PDA

View Full Version : سرویس GPRS برای اپراتور اول IR-TCI ا

t.A.T.u
12 March 2007, 01:32 PM
سرویس GPRS، سال 86 به مشترکان اپراتور اول ارائه می‌شود

با برنامه‌ریزی مناسب در ارتقای شبکه اپراتور اول، در سال 86، شاهد ارائه سرویس GPRS به کاربران و مشترکان این اپراتور، از سوی شرکت ارتباطات سیار خواهیم بود.

دکتر وفا غفاریان، رئیس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، در خصوص دلایل ارائه نشدن سرویس GPRS، از سوی اپراتور اول به کاربران تلفن همراه، اظهار داشت: به هنگام سرمایه‌گذاری صورت گرفته در شبکه از سوی اپراتور اول، تکنولوژی لازم، حداقل برای بخش اول توسعه شبکه جهت ارائه سرویس فراهم نبوده است.
غفاریان، ادامه داد: در حقیقت تمامی شبکه، به صورت یکپارچه قابلیت ارائه سرویس GPRS را ندارد و برای پشتیبانی از سرویس، به ارتقای شبکه نیاز است که البته این کار در مرحله انجام است.
غفاریان، نتیجه‌گیری کرد که اپراتور اول، برای ارائه سرویس GPRS و ارتقای شبکه، تا حدودی نیازمند زمان است.
رئیس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران، در خصوص ارائه این سرویس از سوی ایرانسل به کاربران، گفت: تکنولوژی مورد استفاده اپراتور دوم از همان زمان شروع خرید و نصب تجهیزات، 2.5 و 2.75 بوده و اساسا شبکه ایجاد شده ایرانسل بر مبنای این تکنولوژی کار خود را آغاز کرده و به همین جهت، امکان ارائه سرویس GPRS برای این اپراتور فراهم بود.

منبع خبر : سایت مخابرات

am!n
12 March 2007, 04:27 PM
یکشنبه، ۲۰ اسفندماه ۱۳۸۵
رئيس هيئت مديره شركت ارتباطات سيار از فعال شدن سرويس GPRS اپراتور اول (دولتي) از اوايل سال آينده براي تمامي مشتركان خبر داد.

علويان در گفت‌وگو بافارس اظهار داشت: اين سرويس براي تمامي مشتركان از جمله اعتباري در نظر گرفته شده است و مشتركان مي‌توانند از اواخر بهار سال 86 از سرويس اينترنت استفاده كنند.

وي ادامه داد: هنوز براي هزينه اين سرويس تصميمي گرفته نشده است.

علويان گفت: با فعال شدن سرويس GPRS براي مشتركان اپراتور اول سرويس MMS (ارسال صوت و تصوير) امكان‌پذير خواهد شد.

اين گزارش حاكي است در حال حاضر اپراتور اول حدود 16 ميليون مشترك در سراسر كشور دارد.

Kavan
12 March 2007, 06:20 PM
وعده زیاد داده شده، خداکنه که اینطور باشه، من که دارم دیونه می شم از بی GPRSی :icon_mad:
ولی دم ایرانسل گرم حداقل باعث شد ارتباطات سیار به خودش بیاد :icon_excl

SMN
22 March 2007, 10:21 AM
اخبار گفت کدهای 1 و 2 تا 20 فروردین دارای امکانات GPRS و همچنین MMS میشوند! و کد های دیگر با فاصله ی زمانی به این امکانات دست پیدا خواهند کرد!!!!!!!!!!!!!

Artemis
28 March 2007, 05:42 PM
از گوشه و کنار شنیده میشه که اپراتور اول یعنی شرکت مخابرات این سیستم را فعال کرده..آیا حقیقت داره و اگر کسی اطلاعات بیشتری داره لطف کنه بگه

در ضمن من قبلا در گوشیم مقابل کلمه GPRS میزد Unavilable ولی چند وقته میزنه Detached ..یعنی چی؟

ماندانگاس
28 March 2007, 05:57 PM
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=31221 :icon_razz
در ضمن اون حالتی که گوشی شما نشون میده مربوط به ایرانسل هستش و منظور گوشی اینه که امواجش رو پیدا میکنم ولی اجازه ی دسترسی ندارم! من با گوشی خودم شبکه ی ایرانسل رو سرچ کردم و خواستم بهش کانکت بشم! اتفاقا موبایلم کانکت شد ولی روی صفحه به جای Irancell نوشته بود Emergency Calls Only و علاوه بر خط آنتن معمولی یه خط آنتن جی پی آر اس روی صفحه ظاهر شده بود که خالی بود! :icon_cool

