View Full Version : کلوپK-JAM--qtek 9100--o2minis
naymz
11 November 2005, 12:38 PM
سلام !
کسی تاحالا با IMATE K-JAM کار کرده ؟
من از این گوشی خوشم اومده و همه چیزی که من احتیاج دارم توش هست
فقط اون پردازنده 200MHz اش اذیت میکنه !!!!:icon_mad: :icon_cry:
توی اینترنت هم review درستی پیدا نکردم 1 جا میگه خیلی خوبه 1 جا میگه خوب نیست
حالا اگه از دوستان کسی با این گوشی کار کرده لطفا نظراتشونو اینجا بنویسه
ممنون
B e H r A d
11 November 2005, 01:02 PM
http://www.gsmarena.com/i_mate_k_jam-1278.php
نگیرید بهتره؛
naymz
11 November 2005, 01:31 PM
سلام
یک جا خوندم این پردازنده بصورت DUAL هست یعنی سرعت 195 اش باید در 2 ضرب بشه
و چون معماریش با اینتل فرق داره سرعت ربطی به پرفرمانس نداره :icon_roll
من مشخصات فنی این پردازنده رو گیر اوردم ولی چیزی سر در نیاوردم
یک نگاه بندازین کسی چیزی فهمید بنویسه
http://focus.ti.com/general/docs/wtbu/wtbuproductcontent.tsp?templateId=6123&navigationId=12000&path=templatedata/cm/product/data/omap_850
am!n
15 January 2006, 11:30 PM
می خواستم بدونم این pda با توجه به cpu195 که خیلی پایین است در برنامه ها نسبت به imate jam که cpu 416 هست کم نمیاره؟
amoali
19 January 2006, 02:47 AM
دوست عزيز
K-jam TI OMAP 850/200 MHZ ميباشد كه سرعت قابل قبولي را داراست.
dariuosh_mahmoodi
20 January 2006, 04:15 AM
من خودم این گوشی رو دارم خیلی وقتم هس که دارم تا حالا با وجود برنامه های زیادی که روش ریختم یک بازهم هنگ نکرده وسرعتشم کم نشده
من جم رو هم دیدم ولی واقعا بیشتر هنگ میکنه
am!n
2 February 2006, 08:05 PM
راستی این ایمیت رمش 64 مگ هست و رامش 128 آیا مشکلی از نظر سرعت پیش نمیاره؟
و کلا آیمیت جم جدید بهتزه یا همین کا جم؟
مرسی اگه راهنمایی کنید /پ چون نیاز فوری دارم
kevin_m_bb
3 February 2006, 04:28 AM
راستی این ایمیت رمش 64 مگ هست و رامش 128 آیا مشکلی از نظر سرعت پیش نمیاره؟
و کلا آیمیت جم جدید بهتزه یا همین کا جم؟
مرسی اگه راهنمایی کنید /پ چون نیاز فوری دارم
بستگی داره به کارهایی که باهاش می کنین
رم آی میت جدید 128 هست و رامش همون 64
همون طور که داریوش گفت k-jam زیاد مشکل نداره و k-jam هم مزیتی داره که jam new نداره
am!n
4 February 2006, 12:02 PM
میشه مزیت هایی که داره بگید. من می خوام روش برنامه و آهنگ و شو بریزم- و اگه گرفتم می خوام روش یه کارت 1 گیگی قرار بدم که برنامه ها را روی کارت بریزم.اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنونم/
kevin_m_bb
4 February 2006, 01:49 PM
میشه مزیت هایی که داره بگید. من می خوام روش برنامه و آهنگ و شو بریزم- و اگه گرفتم می خوام روش یه کارت 1 گیگی قرار بدم که برنامه ها را روی کارت بریزم.اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنونم/
می شه اینها رو گفت:
ظاهر زیبا تر -کیبورد-wi-fi-و ویندوز موبایل 5.0(اگه براتون مهمه)
اما فکر کنم در سرعت کمی از جم جدید پایین تر است(به دلیل رم کمتر)
am!n
4 February 2006, 01:56 PM
می شه اینها رو گفت:
می خوام ببینم که این سرعت کم در کار کردن با دستگاه درون برنامه ها قابل احساسه یا نه؟:icon_cool
kevin_m_bb
4 February 2006, 03:37 PM
می شه اینها رو گفت:
dariuosh_mahmoodi
4 February 2006, 05:04 PM
می خوام ببینم که این سرعت کم در کار کردن با دستگاه درون برنامه ها قابل احساسه یا نه؟:icon_cool
نه اون قدی که فک میکنین سرعتش کم نیست بابا یعنی اصلن کم نیست شما مموری 2 گیگابایت هم بزارید اشکالی ایجا نمیشه البته من نمیدونم 2 گیگابایت براش اومده یا نه سرعتش عالیه من تا حالا با وجود برنامه های زیادی که داشتم مشکلی مشکلی نداشتم
BloodReza : دوست عزیز فقط فارسی تاپیک کنید
am!n
4 February 2006, 07:45 PM
از نظر صدا و کیفیت دوربین چطور؟
kevin_m_bb
5 February 2006, 12:59 AM
از نظر صدا و کیفیت دوربین چطور؟
از نظر دوربین که 100% یکسان هستند
از نظر صدا هم فکر نمی کنم فرقی بکنند:icon_cool
Garfield
5 February 2006, 11:29 AM
[quote=dariuosh_mahmoodi]نه اون قدی که فک میکنین سرعتش کم نیست بابا یعنی اصلن کم نیست شما مموری 2 گیگابایت هم بزارید اشکالی ایجا نمیشه البته من نمیدونم 2 گیگابایت براش اومده یا نه سرعتش عالیه من تا حالا با وجود برنامه های زیادی که داشتم مشکلی مشکلی نداشتم
فقط يادت باشه قبل از تست مموري 2 گيگابايتي، اونو نخري. يكي از دوستاي من با اون مشكل داشت.:icon_neut
am!n
5 February 2006, 01:59 PM
حالا به نظره شما اگه بخام بخرم بیشتر تمایلم به کدام نوع با شه . من تنها نگرانیم اینه که تو بعضی از برنامه ها کم بیاره.
shahrokh_al
5 February 2006, 02:17 PM
حالا به نظره شما اگه بخام بخرم بیشتر تمایلم به کدام نوع با شه . من تنها نگرانیم اینه که تو بعضی از برنامه ها کم بیاره.
من دارم و نسبت به pda2k که قبلا داشتم خیلی عالیه و هنگ نمیکنه
kevin_m_bb
5 February 2006, 03:11 PM
بازهم بستگی به شما وکارایی که ازش انتظار دارین داره
ولی در اکثر موارد فکر نمی کنم k-jam مشکلی ایجاد کنه:icon_cool
dariuosh_mahmoodi
5 February 2006, 04:41 PM
منم k-jam دارم 100000000 برنامه هم ریختم هنگ نمیکنه بابا سرعت cpu ÷ایین ولی همونجور که میدوتید 2 تا cpu دازه یعنی daul process هست برا همین هنگ در نمیکنه
am!n
5 February 2006, 05:17 PM
من دارم و نسبت به pda2k که قبلا داشتم خیلی عالیه و هنگ نمیکنه
یعنی واقعا بهتره PDAK هستش - من بعید می دونم- راستی حالا نوی این دستگاه هست یا مثله آیمیت های دیگه کم یاب هست؟:icon_sad:
:icon_eek: مشکلاتی که این آیمیت ها دارن یکی تو آنتن دهی است و یکی تو کیفیت صدا و دوربین هست.:icon_redf
به هر کی هم بگی آیمیت می گه تا حالا مارک آیمیت نشنیدم.:icon_ques
ولی در هرصورت از راهنمایی های شما دوستان عزیز ممنونم.:icon_cool
farzad_sx1
5 February 2006, 07:18 PM
یعنی واقعا بهتره PDAK هستش - من بعید می دونم- راستی حالا نوی این دستگاه هست یا مثله آیمیت های دیگه کم یاب هست؟:icon_sad:
:icon_eek: مشکلاتی که این آیمیت ها دارن یکی تو آنتن دهی است و یکی تو کیفیت صدا و دوربین هست.:icon_redf
به هر کی هم بگی آیمیت می گه تا حالا مارک آیمیت نشنیدم.:icon_ques
ولی در هرصورت از راهنمایی های شما دوستان عزیز ممنونم.:icon_cool
دوست عزیز اگه کسی اسم Imate رو نشنیده باشه پس بقیه اسم ها رو هم نشنیده.:icon_razz .. اینو مطمئن باش:icon_roll
kevin_m_bb
5 February 2006, 07:34 PM
دوست عزیز اگه کسی اسم Imate رو نشنیده باشه پس بقیه اسم ها رو هم نشنیده.:icon_razz .. اینو مطمئن باش:icon_roll
شاید منم اسم نوکیارو نشنیده باشم!!!یعنی نوکیا جنس خوبی نیست؟؟؟:icon_arro :icon_razz
خیلی ها هم اسم لامبورگینی یا می باخ رو نشنیدند!!!! :icon_sad:
دوست عزیز این ملاک نمی شه:icon_mad:
در ضمن من که درpda2 کوچکتربن مشکلی در آنتن دهی ندارم:icon_cool :icon_sad:
bachebahal
5 February 2006, 08:00 PM
این که k-jam ها SDIO ندارن مشکلی نداره؟!!
dariuosh_mahmoodi
5 February 2006, 08:52 PM
یه چیز دیگه هم که از برتریهای k-jam هست این که آنتن دهیش نسبت به آیمتهای قبلی مثل jam خیلی بهتر شده
am!n
6 February 2006, 01:50 PM
این که k-jam ها SDIO ندارن مشکلی نداره؟!!
این SDIO یعنی چه؟
am!n
6 February 2006, 01:57 PM
شاید منم اسم نوکیارو نشنیده باشم!!!یعنی نوکیا جنس خوبی نیست؟؟؟:icon_arro :icon_razz
خیلی ها هم اسم لامبورگینی یا می باخ رو نشنیدند!!!! :icon_sad:
دوست عزیز این ملاک نمی شه:icon_mad:
در ضمن من که درpda2 کوچکتربن مشکلی در آنتن دهی ندارم:icon_cool :icon_sad:
دوست عزیز منظور من این بود که معمولا وقتی با دوستام بحث IMATE پیش میاد می گن ما از مغازه دار ها سوال کردیم آنتن دهی آیمیت را نمیشه با گوشی ها مقایسه کرد.چون گوشی ها کار اصلیشون موبایله ولی آیمیت بیشتر حالت کامپیوتر داره.
ولی باز هم ممنون:icon_neut
am!n
6 February 2006, 01:59 PM
راستی این مدل براش قاب هم اومده؟
bachebahal
6 February 2006, 02:17 PM
این SDIO یعنی چه؟
یعنی گذر گاه SD که از طریق اون میتونن لوازم جانبی مثل مودم و تیونر واسکنر و... رو به دستگاه وصل کنن.
حالا کسی نمیخواد جواب مارو بده؟!!
am!n
6 February 2006, 02:27 PM
یعنی گذر گاه SD که از طریق اون میتونن لوازم جانبی مثل مودم و تیونر واسکنر و... رو به دستگاه وصل کنن.
حالا کسی نمیخواد جواب مارو بده؟!!
اشتباه می کنی داره ولی یه سایز کوچیکه :icon_ques
یعنی کارت هم کوچیک می خوره ولی یهچیزی باش هست که کارت بزرگ هم می خوره.:icon_evil
راستی با عرض خسته نباشید می خواستم بدونم این EDGE چییه؟
farzad_sx1
6 February 2006, 05:47 PM
برگرفته از سایت www.gsmarena.com (http://www.gsmarena.com)
فقط زحمت ترجمه رو خودتون بکشید .... (راستش وقت نکردم)... بعدشم راحته اگه بخونی میگیری چیه
EDGE
Enhanced Data rates for GSM Evolution (EDGE) is a digital mobile phone technology which acts as a bolt-on enhancement to 2G and 2.5G GPRS networks. It can carry data speeds up to 384 kbit/s in packet mode and will therefore meet the International Telecommunications Union's requirement for a 3G network
kevin_m_bb
6 February 2006, 06:30 PM
این SDIO یعنی چه؟
در این تاپیک به صورت کامل در موردش بحث شده بود:icon_razz :icon_cool
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=10053
bachebahal
6 February 2006, 08:45 PM
ولی تمام اینا به جایگاه SD مگه وصل نمیشن؟یعنی اینا به miniSD هم وصل میشن؟
am!n
6 February 2006, 08:46 PM
فقط دوستان از کجا پیشنهاد می کنن من بخرم؟
ولی تمام اینا به جایگاه SD مگه وصل نمیشن؟یعنی اینا به miniSD هم وصل میشن؟
به احتمال خیلی زیاد باید وصل بشه . حالا باز اگه دوستانی که این دستگاه را دارند و می دونند یه راهنمایی کنند ضرر نداره.:icon_mad:
am!n
7 February 2006, 06:17 PM
با سلام:icon_arro . می خواستم ببینم میشه رم و یا سی پی یو این آیمیت کا جم را افزایش داد:icon_ques ؟ و اگر میشه کجا باید :icon_roll داد؟
m_d_1980
7 February 2006, 10:14 PM
با سلام:icon_arro . می خواستم ببینم میشه رم و یا سی پی یو این آیمیت کا جم را افزایش داد:icon_ques ؟ و اگر میشه کجا باید :icon_roll داد؟
آره ميشه. ببر شركت آيميت ببين كدوم مهندس اينا رو رو هم سوار كرده. بهش بگو رم يا سي پي يوي pda2 رو برات بزاره رو k-jam. كاري نداره كه! :icon_mrgr
am!n
7 February 2006, 10:23 PM
ببخشید ولی حرف من جدی بود!
kevin_m_bb
7 February 2006, 11:58 PM
ببخشید ولی حرف من جدی بود!
معمولا این کارها در ایران و هیجا به صورت دستی نمی شه:icon_mad: اگه بشه هم چه در ایران و چه در خارج از کشور دارای هزینه نامعقول هستش یعنی شما به جاش می تونی موبایلت رو بفروشی واون موبایلی که cpu مورد نظر رو داره رو بخری
مثلا برای جم که ram جدید اومده بود فکر می کنم قیمتش رو یکی از بچه ها اینجا زده بود 200 دلار بود:icon_mad: :icon_arro
m_d_1980
10 February 2006, 01:17 AM
خب آخه سوالي كه كردي از اون سوالها بود. يعني چي كه بدي cpuت رو برات عوض كنند. بجز خود آيميت كسي نميتونه اينكار رو بكنه. case كامپيوتر نيست كه كلي جاي خالي داشته باشه كه! فقط شنيدم رم آيميت جم رو يه شركتي ميتونه عوض كنه كه اونهم تو آمريكاست و حتي در دوبي هم شعبه نداره. تازه با اين عوض كردن ديگه گوشيت گارانتي هم نخواهد داشت و اون شركت هم هيچ مسئوليتي رو قبول نميكنه. قيمتش هم خدا تومنه! بقول معين جانگوشيت رو بفروش و يه جديدش رو بخر. بيشتر بصرفه هست.
TAEL
10 February 2006, 03:17 AM
دوستان سری هم به آدرس زیر بزنید :
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=17270 (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=17270)
am!n
10 February 2006, 02:34 PM
بنظرم که مشخصاتش خوبه - حالا این عکس هم ببینید !فکر کنم یخورده ای هم زخیم باشه!
شرمنده اگه عکس یخورده صفحه رو بهم زده . هر کاری کردم کوچیک نمی شد.
http://i1.tinypic.com/ngf4wo.jpg
--------------------------------------------------
عکس ریسایز شد.
TAEL
10 February 2006, 04:45 PM
در سایت www.gsmarena.com (http://www.gsmarena.com) می توانید عکس های بسیار با دقتی را از K-JAM و در حالات مختلف ببینید.
am!n
10 February 2006, 05:12 PM
به این سایت هم سر زدم ولی دو عکس ببشتر نداره. در ضمن می خواستم یه نظر سنجی از حاضران این گفت و گو بکنم با توجه به مشخصات فنی وظاهر آیمیت جم جدید و کا -جم کدوم را مورد پسند خود بیشتر قبول دارند؟
TAEL
10 February 2006, 11:27 PM
به نظر بنده : K-JAM
am!n
10 February 2006, 11:52 PM
دوستان دیگر هم نظربدن تا ما یه نتیجه گیری کلی کنیم.
TAEL
10 February 2006, 11:54 PM
امین جان ، این هم لینک هایی که خدمتتان عرض کرده بودم :
http://www.gsmarena.com/i_mate_k_jam-review-60.php (http://www.gsmarena.com/i_mate_k_jam-review-60.php)
http://www.gsmarena.com/review.php3?idReview=60&idPage=6 (http://www.gsmarena.com/review.php3?idReview=60&idPage=6)
am!n
11 February 2006, 04:42 PM
آقاي TAEL واقعا دستت درد نكنه. محشر بود.كف كردم.
دوستان ديگه هم ببينيد كه واقعا لينك هاي محشري گذاشته.
باز هم ممنون.
TAEL
11 February 2006, 06:37 PM
امین جان ، خوشحالم که کمکت کردم. پس لینک زیر را هم ببینید :
http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-wizard-en.shtml (http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-wizard-en.shtml)
am!n
12 February 2006, 03:00 PM
فقط یه مشکلی هست که MINISD می خوره و هم سرعتشون پایینه و هم تا 512 بیشتر نساختن. آیا از نظر کیفیت و قیمت تفاوت زیادی دارن؟
bachebahal
12 February 2006, 03:52 PM
فقط یه مشکلی هست که MINISD می خوره و هم سرعتشون پایینه و هم تا 512 بیشتر نساختن. آیا از نظر کیفیت و قیمت تفاوت زیادی دارن؟
نه بابا کی گفته؟!تا 2 گیگ هم ساختن!!:icon_cool
dariuosh_mahmoodi
12 February 2006, 04:28 PM
آره تا 2 gig ساختن بابا سرعتشم مشکلی نداره چون daul process هست
am!n
12 February 2006, 09:12 PM
ایول پس چه مارکی با چه سرعتی پیشنهاد می کنید؟ و اصلا تو تهران تا چه حجمی وجود داره؟
am!n
13 February 2006, 02:33 PM
دوستان من می خوام امروز فزدا بخرم کسی راهنمایی نمی کنه؟
TAEL
13 February 2006, 03:20 PM
تا 2 گیگ هست ولی مارکش را دقیقا نمی دانم. انتخاب خوبی کرده اید !
خریدین شیرینی یادتون نره !!!
dariuosh_mahmoodi
17 February 2006, 10:14 AM
آقا من k-jam جای مدادش شل شده هی میفته میشه از گارانتیش استفاده کرد درستش کرد؟
TAEL
17 February 2006, 02:15 PM
آقا من k-jam جای مدادش شل شده هی میفته میشه از گارانتیش استفاده کرد درستش کرد؟
به احتمال زیاد خیر. چون این مورد جزو اصطکاک به حساب می آید و مربوط به گارانتی نمی شود. البته شاید هزینه ی بهبودی آن بسیار ارزان باشد
dariuosh_mahmoodi
17 February 2006, 02:28 PM
درست کردنش که کاری نداره فقط باید بازش کرد و سفتش کرد همین ولی میترسم بازش کنم گارانتیم cancel بشه!!!
به هر حال ممنون
braveheart
3 March 2006, 07:57 PM
سلام دوستان
تو رو خدا دعوام نکنید که چرا تاپیک تکراری زدی .
به خدا از ساعت 1 بعد از ظهر تا حالا یعنی 7 بعد از ظهر دارم توی تاپیکها میگردم ولی نتیجه خاصی نگرفتم .
هر کسی یه چیزی گفته یکی میگی k-jam cpu ظعیفه یکی گفته نه دو cpu داره و خوبه و ...
من خودک بین imate ها از k-jam خوشم اومد چون هم نسبتا کوچیکه هم keyboard جالبی داره. ولی از لحاظ دیگه هیچ اطلاعاتی ندارم .
لطفا کمکم کنید خوبه بخرم یا نه و یا اینکه چیز دیگه ای رو پیشنهاد میکنید ( غیر از jasjar چون خیلی بزرگه )
قیمت هم اطلا مهم نیست . فقط میخوام یک گوشی بگیرم که 2 هفته دیگه پشیمون نشم که کاش یک چیز دیگه میگرفتم
ببخشید خیلی حرف زدم و ممنون از راهنماییتون
Ace
3 March 2006, 09:09 PM
دوست عزیز سلام
به نظر من کیس مورد نظر شما یک از از این دو گوشیه:i-mate pda2 یا i-mate k-jam
اگر واستون اندازه مهم نیست من میگم pda2 بگیر از همه لحاظ به دیگر i-mate ها سرتره اما اندازش بزرگه ولی دیگه از jasjar بزرگتر نیست یه مشکل دیگه هم هست الان دیگه آکبندش گیر نمیاد و باید خیلی بگردی
((راستی اگر پیدا کردی من رو هم خبر کن بریم با هم بگیریم چون من هم دنبالشم ))
و اگر اندازه واست مهمه k-jam کیس مناسبی هست هم کوچیکه و هم کیبورد داره ولی دیگه از نظر سرعت به پای pda2 نمیرسه
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
در آخر یه سری هم به این تاپیک بزنید
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=17750
am!n
3 March 2006, 09:13 PM
اگه دوربین2 مگا پیکسلی و کارت بزرگ را به دوربین 1.3 با فلاش و کارت کوچیک و کیبورد ترجیح می دی جمین بخر.
اگه نه وایسا تا سال جدید و مدل های جدید.
tetis
4 March 2006, 12:18 AM
مشخصات kjam بجز كي برد تقريبا با جمين يكي است ضمنا دوربين جمين بهتر است فقط شكل زياد حرفه اي ندارد .
braveheart
4 March 2006, 01:02 AM
ممنون از اینکه وقت گذاشتید
راستی اگه سرعتش پایینه و اعصاب آدم رو اذیت میکنه بیخیالش بشم
kevin_m_bb
4 March 2006, 01:30 AM
ممنون از اینکه وقت گذاشتید
راستی اگه سرعتش پایینه و اعصاب آدم رو اذیت میکنه بیخیالش بشم
شما معیارها و کاربرد هات رو نگفتی
شاید اصلا ppcنیازهای شما رو برطف نکنه
مثلا عموی من دوست داره با موبایلش فقط عکس بگیره که به هیچ وجه pda2 و.... به دردش نمی خورن:icon_mad:
ولی من شاید ماهی 10 تا عکس نگیرم و کاربردم چیز دیگه باشه!!
braveheart
4 March 2006, 02:22 AM
البته منم کیفیت عکس برام مهم نیست چون خیلی کم پیش میاد عکس بگیرم .
