PDA

View Full Version : معرفي انواع فراري

rf_rf_x2
11 January 2005, 11:16 PM
[Only registered and activated users can see links]

360 Modena
در سال 1999 و در مسابقات بين المللي جنوا فراري MARANELLO ( modena360 ) ظهور كرد .

Modena 360 با موتور V8 طراحي قرن بيست و يكم است .

كاهش وزن بدنه ـ تجهيزات ويژه ـ اسكلت آلو مينييومي و شاسي آلو مينييومي از نكات بارز مدل زيباي modena 360 مي باشد .

456M GT & GTM
اين مدل يك فراري واقعي است كه تركيبي از هنر ،‌ روح رانندگي و احساس ايمني و يك مجموعه تحسين برانگيز است .

در اين مدل موتور در قسمت جلو و گيربكس در عقب خودرو قرار گرفته اند .

اين مدل نيز با برخورداري از موتور در قسمت جلو و گيربكس در قسمت عقب بگونه اي طراحي شده كه به راحتي و آساني قابل هدايت و رانندگي مي باشد .

ضريب آيروديناميك بالا به همراه موتور V12 اين خودرو را يك خودروي ايده آل براي علاقمندان به فراري مي نمايد

Challenge Stradale
مدل فراري Challenge stradale مفهوم كلي از مدل 360 modana مي باشد كه با ضريب آيروديناميك بهتر وزن كمتر،‌ يك اتومبيل قابل استفاده در جاده مي باشد كه به راننده احساس يك رانندگي در يك مسابقه واقعي را مي دهد .

علاوه بر اين فضاي گسترده داخلي با استحكام بيشتر و ضريب آيروديناميك مناسب اين خودرو براي علاقمندان اين امكان را مي دهد كه به هر سرعتي كه نياز دارند براي غلبه بر تمام ماشينهاي جاده دست يابند .

60 Spider
مدل اسپايدر 360 از پروژه هاي عظيم طراحي نسخه اصلي 360 اسپايدر مي باشد كه رو به تكامل است در ابتداي اين قرن يك موتور &7 دارد و بطور باور نكردني اين خودرو داراي وزن كم و بدنه بزرگتر و با سطحي بالاتر از تجهيزات را دارا مي باشد . يكي از نكات مهم و با ارزش اين ماشين اسپايدر استفاده از آلو مينييم در اسكلت كلي خودرو ميباشد كه اين در تركيب قطعات بدنه و شاسي وجود داشته و آلومينيم خالص مي باشد

Enzo
نهايت تكنولوژي ساخت مفهوم كلي فراري ENZO جديد است . تيم طراحان فرمول 1 فراري براي پديد آوردن ماشين فراري كه خلاصه اي از تمام اتو مبيلهاي عالي بي رقيب باشد با حفظ ارزشهاي تاريخي و اصول فني فراري را كاملتر نموده است تا اتومبيلي بي رقيب براي جاده پديد آورد .

نامگذاري اين خودروي موفق در مسابقه و جاده كه نشان دهنده ارزش تاريخي ENZO مي باشد ستايش مردي است كه خودرويي منحصر به فرد را ساخت و تا امروز اين خودرو مركز رقابت دامنه دار بزرگي باشد .

( ENZO نام موسس كمپاني فراري مي باشد ) چرا كه بنيانگذار كمپاني كسي بود كه هميشه فكر مي كرد اتومبيلهاي جاده و مسابقه اي از ذهن طراحان خودرو بايد ساخته شود در مدل ENZO سرعت و قدرت هيچ نهايتي ندارد .

در پايان لينك سايت فراري

booleck
2 February 2005, 01:14 AM
خونب حالا که اين تاپيک هست منم يه مطلب جديد در مورد فراری انزو اينجا ميزرم که استفاده کنيد
منبع اين متلن سايت khodroweb.com ميباشد.

اولين تست فراری انزو 2003

او در حاليکه دستانش بر روی فرمان D شکل بود به من نگاهی کرد و منتظر عکس العمل من شد. من به جز براوو چه می توانسنم بگويم؟ يک قسمت کامل از پيست مسابقه با يک ابر بزرگ از دود سفيد لاستيک پوشانده شده بود. اين يک تست معمولی نبود و اين خودرو نيز يک خودروی معمولی به هيچ وجه نبود. اين خودرو يک فراری انزو 660 اسب به بالا بود با قيمتی معادل 650 هزار دلار که به زيبايی توسط يکی از راننده های اصلی مارانلو بنام داريو بنوزی هدايت می شد. من بدون شک از قدرت نمايش داده شده توسط هر دو منحير شدم. هدف بسيار ساده بود. ببينيم که آخرين مدل فراری چقدر سريع است ! صحبتی که قبل از اين مطرح بود اين بود که اين مدل فراری در عين حال که بسيار قوی است، برای رانندگی نيز بسيار لذت بخش است و برای راندن آن به مدرک فورمول يک احتياجی نيست، هرچند که در پروسه ساخت اين خودرو از مشاوره مايکل شوماخر(دارنده 5 مدال فورمول يک) بسيار استفاده شده است.

تست پرهيجان ما در يک روز صبح آغاز شد، با يک انزو زرد رنگ که دستگاههای اندازه گيری به آن نسب شده بود و يک قرمز رنگ که من و بنوزی در آن بوديم. پس از 30 سال تست کردن مدلهای فراری،هيچ کس اين خودرو و پيست تست آن در فيورانو را بهتر از بنوزی نمی شناسد.

هر دو خودرو در حال سکون قرار گرفتند، 1.3 ميليون دلار ارزش و 24 سيلندر و 96 سوپاپ در حال کار کردن هماهنگ بودند. تکنيسين ها علامت دادند و ما به سرعت آنتن دستگاه GPS مغناطيسی را به سقف با چسب وصل کرديم ( بدنه انزو از جنس فيبر کربن است). من با راننده در مورد تست صحبت کردم و قرار شد يک دور کامل نيز با سرعت بزند تا در پيچهای مختلف، نيروی جانبی g را اندازه گيری کنيم. او سپس در را بست و 5 دقيقه بعد بازگشت.شتابهای ثبت شده برای صفر تا صد 3.8، 3.5 و 3.3 ثاينه بودند.

آيا ما فکر می کنيم که انزو، سريعترين خودروی جاده است که تا به حال ساخته شده است ؟ بله.

حتی از اطلاعات ثبت شده توسط دستگاههای اندازه گيری نيز مشخص است که اين مدل که پس از نام بنيانگذار فراری نام گذاری شده است ، بدون شک سريع است و شکل بدنه بسيار آئروديناميک آن به همراه تايرهای بريجستون سفارش فراری و تجهيزان الکترونيکی فورمول يک و موتورو شاسی بسيار خوب اين خودرو ديگر جايی را برای شک باقی نمی گذارد.

نوع موتور : 12 سيلندر
سوپاپ ها : 4 سوپاپ در بر هر سيلندر ، سيستم زمانبندی متغير
قدرت : 660 اسب بخار در 7800 دور
گشتاور : 485 در 5500 دور
حداکثر دور موتور : 8200
حداکثر سرعت : بيش از 200 مايل در ساعت
شتاب جانبی در مارپيچ 200 فوتی : 1.02g
قيمت پايه : 652000 دلار .

Evanescence
2 February 2005, 09:09 AM
شتاب جانبی در مارپيچ 200 فوتی : 1.02g :( :( :(

rf_rf_x2, booleck, جان عالي بود :!: