PDA

View Full Version : قاب گوشی های نوکیا (اصلی - تقلبی)

amir
22 April 2007, 12:56 AM
سلام دوستان من گوشیم امروز با سر رفت تو آسفالت و 3-4 جای قاب اصلیش از بین رفت و خراب شد یه جورایی فرو رفتگی روش ایجاد شده ؛ اولش ناراحت شدم و بعد 1-2 ساعت این موضوع رو فراموش کردم:icon_arro حالا می خوام ببینم دوستان اطلاعاتی در مورد قاب های گوشی های نوکیا دارند یا نه سوا لاتی که دارم:
1.از کجا تشخیص بدیم قابی که خریداری می کنیم اصلیه؟
2.آیا قاب های تقلبی که دستفروش ها می فروشن رو برا گوشی بگیریم آیا به خود گوشی آسیبی نمی رسونه؟ از یکی از دوستانم شنیدم که قاب تقلبی باعث می شه گوشی مداوم ریست بشه.
3.حدود قیمت قاب اصلی چقدره؟جای مطمئن برای خریدش کجاست؟آیا خود گارانتی این خدمات رو انجام می ده؟
درضمن گوشی من 6680 هست.
با تشکر.:icon_lol:

Kavan
22 April 2007, 01:40 AM
این قاب های 2 یا 3 هزارتومنی که می فروشن همشون تقلبین.
فکر نکنم به گوشی آسیب برسونه ولی در مقایسه با قاب اصلی بسیار بی کیفیته، مخصوصاً کیبرد یا دکمه ها خیلی نامناسبه و کار کردن باهاشون در مقایسه با کیبرد اصلی خیلی مشکله.
در ضمن دوامشونم خیلی کمه و فوراً تغییر رنگ میدن و نوشته های روی دکمه ها پاک میشه.
قاب اصلی فکر کنم حدود یه 30 یا 40 هزار تومنیه و می تونی اونو از نمایندگی های موجود که اکسسری میفروشن تهیه کنی.

mohammad51
22 April 2007, 01:39 PM
سلام دوستان من گوشیم امروز با سر رفت تو آسفالت و 3-4 جای قاب اصلیش از بین رفت و خراب شد یه جورایی فرو رفتگی روش ایجاد شده ؛ اولش ناراحت شدم و بعد 1-2 ساعت این موضوع رو فراموش کردم:icon_arro حالا می خوام ببینم دوستان اطلاعاتی در مورد قاب های گوشی های نوکیا دارند یا نه سوا لاتی که دارم:
1.از کجا تشخیص بدیم قابی که خریداری می کنیم اصلیه؟
2.آیا قاب های تقلبی که دستفروش ها می فروشن رو برا گوشی بگیریم آیا به خود گوشی آسیبی نمی رسونه؟ از یکی از دوستانم شنیدم که قاب تقلبی باعث می شه گوشی مداوم ریست بشه.
3.حدود قیمت قاب اصلی چقدره؟جای مطمئن برای خریدش کجاست؟آیا خود گارانتی این خدمات رو انجام می ده؟
درضمن گوشی من 6680 هست.
با تشکر.:icon_lol:

دوست عزیز

قاب های فابریک از لحاظ کیفیت رنگ و جا افتادن برد اصلی روی اونها بسیار خوب و انداره هست و کی بردهای انها کامل با گوشی شما یکی است و هیچ مشکلی برای گوشی شما پیش نمیاره و مثل اولش میشه ولی چون اورجینال هست قیمت از 20 به بالاست اما قاب های غیر اورجینال کیبردش مشکل داره وممکنه دکمه های اون درست سرجای خودش قرار نگیره که با عث ریست شدن یا هنگ کردن گوشی میشه و بعضی از قابها هم برد اصلی رو تحت فشار قرار میده :icon_cool

rezasmile
22 April 2007, 02:57 PM
دوست عزیز از من می شنوی اصلا قاب تقلبی ننداز روی گوشی.چون هم قیافه گوشی از بین می ره و هم اگر دوباره همچین حادثه ای برات پیش بیاد اون موقع گوشیت هم از بین می ره چون اصلا مقاومت خوبی ندارند.قیمت قاب اصلی در حدود 20 تا 25 است.
موفق باشی.

