View Full Version : کدام سیستم عامل موبایل از همه محبوب تر و کاربردی تر است؟
Kavan
31 March 2007, 01:58 PM
با سلام
دوستان لطفاً نظر خودتونو درباره انواع سیستم های عامل موبایل بیان کنید.
Tommy Angelo
1 April 2007, 12:54 AM
به نظر من که فقط سیمبیان اونم سری 60 هم برنامه براش زیاده و هم خودش به اندازه ی کافی User Friendly هست .
tabeta_03
1 April 2007, 03:17 AM
محبوبيت يعني چي ؟
براي انتخاب يه گوشي اول بايد ببيني كه دوست داري گوشيت چه كاري بكنه كه اين بر ميگرده به قدرت سيستم عامل اون گوشي مثلا دوست داري فايل PDF باز كني رو گوشيت و از سيستم عامل جاوا هم خوشت مياد چون سادست ولي نميتوني با اين سيستم عامل كار مورد علاقت رو انجام بدي پس از روي اجبار ميري سيمبيان ميخري كه نيازتو برطرف كنه.
nojex
1 April 2007, 12:44 PM
windows mobile از همه قوی تر هستش . در ضمن قدرت اجرایی بالا تر و گرافیک قوی تری به نسبت بقیه داره و میشه خیلی راحت براش برنامه نوشت .
lover
1 April 2007, 01:36 PM
از نظر تعداد برنامه سیمبیان و ویندوزمبایل زیاد از هم دور نیستند اما فکر کنم یک نگاهی به برنامه های ویندوزمبایل بیاندازید متوجه کاربردی بودن و حرفه ای بودن آن نسبت به سیمبیان بشوید برنامه های مهندسی یا امنیتی ای برای ویندوز مبایل وجود داره که سیمبیان به خواب هم نمیبینتشون. در ظمن اینکه چون از خانواده ویندوز هست به قول معروف userfriendly تر هستش اما سیمبیان هم بسته به شرایط کاربردهای خودش را داره نا سلامتی جزو smart phone هاست
راستی فکر کنم تا تابستون با آمدن iphone باید Apple را هم جزو این گروه ها قرار بدید که مطمئنن با استقبالی که ازش شده جزو محبوبترین ها خواهد بود
farshad429
3 April 2007, 03:02 AM
البته جاوا سیستم عامل نیست ، پلت فرمه
Kavan
3 April 2007, 03:04 PM
البته جاوا سیستم عامل نیست ، پلت فرمه
بله دوست عزیز شما درست می فرمایید و به خاطر اینکه در این همه پرسی مطرح بشه کنار بقیه آورده شده.
BloodReza
4 April 2007, 09:33 PM
در این بحث محبوبیت یه چیزه کاربردیتر هم یه چیزه دیگه
به نظر من محبوب تر سیمبین سری 60 هست و کاربردی تر ویندوز موبایل
mohammad51
7 April 2007, 12:08 PM
این که سیستم ویندوز حرفهای تر از سیستم های سیمبین هست فکر نکنم حرفی توش باشه و تازه برنامه هایی که ویندوز ساپورت میکنه رو یا سیمبین نداره و یا اگر داره با مشکلاتی همراه هست و از لحاظ کاربرد هم هنوز ویندوز موبایل به صورت کامل جای خودش رو باز نکرده تا همه گیر بشه و اگر بخواهیم توجه بیشتری داشته باشیم با اومدن پاکت پی سی ها وبعدumpc شما میبینید که شرکتهای که از سیمبین استفاده میکردن هم به طرف ویندوز جذب میشن مثل سامسونگ که درumpc های خودش از ویندوز استفاده کرده:icon_cool
یاحق
RoSo
12 April 2007, 09:32 PM
این نظرسنجی شما یه ایراد داره و اونم اینکه تا کسی با همه اینا کار نکرده باشه نمیتونه برداشت درستی داشته باشه.
ولی من به عنوان کسی که با همه اینا کار کردم فقط میتونم بگم که اگر شما با ویندوز موبایل کار کنید دیگه اصلاً سیمبین رو سیستم عامل نمیدونید و تحت هیچ شرایطی با os های دیگه ارضا نمیشید.
هم از نظر تنوع برنامه های جانبی هم از نظر کارایی هم از نظر امنیت هم از نظر کیفیت برنامه ها و........ ویندوز موبایل یه سر و گردن از بقیه بالاتره.
حالا محبوبیت من نمیدونم منظور شما چیه !!! خب معلومه کسی که سیمبین سری 6 داره احساس میکنه بهترین رو داره و حتماً ازش راضی هستش و اگه نبود با هر بدبختی که شده میرفت ویندوز موبایل میخرید.
به نظر من این نظرسنجی ها بیشتر روی تعصب هستش تا واقعیت.واقعیت اینه که اصلاً ویندوز موبایل قابل مقایسه با بقیه نیست ولی خب کسی که با سیمبین کار میکنه ازش لذت میبره.
خود من قبل از اینکه پاکت پی سی بگیرم واقعاً با سیمبین حال میکردم ولی الان میفهمم که سیمبین چیزی برای گفتن نداره.
web
12 April 2007, 09:37 PM
بهترين و قويترين سيستم عامل بدون شك ويندوز موبايل هست.
اما در مورد واژه كاربردي (در ايران) بايد عرض كنم كه يكي از فاكتورهاي كاربردي بودن يك سيستم عامل در دسترس بودن اون هست. سيمبين و گوشيهايي كه داري اون هستن مخصوصا سري 60 بعلت قيمت مناسب قابل دسترسي توسط قشر وسيعي از جامعه هست.اما ويندوز موبايل بعلت داشتن رنج قيمتي بالاتر به طبع دور از دسترس اكثريت مردم قرار ميگيره.
دسترسي به سيمبين سري 60 محبوبيت اونو در پي داشته يعني بسياري از مردم ازاونجايي كه شناختي از ويندوز موبايل ندارن پس اين سيستم عاملو محبوب خودشون نمي دونن .
به نظر من هيچگاه در ايران نميشه بطور صحيح سيستم عامل ها را با هم مقايسه كرد. چه سيستم عامل هاي روميزي مثل ويندوز و لينوكس چه سيستم عامل موبايل مثل سيمبين و ويندوز موبايل چون در هردو مورد قشر وسيعي از جامعه هيچ شناختي از يكي از سيستم عامل ها ندارن.
SMN
12 April 2007, 09:56 PM
فکر کنم یه جورایی باید دخل و خرج 3RD رو از S60 جدا میکردین!!
در کل من S60 3rd رو میپسندم واقعا پر قدرته ولی ایراد های خاص خودش رو هم داره
من با ویندوز موبایل هم کار کردم خیلی زیاد هم باهاش ور رفتم برنامه هاش هم درسته بعضی هاش واقعا پوز s60 رو میزنه حرفی هم توش نیست ولی اون برنامه ها همه گیر نیست و تعداد محدودی از افراد ازش استفاده میکنن
از سرعتش هم خوشم نمیاد 50 تا برنامه روش نصب کنید دیگه باید قید ورود به فلدر ویندوز رو در فایل منیجر بزنید!!
lover
12 April 2007, 10:22 PM
به عنوان یک سیستم عامل قوی و درست حسابی فقط ویندوز مبایل اما سیمبیان به خاطر راحتی اش برای بیشتری ها بهتره. در ایران هم به خاطر تفاوت قیمت زیادش ویندوز مبایل جا نیافتاده چون به معنی واقعی PPC یک کامپیوتر جیبی هستش
jack_panosyan
22 April 2007, 08:41 AM
من دقیقا مثل آقای roso میگم ویندوز موبایل .من خودم پاکت داشتم برنامه هاش اونقدر تنوع داشت که
مثل یه کامپیوتر لنگ هیچ برنامه ای نمیموندی.در مورد سیمبین هم باید بگم اونم سیستم عامل خوبیه
تنوع برنامه هاش هم بد نیست و اما جاوا دیگه فکر میکنم تو این موضوع واقعا حرفی برای گفتن نداره چون واقعا برنامه هاش کمه (البته اینو بگم که من خودم الان سونی اریکسون دارم پس نگین خودش چون نداره داره بدشو میگه)
mohammad_zhyan
28 April 2007, 11:59 PM
من همه این سیستمها رو تجربه کردم ، کسی که توو خونش کامپیوتر نداره ، ویندوز مبایل به دردش نمی خوره ، اونی که گوشی رو فقط برای کارهای معمولی مثل زنگ زدن یا یک بازی معمولی می خواد و حداکثر دو تا کنورتور ساده یک گوشی جاوا براش کافیه برای اونهایی هم که تازه شروع می کنن سری 60 خوبه اما سری 90 چون نرم افزاراش زیاد نیست تعریفی نداره ولی UIQ خوبه . در هر صورت من فقط ویندوز مبایل رو ترجیح میدم . اونقدر بهش عادت کردم که وقتی به نبودش فکر می کنم حالم بد میشه .تا کسی ویندوز مبایل نداشته باشه ، نمی تونه دربارش نظربده .
