PDA

View Full Version : آنتي ويروس جاوا

BlackStorm
24 March 2007, 04:34 AM
سلام
دوستان لطفا يه آنتي ويروس جاوا معرفي كنيد كه به درد سري 40 بخوره .(Nokia 5200)
ممنون

SMN
24 March 2007, 04:44 AM
اصلا جاوا برنامه نداره که ویروس داشته باشه!

Amir_dre
1 April 2007, 10:40 PM
چه طور ویروس نداره من چند تا برنامه جاوا ریختم که یکیشون ویروسی بود و هی گوشیم ریست میکرد مجبور شدم مستر ریست کنم

SMN
2 April 2007, 12:08 PM
چه طور ویروس نداره من چند تا برنامه جاوا ریختم که یکیشون ویروسی بود و هی گوشیم ریست میکرد مجبور شدم مستر ریست کنم
لطفا اون برنامه رو آپلود کنید!
جاوا اصلا Auto run نداره که هی ریست بشه

Almas_sirjan
7 April 2007, 12:30 AM
راست میگن نداره.

jack_panosyan
8 April 2007, 07:10 PM
نمیدونم این عقیده که جاوا اصلا ویروس نداره از کجا اومده .دوست خود من یه بازی ریخت رو گوشیش
(بازی جاوایی) بعد از ریختن بازی گوشی کلا قاط زد و با هزار بدبختی وقتی یه بازی یا برنامه میریخت
از اون چند تا تو گوشیش کپی میکرد دم به ساعت هم که هنگ میکرد و باطریو در میاورد آخرشم که با هم بردیم پیش یکی گفت ویروسی شده گوشیو فلش کرد درست شد پس نتیجه اینکه .....

SMN
9 April 2007, 01:07 PM
نمیدونم این عقیده که جاوا اصلا ویروس نداره از کجا اومده .دوست خود من یه بازی ریخت رو گوشیش
(بازی جاوایی) بعد از ریختن بازی گوشی کلا قاط زد و با هزار بدبختی وقتی یه بازی یا برنامه میریخت
از اون چند تا تو گوشیش کپی میکرد دم به ساعت هم که هنگ میکرد و باطریو در میاورد آخرشم که با هم بردیم پیش یکی گفت ویروسی شده گوشیو فلش کرد درست شد پس نتیجه اینکه .....
توقع داشتی بگه ویروسی نشده؟ اگه جلوت یه مستر ریست میکرد حاضر بودی 4 تومن بهش بدی؟:icon_arro

jack_panosyan
9 April 2007, 08:57 PM
عزیز جون قبل از اینکه ببرم اونجا خودم اینکارو کردم در ضمن گوشی دوستم منوی فارسی نداشت الان داره کدوم مستر ریستی منو اضافه میکنه به گوشی.مطمین باش اینقدر از گوشی میدونم که فرق یه مستر ریست ساده با فلش رو متوجه بشم:icon_razz

jack_panosyan
9 April 2007, 09:18 PM
تو سرچ گوگل بزنین java virus mobile
دقیقا با همین نوشته سرچ گوگل که باز شد یه نگاهی به چیزایی که پیدا کرده بندازین شاید بعضیها قانع بشن مخصوصا همون سایت اولی که پیدا میکنه

mahdyshr
26 April 2007, 12:19 AM
من هم تا حالا فکر می کردم جاوا ویروس نمی گیره چون اگه میگرفت تا حالا حداقل یه antivirus برای java میدیدم.حالا اگه هر کدوم از دوستان برنامه ویروسی java دارند این جا آپلود کنند.

Sina-Ts
26 April 2007, 01:16 AM
دوستان مطمئن باشيد که هيچ گونه ويروسی برای گوشی های جاوا وجود نداره.اصولاً جاوا سيستم عامل
نيست که بخواد ويروسی بشه..بنابرين ادامه اين تاپيک بی فايده است و با اجازتون قفل و پاک خواهد شد