Artemis
28 March 2007, 10:01 PM
مربوط به ایرانسل هستش

این در صورتی که من به صورت دستی شبکه ایران سل را انتخاب کنم ..ولی من اپراتور اول را انتخاب میکنم و همه جا هم این شکل آنتن نمی افته فقط در بعضی مناطق مخابراتی این حالت ایجاد میشه

kianooshjon
29 March 2007, 07:00 PM
لطفا منبع كه استفاده كرديدند هم بگيد

Tommy Angelo
29 March 2007, 10:47 PM
از کی این سرویس ها رو میشه استفاده کرد پیش ایرانسلیا آبرومون رفت !!!!! شوخی کردم امیدوارم هرچه زودتر فعال بشه البته اگه قرار بی کیفیت فعال بشه همون نشه بهتره !!!!

Glimpser
29 March 2007, 11:06 PM
توی کیش کار میکنه ولی ظاهرا قبلش باید درخواست بدی

Kavan
30 March 2007, 12:54 AM
کد 1 و 2 یعنی اینکه فعلاً فقط واسه تهران فعال میشه؟ :icon_cry:

سود انباشته
2 April 2007, 11:27 AM
سلام
شرکت ارتباطات سیار یه سرویس دیتا از سالها پیش برای مشترکان ارایه میداد و هزینه اش 10 هزار تومان بود. لطفا یکی از دوستان در مورد این سرویس توضیحی بدهند.
با تشکر فراوان

smail
2 April 2007, 01:01 PM
اين سرويس بر اساس نسل دوم كار ميكنه سرعتش در حد 2-3 كيلو بيت در ثانيه و هزينش آبونمان ماهانه 5 هزار توماني و هر دقيقه هم 45 تومان و البته بايد يك اكانت اينترنت هم بگيريد
در كل بي فايده و پول حرام كردن است

changeez
14 April 2007, 04:16 AM
حالا معلوم نيست چند درصد تجهيزات نصب شده نسل 2 (قديمي) هستن. واي به حال ما اگر 99% باشه.

SMN
14 April 2007, 12:08 PM
تا حالا میگفتن فروردین میاد ولی تا شهریور منتظر نباشید!!!!

Tommy Angelo
14 April 2007, 02:31 PM
من که میگم تا 2 سال دیگه هم درست نمیشه تو ایران وقتی میگن 2 ماه یعنی 2 سال گرچه من سرویس ایرانسل رو دیدم چنگی به دل نمیزد تازه میگن تعرفش هم بالاست یعنی کلا نمی صرفه !!

EbliiS
14 April 2007, 03:58 PM
امروز توي عصر ارتباط نوشته بود شهريور اين سرويس رو ميخوان ارائه كننhttp://qsmile.com/qsimages/164.gif

ماندانگاس
14 April 2007, 11:03 PM
بیخیال بشیم بهتره! نمیدونم ربط داره ولی موش چیه که کله پاچه ش چی باشه! هان؟ :icon_arro

سرویس بد و تعرفه ی بالا و الکی چیه که تاریخ اومدنش مهم باشه!!!

Farbod.E
15 April 2007, 12:28 AM
دوستان گرامی :
راه اندازی چنین سرویسی نیازمند یک بسترسازی کامل در سطح شبکه است . با توجه به تک قطبی بودن این صنعت در کشور ( ایرانسل و تالیا را چندان قدرتمند نشمارید ) شرکت مخابرات چندان علاقه ای به ایجاد این بستر از خود نشان نمیدهد .
بنده به شخصه بعید میدانم با توجه به این حجم عظیم از شماره های واگذار شده ، راه اندازی این سرویس به سرعت انجام بپذیرد !

abs-e1000
15 April 2007, 01:29 AM
دوستان گرامی :
راه اندازی چنین سرویسی نیازمند یک بسترسازی کامل در سطح شبکه است . با توجه به تک قطبی بودن این صنعت در کشور ( ایرانسل و تالیا را چندان قدرتمند نشمارید ) شرکت مخابرات چندان علاقه ای به ایجاد این بستر از خود نشان نمیدهد .
بنده به شخصه بعید میدانم با توجه به این حجم عظیم از شماره های واگذار شده ، راه اندازی این سرویس به سرعت انجام بپذیرد !

