PDA

View Full Version : هیوندای Genesis

shahram2006_m
6 April 2007, 05:59 PM
شرکت هیوندای بعد از طراحی و تولید مدل های موفق در رده های مختلف مثل سوناتا و آذرا (سدان) و سانتافه و وراکروز (SUV) یک گام به جلوتر رفته و برنامه ای برای تولید خودرویی لوکس به نام Genesis داره که توانایی رقابت و نزدیک شدن این شرکت به خودروساز های جهانی رو داراست.
این خودرو برای اولین بار به صورت concept در مارچ 2007 در نمایشگاه خودرو معرفی شد اما پس از یک ماه در آوریل 2007 خبر از تولید این خودرو به گوش میرسه.
شرکت هیوندای که از ابتدا به تقلید متهم بود روز به روز به طرفدارانش اضافه میکنه.
این خودرو در نمای ظاهر شبیه به تویوتا کمری 2007 هست و میشه گفت هیوندای جلوی خودرو رو از این مدل تویوتا الهام گرفته . اما میتونیم به طراحی عقب این خودرو به عنوان یک نقطه قوت اشاره کنیم.
برای هیوندای Genesis موتوری 8 سیلندری با حجم 4.6 همراه با 32 سوپاپ که قدرتی بیشتر از 300 اسب بخار رو به همراه داره، در نظر گرفته شده.
در این خودرو از گیربکسی 6 دنده اتوماتیک استفاده شده .شرکت هیوندای شتاب 0 تا 60 مایل(تقریبا 0تا 96 کیلومتر بر ساعت ) این خودرو رو کمتر از 6 ثانیه تخمین زده.
هدف این شرکت از تولید این مدل وارد شدن به رده تولید خودروهای اسپورتی هست و برای این منظور برای این مدل از لحاظ ایمنی و امکانات خیلی وسواس به خرج داده.
بر روی این خودرو به صورت استاندارد 8 ایربگ،سیستم کنترل پایداری ، سیستم کروز کنترل ، سیستم کمک کننده ترمز و active headrests بکار رفته.
در تولید این خودرو از پلت فرم جدیدی استفاده شده و نیروی موتور به چرخ های عقب منتقل می شود.
به گفته این شرکت ، هیوندای با بالا بردن کیفیت قطعات و لذت رانندگی هدف بزرگی داره و اون هم رسیدن به شرکت های بزرگی مثل BMW و بنز هست. و این مدل برای رقابت با خودروهایی مثل نیسان ماکسیما 2007 ،لکسوس GS و BMW سری 5 به بازار آمده است.
این مدل هیوندای توان رقابت با دیگر خودروهای در این رده رو به علت قیمتی مناسب (35 هزار دلار برای مدل 8 سیلندر و کمتر از 30 هزار دلار برای مدل 6 سیلندر ) داراست و در سال 2008 به بازار عرضه خواهد شد.

عکس این خودرو:

[Only registered and activated users can see links]

منبع:

El Padrino.
7 April 2007, 09:17 PM
شهرام جان عکس از داخلش ندارید؟

z_qz54
7 April 2007, 11:36 PM
برام خیلی جالبه که توی طراحی خودرو های جدید ، روز به روز چراغ های عقب بالاتر میرند و سپر هم از پایین به طرف بالا کشیده میشه!
توی سوناتا ، کمری 2007 و .... این مثال صدق میکنه.

فروزنده
22 August 2007, 10:18 AM
بی نظیره خصوصا عقبش!
این هیوندا واقعا خوب پیشرفت کرده

amir_CLK500
22 August 2007, 06:34 PM
وای!!!! یه کپی به تمام معنا از کمری 2007 در جلو و یه کپی از بی ام و cs که کانسپتش چند وقت پیش معرفی شد.
شد هیوندای یه بار یه ماشین بزنه که طرحش ماله خودش باشه و از یه ماشین دیگه کپی برداری نکرده باشه؟

arash p mbz bmw
23 August 2007, 01:58 AM
جالبش اینجاس که ورداشته طرحی رو از تویوتا کپی کرده که داره تویوتا همه گیرش میکنه!!
واقعا جالبه و جسارت میخواد که ماشالله معلومه هیوندایی خیلی داره!!!
تویوتا این طرح رو داره حتی توی کانسپتهایی هم که میزنه قرار میده تا از این به بعد شکل تویوتا رو با این طرح در ذهن مردم جا بده....مثل بنز و ب ام و که یه طرح و یه شیرازه ی اصلی دارن ...

amir_CLK500
24 August 2007, 12:40 AM
به هیوندای از سوناتا امیدوار شده بودم اما وقتی یکی از مدلهای هوندا رو دیدم که هیوندای دقیقا برای طراحی سوناتا از روی اون کپی برداری کرده(البته پشتش) از سوناتا نا امیدشدم.
اخه تا چه حد تقلید؟؟
جالبه جلو هاشو از یه ماشین میدزده عقباشو از یه ماشین دیگه.
مثلا سوناتا جلوش کپی آئودیه پشتشم که در بالا گفتم
آزرا پشتش تقلید از سری 7 بی ام و اس
توسان تقلید از پث فایندر تویوتاس
این جنسیسشم که دیگه فرزند حرومزاده تویوتا و بی ام و است
واقعا نمیدونم کمپانی ایی که انقدر فروش داره چرا نمیاد یه تیم طراحی مجرب از آلمانی و فرانسه ایی... ور داره بیاره یه دو تا طرح جدید و خلاقانه و منحصر به خود کمپانی بده بیرون.
متاسفانه در طراحی از لحاظ نو آوری خیلی خیلی ضعیف عمل میکنه و حالا حالا ها باید خواب رقابت با غولهای اتومبیل سازی دنیا رو ببینه.

arash p mbz bmw
24 August 2007, 01:39 AM
امیر جون تورو جان من توی پستی که میزنی کلمات ناهنجار نیار عزیز....میدونم شاکی میشی این کپی ها رو میبینی اما مردم هم میخوننا...
در مورد سوناتا باید بگم که این ماشین در طراحی و تولیدش بسیار از ائودی کمک گرفته شد...

amir_CLK500
24 August 2007, 01:42 AM
چرا باید شاکی بشم؟؟مهم نیست برادر من هر جور که دوست داره بزنه. مگه دست من و شماس؟؟؟
من فقط نظرمو گفتم

Cyber boy
25 August 2007, 10:23 AM
هیوندای تا ده بیست سال پس از تاسیسش از پلتفرم و کمک فنی شرکت فورد استفاده می کرد خوب از این شرکت که نباید انتظار نو آوری داشت؟!

ماشین های جدید هم که همشون یا از BMW یا از تویوتا و... الگو برداری می شن هوندا آکورد جدید رو دیده باشین عقبش عین BMW سری 5 هستش جلوش هم شبیه طرح های قدیمی نیسانه

web
26 August 2007, 02:42 AM
توسان تقلید از پث فایندر تویوتاس

البته جسارته اما تا جایی که من میدونم پت فایندر یک مدل از نیسانه نه تویوتا!:icon_mrgr

این نیسان پت فایندر :

و اینم توکسون :

نه در قوس بدنه، نه فرم چراغها، نه راستای درهای جلو و عقب، نه ارتفاع و نه در کلاس ماشین. در هیچ موردی من که شباهتی ندیدم. حالا شما هم نگاه کنید...

ضمنا دیدم در پستی شما گفتین Genesis در عقب یک کپی از ب ام و CS هست! بد نیست بدونین که Genesis زودتر از CS پرده برداری شده.

نگاهی هم به این عکسها که بالایی یک آکورد 2008 هست خالی از لطف نیست (کاپوت، چراغ ها و آینه ها را با هم مقایسه کنید):

هیوندای در طراحیهاش از چند شرکت از جمله فورد و آئودی کمک میگیره. اما استفاده از الفاظی که شایسته شان شما نیست موجب این طرز تفکر میشه که الان تمام خودروها فرزند حرو.... هستن! (توجه شما رو به طرح جلو و عقب هوندا آکورد 2008، طرح جلوی کمری 2007، ساتورن آئورا و ... جلب میکنم.)