amnhck123
9 May 2007, 12:57 PM
دوستان من نخواستم برای این مسئله گوچیک یه تاپیک بزنم فقط یه سوال که خیلی هم بی ربط به این موضوع نیست . فرق سیمبیان UIQ با این سیمبیان های معمولی منظورم همین سری 60 هست چیه ؟ کدومش.ن بهتره و براش نرم افزار بیشتری درست شده ؟
Artemis
9 May 2007, 01:14 PM
دوستان من نخواستم برای این مسئله گوچیک یه تاپیک بزنم فقط یه سوال که خیلی هم بی ربط به این موضوع نیست . فرق سیمبیان UIQ با این سیمبیان های معمولی منظورم همین سری 60 هست چیه ؟ کدومش.ن بهتره و براش نرم افزار بیشتری درست شده ؟
سیمبین UIQ برای گوشی های لمسی (فینگر تاچ) سونی اریکسون و موتورولا استفاده میشه ولی سری 60 برای گوشی های معمولی نوکیا
بستگی به علاقتون برنامه برای هر دوتاش هست به مقدار لازم
سیمبین چند دسته ی مختلف داره که به صورت زیر تقسیم بندی میشه
سری 60
سری 80
سری 90
سری UIQ
که سری 60 و UIQ دو دسته جدید و زیر شاخه رو ایجاد کردن به اسمهای
S60 3rd
UIQ 3rd
معروفیت سری 60 به دو دلیل هستش
1. بالا بودن میزان تولید این گوشی
2. بالا بودن تعداد برنامه ها
معروفیت سری UIQ هم به خاطر
1. داشتن صفحه لمسی
2. گوشی های همه فن حریف
UIQ رو شرکت هایی مانند موتورولا و نوکیا و سونی اریکسون تولید میکنن و تعداد گوشی های ساخته شده توسط سونی از دو شرکت دیگه بیشتره فرق عمده ای که من توی UIQ دیدم نداشتن منشی تلفنی هستش شما وقتی با یک گوشی S60 دارین صحبت میکنید هم توانایی ضبط مکالمات و هم توانایی پخش آهنگ برای طرف مقابل رو دارین ولی در UIQ این قابلیت رو ندارین و پس از داشتن منشی تلفنی هم محرومید!
همونطور که گفتم معروفیت s60 اصلا بر سر داشتن میزان برنامه های بالاست کافیه مثلا به سایت
smatphoneware.com
یا به سایت
epocware.com
برید تفاوت میزان برنامه های تولید شده برای این دو سیستم عامل رو میبینید
این پایین هم نمودار مقایسه گوشی های سیمبین نوکیاست که البته UIQ توشون نیست!
[Only registered and activated users can see links]
romeo_1593
24 May 2007, 05:08 PM
چرا UIQ هینقدر کم رای آورده ؟ من میخوام P990 بخرم .....این رای گیری منو به شک انداخته ؟ دلیل این رای کم چیه ؟ مگه اونم سیمبین نیست ؟
Silver Boy
24 May 2007, 05:31 PM
با اینکه من مدتی i-teq داشتم که OS ویندوز موبایل داشت و الان N73 دارم که سیمبیان هست به ویندوز موبایل رای میدم البته با سیستم عاملهای دیگه هم کار کردم همینطور پلت فورم جاوا
به نظر من سیمبیان و ویندوز موبایل بیشترین کاربردهارو داره اما من فکر میکنم ویندوز موبایل وزنش سنگین تر باشه
Glimpser
24 May 2007, 11:38 PM
من فکر میکنم اصل قضیه برمیگرده به کارکردی که مورد نظره
مثلا من از گوشیم بعنوان دیکشنری وبستر و یکی دوتا بازی مثل سودوکو و اینجور چیزها استفاده میکنم پس لزومی نداره هزینه یک ویندوز موبایل را پرداخت کنم . درصورتی که میدونم اون قویتره و توانایی بیشتری داره
این تاپیک منو یاد اونایی میندازه که وقتی میخواهند pc بخرن میگن کاملترینش چیه ما همونو میخواهیم :icon_eek:
lover
29 May 2007, 06:19 PM
قبلا که قیمت پاکت پی سی ها گران بود این توجیح شما را میشد کرد اما الان قیمت ها زیاد با هم تفاوت نداره
samuraii40
7 June 2007, 04:14 AM
به نظر من یکی از دلایلی که ویندوز موبایل در ایران زیاد فراگیر نشده به علت حجم و اندازه یک گوشی ویندوز موبایل هستش که بزرگ هستش و برای رفت و امد و حمل و نقل مشگلاتی رو ایجاد میکنه و دیگه اینکه واقعا با ویندوز موبایل ادم احساس یک گوشی موبایل واقعی برای مکالمه رو نمیکنه.البته من اینجوری احساس میکنم یعنی بیشتر به یک ppc میخوره تا به یک موبایل وگرنه از لحاظ قیمتی الان بعضی از گوشیهای سیمبیان از ppc هم گرونتر شدند مثل N73.
