PDA

View Full Version : نوكيا 3120



داود18
22 January 2005, 02:00 PM
اقا لطفا كمك كنيد اين 3120 چه جور گوشي است خواهش ميكنم زود جواب بديد :cry:

محمدحسين:
نام تاپيك اصلاح شد.
قانون شماره ي 21 رو از لينك بالاي صفحه مطالعه بفرماييد

X_Man
22 January 2005, 02:47 PM
يه سري به اينجا بزن
http://nokia-asia.com/nokia/0,,55623,00.html

داود18
23 January 2005, 10:09 AM
اقا من ميخوام بدونم آنتندهيش چه طور است؟ منو فارسي داره؟و حافظه ان چه قدر است ؟ و طريق اتصال به كامپيوتر؟كه هيچ كدوم را هيچ جا نگفته كمك كنيد لطفا عجله دارم :oops:

قول
26 May 2005, 02:20 PM
دوستان هركس برنامه انتقال آهنگ بر روي نوكيا3120 را داردبه من بدهد.
درمورد كابلش وقيمت كابل هم اطلاعي داريد بگوييد. متشكرم 8)

hessam123
26 May 2005, 06:56 PM
نرم افزار كه برنامه پي سي سوييت هستش...

در مورد كابلش هم بايد بري پاساز علاءدين...
اونجا حدود 8 تا 9 تومن هستش... البته اصلش...
توش يه سي دي هست كه پي سي سوييت هم توشه... اما ورژنه پنجه... ميوني از اينترنت ورژن 6 رو هم دانلود كني...
هر سوالي هم داشتي در مورد اين گوشي خواستي بپرس...

بازي هم كه فت و فراوون هست ديگه........ :!:

A.M.I.R.T
27 May 2005, 12:46 AM
براي 3100 چي لطف؟آ راهنمايي كنيد

مارال
16 July 2005, 03:08 PM
بابا ما که مردیم ولی 2600 کار نمیکنه
با برنامه های مختلفی تست کردم.... داخل گالری نمیره.. کمکم کن..
lionking1360@yahoo.com

JikSearch
16 July 2005, 03:11 PM
سلام

براي 3100 چي لطف؟آ راهنمايي كنيد
چي مي خواهي ؟
كابل: DKU-5
نرم افزار: PC Suit

nemat
24 July 2005, 12:53 AM
سلام بچه ها:
چطوری روی مدل3120 عکس خانواده رابه عنوان wallpaper بذارم؟ :icon_smil
گویند نروید درگرما بگوآتش جهنم بدتراست اگرهستید که بدانید.

سرباز ایرانی
29 July 2005, 04:43 PM
سوال :
چگونه می توان به این گوشی برنامه یا عکس یا آهنگ وارد کرد؟؟؟ :icon_bigg :icon_bigg

Ashkan
29 July 2005, 11:11 PM
با کابل DK-U5 و PC suite در ضمن چرا اینقدر عصبانی هستید؟ :icon_mrgr

Ashkan
2 August 2005, 12:28 AM
در ابتدا باید کابل DK-U5 رو تهیه کنید و با برنامه PC Suite عکستون رو به گوشی بفرستید.توجه کنید عکس رو در اندازه ای cut کنید که موبایل قادر به load باشه.

rainyboy_64
11 August 2005, 08:30 PM
با سلام .............آيا فارسي سازه 3120 نوكيا وجود دارد.........اگه لطف كنيد ممنون ميشم :icon_cool

mehdihamedali
16 April 2006, 04:14 PM
سلام
من يك گوشي نوكيا 3120 دارم و همين طور يك كابل كه از گوشي جديدم كه 6630 هست دارم و ميخواهم گوشي 3120 خودمو به كامپيوتر وصل كنم تا يك سري كار روش انجام بدم.
حالا مشكل:
وقتي كابل را به گوشي وصل مي كنم و طرف ديگر كابل را به كامپوتر وصل مي كنم يك پرت USB اما به صورت ديوايس ناشناخته معرفي ميشه و از من درايور نصب رو مي خواد من اين درايور رو حتي از سايت خود نوكيا هم پيدا نكردم حالا يا دارم راه رو اشتباه مي رم يا يك جاي كارم اشكال داره.

لطفاً راهنمايي كنيد.

با تشكر حامدعلي

mehdihamedali
17 April 2006, 10:39 PM
در ابتدا باید کابل DK-U5 رو تهیه کنید و با برنامه PC Suite عکستون رو به گوشی بفرستید.
دوست عزيز اين کابل DK-U5 و برنامه PC Suite همون هاي نيست كه تو پك گوشي هاي 6630 و يا مانند اونها هست؟:icon_ques