EbliiS
22 April 2007, 03:06 PM
دوست عزيز
يادش بخير زماني كه sx1 داشتم n بار از دستم افتاد ولي فقط قابش خط مي افتاد..ورداشتم يه قاب تقلبي انداختم..اولين بار كه افتاد ديگه گوشي روشن نشد و cpu آسيب ديد...به هيچ وجه قاب تقلبي ننداز..چون بعدا خرج بيشتري براي تعمير گوشي متقبل خواهي شدhttp://qsmile.com/qsimages/81.gif (http://hamidphoto.com/)

amir
22 April 2007, 10:25 PM
دوستان تشکر نکات خیلی مفیدی رو یاد گرفتم ولی به یه چیز جواب ندادین آیا خود نمایندگی گوشی قاب اصلی گوشی رو هم می فروشه یا نه
حالا اگه کسی ادعا کرد که قابی که داره میفروشه اصل نشونش چیه؟
از کجا مطمئن بشم که قاب اصلیه و یه قاب تقلبی رو بهم نداده باشه؟
جعبه داره؟
هالو گرام داره؟
از دوستان کسی تا حالا قاب گوشیش رو عوض نکرده(یعنی یه قاب اصل دیگه رو گوشی گذاشته باشه)
که بیاد اینجا بیشتر توضیح بده؟
بازم از همه دوستان تشکر می کنم

mohammad51
23 April 2007, 01:44 AM
دوستان تشکر نکات خیلی مفیدی رو یاد گرفتم ولی به یه چیز جواب ندادین آیا خود نمایندگی گوشی قاب اصلی گوشی رو هم می فروشه یا نه
حالا اگه کسی ادعا کرد که قابی که داره میفروشه اصل نشونش چیه؟
از کجا مطمئن بشم که قاب اصلیه و یه قاب تقلبی رو بهم نداده باشه؟
جعبه داره؟
هالو گرام داره؟
از دوستان کسی تا حالا قاب گوشیش رو عوض نکرده(یعنی یه قاب اصل دیگه رو گوشی گذاشته باشه)
که بیاد اینجا بیشتر توضیح بده؟
بازم از همه دوستان تشکر می کنم

سلام دوست عزيز

1- كمتر شركت نمايندگي هست كه لوازم جانبي اينچنينيرو داشته باشهو اگر هم داشته باشه هميشه قيمتش بيشتر از مغازه داره 2- نشوني اون هولو گرامهاي خود نوكيا ست و البته داراي جعبه هم هست اما بهتر بري پاساژ علاالدين اولين مغازه سمت چپ (ازخيابان جمهوري) تمام اجناسش اورجيناله:icon_cool

Tommy Angelo
23 April 2007, 02:18 AM
در مورد قابهای کریستالی هم ممکنه توضیح بدین من ظرف 1 ماه 6 قاب کریستالی برای N72 گرفتم و همشون مشکلشون این بود که خارهای نگهدارندش میشکست الانم قاب ندارم به نظر شما دوباره براش قاب کریستالی بگیرم یا نه ؟؟

ali_tech
23 April 2007, 11:02 AM
آیا خود نمایندگی گوشی قاب اصلی گوشی رو هم می فروشه یا نه

فروشگاه رسمي شركت نيا در پارك وي نرسيده به پمپ بنزين ولنجك، بيشتر لوازم يدكي اوريجينال رو داره البته از قيمتاش چيزي نميدونم همچنين مطمئن نيستم كه قاب هم داره يا نه.

ضمنا، اگر گوشي جديد باشه به احتمال زياد قاب اوريجينالش گير مياد ولي اگر يكم قديمي باشه ( مثلا يك سال پيش به اون طرف) قاب اويجينالش به سختي گير مياد.

mohammad51
23 April 2007, 02:17 PM
در مورد قابهای کریستالی هم ممکنه توضیح بدین من ظرف 1 ماه 6 قاب کریستالی برای N72 گرفتم و همشون مشکلشون این بود که خارهای نگهدارندش میشکست الانم قاب ندارم به نظر شما دوباره براش قاب کریستالی بگیرم یا نه ؟؟

دوست عزیز

شما لطف کن دور تا دور قاب کریستایت رو نوار چسب بگیر مشکلت حل میشه .چون خارهای که داره تحت فشار میشکنه:icon_cool

VIGO
23 April 2007, 02:29 PM
فروشگاه رسمي شركت نيا در پارك وي نرسيده به پمپ بنزين ولنجك، بيشتر لوازم يدكي اوريجينال رو داره البته از قيمتاش چيزي نميدونم همچنين مطمئن نيستم كه قاب هم داره يا نه.

ضمنا، اگر گوشي جديد باشه به احتمال زياد قاب اوريجينالش گير مياد ولي اگر يكم قديمي باشه ( مثلا يك سال پيش به اون طرف) قاب اويجينالش به سختي گير مياد.