soheyl-2006
17 June 2007, 11:53 AM
سیمبین چند دسته ی مختلف داره که به صورت زیر تقسیم بندی میشه
سری 60
سری 80
سری 90
سری UIQ
که سری 60 و UIQ دو دسته جدید و زیر شاخه رو ایجاد کردن به اسمهای
S60 3rd
UIQ 3rd
معروفیت سری 60 به دو دلیل هستش
1. بالا بودن میزان تولید این گوشی
2. بالا بودن تعداد برنامه ها
معروفیت سری UIQ هم به خاطر
1. داشتن صفحه لمسی
2. گوشی های همه فن حریف
UIQ رو شرکت هایی مانند موتورولا و نوکیا و سونی اریکسون تولید میکنن و تعداد گوشی های ساخته شده توسط سونی از دو شرکت دیگه بیشتره فرق عمده ای که من توی UIQ دیدم نداشتن منشی تلفنی هستش شما وقتی با یک گوشی S60 دارین صحبت میکنید هم توانایی ضبط مکالمات و هم توانایی پخش آهنگ برای طرف مقابل رو دارین ولی در UIQ این قابلیت رو ندارین و پس از داشتن منشی تلفنی هم محرومید!
همونطور که گفتم معروفیت s60 اصلا بر سر داشتن میزان برنامه های بالاست کافیه مثلا به سایت
smatphoneware.com
یا به سایت
epocware.com
برید تفاوت میزان برنامه های تولید شده برای این دو سیستم عامل رو میبینید
این پایین هم نمودار مقایسه گوشی های سیمبین نوکیاست که البته UIQ توشون نیست!
------------------------------------------------------------------
چرا میگید تعداد تولید گوشیهای سیمبیان توسط سونی اریکسون بیشتره؟
در حالیکه نوکیا بیشترین تعداد سیمبیانو تولید کرده
اما اگه منظورتون سیمبیان uiq هست ، درسته.
DSH
29 July 2007, 11:54 PM
فراگیری و یا محبوبیت::sweet_kiss:
از دلایلی که سیمبیان فراگیر شده میشه این موضو رو عنوان کر که اکثر گوشیهای نوکیا سیمبیان هستند و به علت معروفی این برند و مورد استقبال عام قرار گرفتن آن به نظر فراگیر میاد اما حقیقتا درصد بسیاری از خریداران گوشی های سیمبیان از امکانات سیستم عامل آن بی خبرند! این درصد تو خریداران ویندوز موبایل خیلی کمتره! (شما فکر کنید یه ادم عادی که نه تو کامپیوتر سر رشته داره و نه علاقه داره میخواد بره گوشی بگیره پا میشه میره علائدین چند تا گوشی پشت ویترین میبینه میره تو قیمت میکنه الانم که همه بلوتوث و حافضه و قابلیت پخش موزیک رو داره میمونه دوربینش که که از فروشنده سوال میکنه طرف بش میگه دوربین 2 مگاپیکسله همین! حالا به نظر شما طرف مثلا بین نوکیا N70 N72 :icon_sad:و یا 6300 و... و سونی اریکسون k750 w850 :icon_sad:و یا s500 و موتورولا کیوان و پاکت پیسی های آیمیت و گیگابایت و اورکس و... کدومو انتخاب میکنه؟ اصلا خود فروشنده کدومو پیشنهاد میکنه؟ اون موقع که من داشتم پاکت پیسی میگرفتم همه میگفتن این آنتن نمیده!:icon_mad::icon_mad:)
کارایی::boss:
ویندوز موبایل واسه من که اعتیاد آور بوده:confident: و به نظر من سیمبیان هیچ وقت نمیتونه کارایی ویندوز موبایل رو داشته باشه ...
