PDA

View Full Version : مشکل در حافظه ی نوکیا6600

zeinabr
27 March 2007, 04:28 AM
من یک گوشی نوکیا6600 دارم که مدتی است که نمی تواند رم خود را بخواند.
ریست کردن را امتحان کردم و آن را از نظر سخت افزاری امتحان کردم ولی اصلا درست نشد.فقط فلش را امتحان نکردم.
به غیر از آن بلوتوث آن نیز از کار افتاد.
لطفا کمک کنید.
:icon_cry:

عرفنا
27 March 2007, 02:37 PM
ریست کردن را امتحان کردم و آن را از نظر سخت افزاری امتحان کردم ولی اصلا درست نشد.فقط فلش را امتحان نکردم.
لطفا کمک کنید.
:icon_cry:
دوست عزیز
فکر نمی کنم از کار افتادن بلوتوث شما ارتباتی به رم داشته باشه. شما در مرهله ی اول رم رو با یک رم ریدر در کامپیوتر امتهان کنید تا از سلامتش متمعن بشید در مرهله ی بعد فرکت کنید و نتیجه رو اتلاع بدین که در سورت نیاز راه دیگه ای رو امتهان کنین :icon_cool

Y@TA
27 March 2007, 03:36 PM
با سلام

لطفا کمک کنید.
شما با کد زیر گوشی رو ریست کن :
* رم رو از گوشی بیرون بیار
#7370#* و سپس دکمه سبز و بعد هم oK ( از چپ به راست )
اگر بلوتوث راه نیوفتاد از فلش استفاده کن ...
در مورد رم شما نیز شما رم خودتون رو توی کامپیوتر استفاده کن ببین باز میشه یا نه و اگر باز شد توی یه گوشی دیگه هم امتحان کن و اگر باز هم باز شد ........
تشریف ببرید یه خدمات موبایل و ریدر موجود در گوشیتون رو یه سرویس بدید

یا حق

xXx
28 March 2007, 05:28 PM
ic بلوتوث گوشی شما مشکل دارد .
30 تومانی تو گلوش گیر کرده .

zeinabr
30 March 2007, 01:56 AM
با تشکر از پاسخ هایتان رم در ریدر جواب می دهد و کار می کند. و برای بلوتوث با ریست کردن کار نکرد.
و با سرویس کردن ریدر گوشی هم رم آن کار نکرد.{اصلا یک ریدر جدید روی آن گذاشتم ولی باز کار نکرد}
حالا یک فکر جدید بکنید.

VIGO
30 March 2007, 02:45 AM
گوشی رو فلش کنید ، فکر می کنم بهترین راه برای نتیجه گیری باشه ، هزینه فلش 5,000 تومان است و احتمال زیاد مشکلتون حل میشه .