PDA

View Full Version : من تكنسين موبايل شركت L G هستم تمام مشكلات گوشي هاي L G ...

LG--Lifes Good
21 January 2005, 12:16 AM
من تكنسين موبايل شركت L G هستم تمام مشكلات گوشي هاي L G ... را مطرح فرماييد

چه طراحي و نرم افزاري و سخت افزاري و هر آن چه به نظر شما ميآيد و در آن ديده ايد با ذكر

مدل گوشي . > از شما سپاسگذارم.....

LG--Lifes Good
21 January 2005, 02:47 AM
مشكل قبله نما با نرم افزار جديد در مركز خدمات حل ميشود.

براي 2 مورد ديگر جواب :::خير

linux
21 January 2005, 03:33 AM
LG--Lifes Good, اقا مي تونم برسم كدوم نمايندگي هستين!
مي خوام كاري بود بيام سراغت!
پي ام بده برام!!
ممنون! 8)

سلام عليك
21 January 2005, 11:28 AM
LG--Lifes Good, من 5300 داشتم دزد زد!

تو تبليغاتش نوشته بود يه ادكلن اشانتيون روشه اما وقتي گوشي رو رفتم بگيرم همه فروشنده ها ميگفتن الكيه پشت گوشت رو ديدي اشانيتيون ال جي رو ديدي

راستي اين قبله نماشم اخرش بود اخه ما وقتي شمال رو بتونيم پيدا كنيم خودمون قبله رم ميتونيم پيدا كنيم :lol:

Hamed
21 January 2005, 11:45 AM
ما كه تهران نيستيم چكار بايد كنيم؟
نميشه برنامش رو جايي اژلود كنيد خودمون بريزيم؟

LG--Lifes Good
21 January 2005, 01:25 PM
كاربران محترم بنده از اشانتيون ادكلن هاي L G هيچ خبري ندارم و اين مربوط به قسمت فروش

ميباشد كه از ما جدا ميباشد ما خدمات پس از فروش هستيم و اصلا كاري به فروش نداريم و

حتي قيمت.......

در ضمن بفرماييد كدام شهر هستيد تا نام نمايندگي رسمي را بگويم.....

در گوشي F 7100 جديد ال جي نيازي به دانستن جهت شمال نيست و بسيار پيشرفته تر

از قبلي يعني G 5300 است و قابل مقايسه نيست و حتما آن را ببينيد.....

سپاسگذارم

در ضمن اصلا از معايب گوشي هاي ال جي در نرم افزار و سخت افزار نگفتيد لطفا در اين

ضمينه مطلب بنويسيد.....

.................................................. .................................................

.................................................. .................................................

Hamed
21 January 2005, 01:44 PM
5300
من در قم هستم.
موقعي كه زنگ رو عوض ميكرديم قطع نميشد
انتن ضعيفي داشت.
عكس متحرك اون رو نميشد عوض كرد.
عكسهاي معمولي اون نه تمام صفحه بودند و نه با كيفيت و شفاف.
باز هم بگم.

متخصص
21 January 2005, 02:56 PM
دوست عزيز جناب LG--Lifes Good ضمن خوشامد گويي به جمع اعضاي اين فروم و تشكر از رفع اشكالات گوشيهاي ال جي لازم است چند مورد را در مورد اين نوع از گوشيها به اطلاعتان برسانم:

1- در اكثر مدلها در دفترچه تلفن مشكل وارد نمودن كاراكترهاي فارسي كاملن مشهود است براي مثال اگر اسم كسي احمدي زاده باشد نمي توانيد اسم آنرا كامل بنويسيد ( حداكثر به اين شكل احمدي زاد ) ويا كلمه فروشگاه را نمي توان نوشت به اين شكل نوشته خواهد شد --> فروشگ

2- روي دكمه 7 حروف ن و ه ي موجود است اما موقع نوشتن يك پيام با فشردن 2 بار كليد 7 حرف ه نوشته مي شود نه حرف و

3- هنگاميكه چند سال پيش گوشي 7020 به بازار آمده بود دليل انتخاب اين گوشي براي من فقط استفاده از جاوا بود كه در تبليغ اين شركت در مورد اين گوشي برروي كاتولوگهاي خود اين مورد را ذكر كرده بود اما خبري از جاوا دراين گوشي نبود به فروشنده كه گفتم به من گفتند قرار است شركت نرم افزارش رو آپديت كند مشكلاتش حل مي شود .اما اين مورد صادق نبود.

