View Full Version : سوال در مورد نوا c6
mti 84
1 April 2007, 03:50 PM
سلام من یه سری سوال در مورد نوا داشتم
این که ماشین خوبی هست یا نه؟مصرفش چه جوریه؟
گاز سوز میشه؟و ...
اگه کمکم کنید ممنون میشم:icon_cool
YasharX
3 April 2007, 12:27 PM
ماشینهای فوق العاده بود ولی در زمان خودشون ، مصرفشون خیلی بالاست و با توجه به سهمیه بندی و یا تغییر قیمت بنزین از خرداد میتونه عامل موثری باشه ، از بابت گاز سوز شدن مشکلی نداره غیر از اینکه فضای صندوق را میگیری ، ماشین خیلی نرمی و راحتی هست و با امکاناتی که شاید در ماشینهای روز " تولید داخل " دیده نمیشه ، ولی خب عمر خودشو کرده و لوازمش هم کم هست ، اگر علاقمند به خریدش هستی بتونی تهران 29 یا 41 کرم رنگ تمیزش پیدا کنی باز هم ارزش داره :icon_cool
Blazer
28 April 2007, 05:47 PM
اگه پول داري بخر
اين ماشينها هميشه در تمام دورانها مشكل بنزين رو داشته اگه سالم باشه تو 100 كيلومتر 12.5 الي 14 تا ميسوزونه .
فقط اگه خواستي بخري يه چيزي پيدا كن كه تزئيناتش داخلي و خارجي مخصوصا داخليش كه گير نمياد سالم باشه .
موتوربش هم همه چيزش هست .
در ضمن حتما دنده اتوماتيك بخر - راستي گفتي c6 اونا همشون اتوماتيكن .
parsboy
28 April 2007, 09:19 PM
لوازم یدکی بسیار ارزونی داره
مصرفش هم از پیکان بیشتر نیست
کلا هم کسی که ماشین آمریکایی میخره با پول بنزینش مشکلی نداره
با چیزای دیگه ماشین حال میکنه که میخرتش
راستی یه چیزی : فرمون واقعا نرمی داره ! فوق العاده هستش
Pontiac
29 April 2007, 02:40 AM
سلام
من نوای c5 داشتم ,واقعن ماشین فوقولادهایی هست.با فرمونی کاملا نرم.ترمزی قوی(به نسبت جسه),فضای کافی,تو اوج تابستون پر از بار با کولر روشن تو گرمای جنوب هم سفر رفتیم اخ نگفت عمرا امپر دماش بالا میرفت.مال من دنده گیربکسی بود روندن و دنده زدنش واقن لذت بخش بود,تو دنده 2موقه پر کردن دنده چنان صدای قشنگی از موتور میومد :icon_sad: و کف ماشن زیر پات میلرزید که عمرا دل ادم نمخواد دنده بزنه.از نظر استحکامم واقعن سگ جونه:icon_mrgr ,باش از روی 3 تا جدول بلند رد شدم طوری که گفتم زیرو بند ماشین ترکید اما اخ هم نگفت:icon_sad: .
البته دوست عزیزاین ماشینها تمیز و سالمش به درد میخوره,اگه ماشین داغون باشه هر کارش کنی فایده نداره:icon_twis .اینم بگم این ماشینها مشتری خاص خودشونو دارن انتظار نداشته باش مثل پراید 3 صوته فروش بره.
در کل به نظر من ماشین خوبیه (من خیلی باش حال میکردم,حیف که فروختمش:icon_cry: )اگه عاشق این ماشینایی بگیر وگرنه...
البته من میگم دنده ایی بگیر به چند دلیل:
1)لذت دنده زدن با ماشینی که قدرت موتورش زیاده و ارضا کننده است:icon_sad:
2)تو برف راحتری,چون کمتر سر می خوره,موقع یخبندان کنترل بهتری داری به خصوص تو سراشیبی:icon_mrgr
3)اگه احیانن به علت خرابی ماشین رو شن نشد با هل روشن بشه:icon_twis
البته اینا نظر منه :185:
parsboy
29 April 2007, 11:58 PM
یه چیز جالب دیگه اینه که اکثر کسایی که ماشین آمریکایی دارن میفروشنش پشیمون میشن !
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.