View Full Version : کلوپK-JAM--qtek 9100--o2minis
سپندار مزد
31 March 2007, 09:21 PM
دقيقا دوست عزيز جاي اين پست اينجا نبود
اما اين رو هم مد نظر داشته باشي كه هيچ وقت با الكل اين كارو نكنيد چون باعث خشك شدن كائوچوي پايه كانتكت گوشي ميشه كه به مرور زمان ممكنه باعث شكسته شدنش بشه بهترين كار استفاده از كانتكت شور ناهيده كه هم خوب شسته شو ميده وهم هيچ اشكالي بوجود نمياره البته ناهيد خشك:icon_cool
ياحق
با سلام
یعنی تمیز کردن کانتکت گوشی باعث میشه عمر باطری افزایش میده و سرعت شارژ شدنش و انتقال داده ها با رایانه هم نیز زیاد میکنه :icon_twis
mohammad51
31 March 2007, 09:36 PM
با سلام
یعنی تمیز کردن کانتکت گوشی باعث میشه عمر باطری افزایش میده و سرعت شارژ شدنش و انتقال داده ها با رایانه هم نیز زیاد میکنه :icon_twis
به عمر باطري ربطي نداره اما براي اتصال به كامپيوتر و شارژ خيلي خوبه چون اتصال رو كامل ميكنه :icon_cool
ياحق
سپندار مزد
9 April 2007, 05:56 PM
با سلام
بدون شرح
دوستان یه سوال به نظر شما شارژ فندک به علت نواسان برق ماشین واسه گوشی ضرر نداره .
من یه شارژ فندک موترولا دیدم که usbبودمیشه واسه کا جم استفاده کرد
موفق باشید:icon_cool
mohammad51
9 April 2007, 06:45 PM
با سلام
بدون شرح
دوستان یه سوال به نظر شما شارژ فندک به علت نواسان برق ماشین واسه گوشی ضرر نداره .
من یه شارژ فندک موترولا دیدم که usbبودمیشه واسه کا جم استفاده کرد
موفق باشید:icon_cool
دوست عزیز
اگر این شارژر از نوعی باشه که دارای برد در داخلش هست اشکالی نداره چون اون برد داخلش کاملا برق مصرفی رو به اندازه شارژر معمولی گوشی میکنه و مشکلی ایجاد نمیکنه و چون برق ماشین 12 ولته ÷و ÷ایین تر از اون نمیاد مخصوصا در حال حرکت چون خودش درحال شارژ شدن هست ÷س موردی نمیبینم که شما نتونی ازش استفاده کنی:icon_cool
loolooyyyy
9 April 2007, 09:03 PM
من یه jam in داشتم چینی بود.از اول صفحش قوس داشت.فروشنده گفت مشکلی نداره.
اما بعد یه ماه یا دستور نمی گرفت یا دستور اشتباه میگرفت.
تو کیش که پرسیدم گفتن به خاطر چینی بودنشه و تایوانیش اینجوری نیست.(بدون این که بگم مال من چینی بود فهمید-فروشنده ی تو پردیس غرفه 29-خودش تایوانی داشت)
من که i-mate زده شد از اون روز.
شما هم به نظر من ریسک نکن.
ahmad1357
11 April 2007, 02:36 AM
دوستان عزیز لطفا بگید قاب پاکت پی سی jam رو از کجا گرفتید 10 هزار تومن.خیلی خیلی لازم دارم و فوری
دوستان عزیزم لطف کنید بگید قاب ارزون که توی پست های قبلی گفته بودید از کجا تهیه کنم برای
pocket pc - i mate - jam
مرسی
احمد
lover
11 April 2007, 03:19 AM
لطفا تمامی موارد (لوازم جانبی. مشکلات. ایراد های فنی و مشخصات دستگاه) مربوط به این گوشی را در این کلوپ مطرح کنید البته بجز بحث خرید و فروش و قیمت که در بخش قیمت ها و راهنمايي خريد گوشي موبايل (http://www.phalls.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=88) باید مطرح بشود
سپندار مزد
27 April 2007, 08:54 PM
سلام دوستان
یه مشکل روی lcd kjam یه خط افتاده راهی واسه درست کردنش هست :icon_excl ممنون
am!n
28 April 2007, 12:06 AM
آره-lcd را عوض كن...البته منظورت همون حالت خش ديگه؟
mohammad51
28 April 2007, 01:34 AM
سلام دوستان
یه مشکل روی lcd kjam یه خط افتاده راهی واسه درست کردنش هست :icon_excl ممنون
مهدي جان
شما بهتر يك طلق بذاري روي lcdبهتر از هر كاريه:icon_cool
امیر سام
13 May 2007, 11:30 PM
با سلام به تمامی دوستان
من اخیرا" i-mate kjam خریدم با توجه به اینکه با کامپیوتر آشنایی کامل دارم و متاسفانه نتوانستم با این موبایل کار زیادی انجام دهم از شما تقاضا دارم من رو در مورد نرم افزارهای که میتونم روی این موبایل نصب کنم و طریقه نصب را برایم توضیح دهید
mohammad51
13 May 2007, 11:56 PM
دوست عزيز
لطفا يك مقداري به خودتون زحمت بديد و سرچ كنيد كه از همين حالا بتونيد برنامه هاي مورد احتياج خودتون رو بدون اينكه پست اضافه بزنيد پيدا كنيد.
شما ميتونيد تو اين تاپيك ها برنامه هاي مورد علافتون رو كه برروي ويندوز 2005 موبايل نصب ميشه پيدا كنيد
http://www.phalls.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=90
براي يادگرفتن چطور وصل شدن و نصب كردن گوشي به كامپيوتر هم ميتونيد به اينجا سر بزنيد
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=33249
بعد از اين كه اين كارها رو انجام داديد و باز هم مشكل داشتيد من در خدمتم:icon_cool
سپندار مزد
15 May 2007, 05:45 PM
سلام دوستان
من این قسمت از گوشیم که که خط داره رو عکسشو میزارم
توی این عکس قسمت پاکت نامه و e پاک شده
http://suprfile.com/src/2/7abt569/1.jpg (http://suprfile.com/get.php?id=7abt569)
توی این عکسم البته مشخص نیت این تهش یه ترک برداشته
http://suprfile.com/src/2/7abuskr/2.jpg (http://suprfile.com/get.php?id=7abuskr)
میخواستم بدونم قاب واسش هست
اگه قاب واسش هست همرله قاب کیبرد و قسمت پشت که شامل در باطری و همون قسمت که دوربین ش و اینه ش هست میشه یا نه.
قیمتش چند .
ممنون
mohammad51
15 May 2007, 11:30 PM
سلام دوستان
من این قسمت از گوشیم که که خط داره رو عکسشو میزارم
توی این عکس قسمت پاکت نامه و e پاک شده
http://suprfile.com/src/2/7abt569/1.jpg (http://suprfile.com/get.php?id=7abt569)
توی این عکسم البته مشخص نیت این تهش یه ترک برداشته
http://suprfile.com/src/2/7abuskr/2.jpg (http://suprfile.com/get.php?id=7abuskr)
میخواستم بدونم قاب واسش هست
اگه قاب واسش هست همرله قاب کیبرد و قسمت پشت که شامل در باطری و همون قسمت که دوربین ش و اینه ش هست میشه یا نه.
قیمتش چند .
ممنون
دوست عزيز
همون طوري كه خودتون ميدونيد هر گوشي تشكيل شوده از قاب و شاسي اصلي پس اگر گوشي شما كليدهاش و خود قاب مشكل پيدا كرده باشه مطمئن باشيد كه هست و قابل تعويض هست اما در مورد شاسي اصلي كه تمام برد گوشي روش نصب ميشه اگر خش برداشته باشه و يا اينكه پوسته پوسته شده باشه قابل تعويض نيست چون بايد تمام قطعات باز بشه و روي شاسي اصلي نصب بشه نه مرقون به صرفه هست و نه اينكه گوشي به صورت اوليه برميگرده:icon_cool
سپندار مزد
17 May 2007, 09:36 AM
سلام اقا محمد عزیز < دوست خوبم >
اون قسمت که سیاه رنگ و پوست پوستی شده که ظاهرن چارهای نداره جز سازش
این عکسو ببین اون قسمتی که مشخص کردم دکمه هاش گیر میاد عوضش کنم.
http://suprfile.com/src/2/7bcnjeu/pic032.jpg (http://suprfile.com/get.php?id=7bcnjeu)
مال من پاکت نامش و e کم رنگ شده.