4- براي مشكلات فوق با شركت ال جي از طريق ايميل با شركت اصلي كره اي تماس گرفتم بلافاصله من را به نماينده ايراني آقاي علي سهيلي ارجاع دادند.( ايشان چه سمتي در شركت شما دارند؟ ) ضمنن ايميلي هم با مضمون زير به من زده شد :
نامه من به شركت ال جي:
Hello I bought a LG 7020 only for Java. but after bought,i have seen a problem in this handset ,beacuase this phone not include Java. and more software problem.for example: 1)not correct for Farsi Typing in the SMS. 2 ) it has not Java 3).... please Help me Thank you very much

پاسخ از طرف آقاي علي سهيلي از شركت ال جي:
Dear Customer please contact LG service senter Tel:8735327,8767298 Best Regards LG

من با اين شماره ها تماس گرفتم اما تنها چيزي كه به من گفتند اين بود كه گوشيتونو بفرستيد ببينيم كه منظور شما چيست و يا اگر ميگيد جاوا :كجا نوشته؟ برايمان فاكس كنيد.من هم تبليغ شركت ال جي در مورد 7020 كه نوشته بود داراي جاوا را فرستادم اما هيچ خبري نشد.

4- چرا گوشيهاي ال جي شبكه را دير پيدا مي كنند؟ بعد از روشن شدن

5- اشتباه تايپي در عناوين فارسي برخي از منوها . مانند منوي برنامه ريز كه درون آن 3 عنوان ديگر موجود است كه يكي از انها اشتباه تايپي دارد --> فدفتر خاطرات

در هر حال ممنون خواهم شد پاسخ اينجانب را( بدون عباراتي مانند به قسمت فروش مربوط است نه به ما ) بدهيد.

گرچه درحال حاضر ازاين نوع گوشي ديگر استفاده نمي كنم اما مايلم جواب سوالاتم را بدانم.

موفق باشيد 8)

Hamed
21 January 2005, 03:42 PM
براي تنظيم صفحه نمايش بايد به منوي تنظيمات سيستم ايمني ميرفتيم.
بنظر مياد گوشيبهاي الجي همگي ورژن بتا ميباشند. :mrgreen: :twisted:

mobile_smc
21 January 2005, 05:14 PM
سلام
اقاي LG--Lifes Good من تعميركار موبايل هستم ولي به هيچ يك از مشتريان خود پيشنهاد خريد گوشي ال جي رو نميكنم چو شما با در دست گرفتن انحصاري قطعات و نر افزار ها كاري كردهايد كه اين گوشيها تنها در نمايندگي ها قابل تعمير باشند .
شما با اين روش هيچ وقت توانايي رقابت با نوكياوسامسونگ را نخواهيد داشت .

سلام عليك
21 January 2005, 06:26 PM
گوشي 5300 من هنگ ميكرد!! فقط بايد باتريشو درمياوردي تا تنظيم ميشد

زمان پيغامگيرش هم مشكل داشت!!

يعني سه حالت 3-5 و 10 ثانيه اي كه تو خود گوشي براي رفتن به پيغامگير داشت كار نميكرد.
خودش دو سه تا زنگ ميخورد ميرفت رو پيغامگير

بعضي وقتها هم وقتي به جايي زنگ ميزدم صداي پيغام گيرم براي طرف پخش ميشد :P

ansari
21 January 2005, 09:43 PM
آقاي متخصص الجي ميشه بگيد چه وضعشه گوشي رو به ملت ميفروشيد بعد براش كابل ارتباطي كامپيوتر وارد نميكنيد تا ملت بيچاره مجبور شن با ضرر بفروشندش برن چيز ديگه بخرند؟
ميشه بگيد چرا آنتن دهي الجي چرا اينقدر فوق افتضاحه كه بازم مردم مجبور شن با ضرر بفروشندش برن يه مارك ديگه بخرند؟

LG--Lifes Good
22 January 2005, 02:48 AM
بيشتر مشكلات گوشي هاي ال جي با نرم افزار جديد قابل حل شدن مي باشد و در گوشي هاي جديد مشكل آنتن

دهي نيز حل گرديده است..

بر اي تهيه كابل و ذيگر تجهيزات جانبي به نمايندگي مركزي در خيابان 16 بخارست در تهران مراجعه كنيد يا به نمايندگي مجاز در شهرستانها..

در قم به نمايندگي عزيزي موبايل مثلث مراجعه كنيد..

LG--Lifes Good
22 January 2005, 03:20 AM
براي اطلا عات كامل تر به سايت گلد ايران مراجعه كنيد.

www.goldiran.ir

payamix
22 January 2005, 07:26 PM
LG--Lifes Good,
دوست عزيز٬
از اينكه در پست چند روز قبل از دارندگان اين گوشي ها خواستيد تا مشكلات آنها را با شما در ميان بگذارند تا آنها را پاسخ دهيد خوشحال شدم.
اكنون كه اين تاپيك به 2 صفحه رسيده شما بدون اينكه حتا پاسخ يك سوال را بدهيد مرتب آنها را به خيابان فلان و نماينده بهمان ارجاع ميدهيد.
اگر در پي حل كردن مشكلات اين دوستان هستيد ٬ قدم شما روي چشم ٬ اما در غير اين صورت توجه كنيد كه اين سايت بيل برد تبليغاتي شركت شما نيست...
در صورت ادامه اين رويه شرمنده شما ميشويم.

متخصص
22 January 2005, 11:38 PM
ادمين جان دقيقن حرف دل مرا زديد .

باتشكر 8)

LG--Lifes Good
23 January 2005, 11:40 PM
مديريت محترم من اصلا قصد تبليغات در سايت بسيار خوب شما را ندارم و بسيار خوش حال هستم كه در سايت شما

عضو شده ام ولي شما خودتان قضاوت كنيد وقتي به من عيب گوشي را ميگويند من كه نميتوانم با يك كلمه و بصورت

سطحي جواب بدهم و وظيفه خود ميدانم كه جواب كامل داده تا اعظا ي سايت بتوانند استفاده كنند من كه نمي توانم

در اينترنت گوشي آنان را از نظر نرم افزار و سخت افزار درست كنم بلكه آنان را با آدرس درست به مركز خدمات براي

خدمات بهتر و صحيح تر و جلوگيري از سوء استفاده برخي اشخاص سود جو و استفاده از گارانتي كه شركت وظيفه

اداي آن را بر عهده دارد راهنمايي كنم ...حتي برخي افراد ممكن بود آدرس مركز خدمات را ندانند كه باز هم به عنوان يك

فرد ايراني و هم وطن وظيفه داشتم آدرس را هم بدهم و با دادن آدرس شركت گلد ايران احساس كردم بتوانم كمك

خود را كامل كنم واگر نتوانم در اين سايت جواب درستي بدهم آنان بتوانند جواب سوالات خود را كامل تر بگيرند و به آن برسند .

در آخر از مديريت محترم چنان چه براي شما سوء تعبير شده باشد رفع شبهه نمايم من دوست دار اطلاع رساني درست

به هم وطنان خود هستم و اين را وظيفه هر هم وطن كه در اين كشور زندگي ميكند ميدانم ... من فقط يك تكنسين

ساده هستم و در اين شركت يك حقوق بگير ...................................

=============== سپاسگذارم =====================

ansari
28 January 2005, 06:59 PM
متخصص جان من به دفتر مركزيت هم زنگ زدم متاسفانه يه خانومه با اخلاق تند كم بود منو به فحش بكشه فقط يه سوال كردم كابل داري با فحش و ناسزا بهم گفت نه :D منم همين يكشنبه ميرم گوشيمو بزفروش ميكنم از شرش راحت شم ديگه هم غلط بكنم برم الجي بخرم :D :D اه

WAREZ
28 January 2005, 07:05 PM
LG--Lifes Good

تا اينجا اين همه ازتون سوال شده بود حداقل يك جواب فني ميداديد بد نبود

اطلاع رساني + راهنمايي نه اطلاع رساني به تنهايي عزيز

متخصص
29 January 2005, 02:21 AM
متخصص جان من به دفتر مركزيت هم زنگ زدم متاسفانه يه خانومه با اخلاق تند كم بود منو به فحش بكشه فقط يه سوال كردم كابل داري با فحش و ناسزا بهم گفت نه :D منم همين يكشنبه ميرم گوشيمو بزفروش ميكنم از شرش راحت شم ديگه هم غلط بكنم برم الجي بخرم :D :D اه

جناب انصاري منظور شما من هستم ؟ يا جناب LG--Lifes Good ؟ :twisted:

بنده كه خودم از شاكيان الجي هستم :o

موفق باشيد 8)

ansari
6 February 2005, 01:28 AM
منزور من LG--Lifes Good حست و ديگه فكر نميكنم از ترسش هيچوقت به اينجا سر بزنه

زيگورات
8 February 2005, 07:46 AM
دوستاني كه گوشيهاي 7100--- 3100 ---3000 ---5300---5400--- 7030--- ال جي دارند جهت رفع عيب و نرم افزار

جديد به مركز خدمات خيابان 16 بخارست -پلاك 41 مراجعه فرمايند. در تهران ...

