یه سوال داشتم مبلغ جابجای به حساب کدوم طرف مثل رومینگ به حساب کسی هست که بهش زنگ میزنند یا شماره گیرنده
در هر دقیقه دو پالس اضافی حساب میشه.
و به حساب کسی است که به او زنگ زده میشود(مخاطب)
و البته زمانی به حساب گیرنده تعلق میگره که تماس گیرنده با موبایل خودش در منطقه ای خارج از منطقه خودش باشه.
ali_tech
25 April 2007, 05:43 PM
حالا اگر شما به كسي زنگ بزني كه اون شخص از شهر خودش خارج شده چي؟ اين هزينه جابجايي براي شما مي افته يا براي اون يا اصلا نمي افته؟
extremepower
25 April 2007, 11:34 PM
البته من فکر میکنم که مخابرات قیمت مکالمه رو به دلیل اینکه هزینه بین شهری رو برداشته گرون کنه.
مثلا از 43 تومان بشه 50 نومان.
ali_tech
26 April 2007, 09:48 AM
يك سوال ديگه: موبايل هايي كه از شهر هاي مختلف هستند ولي پيش شمارشون يكي هست شامل هزينه بين شهري ميشن؟ مثلا موبايل هاي تهران و كرج هردو 912 هستند يا مثلا كل منطقه شمال 911 هست. حالا اگر يكي مثلا از موبايل ساري به موبايل رشت زنگ بزنه (هردو 911) شامل هزينه بين شهري ميشه يا شهري؟
lvloh3nn
26 April 2007, 10:39 AM
تا اونجا كه من تو اخبار شنيدم هزينه بين شهري رو كامل نميخوان بردارن
بلكه فقط ميخوان داخل يك استان مثل تو شهري حساب بشه كه زياد ارزشي نداره واسه خيليا از جمله من!
سود انباشته
26 April 2007, 09:58 PM
حالا اگر شما به كسي زنگ بزني كه اون شخص از شهر خودش خارج شده چي؟ اين هزينه جابجايي براي شما مي افته يا براي اون يا اصلا نمي افته؟
کسی که از شهر خودش خارج شده و با او تماس گرفته شده به او هم هزینه جابجایی تعلق میگیره.
يك سوال ديگه: موبايل هايي كه از شهر هاي مختلف هستند ولي پيش شمارشون يكي هست شامل هزينه بين شهري ميشن؟ مثلا موبايل هاي تهران و كرج هردو 912 هستند يا مثلا كل منطقه شمال 911 هست. حالا اگر يكي مثلا از موبايل ساري به موبايل رشت زنگ بزنه (هردو 911) شامل هزينه بين شهري ميشه يا شهري؟
متاسفانه بلی.
مثلا از موبایل تهران(0912) به موبایل قم (0912) زنگ بزنید شامل تماس بین شهری خواهد شد.
alioj
14 May 2007, 02:15 PM
دیروز مخابرات اعلام کرد که هزینه ی بین شهری رو در مکالمات تلفن همراه بر میداره و مکالمه با موبایل از این به بعد تک نرخی میشه .
البته این کار به سود مردم هست ولی خوب از یک طرف دیگه اهداف خبیثی رو دنبال میکنه .
در شرایطی که ایرانسل تازه پا گرفته همه ی این کارا رو میکنه که اون رو زمین بزنه و اون هم در شرایطی که 40% از درامد ایرانسل تو جیب مخابرات میره و عملا یه کاری کرده که ایرانسل نتونه از نظر قیمت با اون رقابت کنه .
من نمیدونم اگه میخواستن یک همچین کاری با ایرانسل بکنند دیگه چرا اپراتور دومی رو مجوز دادند و این همه گرد و خاک هم کردند .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من مخابرات باید زیر ساخت مجانی به ایرانسل بده و یا لا اقل از این مالیات سنگینی که ازش میگیره کم کنه.
چقدر ساده ایم ما ایرانیها
وقتی دارن سیم کارت هزار تومنی رو !!! میدن 150 هزار دیگه سودشون رو کردند من و توئیم که نشستیم اینجا تخلیل می کنیم در ضمن ایرانسل یه بخشی از مخابراته بابا جون چرا نگاه می کنی به اسماشون --------- پشت قضیه رو باید دید که اینا همه اشون با هم اند و من و تو در خم یه کوجه
Tommy Angelo
14 May 2007, 07:06 PM
انشالله که این طرح اجرا بشه !!! نشه مثل همه ی وعده هایی که مخابرات داده و به هیچ کدومشون عمل نکرده !!!
تازه من شنیدم دوباره سر تیر ماه میخواد سیم کارت ثبت نام کنه همینجوریشم به زور میتونیم از موبایلمون استفاده کنیم چه برسه به اینکه 2 میلیون مشترک جدید هم بیاد !!!!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.