PDA

View Full Version : روش نصب بازي روي گوشي

ASA Player
6 April 2007, 10:09 PM
با سلام
شما در اينجا اين همه بازي را معرفي كرده ايد اما روش نصب آن را نگفته ايد.
لطفا" يك بار براي هميشه به طور كامل روش نصب بازي را اموزش دهيد.

با تشكر

feri64
26 April 2007, 12:48 PM
خواهشا روش نصب بازيها در سري k750 را بنويسيد

nimaalfa2000
17 May 2007, 11:17 AM
سلام
اول بازی یا برنامه مورد نظرتون رو بویسله کابل- بلوتوث یا مثلا رم ریدر داخل گوشیتون بریزین و بعد از داخل گوشی فایل رو اجرا کنین . بعد از اجرای فایل مورد نظر صفحه ی نصب باز میشه و بعد از طی مراحلی ساده و طی چند لحظه اینستال فایل تموم میشه! حالا فقط شما باید بازی رو از داخل گوشیتون اجرا کنین !
موفق باشین!

arash_2006
23 June 2007, 12:06 AM
سلام
من این کارهایی که گفتید را انجام دادم ولی فایلی برای نصب وجود نداره
اگر امکان داره بگید چجور ئفایلی رو باید نصب کنیم یا شاید باید قبلا تغییراتی رو بوجود بیاریم چون که فکر کنم باید پسوند فایل jar یا jad باشه ولی کدوم فایل رو باید تغییر داد؟
خواهشا اگر اطلاعاتی در این مورد دارید راهنمایی کنید. خیلی لازم دارم
ممنونم

سایه خورشید
26 June 2007, 12:34 AM
درسته باید jar باشه . فایلی رو که داری تغییر نام بده و در همین حین بعد از نام فایل jar. رو بزن تا گوشی بشناستشش .

ahmadkasra
16 November 2007, 05:12 PM
برای نصب بازی در اکثر سونی اریکسونها فایلjar را در پوشه {دیگر}یا{other}بریزید و بعد از گوشی فایل رو نصب کن.برای اینکه بازی بهتر فیت مانیتور بشه روی بازی گزینه {بیشتر}رو بزن و گزینه {اندازه صفحه}رو انتخاب و اخرین اندازه رو که وجود داره انتخاب کن.

salman24h
9 April 2008, 07:59 PM
بیشتر بازی های java که دانلود میکنید با فرمت rar روی کامپیوتر شما ذخیره میشن.
روی فولدر مربوطه راست کلیک کرده و Exrtact Here رو کلیک کنید
در این حالت ممکنه مستقیما آیکون بازی مورد نظر رو با فرمت java ببینید یا ممکنه آیکون بازی درون فولدر extract شده باشه.
اگه برای انتقال فایل ها به گوشی از bluetooth استفاده میکنید فقط کافیه تا بازی رو به گوشیتون بفرستید تا به محض دریافت بوسیله گوشیتون ، خودش اتوماتیک نصب بشه. و در نهایت محل ذخیره رو هم از شما سوال میکنه.
اگه برای انتقال فایل ها از کابل usb استفاده میکنید باید فایل مورد نظر رو به فولدر other کپی کنید و بعد از اینکه usb رو از گوشیتون جدا کردین با گوشی به سراغ فایل برین و اون رو اجرا کنین تا نصب بشه.

این توضیحاتی که نوشتم مربوط به اکثر گوشی های سونی اریکسون بود

X_Man
31 May 2008, 06:49 PM
این فایل JAD جریانش چیه؟

Orion
31 May 2008, 08:48 PM
من معمولاً با اين فايلهاي JAD كاري ندارم! اصلاً به گوشي منتقلشون نميكنم و فقط فايل JAR رو تو گوشي ميريزم!

mil-i300
31 May 2008, 10:52 PM
من معمولاً با اين فايلهاي JAD كاري ندارم! اصلاً به گوشي منتقلشون نميكنم و فقط فايل JAR رو تو گوشي ميريزم!:icon_twis

اما در گوشی های سامسونگ وجود هر دو فایل ضروریه..... البته در مدل های دو سه سال پیش رو میگم...!!

جدیداش با ریختن فایل jar در یک فولدر مخصوص و زدن یک کد مخصوص اتوماتیک نصب میکنه...!!!