PDA

View Full Version : استفاده از مانیتور به جای تلویزیون برای PS2

ماندانگاس
28 March 2007, 05:59 PM
سلام دوستان راهی هست که PS2 رو به مانیتور کامپیوتر وصل کنیم؟ از مانیتور به جای تی وی استفاده کنیم؟:icon_excl

sogoli
28 March 2007, 07:34 PM
مونیتورت حتما باید ورودی داشته باشه ...
مونیتور ال جی یه مدل 17 داره که هم تینور داره و هم ورودی ، که مناسب همین کارشما ست

ماندانگاس
29 March 2007, 06:19 PM
مونیتورت حتما باید ورودی داشته باشه ...
مونیتور ال جی یه مدل 17 داره که هم تینور داره و هم ورودی ، که مناسب همین کارشما ست

ماینتورم ورودی نداره؛ سوئیچی ، جکی ، قطعه ای چیزی وجود نداره برای این کار؟

nojex
29 March 2007, 06:58 PM
box های مبدل هست که برای کارهای گرافیکی استفاده میشه . ببینید کلا در مانیتور شما 3 سیگنال مجزای سازنده رنگ دارید . اما در Tv ورودی شما تک کاناله هستش که با تغییر فرکانس کار میکنه .
پس باید اول تصویر capture بشه بعد تفکیک . الان prinncle این box هاش تقریبا از 70000 تا شروع میشه.

VIGO
29 March 2007, 08:06 PM
شما تنها دو راه دارید :
1 - بتونی یه کارت tv بخری ( که بیشتر از 30،40 تومن نمیشه )

2 - یک مدل کابل هست که از ps2 به مانیتور وصل میشه که فکر نمیکنم پیدا کنید . اگر هم پیدا کنید قیمتش فکر می کنم 80,000 تومن هستش . پس همون tv card بخرید بهتره . ولی تاکید می کنم کیفیتش مثل تلویزیون نمیشه !

ماندانگاس
29 March 2007, 08:44 PM
شما تنها دو راه دارید :
1 - بتونی یه کارت tv بخری ( که بیشتر از 30،40 تومن نمیشه )

2 - یک مدل کابل هست که از ps2 به مانیتور وصل میشه که فکر نمیکنم پیدا کنید . اگر هم پیدا کنید قیمتش فکر می کنم 80,000 تومن هستش . پس همون tv card بخرید بهتره . ولی تاکید می کنم کیفیتش مثل تلویزیون نمیشه !

ممنون VIGo جان
مطمئنین این کابل رو نمیشه پیدا کرد؟ اگه پیدا بشه که خیلی عالی میشه.

VIGO
29 March 2007, 08:48 PM
من دنبالش نرفتم ولی فکر می کنم کمیاب باشه ! اگر پیدا کردید به من هم اطلاع بدید :

[Only registered and activated users can see links]

XELTEK
29 March 2007, 10:39 PM
یه سری دستگاه که ما خودمون هم اوردیم هستش که یدونه تیونر اکسترناله برای مانیتور که ورودی AV هم داره و شما میتونبد پی اس 2 رو بهش وصل کنید !
در صورتی که مانیتورتون کیفیتش خوب باشه و انتنتون هم نسیتا" قوی باشه به جرات میتونم بگم از تلویزیون ها هم بهتر تصویر میده !

Tommy Angelo
29 March 2007, 10:44 PM
من از طریق TV Capture وصل کردم اصلا کیفیتش خوب نبود رو تلویزیون یه چیز دیگس !!

XELTEK
29 March 2007, 11:25 PM
منظور من کپچر نبود ها !
من اینی که میگم اصلا" کپچر نداره !
بهش میگن combo tv box !

nojex
29 March 2007, 11:39 PM
کلا به کیفیت مطلوبی نمیشه رسید . چون خروجی ps2 آنالوگ هستش و سرعت جارو کردن سیگنال هاش خیلی کمتر از 75 hz هستش و از یک طرفم رزولوشن کمتری نسبت به مانیتور داره . به همین دلیل تصویر بدست امده با tv قابل قیاس نیست.

ماندانگاس
30 March 2007, 03:15 AM
یه سری دستگاه که ما خودمون هم اوردیم هستش که یدونه تیونر اکسترناله برای مانیتور که ورودی AV هم داره و شما میتونبد پی اس 2 رو بهش وصل کنید !
در صورتی که مانیتورتون کیفیتش خوب باشه و انتنتون هم نسیتا" قوی باشه به جرات میتونم بگم از تلویزیون ها هم بهتر تصویر میده !

ممنون پیام جان!
مانیتور من Samsung SyncMaster 713N هفده اینچ هستش! این دستگاه روش جواب میده؟
منظورت از آنتن قوی رو نفهمیدم :icon_wink ممنون میشم بیشتر توضیح بدی! قیمت این دستگاه رو هم لطف میکنی بگی؟

sajjadnegaresh
30 March 2007, 11:13 AM
Play PlayStation® 3 on a DVI Monitor ([Only registered and activated users can see links])

ماندانگاس
30 March 2007, 02:02 PM
Play PlayStation® 3 on a DVI Monitor ([Only registered and activated users can see links])

PS2 چی؟ نمیشه؟

XELTEK
30 March 2007, 03:58 PM
ممنون پیام جان!
مانیتور من Samsung SyncMaster 713N هفده اینچ هستش! این دستگاه روش جواب میده؟
منظورت از آنتن قوی رو نفهمیدم :icon_wink ممنون میشم بیشتر توضیح بدی! قیمت این دستگاه رو هم لطف میکنی بگی؟

خواهش !
اگه مانیتورتون CRT باشه کاملا" جواب میده ! :icon_cool
در حدود 30 هزار تومن هستش که واقعا" به قیمتش میارزه !

ماندانگاس
30 March 2007, 10:02 PM
خواهش !
اگه مانیتورتون CRT باشه کاملا" جواب میده ! :icon_cool
در حدود 30 هزار تومن هستش که واقعا" به قیمتش میارزه !

بازم مرسی! اما همونطور که مدل مانیتور رو عرض کردم متاسفانه مانیتوری که میخواستم این کارو روش انجام بدم LCD هستش! البته یه CRT ال جی Studio Work 585E هم هست! که مدتهاست ازش استفاده نمیکنم! حالا باید فکرامو بکنم!:icon_excl

italia10
25 March 2008, 03:26 PM
من با کارت تی وی به کامپوتر وصل کردم ولی صدا نداره . بدون صدا بازی میکنم .
یعنی جایی واسه ورودی صدا نیست .
باید چکار کنم . راهی هست که :icon_redf

sepehr4252
25 March 2008, 04:51 PM
خروجی صدارو یا باید مستقیم به اسپیکرت بزنی یا به ورودی کارت صدات

italia10
25 March 2008, 11:52 PM
نقل قول

نوشته شده توسط italia10 [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

کمی بیشتر توضیح میدی

p.o.w.1
26 March 2008, 01:19 AM
این کارتها حتما یک ورودی صدا هم داره اگر به اون ورودی وصل میکنید و صدا نمیاد
احتمالا یک خروجی داره که باید به line in کارت صدا وصل بشه
و یا خودتون مستقیم میتونید با استفاده از تبدیل جک های صدا رو به line in وصل کنید