PDA

View Full Version : مشکل در Uninstall

coma
19 March 2007, 10:32 PM
در گوشی های Serie 60 نگارش 3، یک قسمت در Tools هست به اسم Application Manager که مثل همون Add/Remove Programs در ویندوز هست و برای Unistall کردن برنامه ها از روی گوشی به کار میره، اما مشکل اینجاست که بعضی برنامه ها یا Theme ها بعد از نصب، در لیست App.Mgr. ظاهر نمیشن، و در نتیجه تنها راه برای پاک کردنشون، فرمت کردن Memory Card هست، کسی تا به حال به این مشکل برخورده؟

سایه خورشید
29 March 2007, 10:55 AM
سلام باید بگم که اینها در لیست مذکور ظاهر میشوند اما نه با اون اسمی که شما میشناسیدش بلکه با اون اسمی که سازنده بهش داده بعد نصب ظاهر میشه.

coma
29 March 2007, 12:53 PM
سلام باید بگم که اینها در لیست مذکور ظاهر میشوند اما نه با اون اسمی که شما میشناسیدش بلکه با اون اسمی که سازنده بهش داده بعد نصب ظاهر میشه.

درسته.من به این مورد هم توجه کردم، اما باز هم برنامه هایی هستند که از این لیست جا افتادن

VIGO
29 March 2007, 06:14 PM
احتمالا این برنامه ها بصورت استاندارد نیستند و شما بهترین کاری که میتونید انجام بدید با یک فایل منیجر دسترسی به درایو E:\system\apps پیدا کنید و از داخل folder ها فولدر برنامه را یافته و پاک بفرمائید .

PAYAM
29 March 2007, 06:23 PM
در سيمبين‌هاي نگارش 1 و 2 اين ليست از روي شاخه C - E:\System\Install لود مي‌شوند كه فايل‌هايي با نام برنامه اصلي و با پسوند SIS هستند و فقط آدرسي از فايل‌هاي نصب شده با Header صفر شده است كه براي برنامه App. Manager فايل‌هايي را كه بايد حذف شوند آدرس‌دهي مي‌كند. در صورتي كه هر كدام از فايل‌هاي داري پسوند SIS را در اين فولدر پاك كنيد ديگر در App Manager نمايش داده نمي‌شوند. در سيمبين‌هاي ويرايش اول اين ليست فقط از روي مموري داخلي لود مي‌شد و با مستر ريست كردن از بين مي‌رفت اما در ويرايش دوم به بعد هر برنامه‌اي را روي هر مموري‌اي كه نصب كنيد روي فولدر اينستال در همان درايو ذخيره مي‌شود.

سایه خورشید
2 April 2007, 01:28 PM
با سلام و احترام
با توجه به اون چیزی که بالا هم گفتم : اغلب تم ها هم در این لیست اصلا ظاهر نمیشه و اون ها رو باید از همون لیست تمها حذفشون کرد .

monhany
14 May 2007, 06:04 PM
سلام
من n93 دارم یه file تو app manager هست که install نشده پاک هم نمیشه چه کنم؟

سایه خورشید
4 June 2007, 01:08 AM
من یه مشکلی که در همین موارد دارم اینه که بعضی از برنامه ها نصب میشن ولی اجرا نمیشن دلیلشو نمیدونم ولی وقتی هم که می خوام پاکشون کنم پاک نمیشن . مثلن پیام :(close all application) میده و باید یکی از گزینه های آری یا خیر رو انتخاب کنم که بعدش هم اتفاق خاصی نمی افته.

kimia84
9 July 2007, 03:12 PM
منم در N73 چنین مشکلی دارم . یه برنامه هست که بعد از نصب ، دیدم چیز بددخوری نیست. پاکش کردم. ولی در app.manag باقی مونده . البته با یک اسم دیگه . فقط گزینه install وجود دارد. گزینه delete ندارد. وقتی هم که Install رو میزنم، نمیتونه نصبش کنه ....