با نظر شما موافقم اگر قوانین اجازه میداد توی چند سطر یک زلزله 17 ریشتری ایجاد میکردم که مخابرات با همه بند بساتش توش غرق بشه

بنده از 1 سال پیش زنگ میزدم مخابرات میگم ADSL منطقه ما کی راه اندازی میشه میگن معلوم نیست من تغریبن هفته ای 1 بار زنگ میزدم تا اینکه برج 12 همین 1 ماه پیش گفتن که توی برج 1 86 وصل میشه حالا دارم لحظه شماری میکنم ,خدا کمکشون کنه چون بعدش از خودم میگزرم و چنان حالی به مخابرات میدم که تمام ملتهای دنیا هم جمع بشن نتونن کاری براش بکنن

ببخشید نباید این اراجیف رو اینجا بیان میکردم ولی به خدا جونم به لبم رسیده ماهی 50 تومن پول قبض 20 تومن کارت اشغالی تلفن ....:icon_bigg

دوستان حالا به شما گفتن شهریور یه 1 سالی بعدش رو حساب کنید تازه بازم بعید میدونم

بازم شرمنده ببخشید بغزم ترکید دیگه دست خودم نبود:icon_redf

F.®.A
15 April 2007, 11:01 AM
مخابرات در حال خصوصی شدنه امیدواریم این به نفع مردم باشه
اکثر مشکلات مخابرات سر تحریم ها و مدیریت نادرستیه که داریمه
من قسمتهای مختلف شرکت مخابرات رو دیدم و توش کار کردم ضعیف ترین بخش مخابرات بخش ماهواره است اونم بخاطر شدیدترین تحریم هایی که شده ایم
تا زمانی که مارو تحریم کنند وضع چندان خوبی نداریم و قدرت مانور در بخش مخابرات اصلا وجود نداره
وقتی یک دستگاه receiver ماهواره vsat که واسه دهه 90 است به خاطر تحریم در بازار سیاه 5000 دلار قیمتشه چه انتظاری از وضع مخابراتی داریم

sibsabz
15 April 2007, 03:47 PM
با نظر شما موافقم اگر قوانین اجازه میداد توی چند سطر یک زلزله 17 ریشتری ایجاد میکردم که مخابرات با همه بند بساتش توش غرق بشه

ببخشید نباید این اراجیف رو اینجا بیان میکردم ولی به خدا جونم به لبم رسیده ماهی 50 تومن پول قبض 20 تومن کارت اشغالی تلفن ....:icon_bigg

دوستان حالا به شما گفتن شهریور یه 1 سالی بعدش رو حساب کنید تازه بازم بعید میدونم

بازم شرمنده ببخشید بغزم ترکید دیگه دست خودم نبود:icon_redf

ببخشید نمیخوام داغ دلتون رو تازه کنم ولی بهترین سرویس دیال آپ (پارس آن لاین ) ماهیانه 10 هزار تومن نا محدود است . جهت اطلاع گفتم هزینه اضافه ندهید ( البته در تهران و کرج )

F.®.A
15 April 2007, 03:50 PM
سلام
با تشکر دوستان لطف کنند از بحث خارج نشن
ممنون

kianooshjon
15 April 2007, 06:05 PM
به اميد روزي كه نه چندانم دور نيست يك سوريس Gprs نسل 4 و شايدم 5 بزارند اونم باسرعت 200MB به بالا حلشو ببريند :icon_smil
شتر ..... گهي ... گهي

سود انباشته
9 September 2007, 06:01 PM
اینترنت تا پایان امسال بر روی سیم کارت دولتی عرضه می‌شود
طبق اعلام شرکت مخابرات ایران تا پایان هفته جاری پاکتهای فنی مناقصه ارائه سرویس GPRS باز خواهد شد و تا پایان ماه جاری برنده این مناقصه اعلام می شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، قرار بود پاکتهای فنی مناقصه ارائه سرویس GPRS برای سیم کارتهای شرکت مخابرات ایران هفته گذشته بازگشایی شود.

