View Full Version : برنامه ای جاوا برای مصرف باطری
behesht1979
6 April 2007, 11:08 PM
دوستان همان طور که می دانید برای افزایش طول عمر باطری برای شارز مجدد باطری گوشی باید کاملا خالی باشد.با استفاده از این برنامه هم ویبره وهم صفحه نمایش گوشی فعال شده و باعث زودتر خالی شدن باطری گوشی میگردد.
این برنامه جاوا بوده و بر اکثر گوشی ها نصب می شود.
دانلود ([Only registered and activated users can see links])
romeo_1593
6 April 2007, 11:16 PM
والا تا اونجا که من میدونم این باور شما که میفرمایید تا باطری خالی نشده نباید شارژش کرد برای عمر بهتر وبیشتر باطری مربوط به نسل قدیم باطری ها میشه. باطری های لیتیوم که امروزه انواع اون مصرف میشن بعد از شارژ کامل باطری خودبخود قطع میشن تا باطری صدمه نبینه....پس با خیال راحت هر وقت میخواین باطری موبایلتون رو شارژ کنید.
اگر اشتباه میکنم بفرمایید تا یاد بگیرم
Kavan
6 April 2007, 11:50 PM
والا تا اونجا که من میدونم این باور شما که میفرمایید تا باطری خالی نشده نباید شارژش کرد برای عمر بهتر وبیشتر باطری مربوط به نسل قدیم باطری ها میشه. باطری های لیتیوم که امروزه انواع اون مصرف میشن بعد از شارژ کامل باطری خودبخود قطع میشن تا باطری صدمه نبینه....پس با خیال راحت هر وقت میخواین باطری موبایلتون رو شارژ کنید.
اگر اشتباه میکنم بفرمایید تا یاد بگیرم
من به صورت تجربی به این مسئله رسیدم که اگه مدام به صورت نیمه پر باطری دوباره شارژ بشه عمر مفیدش کمتر میشه.
PAYAM
7 April 2007, 03:32 AM
چه باتريهاي Rechargable قديمي و چه جديد همگي سلولي هستند يعني اگر به زبان ساده بخواهيم توضيح بدهيم سلولها از پايينترينشان شارژ مي شوند تا به بالاترين برسند.
وقتي شما مداوما باتري نيمهپرتان را شارژ ميكنيد، اجازه خالي شدن به سلولهاي انتهايي كه قبلا پر بودهاند را نميدهيد و اين سلولها مداوما پر ميمكانند و استفاده نميشوند در نتيجه به مرور زمان خاصيتشان را از دست ميدهند و از بين ميروند.
اگر دقت كرده باشيد باتريهايي كه خراب ميشن توي يكي دو خط اول شارژ خوب هستن ولي به اواسط و انتها كه ميرسن يه دفه شارژ خالي ميكنن، فكر ميكنيد علت اينكه سلولهاي انتهايي زودتر خراب ميشن چيه؟
پس سعي كنيد موبايلتون رو در فواصل زماني معين (مثلن هفتهاي يكبار) بگذاريد اول كاملن دشارژ بشود و بعد شارژش كنيد.
Kavan
8 April 2007, 12:11 AM
چه باتريهاي Rechargable قديمي و چه جديد همگي سلولي هستند يعني اگر به زبان ساده بخواهيم توضيح بدهيم سلولها از پايينترينشان شارژ مي شوند تا به بالاترين برسند.
وقتي شما مداوما باتري نيمهپرتان را شارژ ميكنيد، اجازه خالي شدن به سلولهاي انتهايي كه قبلا پر بودهاند را نميدهيد و اين سلولها مداوما پر ميمكانند و استفاده نميشوند در نتيجه به مرور زمان خاصيتشان را از دست ميدهند و از بين ميروند.
اگر دقت كرده باشيد باتريهايي كه خراب ميشن توي يكي دو خط اول شارژ خوب هستن ولي به اواسط و انتها كه ميرسن يه دفه شارژ خالي ميكنن، فكر ميكنيد علت اينكه سلولهاي انتهايي زودتر خراب ميشن چيه؟
پس سعي كنيد موبايلتون رو در فواصل زماني معين (مثلن هفتهاي يكبار) بگذاريد اول كاملن دشارژ بشود و بعد شارژش كنيد.
با تشکر از آقا پیام که تجربیات من رو به صورت علمی بیان کردند.
راستی بهشت جان این برنامه رو 6630 من کار نکرد :icon_redf
behesht1979
8 April 2007, 05:38 PM
با تشکر از آقا پیام که تجربیات من رو به صورت علمی بیان کردند.
راستی بهشت جان این برنامه رو 6630 من کار نکرد :icon_redf
دوست عزیز جناب kavan
رو6630 امتحان نکرده ام ولی رو k750 تست کردم نتیجه داد.
EbliiS
8 April 2007, 11:46 PM
روي N70 بعد از نصب Error داد[Only registered and activated users can see links]
behesht1979
9 April 2007, 11:39 PM
رو n70 دوستم امتحان کردم نصب شد ولی در هنگام اجرا ارور میداد یک چنین برنامه ای هم برای گوشیهای سیمبیان وجود داره که اگر پیدا کردم همین جا میذارم.
postmortem
9 April 2007, 11:43 PM
با سلام به دوستان
من تو قسمت FAQ سايت سوني اريکسون ديدم يک نفر همين مساله دشارژ موبايل رو سوال کرده و خود سايت بهش جواب داده که نه! تاثيري بر روي عمر مفيد و ميزان کارکرد باتري هاي جديد نداره.
