PDA

View Full Version : کلوپ JAMIN یاqtek S200 یا HTC-Prophet

صفحه ها : 1 [2] 3

mohammad51
29 March 2007, 10:49 AM
بابا چه خبره 80 تومن واقعا بی انصافیه

دوست عزيز شما اگر ناراحتي نباشيد چون با يك چرخيدن در داخل پاساژ ميتونيد پايين تر هم پيدا كنيد:icon_cool

ياحق

mohammad51
30 March 2007, 02:41 PM
فقط i-teg كه دوربينش 2.1 مگا پيكسلي هست و توي جمين فيلمبرداري به شدت ضعيف و برش برش ميشه ولي توي i-teg هيچ مشكلي نيست با وجود تيونر تلوزيون وقيمت 600 توماني

دوست عزيز

من تا حالا اين مشكل را در گوشي جمين نديدم چون خيلي باهاش فيلم گرفتم :icon_cool

ياحق

soheil86
2 April 2007, 02:42 AM
من qtek-s200 دارم و یک مشکلی در صداش به وجود آمده که نه صدا ازش خارج میشه نه داخل میشه
ولی با handsfree درسته
ولی فقط موقعی که کسی زنگ میزنه صدا میده(فقط صدای زنگ , نمیشه حرف زد)
البته امروز اتفاقی دیدم صداش درست شده و بعد از یه مدت دوباره خراب شد
میخواستم دوستان راهنمایی کنند مشکل از کجاست و کجا میشه درستش کرد و مشکل از کجا به وجود آمده(این که فقط صدای زنگ رو پخش میکنه منو کمی به شک انداخت و اینکه امروز وصل شد دوباره قطع شد هم فکر کنم اتصالی داشته باشه)

شما با برنامه های Record هم تست کن ببین بازم صدا رو ضبط نمیکنه ؟؟؟

اگه با این برنامه ها هم صداتونو ضبط نکنه به احتمال قوی میکروفونت خرابه.

ولی در مورد اسپیکر که احتمالا مشکلی نیست چون صدای زنگ رو پخش میکنه.

احتمالا اسپیکر کوچیکی که برای مکالمه هست خراب شده.

حالا برای اینکه باز مطمئن بشی زنگ بزن یه جایی و روی اسپیکر فون بذار ببین باز صدا نمیاد ؟؟

اگه صدا نیاد، ممکنه مشکل نرم افزاری باشه ( چون صدای زنگ رو پخش میکنه )

am!n
2 April 2007, 05:49 AM
وقتي شما گوشي رو تكون ميدي صدا درست ميشه؟يا خش خش ميكنه يا هيچ تاثيري نداره؟هارد ريست كردي؟اگر كردي و درست نشده مشكل سخت افزاريه كه بايد ببري از گارانتي استفاده كني.

Y@TA
2 April 2007, 07:51 AM
با سلام

توی یک مورد یه Jam همین مشکل رو داشت و صدا نمیرفت ( میکروفون ) ولی با هندفری صدا میرفت !!!
تنها مشکلی که بود این بود که دوستمون هندفری P910 رو روی گوشیش امتحان کرده بود ...
با چند بار جا زدن و در آوردن هندفری خودش مشکل حل شد .
به شما توصیه میکنم پیش از هر کاری اول این کارو بکنی .... بی هزینه و سریع
یا حق

mohammad51
3 April 2007, 08:13 PM
با سلام

توی یک مورد یه Jam همین مشکل رو داشت و صدا نمیرفت ( میکروفون ) ولی با هندفری صدا میرفت !!!
تنها مشکلی که بود این بود که دوستمون هندفری P910 رو روی گوشیش امتحان کرده بود ...
با چند بار جا زدن و در آوردن هندفری خودش مشکل حل شد .
به شما توصیه میکنم پیش از هر کاری اول این کارو بکنی .... بی هزینه و سریع
یا حق

نه ميثم جان مشكل ايشون اينطوري حل نميشه اوني كه شما ميگيد بخاطر اين بوده كه جك مادگي گوشي درست بر نمي گشته و اتصال براي بازر گوشي برقرار نمي شده اما ايشون روي گوشي فشار اورده و احتمالا بازر گوشيش صدمه ديده:icon_cool

ياحق

nephew
7 April 2007, 12:15 PM
سلام،
من میخوام s200 بگیرم ولی یه چیزی فکرمو مشغول کرده
تو GSMarena خوندم که cpu 200mhz خیلی اذیت می کنه ولی بقیه چیزهاش نسبت به قیمتش خوبه.
آیا واقعا اینطوریه؟
تو کارهای Multimedia و وقتی چند برنامه با هم باز هستند اذیت می کنه؟

mohammad51
7 April 2007, 12:47 PM
سلام،
من میخوام s200 بگیرم ولی یه چیزی فکرمو مشغول کرده
تو GSMarena خوندم که cpu 200mhz خیلی اذیت می کنه ولی بقیه چیزهاش نسبت به قیمتش خوبه.
آیا واقعا اینطوریه؟
تو کارهای Multimedia و وقتی چند برنامه با هم باز هستند اذیت می کنه؟

دوست عزیز

در این مورد صحبت زیاد شده اگر یک سرچ کنید پیدا میکنید:icon_cool

این تاپیک قفل میشه و بعد از 24 ساعت پاک خواهد شد

askarizadeh
8 April 2007, 02:12 PM
سلام
چه نوع GPS به Jamin‌ميخوره؟ لطفا از نظر قيمت-راحتي حمل-سازگاري كامل با Jamin راهنمايي كنيد و اينكه از كجا ميشه تهيه كرد
ممنون

mohammad51
8 April 2007, 04:27 PM
دوست عزیز

در این مورد در تاپیک معرفی برنامه ها توضیح داده اند همراه با قیمت و توضیحات لطفا یک نگاهی بیندازید و اگر مشکل شما حل نشد در خدمت هستیم:icon_cool

askarizadeh
9 April 2007, 12:34 AM
راستش من قبلا در Topic برنامه هاي ويندوز موبايل(بخش GPS و...) اين سوال را مطرح کردم و به اينجا پاس داده شدم ! لطفا اقلا لينک اون مباحث را برام بگذاريد چون جستجوي بي نتيجه اي داشتم و در ضمن موتور جستجوي سايت چندان UserFriendly نيست.
به هرحال ممنون ميشم از نظر قيمت-راحتي حمل-سازگاري كامل با Jamin راهنمايي كنيد و اينكه از كجا ميشه تهيه كرد

mohammad51
9 April 2007, 01:32 AM
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=19777

اين تاپيكشه شما برو ببين به جواب ميرسي باز من در خدمتم:icon_cool

askarizadeh
9 April 2007, 10:46 AM
سلام
من كل اين topic ها مطالعه كردم ممنون..چندتا سوال هست كه اگر جواب بدهيد ممنون ميشم
1) در بعضي از نوشته هاي دوستان از GPS‌هايي كه كارت SD‌هستند صحبت شده بود...اين يعني چي؟ يعني كارت حافظه 2GB كه روي jamin‌گذاشتم را بردارم از يه كارتي كه GPS هست استفاده كنم؟ خوب پس تكليف نرم افزارها و نقشه هايي كه بايد از GPS‌استفاده كنند چي ميشه؟؟
2) Bluetooth GPS كار خود GPS را انجام ميده؟ يعني اين دستگاه GPS ساده و كوچيكي هست كه امكان ارتباط Bluetooth با PPC را داره؟ قيمتش چنده؟ كجا ميشه گير آورد؟ يااينكه فقط يك Interface هست و بايد بين يك دستگاه GPS‌چندصدهزار تومني با PPC ارتباط bluetooth برقرار ميكنه؟
3) بالاخره از بين اين همه مارك كدوم را پيشنهاد ميكنيد؟ من دنبال يك GPS‌ارزان فقط و فقط براي كار با نرم ازفراهاي مربوطه كه در Jamin نصب كردم هستم يعني ديتا را به PPC‌منتق كنه و PPC روي اون پردازش انجام بده و مسيريابي و نقشه و...را نشان بده و در حقيقا GPSي نميخوام كه خودش نقشه كامل داشته باشه ...
ممنون

mohammad51
9 April 2007, 03:33 PM
دوست عزیز

شما برای اینکه بتونی از کارت gpsاستفاده کنی البته از مدلی که در پورت sd کارت قرار میگیره باید برنامه کی میخواید رو در مموری گوشیتون سیو کنید و از اون برنامه استفاده کنید.
درمورد gps هایی که با بلوتوث با گوشی ارتباط برقرار میکنن هم قیمت دقیقش رو نمیدونم شما اگر یک سری به پایتخت بزنید مطمئنن می تونید تهیه کنید.
به نظر من همون که جای کارت cdمیخوره رو بگیری کارتو راه میندازه :icon_cool

aghdam
9 April 2007, 04:24 PM
سلام دوستان
صد البته که آقا محمد از من وارد تر هستند تو این قضیه ولی فکر کردم که جواب همه سئوالاتتون رو نگرفتین برای همین من هم جواب می دم.
1- جوابتون رو خودتون دادین یعنی باید کارت رم رو دربیارین و اینو بندازین و حدود قیمتش هم دور و بر 100
2- bluetooth gps خودش یه ریسیور GPS کامل هست یعنیط مونیتور و رم نداره و برای کامل شدن نیاز به دستگاه جانبی مثل پاکت پی سی داره
3- اصلا نقشه کامل برای هیچکدوم از مارکها به جز یک نوع که 550 هزار تومن هست نمی تونین پیدا کنین ولی مدل های بلوتوثی گارمین که حول و حوش 120-150 هست و یه نوع که دقیقا شبیه همینه و الان اسمش خاطرم نیست و قیمتش هم 90-100 هزار هست.

بنده هم مدل بلوتوثی رو پیشنهاد می کنم چون دیگه لازم به درآوردن کارت ندارین و می تونین نقشه و برنامه های gps رو تو کارتتون بریزین چون حجم برنامه ها و علی الخصوص نقشه ها خیلی بالا هست(البته نقشه های با کیفیت)

lover
11 April 2007, 03:29 AM
لطفا تمامی موارد (لوازم جانبی. مشکلات. ایراد های فنی و مشخصات دستگاه) مربوط به این گوشی را در این کلوپ مطرح کنید البته بجز بحث خرید و فروش و قیمت که در بخش قیمت ها و راهنمايي خريد گوشي موبايل (http://www.phalls.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=88) باید مطرح بشود

payam_psm
13 April 2007, 05:50 PM
سلام من يه ماه نشده كه جمين گرفتم اسپيكرش ديگه صدا نميده كسي ميتونه راهنماييم كنه؟
من هارد ريست هم كردم درست نشد اگه ميشه بگيد كه پشتش كه بلنگو زيرشه چجوري باز ميشه ؟

يه سوال جمين تا چند گيگ حافظه پشتيباني ميكونه ؟(بيشترين) :icon_evil

Darioosh
13 April 2007, 06:46 PM
سلام من يه ماه نشده كه جمين گرفتم اسپيكرش ديگه صدا نميده كسي ميتونه راهنماييم كنه؟
من هارد ريست هم كردم درست نشد اگه ميشه بگيد كه پشتش كه بلنگو زيرشه چجوري باز ميشه ؟این قصه مشکل اسپیکر های جمین و سوختنشون هم ظاهرآ سر دراز داره..!
دوست عزیز خودتون اصلا پشت گوشی رو باز نکنید. اگه گوشی شما گارانتی نداره سعی کنید اون رو به دست یک تعمیر کار مطمئن و با تجربه بسپارید.

يه سوال جمين تا چند گيگ حافظه پشتيباني ميكونه ؟(بيشترين) در این مورد قبلا خیلی بحث شده اگه سرچ کنید پیدا میکنید.

--توجه کنید که در پاکت پی سی های جدید از هر نوع کارت حافظه ای که استفاده میکنند شما میتوانید بالاترین ظرفیت آن را برای پاکت پی سی خود انتخاب کنید.

diyaco
15 April 2007, 12:10 AM
دوستان خوبم

با تشکر از اطلاع رسانی عالی شما
من به تازگی یک jamin خریده ام , قصد آپدیت رام آنرا داشتم و به همین منظور آخرین نسخه رام عربی را گرفتم ولی هنگام ریختن رام به روی گوشی با پیغامی مواجه میشوم مبنی براینکه این رام با گوشی سازگاری ندارد!
البته لازم است دونکته را عرض کنم
1- برروی گوشی من آخرین نسخه رام انگلیسی نصب است
2- من cd نصب گوشی را نداشتم و با راهنمایی یکی از عزیزان فروم با برنامه اکتیوسینک آنرا وصل کرده ام و با آن کار میکنم , بعبارت بهتر درایور خود گوشی را نصب نکرده ام.

diyaco
16 April 2007, 04:02 PM
متاسفانه ظاهرا" هیچکدام از سروران عزیزم با این مشکل برخورد نکرده اند.
من خودم به سلامت گوشی مشکوک شده ام , آیا راهی وجود دارد که بتوانم تست کنم گوشی قابلیت دریافت رام جدید را دارد یا خیر؟
با توجه به اینکه هنگام خرید گوشی فروشنده سی دی آنرا نیز به من نداده شاید بتوانم درصورت پیدا کردن سریع مشکل احتمالی آن اقدام به تعویض یا پس دادن گوشی نمایم.

lover
16 April 2007, 04:26 PM
با پیغامی مواجه میشوم مبنی براینکه این رام با گوشی سازگاری ندارد!

برروی گوشی من آخرین نسخه رام انگلیسی نصب است
اینجا را بخوانید
please note that If the model number (found under Start > Settings > System> Device Information > Identity) indicates PM10C, then the customer should upgrade with the North American JAM ROM Build.

دوست گرامی اگر مدل گوشیتان PM10C باشد شما گوشیتان ورژن مخصوص آمریکای شمالی هستش و برای همین نمیتوانید رام عربی نسب کنید متاسفانه بسیاری از فروشندگان به مردم این گوشی ها را غالب میکنند که هم از نظر آنتن دهی مشکل داره و بعضا در بسیاری از استانها نیز کارنمیکند
شما میتوانید رام انگلیسی مخصوص ورژن گوشیتان را آپدیت کنید

diyaco
17 April 2007, 12:09 AM
اینجا را بخوانید
please note that If the model number (found under Start > Settings > System> Device Information > Identity) indicates PM10C, then the customer should upgrade with the North American JAM ROM Build.

دوست گرامی اگر مدل گوشیتان PM10C باشد شما گوشیتان ورژن مخصوص آمریکای شمالی هستش و برای همین نمیتوانید رام عربی نسب کنید متاسفانه بسیاری از فروشندگان به مردم این گوشی ها را غالب میکنند که هم از نظر آنتن دهی مشکل داره و بعضا در بسیاری از استانها نیز کارنمیکند
شما میتوانید رام انگلیسی مخصوص ورژن گوشیتان را آپدیت کنید

استاد عزیزم جناب lover

با تشکر از راهنمایی شما , موردی را که فرمودید را چک کردم , شماره مدل گوشی PM300 است و اگر تنها PM10C با رام عربی مشکل داشته باشد اصولا" این مدل نبایستی مشکلی را نشان دهد.
به هرحال گمان کنم که بایستی تا تاریخ ارائه رام بعدی انگلیسی برای تست سلامت گوشی منتظر بمانم ولی وظیفه خودم میدانم که از لطف و راهنمایی شما و همینطور زحماتی که برای استفاده ما میکشید سپاسگذاری نمایم.
حضور نخبگانی مانند شماست که Phalls را با دیگر فرومها متفاوت نموده است.

lover
17 April 2007, 12:56 AM
دوست گرامی نظر لطف شما نسبت به من هست مگر نه من نیز یک کاربر عادی هستم

ببینید شما از کدام رام استفاده کردید و کدام ورژن را در گوشیتان نسب شده دارید

For the Arabic Build: NEW
Rom version 2.13.9.23
Radio version 02.20.21
ExtROM version 2.13.9.126

Select HTTP (http://www.clubimate.com/support/JAMMIN/ROM/JAMin_Arabic_213923_2139126_022021_ship.zip) or FTP (ftp://ftp.clubimate.com/JAMin_Arabic_213923_2139126_022021_ship.zip) link to download the Arabic ROM
JAMin_Arabic_213923_2139126_022021_ship.zip (55 MB)
یا

For the Worldwide English Build: NEW
Rom version 2.13.9.23
Radio version 02.20.21
ExtROM version 2.13.9.123

To download the WWE ROM JAMin_WWE_213923_2139123_022021_ship.zip (55 MB) choose your link based on your location:

Europe: Click here (http://www.clubimate.com/support/JAMMIN/ROM/JAMin_WWE_213923_2139123_022021_ship.zip)

Middle East: Click here (ftp://ftp.clubimate.com/JAMin_WWE_213923_2139123_022021_ship.zip)

Others Click here (http://www.clubimate.com/support/JAMMIN/ROM/JAMin_WWE_213923_2139123_022021_ship.zip)

بنظر من به رام انگیلیسی یا ورژنMiddle East: Click here (ftp://ftp.clubimate.com/JAMin_WWE_213923_2139123_022021_ship.zip) آپگرید بکنید و در نهایت IMAGINET ARABIZER را که توسط دوست عزیزم داریوش آخرین ورژن آن معرفی گردیده نسب کنید چون هم ورژن arabizer بالاتری دارد و هم میتوانید تقویم عربی یا دیکشنری عربی و خیلی چیزهای دیگر را انتخاب کنید که نسب نشه در عوض XMS را نسب کنید و البته رام انگلیسی در مموری حجم کمتری را اشغال میکند پس به قضیه خیلی از دید منفی نگاه نکنید

mohammad51
17 April 2007, 02:39 AM
دوستان خوبم

با تشکر از اطلاع رسانی عالی شما
من به تازگی یک jamin خریده ام , قصد آپدیت رام آنرا داشتم و به همین منظور آخرین نسخه رام عربی را گرفتم ولی هنگام ریختن رام به روی گوشی با پیغامی مواجه میشوم مبنی براینکه این رام با گوشی سازگاری ندارد!
1- برروی گوشی من آخرین نسخه رام انگلیسی نصب است
2- من cd نصب گوشی را نداشتم و با راهنمایی یکی از عزیزان فروم با برنامه اکتیوسینک آنرا وصل کرده ام و با آن کار میکنم , بعبارت بهتر درایور خود گوشی را نصب نکرده ام.

با اجازه از اقا فرشيد

دوست عزيز اين مشكلي كه شما ميگي به خاطر اينه كه رم گوشي شما اخرين اپديت هست و به خاطر اين كه اپديت جديد تري براي رام عربيش نيومده رام عربي روي رام اينگليسي نصب نميشه :icon_cool

hamed_sepid
22 April 2007, 09:27 PM
با سلام خدمت اساتيد محترم
ميخواستم ببينم چطور ميشه با i-mate jamin و خط ايرانسل به internet متصل شد
با تشكر.

am!n
22 April 2007, 10:16 PM
دوست عزيز جواب شما در تاپيك زير است.
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=31005
لطفا زينپس در زدن پست دقت كنيد و در جاي مناسب سوال خود را مطرح كنيد.

alisadeghi40
25 April 2007, 10:52 PM
سلام
من حدود یک هفته ای هست که این دستگاه رو گرفتم.
همه چی خوب بود ولی
از دیروز دوربینش مشکل پیدا کرده!
یعنی وقتی دگمه دوربینش رو میزنم به جای تصویر عادی یک تصویر در هم بر همی نشون میده .دستگاه رو هارد ریست هم کردم ولی فایده نداره ضمنا بعد اینکه دگمه دوربین رو میزنم باتری دستگاه داغ میکنه و عرض 1 ساعت با اینکه standbye میکنمش شارژ دستگاه از 100% به 20% میرسه

ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه:icon_ques

حسام 61
26 April 2007, 02:36 AM
خدا بخیر کنه
فکر کنم نیاز به گارانتی داشته باشین دوست من
این ایرادها شباهتی به ایرادهای نرم افزاری ندارن
امیدوارم کمترین هزینه رو براتون داشته باشه

Y@TA
26 April 2007, 02:44 AM
با سلام
عزیزم ...
گوشی ضربه شدید خورده ؟

یا حق

mohammad51
26 April 2007, 03:57 AM
سلام
من حدود یک هفته ای هست که این دستگاه رو گرفتم.
همه چی خوب بود ولی
از دیروز دوربینش مشکل پیدا کرده!
یعنی وقتی دگمه دوربینش رو میزنم به جای تصویر عادی یک تصویر در هم بر همی نشون میده .دستگاه رو هارد ریست هم کردم ولی فایده نداره ضمنا بعد اینکه دگمه دوربین رو میزنم باتری دستگاه داغ میکنه و عرض 1 ساعت با اینکه standbye میکنمش شارژ دستگاه از 100% به 20% میرسه

ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه:icon_ques
دوست عزيز

با اين توصيفي كه شما از گوشيتون ميكنيد حتما يك اتصاليه كه باطري شمارو تحت فشار قرار ميده شما بايد ببيني مشكل از كجا پيش اومده ضربه خورده يا اينكه مشكل لنزه؟:icon_cool

گارانتي كه داريد ؟

alisadeghi40
26 April 2007, 01:42 PM
والا چی بگم دست من که ضربه نخورده. اصلا نمی دونم چی شده!

این گوشی رو یکی از دوستام از تهران برام گرفته از فروشگاه دفینه توی جمهوری

کسی رو توی تبریز میشناسید که بتونم ببرم پیشش ببیندش؟

نمایندگی تعمیر درستو حسابی توی تهران چی سراغ دارید؟

راستی گارانتی هم ندارم:icon_ques

بنظرتون چقدر برام آب میخوره درست کردنش؟

mohammad51
26 April 2007, 11:34 PM
والا چی بگم دست من که ضربه نخورده. اصلا نمی دونم چی شده!

این گوشی رو یکی از دوستام از تهران برام گرفته از فروشگاه دفینه توی جمهوری

کسی رو توی تبریز میشناسید که بتونم ببرم پیشش ببیندش؟

نمایندگی تعمیر درستو حسابی توی تهران چی سراغ دارید؟

راستی گارانتی هم ندارم:icon_ques

بنظرتون چقدر برام آب میخوره درست کردنش؟

دوست عزيز

اگر گارانتي نداره بهتره خودتون بيارين تهران و ببريدش پاساژعلاالدين چند تا تعمير كار هست نشون بدي تا ببينن مشكلش چيه فكر كنم 50 هزار تومني بايد براش بذاري كنار:icon_cool

حسام 61
27 April 2007, 03:44 AM
ظاهرا ایرادی اگه از ضربه خوردن نداشته باشه
مشکل برد ممکنه داشته باشه که اونم فکر کنم خیلی بالای 50 تومن هزینه میشه
و در حالت شرایط گارانتی کلا تعویض میکنن دستگاهتون رو ...
منتها اینکه شما گارانتی نداری
و نگرانی بنده از همینه اگه ایراد از برد باشه
اونوقت تکلیف شما به چه شکل میشه :icon_ques

mohammad51
27 April 2007, 04:02 AM
ظاهرا ایرادی اگه از ضربه خوردن نداشته باشه
مشکل برد ممکنه داشته باشه که اونم فکر کنم خیلی بالای 50 تومن هزینه میشه
و در حالت شرایط گارانتی کلا تعویض میکنن دستگاهتون رو ...
منتها اینکه شما گارانتی نداری
و نگرانی بنده از همینه اگه ایراد از برد باشه
اونوقت تکلیف شما به چه شکل میشه :icon_ques

دوست عزيز

مشه شما بگيد وقتي كه ايشون ميگن ضربه نخورده چطوري بردشون مشكل پيدا كرده ؟؟؟؟:icon_mad:

am!n
27 April 2007, 03:55 PM
با عرض سلام خدمت همه ي دوستان بويژه دوستي كه مشكلشون را مطرح كردن.
اولا تاپيك شما به كلوپ اصلي انتقال يافت.
ثانيا شما گوشيت را مياري تهران در پاساژ علائدين يا جاي مطمئن تر ميبري گارانتي آكسون كه در ميدان شيخ بهايي واقع است با پداخت 80000 هزار تومان دوربين گوشيت را عوض ميكنن.جز تهران هم هيچ جا نده.
در مورد ضربه خوردن هم كه دوستان در موردش صحبت ميكردن-ختما كه نبايد از دست خود بيفته شايد تو حمل بار يا دست فروشنده ضربه خورده-البته از اول امتحان كردي و گفتي سالم بوده...در نتيجه با همون 80000 تومان مشكلت را حل كن.(بده به آكسون)
وسلام.

hagha
28 April 2007, 08:55 PM
با سلام
من یه گوشی جمین دارم که ویندوزش بالا نمیاد باید هارد ریست کنم تا درست بشه وقتی ام که بالا میاد بلوتوث روشن نمیشه وقتی دوباره خاموشش کنم دیگه ویندز بالا نمیاد باید هارد ریست کنم
میخواستم بپرسم با ریختن رام مشکلم حل میشه
و وقتی رام رو روی کامپیوتر جرا میکنیم گوشی باید روشن باشه یا خاموش
با تشکر

mohammad51
28 April 2007, 10:36 PM
با سلام
من یه گوشی جمین دارم که ویندوزش بالا نمیاد باید هارد ریست کنم تا درست بشه وقتی ام که بالا میاد بلوتوث روشن نمیشه وقتی دوباره خاموشش کنم دیگه ویندز بالا نمیاد باید هارد ریست کنم
میخواستم بپرسم با ریختن رام مشکلم حل میشه
و وقتی رام رو روی کامپیوتر جرا میکنیم گوشی باید روشن باشه یا خاموش
با تشکر

دوست عزيز

فكر نميكنم با نصب رام جديد هم مشكلاتون حل بشه اما باز امتحانش بي ضرر نيست
در مورد نصب رام هم بايد گوشي به كامپيوتر وصل باشه والبته بايد رو.شن باشه شما يك بار هارد ريست كن يعني ويندوز رو از اول نصب كن و اگر مشكل حل نشد رام جديد رو نصب كن:icon_cool

roptor
6 May 2007, 03:43 PM
دوستان عزيز من يك jamin دارم كه صفحه تاچ آن از كار افتاده كسي مي دونه چيكار كنم ؟؟؟

mohammad51
6 May 2007, 05:34 PM
دوستان عزيز من يك jamin دارم كه صفحه تاچ آن از كار افتاده كسي مي دونه چيكار كنم ؟؟؟

دوست عزيز

شما درمورد مشكل گوشيتون يك مقدار بيشتر توضيح ميدي ؟چون فقط اگر تاچ پدش كارنكنه يك مسئله هست واگر كار كنه و بعد كار كمه يك مسئله ديگه پس من منتظر توضيحات شما خواهم بود:icon_cool

roptor
8 May 2007, 04:22 PM
تقريبا يك ماه پيش من صقحه تاچ آن از كار افتاد اولا فكر كردم كه مشكل نرم افزاري هست گوشي رل hardware resatart كردم ولي در همون صفحه alin screen موند و جلو تر نمي رفت بد ليل اين كه قابليت لمس از كار افتاده بود بعد از اين كه يك مت با هشا ور رفتم درست شد .. بهد از آن هر از چند مدتي از كا م يافتاد بعد خود به خود درست مي شد . حالا يك 2 هفته هست كه ديگه از كار افتاده ديگر هم درست نمي شد . اين اتفاق وقتي م افتاد كه من موبايل را در شارژ مي زدم....همين ...!!! تشكر

mohammad51
8 May 2007, 05:10 PM
تقريبا يك ماه پيش من صقحه تاچ آن از كار افتاد اولا فكر كردم كه مشكل نرم افزاري هست گوشي رل hardware resatart كردم ولي در همون صفحه alin screen موند و جلو تر نمي رفت بد ليل اين كه قابليت لمس از كار افتاده بود بعد از اين كه يك مت با هشا ور رفتم درست شد .. بهد از آن هر از چند مدتي از كا م يافتاد بعد خود به خود درست مي شد . حالا يك 2 هفته هست كه ديگه از كار افتاده ديگر هم درست نمي شد . اين اتفاق وقتي م افتاد كه من موبايل را در شارژ مي زدم....همين ...!!! تشكر

دوست عزیز

با این تعاریفی که شما از گوشیتون دارید نشون دهنده اینه که صفحه تاچ پد گوشی شما یک از پایه های اتصال که تاچ پدتون یرای فرمان دادن به چیپست اصلی داره دارای اتصال ضعیف است برای درست کردنش باید ببریش شرکت گارانتی کننده تا تعمیرش کنن:icon_cool

amin3d
10 May 2007, 01:23 PM

گوشی من هم همین مشکل براش پیش اومد بردم گارانتی قبول نکردن. مجبور شدم تاچ گوشی رو عوض کنم. بردم پایتخت ازم 40000 تومن گرفت عوض کرد بعدا فهمیدم سرم کلاه گذاشتن توی علاءالدین با 30000 تومن عوض میکنن.

mohammad51
11 May 2007, 12:39 AM
من با نظر اين دوستمون موافق نيستم چون بستگي داره چه شركتي گارانتيش كرده باشه و اگر گارانتي معتبري باشه حتما براتون درستش ميكنه:icon_cool

farzan_r2
12 May 2007, 02:27 AM
بعضی وقتا دارم حرف میزنم با گوشی صدای خش وخر خر میاد البته کمه ها.. بعضی وقتا میاد از طریق این بلندگو جلوش ... کشت ه مارو

یه چیز دیگه هم هست وقتی حرف میزنم به طور اتوماتیک 1 ساعت حرف بزنی راس یک ساعت قطع میکنه مکالم ه رو !

am!n
12 May 2007, 06:39 AM
عضی وقتا دارم حرف میزنم با گوشی صدای خش وخر خر میاد البته کمه ها.. بعضی وقتا میاد از طریق این بلندگو جلوش ... کشت ه مارو

یه چیز دیگه هم هست وقتی حرف میزنم به طور اتوماتیک 1 ساعت حرف بزنی راس یک ساعت قطع میکنه مکالم ه رو !

با عرض سلام.
قطع كردن مكالمه اگر موبايل به موبايل يا از خانه به موبايل تماس گرفته باشيد خود مخابرات بعد از 1 ساعت قطع ميكنه.

مورد اول هم معمولا يكسري از جمين هاي در بلندگو مشكل دارن-البته توجه داشته باشيد كه اين مشكل سخت افزاري است.در نتيجه با بردن پيس نمايدندگي گوشي و تعويض بلندگو از درستي و صداي بلندگوي جديد لذت ببريد.
با تشكر

jamin1000
18 May 2007, 06:06 PM
سلام.من تازه عضو سایت شدم.چند تا برنامه رو jamin ام ریختم هیچ کدام هم مشکلی ندارند ولی وقتی soft reset مییکنم اگر وقتی صفحه ابی می اید مدام دکمه های پایین صفحه را فشار ندهم سافت ریست نمی شود و همین طور صفحه ابی روشن می مل اند و باید دوباره سافت ریست کنم مشکل از کجا ست؟لطفا نگویید هارد ریست کن چون می خواهم علتسش را بدانم نه راه حل

mohammad51
18 May 2007, 07:10 PM
سلام.من تازه عضو سایت شدم.چند تا برنامه رو jamin ام ریختم هیچ کدام هم مشکلی ندارند ولی وقتی soft reset مییکنم اگر وقتی صفحه ابی می اید مدام دکمه های پایین صفحه را فشار ندهم سافت ریست نمی شود و همین طور صفحه ابی روشن می مل اند و باید دوباره سافت ریست کنم مشکل از کجا ست؟لطفا نگویید هارد ریست کن چون می خواهم علتسش را بدانم نه راه حل

دوست عزيز

برنامه هايي رو كه نصب كرديد پاك كن و دوباره يكي يكي نصب كن با اين مسئله كه شما عنوان ميكني نشون ميده كه برنامه ها با هم كنفيگ دارن پس شما برنامه هايي رو كه با هم مشكل دارن بايد پيدا كني و يكيشو نصب كني:icon_cool

lover
19 May 2007, 02:35 AM
نوشته شده توسط jamin1000 http://www.phalls.com/vbulletin/images_phalls/buttons/viewpost.gif (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=370553#post370553)

منم قبلا مشکل شما را داشتم وقتی باطری فول باشه یا به AC وصل باشه این مشکل پیدا نمیشه
احتمالا از یکی از برنامه هاست من به SpbMobileShell مشکوکم از وقتی نسبش نکردم این مشکل را ندارم

Sina-Ts
19 May 2007, 02:31 PM
دوستان ميدونم که اين سوال تکراريه..ولی چون يکم وقتم مهدوده بنابرين فرصت سرچ ندارم.بهر حال شرمنده
فرق s200 باjamin چيه که انقدر اختلاف قيمت دارن؟

am!n
19 May 2007, 03:17 PM
سينا گرامي شما به اين تاپيك مراجعه كنيد كاملا توضيح داده شده:
تفاوت برندها (O2-HTC-Imate-Qutek (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=25785))

Sina-Ts
19 May 2007, 03:36 PM
پس اين اختلاف قيمت فقط بخاطر خدمات پس از فروشه نه چيزه ديگه؟

askarizadeh
19 May 2007, 03:44 PM

اين مشكل ناشي از اينه كه شما برنامه هاي مختلفي بر روي Jamin نصب كرديد و چون كمي طول ميكشه كه ويندوز شما بالا بياد دچار اين مشكل ميشيد .
مشكل شما به راحتي حل ميشه...بريد در تنظيمات باتري و يا Brightness Setting‌ اونجا گزينه خاموش شدن صفحه مثلا بعد از يك دقيقه را تبديل به 5 دقيقه بكنيد...شايد مشكل حل بشه..

am!n
19 May 2007, 05:23 PM
آره تقريبا سينا جان.هم خدمات هم تو ايران آي-ميت بيشتر جا افتاده و پسند ميشه.اگر مي خواي بگيري بگو تا راهنمايي هاي لازم را بكنم.

Sina-Ts
19 May 2007, 07:13 PM
راستش من با اون 100 تومان بيشترش مشکل دارم..تو فکرم که s200 بگيرم

am!n
19 May 2007, 10:40 PM
ببين سينا جان جمين با s200 فرق چنداني نداره فقط مثلا قبله داره-فارسي را بهتر ساپرت ميکنه و حتي در ستينگش فارسي هم اضافه شده و همچنين ساپرت اينترنتي آي-ميت خيلي عالي و همچنين دسترسي سريع و آسان به رام هاي جديد-البته اين را هم در نظر بگيريد که جمين از s200 جديد تره و تاريخ توليدش 2006-01-01
به هر حال باز تصميم با خودت سينا جان.

mohammad428
26 May 2007, 09:52 PM
من یک qtek s200دارم که دست دوم خریدم imeiگوشی من قبلا در سایت qtekرجیستر شده
و من نمی تونم از برنامه ها و رام جدید استفاده کنم
میخواستم اگه برای شما امکان داره imeiوایمیلی که در سایت رجیستر شده باشد را برایم قراردهید
یا ایمیل کنید.alfa_copy@yahoo.com
ممنون میشم

mohammad51
27 May 2007, 12:02 AM
من یک qtek s200دارم که دست دوم خریدم imeiگوشی من قبلا در سایت qtekرجیستر شده
و من نمی تونم از برنامه ها و رام جدید استفاده کنم
میخواستم اگه برای شما امکان داره imeiوایمیلی که در سایت رجیستر شده باشد را برایم قراردهید
یا ایمیل کنید.alfa_copy@yahoo.com
ممنون میشم

دوست عزيز

در اين مورد هركسي ميتونه از ايميل خودش استفاده كنه و اگر شما ميخواي ميتوني از خود سايت qtekدرخواست كني كه گوشي رو شما خريداري كرديد و ايميل شما رو جايگزين كنن:icon_cool

jamin1000
27 May 2007, 05:45 PM
منم قبلا مشکل شما را داشتم وقتی باطری فول باشه یا به AC وصل باشه این مشکل پیدا نمیشه
احتمالا از یکی از برنامه هاست من به SpbMobileShell مشکوکم از وقتی نسبش نکردم این مشکل را ندارم
با سلام.ولی من را نصب نکردهام.spb mobile shellنی کنم به خاطر تداخل برنامه هام باشه
برنامه های نصب شده ام اینها هستند phonealarm pocket max.spb line.handy menu.spb pocket plus3.1.2.card reader.magicall.sms backup.spb imager.condui pocket playet.core plater.ectaco dictionary.call sms blocker.spb backup.antoan thomofspb phone suit.

اين مشكل ناشي از اينه كه شما برنامه هاي مختلفي بر روي Jamin نصب كرديد و چون كمي طول ميكشه كه ويندوز شما بالا بياد دچار اين مشكل ميشيد .
مشكل شما به راحتي حل ميشه...بريد در تنظيمات باتري و يا Brightness Setting‌ اونجا گزينه خاموش شدن صفحه مثلا بعد از يك دقيقه را تبديل به 5 دقيقه بكنيد...شايد مشكل حل بشه..
سلام.فکر نمی کنم ارتباطی به تنضیمات باتری داشته باشه ولی امتحان می کنم.مرسی

با سلام.ولی من را نصب نکردهام.spb mobile shellنی کنم به خاطر تداخل برنامه هام باشه
برنامه های نصب شده ام اینها هستند phonealarm pocket max.spb line.handy menu.spb pocket plus3.1.2.card reader.magicall.sms backup.spb imager.condui pocket playet.core plater.ectaco dictionary.call sms blocker.spb backup.antoan thomofspb phone suit.
در ضمن وقتی که باتری فول هست هم همین مشکل م
هم چنان وجود داره

roptor
31 May 2007, 10:41 PM
سلام كسي تا حالا با صفحه تاچ جمين مشكل پيدا كرده مال من تاچ پد اش كار نمي كنه دادم اون Flat عوض كردن ولي باز هم كار نمي كنه كسي مي دونه بايد چيكار كنم؟؟؟؟
كمككككككككككك

mohammad51
1 June 2007, 02:29 AM
سلام كسي تا حالا با صفحه تاچ جمين مشكل پيدا كرده مال من تاچ پد اش كار نمي كنه دادم اون Flat عوض كردن ولي باز هم كار نمي كنه كسي مي دونه بايد چيكار كنم؟؟؟؟
كمككككككككككك

دوست عزيز

منظورتون رو درست متوجه نشدم؟چه چيزي رو عوض كرديد؟
ومگر كسي كه براي شما تعميرات انجام داده براي شما گوشي رو تست نكرده بعد تحويل شما بدهتاببينيد مشكلتون حل شده يانه؟

Saeed_k750
10 June 2007, 09:49 PM
بين گوشي هاي :
i-mate JAMin و KE850 Prada و O2 XDA Atom و Motorola ROKR E6 كدام بهتر است ؟

mohammad51
11 June 2007, 10:58 AM
بين گوشي هاي :
i-mate JAMin و KE850 Prada و O2 XDA Atom و Motorola ROKR E6 كدام بهتر است ؟

دوست عزیز

اولا که این یک امر سلیقه ای است دوما که فکر نمیکنم کسی از تمام این گوش ها به طور کامل استفاده کرده باشه که بخواد تمام معایب و محاسنشو کنار هم بگذاره و بهترین گزینه رو به شما معرفی کنه سوما که در ایران تمام برند هایی که گفتید نمایندگی برای وسایل جانبی ندارن که این خودش یک امر برای انتخاب بهترین گزینه هست حالا شما باید تمام این گزینه ها رو در کنار هم قرار بدی تا بتونی بهترین رو از نظر خودت پیدا کنی:icon_cool

am!n
17 June 2007, 03:53 AM
سلام.فرشيد جان جديدا جمين من وقتي دكمه ي روشن را ميزنم روشن نميشه در حالي كه چراغ سبز موبايل ميزنه.و وقتي رو گوشي زنگ ميزنم بوق آزاد مي خوره و روشن نميشه.2 ماه هم هست كه برنامه ي جديدي نصب نكردم.الان حدود 2 روز اينجوري شده.مي دني مشكل از كجاست؟

راستي يه مشكل ديگه-بيشتر موقعه ها كه روي كيبورد عربي ميزنم بالا نمياد و همون انگليسي-بايد حتما ريست كنم.مي دونيد مشكل از كجاست؟

mohammad51
17 June 2007, 11:47 PM
سلام.فرشيد جان جديدا جمين من وقتي دكمه ي روشن را ميزنم روشن نميشه در حالي كه چراغ سبز موبايل ميزنه.و وقتي رو گوشي زنگ ميزنم بوق آزاد مي خوره و روشن نميشه.2 ماه هم هست كه برنامه ي جديدي نصب نكردم.الان حدود 2 روز اينجوري شده.مي دني مشكل از كجاست؟

راستي يه مشكل ديگه-بيشتر موقعه ها كه روي كيبورد عربي ميزنم بالا نمياد و همون انگليسي-بايد حتما ريست كنم.مي دونيد مشكل از كجاست؟

امين عزيز

من فكر ميكنم شما برنامهاي رو روي گوشيت داري كه باگ داره و الان هم اين مشكل رو بوجود اورده بهتر يك بار هارد ريست كني و برنامه هاتو از اول نصب كني تا مشكلت حل بشه:icon_cool

am!n
18 June 2007, 03:06 AM
ممنون-ولی اگر قرار باشه برای هر مشکل کوچیک و اینجوری هی هارد ریست کنیم که دیگه هیچی...

mohammad51
18 June 2007, 03:25 PM
ممنون-ولی اگر قرار باشه برای هر مشکل کوچیک و اینجوری هی هارد ریست کنیم که دیگه هیچی...