منبع خبر : خبرگزاری فارس 1386/6/12
طبق گفته وفا غفاریان معاون وزیر ارتباطات تا پایان سال جاری سرویس GPRS در مرحله اول برای مشترکان سیم کارت دولتی در سطح استان تهران ارائه و سپس به دیگر استانها گسترش خواهد یافت.
پیش از این وحید صدوقی مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار از ارائه این سرویس در آبان ماه امسال خبر داده بود.
این گزارش حاکی است: GPRS سرویسی است که از طریق آن می توانید از اینترنت استفاده کنید. شما می توانید از طریق لپ تاپ، رایانه دستی (PDA) یا مرورگر WAP روی گوشی خود به اینترنت متصل شوید.

Kavan
10 September 2007, 09:39 PM
یکشنبه، ۲۰ اسفندماه ۱۳۸۵
رئيس هيئت مديره شركت ارتباطات سيار از فعال شدن سرويس GPRS اپراتور اول (دولتي) از اوايل سال آينده براي تمامي مشتركان خبر داد.

علويان در گفت‌وگو بافارس اظهار داشت: اين سرويس براي تمامي مشتركان از جمله اعتباري در نظر گرفته شده است و مشتركان مي‌توانند از اواخر بهار سال 86 از سرويس اينترنت استفاده كنند.
اینا دیگه شورشو در آوردن اینقدر وعده های الکی به مردم دادن :icon_bigg

سود انباشته
15 September 2007, 06:00 AM
شنبه 24 شهریور 1386

ارائه اينترنت همراه اول از اواخر آذرماه

سيدعلي علويان، رييس هيات‌مديره شركت ارتباطات سيار از اعلام برنده نهايي مناقصه GPRS همراه اول تا فردا خبر داد و درباره زمان راه‌اندازي و ارائه سرويس اينترنت اپراتور اول گفت: با توجه به اينكه اين موضوع در مرحله نهايي است، سه ماه فرصت براي نصب و راه‌اندازي اين سرويس داده مي‌شود و انتظار مي‌رود تا اواخر آذرماه ارائه اين سرويس ابتدا از شهر تهران آغاز و به تدريج در ديگر شهرها نيز ارائه شود.

به گفته علويان، در حال حاضر تنها 2ميليون ظرفيت براي ارائه اين سرويس وجود دارد كه انتظار مي‌رود اين ظرفيت به تدريج افزايش يابد.
عرضه سيم‌كارت‌هاي ويژه پيامك پس از عرضه اعتباري‌ها
به گفته مديرعامل شركت ارتباطات سيار سيم‌كارت‌هاي ويژه ارسال SMS پس از تحويل تمامي سيم‌كارت‌هاي اعتباري مشتركان وارد بازار خواهد شد. وحيد صدوقي در حالي كه اعلام تعرفه اين نوع از سيم‌كارت‌ها را موكول به بعد از تصويب نهايي آن كرد، گفت كه از حدود 5ماه پيش مخابرات توانايي ارائه سيم‌كارت ويژه ارسال پيامك را داشته، ولي بنا به تصميم مسوولان اين امر به پس از تحويل سيم‌كارت‌هاي ثبت‌نام شده اعتباري متقاضيان موكول شد. به گفته مدير عامل همراه اول، در مدت 5ماه نخست سال‌جاري 3ميليون و 200هزار سيم‌كارت دولتي واگذار شده كه 5/2برابر مدت مشابه سال گذشته است.
گوشي‌هاي ايراني بهتر آنتن مي‌دهند!
مهران علي‌نژاد، دبير انجمن فروشندگان گوشي، سيم‌كارت و لوازم جانبي در گفت‌وگو با ايرنا مدعي شده است كه گوشي‌هاي تلفن‌همراه توليد داخل آنتن‌دهي بهتري دارند و دليل آن هم اين است كه گوشي‌هايي از اين دست با شبكه داخلي هماهنگ‌‌تر هستند. وي افزايش 5 تا 10درصدي قيمت تلفن‌همراه طي چند روز اخير را كاهش ورود گوشي‌هاي قاچاق به دليل سختگيري‌هاي صورت گرفته عنوان كرده و آغاز ماه مبارك رمضان را به افزايش قيمت گوشي بي‌ربط نمي‌داند!