خیر دوست عزیز به نظر شما N-Gage QD گوشی جدیدیه ؟ ماله 2004 اما الآن میتونید گیر بیارید.
بهترین جایی که من سراغ دارم زیرزمین پاساژ علاالدین فروشگاهOriginal

قاب کریستالی ظاهر گوشی رو زشت می کنه و زیر قاب اجزای گرد و خاک و کثیفی گیر میکنه و کلن گوشی بدتر کثیف میشه .

بهترین راه بجای این همه خرج یکم احتیاطه . من اون موقع که انگیج داشتم خریده بودم 100 تومن (نو بود) 1 سال بعد فروختم 140 تومن . بخاطر اینکه حتی 1 خط سطحی روش نبود و قابش هم اورجینال بود.

سایه خورشید
23 April 2007, 04:46 PM
سلام
یه توضیح درباره قابهای اصلی بدم که این قاب ها چون استاندارد هستند در مقابل ضربات مقاومت بیشتری دارن وبه گوشی آسیب کمتری میرسونن اما قابهای تقلبی استاندارد نیستند و اگر ضربه خوردن احتمال فشار اومدن به گوشی یکم بیشتره از طرفی مشکل صفحه کلیدشون که دوستان هم اشاره کردن با 2000 تومن قابل حله چون بعضی مغازه ها صفحه کلید های اصلی این گوشی ها رو دارن .البته شایان ذکر هم هست که بگم مشکل این صفحه کلید ها از قاب نیست و از خود قاب گوشیه به نظر من اگر کسی میخواد قاب کریستال بگیره نگیره بجاش همون قاب های تقلبی رو بگیره چون تقریبا هم قیمتن و اگر هم خراب بشن یکی دیگه بخره که تنوع هم داده باشه .صفحه کلید همون قاب اصلی هم بندازه روش

amir
23 April 2007, 09:31 PM

دوست عزیز برا منم همین اتفاق چند روز قبل از اینکه گوشیم زمین بخوره افتاد .به نظر من این قاب های کریستالی هم گوشی رو بی ریخت می کنه هم اینکه یوقور میشه و خوشکلیش رو از دست می ده شما به جای اینکه هر دفه 2000 تومان پول بالای اینا بدی بهتر که از قاب اصلی استفاده کنی و لذتش رو ببری اگرم از دستت افتاد فدای سرت

من به یک نتیجه رسیدم اونم اینه که شما مثلا 300-400 هزار تومان میدی بالای گوشی که ازش لذت ببری و استفاده کنی نه اینکه 2000 تومان بدی که از این لذت بهره مند نشی
تا اونجایی که من از دوستام شنیدم گوشی همه این اتفاق براش می یوفته و یه جورایی پیشامد به حساب می یاد

به قول معروف هر چه پیش آید خوش آید :icon_arro

این قاب های کریستالی مفت هم نمی یرزه این قاب های ژله ای هم که دیگه هیچی نگیم بهتره کل گوشی می شه رنگ سفید :icon_razz از خود قاب اصلی استفاده کنین و هالش رو ببرید

بازم از همه دوستان که تو این بحث شرکت کردند تشکر می کنم

kimia84
9 July 2007, 03:25 PM
دوست عزیز برا منم همین اتفاق چند روز قبل از اینکه گوشیم زمین بخوره افتاد .به نظر من این قاب های کریستالی هم گوشی رو بی ریخت می کنه هم اینکه یوقور میشه و خوشکلیش رو از دست می ده شما به جای اینکه هر دفه 2000 تومان پول بالای اینا بدی بهتر که از قاب اصلی استفاده کنی و لذتش رو ببری اگرم از دستت افتاد فدای سرت

من به یک نتیجه رسیدم اونم اینه که شما مثلا 300-400 هزار تومان میدی بالای گوشی که ازش لذت ببری و استفاده کنی نه اینکه 2000 تومان بدی که از این لذت بهره مند نشی
تا اونجایی که من از دوستام شنیدم گوشی همه این اتفاق براش می یوفته و یه جورایی پیشامد به حساب می یاد

به قول معروف هر چه پیش آید خوش آید :icon_arro

این قاب های کریستالی مفت هم نمی یرزه این قاب های ژله ای هم که دیگه هیچی نگیم بهتره کل گوشی می شه رنگ سفید :icon_razz از خود قاب اصلی استفاده کنین و هالش رو ببرید

بازم از همه دوستان که تو این بحث شرکت کردند تشکر می کنم

بابا جیگرت را خیلی لارجی:icon_evil:icon_sad: