PDA

View Full Version : سوال در مورد آپشن های پژو پرشیا؛قیمت و...

siamak-bdr
4 April 2007, 06:00 PM
سلام دوستان.با 300 تومن برا پرشیا (آپشن ایران خودرو) چی می تونم بیگیرم؟
لطفا چند تا گزینه بگین. :icon_eek: :icon_cry:

z_qz54
4 April 2007, 06:35 PM
فکر کنم بهترینش سانروف باشه

دوست عزیز همیشه موضوع تاپیک را طوری انتخاب کنید که نشان دهنده محتوا آن باشد
موضوع ویرایش شد.

mmf_ie
4 April 2007, 10:36 PM
با سلام سان روف 400.000 هزار تومان است
میتوانید هندفری بگیرید +یخچال

siamak-bdr
5 April 2007, 02:05 AM
آخه خود آپشن ایساکو یخچال و هندفری داده.(ماشین سفارشیه)

nojex
5 April 2007, 02:57 PM
سان روف 300 هلندی بهترینه و اگه نه cockpit

siamak-bdr
5 April 2007, 07:47 PM
قیمتش حدودا چنده؟

rebiba
28 July 2007, 09:52 PM
پيشنهاد من كروز كنترله كه هم امروزي تري و هم كارآمد تر البته به شرطي كه پشت آمپرت از اون مدل سفيدا باشه .

arash p mbz bmw
28 July 2007, 10:51 PM
پيشنهاد من كروز كنترله كه هم امروزي تري و هم كارآمد تر البته به شرطي كه پشت آمپرت از اون مدل سفيدا باشه .
و البته اینکه اگه دائم توی جاده باشن مگرنه ارزشی نداره!!:icon_excl

ali14049
29 July 2007, 03:23 AM
فکر کنم بهترینش سانروف باشه

يكي از آشنايان ديروز ميگفت كه سردار رويانيان گفتند كه نصب صانروف غير فابريك غيرمجاز و خلافه وجريمه داره و بايد كارخونه اي باشه و دركارت ماشين درج شده باشه:icon_bigg:icon_eek:(مگه سانروف توي كارت ماشين درج ميشه:icon_twis ) پس امكان داره پليس بهتون گير بيخودي بده(بعضيا رو ميشناسيد كه منتظر بهونه هستن!) و بعدش كلي دردسر و ... وبهمين خاطر خودم هم بيخيال نصب سانروف روي ماكسيمامون شدم!:icon_eek: :icon_cry:

سان روف 300 هلندی بهترینه و اگه نه cockpit
ميشه بيشتر توضيح بديد! اسمش 300 هست؟؟

nojex
29 July 2007, 11:37 AM
مدل 300 . کارخانه سازنده webasto قیمت دقیق الان ندارم اما 3 ماه قبل با نصب 350.000 تومن بود

z_qz54
29 July 2007, 12:58 PM
سانروف های فابریک آپشنال ایرانخودرو داخل سقف میرند؟؟ موقع باز شدن رو میگم

arash p mbz bmw
29 July 2007, 03:23 PM
يكي از آشنايان ديروز ميگفت كه سردار رويانيان گفتند كه نصب صانروف غير فابريك غيرمجاز و خلافه وجريمه داره و بايد كارخونه اي باشه و دركارت ماشين درج شده باشه:icon_bigg:icon_eek:(مگه سانروف توي كارت ماشين درج ميشه:icon_twis ) پس امكان داره پليس بهتون گير بيخودي بده(بعضيا رو ميشناسيد كه منتظر بهونه هستن!) و بعدش كلي دردسر و ... وبهمين خاطر خودم هم بيخيال نصب سانروف روي ماكسيمامون شدم!:icon_eek: :icon_cry:

ميشه بيشتر توضيح بديد! اسمش 300 هست؟؟
علی جون قبلا رسم بود بین نمایشگاه دارا که میگفتن اگه ماشینی سان روف باشه به خصوص اینکه خود طرف بسته باشه احتمالا ماشین چپیه و اینطوری طرف میخواد موقع فروش کسی متوجه نشه!!!
حالا دیگه بقیشو نمیدونم...
شاید به این خاطر این جناب سردار اینطوری گفته!!

nojex
29 July 2007, 10:37 PM
سانروف های فابریک آپشنال ایرانخودرو داخل سقف میرند؟؟ موقع باز شدن رو میگم

خیر بیرون سقف قرار میگیره . فقط یک مدل webasto 600 من دیدم تو خیابان سورنا که میرفت داخل و قاب داخلی هم نداشت حدود 700

ali14049
30 July 2007, 04:27 PM
خیر بیرون سقف قرار میگیره . فقط یک مدل webasto 600 من دیدم تو خیابان سورنا که میرفت داخل و قاب داخلی هم نداشت حدود 700
اين مدلو روي ماكزيما هم نصب ميكنند؟ تا اونجايي كه ميدونم وبستو هم شركت بسيار خوب و با كيفيتي توي سانروف هستش!
آرش جون، نه دوست من! گويا بخاطر اينكه نوعي تغيير در بدنه خودرو هست و از اونجايي هم كه هرگونه تغيير در بدنه، شاستي و موتور خودرو انجام ميگيره بايد زير نظر راهنمايي و رانندگي انجام بشه اين كار مشكل قانوني داره! كسي ميتونه دراين باره از كسي بپرسه و تحقيق كنه! ممنون ميشم! البته يك زماني خود پارس خودرو چند مدل با سانروف فابريك بيرون داده بود(800تومن قيمتش بود) كه متاسفانه الان ديگه نميزنه!:icon_redf

nojex
30 July 2007, 05:48 PM
فکر کنم بشه . مهم فقط سایزشه که ممکنه یکمی کوچیک باشه چون عرض ماکسیما خیلی زیاده . ولی اگه سایز بزرگترش باشه مشکلی نیستش

mmf_ie
2 September 2007, 10:40 PM
با عرض سلام خدمت کاربران
آیا دوستان قیمت فرمان چوب وچرم رنگ کرم که در ماشینهای سفارشی پارس نصب است را دارند.
با تشکر