البته ترجیح میدم imate بگیرم ولی چه imate ی نمیدونم خواستم مشورت کرده باشم . من الان SE p800 دارم
دیگه خستم کرده و نرم افزارهای جدید براش نمیاد و تکراری شده . خیلی هم کند هست .
من بیشتر به جنبه تفریحی گوشی کار دارم و اینکه بتونم نرم افزارهای مختلف روی گوشیم داشته باشم .
K-jam رو از همه نظر پسندیدم ولی نمیدونم cpu 195MHZ اون اذیت میکنه یا نه جون به نظر cpu پایین هست
البته jamin هم به نظرم خوب بود ولی شنیدم اونایی که keyboard دارند بهترند
اگه شما باهاش کار کردید در مورد سرعتش بگید و یا اینکه اصلا با خرید k-jam مخالفید و گوشی دیگه ای پیشنهاد میکنید ؟
راستی یک سوال بی ربط اینکه memory 1Gb or 2GB اون چنده ؟!
kevin_m_bb
4 March 2006, 12:14 PM
البته منم کیفیت عکس برام مهم نیست چون خیلی کم پیش میاد عکس بگیرم .
البته ترجیح میدم imate بگیرم ولی چه imate ی نمیدونم خواستم مشورت کرده باشم . من الان SE p800 دارم
دیگه خستم کرده و نرم افزارهای جدید براش نمیاد و تکراری شده . خیلی هم کند هست .
من بیشتر به جنبه تفریحی گوشی کار دارم و اینکه بتونم نرم افزارهای مختلف روی گوشیم داشته باشم .
K-jam رو از همه نظر پسندیدم ولی نمیدونم cpu 195MHZ اون اذیت میکنه یا نه جون به نظر cpu پایین هست
البته jamin هم به نظرم خوب بود ولی شنیدم اونایی که keyboard دارند بهترند
اگه شما باهاش کار کردید در مورد سرعتش بگید و یا اینکه اصلا با خرید k-jam مخالفید و گوشی دیگه ای پیشنهاد میکنید ؟
شما می فرمایید کارهای تفریحی می کنید
به نظر من اسمارت فون های خوبی برای کارهای تفریحی وجود داره مثل N70 وW800 و...
ولی اگه حتما دوست دارید آی-میت (PPC) بخرید و اگه کارهای عادی باهاش انجام بدین فکر نمی کنم K-JAM یا JAMIN مشکلی آنچنانی در سرعت داشته باشند
من اگه به جای شما بودم JAMIN می خریدم(اگه نیازاتون در همین حد باشه)
در ضمن برنامه های FULL SCREEN KEYBOARD هست که عملا نیاز شما به KEYBOARD رو برآورده میکنه(البته بازم میل خودتون است)
واگه می خواین PPC داشته باشین که سرعتش خوب باشه PDA2 بخرید:icon_cool
راستی یک سوال بی ربط اینکه memory 1Gb or 2GB اون چنده ؟!
!
بهتر بود این سوال را در این قسمت مطرح می کردید(خوذم 1 2روزه مطرح کردم ولی کسی جواب نداد:icon_surp )
قیمت ها (http://www.phalls.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=88)
braveheart
4 March 2006, 12:40 PM
اگه کارهای عادی باهاش انجام بدین فکر نمی کنم K-JAM یا JAMIN مشکلی آنچنانی در سرعت داشته باشند
من اگه به جای شما بودم JAMIN می خریدم(اگه نیازاتون در همین حد باشه)
واگه می خواین PPC داشته باشین که سرعتش خوب باشه PDA2 بخرید:icon_cool
:icon_surp )
قیمت ها (http://www.phalls.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=88)
خیلی ممنون دوست عزیز که به این سرعت جواب میدید ( راستش یک کمی عجولم و تا فردا میخوام بخرم ) و ممنون از راهنماییهاتون
در مورد اولی ممکنه بیشتر راهنمایی کنید ممکنه در چه مواردی کم بیاره ؟ من تا حالا با imate کار نکردم
ویا الن کم آوردن اعصاب خرد کن هست ؟
در مورد دومی من تفاوتی بین jamin و kjam در سایت gsmarena ندیدم غیر دوربین و نوع memory card درسته ؟
در مورد سومی هم pda2 با اون cpu خفنش خیلی خوبه ولی مثل اینکه آکبندش نیست pda2k هم ظاهرا جالب نیست
بازم ممنون از اینکه راهنمایی میکنید .
kevin_m_bb
4 March 2006, 02:29 PM
خیلی ممنون دوست عزیز که به این سرعت جواب میدید ( راستش یک کمی عجولم و تا فردا میخوام بخرم ) و ممنون از راهنماییهاتون .
خواهش می کنم (همون دکمه سپاس کافی بود:icon_surp )
در مورد اولی ممکنه بیشتر راهنمایی کنید ممکنه در چه مواردی کم بیاره ؟ من تا حالا با imate کار نکردم
ویا الن کم آوردن اعصاب خرد کن هست ؟
.
مثلا من وقتی بعضی از برنامه ها رو باز می زارم و میرم سراغ برنامه دیگه (مثل MP3 PLAYER درحال پخش باشه و شما به کار دیگه بپردازی) با وجود CPU قوی و RAM 128MB کاهش سرعت محسوسه در مجموع اگه RAM دستگاهت رو خالی نگه داری و اطلاعاتت رو رو مموری کارد بریزی از نظر سرعت به احتمال زیاد کم نمی آری (خالی نگه داشتن RAM خیلی خیلی تاثیر داره)
در مورد دومی من تفاوتی بین jamin و kjam در سایت gsmarena ندیدم غیر دوربین و نوع memory card درسته ؟
.
بیشترین تفاوت در دوربین و کیبورد و طراحی است که هر 3 به سلیقه خودتون بستگی داره
در ضمن مموری کارتی که جمین می خوره (mmc) تا 4gb هم اومده ولی mini sd فکر می کنم تا 1gb داره:icon_cool (البته قیمت های mini sdهم بیشتره
و5MHZ سی پی یو جمین قوی تر است:icon_arro
در مورد سومی هم pda2 با اون cpu خفنش خیلی خوبه ولی مثل اینکه آکبندش نیست pda2k هم ظاهرا جالب نیست .
به نظرم PDA2 در 3 مورد ضعف داره
1.دوربین بسیار ضعیف
2.WIN 5.0
3.نداشتن کیبورد
البته 2 و 3 سلیقه ای است:icon_cool
در ضمن PDA2K چیز خوبی نیست(به نظرم):icon_mad:
am!n
4 March 2006, 02:49 PM
در ضمن PDA2K چیز خوبی نیست(به نظرم):icon_mad: [/quote]
چرا چیزه خوبی نیست؟:icon_twis
من دارم و با هیچ مشکلی تا حالا بر نخوردم.:icon_excl
kevin_m_bb
4 March 2006, 04:42 PM
چرا چیزه خوبی نیست؟:icon_twis
من دارم و با هیچ مشکلی تا حالا بر نخوردم.:icon_excl
به نظرم خیلی درشته و چندان زیبایی نداره
قیمتش هم به نسبت بالاست + دوربین vga
(در ضمن گفتم به نظرمن)
Ace
4 March 2006, 07:27 PM
دوست عزیز اقای kevin_m_bb اگر شما بخواهید بین jamin و pda2 یکی رو انتخاب کنید کدوم یکی رو انتخاب میکنید؟
kevin_m_bb
4 March 2006, 09:12 PM
دوست عزیز اقای kevin_m_bb اگر شما بخواهید بین jamin و pda2 یکی رو انتخاب کنید کدوم یکی رو انتخاب میکنید؟
یکم سوال سختیست چون تجربه استفاده pda2 وجم رو دارم:icon_evil
ولی دوست داشتم jamin هم داشته باشم:icon_cool :icon_sad:
شاید من چون pda2 دارم و برایم تکراری شد بگم jamin
ولی درمجموع اگه می خواستم الان ppcبگیرم به دلیل نبود اک pda2 حتا جمین می گرفتم:icon_cool
Ace
4 March 2006, 09:20 PM
ولی درمجموع اگه می خواستم الان ppcبگیرم به دلیل نبود اک pda2 حتا جمین می گرفتم
آخه با این cpu؟راستی ویندوز 5 رو هم ساپورت میکنه؟
kevin_m_bb
5 March 2006, 12:02 AM
آخه با این cpu؟راستی ویندوز 5 رو هم ساپورت میکنه؟
pda2 خیر .هنوز رامی ساخته نشده:icon_mad: :icon_cry:
gisha
5 March 2006, 12:10 AM
سلام.
من هم قصد دارم یه ppc بخرم.مهمترین کاربردم هم استفاده از نرم افزار اکسل است.
مثلا میشه از اکسل ppc مثل کامپیوتر استفاده کرد؟
به نظر شما k-jam برای من کفایت میکنه یه پیشنهاد بهتری دارید؟
Ace
5 March 2006, 12:36 AM
pda2 خیر .هنوز رامی ساخته نشده
دوست عزیز من منظورم jamin بود ولی به نظر شما cpu پایینی نداره؟
kevin_m_bb
5 March 2006, 01:28 AM
دوست عزیز من منظورم jamin بود ولی به نظر شما cpu پایینی نداره؟
بلی با کمی سرچ به جواب سوال اول می رسیدید
من خودم نه تجربه کار کردن با win 5.0 رودارم و نه تجربه کارکردن jamin
ولی یکی از دوستان خریده بود زیاد ناراضی نبود
در ضمن به نظر من مقدار ram خیلی تو سرعت تاپیر داره(بیشتر از cpu)
am!n
5 March 2006, 02:04 PM
به نظر من زیاد بد نیست. البته شکی هم نیست در برابره اونایی که سی پی یو 400 دارن کم میاره . ولی در مقایسه با کا-جم چیزی کم نداره و مناسبه.
ولی بازم به گفته ی همه ی اساتید این سی پی یو 200 بستگی به کاراییه شما با کیس مورد نظرتون را داره.
با تشکر
Ace
5 March 2006, 06:50 PM
ولی درمجموع اگه می خواستم الان ppcبگیرم به دلیل نبود اک pda2 حتا جمین می گرفتم
اگر آک گیر بیاد چی؟
kevin_m_bb
5 March 2006, 07:32 PM
اگر آک گیر بیاد چی؟
pda2 اگه دوربین رو بیخیال هستی(که من هستم):icon_cool
gisha
6 March 2006, 12:14 AM
ممنون میشم اگه کسی هم به من کمک کنه!!!
kevin_m_bb
6 March 2006, 12:54 AM
سلام.
