View Full Version : بهترین فلش درایو
see_u
22 March 2007, 03:34 AM
من 1 فلش درایو خریدم با مارک اکسیگو واقعا سرعتش بالاست .پیشنهاد میکنم به غیر از این اصلا سراغ چیز دیگه نرید مخصوصا کینگستون که آشغاله.
تو این سایت در موردش توضیح دادن
[Only registered and activated users can see links] :icon_cool
Y@TA
22 March 2007, 04:00 AM
با سلام
عزیزم ورودتون رو به پی هالز تبریک میگم
ما اینجا کنار هم جمع نشدیم که سلایق خودمون رو به خورد کسی بدیم.
شما اگه چیزی خریدی که ازش راضی هستی اون جنس با سلایق شما مطابقت داره و دلیل کاملی برای خوب بودن اون مارک نیست.
من هم از Pqi 2Gb استفاده میکنم و راضی هم هستم ....
شما اگه میخواهی اطلاعاتی بدی بهتره کامل و مستند باشه.
این مشخصات برندی که شما فرمودید ([Only registered and activated users can see links])
این مشــخــصــات Pqi
([Only registered and activated users can see links])
به وزن + سرعت خواندن و نوشتن + دمای کار کرد + ولتاژ کار و ... دقت کنید
خوانندگان بهتر متوجه میشوند ....
یا حق
hos.comput
12 April 2007, 11:52 PM
دوست عزیز فکر میکنم یکی از پارامتر های مهم یه چیز قیمت اون نسبت به کارایی باشه مثلا AMD ؟
ایشون هم احتمالا منظورشون این بوده .......:icon_cool
Y@TA
13 April 2007, 04:51 AM
با سلام
Pqi با حجم 2Gb فقط 24 هزار تومان
حالا این دوستمون هم قیمت بدند تا ببینیم کدوم بهتره
یا حق
hos.comput
14 April 2007, 05:24 PM
خوب حالا که بجث به اینجا کشید این حرف من نیست حرف شرکت ساندرا و نرم افزارش که همه اون قبول دارن :
[Only registered and activated users can see links]
مقایسه سرعت و کیفیت اکسیگو هیچ کس نمیدونه ولی برای شما که عاشق Pqi میگم اون عکس دوم تست یک Pqi .
در ضمن فلش خودتو باز کن داخلش یک چیپ هستش که حالا میگن مال ...
اما فلش اکسیگو رو داخلشو باز کن یا اگه اکسیگو نداری من واست عکسشو میذارم تا ببینی که داخلش چیپ سامسونگ هستش!!!!
m_shr
2 August 2008, 10:33 AM
دوستان من يه مدل از pqi u 339s دارم اگه كسي ميدونه چطوري ميشه روي اطلاعاتش با قفلي كه خودش داره، قفل گذاشت ممنون ميشم راهنماييم كنه
BloodReza
3 August 2008, 12:26 AM
الان بهترین فلش اینOCZ Rally هست با حجم 8 گیگ سرعت فوق العاده یی داره. کارایی اش هم خوب هست
خود من یه sony micro valut 8GB خریدم که داخلش برنامه یی برای فسرده کردن هست که تا سه برابر فشرده میکنه
و پشت قابش هم اشاره شده که قابلیت ذخیره سازی تا 24 گیگ رو داره یعنی سه برابر
من ازش راضی هستم
هر چند بخاطر کج شدن قسمت ورودی USB دچار سوختگی شد که با گارانتی یه نو تحویل گرفتم
در خرید فلش حتمن به گارنتی هم توجه کنین چون فلش ها بگیر نگیر دارن ممکنه دچار مشکل شه
bi to
27 August 2008, 03:40 PM
سلام.جواد هستم از بندرعباس .بنظر شما كدوم فلش رو بخرم .اطلاعات من ناقصه.لطفا كمكم كنيد.اگر سايتي سراغ داريد براي خريدش ممنون ميشم بهم بگي.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.