ممنون
mohammad51
17 May 2007, 11:34 AM
سلام اقا محمد عزیز < دوست خوبم >
اون قسمت که سیاه رنگ و پوست پوستی شده که ظاهرن چارهای نداره جز سازش
این عکسو ببین اون قسمتی که مشخص کردم دکمه هاش گیر میاد عوضش کنم.
http://suprfile.com/src/2/7bcnjeu/pic032.jpg (http://suprfile.com/get.php?id=7bcnjeu)
مال من پاکت نامش و e کم رنگ شده.
ممنون
دوست عزیز
درمورد کلید ها هست ولی اگر فقط به خاطر پاک شدن حروف روی گوشی میخوای این دکمه ها رو عوض کنی خوب بهتره بری لتراست بخری و دیگه درد سر به خودت ندی اما اگر کلید ها خراب شده میتونی بری عوضشون کنی:icon_cool
سپندار مزد
17 May 2007, 11:42 AM
کلید ها که خراب نشده
من نمیدونم لتراست چیه ؟
چنده؟
mohammad51
17 May 2007, 01:02 PM
کلید ها که خراب نشده
من نمیدونم لتراست چیه ؟
چنده؟
دوست عزیز
لتراست حروف بر گردونه که فکر کنم بگه ای 300-400 تومن باشه و تمام حروف ویا عکسهای دیگه ای که بخواهید داره و در مغازه های لوازم والتحریر میتونید تهیه کنید:icon_cool
naymz
30 June 2007, 10:40 PM
من 25 صفحه تاپیک جمین و 21 صفحه تاپیک ک-جم رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که در کل ک-جم بهتر از جمین در اومده...
حداقل مشکات عجیب سخت افزاری ,سوختن بازر و .... رو نداره
تصمیمم این شد که ک-جم بگیرم
گفتم در آخرین لحظه هم نظره اساتید رو بپرسم
نظر شما چیه؟
mohammad51
3 July 2007, 02:19 AM
من 25 صفحه تاپیک جمین و 21 صفحه تاپیک ک-جم رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که در کل ک-جم بهتر از جمین در اومده...
حداقل مشکات عجیب سخت افزاری ,سوختن بازر و .... رو نداره
تصمیمم این شد که ک-جم بگیرم
گفتم در آخرین لحظه هم نظره اساتید رو بپرسم
نظر شما چیه؟
دوست عزيز
از سئوال شما نميدونم بخندم يا يك كارت اخطار خوب به شما بدم اگر شما به اين نتيجه رسيديد كه k_jam بگيريد و اگر تاپيك رو خونديد اين سئوالتون واقعا مسخره به نظر ميرسه و اگر هنوز مردد هستيد پس به پول داخل جيبتون و سليقه خودتون و كمك هايي كه دوستان در اين تاپيك كردن تصميم بگيريد :icon_cool
rammmy
13 September 2007, 01:23 PM
چطور ميشه massage هاي روي imate را به گوشي ديگه مثل 6630 انتقال داد؟؟؟؟
am!n
13 September 2007, 01:51 PM
روی سیم کارت کپی کن و سیم کارت را بزار روی اون گوشی....
Nomad
13 September 2007, 01:56 PM
دوستان چطور میشه از طریق کامپیوتر و با بلوتوس به kjam فایلی رو ارسال کرد ... ؟ از Kjam به pc رو راحت انجام میدم ولی برعکس اصلا نمیشه ....
rammmy
13 September 2007, 02:18 PM
روی سیم کارت کپی کن و سیم کارت را بزار روی اون گوشی....
ممنون اما سیم کارتها بعضي هاشون ظرفيت 20 تا sms دارن براي ذخيره....
راهي ديگر نيست؟؟؟ :)
mohammad51
13 September 2007, 03:07 PM
ممنون اما سیم کارتها بعضي هاشون ظرفيت 20 تا sms دارن براي ذخيره....
راهي ديگر نيست؟؟؟ :)
سیم کارتها اکثرا 50 تا sms رو میتونی روش ذخیره کنی اما راه دیگه اینه که از smsهاتون یک بک ا÷ در کام÷یوتر بگیرید اگر خیلی برای شما مهمه که اون هم یک برنامه داره که تو قسمت برنامه ها فکر کنم معرفی شده:icon_cool
mohammad51
13 September 2007, 03:16 PM
دوستان چطور میشه از طریق کامپیوتر و با بلوتوس به kjam فایلی رو ارسال کرد ... ؟ از Kjam به pc رو راحت انجام میدم ولی برعکس اصلا نمیشه ....
دوست عزیز
برای این کار یک سری مشکلاتی هست که برای بعضی ها جواب میده و برای بعضی از بلوتث ها مشکل دار میشه به هر حال به نظر من بهتر از کابل استفاده کنید چون درد سر بلوتوث و تنظیماتش خیلی زیاد هست :icon_cool
Nomad
14 September 2007, 01:46 PM
درسته کابل بهتره ولی مشکل حمل و نقل داره ... ولی برای بلوتوس همچین مشکلی نیست و هر جا بری با توجه به اینکه اکثر لپتاپها بلوتوس دارن میتونی راحت هر فایلی خواستی رو انتقال بدی ....
mohammad51
14 September 2007, 05:29 PM
درسته کابل بهتره ولی مشکل حمل و نقل داره ... ولی برای بلوتوس همچین مشکلی نیست و هر جا بری با توجه به اینکه اکثر لپتاپها بلوتوس دارن میتونی راحت هر فایلی خواستی رو انتقال بدی ....
دوست عزيز
حق با شماست ولي تبادل اطلاعات با كابل درد سر هاي بلوتوث رو نداره و همچنين مشكلات بلوتوث رو در ضمن شما با هر كامپيوتري كه بخواهيد ارتباط برقرار كنه بايد برنامه بلوتوث روش نصب باشه و در ضمن برنامه گوشي شما هم بايد روش نصب باشه :icon_cool
rammmy
15 September 2007, 12:38 PM
سیم کارتها اکثرا 50 تا sms رو میتونی روش ذخیره کنی اما راه دیگه اینه که از smsهاتون یک بک ا÷ در کام÷یوتر بگیرید اگر خیلی برای شما مهمه که اون هم یک برنامه داره که
تو قسمت برنامه ها فکر کنم معرفی شده:icon_cool
ممنون --- اگه ممکنه بیشتر توضیح دهید --- :icon_excl .. و لینک برنامه را بزارید... و ایا این برنامه backupش به گوشی دیگه میخوره؟؟؟؟
mohammad51
15 September 2007, 02:13 PM
ممنون --- اگه ممکنه بیشتر توضیح دهید --- :icon_excl .. و لینک برنامه را بزارید... و ایا این برنامه backupش به گوشی دیگه میخوره؟؟؟؟
دوست عزیز
لطفا یک سری به این تاپیک بزنید تمیدوارم که بتونید چیزی که بدرد کار شما میخوره رو پیدا کنید:icon_cool
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=30342&page=4
Nomad
15 September 2007, 11:28 PM
دوست عزيز
حق با شماست ولي تبادل اطلاعات با كابل درد سر هاي بلوتوث رو نداره و همچنين مشكلات بلوتوث رو در ضمن شما با هر كامپيوتري كه بخواهيد ارتباط برقرار كنه بايد برنامه بلوتوث روش نصب باشه و در ضمن برنامه گوشي شما هم بايد روش نصب باشه :icon_cool
در مورد دردسرهای بلوتوس هم حق با شماست ... ولی معمولا تمام لپتاپها و اکثر کامپیوترها همچین برنامه ای روشون نصب هستش ... در مورد گوشی هم که با برنامه ی soft disc دیگه نیازی به برنامه برای انتقال فایل نیستش ... بنابراین اگر کسی از دوستان راهی رو بلده راهنمایی کنه ...
mohammad51
15 September 2007, 11:36 PM
در مورد دردسرهای بلوتوس هم حق با شماست ... ولی معمولا تمام لپتاپها و اکثر کامپیوترها همچین برنامه ای روشون نصب هستش ... در مورد گوشی هم که با برنامه ی soft disc دیگه نیازی به برنامه برای انتقال فایل نیستش ... بنابراین اگر کسی از دوستان راهی رو بلده راهنمایی کنه ...
دوست عزيز
شما لطف كن يك سري به اين تاپيك بزن تا شايد جواب بگيري:icon_cool
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=17200
rammmy
3 October 2007, 02:42 PM
چطور میشه رینگ تون sms زا در jasjam تغییر داد؟؟؟؟
Nomad
3 October 2007, 03:06 PM
احتمالا تنها راه نصب برنامه ی Ringo هستش ... من که با این برنامه زنگ SMS رو عوض کردم ...
rammmy
3 October 2007, 03:33 PM
مر30 میشه لطفا لینک برنامه را بزارید؟؟؟
mohammad51
3 October 2007, 07:32 PM
مر30 میشه لطفا لینک برنامه را بزارید؟؟؟
دوست عزيز
ضمن خوش امد گويي شما به پي هالز اميدوارم كه موفق باشيد
براي تغيير زنگ گوشيتون شما ميتونيد اهنگ مورد علاقه خودتون رو انتخاب كنيد با قلم گوشيتون چند لحظه روش مكث كنيد يك صصفحه باز ميشه اخرين ايتم رو كه set as ringtone هت انتخاب كنيد و مشكلتون حل ميشه در مورد smsشما بايد رينگتون مورد علاقتون رو برداريد و روي فايل اصلي ويندوزتون كپي كنيد بعد seettings---sounds &netificti-----netifications در اونجا براي new text message رينگ تون كي ميخواستيد رو انتخاب كنيد و مشكلتون حل ميشه:icon_cool
rammmy
9 October 2007, 01:39 PM
چند سوال از دوستان داشتم در مورد jasjam:
1.چطور میشه محل ذخیره sms ها را از phone به روی مموری تغییر داد؟
2.چطور میشه در contacts نحوه نمایش را بصورت اسم و بعد فامیل تغییر داد؟
3.چطور میشه اسم owner تغییر داد؟
4.چطور میشه اسم bluthooth تغییر داد؟
rammmy
11 October 2007, 04:29 PM
کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟؟؟
ehsan_ghoshbaz
12 October 2007, 05:06 PM
سلام
من میخواستم یک پاکت پیسی بخرم با قیمت 550 تومن چی بخرم با تشکر
sherx1
21 October 2007, 07:05 PM
سلام
نمي دونم چرا در مورد JASJAM كمتر نوشته شده. راستش من يكي دو ماه پيش يكي خريدم و دارم استفاده مي كنم. فكر هم مي كنم مشكل جدي نداره. وزن زياد JASJAR با بزرگي بيش از حد اون در اين محصول رفع شده مضافا اينكه كي بورد كاملي هم داره و در ضمن عكس دو مگا پيكسلي هم ميگيره. تا الان هم هر چي نرم افزار نصب كردم آخ نگفته. اربايزر هم نصب كردم و مشكل خوندن اي ميل هاي فارسي هم كاملا حل شده. يك مشكل كوچك نوشتن حروف مخصوص زبان فارسي رو هنوز نتونستم حل كنم كه فكر مي كنم اون هم با شهاب حل بشه.
diyaco
21 October 2007, 07:16 PM
سلام
نمي دونم چرا در مورد JASJAM كمتر نوشته شده. راستش من يكي دو ماه پيش يكي خريدم و دارم استفاده مي كنم. فكر هم مي كنم مشكل جدي نداره. وزن زياد JASJAR با بزرگي بيش از حد اون در اين محصول رفع شده مضافا اينكه كي بورد كاملي هم داره و در ضمن عكس دو مگا پيكسلي هم ميگيره. تا الان هم هر چي نرم افزار نصب كردم آخ نگفته. اربايزر هم نصب كردم و مشكل خوندن اي ميل هاي فارسي هم كاملا حل شده. يك مشكل كوچك نوشتن حروف مخصوص زبان فارسي رو هنوز نتونستم حل كنم كه فكر مي كنم اون هم با شهاب حل بشه.
دوست خوبم
من هم با نظرات شما درمورد این گوشی 100% موافقم , ضمنا" من مشکلی با نوشتن حروف فارسی ندارم.
من از ویندوز موبایل 6 استفاده میکنم و از آخرین نسخه عربایزری که توسط استاد عزیزم lover در سایت ارائه شده استفاده میکنم.
sherx1
22 October 2007, 09:11 AM
دوست خوبم
من هم با نظرات شما درمورد این گوشی 100% موافقم , ضمنا" من مشکلی با نوشتن حروف فارسی ندارم.
من از ویندوز موبایل 6 استفاده میکنم و از آخرین نسخه عربایزری که توسط استاد عزیزم lover در سایت ارائه شده استفاده میکنم.
سلام
راستش هنوز جرات نكردم ويندوز اوريجينالي كه خود موبايل نصب مي كنه رو عوض كنم. نمي دونم عوارض اين موضوع چه خواهد بود. شايد هم هيچ عارضه خاصي نداشته باشه ولي فعلا بايد بيشتر با سيستم آشنا بشم بعد.
diyaco
22 October 2007, 09:37 AM
سلام
راستش هنوز جرات نكردم ويندوز اوريجينالي كه خود موبايل نصب مي كنه رو عوض كنم. نمي دونم عوارض اين موضوع چه خواهد بود. شايد هم هيچ عارضه خاصي نداشته باشه ولي فعلا بايد بيشتر با سيستم آشنا بشم بعد.
دوست عزیزم
راستش را بخواهید من هم جرائت این کار را نداشتم ! ولی سرانجام اینکار را انجام دادم. :icon_cool
با ارتقای ویندوز سرعت گوشی شما بالاتر می رود و امکانات بیشتری در دسترستان قرار میگیرد , البته نباید فراموش کرد که هنوز در نسخه های ویندوز موبایل 6 باگهایی وجود دارد اما توجه داشته باشید که دراکثر موارد این ایرادها قابل چشمپوشی است و مهمتر اینکه شما هر زمان که بخواهید میتوانید ویندوز گوشیتان را به نسخه اصلی کارخانه برگردانید. :icon_evil
تنها توصیه من اینست که قبل از شروع به آپگرید حتما" مطالب موجود در این رابطه در سایت را مطالعه فرمایید تا با مشکلی مواجه نگردید. :lover:
sherx1
24 October 2007, 02:00 PM
ممنون از توضيحاتت. اينكه ميشه دوباره به حالت اول برگشت امكان خوبيه كه در هر زماني وجود داره. اما هنوز دو موضوع من رو مردد نگه داشته:
اول اينكه به هر حال ويندوز موجود روي دستگاه اوريجيناله و مي تونه بوسيله سايت اصلي آپگريد بشه يا حتي ارتباط سالم با مايكروسافت داشته باشه كه مسلما در مورد نسخه هاي ديگر اينطور نيست.
دوم اينكه باگ هاي شناخته شده و شناخته نشده مي تونه روي دستگاه چند منظوره و ظريفي مثل اين عواقبي داشته باشه كه بسادگي جبران نشه. برداشتن اون و نصب مجدد ويندوز قبلي هم معمولا مستلزم پاك شدن تمام برنامه هاي قبلي خواهد بود كه خودش براي خودش كاريه!
راستي من خبر ندارم اين نسخه ويندوز موبايل 6 كه در دسترس هست نسخه بتاي اونه يا آخرين ورژنش هست؟
در ضمن شما گفتيد كه در نوشتن فاسي هم مشكلي نداريد. مي شه بپرسم كه اين امكان توسط ويندوز جديد ايجاد شده يا به اون نامربوطه؟ شايد من بايد نرم افزار خاصي رو روي گوشيم نصب كنم تا بتونم از صفحه كليد فارسي استفاده كنم. اين اربايزر كه من نصب كردم در حروف و كلمات عربي كاملا فعال و مناسبه ولي چهار حرف معروف فارسي رو نداره. صفحه كليدهاي فارسي ديگر رو هم كه آزمايش كردم عمدتا عقب افتاده و ضعيف عمل مي كنند و پر از عيب هستند.
Al3l3@S@li
26 October 2007, 12:10 AM
آقا من يه مشكلي با 9100 دارم كه نميدونم چيكار كنم.اونم اينه كه پيامك!! هاي فارسي داخل Inbox رو كه از 1 مسيج بيشترن رو چند قسمت ميكنه و بطور كامل نشون نميده.
راستي اگه كمك ميكنه بگم كه از عربايزر براي فارسي سازي استفاده كردم.
mohammad51
26 October 2007, 12:19 AM
آقا من يه مشكلي با 9100 دارم كه نميدونم چيكار كنم.اونم اينه كه پيامك!! هاي فارسي داخل Inbox رو كه از 1 مسيج بيشترن رو چند قسمت ميكنه و بطور كامل نشون نميده.
راستي اگه كمك ميكنه بگم كه از عربايزر براي فارسي سازي استفاده كردم.
دوست عزيز
يك بار عربيزر رو پاك كنيد و دوباره نصب كنيد احتمالا مشكلتون حل ميشه :icon_cool
Al3l3@S@li
26 October 2007, 09:33 AM
ممنون آقا محمد ولي فكر نكنم حل بشه.چون يك بار به علتي كلا هارد ريست كردم ولي بازم اين مشكلو دارم.
mohammad51
26 October 2007, 05:01 PM
ممنون آقا محمد ولي فكر نكنم حل بشه.چون يك بار به علتي كلا هارد ريست كردم ولي بازم اين مشكلو دارم.
دوست عزيز
اگر اين مشكل بعد از هارد ريست هم حل نشده يك بار رام جديد بگذار بعد اين كار رو انجام بده و يا اينكه اخرين رام عربي رو نصب كن :icon_cool
applepie
29 October 2007, 01:42 AM
اين اربايزر كه من نصب كردم در حروف و كلمات عربي كاملا فعال و مناسبه ولي چهار حرف معروف فارسي رو نداره. صفحه كليدهاي فارسي ديگر رو هم كه آزمايش كردم عمدتا عقب افتاده و ضعيف عمل مي كنند و پر از عيب هستند.
دوست گرامي؛ شما بايستي براي فعال كردن 4 حرف فارسي كه در پيش فرض برنامه نيست، يه فايل ديگه به نام Persian Enabler رو نصب كنيد و بعد در قسمت تنظيمات كيبورد عربايزر(با استفاده از اون مثلث كوچيكه كنار كيبورد) در قسمت Options براي "لوحة المفاتيح" گزينه فارسي رو انتخاب كنيد؛ در ضمن يادتون باشه مادامي كه در تنظيمات Arabic settings در قسمت Country گزينه (ايران)فارسي و در قسمت Digit Substitution گزينه فارسي رو انتخاب نكرده باشيد، اين قابليت يعني انتخاب فارسي در Options براي شما فراهم نميشه؛ يعني اول اين عمليات رو انجام بديد بعد در Options فارسي رو انتخاب كنيد و البته اين تنظيمات براي عربايزر 2 بود ؛ شايد شما نسخه ديگري داشته باشيد. از لينك زير ميتونيد Persian Enabler رو براي عربايزر 2 دانلود كنيد با اندازه 107Kb
لينك دانلود Persian Enabler (http://kamangir.persiangig.com/other/persian%20enabler.zip)
Al3l3@S@li
31 October 2007, 11:16 PM
ميخواستم بدونم چه عواملي باعث تخليه سريع باتري ميشه؟
اين 9100 من كمتر از 24 شارژش خالي ميشه.منو بدجور كلافه كرده.....
(البته با يه باتري ديگه تست كردم،مشكل از باتري نبود.)
Nomad
31 October 2007, 11:39 PM
دوستان از کجا میشه برای Kjam از این کیت های رادیو گیر آورد ؟
mohammad51
31 October 2007, 11:50 PM
ميخواستم بدونم چه عواملي باعث تخليه سريع باتري ميشه؟
اين 9100 من كمتر از 24 شارژش خالي ميشه.منو بدجور كلافه كرده.....
(البته با يه باتري ديگه تست كردم،مشكل از باتري نبود.)
دوست عزيز
در مورد مصرف بالاي گوشي خيلي چيزها ميتونه باعثش بشه مثل زياد كردن نور وشي بعضي از نرم افزار ها كه روي گوشي نصب ميكنيد عوض كردن رام و ريختن رام جديد و در اخر هم اتصالي هاي داخل برد :icon_cool
mohammad51
31 October 2007, 11:51 PM
دوستان از کجا میشه برای Kjam از این کیت های رادیو گیر آورد ؟
Nomad عزيز كدوم كيتها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Al3l3@S@li
1 November 2007, 01:56 AM
اين مورد آخري كه آقا محمد گفتن،فكر منو خيلي مشغول كرد.(اتصالي هاي داخل برد.)
حالا با توجه به اينكه اين موضوع بدترين حالت ممكنه و احتمالشم كمه، ميخواستم بدونم اين مورد(اتصالات داخلي) رو چطور تشخيص ميدن؟ مثلا علائم خاصي داره؟ يا اينكه اگر همه ي موارد گفته شده چك شد،به اين نتيجه ميرسن كه مشكل سخت افزاريه؟
Nomad
1 November 2007, 02:46 AM
محمد جان این کیتهایی که مثه مموری میزنن تو جای مموری و مخصوص رادیو هستن ... ( فکر میکنم بصورت یه تیونر و گیرنده عمل میکنن ) . دیدم از اینا دست یکی ولی نمیشد برم ازش بپرسم ... یکم برجسته و بزرگ تر از مموری هستش ... آخه K-jam بدون رادیو خیلی حیفه ...
mohammad51
1 November 2007, 06:55 PM
اين مورد آخري كه آقا محمد گفتن،فكر منو خيلي مشغول كرد.(اتصالي هاي داخل برد.)
حالا با توجه به اينكه اين موضوع بدترين حالت ممكنه و احتمالشم كمه، ميخواستم بدونم اين مورد(اتصالات داخلي) رو چطور تشخيص ميدن؟ مثلا علائم خاصي داره؟ يا اينكه اگر همه ي موارد گفته شده چك شد،به اين نتيجه ميرسن كه مشكل سخت افزاريه؟
دوست عزيز
شما بايد اول چيزاي ديگرو تست كني كه مشكل نداشته باشه بعد از همه اونها بايد بري گوشيت رو باز كنن و ببينن مشكلي در برد داره يانه:icon_cool
mohammad51
1 November 2007, 06:59 PM
محمد جان این کیتهایی که مثه مموری میزنن تو جای مموری و مخصوص رادیو هستن ... ( فکر میکنم بصورت یه تیونر و گیرنده عمل میکنن ) . دیدم از اینا دست یکی ولی نمیشد برم ازش بپرسم ... یکم برجسته و بزرگ تر از مموری هستش ... آخه K-jam بدون رادیو خیلی حیفه ...
Nomad عزيز
در مورد اين پورت ها كه داخل قسمت sd رام ميشه يك تاپيك هست كه در اون تاپيك توضيحات مختلفي داده شده ولي من تا حالا در مورد راديوش نشنيده بودم چون واقعا ارزش نداره نصبت به قيمت كه ميخواي بدي و بايد رم گوشيت رو هم در بياري :icon_cool
hb2ir
10 November 2007, 12:55 AM
سلام به همه بر و بچز
در مورد سوئيچ كردن بين زبون ها (انگليسي عدد سيمبل عربي و احيانا فارسي) روي كيبورد كي جم سئوال داشتم. ميشه منو راهنمايي كنيد؟
{آقاي ريس نميدونم جاي خوبي سئوال كردم يا نه اگه جاي خاصي بايد برم لطفن منو براهنمائيد}
لطف دوستان مزيد
iman_A13
10 November 2007, 01:35 AM
سرعتش کم نیست ولی گوشی قابل اعتمادی نیست و دیگه خیلی قدیمی شده
mohammad51
10 November 2007, 01:43 AM
سلام به همه بر و بچز
در مورد سوئيچ كردن بين زبون ها (انگليسي عدد سيمبل عربي و احيانا فارسي) روي كيبورد كي جم سئوال داشتم. ميشه منو راهنمايي كنيد؟
{آقاي ريس نميدونم جاي خوبي سئوال كردم يا نه اگه جاي خاصي بايد برم لطفن منو براهنمائيد}
لطف دوستان مزيد
دوست عزيز
اگر منظور شما از جناب رئيس منم كه اشتباه كرديد چون من هم يك كاربر هستم مثل شما ولي با يك كم اختيارات بيشتر در زمينه سئوالتون هم اگر مشكلتون فارسي ساز كردن گوشيتون هست بايد رام عربي روش نصب كنيد +عربيض تا بتونيد فارسي بخونيد و بنويسيد :icon_cool
mohammad51
10 November 2007, 01:47 AM
سرعتش کم نیست ولی گوشی قابل اعتمادی نیست و دیگه خیلی قدیمی شده
دوست عزيز
ضمن خوش امد گويي شما به جمع دوستان پي هالز ميشه منظورتون رو از زدن اين پست بگيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hb2ir
10 November 2007, 03:22 PM
دوست عزيز
اگر منظور شما از جناب رئيس منم كه اشتباه كرديد چون من هم يك كاربر هستم مثل شما ولي با يك كم اختيارات بيشتر در زمينه سئوالتون هم اگر مشكلتون فارسي ساز كردن گوشيتون هست بايد رام عربي روش نصب كنيد +عربيض تا بتونيد فارسي بخونيد و بنويسيد :icon_cool
سلام آقاي رئيس:icon_surp:icon_cool حالا اين كه يه مقدار شوخي هست اما جداي اون قضيه چون نميدونستم سئوالم با اين تاپيك متناسب هست يا نه، براي همين خواستم مطمئن شم كه نظم رو به هم نزنم. اين بماند.
