PDA

View Full Version : کمک در مورد sms

amir49
2 April 2007, 07:31 PM
من نرم افزار قفل sms رو روی گوشیم ریختم اما کار نکرد یا من بلد نبودم با اون کار کنم وقتی اونو remove کردم sms هام غیب شده قبلا محل ذخیره sms رو روی مموری کارد تنظیم کرده بودم حالا باید چکار کنم لطفا کمکم کنید

Tommy Angelo
2 April 2007, 08:12 PM
ممکن است دوباره محل ذخیره به حالت Default یا همون Phone Memory برگشته باشد در ضمن شما میتونید با Memory Details گرفتن بفهمی که مسیجات هنوز تو Memory Card هست یا پاک شده .

PAYAM
2 April 2007, 08:41 PM
از مسير:
Menu > Messaging > Options > Settings > Other
مسير ذخيره‌سازي مسيج‌هاي‌تان را به مموري كارد تغيير بدهيد.

amir49
2 April 2007, 10:30 PM
tommy عزیز Memory Details رو چک کردم 14kb ذخیره داره ولی sms تو inbox ندارم چکار کنم در حالی که 400 تا داشتم در ضمن چطوری میشه sms ذخیره شده در گوشی رو به مموری کارد انتقال داد .

amir49
2 April 2007, 10:32 PM
tommy
یه مشکل دیکه هم دارم کمکگ کن :
من مدتی پیش دو نرم افزار alarm maneger و time machin رو روی گوشیم ریختم و با این دو نرم افزار گوشیم در 9 بار مختلف در طول شبانه روز زنگ میزد اما حالا دیگه به این زمانها احتیاجی ندارم با وجود اینکه این دو نرم افزار رو از گوشیم پاک کردم هنوز گوشیم در اون زمانها زنگ میزنه و وفتی هم با نرم افزار system explorer قسمت system info رو چک میکنم در پوشه alarm این 9 زمان وجود داره
چه جوری میشه اونها رو پاک کرد ؟
از کدهای 7780 و 7370 هم استفاده کردم نشد
نوع گوشی nokia 6630 است .

Tommy Angelo
3 April 2007, 02:25 AM
اولا دوست عزیز فکر کنم Message هات همگی پاک شدن چون من 109 تا Inbox دارم حدود 130kb فضا گرفته چه برسه به 400 تا . برای انتقال هم کافیه همه ی مسیجاتو Mark کنی و سپس Copy To Memory Card رو انتخاب کنی .در مورد Alarm زیاد نمیدونم ولی فکر کنم با یه فایل منجر بشه پاکشون کرد.

SMN
3 April 2007, 03:25 AM
برای انتقال هم کافیه همه ی مسیجاتو Mark کنی و سپس Copy To Memory Card رو انتخاب کنی
توی سیمبین همچین چیزی نداریم فقط دو راه هستش یکی انتقال توسط راهی که پیام گفت (گاهی اوقات گوشی قاطه جواب نمیده)
یکی هم اینکه پوشه ی mail رو از system به مموری کارت انتقال بدین!(در همون فلدر ) من 6681 داشتم این کار رو میکردم خیالم هم راحت بود