View Full Version : کلوپ JAMIN یاqtek S200 یا HTC-Prophet
ramin_malek
11 May 2006, 10:08 PM
من گوشی jamin دارم یک برنامه ریختم دگه بالا نمی یاد یعنی تا صفخه jam میآید وای ویندوز load نمیکنه
صفخه زرد می یاره رسیت کردم هم سخت افزاری و هم نرم افزاری از دوستان کمک میخواهم
رسیت سخت افزاریش گفته بود که دست روی دکمه دوربین و comonder
بگذار و رست رو فشار بده ولی بالا نیامد خوهش میکنم کمکم کنید
am!n
12 May 2006, 01:44 AM
من گوشی jamin دارم یک برنامه ریختم دگه بالا نمی یاد یعنی تا صفخه jam میآید وای ویندوز load نمیکنه
صفخه زرد می یاره رسیت کردم هم سخت افزاری و هم نرم افزاری از دوستان کمک میخواهم
رسیت سخت افزاریش گفته بود که دست روی دکمه دوربین و comonder
بگذار و رست رو فشار بده ولی بالا نیامد خوهش میکنم کمکم کنید
منم همين مشكل را دارم و هارد ريست هم نميشه. پرسيدم گفتند بايد فلش بشه؟
كسي مي تونه راهنمايي كنه كه آيا فلش بده براي گوشي قيمت هم حدودا 50000 هزار تومان.
ramin_malek
12 May 2006, 02:45 AM
CAn set up winodws again on pc pocket
تذکر(safir):دوست خوبم زبان رسمی این سایت پارسی است،لطفن پارسی بنویسید.متشکرم
am!n
12 May 2006, 01:52 PM
CAn set up winodws again on pc pocket
تذکر(safir):دوست خوبم زبان رسمی این سایت پارسی است،لطفن پارسی بنویسید.متشکرم
ميشه بيشتر توضيح بدي كه بايد چيكار كنم؟؟
ramin_malek
12 May 2006, 04:49 PM
می شه روش ویندوز رو دوباره نصب کرد با کابل خودش
kevin_m_bb
12 May 2006, 10:40 PM
منم همين مشكل را دارم و هارد ريست هم نميشه. پرسيدم گفتند بايد فلش بشه؟
كسي مي تونه راهنمايي كنه كه آيا فلش بده براي گوشي قيمت هم حدودا 50000 هزار تومان.
فکر نمی کنم ppc فلش بشه!!!!
حتما رام جدید رو می ریزن و می گن قلش کردن
am!n
12 May 2006, 11:06 PM
می شه روش ویندوز رو دوباره نصب کرد با کابل خودش
آخه از طريق اكتيو ساين كانكت به كامپيوتر نمي شه كه بتونم رام جديد را بريزم!!:icon_cry: برا تو از اين طريق درست شد. اگه درست شده يخورده توضيح بده كه چي كردي.:icon_eek:
فکر نمی کنم ppc فلش بشه!!!!
حتما رام جدید رو می ریزن و می گن قلش کردن
والا مي گن يه دستگاه هست كه قابل فروشه و نصف كف دسته دستگاه را مي زارن توش كه به كامپيوتر وصله و همه چيز را پاك مي كنه و مثله روزي كه از كارخونه اومده بيرون.
حالا آيا فلش كردن ضرر داره؟
kevin_m_bb
13 May 2006, 12:22 PM
آخه از طريق اكتيو ساين كانكت به كامپيوتر نمي شه كه بتونم رام جديد را بريزم!!:icon_cry: برا تو از اين طريق درست شد. اگه درست شده يخورده توضيح بده كه چي كردي.:icon_eek:
والا مي گن يه دستگاه هست كه قابل فروشه و نصف كف دسته دستگاه را مي زارن توش كه به كامپيوتر وصله و همه چيز را پاك مي كنه و مثله روزي كه از كارخونه اومده بيرون.
حالا آيا فلش كردن ضرر داره؟
نیازی به اکتیو سینک نیست
شما وقتی موبایل رو به usb وصل می کنید pc اونو می شناسه
فقط کافی گوشی به برق هم وصل باشه و بعد رام رو روش بریزید
البته در هنگام ریختن رام مراحل کار نیز نشون داده می شه
در مورد دوم تا به حال چیزی نشیدم
ramin_malek
13 May 2006, 12:40 PM
میشود لینک دانلود ویندوز رو بگذارید
kevin_m_bb
13 May 2006, 01:10 PM
میشود لینک دانلود ویندوز رو بگذارید
قبلا به طور کامل معرفی شده
طلفا اول سرچ کنید
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=20024
am!n
13 May 2006, 04:20 PM
نیازی به اکتیو سینک نیست
شما وقتی موبایل رو به usb وصل می کنید pc اونو می شناسه
فقط کافی گوشی به برق هم وصل باشه و بعد رام رو روش بریزید
البته در هنگام ریختن رام مراحل کار نیز نشون داده می شه
در مورد دوم تا به حال چیزی نشیدم
مرسي معين جان. منم وقتي وصلش مي كنم كامپيوتر اون را مي شناسه ولي مراحل نصب رام را طي مي كنم مي گه كه پاكت پي سي لا اكتيو ساين كنكت نيست و چك كن يو اس بس و سريال پرت.
من زنگ زدم نمايندگي فيتكو گفت بيارش هزينش هم 5 الي 10 هزار تومان هست و هيچ ضرري هم نداره.
davood4547
13 May 2006, 06:49 PM
salam dostan.
mazart mekhahm az inka farsi nadaram. iran nestam..man ham in moshkel ra dashtam ba 2ravash metavan in moshkel ra hal kard :
1-براي هارد ريست كردن جمين:
دكمه هاي دوربين و فعال سازي وايرلس (دو كمه سمت چپ بدنه دستگاه را همزمان فشار دهيد و بعد دكمه سافت ريست را فشار دهيد.همچنان دستتان ا از روي دو دكمه كناري (دوربين و وايرلس) بر نداريد تا پيام فشردن دكمه send بر روي صفحه ظاهر شود.بعد از ديدن اين پيام دكمه سبز رنگ (جواب دادن به تلفن) را فشار دهيد تا هارد ريست انجام شود.
2- rom jaded ra danlod koned. goshi ra ba pc vasl koned . hat agar roshan nemeshavad. rom jaded ra ajra koned va marahl nasb ra donbal koned.
davood4547
13 May 2006, 07:33 PM
روم جد ید (عربی ) جمین را میتوانید با مشخصات پائین را از سایت آیمت یا از لینکهای زیر دریافت کنید:
For the Arabic Build: NEW
Rom version 2.13.9.23
Radio version 02.20.21
ExtROM version 2.13.9.126
https://www.clubimate.com/support/JAMMIN/ROM/JAMin_Arabic_213923_2139126_022021_ship.zip[/URL]
ftp://ftp.clubimate.com/JAMin_Arabic_213923_2139126_022021_ship.zip[URL="ftp://ftp.clubimate.com/JAMin_Arabic_213923_2139126_022021_ship.zip"] (https://www.clubimate.com/support/JAMMIN/ROM/JAMin_Arabic_213923_2139126_022021_ship.zip)
am!n
13 May 2006, 09:51 PM
salam dostan.
mazart mekhahm az inka farsi nadaram. iran nestam..man ham in moshkel ra dashtam ba 2ravash metavan in moshkel ra hal kard :
1-براي هارد ريست كردن جمين:
دكمه هاي دوربين و فعال سازي وايرلس (دو كمه سمت چپ بدنه دستگاه را همزمان فشار دهيد و بعد دكمه سافت ريست را فشار دهيد.همچنان دستتان ا از روي دو دكمه كناري (دوربين و وايرلس) بر نداريد تا پيام فشردن دكمه send بر روي صفحه ظاهر شود.بعد از ديدن اين پيام دكمه سبز رنگ (جواب دادن به تلفن) را فشار دهيد تا هارد ريست انجام شود.
2- rom jaded ra danlod koned. goshi ra ba pc vasl koned . hat agar roshan nemeshavad. rom jaded ra ajra koned va marahl nasb ra donbal koned.
اينم جواب نميده.:lover:
كاروي
30 May 2006, 01:59 PM
من ويندوز جديد جمين را از روي سايت اصلي clubimate.com گرفتم و ريختم روي گوشيم ولي متوجه شدم ويندوزي كه ريختم انگليسي هستش و حالا فارسي اصلا ندارم حتي اس ام اس فارسي هم نمي گيرم
براي رفع اين مشكل رفتم سراغ ويندوز عربي موجود در سايت وتا اين لحضه من 7 دفعه دانلود كردم ولي فايل اصلي در سايت خرابه .
حال از دوستان مي خواستم بپرسم جايي ديگه هست كه بتونم ويندوزم را از اونجا دانلود كنم و روي رومم بريزم
:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
Profession@l
3 June 2006, 01:26 AM
مگه با فارسی ساز شهاب نمی شه این کارو کرد؟
ajazbi
8 June 2006, 11:47 AM
من ويندوز جديد جمين را از روي سايت اصلي clubimate.com گرفتم و ريختم روي گوشيم ولي متوجه شدم ويندوزي كه ريختم انگليسي هستش و حالا فارسي اصلا ندارم حتي اس ام اس فارسي هم نمي گيرم
براي رفع اين مشكل رفتم سراغ ويندوز عربي موجود در سايت وتا اين لحضه من 7 دفعه دانلود كردم ولي فايل اصلي در سايت خرابه .
حال از دوستان مي خواستم بپرسم جايي ديگه هست كه بتونم ويندوزم را از اونجا دانلود كنم و روي رومم بريزم
خيلي راحته. همون ويندوز انگليسي رو نصب كن بعد با برنامه arabizer ورژن 2 عربي-فارسي ميشه. اين برنامه اگه اينجا نبود تو فروم forum.************.com با كركش هست. من همين كارو كردم خيلي خوب جواب ميده
lover
8 June 2006, 11:58 AM
خيلي راحته. همون ويندوز انگليسي رو نصب كن بعد با برنامه arabizer ورژن 2 عربي-فارسي ميشه. اين برنامه اگه اينجا نبود تو فروم forum.************.com با كركش هست. من همين كارو كردم خيلي خوب جواب ميده
دوست عزیز این چه راه ای که پیشنهاد میکنید؟؟؟؟ ایشان با آپدیت ROM ARABIC به صورت خودکار برنامه arabizer را نصب خواهند داشت
این دوست گرامی ما هم بهتر است به این تاپیک نحوه آپگرید ROM تمام محصولات i-mate (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=20024) مراجعه کنند تا در مورد آپدیت ROM و دانلود از طریق FTP مطلع شوند ولی تمام صفحات را بخوانید تا درست متوجه شوید
ajazbi
10 June 2006, 01:37 PM
دوست عزیز این چه راه ای که پیشنهاد میکنید؟؟؟؟ ایشان با آپدیت ROM ARABIC به صورت خودکار برنامه arabizer را نصب خواهند داشت
این دوست گرامی ما هم بهتر است به این تاپیک نحوه آپگرید ROM تمام محصولات i-mate (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=20024) مراجعه کنند تا در مورد آپدیت ROM و دانلود از طریق FTP مطلع شوند ولی تمام صفحات را بخوانید تا درست متوجه شوید
دوست عزيز اين راه حل مزاياي زير را دارد
1- حجم اشغالي ويندوز انگليسي کمتر از عربي هست و بعد از نصب شما حافظه بيشتري در اختيار داريد.
2- سرعت ويندوز انگليسي بالا تر هست ( روي جمين ) و Qtek S200 که خودم دارم.
3- برنامه هاي بدرد نخور مثل تقويم عربي و .... رو نصب نمي کنيد و در حجم حافظه صرف جويي مي شود.
من خودم هر 2 اين روشها رو تست کردم و شيوه اي که پيشنهاد دادم جواب بهتري داد.
4- اگه شما با آدرسي که من دادم مشکل داري راحت بگو. طبق قوانين فروم معرفي آدرس سايت هاي ديگه اشکالي نداره و حذف آدرسي که من دادم توسط کسي که نميدانم کي هست کار پسنديده اي نبود. به هر حال اگه نسخه کرک شده Arabizer2 تو اين فروم نيست من مي تونم آپلود کنم که بقيه استفاده کنند.
lover
10 June 2006, 02:16 PM
دوست عزيز اين راه حل مزاياي زير را دارد
1- حجم اشغالي ويندوز انگليسي کمتر از عربي هست و بعد از نصب شما حافظه بيشتري در اختيار داريد.
2- سرعت ويندوز انگليسي بالا تر هست ( روي جمين ) و Qtek S200 که خودم دارم.
3- برنامه هاي بدرد نخور مثل تقويم عربي و .... رو نصب نمي کنيد و در حجم حافظه صرف جويي مي شود.
من خودم هر 2 اين روشها رو تست کردم و شيوه اي که پيشنهاد دادم جواب بهتري داد.
4- اگه شما با آدرسي که من دادم مشکل داري راحت بگو. طبق قوانين فروم معرفي آدرس سايت هاي ديگه اشکالي نداره و حذف آدرسي که من دادم توسط کسي که نميدانم کي هست کار پسنديده اي نبود. به هر حال اگه نسخه کرک شده Arabizer2 تو اين فروم نيست من مي تونم آپلود کنم که بقيه استفاده کنند.
1-نهایتا" که همان میشود رام انگیلیسی+ arabizer پس بهتر هست که ایشان از رام عربی که arabizer را آخرین ورژنش را دارد استفاده کنند
2-من که تغییری نمیبینم و نمیدونم 5-8 مگا بایت برای چه کسی اینقدر مهم هست!
3- اینبرنامه ها را بعد از نصب رام عربی هر کدام را که بخواهید میتوانید remove کنید (مثلا دیکشنری و تغویم عربی را remove کنید ولی ساپورت زبان فارسی و عربی را نگاه دارید) برای همین هم ROM عربی بهتره تازه بعد از هر بار هارد ریست کردن احتیاجی نیست که arabizer نسب شود و در رام جدید arabizer اش با کی بورد لوح المفاتیح فارسی ساز شده موجود است و احتیاجی نیست که فارسی ساز جدا گانه نصب شود
4- من مشگلی ندارم و شما اگر امتحان میکردید میدید که در کل سایت این سایتی که معرفی کردید فیلتر میباشد و کسی آن را تغییر نداده اگر مشکلی دارید با مدیریت کل سایت در میون بگزارید
در ظمن احتیاجی به معرفی شما نیست اولین بار در همین تالار خودمان معرفی شده بود با کرک و جاهای دیگر از ما کپی کردند
IMAGiNET Pocket Arabizer (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=185980&postcount=611)
کافی بود که کمی جستجو میکردید :icon_cool
behzadms
27 June 2006, 04:50 PM
با سلام
من رام جديد را حدود يك ماه پيش دان كردم و رو گوشيم ريختم.بايد بگم رام جديد بسياري از مشكلات رام قبلي حل كرده بجز يك مورد انهم اديت متن فارسي هنگام تايپ در محيط sms است كه حروف جابجا ميشوند!
نويسنده اربايزر يك پچ معرفي كرد و من ريختم رو دستگاه الان كليه مشكلات حل شده است.حتما اين رام جديد را نصب كنبد.
متاسفانه جائي براي آپ لود 55 مگا بايت ندارم ولي ميتونم بكشم رو سي دي بفرستم:icon_eek:
hewa
30 June 2006, 05:35 AM
با سلام
من رام جديد را حدود يك ماه پيش دان كردم و رو گوشيم ريختم.بايد بگم رام جديد بسياري از مشكلات رام قبلي حل كرده بجز يك مورد انهم اديت متن فارسي هنگام تايپ در محيط sms است كه حروف جابجا ميشوند!
نويسنده اربايزر يك پچ معرفي كرد و من ريختم رو دستگاه الان كليه مشكلات حل شده است.حتما اين رام جديد را نصب كنبد.
متاسفانه جائي براي آپ لود 55 مگا بايت ندارم ولي ميتونم بكشم رو سي دي بفرستم:icon_eek:
سلام دوست عزيز فقط زحمت پچ رو بكشيد لطفا
alggar
3 August 2006, 11:21 PM
سلام دوستان
من می خواستم جمین بخرم. می خواستم ببینم که کسی هست که جمین داشته باشه تا ازش چند تا سوال بپرسم.
پدرام پ
3 August 2006, 11:24 PM
بنده o2 atom دارم اگه سوالي باشه در خدمتم
Ace
3 August 2006, 11:34 PM
سلام دوستان
من می خواستم جمین بخرم. می خواستم ببینم که کسی هست که جمین داشته باشه تا ازش چند تا سوال بپرسم.
در ابتدا ورود شما را به جمع علمی و دوستانه تالارهای پارسی خوش آمد میگم:icon_wink
دوست من جمین به غیر از دوربین و خوش دستی به نظر بنده حرف چندانی برای گفتن ندارد
سوال بود در خدمتم:icon_cool
PoYo
4 August 2006, 01:45 AM
دوست عزیز که قسد خرید JAMIN دارید اینم مشخصات گوشی نسبت به احتاجاتتون میتونید که نظر بدید:icon_cool
General Network GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2006, 1Q
Status Available
Size Dimensions 108.8 x 58 x 18.4 mm
Weight 150 g
Display Type TFT touchscreen, 65K colors
Size 240 x 320 pixels, 42 x 57 mm
- Handwriting recognition
Ringtones Type Polyphonic (40 channels)
Customization Download, order now
Vibration Yes
Memory Phonebook In shared memory, Photo call
Call records Yes
Card slot SD/MMC, buy memory
- 64MB RAM, 128MB ROM
- Texas Instruments OMAP850 200 MHz processor
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G No
WLAN Wi-Fi 802.11b/g
Bluetooth Yes, v2.0
Infrared port Yes
USB Yes, miniUSB
Features OS Microsoft Windows Mobile 5.0
Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML (PocketIE)
Games Yes
Colors Stylish black
Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video(CIF)
- Pocket Office(Word, Excel, Outlook)
- Java
- Voice memo
- MP3/AAC player
- Video/audio album
- T9
- Built-in handsfree
Battery Standard battery, Li-Po 1200 mAh
Stand-by
Talk time
http://www.news.webpanel.ru/Images/news_3574_MD.jpg
navid_2006
8 August 2006, 07:53 PM
اول من خواستم جمین بگیرم خیلی امکاناتش منو مجذوب خودش کرد مثل: دوربین 2 مگاپیکسلش/ال سی دی قدرتمندش/ویندوز موبایل 5/wi-fi/و... ولی یه چیزی رای منو زد اون هم cpu بود 200mhz اصلا خوب نبود کاراییش رو به ppc عصر حجر بر میگردوند وبه نظرمن این یه ایراد رو داره اگه کسی قرار 630 تا 650 پاش بده بهتره وایسه یا p990 یا آیمیت جاسجم بیاد من منتظر آیمیت جاسجم هستم اگه بیاد تقریبا 800 تومن هست همش 150 تومن بیشتر ولی امکانات بهتر! اصلا منتظر افت قیمت نمیمونم:icon_cool
Ace
8 August 2006, 08:25 PM
اول من خواستم جمین بگیرم خیلی امکاناتش منو مجذوب خودش کرد مثل: دوربین 2 مگاپیکسلش/ال سی دی قدرتمندش/ویندوز موبایل 5/wi-fi/و... ولی یه چیزی رای منو زد اون هم cpu بود 200mhz اصلا خوب نبود کاراییش رو به ppc عصر حجر بر میگردوند وبه نظرمن این یه ایراد رو داره اگه کسی قرار 630 تا 650 پاش بده بهتره وایسه یا p990 یا آیمیت جاسجم بیاد من منتظر آیمیت جاسجم هستم اگه بیاد تقریبا 800 تومن هست همش 150 تومن بیشتر ولی امکانات بهتر! اصلا منتظر افت قیمت نمیمونم:icon_cool
همه چیزش خوبه حتی صفحه کوچکش رو هم میشه تحمل کرد چون کیفیت صفحه فوقالعاده ای داره!
ولی به نظر من نمیشه سی پیوش رو تحمل کرد من که ناراضی بودم از سرعتش
با این تفاصیرتصمیم گیری پای خودتان است
موفق باشید
amoali
17 August 2006, 01:14 AM
دوستان عزیز من تقریبا به جرات میگم که سری اول imate jam را خریدم و تا حالا هم داشتم ولی حالا به خاطر lan وایرلس jamin گرفتم و واقعا از لحاظ سرعت و تغییرات WM5 و دوربین و... نسبت به jam می ارزه.
am!n
17 August 2006, 02:00 PM
جمین به نظره من از همه لحاظ حتی سی پی یو خوبه . به نظره من تنها مشکلش صدای کمشه و اینکه بلند گوی این دستگاه در پشتش قرار داره.
alggar
18 August 2006, 04:17 PM
بالاخره خریدم.
به نظر من که از همه نظر عالی هست.
در مورد سی پی یو هم باید بگم که 200 مگاهرتز بودنش نه تنها عیب نیست بلکه حسن هم هست.
چون علاوه بر اینکه سرعتش از اینتل 450 بیشتر هست مصرف برقش کمتره.
smaiel44
18 August 2006, 06:37 PM
عکسش چه جوریه یه نمونه می ذاری؟
البته مبارکت باشه
navid_2006
18 August 2006, 06:51 PM
مبارکه alggar جان! یکی از بچه ها میگفت گاهی وقت ها وقتی mp3 با بلوتوث میفرستی هنگ میکنه درسته یا نه؟ بعد چطور wm5 با 200 mhz میکشه؟
Ace
18 August 2006, 07:55 PM
عکس هاش واقعا عالیه(البته نسبت به دیگر آیمیت ها)
مصرف باطریش هم همون جور که دوستمون گفت خوبه
ولی بازم من از سی پیوش گله دارم!
amoali
19 August 2006, 02:05 AM
آخه 200 مگا هرتز اون چیزی نیست که شما فکری کنید از لحاظ مقیاس میگم
سرعت مطرح هست که بهتر شده
Ace
19 August 2006, 02:49 AM
آخه 200 مگا هرتز اون چیزی نیست که شما فکری کنید از لحاظ مقیاس میگم
سرعت مطرح هست که بهتر شده
منظورتون رو درست نمیفهمم میشه واضح تر بگین؟
amin3d
24 August 2006, 05:36 PM
F:\My Pictures\i-Mate\IMAGE_00055.jpg
اینم نمونه عکس JAMin
آقا مبارکه!
مزایایی که جم این داره نصبت به سرعت کمش خیلی بیشتره.
من قبل از این PDA2K داشتم. افتاد زمین داغون شد. اون موقع JAMin تازه اومده بود خیلی هم گرون خریدم ولی راضیم گوشی خیلی خوبیه.
اسپیکرش یکم ضعیفه که زیاد مهم نیست چون من معمولا از هندزفیری استفاده میکنم.
خلاصه آقا گوشی خوبی خریدی
مبارکه
amin3d
24 August 2006, 06:01 PM
عکس رو نتونستم بفرستم. راستش بلد نیستم تو این سایت آپلود کنم. اگر کسی میذونه راهنماییم کنه تا عکس رو بفرستم.
amin3d
25 August 2006, 11:53 PM
بالاخره شد. ولی آدرس سایت اشتباه بود ir. نبود com. بود.
کیفیت عکس بخاطر آپلود شدن پایین اومده کیفیتش تقریبا دو برابر این هست.
اینم نمونه عکس i-mate JAMin
http://i8.tinypic.com/25ji5nn.jpg
حسام 61
26 August 2006, 02:01 AM
جناب امین با تشکر از این عکس شاخه آلبالو یا گیلاس " که به زیبایی انداختین!
بنده اطلاع نداشتم گوشی های موبایل آیمیت جمین تاریخ و ساعت هم کنار عکس میزنند؟
و اگر زخمت بکشید و چند ثانیه هم فیلم برداری کنید کمک شایسته ای انجام دادین
amin3d
26 August 2006, 02:12 AM
بله تاریخ و ساعت را هم گوشه عکس حک میکنه.البته این تنضیمات پیش فرض گوشی هست و میتونین تو تنظیمات حذفش کنین. در مورد فیلم هم الان چون شبه و نور کمه خوب جواب نمیده ولی ان شاء الله فردا براتون میفرستم.
لازمه بگم کیفیت فیلمبرداری زیاد خوبی نداره.
amin3d
26 August 2006, 02:23 AM
مبارکه alggar جان! یکی از بچه ها میگفت گاهی وقت ها وقتی mp3 با بلوتوث میفرستی هنگ میکنه درسته یا نه؟ بعد چطور wm5 با 200 mhz میکشه؟
نه، با بلوتوث هیچ مشکلی نداره و هنگ نمیکنه. شاید مشکل دوست شما از کارت SD باشه چون JAMin با کارتهای SD مشکل داره تو آخرین نسخه ROM Upgrade هم این مشکل برطرف نشده. بهتره از SD های 150x استفاده کنه.
در مورد Windows Mobile 5.0 هم هیچ مشکلی نداره و به راحتی کار میکنه.
tosha
31 August 2006, 01:50 PM
متوسط !!
mohsenid
1 September 2006, 02:14 PM
بچه ها ميخواستم بپرسم که کيفيت پخش mp3 با هندزفري تو جمين چطوره و حدوداً چقدر ميشه باهاش mp3 گوش داد
يه سؤال ديگه هم دارم اينکه جمين تا چقدر memory ساپورت ميکنه؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد
am!n
5 September 2006, 11:32 AM
بچه ها ميخواستم بپرسم که کيفيت پخش mp3 با هندزفري تو جمين چطوره و حدوداً چقدر ميشه باهاش mp3 گوش داد
يه سؤال ديگه هم دارم اينکه جمين تا چقدر memory ساپورت ميکنه؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد
کیفیت ÷خش mp3 از هندزفزی واقعا عالیه - یعنی هر چی بگم کم گفتم.
مموری هم تا 2 گیگ را شارت می کنه ولی 4 گیگ را نمی دونم.
shhrz
8 September 2006, 01:40 AM
یک سوال: صدای دریافت SMS رو در Jamin چطور میشه یه چیزی قیر از اونهایی که تو گوشی هست انتخاب کرد؟
amin3d
8 September 2006, 02:44 PM
یک سوال: صدای دریافت SMS رو در Jamin چطور میشه یه چیزی قیر از اونهایی که تو گوشی هست انتخاب کرد؟
زنگ هایی رو که میخواین روی SMS یا زنگ خود گوشی بزارین باید داخل فولدر Windows\Tones داخل مموری خود گوشی کپی کنید. فایل هم میتونه Wav-MP3-MIDI یا فرمت های استاندارد دیگه باشه
shhrz
8 September 2006, 11:06 PM
زنگ هایی رو که میخواین روی SMS یا زنگ خود گوشی بزارین باید داخل فولدر Windows\Tones داخل مموری خود گوشی کپی کنید. فایل هم میتونه Wav-MP3-MIDI یا فرمت های استاندارد دیگه باشه
برای زنگ گوشی فرمایش شما درست است. اما برای alarm ها کار نمی کند. یعنی فقط همان آهنگهای از قبل تعریف شده را پخش می کند!!!
am!n
24 September 2006, 12:22 PM
برای زنگ گوشی فرمایش شما درست است. اما برای alarm ها کار نمی کند. یعنی فقط همان آهنگهای از قبل تعریف شده را پخش می کند!!!
من هر زنگی که میزارم برای اس ام اس برای آلارم هم قرار داده میشه.شما باید تو ویندوز کپی کنی . فکنم فقط فرمت wma.
lordofpersia
26 September 2006, 02:27 PM
دوستان منم قصد دارم جمین بخرم ولی چندتا مورد که در تصمیم گیریم تاثیر گذاشته
محاسن:
دوربین 2 مگاپیکسلی
WM5
Great LCD
معایب:
cpu200 آیا دوستانی که دارن با مشکلی برخوردن؟ در هنگام اجرا برنامه ها,مشاهده فیلم و.....
Video Recording Size 176x144pixel, 30frame/sec چرا آخه با دوربین 2 مگاپیکسلی ای سازی آخه!
و شنیدهام که صدای اسپیکرش کمه..........دوستان میتونن بگن که مثلا در چه حدی هست در مقایسه با گوشی های دیگه مپلا7710:icon_neut ؟تا چه حد قابل شنوایی هست در خیابان و جاهایی که میشه گفت شلوغ هست
LCD SIZE 2.8" چون من خودم به صفحه بزرگ عادت کردم چون 7710 دارم البته این برام مهم نیست در خرید
و آیا RAM اون قابل upgrade هست!؟مثلا به 128
و در کل شما بودین چه می کردین؟
مرسی:icon_wink
alggar
26 September 2006, 09:14 PM
دوست عزیز
من خودم جمین خریده ام و به نظر من عکسش عالیه ولی فیلمش نه.
کیفیت صداش با هدفون عالیه. البته باید بگم که بلندی صدای اسپیکرش به پای 7710 نمی رسه و نسبت به SonyEricsson هم کمه. البته نمی تونم بگم که توی خیابان و جاهایی که میشه گفت شلوغ هست تا چه حد قابل شنوایی هست.
CPU ش هم باید بگم که از JAM که Intel 416Mhz داره سریع تره (به گفته یکی از دوستان که هر دو مدل را تجربه کرده) و همچنین مصرف باطریش کمتره. به این دلیل که CPU ش TI OMAP 850 هست و یه چیزی تو مایه های sonama برای لپ تاپ هاست که سرعت 1.8 ش دو برابر celeron 1.8 هست.
با اینکه من روش Anti Virus با کلی برنامه دیگه نصب کردم در اجرای برنامه ها مشکلی نداره فقط بالا اومدنش حدود 1 دقیقه طول می کشه و برنامه های سنگینی مثل Skype برای بالا اومدن 10ُs وقت می گیرن ولی در حال اجرا مشکلی ندارند.
ولی دقت کنید که WiFi 802.11g و Blutooth 2 و Mini USB داره.
alggar
26 September 2006, 09:34 PM
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/8bedc1332d.jpg
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/bfe38231ec.jpg
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/05b2c6cbb1.jpg
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/251efe099a.jpg
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/9e62e23c66.jpg
El Padrino.
26 September 2006, 10:01 PM
خداییش جمین حرف نداره لنگه نداره
lordofpersia
27 September 2006, 10:28 AM
alggar جان خیلی ممنون از راهنماییتون فقط یه سوال دیگه آیا RAM اون قابل upgrade هست!؟مثلا به 128 و آیا تو ایران این کارو می کنن؟
lordofpersia
27 September 2006, 11:01 AM
یک سوال دیگه؟
بچه ها جمین پورت usbاش plug and play هست؟ یعنی تا به pc وصل میشه شناخته میشه؟
و آیا به عنوان یک storage device میشه ازش استفاده کرد یا فقط با sync؟
zepllin
27 September 2006, 05:45 PM
جمين plug & play نيست بصورت storage device هم نميشه حتما با sync
alggar
27 September 2006, 09:30 PM
بله Plug and Play نیست ولی نرم افزاری هست که اگه روش نصب کنی USB Mass Storage می شه.
