View Full Version : راهنمایی برای تمیز کردن سطح LCD لپ تاپ
shahram2006_m
30 March 2007, 02:33 PM
دوستان همونطور که میدونید LCD لپ تاپ ها بسیار حساس هستند و برخورد اشتباهی هر جسمی و یا تمیز کردن نامناسب سطح LCD باعث ایجاد پیکسل سوخته میشه.
آیا دوستان راه مناسبی برای پاک کردن گرد و غبار LCD لپ تاپ میشناسن؟؟
tazmani
31 March 2007, 12:55 AM
یک سری دستمال مخصوص این کار وجود داره که میشه از اونها استفاده کرد.
ATOS
31 March 2007, 12:23 PM
یک دستمال کاغذی رو خیس کنید و روی تمام سطح مانیتور بکشید ، حالا از یک پارچه 100% کتان لطیف (که معمولا در لباسهای زیر استفاده میشه) برای خشک کردن استفاده کنید:icon_coolمن همیشه از این روش استفاده کردم و خیلی هم خوب جواب داده:icon_evil
Kavan
31 March 2007, 01:44 PM
با سلام
دوستان اگه میشه بحث رو به لپ تاب محدود نکنید چون همه LCD ها مثل همند.
در ضمن من همیشه این مشکل رو دارم که اطرافیانم (مخصوصاً بچه ها)چون از حساسیت صفحه LCD اطلاع ندارند هر وقت کنار دستم میشینند و یهو جو زده میشن میخوان به یه چیزی رو مونیتور اشاره کنند نوک انگشتشونو مثل میخ میچسپونن به صفحه LCD :icon_redf هرقدر هم توضیح میدم تو کلشون نمیره و یادشون میره.
با این مشکل چیکار کنم؟؟؟؟
باور کنید هر دفعه انگشتشون میخوره به صفحه LCD جیگر من کباب میشه :icon_cry:
shahram2006_m
1 April 2007, 03:18 AM
دوستان من برای این منظور اسپری خریدم که مخصوص LCD لپ تاپ ها و LCD های معمولی هست و در داخلش هم یک دستگیره پاک کننده به همراه یک دستمال اضافه هم وجود داره.
میتونم بگم پاک کنندگیش عالی بود و مثل روز اولش شد.
RoSo
1 April 2007, 04:00 AM
دوستان من برای این منظور اسپری خریدم که مخصوص LCD لپ تاپ ها و LCD های معمولی هست و در داخلش هم یک دستگیره پاک کننده به همراه یک دستمال اضافه هم وجود داره.
میتونم بگم پاک کنندگیش عالی بود و مثل روز اولش شد.
چند گرفتی شهرام؟؟؟
Y@TA
1 April 2007, 04:15 AM
با سلام
من یه تلفکس Siemens خریدم و یه اسپری برای تمیز کردنش به همراه داشت ....
از اون برای تمیز کردن LCD PC و LCD Labtop استفاده کردم و مشکلی هم پیش نیومد
البته مواقعی که تمیز کردم دستگاه خاموش بوده
لکه بری فوق العاده داره و بعد از هر بار استفاده انگار که وسیله نو هستش ( مخصوصا قاب دور LCD )
نامش هست Ambersil :icon_cool
برای نوروز از اون برای تمیزی TV و لوازم صوتی تصویری استفاده کردم مامانم لذت برد :icon_arro
دقیقا همینه (http://www.neopost.co.uk/index.asp?Page=1175)
یا حق
am!n
1 April 2007, 04:30 AM
من هميشه lcd لپ تاپ با دستمال مخصوص عينك تميز مي كنم-عالي ميشه.البته lcd لپ تاپ من شيشه اي و اثر انگوشت روش ميمونه ولي يكي داشتم مات بود خيلي راحت تميز مي شد.
shahram2006_m
1 April 2007, 02:21 PM
چند گرفتی شهرام؟؟؟
من از پایتخت گرفتم 5 هزار تومن .
اسمش هست : aidata و زیرش هم نوشته LCD Screen Cleaner
با سلام
من یه تلفکس Siemens خریدم و یه اسپری برای تمیز کردنش به همراه داشت ....
از اون برای تمیز کردن LCD PC و LCD Labtop استفاده کردم و مشکلی هم پیش نیومد
البته مواقعی که تمیز کردم دستگاه خاموش بوده
لکه بری فوق العاده داره و بعد از هر بار استفاده انگار که وسیله نو هستش ( مخصوصا قاب دور LCD )
نامش هست :icon_cool
برای نوروز از اون برای تمیزی TV و لوازم صوتی تصویری استفاده کردم مامانم لذت برد :icon_arro
دقیقا همینه (http://www.neopost.co.uk/index.asp?Page=1175)
یا حق
ببینید در کل LCD لپ تاپ ها بسیار حساس و با شیشه مانیتور بسیار متفاوت هستند و نمیشه هر ماده ای روش امتحان کرد چون به مرور زمان LCD دچار پیکسل سوخته میشه.
اما اسپری(Ambersil) رو من هم برای پاک کردن PC و شیشه مانیتور استفاده میکنم اما بهتره برای LCD لپ تاپ از ماده مخصوص خودش استفاده کنید.
Y@TA
1 April 2007, 05:49 PM
با سلام
بهتره برای LCD لپ تاپ از ماده مخصوص خودش استفاده کنید.
شهرام جان بنده در حالت Turn Off استفاده میکنم و یک سالی هست که استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم ...
حتی سطح LCD گوشیم رو هم با این اسپری تمیز میکنم.
یکی از دوستام میگفت که این اسپری نوعی پولیش مایع ست .
یا حق
پیمان ق
25 April 2007, 04:23 AM
با سلام
در ضمن من همیشه این مشکل رو دارم که اطرافیانم (مخصوصاً بچه ها)چون از حساسیت صفحه LCD اطلاع ندارند هر وقت کنار دستم میشینند و یهو جو زده میشن میخوان به یه چیزی رو مونیتور اشاره کنند نوک انگشتشونو مثل میخ میچسپونن به صفحه LCD :icon_redf هرقدر هم توضیح میدم تو کلشون نمیره و یادشون میره.
با این مشکل چیکار کنم؟؟؟؟
دوست عزیز من برای رفع این مشکل یک طلق ترانسپرنت خریدم ، دورش یک قاب پلاستیکی انداختم و با کشی که به قاب وصل کردم اونو روی lcd لپ تاپم بستم . ( در مواقع خطر ازش استفاده من کنم! :icon_surp )
برای تمیز کردن هم یک سری lcd کلینر هست که همراهشون یک فرچه آنتی استاتیک ، یک دستمال نرم و خود اسپری هست . قبل از تمیز کردن همیشه 2 مطلب رو به یاد داشته باشید:
همیشه اول lcd رو خاموش کنید . بعد با یک فرچه آنتی استاتیک گرد و خاک روی آن را بگیرید. اینکار باعث میشه روی lcd خط نیوفته و مات هم نشه.:icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.