من هم قصد دارم یه ppc بخرم.مهمترین کاربردم هم استفاده از نرم افزار اکسل است.
مثلا میشه از اکسل ppc مثل کامپیوتر استفاده کرد؟
به نظر شما k-jam برای من کفایت میکنه یه پیشنهاد بهتری دارید؟
ممنون میشم اگه کسی هم به من کمک کنه!!!
ببخشید :icon_wink
بنده پست شما رو ندیدم
در همه ویندوز پاکت موبایل ها برنامه اکسل وجود داره( با همان امکاناتpc رو نمی دونم!!!!)
اگه کاربردتون همینه بلی k-jam چیز خوبیه:icon_cool
am!n
6 March 2006, 02:32 PM
بنظر من نباید موضوع را انقدر کش بیاریم. ودر مورد این موضوع ها (ram-ram-cpu.....) خیلی صحبت شده است.
دیگه دوستمون آقای TAEL زحمت کشیدن و این بخش (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=17270) را هم گذاشتن یه سری بزنید.
باتشکر
braveheart
6 March 2006, 10:22 PM
با تشکر از همه من بیشتر به خاطر فاکتور زیبایی و داشتن صفحه کلید k-jam رو انتخاب کردم . امروز هم رفتم علاادین که بخرم 645000 تومان . ولی متاسفانه 2 تا مشکل
1- اینکه گارانتی دارش نبود و همه بدون گارانتی میدادن
2 - قاب زله ایش نیست ؟!؟!؟! چون keyboard داره !
بدون گارانتی بگیرم ؟!
راستی Jabra مدل BT800 براش بگیرم دیگه نه ؟
مرسی از همه دوستان
Ace
6 March 2006, 11:55 PM
با تشکر از همه من بیشتر به خاطر فاکتور زیبایی و داشتن صفحه کلید k-jam رو انتخاب کردم . امروز هم رفتم علاادین که بخرم 645000 تومان . ولی متاسفانه 2 تا مشکل
1- اینکه گارانتی دارش نبود و همه بدون گارانتی میدادن
2 - قاب زله ایش نیست ؟!؟!؟! چون keyboard داره !
بدون گارانتی بگیرم ؟!
دوست عزیز قبل از خرید یک سری هم به این تاپیک و پست شماره ی 80 بزن خیلی متعجب میشی!!!
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=10703&page=7
braveheart
7 March 2006, 02:25 AM
و اما یک خبر : 1 ساعت پیش و در هنگام مطالعه ی روزنامه نیازمندیهای همشهری ، چشمم به یک آگهی افتاد که نوشته بود فروش JASJAR و K-JAM با قیمت باور نکردنی ! فورا با فروشگاه مربوطه تماس گرفتم و وقتی قیمت K-JAM را پرسیدم داشتم از تعجب شاخ در می آوردم. گفت : 550000 تومان !!! (دوباره هم پرسیدم تا نکنه اشتباه شنیده باشم). دوستان خودتان می توانید اطلاعاتی بدست بیاورید.
!
یعنی چی اونوقت ؟!!؟ این اختلاف مشکوک نیست ؟!؟! فردا زنگ بزنم ببینم چی میگن
braveheart
7 March 2006, 05:10 PM
تموم کرده بود گفت تا بعد از عید هم نمیاره
من از علاادین خریدم
Ace
7 March 2006, 06:15 PM
من از علاادین خریدم
مبارکه
چند خرید کردید؟
راستی اگر دوست داشتید پروفایل خودتان را نیز آپدیت کنید((یعنی اسم گوشیتون رو هم بزارید ...اگر دوست داشتید!!!))
braveheart
7 March 2006, 08:26 PM
با گارانتی فیتکو پیدا کردم اما گرون بود 680تومن
ولی گرفتم هندزفری بلوتوس jabra BT 800 و یک 1Gb memory
1000 تا سوال واسم پیش اومده !
راستی اگه از طریق بلوتوس به کامپیوتر وصل شم میتونم از اینترنت هم استفاده کنم ؟ یا فقط وقتی با کابل usb وصل میشم میتونم ؟
kevin_m_bb
7 March 2006, 09:15 PM
راستی اگه از طریق بلوتوس به کامپیوتر وصل شم میتونم از اینترنت هم استفاده کنم ؟ یا فقط وقتی با کابل usb وصل میشم میتونم ؟
بلی می توانید
باید به BLUE TOOTH MANAGER بروید و فکر می کنم CONNECT A NETWORK را انتخاب کنید:icon_cool
lover
7 March 2006, 11:59 PM
اینجا را بخوانیدhttp://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=165311&postcount=1
braveheart
8 March 2006, 08:07 PM
يه بلوتوث Billionton گرفتم و طبق توضيحات خودش اول درايور را نصب كردم و بعد خود بلوتوث را بهش شناساندم ولي علامت بلوتوث قرمز رنگ است.
الن از طریق bluetoothمیتونم فایل بدم و بگیرم ولی مشكل اينجاست که activesink نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه
فکر کنم چون ایکونش قرمزه همینطور my bluetooth places هم باز نمیشه و میگه اکتیو نیست
هزار جور ور رفتم باهاش نشد
دیوونم کرده
kevin_m_bb
8 March 2006, 10:58 PM
يه بلوتوث Billionton گرفتم و طبق توضيحات خودش اول درايور را نصب كردم و بعد خود بلوتوث را بهش شناساندم ولي علامت بلوتوث قرمز رنگ است.
الن از طریق bluetoothمیتونم فایل بدم و بگیرم ولی مشكل اينجاست که activesink نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه
فکر کنم چون ایکونش قرمزه همینطور my bluetooth places هم باز نمیشه و میگه اکتیو نیست
هزار جور ور رفتم باهاش نشد
دیوونم کرده
منظورتون از بلوتوث چه دستگاهیه؟؟
braveheart
9 March 2006, 11:33 AM
منظورتون از بلوتوث چه دستگاهیه؟؟
یک وسیله کوچک که وصل میشه به پورت usb کامپیوتر و باعث میشه کامپیوتر مجهز به سیستم blurtooth بشه
http://www.portalux.ru/catalogue/photo/83.jpg
http://www.betalink.ru/tovar/foto/aks/adapter_1_b.jpg
braveheart
9 March 2006, 12:51 PM
راستی اینم لینک واسه data sheet اون
http://www.billionton.com.tw/website/product/doc/USBBTC1A.htm
جای دیگه خوندم با win xp sp2 مشکل داره ! درسته ?!
اگه کسی این bluetooth رو نصب کرده لطفا راهنمایی کنه . بدجور سرکارم گذاشته
kevin_m_bb
9 March 2006, 01:46 PM
یک وسیله کوچک که وصل میشه به پورت usb کامپیوتر و باعث میشه کامپیوتر مجهز به سیستم blurtooth بشه
http://www.portalux.ru/catalogue/phto/83.jpg
http://www.betalink.ru/tovar/foto/aks/adapter_1_b.jpg
چند گرفتی؟؟
Moein273
9 March 2006, 02:04 PM
بلوتوث از 11 هزار تومن هست به بالا البته همون11 هزارتومنیش هم عالی کار میکنه ( میکروسیم )
braveheart
9 March 2006, 05:37 PM
چند گرفتی؟؟
18 تومان
فعلا که فقط تونستم فایل بدم و بگیرم ولی هنوز نتونستم به activesync وصل بشم ! :icon_cry:
dubai satellite
13 April 2006, 12:25 AM
سلام
من هر چی گشتم چیزی در این مورد پیدا نکردم و این تاپیک رو زدم فقط تو رو خدا به من نخندید من از طریق usb نمیتونم به کامپیوتر کانکت بشم و برنامه توش بریزم هر بار یو اس بی رو میزنم شروع میکنه به شناختنش ولی وقتی 2 تا cd که تو کارتونش هست میزارم نمیتونه چیزی پیدا کنه و این پیغام رو میده D:\Program Files\Microsoft ActiveSync\Drivers ولی تو این شاخه و تمامه cd فایلی رو که به نامه rndismpx هست رو پیده نمیکنم و usb هم کار نمیکنه چه کار کنم :icon_cry:
dubai satellite
14 April 2006, 03:18 PM
سلام
من هر چی گشتم چیزی در این مورد پیدا نکردم و این تاپیک رو زدم فقط تو رو خدا به من نخندید من از طریق usb نمیتونم به کامپیوتر کانکت بشم و برنامه توش بریزم هر بار یو اس بی رو میزنم شروع میکنه به شناختنش ولی وقتی 2 تا cd که تو کارتونش هست میزارم نمیتونه چیزی پیدا کنه و این پیغام رو میده
D:\Program Files\Microsoft ActiveSync\Drivers
ولی تو این شاخه و تمامه cd فایلی رو که به نامه rndismpx هست رو پیده نمیکنم و usb هم کار نمیکنه چه کار کنم
اینفرارد و بولوتوس هم ندارم فقط usb دارم
:icon_cry:
lover
14 April 2006, 07:43 PM
برنامه activesync 4.1 را از اینترنت بگیرید و نصب کنید
dubai satellite
14 April 2006, 11:19 PM
lover جان با همین ورزن هم نشد با 4 و 4.1 هم زدم نشد یه توضیح میدید که چه کار کنم با یک کامپیوتر دیگه هم زدم نشد :icon_eek:
lover
15 April 2006, 03:29 AM
lover جان با همین ورزن هم نشد با 4 و 4.1 هم زدم نشد یه توضیح میدید که چه کار کنم با یک کامپیوتر دیگه هم زدم نشد :icon_eek:
شما ActiveSync 4.1 (http://www.microsoft.com/windowsmobile/downloads/activesync41.mspx) را داونلود کنید نصب کنید گوشیتان را سافت ریست کنید و با کابل USB وصل کنید باید درست بشه اگر نشد ایراد از پرت usb یا کامپیوتر است شایدم از پرت اتصال پاکت پی سی باشد
من هیچ گوشی ای را ندیدم که از پاکت پی سی راحت تر به کامپیوتر وصل شود چون ppc از windows family میباشد
unreal_show
20 April 2006, 10:31 AM
salam , avalin kari ke mikoni ine ke har chi tahala barname rikhti vase K-Jam roo CPU ro pak mikoni
Badesh , Too cartone K-jam 2ta CD hast ,1ki marboote be I-mate Club va yeki driverha va application ha
oon Cd 2vom ro bezar , badesh barnameharo beriz(dar toole kar aslan gooshito be CPU vasl nakon)bad ke hameye barnameharo rikht o tamoom shod
Gooshito vasl kon va be hichi das nazan , khodesh misnase o ,miri too my Computer ,1jaee tarif mikone be esme MY DEVICE... Bad dige ba gooshit hal kon
