View Full Version : شبکه کردن Playstation 2
VIGO
27 March 2007, 03:06 AM
درود خدمت دوستان عزیز ،
اگر کسی هر اطلاعاتی درست و کاملی در مورد شبکه کردن PS2 داره ما رو از لطفش بی نصیب نذاره ، کمی هم عجله دارم .
با سپاس .
Tommy Angelo
27 March 2007, 03:26 PM
دوست عزیز من شبکه کردن با کامپیوتر برای دامپ کردن مموری کارت بلدم اگه خواستی برات توضیح میدم . در مورد شبکه کردن با PS2 های دیگه هم فکر نکنم مشکل خاصی باشه یعنی باید نرم افزارش باشه .
VIGO
27 March 2007, 04:30 PM
با تشکر از شما دوست عزیز توضیحات من ناقص بود من می خوام چهار تا PS2 رو با لینک متصل کنم و از قابلیت Multiplayer استفاده کنم .
hossein_s89
29 May 2007, 03:35 AM
دوست عزيز من منظورتون رو درست متوجه نشدم. اگر هدفت از وصل كردن چهار تا PS2 ترانسفر كردن save game هاست يا بازى كردن بيش از دونفر ه , ميتونيد از multitap استفاده كنيد.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
اما اگ ([Only registered and activated users can see links])ر ميخواى netplay يعنى به صورت ان لاين بازى كنى , ميتونى از network adaptor استفاده كنى , كه انواع مختلفى داره , تصاوير زير گ ([Only registered and activated users can see links])وياى موضوع هستند.
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
قيمتش هم 30 دولار امريكاست :icon_surp
VIGO
1 June 2007, 08:48 PM
ممنون دوست من ، اطلاعاتی که من می خواستم رو فرمودید .
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.