مطلب دوم اينه كه اصلا سئوال من اين نيست! بلكه اينه كه با كيبرد كيجمي كه فارسي روش كامل نصبه، چه شكلي ميشه بين زبونها -همونطور كه قبلا كاملتر اشاره شد- سوئيچ كرد.
مرسي از شما و از كسي كه بتونه راهنمايي كنه.
سپندار مزد
10 November 2007, 03:51 PM
سلام آقاي رئيس:icon_surp:icon_cool حالا اين كه يه مقدار شوخي هست اما جداي اون قضيه چون نميدونستم سئوالم با اين تاپيك متناسب هست يا نه، براي همين خواستم مطمئن شم كه نظم رو به هم نزنم. اين بماند.
مطلب دوم اينه كه اصلا سئوال من اين نيست! بلكه اينه كه با كيبرد كيجمي كه فارسي روش كامل نصبه، چه شكلي ميشه بين زبونها -همونطور كه قبلا كاملتر اشاره شد- سوئيچ كرد.
کلید caps lock روی کیبرد رو دوبار پشت سر هم فشار بده .
mohammad51
10 November 2007, 03:52 PM
دوست عزیز
روی خود گوشی تو قسمتی که میاد رو صفحه یک کلید داره که مخصوص سوئیچ کردن فارسی به اینگلیسی و برعکسش هست :icon_cool
hb2ir
11 November 2007, 11:44 AM
آقا دمت گرم اما فقط يكيشو گفتي، براي سوئيچ كردن روي سيمبل هم اون كليد دايره اي رو دو بار فشار بديم. اما
و اما اينكه يه مرد بياد فارسيشو بگه چه شكلي رو فارسيش سوئيچ كنيم من يكي دوبار شانسي كردم اما شانسي بيده.
اين پست رو يه بار اديت كردم :
اونم پيدا كردم
بايد كپس لاك و اسپيس رو با هم بزنيم!!!!!!!! ميره رو فارسي.:icon_excl
سپندار مزد
11 November 2007, 05:55 PM
كليد دايره اي همون caps lock هست
:icon_cool
Al3l3@S@li
23 November 2007, 09:39 PM
من اينترنت ADSL دارم و ميخوام با كابل، گوشيمو (K-JAM) به اينترنت وصل كنم،بايد چكار كنم؟
mohammad51
23 November 2007, 09:57 PM
من اينترنت ADSL دارم و ميخوام با كابل، گوشيمو (K-JAM) به اينترنت وصل كنم،بايد چكار كنم؟
دوست عزيز
شما اكتيو سينك رو نصب كنيد و بعد كابل usb رو به كامپيوترتون وصل كنيد و بعد ميتونيد به وسيله گوشيتون صفحه باز كنيد :icon_cool
hb2ir
24 November 2007, 01:09 AM
به قول دوستمون اين راه حلي هست كه جواب داده، اما
اگه مودمت usb باشه شايد راه ديگه اي هم باشه، اگه هست مدلشو و آي اس پي كه ازش سرويس ميگيري بده، من تا فردا تهرانم ميتونم چك كنم.
البته اگه روتر وايرلس لن داشته باشي كه هيچي نميخواد!:icon_sad::icon_arro
Al3l3@S@li
24 November 2007, 02:20 AM
با تشكر از توجه دوستان،يه گزينه كذايي تو قسمت USB to PC بود كه با برداشتن تيك اون،مشكل حل شد.
تيك گزينه Enable advanced network functionality رو برداشتم درست شد.
rf3016
30 November 2007, 02:58 AM
سلام دوستان من يك گوشي JASJAM گرفتم مي خواستم كه به اينترنت وصل بشم. من يك كامپيوتر دارم كه يك lan بي سيم گرفتم و اينترنت ADSL هم دارم اگر امكانش هست من را در وصل شدن به اينترنت به وسيله گوشيم راهنمايي كنيد . ممنون
mohammad51
30 November 2007, 04:09 PM
سلام دوستان من يك گوشي JASJAM گرفتم مي خواستم كه به اينترنت وصل بشم. من يك كامپيوتر دارم كه يك lan بي سيم گرفتم و اينترنت ADSL هم دارم اگر امكانش هست من را در وصل شدن به اينترنت به وسيله گوشيم راهنمايي كنيد . ممنون
دوست عزيز
شما گوشي رو با كابل usb به سيستم كامپيوتر وصل كن برنامه اكتيو سينك رو روي سيستمت نصب كنيد و بعد از اينترنت اكسپررلر كه داخل گوشيتون هست ادرس بدي به راحتي وصل ميشه:icon_cool
rf3016
12 December 2007, 01:20 AM
با تشكر از شما دوست گرامي اما اگر ممكن است نحوه وصل شدن به اينترنت را به وسيله لن بي سيم گوشي را هم راهنمايي كن
دوستان اگر ممكن است نحوه تنظيم MMS را در گوشي JASJAM را راهنمايي كنين . باتشكر :haha:
mohammad51
12 December 2007, 11:11 AM
با تشكر از شما دوست گرامي اما اگر ممكن است نحوه وصل شدن به اينترنت را به وسيله لن بي سيم گوشي را هم راهنمايي كن
دوستان اگر ممكن است نحوه تنظيم MMS را در گوشي JASJAM را راهنمايي كنين . باتشكر :haha:
دوست عزیز
برای وصل شدن به اینترنت به وسیله کابل شبکه شما با کابل usbبه سیستم وصل میشید و با اکتیوسینک به اینترنت سیستم دسترسی پیدا میکنید و میتونید صفحه باز کنید اما اگر وایرلس میخواهید وصل بشید باید wifi گوشیتون رو روشن کنید و سرچ که انجام بشه و شبکه رو پیدا کنه شما با ید یوزر و پسورد بزنید و وارد اینترنت بشید :icon_cool
در مورد mmsهم مشکل خاصی نداره عکس مورد نظر رو پیدا میکنید و ارسال میکنید :icon_cool
sherx1
30 December 2007, 02:53 PM
سلام. به نظرم رسيد اين موضوع هم به كاهش فضا در موبايل JASJAM ارتباط پيدا مي كنه گفتم بگم بلكه جواب بگيرم.
اخيرا وقتي يك فايل دو سه مگابايتي توسط بلوتوث دريافت مي كنم پيغام پر شدن حافظه موبايل رو مي ده. با توجه به اينكه تمام برنامه ها رو توي حافظه جانبي نصب مي كنم و هميشه مراقبم تا اطلاعات اضافه توي حافظه اصلي موبايل وارد نشه چرا بايد اين اتفاق كه تا حالا چند بار تكرار شده و باعث لغو دريافت فايل شده. در عين حال آيا راهي وجود نداره كه اصلا دريافت هاي از طريق بلوتوث داخل حافظه اصلي ذخيره نشه؟
حتي بعضي از فايل ها و فولدرها كه فكر مي كردم بدرد نمي خورند رو جابجا كردم ولي ديدم بعضي از برنامه ها - عليرغم اينكه مطمئن هستم در حافظه مجازي نصبشون كردم - بعد از جابجا كردن اجرا نمي شن.
mohammad51
30 December 2007, 03:23 PM
سلام. به نظرم رسيد اين موضوع هم به كاهش فضا در موبايل JASJAM ارتباط پيدا مي كنه گفتم بگم بلكه جواب بگيرم.
اخيرا وقتي يك فايل دو سه مگابايتي توسط بلوتوث دريافت مي كنم پيغام پر شدن حافظه موبايل رو مي ده. با توجه به اينكه تمام برنامه ها رو توي حافظه جانبي نصب مي كنم و هميشه مراقبم تا اطلاعات اضافه توي حافظه اصلي موبايل وارد نشه چرا بايد اين اتفاق كه تا حالا چند بار تكرار شده و باعث لغو دريافت فايل شده. در عين حال آيا راهي وجود نداره كه اصلا دريافت هاي از طريق بلوتوث داخل حافظه اصلي ذخيره نشه؟
حتي بعضي از فايل ها و فولدرها كه فكر مي كردم بدرد نمي خورند رو جابجا كردم ولي ديدم بعضي از برنامه ها - عليرغم اينكه مطمئن هستم در حافظه مجازي نصبشون كردم - بعد از جابجا كردن اجرا نمي شن.