امين جان

اين مشكل كوچيكي نيست اگر من گفتم هارد ريست كن بخاطر اينه كه ميخوام مطمئن بشم مشكل نرم افزاري نباشه تا برسيم به مسائل بعدي چون اين مشكل ممكنه يك مشكل هاردوري باشه واول ميخواستم تست نرم افزاري بشه :icon_cool

imate_kjam
23 June 2007, 08:26 PM
يه سوال از کساني که Q tek S200 دارن
آيا با hard reset کزدن Qtek اطلاعات فابريک کارخونه يي گوشي از بين ميرود با مثل کا جم هيچ تغييري ايجاد نمي کند ئ مثه رئز ائل میشود.

mohammad51
24 June 2007, 12:01 AM
يه سوال از کساني که Q tek S200 دارن
آيا با hard reset کزدن Qtek اطلاعات فابريک کارخونه يي گوشي از بين ميرود با مثل کا جم هيچ تغييري ايجاد نمي کند ئ مثه رئز ائل میشود.

بله دوست عزيزاطلاعات اوليه كه رو گوشي بوده دوباره بر ميگرده مثل روز اول :icon_cool

naymz
30 June 2007, 10:41 PM
من 25 صفحه تاپیک جمین و 21 صفحه تاپیک ک-جم رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که در کل ک-جم بهتر از جمین در اومده...
حداقل مشکات عجیب سخت افزاری ,سوختن بازر و .... رو نداره
تصمیمم این شد که ک-جم بگیرم
گفتم در آخرین لحظه هم نظره اساتید رو بپرسم
نظر شما چیه؟

am!n
2 July 2007, 06:29 AM
انتخاب خوبيه--ولي دوربين 2 مگا پيكسلي جمين و خوش دستيش و همچنين جديد تر بودنش را هم در نظر بگيريد.

naymz
2 July 2007, 08:46 AM
سلام
1) چرا s200 اینقدر ارزونتر از jamin هست؟
2) ساپورت نرم افزاری s200 مثله jamin هستش؟
3) به نظرتون s200 به صرفه تر نبست یا بهتره که آدم 120000 تومان بیشتر بده و jaminبخره؟

mohammad51
3 July 2007, 02:14 AM
سلام
1) چرا s200 اینقدر ارزونتر از jamin هست؟
2) ساپورت نرم افزاری s200 مثله jamin هستش؟
3) به نظرتون s200 به صرفه تر نبست یا بهتره که آدم 120000 تومان بیشتر بده و jaminبخره؟

دوست عزيز

به 3 دليل گرون تره 1- ساپورت تعميرات ايميت بهتره و 2- اسم و رسم بيشتري در داخل ايران داره 3- ساپورت گذاشتن رام هاي جديد در سايتش بهتر و به روز تره:icon_cool

naymz
4 July 2007, 11:40 PM
سلام
من دیروز qtek s200 خریدم ولی وقتی خواستم توی سایت qtek رجیستر کنم IMEI رو قبول نکرد.
IMEI رو توی اینترنت سرچ کردم دیدم مربوط به یک مدل818 dopod هستش
ولی IMEI گوشی و جعبه اش یکیه !!!
کسی علت رو میدونه ؟؟
ممنون

mohammad51
5 July 2007, 02:13 AM
سلام
من دیروز qtek s200 خریدم ولی وقتی خواستم توی سایت qtek رجیستر کنم IMEI رو قبول نکرد.
IMEI رو توی اینترنت سرچ کردم دیدم مربوط به یک مدل818 dopod هستش
ولی IMEI گوشی و جعبه اش یکیه !!!
کسی علت رو میدونه ؟؟
ممنون

دوست عزيز

احتمالا اين از همون گوشي هايي هست كه تدر زماني كه ريجستر از طرف مخابرات انجام ميشده به وسيله دوستان چنج ريجستر شده و الان هم سايت گوشي شما همچنين شماره اي رو چون توليد نكرده قبول نميكنه:icon_cool

naymz
5 July 2007, 09:45 AM
خب حالا مشکلی پیش میاد ؟؟

panaphon2001
6 July 2007, 03:48 AM
فکر نمی کنم ppc فلش بشه!!!!
حتما رام جدید رو می ریزن و می گن قلش کردن
سلام مجتمع كامپيوتر پايتخت تهران 30 هزار ميگيره
آدرس:تهران بلوار ميرداماد تقاطع وليعصر مجتمع كامپيوتر پايتخت -طبقه دوم تجارت الكترونيك

mohammad51
9 July 2007, 12:45 AM
خب حالا مشکلی پیش میاد ؟؟

دوست عزيز

مشكلي براي گوشي شما پيش نمياد ولي از طرف سايت شركت ساپورت صورت نميگيره:icon_cool

naymz
12 July 2007, 04:25 PM
سلام
من qtek s200 دارم و متاسفانه نمیتوم توی سایتش رجیستر کنم
حالا از کجا میتونم رام WM 5.0 رو دانلود کنم ؟؟

am!n
13 July 2007, 04:30 AM
شما با عضويت در اين سايت (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=250) از جديد ترين رام ها و مطمئن بودن آنها با خبر شويد و با خيال آسوده آنها را بر روي دستگاه خود نصب كنيد.

mohammad51
13 July 2007, 11:09 AM
سلام
من qtek s200 دارم و متاسفانه نمیتوم توی سایتش رجیستر کنم
حالا از کجا میتونم رام WM 5.0 رو دانلود کنم ؟؟

دوست عزيز

شما يك سري به اين تاپيك بزنيد http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=20024&page=13 رام هاي جديد گوشي شما رو اونجا گذاشتن ميتونيد دانلود كنيد و روي گوشيتون نصب كنيد:icon_cool

amirlovely
28 July 2007, 12:22 AM
سلام كسي مي دونه htc s710 امده ايران وقيمتش چنده

mohammad51
28 July 2007, 01:55 AM
سلام كسي مي دونه htc s710 امده ايران وقيمتش چنده

دوست عزيز

هنوز وارد بازار ايران نشده :icon_cool

farzin_silver
1 September 2007, 10:11 PM
دوستان من گوشی s200 دارم.
کسی میدونه چطوری با تغییر در رجیستری میشه صدای پخش موزیک رو زیاد کرد؟

mohammad51
1 September 2007, 11:21 PM
دوستان من گوشی s200 دارم.
کسی میدونه چطوری با تغییر در رجیستری میشه صدای پخش موزیک رو زیاد کرد؟

دوست عزيز

شما برو تو تاپيك زير جوابت رو ميگيري :icon_cool

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=17067

sunboy_8867
9 September 2007, 04:17 AM
سلام دوستان.من s200 دارم میخاوستم بدنم اصلا java ساپورت می کنه اگه می کنه از چه برنامه باید استفاده کنم؟؟

am!n
9 September 2007, 09:00 AM
آره دوست عزیز -برنامش روی گوشیتون هست--اگر نیست که باید برنامه ی Esmertec Java را نصب کنید.

mohammad51
9 September 2007, 03:42 PM
سلام دوستان.من s200 دارم میخاوستم بدنم اصلا java ساپورت می کنه اگه می کنه از چه برنامه باید استفاده کنم؟؟

دوست عزیز

شما اگر ویندوز 6 رو نصب کرده باشید روش داره و اگر نکردید میتونید در بخش معرفی برنامه ها بگیرید و نصب کنید:icon_cool

akbar_5124
17 September 2007, 09:02 PM
گوشی من qteks200 هست . وقتی از ویندوز 2005 به 2006 آپدیت میکردم و فایل os.nb داشت کپی میشد ، دکمه start رو زدم و یه لحظه error داد و قطع شد و با هاردریست هم دیگه بالا نمیاد و اکتیوسینک هم وصل نمیشه تا دوباره آپدیت کنم .
لطفا منو راهنمایی کنید .

mohammad51
17 September 2007, 10:34 PM
گوشی من qteks200 هست . وقتی از ویندوز 2005 به 2006 آپدیت میکردم و فایل os.nb داشت کپی میشد ، دکمه start رو زدم و یه لحظه error داد و قطع شد و با هاردریست هم دیگه بالا نمیاد و اکتیوسینک هم وصل نمیشه تا دوباره آپدیت کنم .
لطفا منو راهنمایی کنید .

دوست عزيز

شما ديگه نمي توني به اين طريق رام نصب كني برو تو اين تاپيك و طبق دستورات اين تاپيك عمل كنه تا گوشيت درست بشه:icon_cool

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=36083

akbar_5124
22 September 2007, 01:05 PM
سلام.بالاخره با راهنمایی های شما گوشی رو درست کردم .
به کافی نت رفتم و رام اورجینال QTEK S200 رو با حجم 50 مگ دانلود کردم و بعد از اکسترکت کردن اون فایل ROMUPDATE شما رو بجای فایل ROMUPDATE رام اورجینال با همان نام قرار دادم و گوشی رو به حالت صفحه چند رنگ بردم و USB رو به گوشی وصل کردم و ROMUPDATE رو اجرا کردم و پس از طی مراحل ، گوشی زنده شد . ولی تو علاءالدین پیش خیلی ها بردم ولی نتونستن درستش کنند .
از زحمات شما خیلی ممنوم .

mohammad51
22 September 2007, 04:45 PM
سلام.بالاخره با راهنمایی های شما گوشی رو درست کردم .
به کافی نت رفتم و رام اورجینال QTEK S200 رو با حجم 50 مگ دانلود کردم و بعد از اکسترکت کردن اون فایل ROMUPDATE شما رو بجای فایل ROMUPDATE رام اورجینال با همان نام قرار دادم و گوشی رو به حالت صفحه چند رنگ بردم و USB رو به گوشی وصل کردم و ROMUPDATE رو اجرا کردم و پس از طی مراحل ، گوشی زنده شد . ولی تو علاءالدین پیش خیلی ها بردم ولی نتونستن درستش کنند .
از زحمات شما خیلی ممنوم .

خوب به سلامتی امیدوارم دیگه به این مشکلات بر نخورید :icon_cool

akbar_5124
24 September 2007, 01:33 PM
سلام به همگی .
اتفاقی که برای گوشی qtek s200 اتفاق افتاده بود حالا برای گوشی یکی از دوستانم که jamin افتاده.ویندوز prophet touch IV نصب کرده و مشکلی هم در هنگام نصب نداشته . حالا وقتی گوشی روشن میشه ویندوز بالا نمیاد . میخوام ببینم با همان رام اورجینالی که برای qtek s200 گرفتم و تغییراتی که در رام آن دادم میتونم برای jamin استفاده کنم یا باید رام اورجینال jamin رو دانلود کنم .
لطفا منو راهنمایی کنید .
لطفا منو راهنمایی کنید .

mohammad51
24 September 2007, 04:14 PM
سلام به همگی .
اتفاقی که برای گوشی qtek s200 اتفاق افتاده بود حالا برای گوشی یکی از دوستانم که jamin افتاده.ویندوز prophet touch IV نصب کرده و مشکلی هم در هنگام نصب نداشته . حالا وقتی گوشی روشن میشه ویندوز بالا نمیاد . میخوام ببینم با همان رام اورجینالی که برای qtek s200 گرفتم و تغییراتی که در رام آن دادم میتونم برای jamin استفاده کنم یا باید رام اورجینال jamin رو دانلود کنم .
لطفا منو راهنمایی کنید .
لطفا منو راهنمایی کنید .

دوست عزیز

اگر بخواهید همون 2005 اورجینال رو داشته باشه بله شما همون روش رو به کار بگیری درست میشه البته اگر بتونی رام خود گوشی ایمیت جمین رو بگذاری خیلی بهتره و اطمینانی تره:icon_cool

akbar_5124
25 September 2007, 01:46 PM
ممنون از راهنمایی تون . فقط رام qtek s200 رو روی jamin ریختم و بعد ویندوز prophet touch رو ریختم . حالا میخوام همون رام اورجینال jamin رو که از سایت clumimate دانلود کردم رو بریزیم ولی قبول نمیکنه .
لطفا منو راهنمایی کنید .

mohammad51
25 September 2007, 02:46 PM
ممنون از راهنمایی تون . فقط رام qtek s200 رو روی jamin ریختم و بعد ویندوز prophet touch رو ریختم . حالا میخوام همون رام اورجینال jamin رو که از سایت clumimate دانلود کردم رو بریزیم ولی قبول نمیکنه .
لطفا منو راهنمایی کنید .

دوست عزیز

اگر از همون راهی که امیر سجاد عزیز گفتن رفتید و به نتیجه نرسیدید با اکتیو سینک این کار رو انجام بدید ببینید قبول میکنه یانه:icon_cool

akbar_5124
26 September 2007, 12:28 PM
رام JAMIN روی 95% وایمیسته ولی رام QTEKS200 رو زدم و جواب داد . خیلی ممنون از راهنمایی تون .

mohammad51
29 September 2007, 08:13 PM
رام JAMIN روی 95% وایمیسته ولی رام QTEKS200 رو زدم و جواب داد . خیلی ممنون از راهنمایی تون .

دوست عزيز

خوب اگر مشكل پيش نيومده و درست كار ميكنه مشكلي نيست اما بايد ديد رام wm6 روش نصب ميشه يا نه:icon_cool

Researcher
3 October 2007, 01:58 AM
یه سوال از دوستانی که هردو گوشی رو داشتن (Qtek S200-I-Mate JAMin) یا تست کردن ، آیا تفاوت محسوسی بین این دو گوشی احساس کردید ؟
آیا برتری خاصی نسبت به هم دارن ؟

am!n
3 October 2007, 08:45 AM
یه سوال از دوستانی که هردو گوشی رو داشتن (Qtek S200-I-Mate JAMin) یا تست کردن ، آیا تفاوت محسوسی بین این دو گوشی احساس کردید ؟
همونطوری که قبلا گفته شده تفاوت در برند این دو پاکت پی سی است فقط میشه گفت ویندوز کیوتک سریعتر است .

mohammad51
3 October 2007, 11:22 AM

ميثم عزيز

اين دو برند هر دو مال يك شركت هست به نام htc و فقط اسم تجاريشون فرق ميكنه و البته در بعضي از مدلهاي جديد كيوتك ويندوز موبايل 6 جايگزين ويندوز 5 شده كه اين تغيير رو هم ميشه رو ي ايميت داد اما به علت اينكه شركت ايميت هنوز به رام فول و كم باگ ويندوز 6 نرسيده اين ويندوز رو نصب نميكنه :icon_cool

Researcher
3 October 2007, 04:17 PM
والا من دقیقاً عکس این مطلب رو شنیدم !
یعنی گفته میشد JAMin سریعتره و قابلیت ارتقاء داره اما این مورد تو Qtek به سختی امکان پذیره
اختلاف قیمت زیاد این دو گوشی هم کلی حرف و حدیث پیرامونشون ایجاد کرده و همه می خوان دلیلشو بدونن . یکی میگه اولی مال آسیا و خاور میانست و دومی مال اروپاست پس Qtek بهتره ..یکی میگه Imate اورجینالتره !!

Javid
3 October 2007, 05:09 PM
درود میثم گرامی.
ببخشید من با وجود اساتیدی مثل امین و محمد گرامی نظر میدم ولی چون شما رو میشناسم و گوشی هایی که داشتید رو میدونم باید بگم بعد از گذشتن یکی دو هفته از خرید این مدل کاملا پشیمون میشید... چون اولا صدا رو باید کاملا بیخیال بشید.. دوما فیلمبرداری رو که فوق العاده افتضاحه.. سوما سرعت رو البته این مورد با نصب رام های سریع تر تا حدی قابل بر طرف شدنه ولی در کل دستگاه سی پی یو ی ضعیفی داره و در بعضی رام های جدید با overclock کردن cpu سرعت رو بالا میبرند که کار خطر ناکیه...
از نظر برنامه هم اگر اهل نصب برنامه های متعدد هستید با هنگ کردن های پی در پی مواجه خواهید شد.
به هر حال از پاکت پی سی با این رنج قیمت توقع زیادی نباید داشت بنظر من یا پاکت پی سی نخرید یا اگر میخرید پول درست و حسابی خرج کنید تا بعدا خودتون رو ملامت نکنید...
من اگر پول گنده داشتم O2 XDA Flame رو معطل نمیکردم...
در مورد جمین یا اس 200 هم اگر حتما میخواید بخرید همون اس 200 رو بگیرید که هنگام فروشش زیاد زیان نبینید.. هیچ فرقی نمیکنن با هم... فقط ساپورت آیمیت از نظر نرم افزاری بهتره که اونم با برنامه ها و رام هایی که دوستان در تالاز ارائه میدن برای اس 200 تا حد زیادی حله...
موفق باشید.

mohammad51
3 October 2007, 07:37 PM
والا من دقیقاً عکس این مطلب رو شنیدم !
یعنی گفته میشد JAMin سریعتره و قابلیت ارتقاء داره اما این مورد تو Qtek به سختی امکان پذیره
اختلاف قیمت زیاد این دو گوشی هم کلی حرف و حدیث پیرامونشون ایجاد کرده و همه می خوان دلیلشو بدونن . یکی میگه اولی مال آسیا و خاور میانست و دومی مال اروپاست پس Qtek بهتره ..یکی میگه Imate اورجینالتره !!

ميثم عزيز

در اين كه هر دوي اين ها قابليت ارتقا ويندوز درارن بحثي نيست ولي شركت ايميت در اپديت كردن رامهاي سالم و به روز رساني خيلي بهتر و كامل تر عمل ميكنه و هميشه رامهايي كه كمترين باگ رو داشته باشه تحت اختيار كاربرانش قرار ميده در مورد بهتر بودن يا نبودن كه هر كسي برندي كه باهاش راحت تر رو معرفي ميكنه ولي در حال حاضر كيوتك تايوانش نيست و همه چيني هست كه قيمتش اومده پايين وجمين هنوز چينيش نيومده در مورد اورجينال بودن هم بايد با چه چيزي مقايسش كرد تا ببينيم اورجينال هست يانه اگر اين دو برند رو بگي كه هر دو مال يك شركت هستند و اورجينال ؟:icon_cool

mohammad51
3 October 2007, 11:36 PM
البته يك مطلب رو كه من يادم رفت بگم كيوتك ها 4g هستند و جمين 3g كه اين يكي از تفاوت هاشونه:icon_cool

Javid
3 October 2007, 11:41 PM
میثم جان اگر تایوانیش رو هم خواستین (کیوتک) من یه نفرو سراغ دارم که آکبندشو داره... خودم از اون خریدم و راضی هستم. اگر کمکی از دستم بر میاد بگید حتما در خدمتم...
البته باز هم بگم این مدل به غیر از یک دوربین عکاسی (تاکید میکنم فقط عکس) مناسب و کلاس خاص پاکت پی سی که در بین دور و بری هاتون داره هیچ نقطه ی قوت دیگه ای نداره...

Sina-Ts
4 October 2007, 12:14 AM
در مورد تفاوت s200 و جمين با اطمينان کامل ميگم که هيچ تفاوتی بين اينها نيست..يه زمانی ميگفتن
ساپورت جمين در عرضه رام بهتره..که الان با اومدن wm6 که توسع دهندش يوزر ها هستند اين مورد
کاملا بی معنيه
در مورد سرعت هم نميشه گفت سرعت پايينی دارن..الان تو پاکت پی سی های جديد هم
بعضاً از سی پی يو 200mhz استفاده ميشه مثل htc touch
بايد ديد اين سرعت برای چی هست..اين سرعت برای همه برنامه های موجود الان کافيه
سرعت های بالا معمولا کاربردش رو روی gps نشون ميده که اين گوشی ها ندارند
با اومدن wm6 سرعت اين گوشی ها خيلی بهتر شده و مصرف باتريشون وهشنتاک پايين اومده
و در حال هازر هيچ پاکت پی سی اي به اندازه prophet رام براش ارائه نميشه و ساپورت خيلی خوبی پيدا کرده
در مورد دوربين و صدا هم کلا خيلی از پاکت پی سی ها در مقابل گوشی های عادی حرفی ندارند
کلا کسی که سراغ پاکت پی سی ميره بايد به خاطر برنامه هاش باشه يا بقول شما
کلاسش

در مورد اوورکلاک هم من خيلی تحقيق کردم..سی پی يو prophet که از نوع omap هست و بدون هيچ
مشکلی تا سرعت 240mhz ميشه اوورکلاک کرد..هيچ گونه آسيبی هم بهش نميرسه..تفاوت سرعت هم
ميتونين روی انتقال داده با usb ببينين که تا 40 درصد بهتر ميشه

Researcher
4 October 2007, 12:21 AM
سلام :icon_excl
لطف داری جاوید جان
گوشی جدیدم مبارکه..دیدم خیلی وقته شمارو تو بخش نوکیا سونی نمی بینم..نگو اومدی اینور بازار :icon_arro
والا جاوید جان چیزی که باعث شد به PPCفکر کنم ، تنوع برنامه ها و بازیهاش بود و چیزی که باعث شد به این مدل فکر کنم ، کیفیت عکس بی نظیرش بین PPC های دیگه بود که بعضاً قیمتشون دو برابره این مدله !!
من نمونه اکثرشون که موجود بود دیدم ، متاسفانه کیفیت عکس قابل توجهی نداشتن

حالا خیلی خوب شد که خودت داریش ، من چون تجربه ویندوز موبایل ندارم..نمی دونم برنامه هاش چطوریه..بازی و برنامه های جالبی داره که برتری زیادی نسبت به سیمبین داشته باشه ؟

قیمت نوشو ندارم . می دونی تایوانیش چنده ؟

Researcher
4 October 2007, 12:29 AM
در مورد تفاوت s200 و جمين با اطمينان کامل ميگم که هيچ تفاوتی بين اينها نيست..يه زمانی ميگفتن
ساپورت جمين در عرضه رام بهتره..که الان با اومدن wm6 که توسع دهندش يوزر ها هستند اين مورد
کاملا بی معنيه
و در حال هازر هيچ پاکت پی سی اي به اندازه prophet رام براش ارائه نميشه و ساپورت خيلی خوبی پيدا کرده
در مورد دوربين و صدا هم کلا خيلی از پاکت پی سی ها در مقابل گوشی های عادی حرفی ندارند
کلاسش

در مورد اوورکلاک هم من خيلی تحقيق کردم..سی پی يو prophet که از نوع omap هست و بدون هيچ
مشکلی تا سرعت 240mhz ميشه اوورکلاک کرد..هيچ گونه آسيبی هم بهش نميرسه..تفاوت سرعت هم

صدای اسپیکر اصلا برام مهم نبوده و نیست ..در این زمینه ، پخش با کیفیت موزیک با هندزفری برام مهمه که اگه اشتباه نکنم این گوشیها از پسش به خوبی بر اومدن.من Kjam رو تست کردم و صداش هم بلند و هم با کیفیت بود ...رتبه دوم رو بعد از N91 داشت اینو نمی دونم .

mohammad51
4 October 2007, 12:42 AM
صدای اسپیکر اصلا برام مهم نبوده و نیست ..در این زمینه ، پخش با کیفیت موزیک با هندزفری برام مهمه که اگه اشتباه نکنم این گوشیها از پسش به خوبی بر اومدن.من Kjam رو تست کردم و صداش هم بلند و هم با کیفیت بود ...رتبه دوم رو بعد از N91 داشت اینو نمی دونم .

ميثم جان

درمورد گوش دادن موزيك با هندزفري كه من اين اطمينان رو بهت ميدم كه هيچ مشكلي نداشته باشي هم صداي خوب و با كيفيت داره وهم به اندازه كافي بلند (كه البته بايد به فكر پرده گوشتم باشي):icon_arro:icon_cool

Javid
4 October 2007, 02:01 AM
کلاسش

در مورد سرعت صحبت سینا جان رو تا حدی در مورد سی پی یو قبول دارم ولی این دستگاه رمش هم کمه و این امر هم موجب ایجاد مشکلاتی میشه از جمله مشکل پخش فیلم های با کیفیت خیلی خوب و با حجم بالا که به صورت فریم فریم پخش میکنه و در بحث کش کردنشون مشکل هست...

در مورد دوربین:
اتفاقا در زمینه ی عکسبرداری دوربین این دستگاه حرفهای زیادی در بین دو مگاپیکسلی ها برای گفتن داره... هم در حالت معمولی و هم ماکرو اما همونجور که عرض کردم فیلمبرداری کاملا تعطیله...

در مورد صدای پاکت پی سی ها: اتفاقا بنظر من جس جم - کی جم و جس جار صدای خوبی دارن... اما این دستگاه صدای فوق العاده کمی داره اونم به خاطر نوع قاب و... که اساتید قبلا بهش اشاره کردن...

راستی سینا جان به یک نکته ی خوب اشاره کردن اونم برنامه هاست:
میثم عزیز برنامه های جالب و بدرد بخور زیادی واسش هست البته این یک بحث کلی در مورد پاکت پی سی هست و مخصوص این گوشی فقط نیست واسه همین من در پست قبل بهش اشاره ای نکردم و جزء مزیت های این گوشی نام نبرم چون یک امر کلی و فراگیره و مربوط به همه ی پاکت پی سی هاست... مثلا من یدونه ماشین حساب مهندسی روش نصب کردم که همه جا همراهمه و خیلی وقته ماشین حسابم کنار اتاق داره خاک میخوره! یا دیکشنری آکسفورد که فوق العاده به دردم میخوره... البته دیکشنری واسه ی سیمبین و جاوا هم هست اما این چیزه دیگه ایه... و سایر برنامه ها...

در مورد اور کلاک هم:
جناب سینا ی گرامی رام TNT 4.0 رو ملاحظه بفرمایید... روی 261 مگاهرتز تنظیم کردن سی پی یوی زبان بسته رو... بازم ضرر نداره؟!

Javid
4 October 2007, 02:21 AM
سلام :icon_excl
لطف داری جاوید جان
قیمت نوشو ندارم . می دونی تایوانیش چنده ؟

ارادت دارم. نه ولی اگر بخواهید شمارشو واستون در پیغام خصوصی میگذارم خوتون باهاش تماس بگیرید بپرسید... من خودم 3 - 4 ماه پیش خریدم الانم توی بازار همش چینیه و قیمت تایوانیشو ندارم...

ميثم جان

درمورد گوش دادن موزيك با هندزفري كه من اين اطمينان رو بهت ميدم كه هيچ مشكلي نداشته باشي هم صداي خوب و با كيفيت داره وهم به اندازه كافي بلند (كه البته بايد به فكر پرده گوشتم باشي):icon_arro:icon_cool

البته میثم جان من و شما که قبلا ها دبلیو 810 داشتیم صدای هدفونش آنچنان چنگی به دلمون نمیزنه اما من یدونه تبدیل جک واسه هدفونای معمولی خریدم 500 تومن و هدفوت ای پی 630 کریتیو رو بهش وصل میکنم صدای قابل قبولی پیدا کرده ولی هنوز در حد دبلیو 810 نیست... به ضبطم که وصلش میکنم باز همینجوره در کل کیفیت خوبی داره اما دبلیو چیزه دیگری بود...

باز هم می گم در این رنج قیمت توقع بی جا اصلا نباید داشت... اس 200 واقعا می ارزه...

shhrz
4 October 2007, 09:18 AM
من خودم QTek s200 دارم. وقتی خواستم بخرم همینجا خوندم که بخاطر رام عربی ایمیت که حجم زیادی میگیره سرعتش پایین تر از کیوتک هست. ولی از لحاظ سخت افزاری یکی هستن.

am!n
4 October 2007, 10:28 AM
میثم جان شما تاپیک معرفی PPCوPDA های جدید (http://64.22.87.85/vbulletin/showthread.php?p=416273#post416273) صفحه ی 30 را بخون مخصوصا سومین پست را--دیگه بعید می دونم کسی تا 2-3 ماه دیگه بره از این پاکت پی سی های موجود در بازار بخره...

Sina-Ts
4 October 2007, 11:38 AM
در مورد سرعت صحبت سینا جان رو تا حدی در مورد سی پی یو قبول دارم ولی این دستگاه رمش هم کمه و این امر هم موجب ایجاد مشکلاتی میشه از جمله مشکل پخش فیلم های با کیفیت خیلی خوب و با حجم بالا که به صورت فریم فریم پخش میکنه و در بحث کش کردنشون مشکل هست...

در مورد دوربین:
اتفاقا در زمینه ی عکسبرداری دوربین این دستگاه حرفهای زیادی در بین دو مگاپیکسلی ها برای گفتن داره... هم در حالت معمولی و هم ماکرو اما همونجور که عرض کردم فیلمبرداری کاملا تعطیله...

در مورد صدای پاکت پی سی ها: اتفاقا بنظر من جس جم - کی جم و جس جار صدای خوبی دارن... اما این دستگاه صدای فوق العاده کمی داره اونم به خاطر نوع قاب و... که اساتید قبلا بهش اشاره کردن...

راستی سینا جان به یک نکته ی خوب اشاره کردن اونم برنامه هاست:
میثم عزیز برنامه های جالب و بدرد بخور زیادی واسش هست البته این یک بحث کلی در مورد پاکت پی سی هست و مخصوص این گوشی فقط نیست واسه همین من در پست قبل بهش اشاره ای نکردم و جزء مزیت های این گوشی نام نبرم چون یک امر کلی و فراگیره و مربوط به همه ی پاکت پی سی هاست... مثلا من یدونه ماشین حساب مهندسی روش نصب کردم که همه جا همراهمه و خیلی وقته ماشین حسابم کنار اتاق داره خاک میخوره! یا دیکشنری آکسفورد که فوق العاده به دردم میخوره... البته دیکشنری واسه ی سیمبین و جاوا هم هست اما این چیزه دیگه ایه... و سایر برنامه ها...

در مورد اور کلاک هم:
جناب سینا ی گرامی رام TNT 4.0 رو ملاحظه بفرمایید... روی 261 مگاهرتز تنظیم کردن سی پی یوی زبان بسته رو... بازم ضرر نداره؟!

نه باز هم اين ضرری نداره..سرعت 240 که من گفتم سرعتی که از همه نظر جواب داده..پايداری
سيستم تو اين سرعت بهتر بوده..

Sina-Ts
4 October 2007, 11:44 AM
اين مدل Htc Touch dual slider که تازه معرفی شده واقعا جالبه..پيشنهاد ميکنم اين فيلم رو حتماً ببينيد

http://www.youtube.com/watch?v=3LRbkHOllLA

اما يه مشکل خيلی اساسی داره اونم اينکه wifi نداره

Researcher
4 October 2007, 12:35 PM
البته میثم جان من و شما که قبلا ها دبلیو 810 داشتیم صدای هدفونش آنچنان چنگی به دلمون نمیزنه اما من یدونه تبدیل جک واسه هدفونای معمولی خریدم 500 تومن و هدفوت ای پی 630 کریتیو رو بهش وصل میکنم صدای قابل قبولی پیدا کرده ولی هنوز در حد دبلیو 810 نیست... به ضبطم که وصلش میکنم باز همینجوره در کل کیفیت خوبی داره اما دبلیو چیزه دیگری بود...
...

مطمئنی ؟!! به W810 نمیرسه ؟!
اگه صداش مثل K-Jam باشه که خیلی خیلی بهتر از W810 باید باشه..بلندیش حداقل 3 برابر و کیفیت هم که دیگه جای بحث نداره حالا شاید این مدل اینطوریه..عجیبه
با گوشیهای دیگه مقایسه کردی ؟ مثلاً با سری N .

Researcher
4 October 2007, 12:44 PM
میثم جان شما تاپیک معرفی PPCوPDA های جدید (http://64.22.87.85/vbulletin/showthread.php?p=416273#post416273) صفحه ی 30 را بخون مخصوصا سومین پست را--دیگه بعید می دونم کسی تا 2-3 ماه دیگه بره از این پاکت پی سی های موجود در بازار بخره...

ممنون امین جان اما بحث قیمت هم هست..فکر نکنم این مدلها تو رنج 500 باشن .

Sina-Ts
4 October 2007, 01:31 PM
مطمئنی ؟!! به W810 نمیرسه ؟!
اگه صداش مثل K-Jam باشه که خیلی خیلی بهتر از W810 باید باشه..بلندیش حداقل 3 برابر و کیفیت هم که دیگه جای بحث نداره حالا شاید این مدل اینطوریه..عجیبه
با گوشیهای دیگه مقایسه کردی ؟ مثلاً با سری N .

بلندی صداش از سری W خيلی بيشتره..در مورد کيفيت هم هندز فريه خودش در حد سری واکمن نيست
يک مقدار بيس ضعيفی داره..اما ميتونين يه هندزفری بخرين creative و بدين براتون تبديل کنن..در اون صورت
کيفيتش خوب ميشه..بهر حال سری واکمن سونی اريکسون يچيز ديگست

abbaspoor
4 October 2007, 03:23 PM
سلام
آیا کسی هست که تاچ داشته باشه؟
راستش می خوام بگیرم ولی نمی دونم اینو بگیرم یا صبر کنم تاچ دوئل بیاد؟؟؟
اگه کسی باهاش کار کرده در مورد صدا و سرعتش هم بگه لطفا؟؟؟

am!n
5 October 2007, 06:57 AM
ممنون امین جان اما بحث قیمت هم هست..فکر نکنم این مدلها تو رنج 500 باشن .
اگر بگش از خارج برات بیارن همون حدودا در میاد یا مثلا 600 تومان--مثلا همین htc advantage x7500 که تو پایتخت 1میلیون 200 تا 1 میلیون 400 قیمت داره در سایت آمازون که یکی از مطمئن ترین سایت ها و معروفترین هاست و در آمرکیا قیمتش 900 دلاره-نزدیک 400 تومان تفاوت قیمت داره....

راستش می خوام بگیرم ولی نمی دونم اینو بگیرم یا صبر کنم تاچ دوئل بیاد؟؟؟
اگه کسی باهاش کار کرده در مورد صدا و سرعتش هم بگه لطفا؟؟؟
از لحاظ مشخصات مثله جمین است-اما با قیافه ای زیبا تر و خوش دست تر-کاملا ارزش داره که شما صبر کنید تا اون مدل بیاد-چون هم بش کیبورد اضاقه شده و هم تمام مشخصاتش دو برابر شده حتی cpu -تنها مشکلش همونطوری که دوستان گفتند نداشتن wifi است.

Sina-Ts
5 October 2007, 06:11 PM
امروز يه review از touch slider ميخوندم..با اينکه سی پی يو 400 داره ولی اصلا تو بنچ مارک ها نمره خوبی نياورده
ظاهرا اکثر نرم افزار ها هنوز با چيپستی که در اين گوشی گزاشته شده سازگار نيستند

amin3d
6 October 2007, 01:57 AM
آقایون اساتید!
میشه بگید جمین چطوری با دکمه ها هارد ریست میشه؟

من به این ترتیب دکمه ها رو میزنم اما نمیشه:
سافت ریست، بعد camera و Comm Mannager بعدشم دکمه سبز

amin3d
6 October 2007, 02:24 AM
مشکلم با هارد ریست حل شد.
من transformer 1 رو نصب کردم وسط نصب ارور داد. حالا دیگه هارد ریست هم که میکنم تو صفحه آبی i-mate Startup میمونه و هنگ میکنه . نه WM5 میتونم نصب کنم نه 6، فکر کنم بیچاره شدم رفت:icon_redf

davood4547
6 October 2007, 03:31 AM
مشکلم با هارد ریست حل شد.
من transformer 1 رو نصب کردم وسط نصب ارور داد. حالا دیگه هارد ریست هم که میکنم تو صفحه آبی i-mate Startup میمونه و هنگ میکنه . نه WM5 میتونم نصب کنم نه 6، فکر کنم بیچاره شدم رفت:icon_redf

دوست عزیز نگران نباش شما WM5 را طبق راهنمائی دوستمان در پایین رو گوشی اتان بریزید مشکلتان حل میشود:icon_cool

کلیدهای power و camera رو همزمان نگه دارید و دستگاه رو ریست کنید تا صفحه سه رنگ بالا بیاد ، گوشی رو با USB به کامپیوتر متصل کنید و رام اصلی گوشی رو بریزید.

وقتی رام بطور کامل نصب شد و گوشی ریست شد منتظر بمونید تا Active Sync گوشی رو بشناسه ، گوشی رو بصورت Guest سینک کنید و رام مورد نظرتان را نصب کنید.

اگر باز هم مشکل داشتید و گوشی بالا نیومد احتمالا فایلی که گرفتید مشکل داره

amin3d
6 October 2007, 04:19 AM
داود جان دستت درد نکنه! حلـــــــــه!!
رو جمین من هم نصب شد. بازهم از آقا محمد و m!nkh@ تشکر ویژه میکنم

hs_tbr
10 October 2007, 12:54 AM
سلام دوستان ، من یه مشکل با PPC دارم . وقتی sms می فرستم، بعضی وقتا 2 تا بعضی وقتا 4 بار بعضی وقتا هم همون یه بار می فرسته ، میشه کمکم کنید، بگید مشکل از چیه، فک کردم از ویندوز هست الان WM6 رو هم نصب کردم این مشکل رو دارم ، ممنون میشم کمک کنید چون بحث money جون در میونه (-;

mohammad51
10 October 2007, 01:30 AM
سلام دوستان ، من یه مشکل با PPC دارم . وقتی sms می فرستم، بعضی وقتا 2 تا بعضی وقتا 4 بار بعضی وقتا هم همون یه بار می فرسته ، میشه کمکم کنید، بگید مشکل از چیه، فک کردم از ویندوز هست الان WM6 رو هم نصب کردم این مشکل رو دارم ، ممنون میشم کمک کنید چون بحث money جون در میونه (-;

دوست عزيز

براي اين مسئله شما يك بار يك سيم كارت ديگه بگذار تو گوشي ببين همين مشكل رو داره؟:icon_cool

lexus
18 October 2007, 01:38 PM
با سلام
انگار یه سری قسمت ها برا خودش به هم ریخته وlcd روشن میونه
میدونم که این قسمت ها دست خورده
لطفن حالت defult این قسمت ها رو میخوام
Qtek S200
setting power advanced
on battery power تیک خورده یا نخورده 3 minutes
on external power 5minutes نخورده؟
setting backlight
battery power_
tab_ on battery power تیک ها خورده
اینجا هم مدت فابریک رو میخواستم1minutes? 30 second?
tab_ external battery _
تیک ها همه خورده 10 minutes?

mohammad51
18 October 2007, 06:55 PM
با سلام
انگار یه سری قسمت ها برا خودش به هم ریخته وlcd روشن میونه
میدونم که این قسمت ها دست خورده
لطفن حالت defult این قسمت ها رو میخوام
Qtek S200
setting power advanced
on battery power تیک خورده یا نخورده 3 minutes
on external power 5minutes نخورده؟
setting backlight
battery power_
tab_ on battery power تیک ها خورده
اینجا هم مدت فابریک رو میخواستم1minutes? 30 second?
tab_ external battery _
تیک ها همه خورده 10 minutes?

دوست عزيز

منظور شما رو نفهميدم ؟مشكل شما چيه يك مقدار واضح تر ميگيد تا اگر بتونيم من و يا دوستان كمكتون كنيم؟

lexus
18 October 2007, 07:07 PM
ببخشید شلوغ شد.
تنظیمات مربوط به استند بای و خاموش شدن صفحه به هم ریخته
مدت زمان فابریک این قسمت ها رو میخواستم
. start .setting .system .power
تب advanced
تنظیمات مربوط به این قسمت کامل و backlightقسمت تب های Battery power External power
مدت زمان و گزینه هایی که علامت دار (تیک) هستن رو میخوام

mohammad51
18 October 2007, 07:34 PM
ببخشید شلوغ شد.
تنظیمات مربوط به استند بای و خاموش شدن صفحه به هم ریخته
مدت زمان فابریک این قسمت ها رو میخواستم
. start .setting .system .power
تب advanced
تنظیمات مربوط به این قسمت کامل و backlightقسمت تب های Battery power External power
مدت زمان و گزینه هایی که علامت دار (تیک) هستن رو میخوام

turn off device if not used for رو تيك بزنيد 2 minute

lexus
18 October 2007, 08:27 PM
ممنون نمیدونم چرا شده بود 3min
برای قسمت
start. setting .system. back light
تب turn off back light , battery power. رو هم بگید ممنون

mohammad51
18 October 2007, 09:54 PM
دوست عزيز

براي start. setting .system. back light گزينه اول brightness بايد در وسط ست بشه:icon_cool

براي battery powerبايد دوتا تيك بخوره و روي 30 sec باشه:icon_cool

براي external power دومين گزينه تيك ميخوره:icon_cool

carrera
22 October 2007, 08:57 AM
سلام بابا یکی به من بگه کجا بدمش تعمیر

mohammad51
22 October 2007, 03:20 PM
سلام بابا یکی به من بگه کجا بدمش تعمیر

دوست عزیز

مشکل شما چیه؟

carrera
25 October 2007, 07:53 AM
گوشیم شارز نمی کنه وصلش میکنم به usp بازم همینتور کامپیوترمم نمیشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammad51
25 October 2007, 04:05 PM
گوشیم شارز نمی کنه وصلش میکنم به usp بازم همینتور کامپیوترمم نمیشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز

شما اول كابل و پورت گوشيتون رو تست كنيد ببينيد مشكلي نداره حتي اون رو با اسپري ناهيد شوستشو بديدببينيد مشكلتون حل ميشه؟ :icon_cool

carrera
26 October 2007, 12:03 AM
سلام میگم جمین با USP شارز میشه؟
مال من نمیشه تازه شارزر جبرا توشه نمی خوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
HELPE MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE PL

mohammad51
26 October 2007, 12:14 AM
سلام میگم جمین با USP شارز میشه؟
مال من نمیشه تازه شارزر جبرا توشه نمی خوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
HELPE MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE PL

دوست عزيز

من متوجه نشدم جمين چه ربطي داره به جبرا؟ راستي شما اكتيو سينك رو. نصب كرديد اون گوشي شما رو ميشناسه؟:icon_cool

carrera
26 October 2007, 12:23 AM
دوست گرامی جمین با USP شارز میشه؟

mohammad51
26 October 2007, 12:27 AM
دوست گرامی جمین با USP شارز میشه؟

دوست عزيز

كلا ايميت ميتونه با usb شارژ بشه و هم با شارژر خودش مشكل شما چيه؟

carrera
26 October 2007, 12:41 AM
مال من نمیشه فکر کنم ای سی شارزش سوخته 4 روز هم کار نکرد
بردمش فیتکو گفت سرارزرت مشکل داره ؟
گفتم اگه شارزرشه چرا با usp شارز نمی کنه؟

داداشه گلم من کیبوردم فارسی نداره شرمنده فس فس تایپ می کنما:grimace:

mohammad51
26 October 2007, 01:26 AM
مال من نمیشه فکر کنم ای سی شارزش سوخته 4 روز هم کار نکرد
بردمش فیتکو گفت سرارزرت مشکل داره ؟
گفتم اگه شارزرشه چرا با usp شارز نمی کنه؟

داداشه گلم من کیبوردم فارسی نداره شرمنده فس فس تایپ می کنما:grimace:

دوست من

اگر مشكل از پورتت باشه كه نبايد شارژرش هم بتونه اون رو شارژ كنه مشكل خود كابل usb نيست؟چون ممكنه اون مشكل داشته ياشه و يا اينكه خود usb كامپيوترت شما يك بار با يك كامپيوتر ديگه تستش كن ببين درست ميشه؟

carrera
26 October 2007, 04:24 AM
سلام 2باره نشد
به نظر شما کجا واسه تعمیر خوبه؟
گوشیو بدم خیالم راحت باشه؟

mohammad51
26 October 2007, 05:04 PM
سلام 2باره نشد
به نظر شما کجا واسه تعمیر خوبه؟
گوشیو بدم خیالم راحت باشه؟

دوست عزيز

ببريد اكسون طبقه اول پاساژ پايتخت :icon_cool

hs_tbr
27 October 2007, 09:16 PM
من رام4 PDAViet داشتم ..واقعن راضی بودم ... یک ماه بدون حتی رست کردن دستگاه بدون هیچ باگ آزار دهنده ای کار می کرد ..تا اینکه یه بار همینجوری خواستم رست کنم ..ولی وقتی صفحه ویندوز بالا اومد دیگه گیر کرد و درست نمیشد ..هر چی باطری در اوردم یه نیم ساعتی صبر کردم ... و یا هر کلک دیگه جواب نداد .. مجبور شدم هارد رست کنم ...:icon_cry:
رام prophet touch IX رو ریختم ولی باز هم با این همین مشکل رو دارم ... خیلی بده این هاردرست ...
دوستان رام خوبی رو برای سریه proghet میشناسه ممنون میشم بگه .. در ضمن در صورت بروز چنین مشکلی ...چی کار کنم غیر از این هارد رست لعنتی ...

mohammad51
27 October 2007, 10:11 PM
من رام4 PDAViet داشتم ..واقعن راضی بودم ... یک ماه بدون حتی رست کردن دستگاه بدون هیچ باگ آزار دهنده ای کار می کرد ..تا اینکه یه بار همینجوری خواستم رست کنم ..ولی وقتی صفحه ویندوز بالا اومد دیگه گیر کرد و درست نمیشد ..هر چی باطری در اوردم یه نیم ساعتی صبر کردم ... و یا هر کلک دیگه جواب نداد .. مجبور شدم هارد رست کنم ...:icon_cry:
رام prophet touch IX رو ریختم ولی باز هم با این همین مشکل رو دارم ... خیلی بده این هاردرست ...
دوستان رام خوبی رو برای سریه proghet میشناسه ممنون میشم بگه .. در ضمن در صورت بروز چنین مشکلی ...چی کار کنم غیر از این هارد رست لعنتی ...

دوست عزيز

در مورد رام كه بايد در قسمتي كه رام هاي جديد رو معرفي ميكنن دنبالش باشيد كه البته رامهاي زيادي هم معرفي شده اما در اين مورد كه شما ميگيد بهتر رام اورجينال رو نصب كنيد و بعد از اون رام جديد رو نصب كنيد :icon_cool

lexus
28 October 2007, 08:04 PM
رام ارجینال Qtek S200 2.70.7.34wwe زبان اصلی رو از کجا میشه گرفت

mohammad51
28 October 2007, 08:26 PM
رام ارجینال Qtek S200 2.70.7.34wwe زبان اصلی رو از کجا میشه گرفت

دوست عزيز

شما هم ميتونيد رام جمين رو روي گوشيتون نصب كنيد و هم ميتونيد بريد تو سايت خود كيوتك و اخرين رام رو برداريد و نصب كنيد :icon_cool

hs_tbr
28 October 2007, 11:39 PM
شرمنده ...من خیلی دنبال رام اورجینال qteks200 گشتم پیدا نکردم... ممنون می شم کسی گیرش اومد لینکشو بذاره ... (بازم شرمنده تو تاپیک مربوط به رامها نوشتم ..کسی جوابمو نداد .....)

lexus
29 October 2007, 09:36 AM
گفته شده این راو اصلی و زبان اصلیه!
http://www.qtek.nl/_BIN/PRO_DT_WWE_220734_2207114_026121_Ship.zip
اما این nl میزنه به هلند! حالا یه تحقیقی کنید رام اصلیه یا نه
مشکل اینه سایت qtekcorp برای من اصلن باز نمیشه و اگه شما لینک مستقیم از سایت qtek داری ممنون میشم بدی
خلاصه دوستانی که wm6 رو s200 میریزن برای نصب مجدد wm5 از چه رامی استفاده میکنن

mohammad51
29 October 2007, 11:12 AM
گفته شده این راو اصلی و زبان اصلیه!
اما این nl میزنه به هلند! حالا یه تحقیقی کنید رام اصلیه یا نه
مشکل اینه سایت qtekcorp برای من اصلن باز نمیشه و اگه شما لینک مستقیم از سایت qtek داری ممنون میشم بدی
خلاصه دوستانی که wm6 رو s200 میریزن برای نصب مجدد wm5 از چه رامی استفاده میکنن

دوست عزیز

بیشتر دوستان از همون رام جمین استفاده میکنن چون به روز رسانی کیوتک دیر به دیر انجام میشه در مورد سایت مورد نظرتون هم اگر پیدا کنم حتما دراختیار شما قرار خواهد گرفت:icon_cool

lexus
29 October 2007, 12:22 PM
دوستان عزیز این لینک به نظر من رام اصلی و ارجینال Qtek S200 هست
اگه برای هلند باشه میشه PRO_DT_NLD در حالی که نوشته PRO_DT_WWE پس به احنمال زیاد این رام اصلی که رو G4 خوب جواب میده هستش.

hs_tbr
29 October 2007, 10:17 PM
این اصطلاح WWE نشان دهنده انگلیسی بودنه رامه .. با خیالی آسوده دانلود کنید

naymz
2 December 2007, 09:23 PM
آیا امکان استفاده از دو سیم کارت در جمین هست ؟

mohammad51
2 December 2007, 10:32 PM
آیا امکان استفاده از دو سیم کارت در جمین هست ؟

دوست عزيز

اگر بخواهيد از اين كيت هاي 2 سيم كارته استفاده كنيد يك مقداري فشار به قاب مياد ولي قابل استفاده هست :icon_cool

extacy
24 December 2007, 05:09 AM
سلام دوستان
من windows mobile واسه JAMin می خوام
خیلی فوریه
ممنون می شم سریع حواب بدین

mohammad51
24 December 2007, 09:18 AM
سلام دوستان
من windows mobile واسه JAMin می خوام
خیلی فوریه
ممنون می شم سریع حواب بدین

دوست عزیز

اگر ویندوز موبایل 6 میخواهید چند ورزنش در تاپیک ویندوز موبایل هست میتونید بردارید و استفاده کنید اما اگر ویندوز موبایل 5 میخواهید میتونید از تاپیک معرفی رام ها برداریدمن دوتا لینک براتون میگذارم ببینید کدوم بدرد شما میخوره:icon_cool

wm5 (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=20024&page=13)

wm6 (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=29657)

Researcher
24 December 2007, 04:20 PM
دوستان ..من هنوز در مورد کیفیت و کمیت پخش موزیک این گوشی توجیه نشدم http://qsmile.com/qsimages/297.gif
بالاخره کیفیت پخش موزیک با هندزفری این گوشی ، قابل مقایسه و یا برتر از سری W سونی و گوشی هایی مثل N73-N93-N70-N90 هست یا خیر ؟

سوال مهمتر اینکه آیا تبدیل پورت هندزفری این گوشی به استاندارد یا پورتهای نوکیایی موجوده ؟

am!n
24 December 2007, 05:30 PM
بالاخره کیفیت پخش موزیک با هندزفری این گوشی ، قابل مقایسه و یا برتر از سری W سونی و گوشی هایی مثل N73-N93-N70-N90 هست یا خیر ؟
کبفبت پخش از هندزفری حرف نداره-می تونم بگم شاید بهتره اونا هم باشه....

در مورد سوال دوم هم متوجه نشدم...

lover
24 December 2007, 06:12 PM
کبفبت پخش از هندزفری حرف نداره-می تونم بگم شاید بهتره اونا هم باشه....

در مورد سوال دوم هم متوجه نشدم...

کاملا تایید میشه کیفیت پخش از هندزفری و یا بلوتوث استریو از سونی اریکسون و نوکیا به مراتب بهتر میباشد اما بالعکس buzzer دستگاه از خدا بیامرز نوکیا 6600 هم کمتر هست

Javid
24 December 2007, 09:05 PM
سوال مهمتر اینکه آیا تبدیل پورت هندزفری این گوشی به استاندارد یا پورتهای نوکیایی موجوده ؟

بله تبدیلش به هدفون معمولی هست میثم جان. بنده هم خریدم و با اون هدفونی که داخل عکس هست آهنگ گوش میکنم... این هم عکس هاش:

http://i18.tinypic.com/6pz1855.jpghttp://i6.tinypic.com/8ftxohc.jpghttp://i3.tinypic.com/879yot5.jpg

Researcher
25 December 2007, 01:20 AM
بله تبدیلش به هدفون معمولی هست میثم جان. بنده هم خریدم و با اون هدفونی که داخل عکس هست آهنگ گوش میکنم... این هم عکس هاش:

http://i18.tinypic.com/6pz1855.jpghttp://i6.tinypic.com/8ftxohc.jpghttp://i3.tinypic.com/879yot5.jpg

اگه اشتباه نکنم باید کریتیو باشه...راضی هستی ؟

Javid
25 December 2007, 02:35 AM
اگه اشتباه نکنم باید کریتیو باشه...راضی هستی ؟
بله واسه ی من راضی کنندست ولی اگر بتونین هدفون اصلی سریه دبلیو رو واسش گیر بیارید یه چیزه دیگه میشه چون من با هدفون دبلیو 800 دوستم امتحان کردم فوق العاده شد ولی اینی هم که دارم کیفیتش رضایت بخشه ها...:icon_surp

Researcher
26 December 2007, 03:16 AM
دوستان..اگه توصیه ای هنگام خرید این گوشی ، مثلاً تشخیص اصل از فرع (تایوانی - چینی) ، وسایل داخل جعبه و ...دارید ، خوشحال میشم بدونم .
در ضمن..به نظرتون ، i-mate بگیرم یا Qtek ؟ البته می دونم فرقی ندارن ..سوالم کلی بود .

Javid
26 December 2007, 03:30 AM
میثم جان صد درصد اس 200 رو بگیرید... هیییییییییییچگونه تفاوتی نداره با جمین.
اصل و فرع هم نداره. اگر تایوانی بود که نوشته تایوانی اگر هم چینی که خوب چینیه دیگه کارش نمیشه کرد...

Researcher
26 December 2007, 03:42 AM
وسایل داخل پکش چیا باید باشه ؟

داشتم یه Review از Qtek 9100 (K-Jam)1 می خوندم...تو قسمت Music Player توشته بود :

The earphones delivered in the original package improve significantly the sound quality

جمله بالا میگه هندزفری موجود تو پکیج اصلی گوشی ، کیفیت صدا رو به طور قابل توجهی بهبود بخشیده . ظاهراً نباید کیفیت پخش موزیک PPC ها رو مثل سایر گوشیها ، فقط با هندزفری موجود تو پکیج گوشیها تست کرد .

mohammad51
26 December 2007, 10:18 AM
میثم عزیز

اگر برات اسمش فرقی نمیکنه همون کیوتک خوبه و از همه لحاظ مسائل شما رو حل میکنه و موردی هم نداره چون در این مورد صحبت زیاد شده و خود شما هم در جریان هستی اقا به هر حال من از همین الان تبریک میگم بابت خرید گوشی :icon_cool

Researcher
26 December 2007, 08:39 PM
میثم عزیز

اگر برات اسمش فرقی نمیکنه همون کیوتک خوبه و از همه لحاظ مسائل شما رو حل میکنه و موردی هم نداره چون در این مورد صحبت زیاد شده و خود شما هم در جریان هستی اقا به هر حال من از همین الان تبریک میگم بابت خرید گوشی :icon_cool

ممنون محمد جان..خیلی دوست داشتم گوشی های توصیه شده ، فرشید و امین عزیز رو می گرفتم (jasjam و HTC TyTn II ) اما خیلی قیمتشون بالاست :icon_redf دیگه کاریش نمیشه کرد .
فقط به من بگید تو پکش چیا باید باشه و نکته خاصی تو خریدش هست که باید بدونم ؟
آخرین قیمتشو کسی داره ؟

mohammad51
27 December 2007, 12:21 AM
ممنون محمد جان..خیلی دوست داشتم گوشی های توصیه شده ، فرشید و امین عزیز رو می گرفتم (jasjam و HTC TyTn II ) اما خیلی قیمتشون بالاست :icon_redf دیگه کاریش نمیشه کرد .
فقط به من بگید تو پکش چیا باید باشه و نکته خاصی تو خریدش هست که باید بدونم ؟
آخرین قیمتشو کسی داره ؟

http://gsm.ir/images/phone/imate/jamin/l/1real.jpg

قيمت تغيير كرده و گرون شده 420 هزار تومن:icon_cool

kaspersky
1 January 2008, 06:36 PM
من مي خوام يه جمين دست دوم بگيرم. 5 ماه كاركرد- رم 2 گيگ- كاملا تميز فقط به خط كوچيك بالاي قاب داره. چيني هم هستش. چقد مي ارزه؟ خودش ميگه 350-360 تومن. نظر شما چيه اساتيد؟

am!n
1 January 2008, 09:14 PM
بنظره من 350 خوبه-فکنم اینجا تاپیک رفع اشکال-نه مشاوره خرید و فروش پاکت پی سی دوست عزیز.

mohammad51
1 January 2008, 09:19 PM
من مي خوام يه جمين دست دوم بگيرم. 5 ماه كاركرد- رم 2 گيگ- كاملا تميز فقط به خط كوچيك بالاي قاب داره. چيني هم هستش. چقد مي ارزه؟ خودش ميگه 350-360 تومن. نظر شما چيه اساتيد؟

دوست عزيز

البته حق با امين جان هست كه اين جا تاپيك قيمت ها نيست اما قيمتش به نظر من بد نيست اگر بتونيد پايين تر بگيريد بهتر 320-330 عاليه :icon_cool

meykou
5 January 2008, 12:43 AM
سلام
من گوشيم رو hard spl كردم رفت تو حالت بوت لودر سپس از اين ويندوزهاي جديد خواستم نصب كنم نميشد براي اينكه باتري مصرف نشه خاموش كردم ديگه روشن نميشه
باتري هم در اوردم فايده نداره
منتظر كورسويي از اميدم

mohammad51
5 January 2008, 10:58 AM
سلام
من گوشيم رو hard spl كردم رفت تو حالت بوت لودر سپس از اين ويندوزهاي جديد خواستم نصب كنم نميشد براي اينكه باتري مصرف نشه خاموش كردم ديگه روشن نميشه
باتري هم در اوردم فايده نداره
منتظر كورسويي از اميدم

دوست عزیز

در حال حاضر گوشی شما روشن میشه یا نه؟؟؟؟؟؟

meykou
5 January 2008, 12:40 PM
روشن نميشه
نه شارژر نه هيچي ديگه رو نميشناسه
آجر شده

mohammad51
5 January 2008, 01:58 PM
روشن نميشه
نه شارژر نه هيچي ديگه رو نميشناسه
آجر شده

دوست عزیز

ببریدش شرکت اکسون احتمالا مشکل هاردوری داره باید حتما یک متخصص ببیندش:icon_cool

meykou
5 January 2008, 02:34 PM
دوست عزیز

ببریدش شرکت اکسون احتمالا مشکل هاردوری داره باید حتما یک متخصص ببیندش:icon_cool

ميشه لطف كنين ادرسش رو بدين
ممنون از توجه شما

mohammad51
5 January 2008, 03:35 PM
ميشه لطف كنين ادرسش رو بدين
ممنون از توجه شما

ادرس : ونک سر میرداماد مرکز خرید پایتخت طبقه همکف سمت راست مغازه اکسون :icon_cool

mohasabz
8 January 2008, 03:37 PM
سلام من جمین دارم. اس ام اس هام زیاده طوری که الان 90% فون مموری پر شده. میخواستم محل سیو کردن اس ام اس ها مموری کارت بشه. اما هر چی گشتم چیزی نبود. کسی این مشکلو نداشته؟ ممنون:icon_cool

mohammad51
8 January 2008, 04:40 PM
سلام من جمین دارم. اس ام اس هام زیاده طوری که الان 90% فون مموری پر شده. میخواستم محل سیو کردن اس ام اس ها مموری کارت بشه. اما هر چی گشتم چیزی نبود. کسی این مشکلو نداشته؟ ممنون:icon_cool

دوست عزیز

به قسمت smsm---menu--tools---options--storageیک تیک داره بزنید همه روی استریج کارتتون میره:icon_cool

mohasabz
8 January 2008, 05:32 PM
دوست عزیز

به قسمت smsm---menu--tools---options--storageیک تیک داره بزنید همه روی استریج کارتتون میره:icon_cool

ممنون من اینجا رو رفتم اما فقط ی تیک داره
Store attachments on storage card
فقط اتچمنت ها رو رو مموری سیو میکنه اما اس ام اس ها کماکان روی فون مموری هست.:icon_cry:

abbaspoor
8 January 2008, 10:21 PM
سلام
آیا ورژنی از Touch هست که CPUش 400 باشه؟؟؟
درضمن آیا Cruise وارد ایران شده یا نه؟

ممنون

mohammad51
9 January 2008, 10:57 AM
سلام
آیا ورژنی از Touch هست که CPUش 400 باشه؟؟؟
درضمن آیا Cruise وارد ایران شده یا نه؟

ممنون

دوست عزیز

اگر فقط براتون سرعت زیاد مد نظر باشه بله جم 416 ولی ویندوزش 2003 و ارتقا پیدا نمیکنه والبته جاستجم و تی ان تی و تی ان تی 2 که قیمت هاشون بالای 700 هزار تومن هست :icon_cool

farzin_silver
12 January 2008, 12:41 PM
دوستان من یه سوالی داشتم.

توی wm5 aku 2.2 چی کار کنم که بعد از نصب فایلهای cab بعد از نصب خود فایل cab پاک نشه؟

از total commander هم استفاده کردم باز پاک شد.

لطفا راهنمایی بفرمایید.

mohammad51
12 January 2008, 01:30 PM
دوستان من یه سوالی داشتم.

توی wm5 aku 2.2 چی کار کنم که بعد از نصب فایلهای cab بعد از نصب خود فایل cab پاک نشه؟

از total commander هم استفاده کردم باز پاک شد.

لطفا راهنمایی بفرمایید.

دوست عزیز

این برنامه رو دوباره روی استریج کارتتون ک÷ی کنید و نگه داری کنید مشکلتون حل میشه:icon_cool

farzin_silver
12 January 2008, 03:24 PM
دوست عزیز

این برنامه رو دوباره روی استریج کارتتون ک÷ی کنید و نگه داری کنید مشکلتون حل میشه:icon_cool

ممنون
ولی دوست من این که نشد راه حل . :icon_ques

با تغییرات در رجیستری مشکلم رو حل کردم :icon_excl.

mohammad51
12 January 2008, 03:53 PM
ممنون
ولی دوست من این که نشد راه حل . :icon_ques

با تغییرات در رجیستری مشکلم رو حل کردم :icon_excl.

دوست عزیز

سئوال شما هم سئوال معقولانهای نبود دوستانی که میخوان برنامهای رو نگه داری کنن یک فولد در کامپیوترشون میسازن و این برنامه ها رو در داخلش نگهداری میکنن که هروقتی هارد ریست کردن بتونن برنامه ها رو دوباره روی گوشیتون نصب کنید :icon_cool

mohasabz
13 January 2008, 06:02 AM
فقط اتچمنت ها رو رو مموری سیو میکنه اما اس ام اس ها کماکان روی فون مموری هست.:icon_cry:

:icon_neut

farzin_silver
15 January 2008, 01:46 AM
دوست عزیز

سئوال شما هم سئوال معقولانهای نبود دوستانی که میخوان برنامهای رو نگه داری کنن یک فولد در کامپیوترشون میسازن و این برنامه ها رو در داخلش نگهداری میکنن که هروقتی هارد ریست کردن بتونن برنامه ها رو دوباره روی گوشیتون نصب کنید :icon_cool

دوست من خدای نکرده قصد بحث کردن ندارم من هم همچین فولدری دارم.اما اگه از همون جا هم شروع به نصب کنی باز پاک میشه.

البته از wm5 aku2.3 به بعد این مشکل نیست.
اینم راه حلش اگر کسی خواست.
موفق باشید.

Make WM5 keep CAB files around after installing (1)

If you wish to keep the original .CAB file around after installing the application, set:

HKLM\Software\apps\Microsoft Application Installer\nDynamicDelete = 0 (DWORD decimal)

Or to restore to the default:

HKLM\Software\apps\Microsoft Application Installer\nDynamicDelete = 2 (DWORD decimal)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Make WM5 keep CAB files around after installing (2)

An alternative method of making WM5 keep the original .CAB file around after installing the application is by adding the "/nodelete" option to the Windows CE loader:

HKCR\cabfile\Shell\open\command = 'wceload.exe "%1" /nodelete' (REG_SZ string, no quotes)

mohammad51
15 January 2008, 09:49 AM

دوست عزیز

برو تو تاپیک برنامه ها یک برنامه هست اون رو بگیر ونصب کن مشکلت حل میشه:icon_cool

mohasabz
17 January 2008, 03:44 AM
دوست عزیز

برو تو تاپیک برنامه ها یک برنامه هست اون رو بگیر ونصب کن مشکلت حل میشه:icon_cool

ممنون اما هر چی گشتم این چشای ما ندید که ندید! اکه زحمتی نیست اسم یا لینکشو بدید :icon_wink

am!n
22 January 2008, 05:07 PM
دوست گرامی آقا محمد چه برنامه ای را گفتن؟بگید؟
شاید من داشته باشم تا بزارم.

mohammad51
22 January 2008, 06:29 PM
دوست گرامی آقا محمد چه برنامه ای را گفتن؟بگید؟
شاید من داشته باشم تا بزارم.

امین خان

ایشون یک برنامه میخواد تا smsهاشون روی استریچ کارت ذخیره کنه:icon_cool

am!n
23 January 2008, 06:14 PM
می گم شما چرا می خوای بریزی رو استرج-جای خاصی که نمی گیرن-اگر هم نیاز داریشون بکاپ بگیر.

mohasabz
23 January 2008, 11:30 PM
من یه تعداد اس ام اس جک و اینا دارم که اگه بکاپ بگیرم اگه لازمم شد ندارمشون دیگه همرهم باید بر گردم و از بکاپ ریستور کنم . 2 گیگ هم مموری خریدم واسه همین و هر وقت90 درصد فول رو می بینم روحیه ام به کل میریه بهم!:icon_redf

am!n
24 January 2008, 12:06 PM