View Full Version : راهنمایی جهت اتصال لپ تاپ به tv
kasra03
27 March 2007, 01:25 PM
سلام دوستان عیدتون مبارک
من یه لپ تاپ hp مدل pavilion dv5000
دارم با پورت s video اونو به tv وصل کردم ولی متاسفانه کیفیت تصویر بد و سیاه سفیده شما پیشنهادی برا کیفیتش تدارین؟یا لا اقل چطور رنگیش کنم؟
پیمان ق
25 April 2007, 04:44 AM
سلام دوستان عیدتون مبارک
دارم با پورت s video اونو به tv وصل کردم ولی متاسفانه کیفیت تصویر بد و سیاه سفیده شما پیشنهادی برا کیفیتش تدارین؟یا لا اقل چطور رنگیش کنم؟
عزیز جان شما دقیقن از چه راهی لپ تاپتونو به tv وصل کردین؟ خودش کارت خروجی tv داره یا یک کارت tv بهش وصل کردی؟
در صورتی که فکر می کنی سخت افزار ایرادی نداره نوع سیستم خروجی رو چک کن ببین پاله ،سکامه یا ان تی اس سی ؟ یکی یکی آزمایششون کن شاید تصویر رنگی بشه .
اگه خروجی ( آدیو ودیو ) رو کارتت داری بجای اس ودیو از اون استفاده کن شاید این یکی افاقه کنه!!!!:icon_arro
mr_mashmash
25 April 2007, 10:04 AM
منم سوال مشابه دارم، واقعا با s-video نمیشه تصویر خوب گرفت؟
lvloh3nn
20 June 2007, 09:44 AM
من مشكلي ندارم و تصوير خوبه مخصوصا براي فيلم
البته براي متن خوب اون شفافيت لازم رو نداره كه اون هم طبيعيه
درايور كارت VGA رو اگه به روز كنيد شايد مشكل تا حدي حل شه
ATOS
20 June 2007, 03:55 PM
سلام دوستان عیدتون مبارک
معمولا سیاه و سفید شدن تصویر بخاطر عدم هماهنگی سیستم پخش است:icon_evil
در مورد S-Video هم باید بگم بهترین کیفیت تصویر در تلویزون های عادی (غیر از اونایی که پورت DVI دارن) از همین پورت است و اصولا برای پخش فیلم بکار میره و برای بخش Text اصلا مناسب نیست:icon_surp
hichchiz
12 November 2007, 06:29 PM
لپ تاپ من)XPS M1330) نه s-video داره نه AV ولي hdmi , vga داره كه تلويزيونم اينا رو نداره تبديلشم پيدا نكردم چه كنم شما تبديلي ديديد?
abaratian
12 November 2007, 09:05 PM
لپ تاپ من)XPS M1330) نه s-video داره نه AV ولي hdmi , vga داره كه تلويزيونم اينا رو نداره تبديلشم پيدا نكردم چه كنم شما تبديلي ديديد?
تبدیل hdmi به کامپوننت تو بازار ریخته، فکر کنم باید بری بگی تبدیل پلی استیشن 3 می خوام!!
Reza_Sadeghi
20 August 2008, 05:44 AM
خوش به حالت که لپ تاپت HDMI داره.
من بعد از اینکه لپ تاپم رو خریدم تازه یادم اومد که ای بابا من که اینقدر حساسیت دارم روی کیفیت فیلم به این موضوع توجه نکردم.
حالا وضعیت ما دقیقا برعکس شما است.
تلویزیون HD اینجا هست اما لپ تاپم فقط پورت S-Video داره و در حسرتش موندیم.
قدرش رو بدون اینقدر غر نزن برو یه تبدیل بخر. قاعدتا از کیفیت بالای HDMI ات استفاده نخواهی کرد اما خب تو به هدفت میرسی.
سئوال من از دوستان اینه که به نظر من این خروجی S-Video به نسبت Composit ها (همون کابل های 3 رنگ زرد و قرمز و سفید ) یا AV کیفیت خوب تری ندارن.
البته این رو با رسیورم امتحان کردم و کیفیت تصویر S-video رسیورم خیلی خیلی پایین تر از همین کابل 3 رنگ آیدیو ویدیو بود.
با توجه به اینکه از کیفیت تصاویر S-Video لپتاپم خیلی زیاد راضی نیستم و کاملا شفاف نیست فکر می کنم چه خوب میشد اگه هر دو نوع خروجی تعبیه میشد .
نظر شما چیه؟ من اشتباه می کنم؟
john123
28 August 2008, 10:06 PM
پورت s-video ي شما 4 پينه يا 7؟
XredMan
28 August 2008, 10:20 PM
سلام به دوستان و اساتید
فکر کنم دوستان موقعه وصل S-Video اگر Screen Refresh rate رو که برای مانیتور Hertz 85 هست به 60 Hertz تبدیل کنند مشکلاتشون بر طرف می شه .
برای این کار Display Properties/Settings/Advanced/Monitor به این قسمت مراجعه کنید .
Reza_Sadeghi
29 August 2008, 10:16 AM
پورت s-video ي شما 4 پينه يا 7؟
اگه منظورتون منم خدمتتون عارضم که 4 پین.
مگه خروجی S-Video نوع 7 پین هم وجود داره؟
کارت گرافیک هایی که تا به حال دیدم و همینطور همه رسیورها از همین نوع 4 پین هست.
فکر می کنم 7 پینش باید کیفیت فوق العاده تری داشته باشه. اینطور نیست؟
تبدیلی چیزی وجود داره؟
Reza_Sadeghi
29 August 2008, 11:08 PM
اوه.
john123 عزیز خیلی خوشحالم و ممنونم از اینکه اون سئوال رو پرسیدین چون باعث شد به این موضوع بیشتر توجه کنم.
کابلی که الان دارم و همیشه از اون برای انتقال تصویر استفاده می کردم یه طرفش مثه سوکت زرد رنگ کابل های 3 رنگ Composit هست و طرف دیگه اش S-Video که 4 پین هست.
اما وقتی پورت S-Video لپ تاپم رو به دقت بررسی کردم دیدم اون 7 پین هست.
من فکر می کنم اگه کابل دیگه ای بخرم که اون هم S-Video 7 پینی باشه بتونم شاهد کیفیت بهتر تصویر روی TV باشم.
درسته؟
چنین کابلی به راحتی پیدا میشه؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.