پارسا
8 February 2005, 09:37 AM
با سلام به همه دوستان
اجازه مي خوام داستاني از ال جي براتون عرض كنم ..
يكي از دوستان يه گوشي w3000 به به رسم هديه تقديم كرد .. در راهنماي فارسي - فارسي - و انگليسي نو شته بود كه مي توان آهنگ روي گوشي ريخت ... من يه كابل براي ال جي گير آوردم و گوشي را به كامپيوتر وصل نمودم ... جالبه بدونيد كه فقط دفترچه تلفن را مي تونستيد اديت كرد .. زنگ زدم به نمايندگي .. هموني كه دوستمون در بخارست آدرس داده بودند ... گفتند گوشي هاي اين سري اشكال دارند .. گفتم پس چرا در راهنماي اين گوشي اطلاعات غلط درج شده است ...يه عذر خواهي ساده ... من هم عصباني ... گفتم با يه عذرخواهي فكر مي كنيد همه چي حل مي شه .. اصلا من اين گوشي را گرفتم كه فقط به صدايزنگش گوش بدم و چون در راهنماش چنين اطلاعي داده است فقط و فقط و فقط بخاطر گوش دادن به زنگ اينو خريدم ... گفتند خب حالا چيكار كنيم ؟؟ گفتم گوشي به همراه يك فاكتور را با پيك خدمت شما ارسال مي كنم و مبلغ فاكتور را برگردانيد .. حالا خسارتهاي معنوي - عصبانيت - كه به من بابت اين دروغ شركت وارد شده بماند كه اين قصه سر دراز دارد ... گفتند اين كار را نمي تونيم انجام دهيم .. گفم مشكلي نيست .. من از طريق مجراي قانوني از دست شما شكايت مي كنم ... چون امكاني كه در حال حاضر در گوشي شما وجود ندارد به دروغ گفتيد وجود دارد و اين از نظر قوانين داخل كشور و بين المللي كلاهبرداري محسوب مي شود .
گفتند اجازه بديد به با مسولان صحبت كنيم ... گفتم نتيجه را تا يك هفته به من اطلاع بدهيد .. اگر نتيجه اي نشد من هم صحبتي كه عرض كردم انجام خواهم داد و هم به خود شركت ال جي در كره رونوشت در مورد اين كار و نحوه برخورد نمايندگي ايران خواهم داد ( چون من از اپراتوري كه با من صحبت كرد خواستم خودشونو معرفي كنند امتناع فرمودند و گفتند شما با نمايندگي تماس گرفته ايد و من عرض كردم در همه جاي دنيا - احتمالا بجز ايران - اول كاركنان خود را معرفي مي كنند چون در برابر حرفي كه مي زنند مسوليت دارند )
شانس ياريگر اين شركت معظم شد ... چون به مسافرت خارج از كشور رفتم ... و گوشي را يكي از دوستانم گرفت و گفت يه گوشي خوب بهت بدم اين چيه .... كه يه گوشي nec بهم داد .
------------------------------------------------------------------------------
( با اجازه از مديران محترم )
دوست عزيز - تكنسين شركت محترم ال جي
اينجا همه با هم دوستيم و جمع بسيار خوبي داريم .. همه كنار هم جمع شده ايم تا مشكلات هم را رفع كنيم .... گواه اين مدعا نگاهي به تاپيكها و پاسخ اساتيد است .
جمعي كه بدون كوچكترين چشم داشتي اطلاعات خود را تقسيم مي كنند .
ارجاع دادن به نمايندگي و آدرس و نشاني اينها در اين سايت جايي ندارد ... همه دوستان عاقل و فهميده مي باشند و مي دانند كه براي رفع عيب به نمايندگي رجوع مي كنند ..اگر هم نشاني بخواهند با يك جستجوي ساده بدست خواهند آورد .
شما اشاره فرموديد كه اينجا كه نمي توان رفع عيب كرد .. ببخشيد ... كسي از شما نخواسته كه از پشت كامپيوتر خويش گوشي آب خورده الي جي را درست فرماييد .. همه ما مي دانيم كه بسياري از ايرادات نرم افزاري گوشي ها را با راهنمايي و در اختيار گذاشتن نرم افزار مربوط به آن مي توان رفع نمود .... اگر يه نگاهي به تاپيكها بفرماييد در جايي كه نياز به سخت افزار خاصي باشد دوستان مشخصات آن را به همراه نشاني هاي مراكز فروش در اختياز همگان قرار مي دهند كه نمونه بارز آن هم فلش كردن گوشي هاست يا عوض كردن نسخه سيستم عامل گوشي ها .

پيروز و كامروا باشيد

پارسا
9 February 2005, 11:41 AM
با سلام به همگي
من كماكان منتظر شنيدن پاسخ براي اين خدمات از طرف اين دوست محترم مي باشم .

mahdi1944
4 March 2005, 02:11 PM
گوشي هاي
LG
خيلي مشکل دارند و بهتره دور انداخته بشه
من قبلا داشتم ولي از دستش زله شدم و عوضش کردم والان از گوشي
nokia 6260
استفاده مي‌کنم و خيلي هم ازش راضي هستم و منتظر
Nokia 3230
هستم و به شما هم پيشنهاد مي‌کنم گه اين دو تا گوشي رو امتحان کنيد
قول مي‌دم پشيمون نشيد چون واقعا عالين
8)

RezaHabibi
8 April 2005, 05:04 PM
گوشي هاي ال جي جداي كيفيت پايين و عدم آنتن دهي مناسب يك ايراد بزرگ ديگر دارد .
چندوقت پيش يه گوشي ال جي مدل 7020خريدم .داخل جعبه 2عدد باطري بود كه طبق بروشور تبليغاتي شركت بايد يكي از باطريها ميلي آمپر بالاتري دارا مي بود .ولي نبود ........اصلآ گوشيهاي اين شركت در جعبه هاي هستند كه برچسب بر روي جعبه ندارد .وقتي به شركت مراجعه كردم .در مورد باطريها خيلي راحت جواب سر بالا ........
ما اطلاعي نداريم ........به ما مربوط نمي شود .........همينه كه هست .........و .....

KAVEH202002
15 April 2005, 12:48 AM
آقا من يه گوشي جي 3100 ال جي دارم يكي از مشكلات من باهاش نداشتن اينتر موقع نوشتي ميسيج هستش ( يعني بياد خط بعد توي همه گوشي ها هم درست نشون داده بشه نه اينكه با جاي خالي بري خط بعد ) مي خواستم ببينم كليد بخصوصي داره كه من پدا نكردم يا اينكه اصلا نداره؟ :twisted:

SMN4622
15 April 2005, 01:18 AM
من ال جي 600 دارم 150 هزارتومن خريده بودم الان 20 تومن هم ازم نميخرن :oops:

spider-man
16 May 2005, 06:00 PM
متاسفانه با گذشت تقريبا 6 ماه از آخرين تاپيك آقاي LG--Lifes Good و توضيحات آقاي پارسا ما مي بينيم كه هيچ جوابي از اين آقاي به اصطلاح تكنسين داده نشده. ؟؟؟
من فكر ميكنم عمده ترين مشكل بعضي از ما ايراني ها اينه كه فكر ميكنيم نگه داشتن اطلاعات پهلوي خودمون بهترين راه براي نشون دادن ميزان سوادمونه ... اما من فكر نميكنم كه اينطور باشه چون در اينصورت من نميدونم آقايون به اصطلاح تكنسين اطلاعاتشونو از كجا گير اوردن .
فورم ها از آغاز محلي براي تبادل نظر و اطلاعات بودن نه تبلغات براي اين شركت و اون شركت