:byebye::byebye:
soheyl-2006
30 July 2007, 01:09 AM
به نظر من یکی از دلایلی که ویندوز موبایل در ایران زیاد فراگیر نشده به علت حجم و اندازه یک گوشی ویندوز موبایل هستش که بزرگ هستش و برای رفت و امد و حمل و نقل مشگلاتی رو ایجاد میکنه و دیگه اینکه واقعا با ویندوز موبایل ادم احساس یک گوشی موبایل واقعی برای مکالمه رو نمیکنه.البته من اینجوری احساس میکنم یعنی بیشتر به یک ppc میخوره تا به یک موبایل وگرنه از لحاظ قیمتی الان بعضی از گوشیهای سیمبیان از ppc هم گرونتر شدند مثل N73.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته من موافق این نظر نیستم چون گوشیهای سیمبیانی گرون هستن که امکانات خاصی مثل دوربین قوی و صدا و تصویر عالی دارن مثلا" نوکیا ان 93 با یه دوربین فوق العاده که تا الان حتی مشابهشو تو ویندوز موبایل ندیدیم یا ان 95 یا سونی اریکسون
من فکر میکنم یکی از علل پر طرفدار بودن سری 60 و uiq همین عوامل باشن که در عین دارا بودن این امکانات، شرایط نرم افزاری مناسب رو هم دارن
اما شما تو ویندوز موبایل این امکاناتو کنار هم نمیبینید .
یا بهتر بگم مثلا" بیایم نوکیا 6630 که با دوربین 1.3 هست رو با یه آی میت جم که اونم دوربینش 1.3 هست مقایسه کنیم میبینیم که باز ویندوز موبایل با اختلاف زیاد گرونتره اینجاست که مصرف کننده نوکیا 6630 رو ترجیح میده.
فکر نمیکنم مقایسه نا همسان این 2 گروه کار صحیحی باشه . هرچند ویندوز موبایل از لحاظ نرم افزاری سرتر باشه ، باید با سیمبیانی مقایسه شه که شرایط و امکانات مشابه داره .
مثل مقایسه سونی اریکسون p990i با p525 ASUS که هر دو دوربین 2 مگا پیکسل با آتو فوکوس و فلاش دارن و هر دو هم تاچ اسکرین هستن ، اما با اختلاف قیمت فاحش ( شما باشین کدومو میخرین؟ )
ضمن اینکه خدمات سخت افزاری برا سری 60 و uiq خیلی بهتر و ارزانتره .
f_a_r_i_d
16 August 2007, 10:12 AM
میشه این کارایی های بیشتر windows mobile به s60.3rd را ذکر کنید؟:icon_cool
nojex
27 September 2007, 06:49 PM
سرعت پردازش و نحوه پردازش موازی در سیستم های مبتنی بر windows خیلی سریع تر از سیستم های symbian هست . به علاوه رابط مستقل گرافیکی که به عنوان یک eeprom در هسته پردازنده قرار داره خیلی قوی تره . نباید فقط اینترفیس و شکل سیستم عامل رو نگاه کرد بلکه با مقایسه پلتفرم ها باید نتیجه گیری کرد . پهنای باند 32 بیت در ویندوز مبایل قابلیت راه اندازی برنامه ها رو با سرعت بیشتر ایجاد میکنه .
Cyber boy
27 September 2007, 07:28 PM
البته تو صفحه اول دلیل آوردن جاوا گفته شده ولی به نظر من جاش خیلی ایجا نیست چون خیلی از گوشی های که سیستم عامل دارن از جاوا هم پشتیبانی میکنن
سرعت پردازش و نحوه پردازش موازی در سیستم های مبتنی بر windows خیلی سریع تر از سیستم های symbian هست . به علاوه رابط مستقل گرافیکی که به عنوان یک eeprom در هسته پردازنده قرار داره خیلی قوی تره . نباید فقط اینترفیس و شکل سیستم عامل رو نگاه کرد بلکه با مقایسه پلتفرم ها باید نتیجه گیری کرد . پهنای باند 32 بیت در ویندوز مبایل قابلیت راه اندازی برنامه ها رو با سرعت بیشتر ایجاد میکنه .
خوب شرکتی به بزرگی مایکروسافت پشت این سیستم عامله مسلما ویندوز موبایل از لحاظ سیستم پردازش و پلتفرم خیلی قوی تره ولی بستگی به قدرت پردازش Pocket pc هم داره مسلما اگه با فرکانس 200mhz کار کنه نارسایی هایی خواهد داشت
به نظر من این لیست خیلی ناقصه. Palm os , linux و mac تازه وارد هم سیستم های قوی هستن که لیاقت وارد شدن به این لیست رو دارن :icon_cool
nojex
27 September 2007, 07:38 PM
مسلما اگه با فرکانس 200mhz کار کنه نارسنایی هایی خواهد داشت
بحث کاهش فرکانس برای کاهش دادن power consumption هست که در بعضی مدل ها استفاده میشه . در عوض استفاده از memory های پر سرعت تر به عنوان cash و هم چنین استفاده از در گاههای سریال به عنوان bridge با پهنای باند بالا جلوی افت رو میگیره . در ضمن خیلی از سیستم های موبایل سرعت پردازش بسیار کمی دارند چون گوشی های مبایل یک بخش مجزا به عنوان کیت gsm دارند اما در پاکت پی سی ها عمل پردازش سیگنال های مخابراتی هم بر عهده پروسسور هستش
در مورد linux باید گفت به صورت رسمی و کارخانه ای این سیستم عامل تولید نشده اما چند مدل به عنوان پروژه تولید شده که هم روی گوشی های مبایل و هم ppc نصب میشه به همین دلیل خیلی رایج نیست .
palm os خوب کمی فرق داره اما مشکلش اینه که در ایران نیست و اگرم باشه ( black berry ) خیلی زیاد نیست
mac هم فقط سیستم iphone رو داره که اون هم تازه به گروه تولید کنندگان مبایل وارد شده اما با حرف شما موافقم که جای چند گزینه خالیه .
Cyber boy
28 September 2007, 07:11 PM
در مورد linux باید گفت به صورت رسمی و کارخانه ای این سیستم عامل تولید نشده اما چند مدل به عنوان پروژه تولید شده که هم روی گوشی های مبایل و هم ppc نصب میشه به همین دلیل خیلی رایج نیست .
palm os خوب کمی فرق داره اما مشکلش اینه که در ایران نیست و اگرم باشه ( black berry ) خیلی زیاد نیست
mac هم فقط سیستم iphone رو داره که اون هم تازه به گروه تولید کنندگان مبایل وارد شده اما با حرف شما موافقم که جای چند گزینه خالیه .
برنامه ای که شما در مورد لینوکس میگین برنامه ای جدا گانه است در حاضر بیشتر از دو ساله که از لینوکس تو مبایل ها استفاده میشه بزرگترینش هم موتورولا هست این لیست گوشی هایی هست که از لینوکس استفاده میکنن که بعضیاشون تو ایران هم پیدا میشن :
Motorola A1200 Motorola ROKR E6 Motorola ROKR Z6 Motorola ROKR E2 Motorola E680i Motorola A780 Motorola E680 Motorola A728 Motorola A768i Motorola A910 Motorola A760 Motorola E895 Philips 968 Haier N60
البته پالم فقط تو دستگهای خود شرکت پالم استفاده میشه که تو ایران هم هست ولی قیمتاش نامناسبه
black berry هم سیستم عاملش با نام خود black berry os مشهوره
در مورد MAC هم حق با شماست ولی HTC یا LG قرار بود با سیستم عامل mac هم مبایل بسازه
nojex
28 September 2007, 11:39 PM
Motorola A1200 Motorola ROKR E6 Motorola ROKR Z6 Motorola ROKR E2 Motorola E680i Motorola A780 Motorola E680 Motorola A728 Motorola A768i Motorola A910 Motorola A760 Motorola E895 Philips 968 Haier N60
این گوشی ها از پلت فرم linux-java استفاده می کنند نه linux .در حقیقت پایه این سیستم java هست که از دستورات توسعه linux به عنوان رابط نرم افزاری استفاده می کنه .
سیستم عامل black berry بر پایه palm - pilot طراحی شده .
Cyber boy
29 September 2007, 04:04 PM
این گوشی ها از پلت فرم linux-java استفاده می کنند نه linux .در حقیقت پایه این سیستم java هست که از دستورات توسعه linux به عنوان رابط نرم افزاری استفاده می کنه .
حق با شماست من از پلتفرم linux-java اطلاع نداشتم
این لینک گوشی هایی هست که به نوعی از لینوکس میتونن استفاده کنن و یا میکنن
در حال حاضر میشه گفت معتبرترین لینوکس برای گوشی ها توسط شرکت MontaVista و با نام Mobilinux 5.0 در ماه نوامبر به بازار عرضه خواهد شد
البته منظور من تکذیب این موضوع نبود میدونم که سیستم بلک بری بر اساس PALM نوشته شده ولی با اسم Black berry OS معرفی میشه :icon_cool
nojex
29 September 2007, 06:05 PM
با تشکر از سایتی که معرفی کردید . البته همانطور که گفتم هیچ کدام از کوشی های موجود در این سایت به طور اصلی و کارخانه ای از linux استفاده نمی کنند . اما خوب چند وقتی هست برای ppc چند ورژن اومده
lampp
19 October 2007, 02:03 AM
سلام
خوب داشتم يه نگاهي به لينوكس موبايل ها مي كردم كه اين سايت را هم ديدم
ميشه يه توضيح در باره ي linux-java بديد و يه منبعي براي وجود چنين سيستم هايي معرفي نماييد.
من تغريبا دو سال لينوكس كار مي كنم اين اولين با كه همچين چيزي مي بينم. و اصلا جور در نمي ياد چون هميشه ماشين مجازي جاوا است كه مي تونه تحت يك سيستم عامل ديگه نصب بشه. البته بقيه با كاهش شديد كارآيي و استفاده از نرم افزار ماشين مجازي نصب ميشن كه براي مبايل منطقي نيست چون ...
خوبه يسر به لينوكس هاي زير بزنيد
ubuntu-mobile ezx linux montavista memo , ..
عرفنا
25 March 2008, 02:11 AM
سلام
خوب داشتم يه نگاهي به لينوكس موبايل ها مي كردم كه اين سايت را هم ديدم
ميشه يه توضيح در باره ي linux-java بديد و يه منبعي براي وجود چنين سيستم هايي معرفي نماييد.
من تغريبا دو سال لينوكس كار مي كنم اين اولين با كه همچين چيزي مي بينم. و اصلا جور در نمي ياد چون هميشه ماشين مجازي جاوا است كه مي تونه تحت يك سيستم عامل ديگه نصب بشه. البته بقيه با كاهش شديد كارآيي و استفاده از نرم افزار ماشين مجازي نصب ميشن كه براي مبايل منطقي نيست چون ...
خوبه يسر به لينوكس هاي زير بزنيد
ubuntu-mobile ezx linux montavista memo , ..
دوست عزیز یه اطلاعاتی در این مورد می تونید در لینک های زیر پیدا کنید:
More Mobile Phones to Speak Linux-Java ([Only registered and activated users can see links])
Motorola: Let's standardize Linux, Java ([Only registered and activated users can see links])
Developer Perspective on Google’s Android SDK ([Only registered and activated users can see links])
امیدوارم کمکی کرده باشم :icon_excl
mohammad_0624
11 April 2008, 11:28 AM
به نظر من سری 60 نوکیاوبعد uiq3
mil-i300
27 April 2008, 09:32 PM
منم ویندوز موبایل رو ترجیح میدم.....
گوشیای سیمبین مثل اسباب بازی بچه ها میمونن....!!! البته توهین به سیمبین دار ها نباشه....
من هم خودم با هر کدوم از این سیستم عامل ها کاردم....
جاوا... ویندوز موبایل اسمارت فون... ویندوز موبایل پاکت پی سی .... حتی لینوکس....
به جرات میگم : ویندوز موبایل یه چیزه دیگس....!!!
با داشتن رجیستری دنیایی رو در دست دارین که میتونین هر وقت خواستین تغییرش بدین..!!
جاوا که به کل تعطیله...!!! زنگ بزن... آهنگ گوش کن.... عکس بگیر... در نهایت بازی نصب کن!!!!
سیمبین باز بهتر.... هر مدل برنامه میخوای بریز.. نه برنامه ی حرفه ای.. بلکه کاربردی....
لینوکس هم یک پله از جاوا بالاتره.....
به نظر من آدم پول امکانات اضافی... قیافه....سیستم عامل بده.. حالا نخواست از امکانات استفاده نکنه...!!!!