سود انباشته
26 September 2007, 07:02 AM
صاایران برنده ی مناقصه ی GPRS ارتباطات سیار شد
رییس هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار گفت که شرکت صنایع مخابراتی (صا ایران) برنده نهایی مناقصه GPRS ارتباطات سیار شده است.
وی اظهار داشت: صاایران با استفاده از تجهیزات شرکت چینی هواوی بالاترین امتیاز فنی و حداقل قیمت را در این مناقصه داشته است.
وی گفت که شرکت صنایع مخابراتی صاایران متعهد شده تا از زمان ارائه سفارش به مدت سه ماه تجهیزات شبکه را نصب و راه اندازی کند.
تکنولوژی GPRS استفاده از اینترنت و مولتی مدیا را در شبکه های تلفن همراه ممکن می کند.
اپراتور اول تلفن همراه چندی پیش اعلام کرد که بزودی از تکنولوژی GPRS در شبکه خود استفاده خواهد کرد و به مشترکان همراه اول این امکان را می دهد تا از خدمات دسترسی به اینترنت از طریق تلفن هماه برخوردار شوند.
وی جزییات بیشتری در این خصوص ارائه نکرد.

تردید درباره ی مناقصه ی GPRS

به نقل از موبنا، به رغم آن که شرکت صاایران به دلیل کسب امتیاز فنی و بازرگانی برنده مناقصه GPRS شرکت ارتباطات سیار شده ،اما ، اپراتور اول طبق قانون نمی تواند با این شرکت قراردادی منعقد کند.
یک مقام آگاه در شرکت ارتباطات سیار در این باره به خبرنگار موبنا گفت: طبق قانون چنانچه عملکرد یک شرکت در اجرای پروژه های گذشته با موفقیت توام نباشد نمی تواند در مناقصات بعدی حضور داشته باشد و از آنجایی که شرکت صاایران به عنوان برنده مناقصه بیلینگ ( صورتحساب گیری) شرکت ارتباطات سیار هنوز نتوانسته است این پروژه را اجرایی کند نباید در مناقصهGPRS شرکت می کرد.
وی با بیان این که شرکت ارتباطات سیار، نباید اسناد مناقصه را به صاایران می فروخت خاطرنشان کرد: چنانچه شرکتی به تعهدات خود در پروژه های گذشته عمل نکند نه تنها با مخابرات بلکه با هیچ دستگاه دولتی دیگر هم نمی تواند قرارداد منعقد کند.
در مناقصه بیلینگ شرکت ارتباطات سیار صاایران از میان شرکت های پرورش داده ها ،عصر دانش افزار و داده پردازی ایران با رقم پیشنهادی 161 میلیارد تومان برنده اجرای این پروژه شد که با نظارت سازمان بازرسی کل کشور این مبلغ به 110 میلیارد تومان کاهش یافت.
صاایران تاکنون نتوانسته است پروژه فوق را بعد از گذشت یک سال و نیم به مرحله اجرا در آورد.
در مناقصه GPRS شرکت ارتباطات سیار نیز 4 شرکت پرورش داده ها،خدمات اریکسون ،صنایع قطعات الکترونیک (صقا) و صاایران حضور داشتند که شرکت صاایران به دلیل امتیاز فنی 86 و رقم پیشنهادی 16 میلیارد تومان با مشارکت ملی و فنی "هوواوی" ( وندور) چین بیشترین امتیاز را به خود اختصاص داد و به نوعی برنده این مناقصه اعلام شد، اما به دلیل مشکلات قانونی انعقاد قرارداد با این شرکت با مشکل مواجه شده است.
گفته می شود این مشکل قانونی با موافقت نامه سازمان مدیریت و توافق پیمانکار و کارفرما قابل حل خواهد بود.
به گفته مسوولان ارتباطات سیار وضعیت نهایی مجری پروژه GPRS به زودی مشخص خواهد شد.
تکنولوژی GPRS استفاده از اینترنت و مولتی مدیا را در شبکه های تلفن همراه ممکن می کند.
اپراتور اول تلفن همراه چندی پیش اعلام کرد که به زودی از تکنولوژی GPRS در شبکه خود استفاده خواهد کرد و به مشترکان همراه اول این امکان را می دهد تا از خدمات دسترسی به اینترنت از طریق تلفن همراه برخوردار شوند.

