PDA

View Full Version : LCD گوشي n71 من كار نمي‌كنه!

ghazaleh
2 April 2007, 02:43 PM
دوستان عزيز:
ضمن تبريك سال نو خواهش مي‌كنم نظرتون رو در مورد اين مشكل من بفرماييد:
3 روز پيش بدون دليل چراغ صفحة نمايشگر گوشيم ديگه روشن نشد. حدودا 1 روز همينطوري بود تا اينكه يهو از كار افتاد. فقط LCD كار نمي‌كنه...حالا نمي‌دونم كه آيا سوخته يا مشكل ديگه‌اي داره. ضمنا اگر از قيمت نمايشگر n71 اطلاعي داريد ممنون مي‌شم به من هم بگيد. راستي گارانتي هم نداره...:icon_redf

moderator
2 April 2007, 03:27 PM
دوت عزيز ال سي دو بزرگ يا كو چولو كار نميكنه؟؟؟ اگه ال سي دي بزرگ باشه كه 70 80 هزار تومان بايد در نظر بگيري.
ال سي اصلاً هيچي نمياره و يا اينكه چراغش خاموشه؟
چه طوز شد كه اينطور شد خود به خودي زمين انداختي آب نرفه توش احتمالاً اتصال كرده.

ghazaleh
2 April 2007, 09:38 PM
ال سي دي بزرگه.به خدا من نه زمين انداختم نه آب رفته توش.اول چراغش خاموش شد الانم هيچي نمياد.

moderator
3 April 2007, 12:36 AM
اوكي اتصال كرده شايد...
اگه از ال سي دي باشه كه بايد حدود80 توماني با تعويضش بزاري كنار؟؟؟
كه انشاالله از ال سي نميشه از فلتش شايد باشه اونم حدود 30 تومان با تعويضش حل ميشه.
هيچ اشكاله ديگه اي نداره چراغ كيپدها روشن ميشه؟ گوشي رو يكبار فرمتش كن رم گوشيتو در بيار
شارژ ميكنه گوشيت صدا ميده صدا مياد هيچ مشكل ديگه اي نداره يه بار باطريتو در بيار بزار سر جاش
و يك بار هم سيم كارتشو. و يك بار هم فرمتش كن گوشيتو اينو بدون كه كلاً اس هات و شماره تل هات پاك ميشه ها. غزاله جون تو گوشيتو خاموش ميكني و دكمه هاي * 3 و سبز رو نگه ميداري هر 3 تاشونو با هم نگه ميداري و گوشيتو روشن ميكني و گوشيت شروع ميكنه به فرمت كردن احتمالاً هنگ كرده گوشيت كه اين كار رو من تو چند تا ان71 ديدم فكر نكنم از ال سي دي باشه برنامه اي چيزي به گوشيت نصب نكردي؟ اگه اينا هم نشد گوشيتو يه بده بيرون واست فلش بزنند... شايد حل بشه مواظب باش بگرد كه يه تعمير كاره خوب پيدا كني اين ان 71 خيلي گوشيه مزخرفيه هر تعمير كاري كارش نيست بايد واردش اشه از 100 نفر بپرس و به 1نفر بده اوكي بازم اگه راهنمائي خواستي بگو...

ghazaleh
4 April 2007, 01:19 AM
مرسي دوست عزيز.كارهايي كه گفتين انجام دادم ولي فرقي نكرد.يكي از دوستام يه تعميركار بهم معرفي كرد تو ميرداماد.برم ببينم چي ميشه. بازم ممنونم....

moderator
7 April 2007, 02:45 PM
ببخشين كه كمكي نتونستم براتون انجام بدم. نتيجه رو لطفاً بگيد مرسي...

حسام 61
7 April 2007, 04:05 PM
دوست عزیز اگر تعمیر کار میرداماد منصفانه قیمت نداد یه سری هم به تجریش ط5قائم بزن اون ته راهروی اصلیش یه تعمیرکار هست که مرکز تعمیرات موبایله
ببین اون قیمت منصف تر شاید داد
علاالدینی ها که ماشالا اینقدر از سر شکم سیری جواب میدن که آدم پشیمون میشه از رفتن به اونجا
در هر حال امیدوارم بیخودی سر کیسه تون نکنن
موفق باشی