در نهایت بد نیست بدونین هیوندای ازرا، سانتافه و انتورج به عنوان بهترین طرح ظاهری در فهرست 2007 جاذبه های تصویری اتومبیل ها دست پیدا کردن. نمیدونم در جریان هستین یا نه. خودروها برای کسب این عنوان در این فهرست به شدت از تمام زوایا زیر ذره بین قرار میگیرن.

از مدیران عزیز بابت انحراف تاپیک عذرخواهی میکنم و در همینجا به این بحث خاتمه میدم.

amir_CLK500
26 August 2007, 02:57 AM
ببخشید اشتباه شد تویوتا مدل راوو بود اگه اشتباه نکنم
اما احتیاج به این همه دلیل و برهان نبود که بخواید بگید بی ام و هوندا و بسیاری از کمپانی های دیگه از نواوری دست برداشته اند و به تقلید از هیوندای رو آوردند
قبول اصلا هیوندای بهترین کمپانی اتومبیل سازی دنیا چون شما از محصولاتش استفاده میکنید.راضی شدید؟؟

shahram2006_m
26 August 2007, 09:53 AM
دوستان لطفا كمي مراعات كنيد و فقط به بحث علمي ادامه بديد.

*علی*
26 August 2007, 11:39 PM
جالبه
باز هم مغلطه بازی و تعصب
دشمنی با یک تکه اهن پاره خیلی جالبه :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_mrgr

afshin_k
24 April 2008, 07:33 PM
از موتور ترند.

اولین دیدار: هیوندای جنیسس .First Look: 2009 Hyundai Genesis

اگر شما تحت تاثیر اولین خودروی دیفرانسل عقب هیوندای با قیمت زیر 30000 دلار و احتمالا تا 40000 دلار با موتور 8سیلندر تمام آلومینیوم قرار نگرفته اید به جنرال موتور فکر کنید چگونه میخواهد ساب کادیلاک دیفرانسل عقب خود را به بازار برگرداند و به فوردفکر کنید که پول کافی برای طراحی آن را ندارد . به کرایسلر فکر کنید که از مرسدس بنز کمک خواست و به کرایسلر 300 و 300c و همینطور به پونتیاک G8 به عنوان رقبای اولیه فکر کنید.

موتوز استاندارد 3.3 لیتری 242 اسب بخار . قدم بعدی 3.8 لیتری نزدیک به 300 اسب بخار و اولین موتور 8 سیلندر هیوندای 4.6 لیتری 375 اسب بخار با دنده اتوماتیک تیپ ترونیک 6 سرعته.

برازنده هر هیوندای و یا کیای جدید , جیسیس دارای لیستی از امکانات استاندارد است مانند :

8 عدد کیسه هوا - پشت سری فعال - کنترل الکترونیکی پایداری - رینگ 20 اینچی - کروز کنترل پیشرفته تطابقی- صندلی های گرم شونده و سرد شونده- مه شکن مخفی شونده با تنظیم نور اتوماتیک - سنسور مسافت - سیستم ناوبری با دوربین عقب - بلوتوث - USB - IPOD ـJACK - سیستم صوتی 600وات با گیرنده ماهواره ای-و 30 گیگ حافظه - 17 عدد بلندگو -

اگر به امکانات و كارايي BMW و مرسدس رئیس خود حسادت میکنی دیگر این کار رو نکن هیوندای با این خودرو به شتاب زیر 6 ثانیه دست پیدا کرده (5.5 ثانیه )

gongsta_021
25 April 2008, 01:37 PM
این ماشین قیمتش کمهر از 30 هزار دلار هست عالیه نه؟؟؟

ah504man
1 July 2008, 08:21 PM
سلام
كسي اطلاعاتي در مورد واردات اين ماشين به ايران داره؟
نمايشگاه ماشين تهران نزديكه آيا ممكنه نمايندگي اقدام به فروش اين خودرو طي برگزاري نمايشگاه بكنه يا خير.
با تشكر