فکر نمی کنم که رم هیچ PPC قابل افزایش باشه یا حداقل تو ایران همچین کاری رو نمی کنند.
البته RAM 64MB کافیه و اگه جایی قرار باشه کم بیاره از CPU کم میاره.
zepllin
27 September 2006, 09:51 PM
بله Plug and Play نیست ولی نرم افزاری هست که اگه روش نصب کنی USB Mass Storage می شه.
فکر نمی کنم که رم هیچ PPC قابل افزایش باشه یا حداقل تو ایران همچین کاری رو نمی کنند.
البته RAM 64MB کافیه و اگه جایی قرار باشه کم بیاره از CPU کم میاره.
اگه همچنين نرم افزاري هست بگيد تا ما هم ازش استفاده كنيم
alggar
28 September 2006, 03:11 PM
Softick Card Export II for Pocket PC and Windows Mobile
توی بخش نرم افزار می تونید پیداش کنید.
alggar
28 September 2006, 05:02 PM
Download : softick.com/mobile/download.php
lordofpersia
30 September 2006, 10:13 AM
alggar جان شما چند مدته که جمین خریدین!(یادم رفت تبریک بهتون بگم)(شیرینی فراموش نشه):icon_razz :girl: !
می خواستم بدونم الان ازش راضی هستین و به نظرتون چه خصوصیات و معایبی رو داره!و چه قیمت خریداری کردین!و الان حاضر بودید ppc دیگه ای رو خریداری کرده بودین!
XELTEK
30 September 2006, 01:04 PM
یه سوال
اورکس بهتره یا جمین ؟
alggar
30 September 2006, 01:32 PM
متشکرم
من حدود دو ماه هست که خریدم و چون یکی از دوستان در مورد گارانتی به من هشدار داد از نمایندگی i-mate در دبی 67500 تومان خریدم که یک سال warranty داشت.
به نظر من جمین از همه نظر خوبه. فقط صدای اسپیکرش کمه. اگر هم flash داشت و CPU ش بالاتر بود عالی می شد. البته CPU ش نصبت به خیلی از PPC ها بهتره ولی چون بقیه ی خصوصیاتش عالیه همه انتظار دارند که CPU ش هم عالی باشه.
جمین خیلی خوش دسته و مطمعن باشید که نداشتن keyboard برای جمین ضعف که نیست حسن هم هست.
shhrz
2 October 2006, 02:26 AM
Download : softick.com/mobile/download.php
با سلام.
ممنون. اما میشه کدشم لطف کنین که از حالت trial در بیاد؟
باتشکر...
alggar
2 October 2006, 03:01 PM
با سلام.
ممنون. اما میشه کدشم لطف کنین که از حالت trial در بیاد؟
باتشکر...
Download : rapidshare.de/files/35200363/keygen.rar
arash_tak2006
6 October 2006, 02:17 PM
جمین عالیه و از k-jam بهتره ضمنا از pda2 , pda2-k هم جدیدتره ولی خوب به نظر من یه کم دیگه پول جمع کن htc tytn یا jasjam بخر.
ببین حتما i-mate بخر چون لوازم supporte ش تو ایران بهتره.(مثل نوکیا)
arash_tak2006
10 October 2006, 07:05 PM
همه با این jamin مشکل دارن انگار زیاد خوب نیست؟
رفتم تو ایستگاه هر چی دست دوم بود jamin بود اصلا خوبه یا نه؟
amoali
24 October 2006, 01:31 AM
دوستانی که با جمین کار کردن راهی برای رفع مشکل فیلمبرداری با آن پیدا کرده اند ؟
zepllin
24 October 2006, 01:54 AM
دوستانی که با جمین کار کردن راهی برای رفع مشکل فیلمبرداری با آن پیدا کرده اند ؟
فيلم برداري جم اين از نظر من مشكلي نداره ؟؟ شما كدوم مشكلش رو ميگيد ؟
arash_tak2006
28 October 2006, 08:47 PM
میشه بگید فلش نداره یعنی چی؟
منم میخواستم بخرم ولی چند تا چیز نظرمو عوض کرد:
1-سی پی یو : با اینکه در حد k-jam هست ولی تو این تاپیک همه ناراضین تو تاپیک کاجم همه راضی و خیلی تعریف میکنن و میگن دو هسته ایه و کم نمیاره
2-نداشتن flash که هنوز نمیدونم چیه
3-صداش که تو هر تاپیکی میری انگار افتضه
4:فیلمبرداریش که میگن خوب نیست آخه چرا دوربینش که عالیه من مامانم n70 داره 2megapixel هستش و فیلمبرداری توپ یعنی در حد اونم نیست
خواهش میکنم راهنماییم کنید همه دوستام منتظرن تا من شمارمو بشون بدم
اگه میشه یکی که تو تاپیک کا-جم هم رفته و هر 7 صفحشو خونده و خیلی با تجربه است بگه من کاجم بخرم یا جمین قیمتاشون هزار تومنم فرق نمیکنه
am!n
29 October 2006, 01:05 PM
1-سی پی یو : با اینکه در حد k-jam هست ولی تو این تاپیک همه ناراضین تو تاپیک کاجم همه راضی و خیلی تعریف میکنن و میگن دو هسته ایه و کم نمیاره
سی پی یو جمین و کی-جم در حد هم است و هردو دو هسته ای هستند.
2-نداشتن flash که هنوز نمیدونم چیه
دوربین 2 مگا پیکسل اما بدون فلش-
3-صداش که تو هر تاپیکی میری انگار افتضه
چون بلندگوی دستگاه در پشت صدا کم-در کل کیفیت صداش عالیه اما بلندی فقط از تو هندزفری عالیه.
4:فیلمبرداریش که میگن خوب نیست آخه چرا دوربینش که عالیه من مامانم n70 داره 2megapixel هستش و فیلمبرداری توپ یعنی در حد اونم نیست
خواهش میکنم راهنماییم کنید
اگر نور در شب خوب باشه فیلم برداریش خوب-ولی کلی بت بگم دوربینش در روز حرف نداره.
تذکر:
در ضمن دوست عزیز اینجا چت روم نیست که هر 2 دقیقه یه پست در مورد یه موضوع میزنی.
am!n
29 October 2006, 01:11 PM
یه سوال
اورکس بهتره یا جمین ؟
جمین بگیری بهتره-خیالت راحت تره.
alggar
29 October 2006, 07:37 PM
JAMin خیلی بهتره.
arash_tak2006
29 October 2006, 10:56 PM
یه سوال دیگه هم داشتم : چرا همه جا هرکی میخواد چیز دست دوم بفروشه اون جمینه؟
وچرا حتی تو این سایت بیشتر کسایی که مشکل دارن گوشیشون جمینه وچرا تو تاپیک کاجم اینهمه ازش همه تعریف کردن و یه ناراضی هم نداره ولی تو این تاپیک بعضیها ناراضیند؟
با تشکر از همه شما
Ace
30 October 2006, 05:44 PM
وچرا حتی تو این سایت بیشتر کسایی که مشکل دارن گوشیشون جمینه وچرا تو تاپیک کاجم اینهمه ازش همه تعریف کردن و یه ناراضی هم نداره ولی تو این تاپیک بعضیها ناراضیند؟
با تشکر از همه شما
نمیدونم والا منم یه جمین داشتم که اسپیکرش الکی الکی خراب شد فرستادمش گارانتی ولی قبلا یه پی دی ای تو داشتم خیلی خیلی ازش راضی بودم از همه لحاظ غیر از دوربین ولی یه مسئله ای هست اینه که این pda 2 که داشتم تایوانی بود ولی این جمین چینی
arash_tak2006
30 October 2006, 05:58 PM
مگه شما از کجا خریدید که چینی بود؟اصلا از کجا فهمیدید؟و اون قبلی رو از کجا خریدید که تایوانی بود؟آیا همه ی جمین ها چینی اند؟(این آخری فک کنم یکم بیخود بود)
نمیدونم والا منم یه جمین داشتم
مگه الان چی دارید
Ace
30 October 2006, 06:05 PM
مگه شما از کجا خریدید که چینی بود؟اصلا از کجا فهمیدید؟و اون قبلی رو از کجا خریدید که تایوانی بود؟آیا همه ی جمین ها چینی اند؟(این آخری فک کنم یکم بیخود بود)
مگه الان چی دارید
از یه دوست خریدم با گارانتی اصلی هم هست.پشتش رو بخونی نوشته ساخت چین.اون رو هم از همون دوست خریدم ولی تایوانی بود.نه همه جمین ها چینی نیستن و تایوانیش هم هست
چه چیز بیخود بود؟:icon_ques
arash_tak2006
30 October 2006, 06:08 PM
چه چیز بیخود بود؟:icon_ques
با شما نبودم جناب سوال خودم رو اون آخری رو گفتم:icon_arro
Ace
30 October 2006, 06:13 PM
والا تهران که فقط علائدین و جمهوری از اصفهان هم خبر ندارم
باید بگردی و سوال کنی اگر شما میخوای از اصفهان بگیری من شنیدم دوتا مغازه داره که گوشی های آیمیت رو میاره از خودشون بپرس جمین هاشون ساخت کجاست اگر تایوان بود که هیچ در غیر این صورت سفارش بده واست بیاره
چند نکته در مورد جمین:گوشی خوشکل/خوشدست/با کلاس/دوربین عالی نسبت به سایر آی میت ها/ویندوز 05 /کیفیت صفحه عالی/شارج بسیار خوب و به صرفه ولی در مقابل همه این خوبی ها سی پیوش کمی ضعیف هست و یه جاهایی کم میاره ولی در کل ارزش خرید داره
arash_tak2006
30 October 2006, 06:36 PM
تو اصفهان سل که جای معتبریه و یه جای دیگه هست که اونم معتبره ولی اصفهان سل 590 میده و اون جای دوم 540 (البته اصفهان سل حداقل رو هر جنسی 20و30 تومن میکشه)
arash_tak2006
30 October 2006, 06:43 PM
چند نکته در مورد جمین:گوشی خوشکل/خوشدست/با کلاس/دوربین عالی نسبت به سایر آی میت ها/ویندوز 05 /کیفیت صفحه عالی/شارج بسیار خوب و به صرفه ولی در مقابل همه این خوبی ها سی پیوش کمی ضعیف هست و یه جاهایی کم میاره ولی در کل ارزش خرید داره
جناب lionberg خیلی ممنون ولی تمام اینا که bold کردم رو کاجم هم داره(چون قیمتاشون دقیقا یکیه و من هم تا شنبه میخوام یکی از این دو تا رو بردارم).شارج برام مهم نیست.کیفیت کاجم از جمین کمتره؟وضمنا aminkh (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=14080)جناب فرمودند که سی پی یو کاجم و جمین یکیه و هر دو دو هسته ای هست و تو تاپیک کاجم در مورد سی پی یو ش خیلی تعریف شده و میگن اصلا کم نمیاره
alggar
30 October 2006, 08:32 PM
با تشکر از همه شما
به نظر من که جمین هیچ مشکلی نداره و تنها عیبش نداشتن فلش هست.
کلا" جمین PPC پرفروش و معروفی هست هم دست دوم و هم نوش هم زیاد گیر میاد.
اگر نگاهی به نتایج نظرسنجی بیندازید میبینید که تقریبا" همه راضیند.
arash_tak2006
30 October 2006, 08:40 PM
من حرف شما رو قبول دارم جناب alggar (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=37228) و برا همینم تو قسمت گوشی موبایل هنوز نخریده نوشتم جمین و ننوشتم k-jam ولی شما هنوز مدت زیادی نمیگذره که خریدیدش و فک میکنم مشکلات جمین شما هنوز خودشو نشون نداده.ولی من واقعا کسایی رو که با جمینشون مشکل داشتن بیشتر دیدم تا اونایی که با کاجم داشتن
با تشکر از شما
arash_tak2006
30 October 2006, 08:42 PM
کاش یه نفر بود که کاجم و جمین رو به طور کامل توشون تجربه داشت و به من هرچه زودتر میگفت که کدومشون بهتره...
alggar
30 October 2006, 08:45 PM
جناب lionberg خیلی ممنون ولی تمام اینا که bold کردم رو کاجم هم داره(چون قیمتاشون دقیقا یکیه و من هم تا شنبه میخوام یکی از این دو تا رو بردارم).شارج برام مهم نیست.کیفیت کاجم از جمین کمتره؟وضمنا aminkh (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=14080)جناب فرمودند که سی پی یو کاجم و جمین یکیه و هر دو دو هسته ای هست و تو تاپیک کاجم در مورد سی پی یو ش خیلی تعریف شده و میگن اصلا کم نمیاره
k-jam اصلا" به خوشدستی JAMin نیست و از نظر سرعت هم فرقی ندارند.
لازم هست که بدونید جمین وزنش کمتره و نازک تر هم هست.
من موقعی که می خواستم JAMin بخرم تو نمایندگی i-mate در دبی چینی و تایوانی رو یک قیمت میداد.
فکر نمی کنم فرقی داشته باشند.
من حرف شما رو قبول دارم جناب alggar (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=37228) و برا همینم تو قسمت گوشی موبایل هنوز نخریده نوشتم جمین و ننوشتم k-jam ولی شما هنوز مدت زیادی نمیگذره که خریدیدش و فک میکنم مشکلات جمین شما هنوز خودشو نشون نداده.ولی من واقعا کسایی رو که با جمینشون مشکل داشتن بیشتر دیدم تا اونایی که با کاجم داشتن
با تشکر از شما
حق با شماست.
:icon_ques
am!n
30 October 2006, 08:57 PM
دوست عزیز آرش جان-به نظره بنده هیچی نگیر-سال 2007 انقدر پاکت پی سی جدید با مشخصات خوب میاد که نمی دونی کدوم را بگیری.
arash_tak2006
30 October 2006, 09:10 PM
سال 2007 2 ماه دیگه ست منم نمیتونم حتی تا 5 روز دیگه صبر کنم حال مشکلی نیست فوقش اینو میفروشم میرم یکی دیگه میخرم ولی من کلا آدم وسواسی هستم معذرت میخوام اگه سرتون رو خوردم (آخرش نتیجه ای که گرفتم جمین هست به شرطی که فقط یه نفر دیگه بگه که چرا کسایی رو که با جمینشون مشکل داشتن بیشتر دیدم تا اونایی که با کاجم داشتن که حرفم هم تایید شد؟ )
چون میخوام حداقل تا 10 ماه با گوشیم راحت باشم.(کیفیت ساخت)چون به قول یکی از دوستان گارانتی تو ایران زیاد به درد نمیخوره((تاپیک jamin یا k-jam )فک کنم)
arash_tak2006
30 October 2006, 09:21 PM
همین یه سوالو جواب بدید که من بدونم گوشی آینده ام اذیتم نمیکنه هر روز یه چیزیش باشه شنبه شیرینی جمینمو میدم:icon_evil
alggar
30 October 2006, 09:26 PM
سال 2007 2 ماه دیگه ست منم نمیتونم حتی تا 5 روز دیگه صبر کنم حال مشکلی نیست فوقش اینو میفروشم میرم یکی دیگه میخرم ولی من کلا آدم وسواسی هستم معذرت میخوام اگه سرتون رو خوردم (آخرش نتیجه ای که گرفتم جمین هست به شرطی که فقط یه نفر دیگه بگه که چرا کسایی رو که با جمینشون مشکل داشتن بیشتر دیدم تا اونایی که با کاجم داشتن که حرفم هم تایید شد؟ )
چون میخوام حداقل تا 10 ماه با گوشیم راحت باشم.(کیفیت ساخت)چون به قول یکی از دوستان گارانتی تو ایران زیاد به درد نمیخوره((تاپیک jamin یا k-jam )فک کنم)
من چند نفر رو دیدم که k-jam داشتند و صفحهش مشکل پیدا کرده بود.
بالاخره هر دستگاهی مشکل پیدا میکنه بستگی داره که چطور ازش مراقبت کنید.
alggar
30 October 2006, 09:33 PM
Compare : http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1278&idPhone1=1420
Compare : gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1278&idPhone1=1420
ashkma
30 October 2006, 10:59 PM
من اتم اگزک دارم خیلی ازش راضی هستم فقط کمی گران است
arash_tak2006
31 October 2006, 05:56 PM
حدودا چنده قیمتش؟
am!n
31 October 2006, 11:38 PM
من اتم اگزک دارم خیلی ازش راضی هستم فقط کمی گران است
عالیه این مدل-قیمتش را اگر بگی ممنون میشم.
arash_tak2006
1 November 2006, 10:15 PM
کسی قیمت جمین رو تو تهران نداره(ببخشید چون عجله دارم اینجا میپرسم)ضمنا میخواستم ببینم نمایندگی آیمیت تو تهران کجاست و چند میده نسبت به بقیه جاها
احسان خان
17 November 2006, 11:53 AM
سلام به همگی
تو یکی از پستهای همین تاپیک دیدم که ذکر شده بود سال 2007 پاکت پی سی های جدید با مشخصات خوب ارائه میشه.
قبلاً چند تا از این سایتها رو که میدیدم, اولاً از نظر دوربین هیچ پاکت پی سی ای رو (که در آینده میخواد تولید بشه) ندیدم که کیفیت دوربینش از حدود 2 MP بیشتر باشه.
دوم در مورد CPU بود که تفاوت چشمگیری ندیدم در مقایسه با پاکت پی سی های فعلی.
در مورد امکانات و ویژگیهای بهتر, اگر موردی مد نظرتون هست بفرمایید.
am!n
19 November 2006, 02:28 PM
از نظر دوربین هیچ پاکت پی سی ای رو (که در آینده میخواد تولید بشه) ندیدم که کیفیت دوربینش از حدود 2 MP بیشتر باشه.
دوم در مورد CPU بود که تفاوت چشمگیری ندیدم در مقایسه با پاکت پی سی های فعلی.
من نمیدونم کجا بود خوندم که htc یه مدل طراحی کرده که دوربینش 3 مگا پیکسل بود-
پاکت پی سی های جدید 2007 بیشتریاشون صفحه ی qvga دارند و امکانات اینترنتی و ارتباطی که زیاد تو ایران استفاده نداره.
از نظر cpu هم الان شرکت های lg و asus و samsung پاکت پی سی هایی زدن با سی پی یو 600 به بالا.
