PDA

View Full Version : تقويت آنتن

symbolic
22 January 2005, 12:38 PM
آيا ميشه گوشيهاي سامسونگ رو تقويت كرد ؟
من يه n500 دارم آيا راهي براي تقويت آنتن اون وجود داره ؟؟؟

Nima1989
22 January 2005, 04:58 PM
بله برد آنتن رو عوض مي كنن و يه برد زيمنسsl45 روش ميندازن

symbolic
23 January 2005, 10:33 AM
جناب Nima1989, ممنون !!
اين كار چقدر تاثير ميذاره و اينكه هزينه اش حدودا چقدره و كجا ميتونم براي اينكار برم ؟

ممنون

Nima1989
23 January 2005, 06:37 PM
از لحاظ تاثير گذاشتن كه نسبتن بد نيست چون برد انتن زيمنس قويتر
از سامسونگه ولي نبايد انتظار زيادي داشته باشين
در مورد كجاش هم طبقه پايين علاالدين
قيمت نمي دونم

webpardaz
24 January 2005, 12:03 PM
دوست عزيز ايا تعويض برد سامسونگ با زيمنس واقا ام كان پذيز
بيشتر توضيح بديد لطفا

Nima1989
24 January 2005, 06:01 PM
اطلاعات بيشترو از مغ ازه دارها بگيريد
براي من كه انجام دادن

symbolic
26 January 2005, 11:58 AM
Nima1989, ممنون !! شنيدم يه چيزايي هم هست كه ميچسبونن به گوشي و تقويت ميكنه آنتنو !! آيا اين درسته ؟؟؟

Nima1989
31 January 2005, 12:08 AM
symbolic,
تاثيري در انتن دهي نداره

sutsutak
16 August 2007, 11:37 AM
اگرچه امكان داره كه مشكل اين دوست ما تا حالا حل شده باشه، اما من هم نظر خودم را مي‌گم شايد به كسي كمك كنه. واقعيت اينه كه امروزه تمام آنتن‌ها ديجيتالي شده‌اند و زياد توانايي‌هاشون با هم فرق نداره. به تعداد آنتن هم روي صفحه تصوير موبايل‌ها توجه نكنين چون هر ماركي يك جور قدرت سيگنال دريافتي را محاسبه مي‌كنه. همون نوكيا كه به نظر آنتن‌دهي‌اش قوي‌تره معلوم نيست در قبال چه ميزان افزايش قدرت سيگنال دريافتي يك دونه نوار به ميزان آنتن‌دهي كه روي صفحه تصوير مي‌بينيد اضافه مي‌كنه. من خودم D900دارم. منزلمان هم در نقطه كوره، اما اين گوشي همپاي 7610 نوكيا داره آنتن مي‌ده. من با يك آنتنش هم توي زيرزمين صحبت كرده‌ام. كيفيت صدا هم بي‌نظير بوده. يا مثلا وقتي توي مترو نشسته‌ام و قطار وارد تونل مي‌شه موبايل‌ها همه قطع مي‌شن. من هم در همان لحظه به گوشي‌ام نگاه مي‌كنم و مي‌بينم آنتن ندارم، اما همين‌كه از تونل خارج مي‌شيم، شش تا آنتنش باز هم پر مي‌شه. يه نكته ديگه هم كه بايد بهش توجه داشت اينه كه آنتن‌دهي تا حد زيادي به كار مخابرات و ترافيك بستگي داره. چون اگر خط‌ها شلوغ باشه مخابرات نمي‌تونه يك كانال جدا براي تماس شما اختصاص بده. درباره آنتن‌دهي مقالات زيادي توي اينترنت هست كه نشون مي‌ده تصورات ما درباره آنتن‌دهي كاملا غلطه. من ديروز چهار تا از اين مقاله‌ها را از اينترنت گرفتم و خوندم. واقعا از خودم شرمنده شدم كه تصوراتم درباره آنتن‌دهي مثل يه آدم بي‌سواد بوده. مهم‌تراز همه اين‌كه سامسونگ دومين توليدكننده موبايل در دنياست و مي‌شه بهش اعتماد كرد. من شخصا ياد گرفته‌ام به گوشي‌ام و سامسونگ اعتماد كنم.

sutsutak
19 August 2007, 04:14 PM
در ضمن چند توصيه هم مي‌شه كرد تا وضع آنتن گوشي كمي بهتر بشه:
1. هنگام صحبت كردن با گوشي دست‌تون رو روي آنتن آن نگه نداريد. دست انسان شديداً سيگنال‌ها رو جذب مي‌كنه.
2. موقع صحبت كردن حركت نكنيد.
3. كيف كمري نبايد تا جاي ممكن نبايد قطعات فلزي داشته باشه.
4. گول فروشنده‌هايي كه مي‌گن با چسباندن يك برچسب پشت باتري موبايل مي‌شه آنتن رو تقويت كرد نخوريد. همين برچسب‌ها مي‌تونن آنتن گوشي رو با مشكل روبرو كنن. من خودم يكي از اين برچسب‌ها داشتم ولي هيچ تأثيري روي آنتن‌دهي گوشي‌ام نداشت.
5. اگر باتري گوشي‌تون كهنه است، عوضش كنيد. با اين كار سيگنال‌هاي ارسالي از گوشي‌تون تقويت مي‌شه.
6. سعي كنيد از گوشي‌هاي قديمي استفاده نكنيد. گوشي‌هاي امروزي كه توسط شركت‌هاي بزرگ مثل نوكيا، سامسونگ، سوني اريكسون، موتورولا و ال‌جي ساخته مي‌شن همه‌شون آنتن‌هاي خوبي دارن.
7. توصيه آخر شايد به درد خيلي‌ها نخوره اما لازم به ذكر است. سعي كنيد سيم كارت آن اپراتوري را بخريد كه ايستگاهش به منزل يا محل كارتون نزديك‌تره. مثلا يك جا مي‌بيني IR-TCI كار نمي‌كنه اما مثلا ايرانسل حتي روي گوشي‌هاي قديمي راحت آنتن مي‌ده.

موفق باشيد!

danial_2006
2 October 2007, 08:10 PM
به نظر منم این برچسب تاثیر نداره.گول نخورین.