Orion
4 May 2008, 03:28 PM
به نظر من محبوب بودن و كاربردي بودن دو تا مقوله جدا از همه. من فكر ميكنم سيستم عامل ميتونه كاربردي باشه ولي محبوب نباشه. ويندوز موبايل از نظر من كاربردي تره. ولي سيمبين محبوب تره.
mil-i300
6 May 2008, 11:55 AM
به نظر من محبوب بودن و كاربردي بودن دو تا مقوله جدا از همه. من فكر ميكنم سيستم عامل ميتونه كاربردي باشه ولي محبوب نباشه. ويندوز موبايل از نظر من كاربردي تره. ولي سيمبين محبوب تره.
من فکر میکنم به خاطره اینکه کاربران سیمبین نسبت به ویندوز موبایل مبتدی ترند و کاربران ویندوز موبایل حرفه ای تر با اوون کار میکنن........
و از اونجایی که تو ایران نسبت افراد معمولی که با هزینه ای نصف یک پاکت پی سی یک گوشی سیستم عامل دار میگیرن خیلی بیشتر از کسایی هست که حداقل 500 تومن بدن پاکت میخرن هستش...!!
تو ایران گوشی تقریبا فقط برایه مکالمه استفاده میشه...
Orion
6 May 2008, 11:21 PM
من فکر میکنم به خاطره اینکه کاربران سیمبین نسبت به ویندوز موبایل مبتدی ترند و کاربران ویندوز موبایل حرفه ای تر با اوون کار میکنن........
برداشت شما كمي ايراد داره. بنده به اين علت SonyEricsson P1 رو انتخاب كردم كه
1- دوربين خوبي داره.
2- پخش خوبي داره.
3- Touch Screen هستش
4- WiFi داره
5- برنامههايي كه من لازم دارم رو ساپورت ميكنه. (باز كردن و ويرايش فايلهاي Office - ديكشنري انگليسي به انگليسي و انگليسي به فارسي و فارسي به انگليسي - جايي براي ذخيره پسوردهام - پخش كننده انواع فرمتهاي صوتي و تصويري - نقشه تهران - تقويم و ...)
حالا چون بنده فعلاً انتظار بيشتري از موبايلم ندارم و هيچ موبايل مبتني بر ويندوز موبايل رو كه تمام خصوصيات بالا توش مجتمع باشه رو پيدا نكردم. دليلي بر مبتدي بودن من نميشه... :icon_cool
Suba_sa
13 May 2008, 10:22 AM
1- دوربين خوبي داره.
2- پخش خوبي داره.
3- Touch Screen هستش
4- WiFi داره
5- برنامههايي كه من لازم دارم رو ساپورت ميكنه. (باز كردن و ويرايش فايلهاي Office - ديكشنري انگليسي به انگليسي و انگليسي به فارسي و فارسي به انگليسي - جايي براي ذخيره پسوردهام - پخش كننده انواع فرمتهاي صوتي و تصويري - نقشه تهران - تقويم و ...)
حالا چون بنده فعلاً انتظار بيشتري از موبايلم ندارم و هيچ موبايل مبتني بر ويندوز موبايل رو كه تمام خصوصيات بالا توش مجتمع باشه رو پيدا نكردم. دليلي بر مبتدي بودن من نميشه... :icon_cool
درسته عموما امکانات سيمبيني ها بيشتره و اين دليلي بر مبتدي بودن کاربرش نيست شايد اگر امکانات مساوي داشتند حرف ايشون ميتونست درست باشه.
Orion
13 May 2008, 11:18 AM
اگر گوشي PPCاي پيدا ميشد كه امكانات جانبي P1 رو داشته باشه، سايزش هم تقريباً تو مايههاي قد و قواره P1 باشه، حتي اگر قيمتش 200 تومن هم از P1 بالاتر باشه، مطمئناً انتخاب اول من ميشد.
mil-i300
13 May 2008, 11:59 AM
1- دوربين خوبي داره.
2- پخش خوبي داره.
3- Touch Screen هستش
4- WiFi داره
من منظورم افراد ناشنا به امکانات گوشیشون بود....
قصد جسارت به حرفه ای های اینجا را نداشتم...! :icon_neut
ولی ببخشید که اینو میگم.. این هایی که شما نامبردین ماله افراد مبتدیه ها...!!!
حرفه ای ها فراتر از اینها رو میخوان...! البته نظر شخصیه... به خودتون نگیرین یه وقت...!!! :icon_cool
Orion
13 May 2008, 02:56 PM
ربطي به حرفهاي و يا غير حرفهاي بودن نداره! به اين ربط داره كه طرف از گوشيش چه انتظاري داشته باشه.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.