من هم تا قبل از اون رعايت ميکردم اما الان ديگه نه، و واقعا هم فرقي احساس نميکنم.
در مورد اين نرم افزار هم با تشکر از دوست عزيز بايد بگم که من از چند نفر و چندين سايت شنيدم و ديدم که اين نرم افزار موتور ويبره گوشي رو خراب ميکنه.البته بازم ميگم اين حرف و تجربه خودم نيست.
R.Shams
24 May 2007, 02:46 AM
سلام به دوستان
حرف romeo_1593 ([Only registered and activated users can see links]) رو تاييد ميكنم. واسه باطري هاي ليتيومي و جديد اين حرفا مفهومي نداره. ولي يه توضيحاتي بايد بهش اضافه بشه
طول عمر باطريهاي ليتيمي رو با تعداد دفعات شارژ اون بيان ميكنن. به اينصورت كه مثلا ميگن اين باطري 1000 بار شارژ ميشه. حالا شما ميتوني همش تا 90 درصد استفاده كني بعد شارژ كني كه در اينصورت نميتوني اعتراض كني چرا زودي باطري عمرش تموم شد.
خب بهترين راه براي گرفتن كارايي بالا از باطريهاي ليتيمي:
1. سعي كنين باطري رو تقريبا تا اونجايي كه ميتونين از شارژش استفاده كنين ولي زياده روي نكنين. اين نرم افزار نميتونه اون كاري رو كه شما ازش ميخواين برآورده كنه.
2. دشمن باطريهاي ليتيمي برعكس اون چيزي كه بقيه فكر ميكنن خالي كردن اون هست (در مورد باطريهاي غير ليتيمي فقط بايد اين كارو كرد). البته همونطوري كه دوست عزيزمون گفتن اين باطريها قبل از اينكه كاملا خالي بشن بصورت خودكار موبايل رو خاموش ميكنن. ولي باز هم توصيه ميشه در خالي كردن باطري زياده روي نكنين. اين كار باعث ميشه به سلولهاي باطري آسيب برسونه. و عمر باطري رو كم كنه. در مورد باطريهاي لپ تاپ (كه ليتيمي هستند) هم همينطوره.
3. كاربرد نرم افزار بالا: اين نرم افزار فقط براي كاليبره كردن گيج (عقربه-ولتمتر) باطري طراحي شده. پس از اينكه شما چندين بار باطري رو شارژ ميكنين مدار شارژر از حالت تنظيم يا كاليبره خارج ميشه. اين به دليل اين هست كه اكثر شارژرها از ميزان جريان وارد شده به باطري و خارج شده از آن ميزان شارژ رو اندازه ميگيرن (بهترين راه). پس بعد از هر 2 ماه يك بار باطري رو با آون نرم افزار تا آخر خالي كنين تا مدار شارژر كاليبره بشه. اين كار براي استفاده از حداكثر ظرفيت باطري لازمه. اما زياده روي نكنين هر هفته نزارين كاليبره بشه همون 2 ماه استاندارده نه بيشتر نه كمتر.
4. باطريهاي ليتيمي در حالت خالي (موقعي كه گوشي خاموش ميكنه) حدود بيش از 40 درصد (از ظرفيت واقعيشون) هنوز ظرفيت دارن (البته اينو فقط شنيدم در مورد درصد اون نميتونم دقيق بگم ولي همينو بگم كه ميزان قابل توجهي هست) و اين به همون دليلي هست كه اگه اين باطري بيش از حد دشارژ بشه عمرش كم ميشه.
5. اگه دقت كرده باشين باطريهاي ليتيمي كه در موبايل پك هست حدود 60 تا 70 درصد شارژ داره. و اين به دليل اين هست كه اگه باطري ليتيمي خالي باشه ديگه بايد بندازيش دور (قابل توجه دوستاني كه ميخوان هر هفته اين فجايع رو روي باطري انجام بدن). باطريهاي معمولي (غير ليتيوم) به صورت خالي به فروش ميره. نكته اخلاقي: اگه خواستين باطري ليتيوم بخرين همونجا جلو فروشنده بزارين تو موبايل اگه خالي بود بدين به خودش. كارخانه سازنده باطري هم مريض نيست باطري شارژ بفروشه ميتونست مثل باطري هاي نيكل كاميوم خالي بهتون تحويل بده.
6. اگه باطريتونو مثل مواردي كه گفتم ازش مواظبت كنين خيلي خوب بهتون جواب ميده. فقط بازم تاكيد ميكنم باطري نبايد خالي بشه. بحث حافظه باطري مربوط به قبل از باطري ليتيوم هست. اصلا نگران نباشين. تذكر ميدم كه اگه باطري ليتيوم رو بطور مداوم تا خاموش شدن موبايل دشارژ كردين خيلي زود خراب ميشه. در ضمن استفاده مكرر از اون نرم افزار علاوه بر اينكه باطري رو خراب ميكنه باعث خرابي ويبره موبايل ميشه. ميخواي ابروشو درست كني چشمشو كور نكن.
hamed4393
25 November 2007, 02:01 AM
ببخشید
از این قضایا بگذریم
من چجوری دانلود کنم؟؟
رفت تو سایت فری شیر
ولی چیزی مربوط به دانلود نداشت
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.