دوست عزیز
تمام برنامه های نصبی که شما انجام میدید یک فایل در ویندوز اصلی و همون رم اصلی گوشی ایجاد میکنن که با عث کم شدن رم اصلی گوشی میشه و کل برنامه شما روی استریج کارت نصب نمیشه در همین حال هم ممکنه 2-3 برنامه در حال اجرا داشته باشید که این برنامه ها هم یک فضاییی رو برای خودشون اشغال میکنن به این ترتیب میبینید که فضای رم داخلی کم میشه وممکنه همچنین مشکلی رو برای شما ایجاد کنه:icon_cool
Nomad
30 December 2007, 08:52 PM
سلام دوستان ... چطور میشه که با Kjam آهنگ و mp3 پخش کنیم ولی صفحه خاموش باشه تا شارژ مصرف نشه ... ؟ منظورم این نیست که نور صفحه رو کم کنیم ها ...
Al3l3@S@li
30 December 2007, 11:23 PM
سلام دوستان ... چطور میشه که با Kjam آهنگ و mp3 پخش کنیم ولی صفحه خاموش باشه تا شارژ مصرف نشه ... ؟ منظورم این نیست که نور صفحه رو کم کنیم ها ...
با نصب برنامه core player اين امكان و امكانات بسيار زياد ديگه اي براي پخش آهنگ براتون فراهم ميشه.
Nomad
1 January 2008, 01:04 AM
والله من تا حالا نیازی نداشتم به پخش آهنگ با K-jam و تا حالا mp3 باهاش گوش نداده بودم . ولی اخیرا که تست کردم دیدم صفحه همینجور روشن میمونه ... حالا یه برنامه هم هستش که روش نصب کردم به اسم TCPMP که پلیر هستش برای فیلم و همه چی ... حالا شما گفتی Core player چون هم توش C داره و هم P گفتم که شاید خودش باشه ... درسته ؟ اگر آره من با اونم پخش کردم ولی باز روشن میمونه ...!!
Al3l3@S@li
1 January 2008, 03:55 AM
شما The Core Pocket Media Player رو دارين.من تو اين برنامه اون گزينه رو پيدا نكردم.
اما اگر برنامه Core Player رو نصب كنين،در اين برنامه هنگام پخش آهنگ از قسمت Option، عبارت Blank Screen رو انتخاب ميكنين و صفحه خاموش ميشه.
sherx1
1 January 2008, 04:56 PM
دوست عزیز
تمام برنامه های نصبی که شما انجام میدید یک فایل در ویندوز اصلی و همون رم اصلی گوشی ایجاد میکنن که با عث کم شدن رم اصلی گوشی میشه و کل برنامه شما روی استریج کارت نصب نمیشه در همین حال هم ممکنه 2-3 برنامه در حال اجرا داشته باشید که این برنامه ها هم یک فضاییی رو برای خودشون اشغال میکنن به این ترتیب میبینید که فضای رم داخلی کم میشه وممکنه همچنین مشکلی رو برای شما ایجاد کنه:icon_cool
-----
سلام و تشكر از پاسخ شما. ولي مشكل اصلي من كمبود حافظه است كه نمي دانم با اين وضعيت بايد چه بكنم. كم كردن برنامه هاي نصب شده را چندان قابل قبول نميدانم چون اساسا وقتي برنامه اي نصب مي كنم براي استفاده از آن است و معمولا هم استفاده دارد. با اين تفاسير چه بلائي مي توانم سر فضاي كم حافظه ام بياورم؟
mohammad51
1 January 2008, 05:08 PM
-----
سلام و تشكر از پاسخ شما. ولي مشكل اصلي من كمبود حافظه است كه نمي دانم با اين وضعيت بايد چه بكنم. كم كردن برنامه هاي نصب شده را چندان قابل قبول نميدانم چون اساسا وقتي برنامه اي نصب مي كنم براي استفاده از آن است و معمولا هم استفاده دارد. با اين تفاسير چه بلائي مي توانم سر فضاي كم حافظه ام بياورم؟
دوست عزیز
1-2 تا برنامه برای این کار هست 1 برنامه که حجم برنامه ها رو کمتر میکنه و. یک برنامه دیگه هم هست اون طور که یادمه کل برنامه رو روی استریج کارت میبره برید تو تاپیک برنامه ها یک سرچی بکنید باید بتونید پیدا کنید و فکر کنم مشکلتون حل بشه:icon_cool
سایه خورشید
5 March 2008, 02:52 AM
دوستان من k-jam دارم
می تونم با کیبردش فارسی تایپ کنم؟چه جوری؟
مرصی
mohammad51
5 March 2008, 03:21 PM
دوستان من k-jam دارم
می تونم با کیبردش فارسی تایپ کنم؟چه جوری؟
مرصی
دوست عزیز
شما با نصب فارس ساز میتونید از کی برد گوشیتون استفاده لازم رو ببرید :icon_cool
am!n
5 March 2008, 03:36 PM
دوست عزیز
شما با نصب فارس ساز میتونید از کی برد گوشیتون استفاده لازم رو ببرید :icon_cool
محمد گرامی ممنون ار همراهی همیشگی شما.
ایشون منظورشون با کیبورد سخت افزاریه-چون خیلی سخت میشه کیبورد سخت افزاری را برای تایپ فارسی تنظیم کرد.
haro
6 March 2008, 04:46 AM
با سلام خدمت تمامی دوستان
من کیوتک9100 دارم میخواستم بدونم جدیدترین رام این گوشی چیه وبعدا اینکه لطفا نحوه نصبش رو هم بهم بگید
پیشاپیش از همکاری شما ممنونمhttp://www.phalls.com/vbulletin/images/mysmilies/icon_cool.gif
mohammad51
10 March 2008, 04:08 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان
من کیوتک9100 دارم میخواستم بدونم جدیدترین رام این گوشی چیه وبعدا اینکه لطفا نحوه نصبش رو هم بهم بگید
پیشاپیش از همکاری شما ممنونمhttp://www.phalls.com/vbulletin/images/mysmilies/icon_cool.gif
دوست عزیز
شما به تاپیک ویندوز موبایل 6 یک نگاهی بندازید احتمالا مشکلتون حل میشه و میتونید رام مورد نظرتون رو پیدا کنید :icon_cool
سایه خورشید
11 March 2008, 02:42 AM
محمد گرامی ممنون ار همراهی همیشگی شما.
ایشون منظورشون با کیبورد سخت افزاریه-چون خیلی سخت میشه کیبورد سخت افزاری را برای تایپ فارسی تنظیم کرد.
درسته دقیقن منظورم همینه!
Nomad
11 March 2008, 11:27 AM
سلام دوستان ...
من یه مشکلی دارم با گوشیم ...
آقا این گوشی من هر چند وقت یک بار ، صدای زنگ و مسیجش میپره !! یعنی فقط ویبره میزنه ...!!
و توی قسمتی هم که میشه صدای زنگ رو انتخاب کرد و انواعش و غیره رو ... ، وقتی صدای خاصی رو انتخاب میکنم این ارور رو میده :
the file is corupted or not excited ... یه همچین چیزی ...
تازه فایل ها رو هم تو My tunes کپی کردم ...
اعصابم رو بهم ریخته ...
برنامه Ringo هم کار نمیکنه ...
و اما مشکل دوم ...
دوستان من مدت زیادی نیست ( کمتر از 1 سال ) که K-jam گرفتم ... ولی متاسفانه اون قسمت نوار مانند که دور تا دور گوشی رو گرفته و به رنگ تیره ( مشکی ) هستش ... ، همش پوست پوستی شده و رنگش داره کنده میشه !!
اینهم مورد دوم هستش که بد مدل رفته تو اعصابم ...
راهنمایی کنید .
ممنون .
mohammad51
11 March 2008, 01:22 PM
سلام دوستان ...
من یه مشکلی دارم با گوشیم ...
آقا این گوشی من هر چند وقت یک بار ، صدای زنگ و مسیجش میپره !! یعنی فقط ویبره میزنه ...!!
و توی قسمتی هم که میشه صدای زنگ رو انتخاب کرد و انواعش و غیره رو ... ، وقتی صدای خاصی رو انتخاب میکنم این ارور رو میده :
the file is corupted or not excited ... یه همچین چیزی ...
تازه فایل ها رو هم تو My tunes کپی کردم ...
اعصابم رو بهم ریخته ...
برنامه Ringo هم کار نمیکنه ...
و اما مشکل دوم ...
دوستان من مدت زیادی نیست ( کمتر از 1 سال ) که K-jam گرفتم ... ولی متاسفانه اون قسمت نوار مانند که دور تا دور گوشی رو گرفته و به رنگ تیره ( مشکی ) هستش ... ، همش پوست پوستی شده و رنگش داره کنده میشه !!
اینهم مورد دوم هستش که بد مدل رفته تو اعصابم ...
راهنمایی کنید .
ممنون .
Nomad عزیز
در مورد سئوال اولتون میتونم بپرسم از چه ویندوزی استفاده میکنید 5 یا 6؟در مورد سئوال دومتون هم باید بگم متاسفانه کاریش نمیشه کرد و اکثر کاجم ها که من دیدیم همین مشکل رو دارن و اون هم به خاطر جنس بد ای تیکه از قاب هست که بر اثر گرفتن رطوبت دست به خودش این مشکل براش پیش میاد:icon_cool
mohammad51
11 March 2008, 01:31 PM
درسته دقیقن منظورم همینه!
من منظور شما رو متوجه نمیشم یعنی با نصب فارسی ساز فارسی نمیتونید تایپ کنید یا اینکه برای پیدا کردن حرف دچار مشکل میشید؟
am!n
11 March 2008, 01:56 PM
من منظور شما رو متوجه نمیشم یعنی با نصب فارسی ساز فارسی نمیتونید تایپ کنید یا اینکه برای پیدا کردن حرف دچار مشکل میشید؟
محمد جان اون زمانی که من pda2k داشتم وقتی می خواستم زبان کیبورد سخت افزاری را از انگلیسی به عربی(یا فارسی) تغییر بدم خیلی سخت بود یعنی چند بار باید به دکمه های خاصی را می زدم..
مثله کیبورد کامیوتر هست که alt+shift را میزنیم تغییر میکنه ایشون هم میگن با زدن چه دکمه ای زبان کیبورد تغییر میکنه؟
فکنم تو پاکت پی سی هم با زدن دکمه ی alt_shift تغییر میکنه.
Nomad
11 March 2008, 02:01 PM
ممنون محمد جان ...
از WM5 فابریک خودش استفاده میکنم ....
البته یه چیزی هست که شاید اگر بدونی بتونی کمک کنی ...
موقع خرید گوشی ، وقتی که ویندوز نصب شد و همه چیز تمام شد ... ، همه چیز طبیعی بودش ولی خودم که یه سری هارد ریست کردم و ویندوز رو دوباره ریختم ، کلی گزینه ی عربی و چرت و پرت بهش اضافه شدش !!
من هم با هر دردسری که بود پاکشون کردم !! نمیدونم شاید نبایست پاکشون میکردم !!
منتظر راهنمایی شما هستم ...
فایلهای آهنگ رو تو جای خاصی باید بریزم ؟ توی روت ویندوز بریزم ؟ کجا ؟
البته اکثر محلها رو تست کردم ...
mohammad51
11 March 2008, 02:22 PM
محمد جان اون زمانی که من pda2k داشتم وقتی می خواستم زبان کیبورد سخت افزاری را از انگلیسی به عربی(یا فارسی) تغییر بدم خیلی سخت بود یعنی چند بار باید به دکمه های خاصی را می زدم..
مثله کیبورد کامیوتر هست که alt+shift را میزنیم تغییر میکنه ایشون هم میگن با زدن چه دکمه ای زبان کیبورد تغییر میکنه؟
فکنم تو پاکت پی سی هم با زدن دکمه ی alt_shift تغییر میکنه.
امین جان
تا اونجایی که من میدونم با زدن یک دکمه این تغییر انجام میشه البته اونهایی که رام عربی اورجینال روشن نصب هست خودشون سر اون دکمه این تغییر نشون دادن ولی برای گوشی هایی که رام اینگلیسی روشن نصب هست باید خودت پیدا کنی فکر میکنم دکمه سمت راستی space باشه :icon_cool
mohammad51
12 March 2008, 11:19 PM
ممنون محمد جان ...
از WM5 فابریک خودش استفاده میکنم ....
البته یه چیزی هست که شاید اگر بدونی بتونی کمک کنی ...
موقع خرید گوشی ، وقتی که ویندوز نصب شد و همه چیز تمام شد ... ، همه چیز طبیعی بودش ولی خودم که یه سری هارد ریست کردم و ویندوز رو دوباره ریختم ، کلی گزینه ی عربی و چرت و پرت بهش اضافه شدش !!
من هم با هر دردسری که بود پاکشون کردم !! نمیدونم شاید نبایست پاکشون میکردم !!
منتظر راهنمایی شما هستم ...
فایلهای آهنگ رو تو جای خاصی باید بریزم ؟ توی روت ویندوز بریزم ؟ کجا ؟
البته اکثر محلها رو تست کردم ...
مسعود جان
در مورد این مسئله اگر برنامه ها رو ریمو کرده باشید مشکلی ایجاد نمیکنه ولی اگر deleteکرده باشید خوب خود همین ممکنه به ویندوز موبایلتون اسیب رسونده باشه به هر حال من فکر میکنم رام گوشیتون رو یک بار دوباره نصب کنید این مشکل شما حل بشه:icon_cool
Nomad
13 March 2008, 01:13 AM
باز هم ممنون ...
حق با شماست . تازه رام رو دوباره ریختم ، مشکل حل شد .
اینطور که معلومه هر 2 ماه یکبار میبایست رام رو تجدید کرد !! ( ولی حالا میفهمم که این دو سه هفته ی آخر چه زجری میکشیدم !! الان ویندوز مثل فشنگ شده ) .
mohammad51
13 March 2008, 01:20 PM
باز هم ممنون ...
حق با شماست . تازه رام رو دوباره ریختم ، مشکل حل شد .
اینطور که معلومه هر 2 ماه یکبار میبایست رام رو تجدید کرد !! ( ولی حالا میفهمم که این دو سه هفته ی آخر چه زجری میکشیدم !! الان ویندوز مثل فشنگ شده ) .
مسعود جان
در مورد رام ریختن روی گوشی بسته به خود داره که چه برنامه هایی روش نصب کنید واگر این برنامه ها مشکل باهم نداشته باش شما میتونید مدت زیادی از ویندوز موبایل گوشیتون استفاده ببرید :icon_cool
Nomad
14 March 2008, 12:47 AM
والله یکی از بزرگترین عیبهای این مدل گوشی ها اینه که چون هنوز بطور کامل تو جامعه شناخته شده نیستن ... ، هر کسی که باهات آشنایی داره میگیره و باهاش کلی ور میره !! ( واسه همین هم زود به زود قاطی میکنن ) حالا از ما اعصاب خوردی و از اونا ذوق وشوق !!
اینجوریه که هر کسی که پاکت پیسی داره یه گوشی دیگه هم داره ...
lover
14 March 2008, 01:55 AM
با یک برنامه backup میتوانید سریع به تنظیمان قبلی restore بکنید
Sprite Backup
SPB Backup
SPB Clone
Nomad
14 March 2008, 02:01 AM
همه تنظیمات ویندوز ؟ جالبه .
lover
14 March 2008, 05:01 AM
بله همه چیز رو همانطور که در موقع backup بوده در میاره البته هر backup روی رام خودش کار میکنه اگر رام را عوض بکنی و restore ممکن هست که مجبور به هارد ریست بشوید
am!n
14 March 2008, 05:25 AM
بله همه چیز رو همانطور که در موقع backup بوده در میاره البته هر backup روی رام خودش کار میکنه اگر رام را عوض بکنی و restore ممکن هست که مجبور به هارد ریست بشوید
فرشید جان آیا میشه فقط از مدت زمان مکالمات ورودی و خروجی بکاپ گرفت؟
lover
14 March 2008, 03:47 PM
زمان مکالمه ربطی به بک آپ نداره و عوض کردن آن یکبار شرح داده شده بود
(روش خیلی ساده اینه که به یک جایی زنگ بزنی بعد در حین مکالمه ساعت رو عقب یا جلو ببری اینطوری تماسهای خروجی کم و زیاد میشه سپس دوباره به خودت زنگ میزنی و در حین برقراری تماس دوباره ساعت را عقب جلو میکنید و اینطوری مکالمات دریافتی نیز کم و زیاد میشه فقط بایستی این کار را دقیق انجام بدید)
البته یک راه دیگه هم داره که حرفه ای تر هست و با hard spl مخصوصی که از AT Command Interpreter پشتیبانی میکنه و MTTY میشه تمام موارد مربوط به GSM از جمله talk time را دستکاری کرد فقط یکمی کار در این قسمت حساس هست اگر اشتباه بکنید کلا گوشی برای همیشه میسوزه و فلش هم پاک میشه و قابل بازیافت نیست برای همین من هم این روش را نه توصیه میکنم و نه یاد کسی میدم :icon_surp با همین روش میشه اپراتور راهم آنلاک کرد ولی باز میگم چون خیلی خطر ناک هست از روشهای خیلی ساده تر میشه استفاده کرد
سایه خورشید
14 March 2008, 11:46 PM
از هردو دوست عزیز که سعی در رفع ابهام من دارن کمال تشکر رو دارم
باید خدمت دوستان عزیزم بگم که یه مشکلی تو گوشیم پیش اومد که همون موقع هر بار با زدن یک کلید (البته فقط تو یه برمامه ی جاوا) صفحه کلید عربی میشد ام بخاطر همون مشکل مجبور به فرمت شدم و دیگه نتونستم فارسی بنویسم.اون دکمه هایی هم که آقا محمد فرمودند جواب نمیده یکی نقطه و دیگری ok است.که هیچ کدوم این کارو نمیکنن درضمن گوشیم رام عربی هم داره!