lexus
26 September 2007, 12:36 PM
اشالله به لطف یزدان در برناممه های 80 ساله ی بعد فعال میشود

gongsta_021
27 September 2007, 08:37 PM
من که از داییم که تو مخابرات کار میکنه شنیدم که حالا حالاها خبری نیست

t.A.T.u
29 October 2007, 01:23 PM
به نقل از سایت مخابرات -- تاریخ خبر : 6/8/1386 :

سرويس GPRS كه امكان دسترسي به اينترنت و ارسال صوت و تصوير را براي مشتركان تلفن‌ همراه فراهم مي‌كند سرانجام با اعلام شركت صاايران به عنوان برنده‌ي مناقصه‌ي شركت ارتباطات سيار، تا سه ماه آينده در تهران و طبق زمان‌بندي طي پنج ماه در كل كشور و در فاز اول براي دو ميليون مشترك راه‌اندازي خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، GPRS حروف اختصاري براي General Packet Radio Service است كه به نام شبكه‌ي GSM نسل ‌‌٥/٢ هم شناخته مي‌شود؛ ماهيت ديجيتالي بودن، مبتني بودن به بسته‌هاي اطلاعاتي و قابليت آنلاين بودن اين سرويس به كاربران امكان مي‌دهد تا به اينترنت متصل باشند.

به گفته‌ي كارشناسان با توجه به محدوديت‌هاي موجود در شبكه‌هاي تلفن همراه سرعت GPRS محدود است اما خاصيت آنلاين بودن هميشگي آن امكان دريافت و ارسال حجم بالاي اطلاعات را فراهم مي‌سازد كه ارسال و دريافت ايميل در برابر آن بسيار ساده خواهد بود.

بر اساس اين گزارش محاسبه‌ي هزينه‌ي استفاده از GPRS به شكل‌هاي متفاوت انجام مي‌گيرد؛ محاسبه هزينه بر پايه حجم اطلاعات ارسال شده و يا دريافت شده يا قيمت ثابت براي حداقل ميزان مشخص ماهانه نمونه‌هايي از نحوه‌ي محاسبه هزينه‌ي اين خدمات‌اند؛ معمولا تركيبي از اين روش‌ها براي محاسبه‌ي هزينه اين سرويس به كار گرفته مي‌شود.

به گفته‌ي تحليلگران با توجه به اينكه به طور معمول تخمين درستي از اين كه يك كيلوبايت داده شامل چه مقدار اطلاعات است و يا در هر نوبت انتقال اطلاعات چند كيلوبايت منتقل مي‌شود، ندارند؛ بنابراين از ديدگاه مشتريان محاسبه قيمت بر اساس حجم اطلاعات پيچيده و گمراه كننده خواهد بود، از اين رو محاسبه‌ي هزينه‌ي خدمات GPRS بسيار پيچيده است.

به گزارش ايسنا شركت صاايران بعد يكماه تاخير پس از باز شدن پاكت‌هاي مناقصه، با ارايه‌ي تعهدات لازم به عنوان برنده‌ي نهايي مناقصه‌ي ارايه‌ي سرويس GPRS شركت ارتباطات سيار انتخاب و به مراجع مربوطه معرفي شده است.

وحيد صدوقي - مدير عامل شركت ارتباطات سيار - در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، اظهار كرد: تعهدات لازم در خصوص مواردي از جمله اصلاح قيمت و تعهد براي اجراي پروژه روز چهارشنبه، دوم آبان‌ماه، از برنده دريافت شد و صاايران به صورت رسمي و به عنوان برنده براي ابلاغ به كميسيون معاملات شركت ارتباطات سيار اعلام شد.

وي درباره‌ي اين كه شركت صاايران در چه مدت بايد نسبت به انجام تعهدات خود عمل كند و سرويس GPRS تا چه تاريخي براي مشتركان ارتباطات سيار فعال خواهد شد خاطر نشان كرد: زمان ارايه‌ي سرويس از زمان ارجاع سفارش كه روز چهارشنبه بوده، سه ماه است؛ صاايران بايد بتواند در مدت سه ماه نسبت به ارايه‌ي سرويس در تهران اقدام و طبق زمان‌بندي طي پنج ماه نسبت به راه‌اندازي آن در كل كشور اقدام كند.