farzad_sx1
19 November 2006, 08:21 PM
من نمیدونم کجا بود خوندم که htc یه مدل طراحی کرده که دوربینش 3 مگا پیکسل بود-
امین عزیز فعلا HTC چنین گوشی ای رو وارد بازار نکرده و معرفی هم نکرده . شاید به صورت Concept هست ... HTC هم بالاتر از 2 MP نیومده هنوز ... شاید برند دیگری بوده
hewa
26 November 2006, 11:57 PM
با cool camera هم یه تست بکنید بد نیست
چشم عسلي
27 November 2006, 11:38 AM
با سلام عزیزانی که jamin دارید می خواستم بدونم کیفیت صدای جمین از گوشی استریو در چه حدیه میشه با سونی اریکسون مقایسش کرد راسته که صدای اسپیکرش افتضاحه حتی صدای زنگشم در نمیاد ؟؟؟؟
آیا از گوشی کیفیت صداش با k-jam یکیه؟
میشه برای گوشی دادن به mp3 از طریق هدفون خودش روش حساب کرد؟
lover
27 November 2006, 12:23 PM
نه بابا صداش خیلی هم خوبه از طریق هدفون که صداش توپه و کیفیتش از همه گوشی ها بالا تره ( به لطف مدیا پلیر ویندوز مبایل) حتی mp3 pro هم پخش میکنه
چشم عسلي
27 November 2006, 05:43 PM
از اسپیکر چی صدای زنگش در حد مثلا نوکیا 6680 هست
چشم عسلي
1 December 2006, 09:54 AM
سلام
گوشی من تا 2 روز پیش خوب بود چند تا برنامه روش نصب کردم که واقعا بهشون احتاج داشتم
حالا یک مشکل اساسی پیدا کردم
مشکلم اینه <<<
گوشی بعد یک مدتی که صفحش خاموش میشه قبلا با کلید پاور صفحه روشن میشد ولی حالا بعد چند ساعت دیگه با کیلد پاور ال سی دی روشن نمیشه حتی وقتی به گوشی زنگ هم می زنم صدای زنگ نمیاد ولی توی گوشی بوق میخوره ((( بوق آزاد از تلفن خونه)))
یعنی عملا گوشی هنگ میکنه باید سافت ریست کنم بعدم دوباره اینجور میشه
حالا دوبا هارد ریست کردم دوباره برنامه هام را ریختم با اینجوری شد الان که این پست مینویسم بازم یک هارد ریست کردم و دیگه برنامه نصب نکردم فقط چون rom من عربیه همه برنامه های عربی را پاک کردم
حالا شما خواهش میکنم من را راهنمایی کنید اگه حالام که برنامه نصب نکردم ایجوری شد چکار کنم
اگه نشد با توجه به اینکه برنامه های زیر را می خوام چکار کنم
1-Resco\Explorer 2005
2-دیکشنری
3-handy menu
4-PocketMind PocketMusic
5-smart movie
من فقط همینارا نصب میکنم
خدائیش کمکم کنید:icon_redf
چشم عسلي
1 December 2006, 11:54 AM
3 تا مشاهده داشته اما کسی جواب نداده بابا حس انسان دوستی داشته باشید کمکم کنید
bmw320
1 December 2006, 12:45 PM
اگه با نصب مشگل ایجاد میشه خب نصب نکن بیشتر توضیح بده من که میگم پاکت پی سی رو به صورت فابریک داشته باش چیزی نصب نکن
lover
1 December 2006, 12:50 PM
handy menu
4-PocketMind PocketMusic
اینها را نصب نکن ببین چی میشه
چشم عسلي
1 December 2006, 05:27 PM
اگه با نصب مشگل ایجاد میشه خب نصب نکن بیشتر توضیح بده من که میگم پاکت پی سی رو به صورت فابریک داشته باش چیزی نصب نکن
من ppc را واسه کاربردش خریدم والا میرفتم یک n93 میخریدم پس میخوام خیلی از کارائی که میشه به جای کامپیوتر انجام داد باش انجام بدم یعنی حداکثر استفاده
مشکل من از همین دو برنامست از handy menu میتونم صرف نظر کنم اما باید یک برنامه حرفه واسه mp3 داشته باشم اگه عزیزانی که jamin دارند یک برنامه بهم معرفی کنند که کیفیت withmp3 یا music poket را داشته باشه و خودشونم بدون مشکل باش کار می کنند ممنون میشم
سوال من اینه چرا برنامه ای که توی چند تالار معرفی و تست شده باعث چنین مشکلاتی میشه
مثل اینکه توی ویندوز winamp نصب کنی مانیتور کار نکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا کسی با این مشکل برخورد کرده ؟؟؟:icon_twis
lordofpersia
1 December 2006, 05:43 PM
دوست عزیز منم با برنامه pocket music مشکل دارم منم jamin دارم بعد از اون با pocket player کار میکنم راضی هستم در ضمت 10 تا equlizer هم داره که میتونی یکم کم بودن صدای speaker جمین رو بر طرف کنی
چشم عسلي
1 December 2006, 08:27 PM
دوست عزیز منم با برنامه pocket music مشکل دارم منم jamin دارم بعد از اون با pocket player کار میکنم راضی هستم در ضمت 10 تا equlizer هم داره که میتونی یکم کم بودن صدای speaker جمین رو بر طرف کنی
گوشی شمام موقع نصب ای برنامه به این حالت در اومده بود ؟؟؟؟؟
میشه لینک همون pocket music را شما نصب کردید بهم بدید
ممنون میشم
Behzad185
2 December 2006, 09:05 PM
سلام دوستان من 2 تا مشکل داشتم با جمين ممنون ميشم راهنماييم کنيد 1-بعضی وقتها که دوربينو باز ميکنم مثل night mode ميشه و رنگش هم تغيير ميکنه (رنگش مثل windows وقتی safe modae مياد بلا ميشه) و بعد از چند بار خود به خود درست ميشه! البته اينم بگم که تمام ستينگ هارو چک کردم و همه ديفالت هستن 2-من چند وقت پيش برنامه کر پلير رو نصب کردم اما وقتی باهاش کليپ ميديدم صدا تيکه تيکه ميشد بعد از 2-3 بار ديگه صدا از سپيکر گوشی بيرون نمياومد و از اون موقع اينطوری شده و مجبورم با هندزفری کار کنم منتظر جواب شما هستم... مرسی:icon_wink:icon_ques
چشم عسلي
2 December 2006, 10:18 PM
دوست عزیز من پیش نهاد میکنم هارد ریست کنید چون چند تا مشکل دارید اونم از نوع هادش
البته همیشه بهترین روش هارد ریست نیست ولی مسکل شما فرا تر از تغییرات جزئیه منم جمین دارم خیلی باش مشکل دارم البته وقتی برنامه اضافب نصب میکنم پیش نهاد من اینه برنامه هایی را نصب کنید که قبلا توسط دوستانه دیگر بر روی jamin نصب شده باشه
طریقه هارد ریست جمین هم بصورت زیره
راه اول
از منوی سیستم گزینه clear strage را انتخاب و عدد 1234 را بزنید
راه دوم
گوشی را خاموش و دوکلید دوربین و پائینی اون که واسطه ارتباطات است را نگه داشته با استفاده از قلم کلید ریست را فشار دهید تا پیغام هارد ریست نمایان شود
نکته پس از هارد ریست کلیه تنظیمات به حال اول بر می گردد و بجز مموری و سیم کارت همه چیز پاک میشه
موفق باشد یادتون نره برنامه های تست شده نصب کنید
am!n
2 December 2006, 10:57 PM
تاپيك گقت و گوي مهم شد.
Behzad185
2 December 2006, 11:27 PM
Hard Reset کردم اما هيچ کدوم درست نشد !!!!!!!!!!!!!!:icon_cry::icon_cry::icon_cry:
am!n
3 December 2006, 03:46 PM
Hard Reset کردم اما هيچ کدوم درست نشد !!!!!!!!!!!!!!:icon_cry::icon_cry::icon_cry:
مشكل شما به احتمال زياد سخت افزاريه.
lordofpersia
3 December 2006, 04:19 PM
دوست من مشکل من البته به این حادی نبود و حالا نرم افزارهای مشابه رو نصب کن ببین چی میشه
اینم لینک
http://www.conduits.com/products/player/PocketPlayer.exe
crack:
http://forum.persiantools.com/attachment.php?attachmentid=4620&d=1131918857
منبع پرشین تولز
چشم عسلي
3 December 2006, 09:10 PM
بنظر من هم سخت افزاریه
اما واسه اینکه دیگه همه راه ها را رفته باشه یک rom جدید انگلیسی هم روش بریز شاید فرجی شد
چرا این اتفاقا فقط واسه جمین میوفته یکجورائی از گوشی زده شدم کاش k-jam خریده بودم
zepllin
4 December 2006, 12:18 PM
من برنامه resco ريختم بعد ريجسترش هم كردم ولي يه مشكل داره كه موقعي كه ميخواد با بلوتوس يه چيزي رو بفرسته نميفرسته يا 20 % پر ميكنه error ميده يا همون اول error ميده
نميدونم چرا
version جديده همون از سايتش گرفتم
lordofpersia
4 December 2006, 12:53 PM
behzadجان منم امروز صبح با مشکل شما مواجه شدم یعنی صدا فقط از هندفری در مییومد و speacker گوشی کار نمی کرد تنها کاری که انجام دادم و درست شد این بود که فیش هند فری رو درون جک کوشی یکمی جابجا کردم و درست شد!!! بعد از یه مدت کار با هندفری وپس از در آوردنش ممکنه گوشی فکر کنه که هنوز با هند فری دارین کار میکنین و یججورایی قاط میزنه.....البته با این کار مال من درست شد
چشم عسلي
4 December 2006, 04:16 PM
منم یک مشکل دارم ممنون میشم کمک کنید
من با گوشیم (jamin) به راحتی با بلوتوث فایل میفرسم همه گوشی ها را هم پیدا میکنه اما وقتی می خوام بگیرم هیچ گوشی نمیتونه فایل واسم بفرسته حتی اون تیک عدم نمایش دستگاه را هم برداشتم بلوتوث هم روشنه بعضی گوشی ها پیدام نمی کنند اونام که پیدا میککندد unable to connect میده راحش چیه ؟
am!n
5 December 2006, 12:12 AM
بايد اون 2 مورد تيك باشن.:cool::icon_ques :cool:
چشم عسلي
5 December 2006, 05:50 PM
بايد اون 2 مورد تيك باشن.:cool::icon_ques :cool:
میشه بیشتر توضیح بدید کجا ها چه تنظیماتی باید باشه
safajoo
5 December 2006, 06:02 PM
تیک مربوط به گزینه Beam رو زدی ؟
lordofpersia
5 December 2006, 09:05 PM
در قسمت bluetooth settings هر دو قسمت turnon blutooth و make this device discoverable to other devices رو فعال کن
چشم عسلي
7 December 2006, 07:23 PM
سلام دوستان در مورد jamin من امروز چند تا تجربه کسب کردم که بد نیست شما دوستان هم بدونیددیشب بعد از نصب چند تا برنامه گوشیم را خاموش کردم اما صبح بعد از لوگوی آبی صفحه سفید شد و دیگه ویندوز بالا نیومد مجبور شدم هارد ریست کنم اما مگه میشدبنظر من بازم میگم به نظر من م..... ببره با این گوشی ساختنشون این شرکت به این بزرگی یک عیب توی هارد ریستش داشت که 3 ساعت من را درگیر کر حتی نتونستم برم دانشگاهمیدونید که برای هارد ریست کردن jamin باید دو کلید دوربین و کام منیجر را گرفته کلید ریست را فشار دهیم تا پیغام ریست ظاهر بشه حالا باید این کلید ها را بعد نمایش پیغام رها کنیم اما این شرکت جوری برنامه ریزی کرده که باید هم زمان دستونا از دوکلید دروبین و کام منیجر بردارید من 3 ساعت ور میرفتم اما چون هوا سرد بود دستم میلرزید و با فاصله کلید ها را ول می کردم به نظر شما این عیب نیست!!بعد از رها کردن کلید ها هم توی کاتالوگ نوشته کلید send اما کلیدی به اسم send نداریم منظورش همون کلید تماس (( سبز رنگ ))) را بزنید ویندوز از اول توی rom نصب میشهتوصیه من به شما jamin دار ها طبق تجربه من تو این مدت با نصب این همه برنامه فهمیدم همه برنامه های w2003 بر روی wm5 قابل نصب نیست (( گوشی را دوچار اختلال میکنه)) برای رفع این مشکل برنامه های خودتون را بروز شده برای wm5 نصب کنید .موفق باشد
lordofpersia
7 December 2006, 08:02 PM
دوست من چشم عسلی جان معلومه شما با این گوشی بیچاره چیکار میکنین که اینقدر دچار مشکل میشین؟(شاید کلا مشکل hardware داره)و اگر برنامه نصب کردن باشه خود من از خوره ترین های این کار هستم و همه چیز رو نصب و اجرا میکنم چون نیاز یک ppc اینه!تنها مشکلی هم که برخورد میکنم بعضی وقتها گوشی قفل میکنه که اگه با دکمه power رسیت شد که شد نشد چارش یه باطری را در آوردن و جا زدنه(البته این کار رو پیشنهاد نمی کنم)
در ه ر حال امیدوارم خودت و جمینت همبشه سالم و شاد باشی!
چشم عسلي
7 December 2006, 10:57 PM
دوست من چشم عسلی جان معلومه شما با این گوشی بیچاره چیکار میکنین که اینقدر دچار مشکل میشین؟(شاید کلا مشکل hardware داره)و اگر برنامه نصب کردن باشه خود من از خوره ترین های این کار هستم و همه چیز رو نصب و اجرا میکنم چون نیاز یک ppc اینه!تنها مشکلی هم که برخورد میکنم بعضی وقتها گوشی قفل میکنه که اگه با دکمه power رسیت شد که شد نشد چارش یه باطری را در آوردن و جا زدنه(البته این کار رو پیشنهاد نمی کنم)
در ه ر حال امیدوارم خودت و جمینت همبشه سالم و شاد باشی!
شاید برنامه های من (( یکی دوتاش مشکل دارند)) چون در حالت عادی با نصب چند برنامه معمولی گوشی عیبی نداره در مورد ریست شدن با دکمه پاور اگر منظور شما سافت ریسته که کلید مخصوص خودش را داره و اگر هارد ریست که به همون نحو که توضیح دادم این جریان باطری چیه من باطریم چند بار در اوردم حتی وقتی دستگاه روشن بوده ولی مشکلی پیش نیومده
از همه شما جمین دار ها خواهش مکینم یک تاپیک جدا برای برنامه های تست شده روی این گوشی باز کنید برنامه هایی که نصب کردید و با مشکل مواجه نشدید
ممنون از همه شما عزیزان که چند ساله دارم از تجربیاتتون استفاده می کنم یجورائی مدیون بچه های phalls هستم قربون همتون
Night Crawler
8 December 2006, 12:38 AM
من تاپيک رو کامل نخوندم ولی برای کسانی که میخوان S200/Jamin بگيرن اشکالاتش رو میگم به صورت خلاصه :
1: CPU ضييف که در اکثر بازيهای متوسط [ نزديک به بالا ] دچار کندی و ديلی میشه
2: نبود فلش برای دوربين که عکس گرفتن رو تقريبا غير ممکن و دوربين رو بی مصرف میکنه [ شب ]
3: سخت افزار ناحيه اسپيکر ضييف ، به این معنی که اسپيکر بعد از يک مدتی خراب میشه اگر هميشه از نهايت صدا استفاده کنيد ، به عبارتی بازر دستگاه میسوزه که البته گارانتی اکسون از من تنها 10.000 بابت این مشکل گرفت
اما در کنار این 3 مشکل مزايای بسياری هم داره
1: قيمت فوق العاده عالی و مناسب
2: دوربين 2 مگاپيکسل [ هرچند بدون فلش ] که در بيرون از خانه عکسهای خوبی میندازه
3: ويندوز مبايل 05 که سازگاری عجيبی با S200/Jamin داره
در پایان بگم خرید Jamin اشتباه است , چرا که S200 دقیقا همون Jamin هست تنها ریبرند شده Qtek
ولی Jamin تفریبا 70.000 گرونتر هست :icon_excl
چشم عسلي
8 December 2006, 01:03 PM
جناب Night Crawler شما که ما را به کل از jamin نا امید کردید
این گوشی روی نهایت صدا هم در حد 6630 نیست اگه ولوم صدا را کم کنم چطوری صدای زنگ را بشنوم اگه خراب بشه از من که گارانتی ندارم چقدر میگیرند
دوستان من یک تاپیک جدا بانام برنامه های تست شده در jamin ایجاد میکنم لطفا نام برنامه هایی که بدون مشکل در گوشیتون کار میکنه را ترجیحا با لینک دانلودهمون ورزن بزارید فقط نمیدونم تو رفع اشکال ایجادش کنم یا در قسمت برنامه ها عزیزان اگه صلاح دونستید جاشا عوض کنید
Night Crawler
8 December 2006, 10:25 PM
جناب Night Crawler شما که ما را به کل از jamin نا امید کردید
این گوشی روی نهایت صدا هم در حد 6630 نیست اگه ولوم صدا را کم کنم چطوری صدای زنگ را بشنوم اگه خراب بشه از من که گارانتی ندارم چقدر میگیرند
دوست من اصلا جای نگرانی نيست و صدای ضييف هم مشخصه اکثر PPC ها هست
فکر نمیکنم مشکلی پيش بياد اخه راستش من عادت دارم فيلم،بازی،موسيقی در نهايت صدا استفاده کنم
amoali
9 December 2006, 03:38 AM
دوستان عزیز که قبلا jam معمولی را استفاده کرده اند و فیلمبرداری آن را دیدند چرا فیلمبرداری jamin به خوبی jam معمولی نیست و فریم فریم میشه ؟
Farbod.E
9 December 2006, 12:17 PM
دوستان عزيز :
من امروز با يك مشكل عجيب غريب مواجه شدم. اسپيكر گوشي من بعد از گذشت چند لحظه قطع و دوباره وصل ميشه ! هيچ صدايي ازش بيرون نمياد ! ولي يه ذره كه صبر ميكني دوباره صداش در مياد !! بايد چي كار كنم ؟
Night Crawler
9 December 2006, 06:42 PM
دوستان عزيز :
من امروز با يك مشكل عجيب غريب مواجه شدم. اسپيكر گوشي من بعد از گذشت چند لحظه قطع و دوباره وصل ميشه ! هيچ صدايي ازش بيرون نمياد ! ولي يه ذره كه صبر ميكني دوباره صداش در مياد !! بايد چي كار كنم ؟
فربد جان راستش مشکلی اساسی که اکثر [ شايد همه ! ] S200/Jamin ها دارند قسمتی به نام بازرشون هست که میسوزه بعد از يک مدت و به عبارتی وقتی صدا خش خش میکنه میشه گفت بازرش سوخته البته S200 من خيلی وقتها صداش يک دفعه خراب میشه ! و شروع میکنه به خش خش کردن که با خاموش روشن کردن درست میشه !!
حالا برای شما همين حالت خش خش و به عبارتی بيکيفيت رو پيدا کرده ؟! يا اینکه فقط قطع و وصل میشه ؟!
Farbod.E
9 December 2006, 09:59 PM
فربد جان راستش مشکلی اساسی که اکثر [ شايد همه ! ] S200/Jamin ها دارند قسمتی به نام بازرشون هست که میسوزه بعد از يک مدت و به عبارتی وقتی صدا خش خش میکنه میشه گفت بازرش سوخته البته S200 من خيلی وقتها صداش يک دفعه خراب میشه ! و شروع میکنه به خش خش کردن که با خاموش روشن کردن درست میشه !!
حالا برای شما همين حالت خش خش و به عبارتی بيکيفيت رو پيدا کرده ؟! يا اینکه فقط قطع و وصل میشه ؟!
دوست گرامي :
موبايل من همانطور كه خودتون هم فرموديد بيشتر خش خش ميكنه ولي بعضي اوقات صداش قطع هم ميشود:
حال سئوال اينجاست:
1) علت اين اتفاق چيست
2) آيا امكان دارد كه بازر بعد از گذشت 1 هفته بسوزه؟
3) براي تعميير آن بايد چه كنم؟
چشم عسلي
10 December 2006, 09:59 AM
چرا باید گوشی که حدود 600 تومن الان قیمتشه این همه مشکل داشته باشه یعنی i-mate یا کلا htc فقط گوشی میسازند بدون برسی کیفیتش 6600 با اون قیمتش از کوهم بیوفته سالم میمونه اما این گوشی اینقدر مشکل داره بازم شما تهرانید سریع درست میکنید ما چی بگیم که شهرستانیم توی اصفهان تعمییر نوکیا هم بلد نیستند چه برسه ppc
Night Crawler
10 December 2006, 12:07 PM
دوست گرامي :
موبايل من همانطور كه خودتون هم فرموديد بيشتر خش خش ميكنه ولي بعضي اوقات صداش قطع هم ميشود:
حال سئوال اينجاست:
1) علت اين اتفاق چيست
2) آيا امكان دارد كه بازر بعد از گذشت 1 هفته بسوزه؟
3) براي تعميير آن بايد چه كنم؟
اگر همون حالت بيکيفيتی و خش خش رو داره فکر نمیکنم جای نگرانی باشه ، گوشی من Qtek S200 هست که دقيقا سخت افزار Jamin توش به کار رفته و يکی هستند ، بعد از 3 هفته همين مشکل برای من پيش اومد بردمش گارانتی [ شرکت اکسون ، گارانتی 13 ماه ، گارانتی شما چی هست ؟ ] از من تنها 10 هزار تومان گرفتند و گفتند این مشکل اکثر S200/Jamin ها هست و بعد از 3 روز تحويل دادن و تا امروز که مشکلی پيش نيومده [ بعد از تقريبا 4 ماه ]
1: راستش من علت دقيق رو نمیدونم ولی نتيجه ای که گرفتم و بعضی تاييد کردن استفاده بيش از حد اسپيکر [ نهايت صدا ] هنگام موزیك/فيلم/کليپ/بازی و غيره هست
2: احتمالش میتونه باشه
3: اگر گارانتی اکسون هست که ببريد پيششون تعمير میکنند با 10 هزار تومان ، ساير گارانتی هارو اطلاع ندارم ولی احتمال تعمير با همين مبلغ هست ، اگر گارانتی خاصي نداره هم سری به جمهوری بزنين
موفق باشی
Night Crawler
10 December 2006, 12:08 PM
چرا باید گوشی که حدود 600 تومن الان قیمتشه این همه مشکل داشته باشه یعنی i-mate یا کلا htc فقط گوشی میسازند بدون برسی کیفیتش 6600 با اون قیمتش از کوهم بیوفته سالم میمونه اما این گوشی اینقدر مشکل داره بازم شما تهرانید سریع درست میکنید ما چی بگیم که شهرستانیم توی اصفهان تعمییر نوکیا هم بلد نیستند چه برسه ppc
راستش PPC ها مشکلات خاص خودشون رو دارند ولی این مشکلات کوچک در کنار مزايايی که دارند هيچ به حساب میاد
am!n
10 December 2006, 03:33 PM
قطع و وصلي صدا در بعضي از موافع بخاطر cpu پايين است.
چشم عسلي
11 December 2006, 01:57 PM
راستش PPC ها مشکلات خاص خودشون رو دارند ولی این مشکلات کوچک در کنار مزايايی که دارند هيچ به حساب میاد
به نظر شما مشکل خرابی اسپیکر کوچکه واسه مزایاهم داریم پول پرداخت میکنیم درسته اگه این گوشی 3000 تومن بود حرفه شما درسته اما نصب به قیمت 500 دلاری که ایران 550 تا 650 فروش میره نباید بعد سه هفته اسپیکرش خراب بشه
دوستان چرا وقتی sms تصویری واسه من میاد خالی نشون میده راه خاصی هست برای ارسال و دریافت sms تصویری در ppc ها؟؟؟
من تالار را گشتم چیزی در این مورد پیدا نکردم شایدم خوب نگشتم منمون میشم پاسخ سوالم را بدید
am!n
11 December 2006, 04:34 PM
دوستان چرا وقتی sms تصویری واسه من میاد خالی نشون میده راه خاصی هست برای ارسال و دریافت sms تصویری در ppc ها؟؟؟
من تالار را گشتم چیزی در این مورد پیدا نکردم شایدم خوب نگشتم منمون میشم پاسخ سوالم را بدید
وافعا اين سوال از شما بعيد بود-شما ديگه چرا؟؟؟
پاكت پي سي ها اس ام اس تصويري نمي گيرين.البته با يه برنامه ميشه-كه اسمش يادم نيست هر چي گشتم نبود-
چشم عسلي
11 December 2006, 07:11 PM
وافعا اين سوال از شما بعيد بود-شما ديگه چرا؟؟؟
پاكت پي سي ها اس ام اس تصويري نمي گيرين.البته با يه برنامه ميشه-كه اسمش يادم نيست هر چي گشتم نبود-
شرمنده آخه تا حالا نیازی به sms تصویری نداشتم این مطلب را نمی دونستم بازم عذر می خوام اگه لطف کنید اسم برنامه را بهم بگید ممنون میشم
lordofpersia
16 December 2006, 05:47 PM
سلام دوستان من از دیشت تا حالا متوجه شدم که اسپیکر گوشیم دیگه کار نمی کنه یعنی فقط از طریق هدست میتونم صدا رو بشنوم هر راه حلی هم به نظرم میرسید انجام دادم اما در ضمن من گوشیم گارانتی نیست چون از دبی آوردم و نمیتونم بفرستمش دبی آیا از ذوستان کسی با این موضوع برخورد کرده و راه حلی برای این کار سراغ دارن بخصوص دوستان عزیزی که در شیراز هستن آیا جایی رو سراغ دارن که بتونن این مشکل رو حل کنن و اگه آره حدودا چقدر میشه؟
و یه سال دیگه میتونیم خودمون اسپیکر رو تعویض کنیم و اسپیکر قویتری جاگزین کرد اگر آره که ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید و بگید کجا میتونم اسپیکرهای مخصوص این کار رو پیدا کنم و چه نوعی و مدلی بهتره با تشکر
am!n
17 December 2006, 01:14 AM
اگه لطف کنید اسم برنامه را بهم بگید ممنون میشم
اصلا يادم نيست.
واقعا اين جمين هاي سري دوم انقدر بد از آب در اومدن؟
چشم عسلي
17 December 2006, 12:23 PM
سلام دوستان من از دیشت تا حالا متوجه شدم که اسپیکر گوشیم دیگه کار نمی کنه یعنی فقط از طریق هدست میتونم صدا رو بشنوم هر راه حلی هم به نظرم میرسید انجام دادم اما در ضمن من گوشیم گارانتی نیست چون از دبی آوردم و نمیتونم بفرستمش دبی آیا از ذوستان کسی با این موضوع برخورد کرده و راه حلی برای این کار سراغ دارن بخصوص دوستان عزیزی که در شیراز هستن آیا جایی رو سراغ دارن که بتونن این مشکل رو حل کنن و اگه آره حدودا چقدر میشه؟
و یه سال دیگه میتونیم خودمون اسپیکر رو تعویض کنیم و اسپیکر قویتری جاگزین کرد اگر آره که ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید و بگید کجا میتونم اسپیکرهای مخصوص این کار رو پیدا کنم و چه نوعی و مدلی بهتره با تشکر
میتونم بپرسم گوشیتون ماله چه تارخیه تاریخ ساختش و اینکه چینیه یا تایوانی کی اونا خریدیش
lordofpersia
18 December 2006, 01:28 PM
واتا من گوشیی رو از دبی برام آوردن و گوشیم چینیه و تاریخش رو دقیق نمی دونم من حدود 1 ماه پیش گیرم اومد .............
babialex
19 December 2006, 02:58 PM
صداي زنگش اصلا خوب نيست
am!n
19 December 2006, 03:06 PM
صداي زنگش خيلي خوبه.
Gemini
19 December 2006, 03:24 PM
دوستان تفاوت برندها در چیه !؟ مثلا O2 XDA Neo همین JAMin هست و یا Qtek S200 و در نهایت اینکه پلتفرم همه HTC . لطفا توضیح بدین با توجه به اینکه هر برند منطقه ای رو پوشش میده، مثلا O2 فقط اروپا، آیا این موضوع روی کیفیت محصولات تاثیر داره و در کل تفاوتی در اونها هست یا خیر. البته گارانتی از نظر من مهم نیست.
مطلب بعدی اینکه آیا ویندوز موبایلی که روی O2 آلمان نصب شده دیچ هست یا انگلیسی-دیچ ؟ یعنی انگلیسی دیفالت هست یا اینکه زبان کلا فرق میکنه و غیر قابل تغییر ؟
لینک گزارش بررسی کامل Qtek S200 توسط gsmarena :
http://www.gsmarena.com/qtek_s200_htc_prophet-review-89.php
lover
19 December 2006, 06:20 PM
صدای زنگش گوش را کر میکنه اما به خاطر کیف کمیش صداش گرفته میشه
چشم عسلي
19 December 2006, 07:10 PM
الان دیگه خریدمش خودم میتونم نظر بدم ((((((((((((((((( افتضاح ))))))))))))))))))))))))
صدای پخش mp3 از اسپیکر در حد 6600 نوکیا
زنگش هم کمتر از 6630 نوکیا
اما صدای واضحی داره
Gemini
19 December 2006, 07:36 PM
OMAP850 Processor
http://gemini.persiangig.com/image/OMAP850.jpg
kevin_m_bb
20 December 2006, 12:36 AM
کیفیت صداش در مقابل pda2 اصلا خوب نیست
چشم عسلي
22 December 2006, 09:14 AM
دوستان این قلم من شل شده یعنی با یک اشاره یک تکون میوفته برون دورش یک چسب چسبوندم بهتر شده اما هی این چسب را باید عوض کنم مشکل از قلم سائیده شده یا جای قلم شل شده کسی از دوستان این مشکل داره اگه از قلمه قلم نو واسه jamin چنده؟
askarizadeh
29 December 2006, 01:48 PM
سلام
من تازه JAMIN گرفتم برنامه Actie Sync را از روي يک CD که داخل جعبه بود روي کامپيوترم نصب کردم...وقتي JAMIN را به USB وصل ميکنم کامپيوتر اون را نميشناسه و يه پيغام ميده که پورت USB شما ناشناخته هست...به صورت Manullay هم نميتونم پورت USB را به JAMIN اختصاص بدهم
خلاصه اينکه JAMIN من از طريق کامپيوتر شناخته نميشه...
خواهش ميکنم کسي اگر ميدونه راهنمايي کنه..خيلي توي اين تالارها گشتم اما چيزي پيدا نکردم....اگر نرم افزار خاضي هست خواهش ميکنم لينکش را بدهيد و کامل راهنمايي کنيد
ممنون
am!n
29 December 2006, 05:42 PM
شما روي يه pc ديگه امتحان كن ببين باز مشكل داري/؟
safajoo
29 December 2006, 09:29 PM
من جمین خودم رو حدود یک سال پیش گرفتم(تایوانی) تا دیروز هیچ مشکلی نداشتم اما دیروز:
گزینه ها رو درست نمیشه انتخاب کرد یک گزینه رو که انتخاب میکنی گزینه بالا یا پایین اون انتخاب میشه ! کارهایی که انجام دادم :
1-از منو settimgsگزینه screenموردalign screen رو انتخاب کردم که تنظیم کنم ولی اون اون علامت ( + ) برای بار اول به سختی انتخاب میشد!
2- یه بار هارد ریست کردم و به سختی گوشی تنظیم شد اون علامت رو پنج بار باید انتخاب کنی که دفعه اولش به سختی انتخاب میشه !
درضمن من با ال سی دی اون برای دین فیلمها هیچ مشکلی ندارن یعنی منظورم این هست که هیچ مشکل ظاهری یا پیکسل سوخته که کلا ناشی از ضربه باشه روی اون نمیبینم .
در ضمن من گوشی رو رام جدیدشو دارم ولی بهش نزدم ترسیدم که دوباره نشه align screen اون رو تنظیم کنم !
دوستان امیدوارم که تونسته باشم مشکلم رو به طور واضح توضیح داده باشم ! حالا اگه ممکنه من رو راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
askarizadeh
30 December 2006, 02:46 PM
مشكل jamin من حل شد....بايد با version جديد Active Sync كار كنيد...اين CD كه داخل جعبه گوشيم بود version قديمي داشت...ممنون
چشم عسلي
31 December 2006, 06:14 PM
من امروز هی واسم sms میومد یک دفه دیدم صدای گوشی قط شد دیگه هیچ صدایی ازش در نیامد یک دفعه یاد مطالبی که دوستان این تالار در باره بازر و اسپیکر jamin نوشته بودند افتاد یک دفعه نزدیک بود قلبم باسته گفتم یک ریست میکنم ببینم چی میشه خدارا شکر نرم افزاری بود بعد یک ریست ساده درست شد
حالا اگه یک موقع بازرم طوریش بشه من که توی اصفهان هستم باید چیکار کنم چقدر خرج تعمییر داره توی اصفهان جایی هست واسه تعمیر ppc