mehrdad_zero
12 March 2007, 12:24 PM
من چند وقت قبل جریمه شدم رفتم شورای حل اختلاف دادگستری یه دروغی سر هم کردم و جریمم را به 500 تومان کاهش دادند.بعد یه حکم دادگاه دادند به من و گفتند برو شهرک آزمایش پرداخت کن و بعد هم برو اجرائیات وارد سیستم کنند برات.من رفتم اجرائیات گفتند اول باید بری جریمه را بانک ملی پرداخت کنی و بعد بیای اینجا.رفتم پرداخت کنم گفتند باید توی شورای حل اختلاف بهت یه فیش میدادند تا اینجا پرداختش کنی.توی این گیر و دار یه بار یه ایستگاه تاکسی بود من قبلش پارک کردم بعد دیدم 13000 تومان جریمم کردند نگاه که کردم دیدم قبل از تابلوی دوم پارک کرده بودم و تابلوی اول ایستگاه کنده شده بود!دوباره رفتم شورای حل اختلاف و گفتم قضیه از این قرار بوده اونها هم یه پرونده برامون تشکیل دادند و گفتند باید کارشناس بفرستیم ببینه بعد رفتیم گفتند پرونده دست کارشناسه اون هم امروز نمیاد و دوباره امروز رفتیم کارشناسه اومده بود ولی گفت من اصلا اجازه ندارم پرونده را ببرم دنبالم ، خلاصه با کلی دعوا و تقصیر را گردن این و اون انداختن پرونده پیدا شد ولی همش کپی بود و اصل مدارک را گم کرده بودند!گفتم بابا لااقل قبض جریمه را بدید همش را پرداخت میکنم نخواستم باطلش کنید.ولی اون هم نبود .خلاصه یه کپی برابر اصل از حکم دادگاه به من دادند و جریمه را کردند 3000 تومن. پنج بار رفتم و اومدم اینم شد آخرش.بعد قاضیه گفت برو هر وقت خواستی ماشین را بفروشی این حکم را نشون بده و روی جریمت اعتراض بزن!من موندم اگه اینطور باشه که هر ماهی که پرداختش نکنم دوبرابر میشه که!یکی همون جا اومده بود اون را هم الکی جریمش کرده بودند توی تبریز طرف میگفت به خدا من اصلا تا حالا نه خودم نه ماشینم تبریز نرفتیم!اون هم همراه با جریمه های دوبله شدش 450000 تومن جریمه داشت.کلی منت سرش گذاشتند تا جریمش را کردند 150000 تومن!
......
حالا سوال من اینه که با این حکم هائی که اینها میدند چکار باید بکنیم؟اگه پرداخت نکنیم که دوبله میشه اون موقع هم که این ها زبون آدم حالیشون نمیشه مجبورمون میکنن پرداخت کنیم.
......
یه پیشنهاد هم برای شما داشتم: هر وقت رفتید شورای حل اختلاف حتما یه دروغ سر هم کنید تا کارتون راه بیفته، اگه مثل من راستش را بگید کار به کارشناس میکشه و تازه مجبور میشید دو سه بار دیگه هم برید و بیاید.تاحالا هر کسی که دروغ گفته اونجا یه روزه کارش را راه انداختند.
......
حالا سوال من اینه که با این حکم هائی که اینها میدند چکار باید بکنیم؟اگه پرداخت نکنیم که دوبله میشه اون موقع هم که این ها زبون آدم حالیشون نمیشه مجبورمون میکنن پرداخت کنیم.
......
یه پیشنهاد هم برای شما داشتم: هر وقت رفتید شورای حل اختلاف حتما یه دروغ سر هم کنید تا کارتون راه بیفته، اگه مثل من راستش را بگید کار به کارشناس میکشه و تازه مجبور میشید دو سه بار دیگه هم برید و بیاید.تاحالا هر کسی که دروغ گفته اونجا یه روزه کارش را راه انداختند.