View Full Version : نصب دزد گیر اتوموبیل
mehrdad_zero
19 April 2007, 01:36 AM
سلام
کسی میدونه برای نصب دزد گیر اتوموبیل این نصابها چه تغییراتی توی ماشین میدند و چطور نصبش میکنند؟
در کل کسی میتونه یه آموزش جامع در رابطه با این کار بده طوری که بعدا یکی مثل من مبتدی هم بتونه دزد گیر نصب کنه؟:icon_mrgr(این آخرش الکی بود)
به خود دستگاه دزد گیر چند تا ورودی و خروجی داره و از این قبیل مسائل دیگه.دزد گیر های مختلف مثلا تصویری و معمولی در این موارد چه فرقهائی با هم دارند؟
مر30
paymanonline
19 April 2007, 11:12 AM
دزدگیر تصویری و معمولی نصبشون فرقی نداره.
اونها روشون مشخص کرده که هر سیم رو به کجا وصل کنید مثلا برق مستقیم یا acc یا زمین یا ...
منتها شما باید بلد باشین که سیمها رو پیدا کنید.
mehrdad_zero
19 April 2007, 10:51 PM
من میخوام بدونم مثلا در کاپوت را چطور به سیستم وصل میکنند یا مثلا پمپ در ها را چطور نصب میکنند یا مثلا در صندوق عقب را چطور در برخی مدلها میشه با ریموت باز کرد و از این قبیل چیز ها . اگه یکی با عکس آموزش میداد یا یه طوری توضیح میداد تا خودم با آزمون و خطا یاد بگیرم خیلی خوب بود.
مر30
حامدگلشن
20 April 2007, 07:20 PM
1-من میخوام بدونم مثلا در کاپوت را چطور به سیستم وصل میکنند
2-یا مثلا پمپ در ها را چطور نصب میکنند یا
3- مثلا در صندوق عقب را چطور در برخی مدلها میشه با ریموت باز کرد و از این قبیل چیز ها .
اگه یکی با عکس آموزش میداد یا یه طوری توضیح میداد تا خودم با آزمون و خطا یاد بگیرم خیلی خوب بود.
مر30
1-كليد فشنگي داره
2-رو مدلهايي كه خودرو قفل مركزي داره نيازي به پمپ نيست رو بقيه مدلها داخل در پيچ ميشه
3-پمپ در باز كن داره و چون درب صندوق مجهز به فنر هست در هنگامي كه قفلش آزاد ميشه به سمت بالا ميره
tabeta_03
20 April 2007, 07:48 PM
سلام
کسی میدونه برای نصب دزد گیر اتوموبیل این نصابها چه تغییراتی توی ماشین میدند و چطور نصبش میکنند؟
در کل کسی میتونه یه آموزش جامع در رابطه با این کار بده طوری که بعدا یکی مثل من مبتدی هم بتونه دزد گیر نصب کنه؟:icon_mrgr(این آخرش الکی بود)
به خود دستگاه دزد گیر چند تا ورودی و خروجی داره و از این قبیل مسائل دیگه.دزد گیر های مختلف مثلا تصویری و معمولی در این موارد چه فرقهائی با هم دارند؟
مر30
داخل جعبه نقشه نصبش هست فقط بايد شما از ماشيني كه داري روش نصب ميكني سردربيار كه سيم كشيش يه چه شكليه تحريك همه دزدگير ها به دو صورته يا از طريق شك فعال ميشه يا از طريق برق مثبتي كه از كليد لادري موقع باز شدن خارج ميشه اصول كارش سادست فقط بايد بتوني اون سيم مشخص مثلا از كليد لادري اومده رو روي ماشيناي مختلف پيدا كني كه اين توي جزوه هاي آموزشي نمايندگي ها هست.
amahdavi2004
21 April 2007, 12:00 PM
اگر خواستي دزدگير ببندي صندوق پران نبند چون پس از مدتي قفل صندوق را خراب مي كند و كاربرد زيادي ندارد و كلا خطرناك است چون اگر كسي با ريموت بازي كند و صندوق عقب باز شود ديگر بسته نمي شود و دزدگير ماشين غيرفعال مي شود و آماده براي دزديدن (يك بار بسر خودم آمد صبح آمدم ديدم صندوق عقب باز و دزدگير غيرفعال است ولي شانس آوردم ماشين در پاركينگ خانه بود)، در صورتي كه اگر دزدگير را اشتباهي غيرفعال كني و بعد از چند ثانيه درب ماشين را باز نكني دزدگير خودبخود دوباره فعال مي شود.
حامدگلشن
21 April 2007, 06:53 PM
دوستان گرامي از زدن پست هاي نا مربوط به تاپيك خودداري كنيد
كليه پست هاي نا مربوط پاك شدن
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.