راستی دوستان میشه مرحمت بفرمایید و طریق hard format یا همون فرمت کامل گوشیمم رو بهم بگید چون خیلی بهش احتیاج دارم میدونم ممکن جوابم تو جایی دیگه باشه ولی خیلی گشتم نبوده!درضمن دسترسیم به اینترنت هم خیلی خیلی مشکله:131: ممنون
am!n
15 March 2008, 11:43 AM
فرمت کامل گوشیمم
اگر منظورت هارد ریست هست به آدرس زیر برو:
start->settigs->system->celars storages->type 1234->press ok
shahram2006_m
15 March 2008, 01:48 PM
البته تجربه من رو تکرار نکنید و قبل از این کار مموری رو خارج کنید
سایه خورشید
16 March 2008, 12:05 AM
حس میکنم اینو میزنم غیر از خالی شدن حافظه ی اصلی اتفاق دیگه ای نمی افته حتی مموری هم رو گوشی باشه فرمت نمیشه.مشکلات قبلی گوشی هم همچنان پا برجا میمونن.مثلن اینکه موقع سافت ریست اگه صفحه خاموش شد دیگه روشن نمیشه مگر اینکه باتری رو در بیارم و از نو نذارم خاموش بشه صفحه!دوربین هم که کیفیتش به پایین ترین حد ممکن رسیه که به نظر سخت افزاری نمیاد!خواستم تو قسمت ویندوز موبایل 6 یه ویندوز مناسب پیدا کنم که بعد از 3-4 تا پست تازه یه فروم خارجی بهم معرفی کردن که هر تاپیکش بیش از 100 صفحه داشت.اینجور واسه phalls با این همه عظمت و داناییش متاسف شدم که در عین توانایی تازه منو به یه انجمن دیگه معرفی کرد!
L O V E L Y
16 March 2008, 10:13 AM
جناب سايه خورشيد شما بفرمايين گوشيتون چيه من واستون رامشو مي زارم(البته همه سعي خودمو مي كنم تا واستون رامشو پيدا كنم)
mohammad51
16 March 2008, 12:52 PM
حس میکنم اینو میزنم غیر از خالی شدن حافظه ی اصلی اتفاق دیگه ای نمی افته حتی مموری هم رو گوشی باشه فرمت نمیشه.مشکلات قبلی گوشی هم همچنان پا برجا میمونن.مثلن اینکه موقع سافت ریست اگه صفحه خاموش شد دیگه روشن نمیشه مگر اینکه باتری رو در بیارم و از نو نذارم خاموش بشه صفحه!دوربین هم که کیفیتش به پایین ترین حد ممکن رسیه که به نظر سخت افزاری نمیاد!خواستم تو قسمت ویندوز موبایل 6 یه ویندوز مناسب پیدا کنم که بعد از 3-4 تا پست تازه یه فروم خارجی بهم معرفی کردن که هر تاپیکش بیش از 100 صفحه داشت.اینجور واسه phalls با این همه عظمت و داناییش متاسف شدم که در عین توانایی تازه منو به یه انجمن دیگه معرفی کرد!
دوست عزیز
برای پی هالز تاسف نخور بلکه برای خودمون باید تاسف بخوریم که همیشه منتظریم یک لقمه حاضر و اماده باشه و ما اون و بخوریم و همیشه مصرف کننده هستیم و تازه اون هم مصرف کننده ای که منتظر ببینه دوستان چه چیزی رو تایید میکنن تا ما هم سریعا اون رو مورد استفاده قرار بدیم اگر دوستان یک تاپیک دیگه ای که رامهای مختلف توش هست بهتون معرفی کردن بخاطر این بوده تا شما نصبت به سلیقه خودتون و جدیدی ترین ورژن که هست رو پیدا کنید و روی گوشیتون نصب کنید واگر فکر میکنید این طور نیست خوب تو تاپیک ویندوز موبایل 6 این همه رام معرفی شده که مطمنا یکیش بدرد شما میخوره دانلود ونصب کنید :icon_cool
alirezamip
24 August 2008, 05:06 PM
سلام
من یه دونه qtek 9100 دارم که چند روز پیش دیدم خود به خود LCD ایش شکسته و صفحه کار نمی کنه بعد یک روز دیگه هیچی نشون نداد!
امروز بازش کردم و LCD اون رو درآوردم ! حالا دوستان این صفحه اش چنده از کجا می تونم اصلش رو گیر بیارم؟ راستی تاچش هم روی ال سی دی نو هست یا باید ماله همین قبلیه رو بهش بزنم؟
خلاصه اگه کسی آدرسی از لوازم فروشی های این یا تلفنی داره ممنون می شم!
mohammad51
25 August 2008, 08:44 AM
سلام
من یه دونه qtek 9100 دارم که چند روز پیش دیدم خود به خود LCD ایش شکسته و صفحه کار نمی کنه بعد یک روز دیگه هیچی نشون نداد!
امروز بازش کردم و LCD اون رو درآوردم ! حالا دوستان این صفحه اش چنده از کجا می تونم اصلش رو گیر بیارم؟ راستی تاچش هم روی ال سی دی نو هست یا باید ماله همین قبلیه رو بهش بزنم؟
خلاصه اگه کسی آدرسی از لوازم فروشی های این یا تلفنی داره ممنون می شم!
دوست عزيز
در مورد lcd شما ميتونيد از تجارت الكترونيك و يا پاساژعلاالدين مغازه اورجينال و ... تهيه كنيد در مورد تاچ هم اگر سالم هست كه ميتونيد از همون استفاده ببريد و اگر مشكل داره كه بايد خريداري كنيد قيمت lcd هم فكر كنم حدود 50-60 هزار تومن باشه:icon_cool
kaspersky
19 September 2008, 04:35 PM
مي خواستم ببينم در مجموع kjam بهتره يا jama 101؟ چه از لحاظ قيمت چه كيفيت كلي؟
كدومو بگيرم بهتره؟
راستي كيفيت ساخت اين سري يعني kjam ,xda mini s, 9100 مثلا كيفيت بدنه با هم فرق داره؟ چون نميخوام بعد مدتي رو كليد و بدنه و lcd خط و خش بيفته.
راستي اينم درسته كه با خاموش كردن كاجم كل تنظيمان و پروفايل ها default ميشه؟
در ضمن باطريش عملا چه جوريه نه روي كاغذ؟:lover::icon_neut
boxer
29 October 2008, 02:05 AM
با سلام خدمت دوست خوبم جناب kaspersky (http://www.phalls.com/member.php?u=39998) kjam بهتره کلا گوشی خوبیه و خیلی کم به مشکل بر میخوره نه فرقی در بدنه ندارن البته روی کلید و صفحه گوشی خط و خش میفته مگر از محافظ استفاده کنی نه با خاموش کردن گوشی تنضیمات به صورت دیفالت بر نمیگرده الان من یه دونه گرفتم باطریش خوب جواب میده یعنی 2روز یه بار نیاز به شارژ داره موفق باشی:icon_cool
mohammad51
29 October 2008, 11:56 AM
مي خواستم ببينم در مجموع kjam بهتره يا jama 101؟ چه از لحاظ قيمت چه كيفيت كلي؟
كدومو بگيرم بهتره؟
راستي كيفيت ساخت اين سري يعني kjam ,xda mini s, 9100 مثلا كيفيت بدنه با هم فرق داره؟ چون نميخوام بعد مدتي رو كليد و بدنه و lcd خط و خش بيفته.
راستي اينم درسته كه با خاموش كردن كاجم كل تنظيمان و پروفايل ها default ميشه؟
در ضمن باطريش عملا چه جوريه نه روي كاغذ؟:lover::icon_neut
دوست عزيز
اين گوشي ها گوشي هايي خوبي هستن ولي از لحاظ بدنه بعد از مدتي قاب مشكيش بسته ميشه و البته خود اين گوشي هم يك مقداري قديمي هست و نو اون پيدا نميشه و اكثر اونهايي كه تو بزار هست دست دوم هست :icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.