به گفته‌ي مدير عامل شركت ارتباطات سيار ارايه‌ي اين سرويس در مرحله‌ي اول براي دو ميليون مشترك تلفن همراه پيش‌بيني شده است .

t.A.T.u
16 December 2007, 06:12 PM
GPRS اپراتور اول، بهمن ماه راه اندازی می شود

مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار از راه اندازی سرویس ارزش افزوده GPRS اپراتور اول از اوایل بهمن ماه جاری خبر داد.
به گزارش خبرنگار موبنا "وحید صدوقی "در چهارمین نشست مطبوعاتی خود در سال جاری که صبح امروز در برج همراه برگزار شد،اظهار داشت: پس از تدوین آیین نامه MMS سرویس GPRS اپراتور اول در اوایل سال آینده در دسترس خواهد بود.
وی به جایگاه اول شرکت ارتباطات سیار در خاورمیانه از لحاظ تعداد سیم کارت های دائمی اشاره کرد و گفت این شرکت در نیمه دوم سال 2006 تا 2007 میلادی در دنیا مقام نهم را به خود اختصاص داده است.
وی افزود:این شرکت از لحاظ تعداد مشترک بعد از ترک سل، مقام دوم را در منطقه خاورمیانه و در بین 634 اپراتور جهان رتبه 35 را دارد.
به گفته صدوقی ،شرکت ارتباطات سیار در خاورمیانه از لحاظ ضریب نفوذ رتبه یازدهم را داراست که نسبت به جهان و خاورمیانه رقم بالایی نیست و امیدواریم بتوانیم تا پایان سال این میزان را به رتبه 10 برسانیم.
وی ادامه داد:ضریب نفوذ ارتباطات سیار در خاورمیانه 53 درصد است.
مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار مشکل عمده واگذاری سیم کارت های اعتباری این شرکت را توسعه شبکه IN دانست.
وی همچنین با تاکید بر عدم مشکل ظرفیت رادیویی در شبکه گفت: در زمان حاضر با راه اندازی هفت هزار و 500 سایتBTS بالغ بر 16 میلیون ظرفیت ایجاد شده است و با شرایط موجود مشکلی در واگذاری نیست.
25/9/1386

منبع : سایت مخابرات

فکر کنم بهمن بگن از ابتدای ساله دیگه :icon_arro :icon_razz هر 2 3 ماه یبار میگن فلان تاریخ :icon_surp

Kavan
17 December 2007, 02:53 AM
این رتبه و درجه و ضریب نفوذ و ... ای که میگن واسه اینه که مردم بیچاره جز این اپراتور، اپراتور دیگه ای نبود که بخوان انتخاب کنن و جمعیت کشور ایران هم که کم نیست!

t.A.T.u
19 December 2007, 02:55 AM
عملیات نصب تجهیزات GPRS اپراتور اول آغاز شد

معاون وزیر ارتباطات گفت:عملیات نصب تجهیزات تکنولوژی GPRS روی شبکه اپراتور اول تلفن همراه آغاز شده است و پیش بینی می شود تا پایان سال جاری این سرویس مورد بهره برداری قرار گیرد.
دکتر وفا غفاریان در گفت و گو با خبرنگار موبنا از ارائه سرویس GPRS تلفن همراه به مشترکان تهرانی همراه اول تا پایان سال جاری خبر داد و اظهار داشت: تعرفه استفاده از این سرویس هنوز نهایی نشده و در مرحله بررسی و کارشناسی قرار دارد.
وی گفت:قرارداد راه اندازی سرویس GPRS قطعی شده و پیمانکار آن درصدد تهیه و تحویل تجهیزات مربوطه هستند.
معاون وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه یکی از کاربردهای تکنولوژی GPRS استفاده از سرویس MMS است تصریح کرد:ارائه سرویس MMS منوط به تدوین آیین نامه آن است.
وی گفت:مشترکان اپراتور اول برای استفاده از سرویس GPRS باید آن را در سیم کارت های خود فعال کنند.
دکتر غفاریان خاطرنشان کرد: این سرویس به صورت آزمایشی در محدوده شرکت ارتباطات سیار اجرا شده است.
GPRS یا خدمات رادیویی مربوط به بسته های اطلاعات با نام اختصاری "General Packet Radio Service" با بکارگیری زیر ساخت شبکه GSM امکان خدماتی نظیر مرور اینترنت .ایمیل .ارتباطات تصویری . پیام های چند رسانه ای و خدمات مبتنی بر مبدا را فراهم می کند.
این سرویس به شبکه های تلفن همراه این امکان را می دهد که خدمات اینترنتی پر ظرفیت را به صورت دایمی و بدون وققه به مشترکان ارایه دهد .