برگردان متن:سلام اولین کاری که میکنی اینه که هر چی تا حالا برنامه ریختی واسه k-jam رو پاک میکنی بعد تو کاتن k-jam 2تا سی دی هست یکی مربوط به i-mate club و یکی driver ها و application ها.اون سی دی دومی رو بزار بعدش برنامه رو بریز(در طول کار اصلا گوشیت رو به cpu وصل نکن)بعد که همه ی برنامه ها رو ریخت و تمام شد گوشیت رو وصل کن و به هیچی دست نزن خودش میشناسه و میره توی my computer یک جایی ردیف میکنه به نام my device بعد دیگه برو با گوشیت حال کن
redbull:دوست من به تالار های پارسی خوش آمدید زبان رسمی فروم فارسی میباشد لطفا پینگلیش تایپ نکنید
قوانین فروم را یک بار دیگر مطالعه کنید
unreal_show
4 May 2006, 12:17 PM
زحمت به خودت نده ، گوشی منم مشکل داشت اما گفتن K-Jam کلا مشکل داره(مدادش) درست نمیشه ، فقط باید مراقب باشی.:icon_cool
ali2005
4 May 2006, 11:28 PM
ميشه بگين چه جوري k-jam را فورمت كرد .كمكم كنيد چه جوري ميشه اين كار را كرد.k-jam من هنگ كرده و بالا نميايد كمكم كنيد
braveheart
5 May 2006, 12:06 PM
ميشه بگين چه جوري k-jam را فورمت كرد .كمكم كنيد چه جوري ميشه اين كار را كرد.k-jam من هنگ كرده و بالا نميايد كمكم كنيد
اول با قلمش ریست کن و قبل از اینکه بالا بیاد دو کلید بالا رو با هم نگه دار منظورم دو کلید کناری بالا هست
بعد موقع بالا اومدن یک صفحه میاد که اگه کلید سبز روی گوشی رو بزنی ( همون که برای جواب دادن تلفن ازش استفاده میکنی ) کاملا به حالت اول بر میگرده
برای منم بالا نمیومد با همین روش درست شد
unreal_show
10 May 2006, 11:18 AM
بچه ها کسی با مانیتور گوشیش مشکل نداره؟
این گوشی من رو بیچاره کرده :icon_cry:
adameh_bahal
12 May 2006, 12:06 PM
نميشه کاری کرد وقتی که گوشی زنگ ميخوره ويبره هم باشه؟
kevin_m_bb
12 May 2006, 03:44 PM
بچه ها کسی با مانیتور گوشیش مشکل نداره؟
این گوشی من رو بیچاره کرده :icon_cry:
چه مشکلی دارید؟؟
نميشه کاری کرد وقتی که گوشی زنگ ميخوره ويبره هم باشه؟
به منوی زیر برید
setting==personal==phone
برروی ringtype بروید و vibrate and ring رو انتخاب کنید
unreal_show
13 May 2006, 10:16 AM
من مانیتور گوشیم همش از تنظیم خارج میشه ،
باز که میرم تو Alighn Screen تنظیم میکنم بعد از 1-2 ساعت به هم میریزه ،
چی کار کنم؟
adameh_bahal
14 May 2006, 01:14 PM
مدت زمان k-jam charge چقدره؟
tamimi213
15 May 2006, 03:42 PM
سلام ميخوام عصري k-jam بگيرم لطفا بگيد در موقع خريد به چه چيزهايي بايد توجه داشت و اين ppcکجايي هست يعني پشت گوشي بايد نوشته باشه تايوان يا چين....ممنون ميشم اگه سريع جواب بديد
ali2005
12 June 2006, 02:29 AM
اول با قلمش ریست کن و قبل از اینکه بالا بیاد دو کلید بالا رو با هم نگه دار منظورم دو کلید کناری بالا هست
بعد موقع بالا اومدن یک صفحه میاد که اگه کلید سبز روی گوشی رو بزنی ( همون که برای جواب دادن تلفن ازش استفاده میکنی ) کاملا به حالت اول بر میگرده
برای منم بالا نمیومد با همین روش درست شد
بابا من اين كارو كردم ولي نشد ميشه ساده تر بگين
phantom2001h
12 June 2006, 10:32 AM
بابا من اين كارو كردم ولي نشد
ميشه ساده تر بگين بدوست عزیز دکمه های سمت چپ گوشی یعنی دکمه camera و پایین دکمههای تنظیم صدا همون comm manager هست رو نگه دار و بعد با قلم دکمه ریست زیر گوشی رو فشار بده تا زمانی که صفحه سیاه نشده دستت رو از رویی 2دکمه قبلی بر ندار. صفحه سیاه که ظاهر شد. دکمه سبز گوشی رو بزن و ویندوز زو نصب کن
SEp910i
6 July 2006, 03:48 PM
میخواستم بدونم که k-jam با توجه به اینکه mini sd میخوره,براش tv tuner sd یا gps sd تو بازار هست؟؟(منظورم تو ایرانه).ضمنا این محافظ صفحه که واسه جم هست(بصورت یه لایه نازک که به صفحه میچسبه)به k-jam میخوره؟
omidh81
30 July 2006, 12:05 PM
سلام
من K-Jam روز 4/29 خریدم 650 تومن با رم 1گیگا
گوشی قبلی سونی اریکسون p910i داشتم به نظر خودم سونی اریکسون بهتر بود حالا کمی پشیمونم:icon_ques
راستی یه سوال داشتم
چه جوری آیکون Shutdown روی دسکتاپ بزارم
ممنون میشم
sisbss
30 July 2006, 03:25 PM
چندتا سوال داشتم از شما ها یی که این گوشی رو دارید
این گوشی کشویی هست تا حالا احساس کردین که قسمت هایی به صورت کشویی هست از روز اول
کمی قدرت خودشون رو از دست دادن یا اصلا تا حالا خراب شده اون قسمت؟
واقعا جای مداد درست نمیشه یعنی همش میوفته ؟
:icon_excl
shabow
1 August 2006, 11:47 AM
اگه به سوال منم جواب بدید منون میشم با توجه به حساس بودن و اینکه هیچ حفاظی روی صفحه نمایش گوشی نیست خواستم بدونم آیا کاور جلد یا کیف خاصی هست که بتونه از صفحه نمایش هم محافظت کنه ؟
و دوستانی که این گوشی دارن با انتن دهی مشکل دارن یا خیر .
و در اخر با عرض پوزش چون فکر می کنم اینجا جاش نباشه قیمت دست دومش می خواستم ؟
tetis
2 August 2006, 11:20 AM
اگه به سوال منم جواب بدید منون میشم با توجه به حساس بودن و اینکه هیچ حفاظی روی صفحه نمایش گوشی نیست خواستم بدونم آیا کاور جلد یا کیف خاصی هست که بتونه از صفحه نمایش هم محافظت کنه ؟
و دوستانی که این گوشی دارن با انتن دهی مشکل دارن یا خیر .
و در اخر با عرض پوزش چون فکر می کنم اینجا جاش نباشه قیمت دست دومش می خواستم ؟
كاور خاصي وجود ندارد ولي مي توانيد با استفاده از سليفون پشت چسبدار براي جلوگيري از خش استفاده كنيد
من هيچ مشكل انتن دهي نداشتم صداي خوب و قوي هم دارد:icon_cool
moein_id
8 August 2006, 07:43 PM
بدوست عزیز دکمه های سمت چپ گوشی یعنی دکمه camera و پایین دکمههای تنظیم صدا همون comm manager هست رو نگه دار و بعد با قلم دکمه ریست زیر گوشی رو فشار بده تا زمانی که صفحه سیاه نشده دستت رو از رویی 2دکمه قبلی بر ندار. صفحه سیاه که ظاهر شد. دکمه سبز گوشی رو بزن و ویندوز زو نصب کن
ولی توی دفترچه راهنمای خود گوشی که نوشته باید دکمه های comm manager و voice dial رو نگه داشت و ما بقیه توضیحات شما
superman_gh
16 August 2006, 10:52 AM
سلام به دوستان
من حدود 6 ماهه گوشی k-jam اما مدل اروپائی o2 دارم فرقی باهم ندارند دو تا سئوال دارم یکی اینکه خیلی جاها دیدم نوشته شده این گوشی 2 تا سی پی یو داره با اطلاعاتی که من دارم و از ظاهر و باطن گوشی معلومه بنظرم حرف مفت زدن و دوم در مورد باطری ان که خیلی از برنامه یک باطری بک آپ را نشون میدن که همیشه 100% پره میخواهم ببنم چطوری میشه اونو فعال کرد در ضمن من تقریبا از گوشیم راضیم
مرسی از همه اساتید حتی اگر نظر هم ندید همه تون رو دوست دارم (رضا بندرعباس)
Ace
16 August 2006, 11:36 AM
من حدود 6 ماهه گوشی k-jam اما مدل اروپائی o2 دارم فرقی باهم ندارند دو تا سئوال دارم یکی اینکه خیلی جاها دیدم نوشته شده این گوشی 2 تا سی پی یو داره با اطلاعاتی که من دارم و از ظاهر و باطن گوشی معلومه بنظرم حرف مفت زدن
سی پیو این گوشی ها همانند بعضی لپ تاپ ها دو هسته ای هستند!
fardad-pda
17 August 2006, 03:04 AM
سلام به دوستان
من حدود 6 ماهه گوشی k-jam اما مدل اروپائی o2 دارم فرقی باهم ندارند دو تا سئوال دارم یکی اینکه خیلی جاها دیدم نوشته شده این گوشی 2 تا سی پی یو داره با اطلاعاتی که من دارم و از ظاهر و باطن گوشی معلومه بنظرم حرف مفت زدن و دوم در مورد باطری ان که خیلی از برنامه یک باطری بک آپ را نشون میدن که همیشه 100% پره میخواهم ببنم چطوری میشه اونو فعال کرد در ضمن من تقریبا از گوشیم راضیم
مرسی از همه اساتید حتی اگر نظر هم ندید همه تون رو دوست دارم (رضا بندرعباس)
سلام
همونطور که دوستمون هم اشاره کردند cpu این دستگاه dual core یا همون 2 هسته ای است..دوم اینکه دستگاههای دارای win2005 مثل kjam باطری بک آپ ندارند.و این از محاسن این سیستم عامله..
superman_gh
19 August 2006, 09:35 AM
از دوستان عزیز fardad-pda , lionberg صمیمانه سپاسگزارم
به امید موفقیت شما
roshak
2 September 2006, 02:17 PM
من هم یه بار همین مشکل رو داشتم، بعد از عوض کردن گوشی ام (سونی اریکسون P910i به PPC) فهمیدم که پورت USB کامپیوترم، یه جورایی اشغال شده، نمی دونم والا! ولی وقتی ویندوزم رو عوض کردم، حل شد!!
joopiter
8 September 2006, 06:59 PM
من هم همین مشکل رو دارم و تورو خدا کمک کنید. هر کاری می کنم وصل نمیشه همش EROR میده یه فایلی رو از DRIVE می خواد که تو cd نیست. اگه کسی داره لطفا برامون بزاره
Profession@l
9 September 2006, 06:33 PM
من با K-Jam فقط یک دقیقه ( حدودا ) می تونم با Activesync متصل باشم بعد خودش قطع می کنه . بد بختی داریما ...
تا میای برنامرو بریزی وسطاش قطع میشه
SMAEIL2000
11 September 2006, 04:49 PM
بابا این اینفرا رد infrared چجوری روشن میشه Imate K-jam
توی ریموت کنترل استفاده میشه
SEp910i
15 September 2006, 01:43 AM
سوالم تکراریه ولی جوابی واسش ندیدم،میخواستم بدونم این مشکل شل شدن جای قلم k-jam قابل حله؟؟یعنی اگه باز کنن گوشیرو میشه درسش کرد؟اگه کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه.ممنون
fardad-pda
16 September 2006, 02:57 AM
سوالم تکراریه ولی جوابی واسش ندیدم،میخواستم بدونم این مشکل شل شدن جای قلم k-jam قابل حله؟؟یعنی اگه باز کنن گوشیرو میشه درسش کرد؟اگه کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه.ممنون
اگه منظورتون مدلهای imate باشه بله درست میشه چون نگهداری قلم با یک ضامن پلاستیکی انجام میشه،،ولی توجه داشته باشد که برای حل این مشکل کوچیک دستگاه شما برچسب گارانتیشو از دست میده (لااقل برای باز کردن تا پایان گارانتی صبر کنید)
lover
16 September 2006, 03:29 AM
دور قلمتان یک دور نوار چسب بچسبانید تا لق نزند
Profession@l
16 September 2006, 12:29 PM
قلم نمی افته ولی سر جاش لق می زنه ...
در ضمن من یک مشکلی دارم :
کابل USB گوشیمو گم کردم ولی با یک کابل دیگه با کامپیتر متصل میشم . مشکل اینجاست که 1 دقیقه بیشتر با کامپیوتر متصل نمی مونه . قبلا هم با کابل اصلیش امتحان نکرده بودم . آیا مشکل از کابله ؟
در برنامه ActiveSync هم قسمت Option هم باز نمیشه که بتونم اون قسمت طول مدت Connect رو چک کنم. ورژنشم 4.2 Beta هست .
ممکنه به Com ها ربط داشته باشه؟
آخه همه Com هارو بوتوثم گرفته
راهنمایی کنین لطفا
msaket
19 September 2006, 09:12 AM
موبايلت خاموش ميشه يا نه . اگر خاموش ميشه بعد قطع ميشه اشكال از setting هست ولي اگر موبايل روشن هست اشكال از نرم افزار هست خرابي كابل معمولا قطع و وصل ميكنه
Profession@l
19 September 2006, 12:28 PM
دستگاه روشنه ولی بعد از حدودا یک دقیقه اتصال خود به خود قطع میشه و دوباره باید سیم رو بکشی بیرون و بزنم تو...
با یک کابل USB موتورولا هم امتحان کردم . همینجوری بود ...
ActiveSync رو هم نزدیک 30 بار از روی کامپیتر Remove و بعد دوباره نصب کردم ...
یکی از اساتید راهنمایی کنه . من تو سیمبیان خیلی واردم ولی تازه PPC گرفتم و خیلی وارد نیستم بهش...
یک مشکل دیگه هم دارم که وقتی دگمه Standbuy رو می زنم . به صورت یک یک دگمه زدم ننه نگه داشتن دگمه . دستگاه ریست میسه... همه تنظیمات رو هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.
از قبل از کسانی که راهنمایی و کمک می کنند تشکر می کنم
lover
19 September 2006, 12:44 PM
فکر کنم فلش بکنید حل بشه حتی اگر ROM آپدیت بود باز این کار را بکنید شاید مشگل Time out داره من با جمین هم دیدم اینطوری میشه اما خودش دوباره شروع میکنه به sync در تنظیماتش اینطوری هستش که بعد از مدتی پس از اتصال قطع کند و سپس دوباره وصل بکنه
Profession@l
20 September 2006, 11:39 AM
کسی زاه حلی داره ؟
moein_id
30 September 2006, 10:30 PM
دوست عزیز اینفرارد ک جم همیشه روشنه و فکر کنم اکثر ایمیت ها این جورین در هر صورت تو کاری نیمخواد بکنی فقط اگه میخوای فایلی رو سند کنی روش بزن سند با اینفرارد و بگیر جلوی یه اینفرارد دیگه اگه هم میخوای دریافت کنی تو قسمت کانکشن روی بیم بزن و گزینه رسیو ال بیم رو تیک بزن
تموم میشه اگه هم راهی برای خاموش کردنش پیدا کردی به ما هم بگو
arash_tak2006
8 October 2006, 05:41 PM
به نظر من همونطور که آقای roshak گفتن فکر کنم باید ویندوز رو عوض کنید البته فکر نکنم درست شه چون میگید رو کامپیوترای دیگه هم نمیشه
عرفنا
9 October 2006, 02:10 AM
دوستان lcd kjam دوست من زربه خورده و قسمت بیشترش کاملن سفید شده با چند تا دونه خت رنگی و قسمت پایینش هم همه ی رنگ ها قاتی شده.
لتفن دوستان کمک کنن. باید چی کارش کرد؟ به جز بردن برای تعمیر راه دیگه ای هست که خودمون انجام بدیم؟؟ (از خرج و ناواردی تعمیر کار ها می ترسه)
SMAEIL2000
9 October 2006, 12:36 PM
هر کدام به تنهایی میتواند کار ساز باشد
1- تعویض ویندوز
2- تنظیم و اجرای load optimized defults در ستاپ مادر برد
3- نصب پچ یو اس بی در مادر برد های گیگا در روی سی دی
4- اپدیت فایل فلش مادر برد (( حتما )) از روی سایت
5- استفاده از سی دی (( ورژن تک سی دی کا جم )) سری جدید کا جم دارد من دارم
6 - مشکل از کابل یو اس بی
7- استفاده از کارت یو اس بی (( دو ))
عرفنا
11 October 2006, 02:24 AM
lcd و زربه خوردن شامل گارانتی نمی شه
امروز علاالدین تعمیر کرد و 150000 تومن خرج برداشت. فقت مشکل از lcd بود و با عوز کردن اون درست شد اما جالب بود که گوشی فقت از رو تخت افتاده بود.اینم عکسش:
http://erfna.persiangig.com/image/imate%20jam.jpg
sajjadnegaresh
12 October 2006, 11:37 PM
گوشي K-Jam با مشكل زير روبروست :
براي بالا اومدن گوشي پسورد گذاشته شده كه پسورد به صورت زير است : 3112
ولي هنگامي كه اين پسورد نوشته مي شود گوشي عدد 3 را درنظر نمي گيرد و به محض دريافت عدد 112 آماده براي شروع تماس اضطراري مي گردد.
حال به نظر شما دوستان راه حلي براي از بين بردن پسورد وجود داره؟
fardad-pda
13 October 2006, 05:34 AM
یه کم گرون حساب کردن باهات lcd k-jam حدود 120 تومنه
fardad-pda
13 October 2006, 03:37 PM
هنگامي كه اين پسورد نوشته مي شود گوشي عدد 3 را درنظر نمي گيرد و به محض دريافت عدد 112 آماده براي شروع تماس اضطراري مي گردد.
حال به نظر شما دوستان راه حلي براي از بين بردن پسورد وجود داره؟
با هارد ریست کردن مشکل پسورد شما حل میشه،،ولی به احتمال زیاد صفحه تاچ دستگاه شما خراب شده و حساسیتشو در جایی که 3 قرار گرفته از دست داده!!اگر هارد ریست کنید در موقع align sccrenمشخص میشه که تاچ ایراد پیدا کرده یا خیر..
arash_tak2006
14 October 2006, 11:21 PM
کسی میدونه چرا با اینکه قیمتش دقیقا برابر jamin هست ولی خیلی از چیزاش پایینتره؟؟؟
john123
16 October 2006, 03:50 PM
اگر امكانات لحيم كاري ظريف رو داشتيد خودتون هم مي توانستيد اينكار را انجام دهيد(تعويض LCD)
عرفنا
18 October 2006, 06:31 PM
از همه ی دوستان به خاتر راهنمایی ها. مشکل دیگه ای که این گوشی پیدا کرده، کم شدن آنتن هست.نزرتون در این مورد چیه؟؟
higrade61
28 October 2006, 05:34 PM
سلام.
من در مجتمع پایتخت imate k-jam را دیدم. به من گفتند این دو نوع چینی و تایوانی داره که اختلاف قیمتش بیش از 100 تومن بود (520 و 670تومن!) کسی میدونه اصلا همچنین چیزی وجود داره یا اصلا فرقی میکنه اینا با هم؟؟؟!:icon_idea
am!n
28 October 2006, 08:48 PM
من در مجتمع پایتخت imate k-jam را دیدم. به من گفتند این دو نوع چینی و تایوانی داره که اختلاف قیمتش بیش از 100 تومن بود (520 و 670تومن!) کسی میدونه اصلا همچنین چیزی وجود داره یا اصلا فرقی میکنه اینا با هم؟؟؟!:icon_idea
درسته دوست عزیز-الان جمین تایوانی 680 و چینی 560 هزار تومان است.
higrade61
28 October 2006, 11:08 PM
حالا واقعا فرقی هم میکنه؟؟؟
احسان خان
29 October 2006, 02:13 AM
imate های دیگه چطور؟ (جدیداش منظورمه)
و چه تفاوتی در ساختشون و کلاً کیفیتشون وجود داره؟
am!n
29 October 2006, 12:47 PM
حالا واقعا فرقی هم میکنه؟؟؟
بله.الان جمین من باتریش تایوانیه رو خودشم حک شده که تایوانیه-اطمینان به دستگاه تایوانی خیلی بالاتره به دستگاه چینی-حالا این دستگاه چینی امکان داره 2 سال کار کنه امکانم داره 2 ماه کارکنه.
imate های دیگه چطور؟ (جدیداش منظورمه)
و چه تفاوتی در ساختشون و کلاً کیفیتشون وجود داره؟
کیفیت تولید اولشون خوبه-مثله جمین سری اول(دکمه سیاه)-ولی هر چی جلو تر می ریم کیفیت دستگاه ها کمتر شده مخصوصا صفحه هاشون.
arash_tak2006
29 October 2006, 11:01 PM
کسی نمیخواد جواب بده؟
am!n
29 October 2006, 11:30 PM
دوست عزیز اگر کسی بدونه جواب می ده.
Ace
30 October 2006, 05:47 PM
کسی میدونه چرا با اینکه قیمتش دقیقا برابر jamin هست ولی خیلی از چیزاش پایینتره؟؟؟
من فکر میکنم به خاطر محبوبیت بیشترش
ولی اینکه خیلی چسزاش از جمین پایین تر هست رو نمیتونم تجزیه و تحلیل کنم:icon_ques
arash_tak2006
30 October 2006, 05:59 PM
در نتیجه اگه من بخوام یکیشونو بخرم چی کار کنم(تا شنبه هفته دیگه)
Ace
30 October 2006, 06:01 PM
جمین بگیر با گارانتی اصلی و ساخت تایوان
arash_tak2006
30 October 2006, 06:04 PM
فک میکردم الان تو این تاپیک 10 نفر میریزن میگن کاجم من همین الان یه پست زدم تو jamin اگه میشه بی زحمت یه جواب مختصر بدید ضمنا همونجا بفرمایید جناب lionberg که از کجا تایوانی با گارانتی اصل گیر بیارم؟
am!n
30 October 2006, 08:51 PM
آرش جان شما می تونی از پایتخت تایوانی گیر بیاری.
alggar
30 October 2006, 09:19 PM
compare : http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1278&idPhone1=1420
Compare : gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1278&idPhone1=1420
arash_tak2006
30 October 2006, 09:23 PM
دستتون درد نکنه ولی من compare کردم همه کار کردم فقط یه سوال دیگه دارم که تو تاپیک جمین نوشتم چون تو سایت که نمینویسن که چقدر دووم میاره و هر روز یه مشکلی داره و ....
alggar
30 October 2006, 09:40 PM
دستتون درد نکنه ولی من compare کردم همه کار کردم فقط یه سوال دیگه دارم که تو تاپیک جمین نوشتم چون تو سایت که نمینویسن که چقدر دووم میاره و هر روز یه مشکلی داره و ....
منظورم این بود که نظرات استفاده کنندگان و رای گیری رو ببینید.
dariuosh_mahmoodi
31 October 2006, 04:10 PM
اصلا نیازی به هیچ احیم کاری نیست من 100 دفعه این گوشی رو باز کردم فقط کافیه lcd رو میخریدی بعد با فیش وصل میشه به برد پاکت پیسیت
منصوور
1 November 2006, 10:24 PM
سلام
دوستان قاب K-Jam تو بازار موجود هست !؟ من گوشیم از دستم افتاد زمین رو آسفالت کلی ضربه خورده و رنگش پریده ! جایی هست که قابش باشه و عوض کنه !؟
fardad-pda
2 November 2006, 03:47 AM
بله هست ولی اورجینالش خیلی گرونه حدود 90 تومان
HTK
3 November 2006, 12:45 AM
سلام تا اونجایی که من میدونم و تو تاپیکها خوندم صداهای ppc(موزیکها و...)از هندزفری بیسیم پخش نمیشه ولی من تونستم اتفاقی البته تا وقتی که گوشیم زنگ بخوره تموم صداهای گوشی و هم موزیکهام رو از هندزفریم گوش کنم حتی وقتی زنگ خورد صدای زنگ هم پخش شد ولی بعدش دیگه نشد.پس شاید یه راهی داشته باشه:icon_roll
راستی یه سوال من یه دفه گوشی رو تنظیم کردم که وقتی standby میشد با کلیدهای قطع و تماس هم روشن میشد ولی حالا پیداش نمیکنم میشه راهنمایی کنید.:lover:
lover
3 November 2006, 02:11 AM
http://www.phalls.com/vbulletin/images/misc/subscribed.gif گوش دادن به موزیک توسط هندزفری بلوتوت (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=22977)
soshiance
23 November 2006, 11:12 PM
سلام من گوشی jam دارم یکی از مشکلاتش اینه که باطری خود گوشی وقتی به 20 درصد میرسه گوشی خاموش میشه اگر دوباره روشن کنم باز خاموش میشه ولی اگر یک لحظه به برق وصلش کنم تا 7 الی 8 درصد دیگه جواب میده موقه ای که هم خاموش میشه تا باطری خودش 0 نشه سراغ باطری بکاپ نمیره
2- خیلی از موقه ها در دسترس نیستم با اینکه انتنم زیاد است
3-بعضی موقه ها که کسی زنگ میزنه 1 دقیقه که حرف میزنم دیگه صدای طرف نمیشنوم مثل اینکه قط شده باشه ولی قط نشده خودم هم که میخوام در اون لحظه قطش کنم نمیشه .
البته من گوشیم و کار کرده از یکی دوستام خریدم و ویندز ان هم انگلیسی است .
هارد ریست کنی چه اتفاقی می افته و فرقش باsoft reset در چیه ؟
در بعضی از تاپیک ها دوستان گفته بودن که انتن دهی گوشیشون در حد نوکیاست و وقتی که ویندوز عوض کردن بهتر هم شده .میخواستم بپرسم ایا به غیر از ویندزی که روی rom هست مهشه ویندوزی جدید روی گوشی یا روی rom بریزیم شاید این کار کنم گوشیم در حد سونی اریکسون انتن بده
من بیشتر وقت ها گوشیم از طریق کامپیوتر اونم وقت هایی که خواموشه شارژ میشه این کار مشکلی به وجود نمیاره
bmw320
24 November 2006, 12:23 PM
سلام
i mate k jam یک گزینه زدم که انتی ویروس نصب کرد بعد همش اپدیت می خواس که انیستالش کرذم (unistal)
حالا اون برنامه رفته و من خیلی ناراحتم:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
خواهشن منو کمک کنید که مثه روزه اولش کنم
ممنون
یادتون نره
lover
24 November 2006, 12:32 PM
اولا احتیاجی به آنتی ویروس نداری چون ویروس های ویندوز مبایل انگشت شمارند دوما با هارد ریست آنتی ویروس هم به صورت پیشفرض نصب میشود
bmw320
24 November 2006, 01:27 PM
ممنونم
اکه ریست کنم برنامه های خوذشم مثه word zip exel power point نمیره؟
ببین اگه میشه یه کم کمک کن ممنونم ازت آقایی
پس بودن نبودنش فرق نداره وقتی نصب میشه همش اپدیت میخواد که اذیت میکنه
نصب هم که نیس آیکنش هس
راجع به هارد ریست بهم اطلاع میدی تشکر
XIII
24 November 2006, 05:47 PM
دوست عزيز نيازي به دادن حق مشاوره و زدن پست هاي زياد نيستوهر كي بدونه مشكل شما چه طوري حل ميشه مطمئن باشيد كه كمك ميكنه.
am!n
24 November 2006, 06:29 PM
همونطوری که فرشید جان فرمودن با یه هارد ریست مشکلت حل میشه-اما پاکت پی سی هیچ نیازی به آنتی ویروس نداره-در ضمن برای هارد ریست کردن باید بری تو ستینگ و بعد سیستم و یعد clear storage و بعد 1234 را تایپ کن و بعد ok یا فکنم yes را میزنی و هارد ریست میشه و هیج یک از برنامه هایی که از کمپانی روی پاکت پیسی نصب شده اند پاک نمیشوند.
am!n
24 November 2006, 06:37 PM
1-موقعی از باتری بکاپ استفاده میشه که باتری اصلی تمام بشه.
2-آنتن دهی آیمیت جم زیاد جالب نیست بخاطر همین با این مشکل برخوردی.
3-؟؟؟--- (در پایان جواب می دهم)
4-هارد ریست مانند اینه که شما ویندوز xp را بخای برای کامپیوترت نصب کنی و ریست معمولی مانند ریست کامپیوتر(مواقعی که هنگ میکنه)
5-؟؟؟--- (در پایان جواب می دهم)
6-سوال آخر را بیشتر توضیح بده اما سعی کن همیشه با برق اصلی و با شارژرش شارژش کنی.
و در پایان( 3 و 5) شما rom جدید را از سایت آی میت بگیر-به احتمال زیاد این مشکلاتت حل میشه و اینطوری نیست که خودت هر ویندوزی خواستی نصب کتی.
با تشکر
bmw320
24 November 2006, 07:24 PM
ممنونم پس اگه مشگلی پیش اومد هارد ریست میکنم
hamidiiiii
24 November 2006, 08:12 PM
اون آیکن اولی برای نصب آنتی ویروسه)CA Installer).وقتی نصب کنی میره و آیکن خود برنامه اضافه می شه.
bmw320
24 November 2006, 10:51 PM
هارد ریست کردم دزست شد آنتی ویروس اومد
bmw320
25 November 2006, 02:39 PM
آیا باید از منوی setting sistem memory runing program برنامه هایی رو که قبلن باز کرذیم و بستیم stop all کنیم؟
bmw320
25 November 2006, 07:35 PM
یکی میگه برای شارژ استاندارد چند ساعت باید k jam رو رو شارژ گذاشت؟
hichchiz
25 November 2006, 09:41 PM
سلام دوستان
من 1 ماهه کاجم خریدم ولی خیلی چیزهاشو نمی دونم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید ممنون میشم
1 اول اینکه من نمیدونم که این گوشی رو لازمه که هر شب خاموش کنم چون یاکت بیسی هست و داره ....................و یا نه لازم نیست.
در کل به نظر شما چند بار در هفته خاموش کردن اون برای عمر بهتر دستگاه لازمه؟
2 من نمیتونم با بلوتوثش receve کنم faild میده و وقتی که 1 نفر رو توی لیستش (بلوتوث)add می کنم از من و طرف مقابل passkey میخواد و بعد از کلی درد سر بازم نمی فرسته........
3 من نمی دونم چطوری و از کدوم سایت(کجای اون) باید ویندوز اون رو ابدیت کنم مغازه که می بریش میگه باید 20000 تومن بدی تازهچند هفته کار داره(اکثرشونم بلد نیستند) میگن اشکال بلوتثشم با ابدیت کردن درست میشه
4 من بعد از عضویت در سایتش چند تا تم و بازی دانلود کردم ولی نمی دونم باید توی کدوم فایل بریزم تا اجرا بشن.
ممنون از همتون.....
bmw320
25 November 2006, 10:15 PM
شارژ k jam چه قدره یکی جواب بده بی رحمااا
moein_id
26 November 2006, 06:58 PM
اگه استند بای باشه خیلی زیاده نمیدونم دقین ولی من هفتهای یک بار شارژش میکنم
اما اگه ازش استفاده زیادی بشه یعنی ا سی دیش مدام روشن باشه مثلن موقع بازی خشکل 3 تا 4 ساعت میره البته من هیچ موقع تایم نگرفتم اینارو حدودی میگم ولی توکاتالوگش دقیق تر و تخصصیتر هستش که
am!n
26 November 2006, 07:09 PM
stop all هم اگر بکنید مصرف باتری کمتر میشه.
bmw320
27 November 2006, 12:07 PM
ممنون دوست عریر
منظورم اینه گوشی اگه خاموش باشه چند ساعت باید بمونه تا شارژ کامل بشه تو کاتالوگ ننوشته
مدت زوان شارژشو میخوام دقیق ممنون اگه بگی
am!n
27 November 2006, 08:31 PM
بزن به شارژ وقت بگیر وقتی رنگ چراغ پاکت پی سیت از نارنجی به شبز تغییر کرد بعد ببین چند ساعت شده-معمولا 2 ساعت است.
soshiance
30 November 2006, 12:29 AM
ممنون ازaminkh (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=14080) کمک کردی .ولی باطریمو چیکار کنم از 100 وقتی به 20 میرسه اخطار باطری low میده بعد هم خاموش میشه . ایا باطری باید عوض کنم .
در مورد شارژ کردنش هم : گوشی من شارژرش از دو قسمت کابل و دو شاخه تشکیل شده که کابل ان یک سرش usb هست که به انتهای دوشاخه وصل میشه و سر دیگر کابل به خود گوشی .
من اکثر موقه ها یک سر usb رو به کامپیوتر و سر دیگرو به گوشی وصل میکنم
soshiance
30 November 2006, 12:36 AM
دوست عزیز امکان داره بگید کدوم ورژن را باید برای rom گوشیم دانلود کنم ممنون میشم .من تاپیک های دیگرو خوندم ولی چند تا معرفی کرده بودن یعنی چند ورژن مختلف و هر کدوم از 3 قسمت تشکیل شده بود که عدد های مختلفی اون تشکیل داده بود اگر محبت کنید بگید هر عدد یعنی چی و ایا به اون 3 ردیف عددی که موقه بالا اومدن گوشی بعد از ریست نشون میده ربطی داره یا نه ممنون میشم.
Darioosh
30 November 2006, 03:25 PM
با سلام
1. در مورد باطری و خاموش شدن که همه گوشیها اینجوریه با برنامه phone alarm میتونید تنظیماتش رو تغییر بدید.
2.در مورد آنتن دهی هم که همه همینجوریه تازه الان دیگه نوکیا هم خوب خط نمیده.البته اگه گوشیت مدل pm10c هست فروشنده سرتو کلاه گذاشته و باید بری عوضش کنی و pm10a بگیری.
3.این مشکل با آپدیت روم حل میشه
4.در مورد آپدیت روم در سایت clubimate وارد و login شوید و در قسمت Club support وارد شوید و وارد قسمت jam شوید در اونجا لینک ROM Upgrade for i-mate JAM
رو بزنید.در قسمت بعدی بسته به مدل گوشیتون هست
اگر pm10c هست روم مربوط به North American و
اکر pm10a هست روم WWE یا Arabic رو دانلود کنید.
Select HTTP (file://localhost/C:/support/JAM/ROM/JAM_Arabic_11200_167_11210.exe) or FTP (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_Arabic_11200_167_11210.exe) link to download the Arabic JAM JAM_Arabic_11200_167_11210.exe (42.7 MB) or
Select HTTP (file://localhost/C:/support/JAM/ROM/JAM_USA_11200_188_11210_ship.exe) or FTP (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_USA_11200_188_11210_ship.exe) link to download the North American ROM JAM_USA_11200_188_11210_ship.exe (44 MB)
Select HTTP (file://localhost/C:/support/JAM/ROM/JAM_WWE_11200_128_11210_ship.exe) or FTP (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_WWE_11200_128_11210_ship.exe) link to download the Generic Worldwide English JAM_WWE_11200_128_11210.exe (44.3 MB)
soshiance
1 December 2006, 06:00 PM
ممنون از دوست خوبم darioosh جان
برنامهphone alarm را از کجا دانلود کنم و از کجا متوجه شم که گوشی pm10c هست یا pm10a ممنون میشم
am!n
2 December 2006, 06:46 PM
دوستان تاپيك مشكلات فراوان با imate k-jam به اين تاپيك انتقال داده شد.
am!n
2 December 2006, 11:04 PM
تاپيگ گفت و گوي مهم شد.
m_o_h_s_e_n
14 December 2006, 01:57 PM
بابا یکی جواب بده:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
چشم عسلي
14 December 2006, 03:17 PM
بهتره براي همه سوال هاتون خوب تالار را بگرديد چون جوابه همه سوال هاتون قبلا توسط دوستان داده شده لطفا يكم به خودتون زحمت بديد تا بهتر نتيجه بگيريد
am!n
14 December 2006, 04:24 PM
سلام دوستان
من 1 ماهه کاجم خریدم ولی خیلی چیزهاشو نمی دونم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید ممنون میشم
1 اول اینکه من نمیدونم که این گوشی رو لازمه که هر شب خاموش کنم چون یاکت بیسی هست و داره ....................و یا نه لازم نیست.
در کل به نظر شما چند بار در هفته خاموش کردن اون برای عمر بهتر دستگاه لازمه؟
2 من نمیتونم با بلوتوثش receve کنم faild میده و وقتی که 1 نفر رو توی لیستش (بلوتوث)add می کنم از من و طرف مقابل passkey میخواد و بعد از کلی درد سر بازم نمی فرسته........
3 من نمی دونم چطوری و از کدوم سایت(کجای اون) باید ویندوز اون رو ابدیت کنم مغازه که می بریش میگه باید 20000 تومن بدی تازهچند هفته کار داره(اکثرشونم بلد نیستند) میگن اشکال بلوتثشم با ابدیت کردن درست میشه
4 من بعد از عضویت در سایتش چند تا تم و بازی دانلود کردم ولی نمی دونم باید توی کدوم فایل بریزم تا اجرا بشن.
ممنون از همتون.....
1-آره ديگه همون دكمه ي خاموش را بزن كافيه.
2-شما بايد 2 گزينه ي تنظيمات بلوتوست تيك باشه.
3-شما بايد بري تو سايت www.imate.com (http://www.imate.com) و عضو شي كه در آدرس زير كامل توضيح داده شده:
نحوه آپگرید ROM تمام محصولات i-mate (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=20024)
4-تو ها را در مموري خود دستگاه كپي كن-نصب بازي هم كه اينستال داره.
در ضمن كمي جست و جو ضرر نداشت.
McAcE
20 December 2006, 05:40 PM
الان يه مدل بيشتر كاجم تو بزار نيست اونم 540000 تومن ولي نميدونم چيني يا تايوان؟
bmw320
30 December 2006, 02:45 PM
kjam فقط چینی هس
bmw320
30 December 2006, 02:57 PM
چه جوری میشه k jam رو به اینترنت از طریق کامپیوتر یا wireless وصل کرد ؟
lover
30 December 2006, 08:47 PM
فکر کنم 10 باری راجع به این موضوع بحث شده اما برای اینکه راهنمایی کنم وقتی کامپیوتر شما به اینترنت وصل باشد و کانکشن را shared کرده باشید از هر طریقی که پاکت پی سی ( همه مدلهای دنیا )را به PC وصل کنید میتوانید از اینترنت در پاکت پی سی خود بهره ببرید حالا از طریق اکتیوسینک و کابل یا اتصال اکتیو سینک با بلوتوت ( یک مقاله هم خودم در رابطه با همین موضوع دادم) یا اینکه اگر با wifi به پی سی وصل بشوید در صورت shared بودن کانکشن به راحتی از اینترنت میتوانید بهره ببرید با یکم جستجو جواب خیلی از سوالاتتان را پیدا میکنید
bmw320
31 December 2006, 09:26 AM
همون پیدا نکردم که گفتم میشه لینکشو بدین
applepie
17 January 2007, 11:37 PM
k-jam من كه تايوانيه با باتري چيني و mini SD ژاپني--> قيمتشم570000 تومن تا همين امروز. واقعن هم ازش رازيم.
esi25000
31 January 2007, 06:07 PM
از کجا میشه تایوانیشو پیدا کرد.
mohammad51
3 February 2007, 05:10 PM
دوست عزیز من تا اونجایی که خبر دارم الان در بازار k-jamتایوانی وجود نداره واگر باشه 1 % البته بر هیچ کس پوشیده نیست که تایوانیش بهتر از چینی هست ولی مطمئن باشید اگرهم پیدا کنید قیمتش نصبت به چینیش 40-50 تومت بالا تره اما یکی از دوستان من الان 1 سال که چینیش رو داره وهمه جوره ازش راضی حالا دیگه تصمیم با شماست ؟یا حق همیشه شاد وپیروز باشید
mohammad51
3 February 2007, 06:22 PM
دوست عزیز شما وقتی اکتیوسینک گوشیت روی صفحه اومد شما باید file رو باز کن بعد بری روی connection seetingبعد ابشن های اول ودوم از بالا واپشن اخر پایین باید زده شده باشه ودرقسمت this compater is conncted to باید روی automatic باشه بعد خیلی راهت میتونید به اینترنت وصل بشید البته با اجازه استاد فرشید من این مطالب رو نوشتم یا حق همیشه شاد وپیروز باشید
omid_gogol
4 February 2007, 01:45 AM
من همچین مشکلی دارم. هرچی سرچ میکنه چیزی پیدا نمیشه
سپندار مزد
5 February 2007, 09:25 AM
منم همچین مشکلی رو داشتم گوشیرو reset کردم درست شد
سپندار مزد
5 February 2007, 09:26 AM
البته hard reset
سپندار مزد
10 February 2007, 02:27 PM
البته k jam soft ware us هست و hard waresh چینیه
mohammad51
10 February 2007, 03:14 PM
البته k jam soft ware us هست و hard waresh چینیه
دوست عزیز منظور شما اگر ویندوز مابایل باشه که بله 100% ساخت شرکت ماکروسافت هست ودر مورد هاردورش هم ساخت چین است و تحت لیسانس است همیشه موفق وپیروز باشید یاحق:lover:
سپندار مزد
10 February 2007, 06:51 PM
پس تایوانی نداره من که هر چی دیدم چینیه
mohammad51
10 February 2007, 07:02 PM
پس تایوانی نداره من که هر چی دیدم چینیه
دوست عزیز تایوانی اولش تو بازار بود اما الان چینیش هست وتایوانیش هم خیلی کمه اگر به نوشته بالا دقت کرده باشید دیدید که نوشتهام 1% احتمال داره تایوانیشو پیدا کنید یاحق
سياوش وب
11 February 2007, 05:24 PM
سلام
دوستان
نظرتون راجع این چیه روی K- Jam نصب میشه؟؟؟ اصلا چی هست؟؟
Microsoft Windows Mobile Device Center v1.0 for Windows Vista
http://www.phalls.com/vbulletin/images/topics/microsoft.gif
Microsoft Windows Mobile Device Center enables you to set up new partnerships, synchronize content and manage music, pictures and video with any Windows Mobile 2003 or Windows Mobile 5.0 powered device. It combines an efficient business-data synchronization platform with a compelling user experience. It helps you to quickly set up new partnerships, synchronize business-critical information such as e-mail, contacts and calendar appointments, and easily manage your synchronization settings.
The Windows Mobile Device Center Beta simplifies managing media between your Windows Mobile powered device and your desktop PC. With the picture acquisition wizard, you can easily tag and transfer all of the pictures from your Windows Mobile powered device to your desktop PC’s Windows Photo Gallery. Microsoft Windows Media Player helps you keep the music on your Windows Mobile powered device up-to-date.
Download:
Microsoft Windows Mobile Device Center Driver for Windows Vista (x86) (http://download.microsoft.com/download/c/f/2/cf2e986b-015a-4f0e-92ff-75f461f6e48e/drvupdate-x86.exe) | MoreInfo (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=83d513ea-9df9-4920-af33-3a0e2e4e7beb&DisplayLang=en)
Microsoft Windows Mobile Device Center Driver for Windows Vista (AMD64) (http://download.microsoft.com/download/c/9/7/c9771147-2442-466c-b6a9-dce5ef4ee424/drvupdate-amd64.exe) | MoreInfo (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=6eb8d0aa-bc6b-4864-8ffe-dc26e1d9f843&DisplayLang=en)
mohammad51
11 February 2007, 10:44 PM
اين يك برنامه هست كه شما ميتونيد به وسيله اون ويندوز ويستا رو در پاكت پي سي شبيه سازي كنيد اگر در تالار برنامه هاي كاربردي پاكت پي سي سري بزنيد ميتونيد در اونجا برنامه هاي خوبي منجمله همين برنامه رو در اونجا ببينيد و اگر خواستيد استفاده ببريد ياحق
mohammad51
15 February 2007, 01:08 AM
من همچین مشکلی دارم. هرچی سرچ میکنه چیزی پیدا نمیشه
دوست عزيز شما مشكلت چيه كه حل نشده؟:icon_razz
سپندار مزد
23 February 2007, 11:57 PM
وسائل جانبی kjamقابشو.... گیرم میاد تو تهران هست
سپندار مزد
24 February 2007, 05:13 PM
قاب kjam که باز میشه با امکان استفاده از ک