Gemini
7 June 2005, 08:49 PM
من يه 7030 دارم، البته به خاطر آنتن دهي افتضاحش گذاشتم تو جعبش! آنتن دهيش اينطوريه که براي گرفتن اس ام اس اکثرا نياز به ميس کال داره! آنتنش پره ولي در دسترس نيست! کلا گوشيهاي الجي معروفن به آنتن دهي کاذب! منظور شما از نرم افزار جديد چيه که مشکل آنتن دهي رو حل ميکنه ؟ نرم افزارش رو نميشه دانلود کرد ؟ آيا منظور همون نرم افزار فلش يا فيرمويره ؟

alikocholo
30 July 2005, 05:27 AM
سلام منم تکنسین مرکز خدمات ال جی هستم دلم نیومد این دوستمو تنها بزارم اولا باید بگم خدمات ال جی انحصاریه چون میخواد خدمات پس از فروش رو به وسیله تکنسین های آموزش دیده انجام بده تا برای مصرف کننده مشکل گمتر پیش بیاد ضمنا شما میتونید لوازم یدکی گوشی های ال جی رو از بازار آزاد تهیه کنید

alikocholo
30 July 2005, 05:50 AM
نرم افزار فلش ال جی فقط در نمایندگی الجی وجود داره و برای اپگرید باید به یکی از نمایندگی ها ببرید

در مورد باتری 7020 باید بگم که هر دو باتری ال جی که درون جعبه هستش امپرشون یکی هستش واون باتری که مورد نظر شماست باید جداگانه بخرید در هیچ کدوم از مدلهای ال جی درون جعبه وجود نداره

در مورد آنتن دهی 3000 اگر شماره سریال اون با 304 وپایین تر مثلا 302 یا 212 شرو میشه باید آنتن داخلی این گوشی عوض بشه واگر سریال گوشی 305 و بالا تر بود مشکل از جای دیگه هست

JikSearch
30 July 2005, 10:09 AM
سلام
آيا مي توان بر روي 7020 برنامه نصب كرد؟ چطور؟

msh_cenu
21 February 2006, 07:28 PM
سلام
كد reset كردن موبايلهاي LG را لطفا بگييد :icon_cool

parsmobile
2 May 2006, 08:55 PM
کد reset : اول: 2945 بعدش مریع ستاره مربع :icon_neut
اینم برای از بین بردن کد امنیتی : 277634 بعدش مریع ستاره مربع:icon_neut

parsmobile
3 May 2006, 02:15 PM
سلام منم تکنسین مرکز خدمات ال جی هستم دلم نیومد این دوستمو تنها بزارم اولا باید بگم خدمات ال جی انحصاریه چون میخواد خدمات پس از فروش رو به وسیله تکنسین های آموزش دیده انجام بده تا برای مصرف کننده مشکل گمتر پیش بیاد ضمنا شما میتونید لوازم یدکی گوشی های ال جی رو از بازار آزاد تهیه کنید
دوست عزیز میشه یه کم در مورد قسمت های مختلف گوشی های ال جی برامون بگید . اصلا یه کلاس آموزشی برامون راه بندازید؟من اطلاعات زیادی در مورد این گوشی ندارم ...
اصلا بگید از نظر عملکرد و قطعات چه فرقی بین این گوشی با یه گوشی مثل نوکیا هست یا اگه منبعی در این زمینه سراغ دارید عنایت کنید ! ممنون:icon_cool

parsmobile
11 May 2006, 09:46 PM
آقایون !!
چی شد پس؟
اگه در مورد LG چیزی ننویسید خودم شروع می کنما .... !!!

farzad_sx1
11 May 2006, 11:53 PM
محمد خان (ParsMobile) مثل اینکه این تکنسین های شرکت ال جی که اینجا پست میدن بعد از چند وقت پشیمون میشن ... خودت شروع کن ...ولی تو دیگه جون هر کی دوست داری جوری نشه که پشیمون بشیا :icon_twis :icon_mrgr
موفق باشی:icon_cool

parsmobile
15 May 2006, 12:40 AM
:icon_neut به خدا دروغ گفتم ... :icon_neut
آخه از گوشی LG چیز زیادی نمی دونم :icon_idea گفتم شاید این تکنسین ها بهشون بر بخوره خودشون بیان آموزش بدن !
با این حال چون دستور دادید چشم!

saeed_charmer
22 May 2006, 01:37 AM
p7200
1-درش شل شده . وقتی میلرزه خیلی صدای بدی میده .
2-میشه رو Them نصب کرد .
3- میشه نرم افزار رو UpDate کرد .
ممنون

rtech
20 June 2006, 08:24 PM
قیمت گوشی مدل شکلات چنده و آیا گوشی خوبی هست یا نه ؟