منبع : سایت مخابرات
27/9/1386

t.A.T.u
27 December 2007, 03:36 AM
ارايه سرويس اينترنت همراه اول از ماه آينده

مديرعامل شركت ارتباطات سياراز ارايه سرويس GPRS «خدمات اينترنتي» برروي تلفن همراه مشتركان تهراني ازماه آينده خبر داد. وحيد صدوقي در گفت و گو با فارس اظهار داشت : بر اساس قرارداد شركت مخابرات ايران با صا ايران و طبق برنامه ريزي انجام شده در مرحله نخست يعني بهمن ماه سال جاري خدمات GPRS تلفن همراه به مشتركان دولتي شهر تهران ارايه مي شود.

منبع : سایت مخابرات ایران

diyaco
29 December 2007, 05:21 PM
آقای امیری مدیرعامل مخابرات فارس هم طی یک گفتگو با روزنامه محلی خبر جنوب اظهار داشت که تا پایان سال جاری سرویس GPRS در شیراز راه اندازی خواهد شد.
ایشان همچنین به امکان دریافت کانالهای تلوزیونی ایران ازطریق موبایل اشاره کرد و متذکر شد که استفاده کنندگان بجای خرید گوشیهای بی کیفیت چینی صبر نمایند تا ازطریق مخابرات این سرویس راه اندازی شود و با استفاده از گوشیهای معروف به تماشای برنامه موردنظر خود بپردازند.

naymz
18 March 2008, 01:00 AM
سرویس GPRS، سال 86 به مشترکان اپراتور اول ارائه می‌شود

یکشنبه، ۲۰ اسفندماه ۱۳۸۵

.

اخبار گفت کدهای 1 و 2 تا 20 فروردین دارای امکانات GPRS و همچنین MMS میشوند! و کد های دیگر با فاصله ی زمانی به این امکانات دست پیدا خواهند کرد!!!!!!!!!!!!!

امروز توي عصر ارتباط نوشته بود شهريور اين سرويس رو ميخوان ارائه كنن

اینترنت تا پایان امسال بر روی سیم کارت دولتی عرضه می‌شود
.

شنبه 24 شهریور 1386

ارائه اينترنت همراه اول از اواخر آذرماه

به نقل از سایت مخابرات -- تاریخ خبر : 6/8/1386 :

سرويس GPRS كه امكان دسترسي به اينترنت و ارسال صوت و تصوير را براي مشتركان تلفن‌ همراه فراهم مي‌كند سرانجام با اعلام شركت صاايران به عنوان برنده‌ي مناقصه‌ي شركت ارتباطات سيار، تا سه ماه آينده در تهران و طبق زمان‌بندي طي پنج ماه در كل كشور و در فاز اول براي دو ميليون مشترك راه‌اندازي خواهد شد.

GPRS اپراتور اول، بهمن ماه راه اندازی می شود

عملیات نصب تجهیزات GPRS اپراتور اول آغاز شد

معاون وزیر ارتباطات گفت:عملیات نصب تجهیزات تکنولوژی GPRS روی شبکه اپراتور اول تلفن همراه آغاز شده است و پیش بینی می شود تا پایان سال جاری این سرویس مورد بهره برداری قرار گیرد.

ارايه سرويس اينترنت همراه اول از ماه آينده

مديرعامل شركت ارتباطات سياراز ارايه سرويس GPRS «خدمات اينترنتي» برروي تلفن همراه مشتركان تهراني ازماه آينده خبر داد. وحيد صدوقي در گفت و گو با فارس اظهار داشت : بر اساس قرارداد شركت مخابرات ايران با صا ايران و طبق برنامه ريزي انجام شده در مرحله نخست يعني بهمن ماه سال جاري خدمات GPRS تلفن همراه به مشتركان دولتي شهر تهران ارايه مي شود.

منبع : سایت مخابرات ایران

آقای امیری مدیرعامل مخابرات فارس هم طی یک گفتگو با روزنامه محلی خبر جنوب اظهار داشت که تا پایان سال جاری سرویس GPRS در شیراز راه اندازی خواهد شد.
.

پس چی شد ؟ :icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad: